Orijinalini görmek için tıklayınız : FB-Gs Maçını Çocuklarımızla izledik. (sayfa 2)
Burak Tuzlu
07-03-2006, 19:19
23Nisanın *bu sene bizim için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem fb-gs maçı hemde 23Nisan çocuk bayramı aynı güne denk geldi...
*
Her sene olduğu gibi bu senede butun üniler gs maçına organizasyonlar düzenlemek isteyecekler. Bandırma'da okuyan arkadaşlar olarak 23 Nisanda FB-gs maçına gitmeyerek, bu büyük derbyi 23 Nisanda Bandırma Çocuk Esirgeme Kurumunda, ülkemizin geleceği çocuklarımızla birlikte,çocuk esirgeme kurumuna kuracağımız sinevizyon ekrandan izleyeceğiz. Hem cocuklar için böyle anlamlı bir günde onları yalnız bırakmıyacağız, hemde bütün universiteli arkadaşlarla çocuklarımızın bu büyük coşkusuna şahitlik edeceğiz. Özellikle anadoluda, maça org düzenlemeyecek olan üniversitelerin böyle bir girişimle, unifebin adını maç günü stadın dışınada taşımış olucaklar. Ertesi gün maç kadar FBTV'de 1907unifeb'in adının böyle bir org ile duyulmasının mükemmel olacağını düşünüyorum.
Türkiyenın 10 sivil toplum örgütü olma yolunda daha kararlı adımlar atmalıyız. Biz 23 Nisanda, çocuklarımızla birlikte tüm Fenerbahçelilerin bayramını kutlayacağız ;)
Tahsin Aktaş
12-03-2006, 00:34
23Nisanın *bu sene bizim için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem fb-gs maçı hemde 23Nisan çocuk bayramı aynı güne denk geldi...
*
Her sene olduğu gibi bu senede butun üniler gs maçına organizasyonlar düzenlemek isteyecekler. Bandırma'da okuyan arkadaşlar olarak 23 Nisanda FB-gs maçına gitmeyerek, bu büyük derbyi 23 Nisanda Bandırma Çocuk Esirgeme Kurumunda, ülkemizin geleceği çocuklarımızla birlikte,çocuk esirgeme kurumuna kuracağımız sinevizyon ekrandan izleyeceğiz. Hem cocuklar için böyle anlamlı bir günde onları yalnız bırakmıyacağız, hemde bütün universiteli arkadaşlarla çocuklarımızın bu büyük coşkusuna şahitlik edeceğiz. Özellikle anadoluda, maça org düzenlemeyecek olan üniversitelerin böyle bir girişimle, unifebin adını maç günü stadın dışınada taşımış olucaklar. Ertesi gün maç kadar FBTV'de 1907unifeb'in adının böyle bir org ile duyulmasının mükemmel olacağını düşünüyorum.
Türkiyenın 10 sivil toplum örgütü olma yolunda daha kararlı adımlar atmalıyız. Biz 23 Nisanda, çocuklarımızla birlikte tüm Fenerbahçelilerin bayramını kutlayacağız ;)
Böyle mükemmel fikri düşünen ve gerçekleşmesi için emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum!!!
biz de merkez olarak destekliyoruz ve bizde bunu yapacağız.
Emre Genç
12-03-2006, 18:33
22sine değil miydi yaws maç?
22 sinde olan kupa maçı o da MART 22...
23 nisanda 31.hafta lig maçı mabedimizde ;)
Ayşe Tekin
14-03-2006, 19:55
çok iyi düşünmüşsünüz bencede,süper olur...üstelik galibiyetimizde armağan olur günün sonunda;)
Kenan Şen
15-03-2006, 00:07
bence bu organizasyon 1907UNIFEB adı altında yapılan en yerinde, en anlamlı organizasyonlardan biri olacaktır. 1907UNIFEB i stad ve salonlar dışında da tanıtacak mükemmel bir organizasyon. Burak seni kutluyorum kardeşim.
Burak Tuzlu
15-03-2006, 00:14
bence bu organizasyon 1907UNIFEB adı altında yapılan en yerinde, en anlamlı organizasyonlardan biri olacaktır. 1907UNIFEB i stad ve salonlar dışında da tanıtacak mükemmel bir organizasyon. Burak seni kutluyorum kardeşim.
hersene içimizde yaşanan bir gerginlik vakti var. gs maçları zamanı. doğal olarak bütün üniler bu maça gitmek istiyor. sonucunda istenen bilet talebine istanbuldaki arkadaşlar doğal olarak yetişemiyor. İstenilen biletler karşılanamadıgı içinde bir bilet karmaşası ve kırgınlıklar başlıyor. inşallah bu organizasyon ile de böyle bir sorunu ortadan kaldırmış oluruz ;)
Mert Çubukçu
15-03-2006, 20:35
*
ilk olarak cok guzel bir yazi ve cok guzel bir dusunce Burak kardesim seni tebrik ediyorum.. biz zaten bir org dusunuyorduk ama ne zman olsn dıye kararlastıramamıstık.. sayende gunude ayarlamıs olduk cok guzel bir zaman cok guzel bir gun ve vakıt olacak eminim...
Berat Elinç
20-03-2006, 17:36
bu anlamlı günde1907unifeb'i elimizden geldiği en iyi şekilde temsil etmeliyiz bu gibi günler hem unifeb'in taşıdığı misyonlar hemde unifeb'in tanıtımı için çok önemli
Melis Varan
22-03-2006, 11:35
Çok düşünceli bir davranış arkadaşlar.
Siz de düşünmüşsünüzdür belki ama ben bazı uyarılarda bulunmak istiyorum.Branşımın hassasiyetine verin isterseniz ;)
Kardeşlerimizle bir şeyler paylaşmak, onları mutlu etmek hepimizin isteyeceği şeyler. Aynı zamanda onlara örnek de olmamız gerektiği bir gerçek...Bu 1907ÜNİFEB'in tanıtımı için de çok önemli elbette.
Her ne kadar artık ilk 10 STK(Sivil Toplum Kuruluşu) arasında bulunma amacında olmasak da bu tür etkinliklerde bulunarak bir sivil toplum kuruluşuymuş gibi çalışmalarımızı sürdürmemiz önemli.
Bu önemli derbinin doğurabileceği taşkınlıkları da kontrol altında tutabilmeniz bence çok mühim. Orada bazı arkadaşlarımızı sevindirirken bir diğerlerini üzmek, farkında olmadan da olsa ezmek hiç hoş olmaz onlar için. "Doğru taraftar" örneği olmanızı ve bu etkinliğe katılacak arkadaşlarımızı da serbest brakmadan gerekli uyarılar yapılarak katılmalarına izin vermenizi öneriyorum. Böylece hem eğlenir, hem keyif duyar hem onlara bir şeyler öğretir hem de kimseyi üzmeden oradan ayrılırsınız (maç sonunda yenilirlerse bu gslileri üzcek tabi de yeter ki siz orada maçın heyecanı ile ağzınızdan tüm gslileri kapsayacak küfürler kaçırmayın. Çünkü bunu hemen hemen hepimiz yapıyoruz ve bunu orda yaparsanız hem siz ordayken gerginlik çıkabilir hem de siz oradan ayrıldığınızda aynı gaz ile çocuklar arasında problemlere yol açabilirsiniz.)
Çok güzel bir düşünce, engellenmemeli, tersine artmalı ama belli noktalara çok dikkat edilmeli çünkü onlar çok hassaslar...
Kolay gelsin size tekrar
Berat Elinç
22-03-2006, 18:11
melis ilgin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkürler tavsiyelerine uymaya çalışıcağımızdan emin olabirsin.
maç sonunda yenilirlerse bu gslileri üzcek tabi de yeter ki siz orada maçın heyecanı ile ağzınızdan tüm gslileri kapsayacak küfürler kaçırmayın.
ama şunuda bilmeni isterim ki unifebli küfür etmez en azından yeni katılan arkadaşlarada bunu aşılamaya çalışıyoruz ;)
Veysel Özgün
25-03-2006, 06:58
uyarın için teşekkür ederiz bunlrın farkındayız ve tüm hassasiyetimizle bu işin altından kalkmaya çalışacağız
Veysel Özgün
25-03-2006, 07:09
ayrıca bu muhteşem fikir için burağa teşekkür ederim o olmasaydı bandırmada ünifeb diye bişi olmasdı desem abartmışmı olurum :P:P
Umut Fumen
27-03-2006, 04:13
çok güzel bi düşünce gerçekten de.. buraktan daha önce duymuştum zaten bu konuyu.. gerçekten uniFEB in böylesine anlamlı msjlar vermesi, başka topluluklara örnek olunması açısından da önemli bir adım diye düşünüyorum... ve tebrik ediyorum Burak kardeşimi ve tüm balıkesir unifeb i :)
Ercan Baki
30-03-2006, 23:48
harbiden süper bi fikir bizde kıbrıstan maça nasıl gidecez diyorudk bu 23 nisan çocuk esirgeme kurumu ziyareti maça gitme olayına tamamen gölge düşürdüü..çok mantıklı bi düşünce kim düşündüyse bravooo ..bu org. için bende çalışmalara başlayacagım
Burak Tuzlu
07-04-2006, 00:04
maçın 22sine alınması elbette bu güsel org. gölge düşürmicek. 1907unifeb'e yakısır bir org. yapıcaz ;)
Berat Elinç
19-04-2006, 18:28
maç için bandırmadaki organizasyon için herşey hazır sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu müdürlüğünden izin aldık digiturkten gerekli izinler alındı digiturk bağlantısı kuruldu projektör sorunu halledildi önümüzde sadece galatasaray sorunu var onuda sahadaki futbolcularımız aşacaktır 1907unifeb için güzel bir organizasyon olucak
Burak Tuzlu
23-04-2006, 16:34
Arkadaşlar mükemmel bir gece oldu. allahtan çocuklar sabahtan gönen belediyesinin davetlisi olarak gönene gitmişler yoksa sinevizyonun perdesini germememiz herhalde 3saat sürerdi ;D ;D ;D. mükemmel bir şekilde karıştırma dürtüleri var içlerinde. tuğba kuruyemişin bize verdiği 400 balonu şişirmemiz 1 saat sürdü çocukların patlatması 10 dakka bile değil. ;D Çok eylenceli ve güsel bir organızasyon oldu. :D Katılan ve bizi forumdan destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
org ile ilgili kamera kayıtları 3gün içersinde FBTV ve forumdan sizlere iletilecektir.
Org Katkılarından dolayı.
Balıkesir Milletvekili SN. Turhan ÇÖMEZE
DİGİTÜRK Bandırma Bölge Bayi MARMARA DİGİTAL'E
İHLAS HABER Ajansı Bandırma Bölge Temsilciliğine
TUĞBA Kuruyemişe
CHAT KAPI İnternet CAfeye (Digitürk'ü Çocuk Esirgeme kurumuna Bağışlamıştır.
ÜÇ YILDIZ Market SN. Sadi TÖREYE
Teşekkür ederiz...
Burak TUZLU
Ercan Baki
23-04-2006, 16:43
burak harbi süper bi organizsyon yapmışsınızdır eminim...benimde daha önce bahsettiğim gibi aklımda vardı bunu uygulamak ama bi kaç problem vardı burada okulda izleme durumunda kaldık..desteğimiz bütün fenerbahçelilere .her zaman her yerde fenerbahçe diyerek kıbrıstada bunları yapmak dileğiyle
Saygılar , iyi çalışmalar
Berat Elinç
24-04-2006, 23:04
Gerçekten güzel bir organizasyon oldu çocuklarla maç izlemek zevkli ama bvir o kadarda zordu her golle birlikte üstmüzde bir çocuk oluyordu belkide çocukları sevindirmemiz takımımızada yaradı ve müthiş bir oyunla 4-0 maçı aldık aslında tarihi bir farkda olabilirdi
çocuklar ve kurum yönetimide organizasyonumuzdan büyük keyif aldı ve önümüzdeki bütün maçlara davet edildik bu arada organizasyon sayesinde birçok çocuğun fenerbahçeli olmasına yardımcı olduk
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.