Orijinalini görmek için tıklayınız : Öneri...
Serkan Özen
11-03-2005, 00:53
"1907UNIFEB üyesi, içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır."
Bugün bir sınıfa, elimizdeki sınırlı imkânlarla bu yardımı gerçekleştirdik ama tekrarında topluma duyarlı 1907UNIFEB üyeleriyle bu yardımı çığ gibi büyüteceğimizi ve daha çok kardeşimizi mutlu edeceğimizi biliyoruz.
Haberimiz www.1907unifeb.org 'da...
Arkadaşlar maçlarda stada alınması yasak olan bozuk paraları çiğdem çekirdek vs... almak için boşa gitmesin diye vermek yerine bir kumbara (ya da benzeri birşey) içinde toplayıp bu tür sosyal yardımlaşmaya destek amaçlı kullansak nasıl olur? Sadece bozuk para atmak zorunda değiliz bunun gibi duyarlı bir harekete sanırım hiçbir üye katılmamazlık yapmaz ve o an itibariyle herkes kişisel bütçesi dahilinde birşeyler verir. Böylelikle Onlar hiç üşümeyecek benzeri kampanyalar, Huzurevi ve Kimsesiz Çocuklar ziyaretleri gibi yararlı aktiviteleri daha sık yapabiliriz diye düşünüyorum
Sizin fikriniz nedir?
Tufan Avşar
11-03-2005, 01:57
Çok güzel bir düşünce, neden olmasın?
Koray Kunduracı
11-03-2005, 10:39
Serkan bu konuda hemfikiriz.Zaten hemen hemen her ay 20-30ytl arası miktarda bağış yapıyordum. Bu işte gönüllü olabilirim ve öncelikle eğitim derim...
Ozan Özdemiroğlu
11-03-2005, 13:48
Harika bir fikir. Maçlara geldikçe imkanlar doğrultusunda katkımızı yapacağımızdan emin olun.
Berkay Erdim
11-03-2005, 14:18
Geçekten de sırf bozuk para toplayarak bile anlamlı organizasyonlar yapabilecek kadar kaynak toparlanabilir.
Serkan, Koray ve konuyla ilgili fikri olan arkadaşlar... Lütfen bunu biraz daha detaylandırıp bir öneri raporu haline getirin ve bir haftasonu sizi Yönetim Kurulu toplantımızda misafir edelim ve bu fikri hayata geçirelim.
Can Gebetaş
11-03-2005, 14:22
Bence de müthiş bir fikir gerçekten beğendim..Ben de bu konuda Berkay'a katılıyorum...Bence hemen hayata geçirmeliyiz...
Mehmet Genç
11-03-2005, 14:41
Bütün 1907UNIFEB üyelerinin böyle bir durumda özveride bulunacağından eminim.Hem Serkan ın dediği gibi sadece bozuk para atmak zorunda değiliz :)Çok güzel bir girişim olur.
Serkan Özen
11-03-2005, 16:39
Arkadaşlar paraları toplayacağımız kumbaranın stada alınması tahmin edersiniz ki zor. Fakat bunun için maça girmeden önce stada arabayla gelen bir arkadaşımızın arabasına bu kumbarayı bırakabiliriz. Ayrıca bu kumbaraya herkesin yardımda bulunması için de stada girmeden önce pembe okulun önünde bu kumbaranın bir şekilde bulunması gerekiyor. Normalde derbi maçlar dışındaki maçların biletlerini stadda 10YTL biletixten 11YTL'ye alıyoruz ve herkes o 1YTL'yi biletix yerine böyle bir uygulama için bile kullansa her maç azımsanmayacak bir miktar elde ederiz. Gerçi Saraçoğlu'nda derbi dışında sadece G.Birliği ve G.Antep maçları kaldı ve derbi biletlerini de biletixten almak zorundayız ama burda önemli olan yardım etmektir. Herkes bütçesine göre gerek bozuk paraları gerekse bütçesi el verdiği şekilde bozuk para dışında da yardımda bulunabilir. Basket maçlarında da içeri bozuk para alınmıyor. Kumbarayı basket maçlarında da kullanabiliriz. Hem belki bu kumbara hepimizin maça aynı anda hep beraber girmesini de sağlar. Zorunlu hale getirmek için değil ama "içeri girmeden önce kumbarayı ziyaret et" benzeri bir slogan koyarsak ve buna bağlı kalırsak en fazla sayıda insan bu yardım uygulamasına katkıda bulunmuş olur.
Toplanan yardımların yönlendirileceği alan ise ya yönetim kurulumuz tarafından ya da içinde bulunulan tarihle alakalı bir şekilde belirlenebilir. Örneğin 18Mart'a yaklaşıyoruz ve bu uygulamayı bu hafta yapmış olsaydık, toplanan paralar gazilerimizi ziyaret ve alınabilecek naçizane hediyelere harcanabilirdi veya 23Nisan zamanında yardıma muhtaç çocuklara eğitimlerini devam ettirmede zorlanan küçük kardeşlerimize yönlendirilebilir.
Berkay ben bunu bir öneri raporu haline getirebilirim ama bunu Yönetim Kurulu'na nasıl sunucam?
Murat Ünlü
11-03-2005, 17:51
güzel bir öneri.degerlendirilmeli.
Uğur Aydoğdu
11-03-2005, 19:09
Gerçekten çok güzel..
Kesinlikle en kısa zamanda uygulamaya geçirilmeli bence..
Koray Kunduracı
11-03-2005, 21:28
Sahaya Atma..Kumbaraya At!
Kampanyanın adı için benden bi fikir... Biliyosunuzki dikkat çekmek için isim çok önemli.. Sizde kampanya adı için fikirlerinizi yazın.
(Allahım inşallah Barış Abimize yapmaya çalıştığımız organizasyona benzemez)
Murat Toktaş
13-03-2005, 17:22
Sahaya Atma..Kumbaraya At!
Vay tuttum bu sloganı... ;)
cok guzel bır dusunce...uzerınde bıraz calısmamız gerekıyor sanırım.
Özge Karacan
13-03-2005, 23:47
gerçekten üzerinde çalışılırsa hoş bir fikir...
Ahmet Demir
14-03-2005, 01:46
Fenerbahçe'liye, özelliklede 1907UNİFEB üyesi bir FENERBAHÇE'liye de böyle şeyler yakışır zaten... Fikir çok hoş, umarım biran önce hayata geçer...
Berkay Erdim
19-03-2005, 13:07
Koray'ın slogan önerisi bence de çok güzel. Etkili ve dikkat çekici.
Ceyhuncum sana katılmıyorum, kendi aramızda yapacağımız böyle bir etkinlikte kimse bize zorluk çıkartmaz veya engel olmaz. Eğer gerekirse legal zemini de hazırlarız zaten.
Serkan kardeşim; bu fikir senden çıktı zaten. Konu başlığındaki diğer mesajlardan da faydalanarak diğer arkadaşlarımızın önerilerini de bir araya getir ve rapor haline getirdiğin zaman bana haber ver.
Erkan; ben Çanakkale'de olduğum için maçta değildim ama yazdıklarınızı okuyunca adeta sarsıldım. Perşembe günü gerekeni yapacağız el birliğiyle. Cenker zaten yol göstermiş, senden de, hemen, sitemizin yazarlar bölümüne konmak üzere bu maçla ve bu konuyla ilgili bir yazıyı *bekleyebiliriz sanırım.
Muhammed Turan
04-05-2005, 22:19
Süper bir fikir. Sadece bozuk paraları değil, ben elimden geldiğince yardımda bulunabilirim. Ne kadar sıklıkta gelebiliyoruzki zaten.
Serkan Özen
04-05-2005, 22:29
Bu sezon geçti diyebiliriz ama önümüzdeki sezonda bu uygulamanın başlatılması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
Gözde Sayılgan
26-06-2005, 20:36
aktif üysi bulundugum Lösevin malesef baska sehirlerde bir subesi yok.lakin katkida bulunmak isteyen,yardim etek isteyen tüm herkes için söyle bir önerimiz var...
simdi;bizzat benle iletisime geçip ürünlerden temin edebilirsiniz
banka hesap numaralarini isteyen olursa oraya bagis yapabilirsiniz
bunlar bana uzak seyler diyenler içinse son önerimiz;migroslarda kasa çikislarinda bulunan Lösev kutularina yardim parasi atabilirisiniz.her migrosta var en küçügünden en büyügüne kadar.
yaptiginiz her yardim onlara hastane,hastanede tedavi,mutluluk en önemlisi az da olsa umut olarak geri dönüyor.
"O Yavrucaklarin Tek Arzusu Bizler Gibi Sürdürebilmek Hayatlarini...
Selim Samast
11-07-2005, 22:15
Bu öneriye ben de katılıyorum,çok güsel bir fikir...Yanlız bu öneri Mart ayında gelmişti...Yönetim Kurulu'ndaki ilgili arkadaşlar bu önerinin hayata geçirilip geçirilmeyeceğini ya da gerçekleştirilecekse hangi aşamada olduğu hakkında bilgi verirlerse merakımı gidermiş ve çok mutlu olacağım...
Burcu Oy
11-07-2005, 22:24
Kesinlikle çok güzel bir fikir, konu komitelerde de, yönetim kurulunda da konuşuldu...Bulunduğu aşamaya gelince fikir alışverişi diyebilirim ama şunu da eklemek isterim arkadaşlar yapılacak çok şey, projelendirilecek çok fikir var...Bu fikirler ÜNİFEBin katılımcı üyelerinin birlikte çalışmalarıyla daha somut bir hale getirilebilirse, yönetim kurulu, komiteler ve tüm üyeler birlikte daha az zamanda daha çok projeye imza atabiliriz...
Biz bir Sivil toplum Kuruluşuyuz diyorsak ,bu söylemin ilk ve en önemli adımı katılımcılıktır..
Sevgiler,
Burcu
Gözde Sayılgan
12-07-2005, 16:49
"Birileri var! Çocukları umutla beklenen
yarınlarda hatırlayacakları güzel hatıralar
yaratmak için çabalayan...
Birileri var, gönül çiçekleri belledikleri,suya
muhtaç kalmış 'çocuklarımız' dediklerine
avuçlarıyla su veren...
Birileri var, kucaklarını lösemi hastası
çocuklara açmışlar açabildiklerince…
Birileri var! Ve bu birileri istiyorlar ki...
başkaları da katılsa, bir tanecik
çocuklarının elini sımsıkı tutsalar ve
bırakmasalar…"
Gökçe İnce
Gönüllü Üye
Banka Hesap Numaralarımız(Lösev):
Ziraat Bankası Gaziosmanpaşa/Ankara Şubesi
Şube Kodu:0920 Hesap No:
345 85 18-50 08 (TL)
345 85 18-50 06(USD),
345 85 18-50 10(EURO).
Türkiye Vakıflar Bankası Gaziosmanpaşa/Ankara Şubesi
Şube Kodu:331 Hesap No:2022222(TL)
Türkiye İş Bankası Mithatpaşa/Ankara Şubesi
Şube Kodu:4228 Hesap No:473000 (TL)
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Gaziosmanpaşa/Ankara Şubesi
Şube Kodu:477 Hesap No:1002666-6
HSBC Bank A.Ş. Gaziosmanpaşa/Ankara Şubesi Şube Kodu:849 Hesap No:1000607
Türkiye Garanti Bankası Gaziosmanpaşa/Ankara Şubesi Şube Kodu:324 Hesap No:6299000
lösevin gelen bağışlar sayesinde açtığı Lösante(hasateneden) de bir çok sosyal etkinlik yapıyorlar.el işi,resim,müzik...vs.UNUTMAYIN Kİ LÖSEMİLİ ŞİRİNLERİMİZE UZATILAN EN KÜÇÜK BİR YARDIM ELİ BİLE ONLARI YAŞAMA BAĞLAYAN EN KUVVETLİ BAĞLAR OLACAKTIR.
Burcu Bıçar
13-07-2005, 11:21
SERKAN Süpersin
Bence coook mantıklı
bende bişiler duydum şu yardımlarla ılgılı paylasayım dedım
hanı su kanser vakfı için alınan sarı bıleklıkler varya
fenerıumda aynı maksatta sarı lacıvert bileklıkler yapacakmıs
butun gelır kanser vakfına bağışlanacakmıs
bu konuda bilgisi olanlar lütfen bna bi cvp yazsın
olursa ki ISPARTA da herkesın bileği sarı lacıvert kalpleri ise yardımın huzuruyla dolu olur..
tesekkürler..
Burcu Bıçar
13-07-2005, 11:36
+++
lösev ANKARA dan gelen gönüllü üye kayıt formları elimde yer almaktadır.
Gönüllü üyelerin yıllık bağış tutarı 16 ytl dir
bu ufak miktara rağmen 3 taksıtle ve kredi kartıyla ödeme şansı var
isteyenlere forum ulastırabilirim!!
+
losev@losev.org.tr
http://www.losev.org.tr
Burak Tuzlu
13-07-2005, 15:43
bencede güzel bir fikir.
Burcu Bıçar
14-07-2005, 15:00
ÖMER o siteye gir hersey yazılı
ayrıca bnde forum vr ulastırma yolu sole hallederiz a.ş
Gözde Sayılgan
14-07-2005, 15:57
zaten siteye girse siteden üye olabilir.orda hem kredi kartıyla da istenilen miktarda bağış yapılabiliyor.ve gönüllü üyelik formlarıda mevcut.
sizler ankara olmadığınız için bu şekilde destek verebilirseniz bizi çok mutlu edersiniz ve tabiki sizlerden yardım bekleyen minik yavrularımızı da...
Gözde Sayılgan
14-07-2005, 18:17
ben bunu toplu yapalım kanaatindeyim.bunu Organizasyon komitesi görüşse aslında bu yıl fikstür yoğunluğu nedeniyle yapamadık birşeyler ama Lösev de bizden bekliyor yeni sezonda atılımlar.bizler Ankara da onları bizzat hastahanelerinde(Lösante) ziyaret ederiz herkez adına tüm 1907UNİFEB ailesi de maddi açıdan destekler ve yine bize birşeyler yaparız.bilmiyorum yada sayın komitemizin başka fikirleri de olur tabiki.bu sadece benim aklıma gelen.
sevgiler....
Mustafa Güngör
14-07-2005, 23:35
Arkadaslar acelem oldugu icin buraya kisaca yazacagim...
Öncelikle 1907UNIFEB Organizasyon Komitesi olarak sivil toplum hareketlerine degisik bir acidan bakma taraftariyiz.Demek istedigim "sivil toplum hareketlerimizi" 1907UNIFEB kimligimizle daha cok örtüsen hareketler olarak tanimlamak ve bu sekilde projelendirmek istiyoruz.
Kendi adima bu konulara dikkatli ve cok hassas yaklasilmasi görüsündeyim..Hep söyledigimiz gibi sizden gelen projeleri kesinlikle tartisiyor ve görüsüyoruz,yapabileceklerimizi yapiyoruz fakat sivil toplum hareketleri gercekten de hadi yapalim deyip de yapilacak birsey degil.Bundan dolayi her noktayi göz önüne alip degerlendiriyoruz.Komite olarak "1907UNIFEB Sivil toplum hareketleri" topiginin DIKKATLE takip ediyor ve her basligi degerlendiriyoruz..Yapacagimiz hareketler tam anlamiyla bir proje olarak olusunca zaten komite sorumlumuz Burcu da hepimize gerekli bilgileri verecektir.
Saygilarimla
Mustafa GÜNGÖR
1907UNIFEB Organizasyon Komitesi
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.