PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli Bir Kampanya

Emre Genç
06-05-2006, 18:56
Bilginize arkadaşlar....

Merhaba,

Beta ayakkabıcılık sokak çocukları için harika bir kampanya başlatmış, eskimiş yada şımarıklıktan artık beğenmediğimiz ayakkabıları mağazalarına bırakırsanız, bunları yenileyip Umut Çocukları Derneği aracılığı ile sokak çocuklarına ulaştırıyorlar. Merak edenler için öğrendim; bu vakıf daha çok erkek çocuk ağırlıklı ancak bırakılan kadın ayakkabıları da yenileme işleminden geçip Umut Çocukları Vakfı tarafından Taksim Kız Yurdu yada İstanbul Çocukları Vakfına bağışlanacak.

Haberin orjinalı aşağıda...

Beta, Umut Çocukları Derneği’yle işbirliği yaparak, eski ayakkabıları sokak çocukları için yenileyecek. 30 Nisan’a kadar devam edecek olan projede, müşterilerinin eski ayakkabılarını mağazada toplayan Beta, onları kullanılabilir hale getirerek, derneğe teslim edecek.

Kampanya boyunca dernekte toplanan ayakkabılar, “Umut Çocukları Derneği” tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kampanyaya katılmak isteyenler herhangi bir Beta mağazasına ayakkabılarını bırakabilecek. Markanın, Atirus Alışveriş Merkezi, Beyoğlu, Capitol, Cevahir, Bağdat Caddesi, Maltepe Carrefour, Metrocity, Nişantaşı, Profilo ve Tepe Nautilus’ta mağazaları bulunuyor.

lütfen duyarsız kalmayalım....

alıntıdır...

Burak Tuzlu
06-05-2006, 22:04
30 nisan yazıyor sadıcım ??? ;)

Emre Genç
06-05-2006, 23:04
30 nisan yazıyor sadıcım ??? ;)

biliyorum ama şuanda istanbulda değilim istanbula gittiğimde konuşacam hala devam etme olasılığı olabilir diye yazdım...