PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Şehitlerimiz İçin Tek Yürek Olalım"

Tufan Avşar
18-07-2006, 12:53
Bir arkadaşım, link verdi. Forzabesiktas.com forumlarından direk olarak alıntılıyorum. Düşüncenin çok güzel olduğu kanaatindeyim arkadaşlar. Vatan olmazsa, gerisi yalan...

Mesaj No : 119398
Kimden : Kaan Ark
Konu : SEHITLERIMIZ ICIN TEK YUREK OLALIM.

Beşiktaş-Fenerbahce-Galatasaray-Trabzon ve diger kuluplerin taraftarlarina;

Turkiye`nin bolunmez butunlugunu tum ic ve dis mihraklara gostermek icin gelin bir olalim.Ortak degerlerimize,basta bu vatan ugruna sehit dusen Mehmetcik`lerimiz anisina ve geliri Sehit ailelerine kalacak bir kampanya baslatalim.

Her yil sehit dusen askerlerimizin anisina,uzerinde o serefli isimlerin yer aldigi tek tip formalar ile senede bir kez bile olsa maclara gidelim.

Lutfen bu yaziyi ulastirabildiginiz kadar kisiye ulastirin.

ForzaBesiktas, Webkartallari, Besiktask.net, UNIBJK, Penche, Modakartallari, Antu.com, UltraAslan, Alisamiyen.com ve diger taraftar siteleri hadi hep beraber,tek ulus ve tek yurek.

Nadir Arslan
18-07-2006, 14:05
güzel bir proje aslında...
bu ülke için vanlarını veren şehitlerimiz için
hiç olmazsa bu şekilde bi katkıda bulunalım...

Bilal Aktan
18-07-2006, 19:49
bencede güzel bir kampanya.. en azından medyası 3dk.şehit cenazesi verip sonra 23dk. bodrumdan tatil veren bir ülke vatandaşı olarak biz ayağa kalkıp sesimizi çıkaralım

Yusuf Yavuz
18-07-2006, 21:58
bravo bravo bravo başka bişey diyemiyorum elimizden ne geliyosa yapalımmmm

Mustafa Potuk
18-07-2006, 22:10
Şu görüntülere yürek dayanmıyor artık. Bu görüntülerin son bulması dileğiyle...
Elele vermenin zamanı geldi de geçiyor bile...

http://img306.imageshack.us/img306/9950/sehit3oi1.png (http://imageshack.us)

http://img228.imageshack.us/img228/1009/sehit6cc2.png (http://imageshack.us)

http://img406.imageshack.us/img406/9311/sehit1rj4.png (http://imageshack.us)

http://img314.imageshack.us/img314/5237/sehit5el4.png (http://imageshack.us)

Volkan Büyük
18-07-2006, 22:15
cok güzelbi fikir ben varım .

Amir Özkul
18-07-2006, 23:09
ben de varım...

Aydın Delbesoğlu
19-07-2006, 13:03
gerçekten çok güzel bi fikir arkadaşlar bende komando olarak askerliğini yapmakta olan biri olarak şehitlerimizin ailelerinin durumunu biraz daha yakından görmekteyim şuan bizler vatanımıza borcumuzu dağlarda güvenliği sağlayarak yaparken siz arkadaşlarımızın da bu gibi kampanyalarla destek vermesi çok güzel arkadaşlar.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Yusuf Yavuz
19-07-2006, 13:18
ilk maça boyle bişey yapılsın

Sercan Tuna
20-07-2006, 15:25
öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu lafım burdakilere değil: lafta herkes ben varım , ben yaparım v.s. der ama 4 büyük takımın taraftarını birleştirmek çok zordur.Hem ilk önce geçmişine bakmalıdrı bi klüp: zamanında fransız işgal komutanlarna tüm olanaklarını açıp Türk topraklarında Fransız bayrağını dalgalandıran bir klübün şimdi buna destek vermesi bni tatmin etmez... Bizim Fenerbahçe Cumhuriyeti lafımızı (mecaz bi anlam taşıdıgını işllerine gelmedikleri için anlamamak isteyenler geçmişine hiç bakmamaktadırlar. Bizim klüp olarak Atatürkçü düşüncemiz duruşumuz belli zaten eğer böyle bişi yapılacaksa sadece 4 takım değil tüm takımlar birlkikte yapmalı... sadece takım oalrak değil Türk milleti oalrak bu kenetlenmeyi göstermemiz lazım. Sadece şehit cenaazesinde protesto yürüyüşü yaparak değil... Eğer yapılacaksa sadece saha içinde kalmamalı... Benim en hassas olduğum konu bu ... Çocukluğumdan beri şehit haberleri duymaktan, her şehit haberi duyduğumda içimin sızlamasından ve öyle çaresizce durmaktan bıktım... benden geçti ama hiç olmazsa bnm çocuklarım, bnm torunlarım şehit haberleri duymasınlar... çıkar 3-5 siyasetçi kendi çıkarları uğruna açıklamalar yaparlar sert konuşmlar yaparlar ama hepsi siyasate alet ederler bu konuyu... ne sağcı ne solcu ne şu ne bu... bu ülkeyi sevmektir asıl olan siyasi görüşler değil...sağcı solcu ülkücü milliyertçi takım din dil ırk v.s. ayrım yapmadan kenetlenmek lazım... Bende elimden gelen haer şekilde desteğe varım...

Emre Akgün
20-07-2006, 20:44
cok guzel bence..

Kayhan Özturk
20-07-2006, 22:33
beşiktaşın son hazırlık tayfurun jubile maçında taraftarlar maçtan önce hep şehitler için bağırdı ve bütün taraftarlar kendilerince kulüp yapmadan bütün stad saygı duruşunda bulundular ve terör aleyhinde sloganlar attılar. bütün kulüplerimiz bunu yapmalı ve özellikle kadıköydeki maçlarımızda çok destek olmalıyız. kahrolsun pkk. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

Atilla Çevik
20-07-2006, 23:55
Evet çok güzel bir fikir bende varım her türlü organizasyonda.Dernekte girişimlerde bulunursa toplu olarak hareket edersek daha iyi sonuç alırız.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

Mert Çubukçu
24-07-2006, 02:00
sehitlerimize ne yapsak az ama onlardan geriye kalanlara azda olsa biseyler yapmak icin ugrastigimizi gostersek ve butun dunyaya turklerin ve sehitlerimizin gucunu gostersek baska bir sey istemem..

Forum Yönetimi
24-07-2006, 22:37
Bir arkadaşım, link verdi. Forzabesiktas.com forumlarından direk olarak alıntılıyorum. Düşüncenin çok güzel olduğu kanaatindeyim arkadaşlar. Vatan olmazsa, gerisi yalan...

Mesaj No : 119398
Kimden : Kaan Ark
Konu : SEHITLERIMIZ ICIN TEK YUREK OLALIM.

Beşiktaş-Fenerbahce-Galatasaray-Trabzon ve diger kuluplerin taraftarlarina;

Turkiye`nin bolunmez butunlugunu tum ic ve dis mihraklara gostermek icin gelin bir olalim.Ortak degerlerimize,basta bu vatan ugruna sehit dusen Mehmetcik`lerimiz anisina ve geliri Sehit ailelerine kalacak bir kampanya baslatalim.

Her yil sehit dusen askerlerimizin anisina,uzerinde o serefli isimlerin yer aldigi tek tip formalar ile senede bir kez bile olsa maclara gidelim.

Lutfen bu yaziyi ulastirabildiginiz kadar kisiye ulastirin.

ForzaBesiktas, Webkartallari, Besiktask.net, UNIBJK, Penche, Modakartallari, Antu.com, UltraAslan, Alisamiyen.com ve diger taraftar siteleri hadi hep beraber,tek ulus ve tek yurek.

Değerli üyemiz Tufan Avşar,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Nadir Arslan
26-07-2006, 00:57
yazılış tarihi 18.07
ceza tarihi 24.07
???

Atilla Çevik
26-07-2006, 04:37
Web komitesi yaz tatili boyunca biraz ağır çalışıyor herhalde, geçen foruma girip baktığımda burada son mesajın forum yönetimine ait olduğunu görünce kendi kendime yönetim el attı dedim ama ceza kesmişler ne yapalım her durumda kurallar işlemek zorunda. ***

Sercan Tuna
03-08-2006, 14:33
http://img211.imageshack.us/img211/7829/sehitlerbl2.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=sehitlerbl2.jpg)

Antu'nun girişinde bu resim çıkıyor siteye girmeden önce

Baran Kutlu
03-08-2006, 14:39
gayet guzel ve geç kalınmı5 (;)) bir uygulama bence

İlker Kökdemir
03-08-2006, 15:47
Biz Yaptık Öncü Olmak Lazım Diğer Taraftar Grupları Ne Yapmış Bakmak Lazım

Mustafa Ünal
03-08-2006, 17:03
Allah bütün şehitlerin ailelerine sabır versin..

Baran Kutlu
03-08-2006, 17:16
amin..ben izlerken gözlerim doluyor.acaba onlar neler cekiyordur,ALLAH yaşatmasın..

Murat Erkurt
03-08-2006, 17:47
öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu lafım burdakilere değil: lafta herkes ben varım , ben yaparım v.s. der ama 4 büyük takımın taraftarını birleştirmek çok zordur.Hem ilk önce geçmişine bakmalıdrı bi klüp: zamanında fransız işgal komutanlarna tüm olanaklarını açıp Türk topraklarında Fransız bayrağını dalgalandıran bir klübün şimdi buna destek vermesi bni tatmin etmez... Bizim Fenerbahçe Cumhuriyeti lafımızı (mecaz bi anlam taşıdıgını işllerine gelmedikleri için anlamamak isteyenler geçmişine hiç bakmamaktadırlar. Bizim klüp olarak Atatürkçü düşüncemiz duruşumuz belli zaten eğer böyle bişi yapılacaksa sadece 4 takım değil tüm takımlar birlkikte yapmalı... sadece takım oalrak değil Türk milleti oalrak bu kenetlenmeyi göstermemiz lazım. Sadece şehit cenaazesinde protesto yürüyüşü yaparak değil... *Eğer yapılacaksa sadece saha içinde kalmamalı... Benim en hassas olduğum konu bu ... Çocukluğumdan beri şehit haberleri duymaktan, her şehit haberi duyduğumda içimin sızlamasından ve öyle çaresizce durmaktan bıktım... benden geçti ama hiç olmazsa bnm çocuklarım, bnm torunlarım şehit haberleri duymasınlar... çıkar 3-5 siyasetçi kendi çıkarları uğruna açıklamalar yaparlar sert konuşmlar yaparlar ama hepsi siyasate alet ederler bu konuyu... ne sağcı ne solcu ne şu ne bu... bu ülkeyi sevmektir asıl olan siyasi görüşler değil...sağcı solcu ülkücü milliyertçi *takım din dil ırk v.s. ayrım yapmadan kenetlenmek lazım... Bende elimden gelen haer şekilde desteğe varım...
Bütünüyle katılıyorum.
+1907

Nadir Arslan
03-08-2006, 18:05
bütün taraftar gruplarında çıkıyo aynı resim
bizim site de dahil olmak üzere

İnanç Gülfidan
03-08-2006, 18:28
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki uzun süredir planlanan ama hayata geçirilememiş bir projeydi bu. 1907ÜNİFEB olarak biz de bu projeye elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Proje sadece web sitelerindeki haberle sınırlı kalmayacaktır; bir terslik çıkmazsa yarından itibaren oynanacak bütün süper lig karşılaşmalarında gözlerimiz dolacak ve sonrasında umarız daha güzel gelişmeler de yaşanacak.

İlk defa 3 büyük takımın taraftarlarının girişimiyle böylesine büyük ve anlamlı bir birleşmeye tanık oluyoruz. Renklerimiz farklı olsa da aynı vatanın evlatlarıyız. Birbirine düşman gösterilen takımların ve taraftarlarının birlikte başkaldırışına umarız medya da ilgisiz kalmaz ve bu girişim başkalarını da tetikleyerek gerçekten anlamlı hale gelir.

Yiğit Arın
03-08-2006, 20:34
Önemli bir konu hepimizin bildiği gibi ve 1907ÜNİFEB olarak biz de bu oluşumun içindeyiz. Bundan sonra da bu konuda gereken her türlü desteği vermeye, üzerimize düşeni yapmaya hep birlikte devam edeceğiz umarım.

Not: Nadir ve Atilla özel mesajlarınızı kontrol eder misiniz?

Kemal Aktürk
03-08-2006, 20:34
www.gencfb.org

www.antu.com

www.1907unifeb.org

www.ultraslan.com

www.forzabesiktas.com

www.SakaryaSpor.Net

www.Tatangalar.Com

www.bordomavi.net

www.grupck.com

www.bursasporum.com

Baran Kutlu
03-08-2006, 20:50
daha öncede söylemiştim sanırım ama tekrarlıyacagım. kadıköyde her maç öncesi okunan İstiklal Marşı'ndan sonra stad inlemeli : ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ..!

Atilla Çevik
03-08-2006, 20:59
1907ÜNİFEB olarak biz de bu oluşumun içindeyiz. Bundan sonra da bu konuda *gereken her türlü desteği vermeye, üzerimize düşeni yapmaya hep birlikte devam edeceğiz

+1907

Nadir Arslan
03-08-2006, 21:56
Önemli bir konu hepimizin bildiği gibi ve 1907ÜNİFEB olarak biz de bu oluşumun içindeyiz. Bundan sonra da bu konuda *gereken her türlü desteği vermeye, üzerimize düşeni yapmaya hep birlikte devam edeceğiz umarım.

Not: Nadir ve Atilla özel mesajlarınızı kontrol eder misiniz?

mesaj alınmıştır ;)

Atilla Çevik
03-08-2006, 23:14
mesaj alınmıştır ;)

+1907 ;)

Tek yürek olma umuduyla...

Eray Karabağlı
16-08-2006, 14:56
Çok anlamlı ve güzel bi çalışma.İşallah bu çalışmaların içinde bizimde payımız olur.

İlker Kökdemir
17-08-2006, 00:43
Ankaradaki Gençlerbirliği Maçında 2 Adet Büyük MİLLİ BAYRAĞIMIZI Tribünde Setin Önüne Astık.

TÜRKİYE TÜRKİYE TÜRKİYE TÜRKİYE TÜRKİYE

Doğuş Kaya
17-08-2006, 01:10
UNUTMADIK...
UNUTTURMAYACAĞIZ...

17 Ağustos gecesi herşey 45 saniyeye sığdı.

Zamanın durduğu, saatlerin akrep ve yelkovanlarının donduğu 45 saniye geride kaldığında, gecenin karanlığı yüzyılın felaketinin silüetlerini taşıyordu.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yaşanan acının ve depremin yıkıcı gücünün akılalmaz boyutları ortaya çıktı. Deprem bölgesine ilk koşanlar, yaşananlara tanıklık edenler ise gazeteciler oldu. Objektifler, kameralar enkazları taradı, anaların, çocukların gözyaşlarını tüm dünyaya aktardı, yardımların dağıtımında yaşanan aksaklıkları ortaya çıkardı.

Kimi kez fotoğraf çekerken ağlasalar, objektiflerinin netini yapmaya çalışırken hıçkırıklara boğulsalar da gazeteciler üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için haftalarca deprem bölgelerinden ayrılmadılar.

O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız...

17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinde yaşamlarını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz...

İlker Kökdemir
17-08-2006, 12:38
Doğuş Kardeşim her yere yazmana gerek yok :) zaten bir topic açmışsın ÖNEMLİ Adında *ve *bütün ünilerin forumlarına yazmışssın ;)

Seyit Soran
27-08-2006, 03:37
ya bu kampanya ne zaman hayata geçicek bir an önce yapalım en olmadı tişörtler bastıralım

İlker Kökdemir
19-09-2006, 22:02
Gaziler Haftası İlk Kez Bu kadar önemsenerek kutlandı Ankara için söylüyorum TSK Bando ve Mehteran Takımı Güvenparkta Konser Verdi Pankartlar Gazilerin geçişi herşey güzeldi.

Bu Vatan İçin Şehit ve Gazi Olmuşlara Selam olsun

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN

Sercan Tuna
21-09-2006, 18:59
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *http://img83.imageshack.us/img83/6466/adszol4.th.png (http://img83.imageshack.us/my.php?image=adszol4.png)

Askerlik yan gelip yatma yeri değildir :'(
Çıktı artık teskere bilal gitsin askere...

Forum Yönetimi
21-09-2006, 19:13
ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR..... :'( :'( :'( :'(
ÇIKTI ARTIK TESKERE BİLAL GİTSİN ASKERE...

Değerli üyemiz Sercan Tuna,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Murat Karaman
24-09-2006, 14:11
http://img165.imageshack.us/img165/6792/kapak2071ac0.jpg

Başbakan bu kapak için dava açtımı bilemiyorum ama ciddi anlamda "KAPAK" olmalı..

Şahin Bilir
27-09-2006, 15:29
bölünmez bütünlüğümüzün yaralar almaya başladığı bu dönemde futbol ile bizleri birbirimize düşürmeye çalışan şeref haysiyet yoksunu yaratıklara yönelik yanıt niteliğinde güzel bir eylem olur ben varım çünkü BAŞKA TÜRKİYE YOK!!!!!!