Orijinalini görmek için tıklayınız : Pakistan'daki Depremzedelere Yardım Kampanyası
Fatih Taşkınsoy
13-10-2005, 01:14
Geçtigimiz günlerde meydana gelen Pakistan depreminden zarar gören depremzedelere 1907unifeb ailesi olarak yardım yapmaya cagırıyoruz.
1907unifeb-Fırat üniversitesi yönetim kurulundaki arkadaslarımızla durumu degerlendirdigimizde böyle bir kampanya yapmamızın misyonumuzun gerektirdigi amaçlardan biri olduguna ve bu düşüncemizi Unifeb ailesi ile paylasmaya karar verdik.
Bizler ilk etapta battaniye ve ilaç toplamayı uygun gördük.Secilen bir merkezde(İstanbul olabilir) gelen yardımların toplanması ve Türk Kızılayı aracılıgı ile afetzedelere ulastırılmasını öngören bir proje.
Her zaman oldugu gibi sevgili arkadaslarımızın bu konudaki hassasiyetlerini bildigimiz için böyle ülke capında buyuk bir organizasyonuda basarabilecegimize inanarak desteklerinizi bekliyoruz.
1907unifeb-Fırat Üniversitesi Yönetim Kurulu
Can Vuruşkan
14-10-2005, 01:42
Arkadaslar yapabilecegimiz kampanmayımızı biz sizlere duyurduk...Baska bir fikri yada baska bir önerisi olan varsa yazsın arkadaslar...önerilerinizi bekliyoruz.
Tarih tekerürden ibarettir......
Sena Okayben
08-11-2005, 15:36
arkadaşlar desteğe hazrım ama neden daha çok destek gelmio anlamadım eğer yapabileceğim birşey varsa dier istanbullu arkadaşlarımın yardımıyla tabi elimden geleni yaparım
Bahtiyar Güdürü
08-11-2005, 23:56
* *Geçtigimiz günlerde meydana gelen Pakistan depreminden zarar gören depremzedelere 1907unifeb ailesi olarak yardım yapmaya cagırıyoruz.
* * 1907unifeb-Fırat üniversitesi yönetim kurulundaki arkadaslarımızla durumu degerlendirdigimizde böyle bir kampanya yapmamızın misyonumuzun gerektirdigi amaçlardan biri olduguna ve bu düşüncemizi Unifeb ailesi ile paylasmaya karar verdik.
* * *Bizler ilk etapta battaniye ve ilaç toplamayı uygun gördük.Secilen bir merkezde(İstanbul olabilir) gelen yardımların toplanması ve Türk Kızılayı aracılıgı ile afetzedelere ulastırılmasını öngören bir proje.
* * * Her zaman oldugu gibi sevgili arkadaslarımızın bu konudaki hassasiyetlerini bildigimiz için böyle ülke capında buyuk bir organizasyonuda basarabilecegimize inanarak desteklerinizi bekliyoruz.
* * * 1907unifeb-Fırat Üniversitesi Yönetim Kurulu
* * *
kardeşim çok önemli birşeyi burda dile getirmişsin her duyarlı unifebli bunu bir görevi olarak bilir ve en yakın zamanda organize olup adımıza yakışır bir şekilde sonuçlandıralım...
Mehmet Boyacıoğlu
10-11-2005, 16:51
kardeşim bu tür yardımlara bizde her zaman hazırız üniversite olarak bunu düşünmeniz süper birşey;)
Burcu Oy
12-11-2005, 14:10
İlgi ve duyarlılığınız en az bu duyarlılığı eyleme dönüştürme, diğer üyelerle paylaşma girişiminiz kadar değerli.
Şu anda ilgi-katılım ne durumda bilemiyorum ama sizin de söylemiş olduğunuz gibi kendi başımıza bir kampanya başlatmaktansa bu yönde insanları düzenlenmiş olan büyük ölçekli güvenilir kampanyalara katılmaları için yönlendirmek en mantıklı seçenek olacaktır. Eğer ÜNİFEB olarak toplu olarak bir katılım gösterelim dersek de kampanyaları düzenleyen kuruluşlarla bir görüşme yapıp bir son tarih belirleyip, herkesten ayni ya da nakdi olarak yapacağı bağışını ÜNİFEB adı altında o tarihe kadar yapmasını isteyebiliriz.
Mesela http://www.kizilay.org.tr/...
Konuyla ilgili her türlü yorum ve paylaşımınız için
organizasyon@1907unifeb.org
Şabettin Doğan
13-11-2005, 12:01
bireysel olarakta şöyle yapabiliriz mesela tüm telefon şebekelerinin başlattığı bir kampanya var kızılayla ortak sanırım 50 kontör karşılığı yardım yapmış oluyorsunuz.2868 e boş mesaj göndererek bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.