Orijinalini görmek için tıklayınız : Tibet Türkyılmaz Yılmayacak
Burak Yayla
05-05-2005, 01:28
1907UNIFEB’in Türkiye’nin en başarılı 10 sivil toplum örgütünden biri olması amacıyla çıktığımız bu yolda 1907UNIFEB - İZMİR (CBÜ,DEÜ,EGE ve İYTE Üniversiteleri) olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.
İzmir DEÜ Tıp Fakültesi Hastahanesinde yatmakta olan bir kardeşimizin haberini alır almaz ziyaretine koştuk.Tibet 15 yaşında koyu *FENERBAHÇE aşığı yakışıklı bir kardeşimiz.2 yaşından beri vücudundaki hastalıkla savaşıyor.Bu yolda ailesinin haricindeki en büyük desteği Fenerbahçesinden alıyor.
23 Nisan günü bayramını da kutlamış olduğumuzu Tibet'in odası mabedimizi aratmıyacak nitelikteydi.Daha girişte bulduğumuz kulübümüzün ambleminden içeride bir SARI KANARYANIN olduğu anlaşılıyordu.Girdiğimizde ise odanın heryeri sarı-lacivert döşeliydi.Duvarlarda Fenerbahçemizin posterleri ve hepimizin sahip olmak için can atacağı imzalı formalar vardı.
İçeride bizi geleceğe parlak gözlerle bakan Tibet ve sıcak gülüşüyle annesi karşıladı.Yapılan güzel sohbet sonrası Tibet'e tribündeki sembolümüz T-shirtlerimizden ve gol görüntülerimizn bulunduğu CDleri hediye edip onuda 1907UNIFEB ailesine dahil ettik.
Burdan kardeşimiz Tibet TÜRKYILMAZ'a büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve en kısa zamanda şifa bulup aramıza dönmesini diliyoruz.
1907UNIFEB-İZMİR,MANİSA
Yiğit Arın
05-05-2005, 02:02
Tibet'in hastalığını ve Fenerbahçelilerin ona olan desteğini daha önce okumuş ve çok etkilenmiştim.
Bu ziyaret gerçekten çok anlamlı. Tibet'e yalnız olmadığını, 1907UNIFEB'in de yanında olduğunu hissettiren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Tibet'e de acil şifalar diliyorum.
Mehmet Karakaya
05-05-2005, 02:24
Tibet kardeşimi ziyaret edenlerden birisi olarak gerçekten çok duygulandım.kardeşimiz tedavisi boyunca FENERBAHÇE'mizi kendisine moral kaynağı olarak görmüş ve öyle de davranmaya devam ediyor.artık 2 kupa çok çok daha anlamlı benim için
Serkan Özen
05-05-2005, 04:42
24 Nisan günü toplanıp ziyaret ettiğimiz hayata Fenerbahçe'siyle sımsıkı sarılan Tibet kardeşimizle beraber inşallah şampiyonluk turları atacağız Alsancak'ta.
http://img228.echo.cx/img228/1021/pict24932kt.th.jpg (http://img228.echo.cx/my.php?image=pict24932kt.jpg)
http://img109.echo.cx/img109/2739/pict25093dd.th.jpg (http://img109.echo.cx/my.php?image=pict25093dd.jpg)
1907UNIFEB-İZMİR,MANİSA'dan (9 Eylül, Celal Bayar, Ege ve İYTE Üniversiteleri) benzer aktivitelerini tekrarlamalarını diliyorum. Bana da haber vermeyi unutmazsınız umarım.
Mehmet Karakaya
05-05-2005, 09:47
ne demek seni unutur muyuz hiç ;) tibet'i bi kere daha ziyaret etmeyi düşünüyoruz hatta doktoru izin verirse kupa mçını da beraber izlicem onunla
Burak Yayla
05-05-2005, 15:20
Umut güzel sözlerin için teşekkür ederiz.Tibet de bizden biri olduğu için O'nu yanlız bırakmayı düşünmüyoruz.Bazı güzel sürprizlerimizde olabilir ama ilk önce doktorlarıyla görüşmemiz gerekecek...
Aynur Akman
05-05-2005, 20:35
Tibet' i ziyaret edenlerden biriside benim..yaşadığı tüm zorluklara rağmen onu ziyaret ettiğimizde bile annesi aracılığyla bize Fenerbehçe yle ilgili şeyler anlattırdı...gerçekten 2 kupa çok daha anlam kazandı...tabiki haber veririz Serkan...Umarım sürprizlerimiz için doktorları bir sorun çıkarmaz..
Mehmet Karakaya
06-05-2005, 05:50
ben bugün Tibet'i tekrar ziyaret ettim hatta ona 6-0 ve 4-3 (g.antp) maçlarının gollerinin,alex ile pierre için yapılmış 2'şer klibin olduğu ve içine bikaç maç daha eklediğim bi cd yaptım dün gece sabaha kadar ve onu götürdüm gözlerinin içi nasıl gülüyordu anlatamam
Tibet'in en fazla benimsediği şeyse;başkanın "bir gün herkes FENERBAHÇE'li olacak" sözü.hatta kendisi annesini bejekeden vazgeçirip Fenerbahçe'li yapmayı başarmış bugün aldım bu müjdeli haberi ;D
Tibet en çok 33. haftaya takmış kafayı gitcem istanbula diyo :D ama annesi bi türlü ikna edemiyo olmaz diye.bende ona "sen boşver 33. hafta ist.e gitmeyi ben kupa maçında seni özel salona aldırtayım yanımda da getirebildiğim kadar arkadaşımı getireyim beraberce izleyelim bu maçı" dedim kendisi ikna oldu.ama yanlış anlaşılmasın ona kesin söz vermedim sonra gerçekleştiremezsek çocuğa söz verdik tutamadık gibi olmasın diye ben ona hangi şartlarda olabileceğini hangi şartlarda olamayacağını ama bu hayalin gerçekleşmesi için bizzat elimden geleni yapacağımı açıkladım o da tatmin oldu ve ayrıldım yanından.hepinize bol bol selamı var Tibet'in.ayrıca bizim forumu da bilgisayarında sık kullanılanlara eklemiş dikkatimden kaçmadı ;D
Mehmet Genç
06-05-2005, 15:31
Tibet i yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
Burak Yayla
06-05-2005, 16:07
Mehmet eğer uygun bir yer ayarlayabilirsek (Tibetinde rahatça ulaşabileceği) hepimiz gidelim.Tibet bizi görünce gerçekten çok mutlu oluyor :)
Onu mutlu görmek ise dünyanın en güzel mutluluğu...
Aynur Akman
06-05-2005, 17:44
evet gerçekten uygun bi yer ayarlayabilirsek hep birlikte gidelim...Tibet le zaman geçirmek gerçekten çok mutluluk verici..Annesini FENERBAHÇE'Lİ yapmayı başarmış demekki tebrikler Tibet..
Serhat Doğan
07-05-2005, 01:10
"Bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak" sözüne inandığı annesini bejeke'den Fenerbahçe'ye transfer etmesinden belli.Sarı-Lacivert renklere bu kadar aşık olan biriyle beraber maç izlemeyi tüm UNIFEB ister.Umarım bunu gerçekleştirebiliriz.
Seni çok seviyoruz Tibet...
Mehmet Karakaya
08-05-2005, 09:27
arkadaşlar maalesef izmirin büyük şehir olması ve kupa maçının geç saatte olmasından ötürü maçı tibetle beraber izleyemiycez ama ben biliyorum ki böylesi daha hayırlı oldu tibetin dinlenmesi gereken saatlerde maçın en heyecanlı yerinde olucaktık ki bu tibet için iyi olmazdı çok yorucu olurdu
Aynur Akman
08-05-2005, 13:13
aslında doğru söylüyorsun Mehmet..gerçekten çok heyecanlı bir maç olacak ve bu Tibet için iyi olmayabilirdi..
Eray Karabağlı
09-05-2005, 21:59
Bende Aynen Mehmet'e katılıyorum ayrıca gece dönüşü çok zor olucak ve bide maçın uzatmalara gittiğini düşünürsek.Bu da hastanede çok rahatsız edici bir durum yaratabilirdi.
Mehmet Karakaya
09-05-2005, 22:30
ben tibetin annesi ile görüştüm ve gelemiyeceğimizi belirttim kendisi de gelmesek bile böyle birşeyi düşünmemize bile teşekkür etti
Burak Yayla
11-05-2005, 01:14
Orda olamasak bile Tibeti yanımızda hissedeceğiz...
Muhammed Turan
11-05-2005, 03:28
Tibet bana söz verdi Fenerbahçe için tezahürat yazacak. Bizde inleteceğiz.
Serhat Doğan
23-05-2005, 23:08
http://www.egetv.com.tr/anne.jpg
Günhan Hanım yıllardır evladı Tibet için büyük bir özveriyle gece,gündüz demeden emek veriyor.Konuşma zorluğu çeken Tibet için yeri geldiği zaman bir tercüman,çoğu zaman bir oyun arkadaşı,gazetesi için muhabiri,eli ayağı....kısacası herşeyi oldu.
Tibet küçük yaşlardan beri bu hastalığı çektiğinden dolayı okul çağında annesinin O'nu okula taşımasıyla yaşamına devam etti.Kardeşimiz Tibet'in yaşam kaynağı olan bu değerli ANNE'nin onurlandırılması gerektiğini düşünüyoruz.Bu yüzden Ege TV'nin düzenlediği "Sizce Ege'de yılın annesi kim?" adlı yarışmada oyumuzu Tibet'in annesi Günhan Türkyılmaz'a kullanalım arkadaşlar.
Desteğimizi her şekilde onlara göstermeliyiz.Çok fazla bir şeye gerek yok sadece boş vaktimizin ufak bir anını kısada olsa bir maile ayırarak bu organizasyona destek verebiliriz.
Haydi 1907UNIFEB klavye başına...
Bunun için yapmamız gereken anne@egetv.com.tr adresine e-mail göndermek
Eray Karabağlı
26-05-2005, 16:37
Sanırım 2. oldu ???
Serhat Doğan
26-05-2005, 18:37
Sanırım 2. oldu ???
Evet 2. oldu.Maalesef geç haberimiz oldu :(
Aynur Akman
26-05-2005, 22:05
evet biraz geç haberimiz oldu:(
Mehmet Karakaya
27-05-2005, 03:44
evet biraz geç haberimiz oldu:(
maalesef
Muhammed Turan
30-05-2005, 20:24
Arkadaşlar Tibet yarın hastaneden çıkıp evine gidiyor. Bilgilerinize...
Muhammed Turan
07-06-2005, 01:57
Yakında haber vereceğim.
Burak Yayla
26-06-2005, 16:42
Emin,Tibet'i evinde ziyaret org.muz gelecek seneyemi kaldı??
Muhammed Turan
26-06-2005, 17:23
Çoğunluk sağlandığı zaman.
Burak Yayla
26-06-2005, 17:25
Zannımca çoğunluk sağlandığında yanınızda ben olamayacağım...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.