Orijinalini görmek için tıklayınız : www.kardesinisec.com
Nuri Çelik
11-02-2005, 02:11
selam arkadaslar gecende itiraf.com da dolasırken dikkatimi cekti bu site genelde doguda okuyan cocukların ihtiyaclarını karsılamak için olusturulmus bir ortam....Siteyi incelediginizde kardes sececeginiz cocukları göreceksiniz eger onlarla aynı sehirdeyseniz ayda bir yardım yamak en azından bir kalem bir kitap bir defterle onları mutlu etmek sanırım gusel olacaktırr.... *
* * * * * * * * * *http://www.kardesinisec.com
Burcu Bıçar
11-02-2005, 03:03
saol NURİ valla bravo cok ii bişi :)
Nuri Çelik
11-02-2005, 03:10
Rica ederim cok hosuma gitti umarım herkes duyarlı olur bu konuda...
Seda Girgin
11-02-2005, 03:23
çok güzel bişey bulmuşsun nuri ben bi kardeş buldm bile (sorry:()
Gözde Sayılgan
11-02-2005, 03:31
tebrikler nuri çok faydali bir site bu.bir çok kardesin yüzü gülücek sanirim...
Nuri Çelik
11-02-2005, 03:46
İnsallah bütün hepsi mutlu olur ve herkes elinden gelen yardımı yapar...
Seda Girgin
11-02-2005, 05:06
hakkariden 5 yaşında bir kız kardeşim oldu.herkesn duyarlı olup çewrelerinede yaymasını rica ediyorm bölelkle daha çok yüz gülecek
Funda Meriç
11-02-2005, 09:59
Yalnız bu gerçekten ciddi bir olay. Abimin de bir kardeşi var. Yapılması gerekenlerin dikkatle okunmasını ve sırf kardeş seçmek için seçilmemesini dilerim. Mesela asla para yardımında bulunulmayacak. Ve ev adresiniz dahil tüm bilgilerinizi veriyosunuz. Risk almaktan çekinenler bu işe bulaşmamalı derim ben..
Saygılar..
Can Güleç
11-02-2005, 13:21
Nuri kardeş sitedeki bilgilerinle bizi aydınlattığın için teşşkür ederimm..ben ailenin tek çocuğu olarak kardeşimin veya abimin olmasını çok istememe rağmen olmadıı neyse ilerleyen yaşlarda belki edinebilirzz hayırlıysa ...ama biz bu yaştaki insanlara unıfeb olarak bir yardım kampanyası yapsak çevremizdeki insanların düşüncesi değişir..ve onlarada bir katkıda yardımcı oluruzz..ne dersiniz arkadaşlarr
Burcu Bıçar
11-02-2005, 14:02
ayyyy CAN sen tek cocukmusun :'( :'( :'(
Can Güleç
11-02-2005, 16:53
valla öle olan bana oluyorr kardeşimm olmak isteyen varsa gelsinn::)))zorlukları olsada bazen rahatlı da oluyor..insanlar bakış açısıı bir yandan değiştirmemiz gerekirr..unıfeb birlikte hep bir elinden geleni yardımda bulunalım bizim ünide toplantıda bu konuyu konuşarak halletmeye çalışacamm..onlar bizim kardeşimiz onları unutmamak gerekir..
Burcu Bıçar
11-02-2005, 17:12
HELAL SNAAAAAAAA
Nuri Çelik
11-02-2005, 18:47
Eywallah saol....
Şafak Dülger
11-02-2005, 23:27
Yapmış olduğunuz bu çalışma çok anlamlı. Bu ve buna benzer organizasyonlarda sizleri görmek beni çok sevindirdi gerçekten.Umarım her 1907unifeb üyesi arkadaşımın birer kardeşi olur.
1907UNİFEB Türkiye'nin başarılı sivil toplum kuruluşu yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Nuri Çelik
11-02-2005, 23:36
Herkese cok tesekkurler arkadaslar
Muhammed Turan
12-02-2005, 00:17
Hala arıyorum.
Muhammed Turan
12-02-2005, 00:24
Bu konu hakkında bir soru sorayım bari...
Sizler kardeşinizi seçerken hangi kriterleri göz önünde tutuyorsunuz. Ben kız olmasına dikkat ediyorum öncelikle. Nedenine gelince erkek sonunda kendine bakar. Bir şekilde belki bu bazılarımıza ters gelecektir ama buna dikkat ediyorum. Sonra okul çağında olmasına da dikkat edeceğim çünkü öğrenimini tamamlasın isterim. Kardeş sayısı ve babasının aylık kazancı da önemli...
Sıra sizde.
Seda Girgin
12-02-2005, 00:34
aynı senin gibi düşünüyorum bu konuda arkadaşım.erkek çocukları gene bi şekilde geçiniyo ama kızlar daha sawunmasız.bende kız we en küçüklerine bakıyom bide anne baba durumuna
Muhammed Turan
12-02-2005, 00:35
İşin kötü tarafı da en çok kardeş bekleyen de erkekler ! :-/
Seda Girgin
12-02-2005, 00:43
ewt ama ilk önceliği kız çocuklarına werdm ben dün buldm
Muhammed Turan
12-02-2005, 00:45
Ferman Akbulak - Hakkari... Umarım yeterince abilik yapabilirim
Seda Girgin
12-02-2005, 01:03
Ferman Akbulak - Hakkari... Umarım yeterince abilik yapabilirim
zuzan,hakkari,5 yaşında yaparsn meraketme.elimizden geleni yapıcz onlar için
Can Güleç
12-02-2005, 10:33
nuri ;benim orda hepsi kardeşimde olsa da sitenin içerik bilgileri pek fazla değil ve çocukların fotoğraf görünümüde yok..hayal meyal bir isimde olabilirmi?? ve sitenin içeriği ne kadar güvenli olabilir..unıfeb olarak hepimiz kendi kalem,kitap,defter v.s doğu bölgelerine yardım kampanyasıı yapmayı düşünebiliriz.çünkü biz daha genciz ilerdeki yaşlarımızda olacak çocuklarımıza örnek olmamız gerkir,şimdiden bir adım atalım..
Burcu Bıçar
12-02-2005, 13:37
bende vereceklerımı elımle bızzat kendım wermek ıstıom dıer turlu acaba aldımı kuskusu oluo :-/ ama İzmir de cocukları kapmıslar ısparta ılınden zaten yok oysakı war napcm :'( :'(
Muhammed Turan
12-02-2005, 23:09
Biz 9 kardeşiz, 5 tane de yeğenim var.(ciddiyim) *Bir kardeşim daha oldu. Çok mu? Ne mutlu bana.
Kerem Muhtar
13-02-2005, 23:01
herkesin bu konuya duyarlı ve destekçi olmasını dilerim
Eray Karabağlı
14-02-2005, 22:11
Çok güzel bi topic olmuş.Helal sana Nuri.Bende araştırıyorum.
Aslı Çelik
15-02-2005, 00:04
bi kız kardeşim wardı,bitane daha oldu Hakkariden:):)
Funda Meriç
20-02-2005, 00:50
Bugün Diyarbakır'a 3 koli kitap. Hakkariye' de giyecek gönderdik abimle..Kitaplar bir çocuk kütüphanesi için kullanılacak, giyecekler de malum..Yani ille kardeş seçmek gerekmiyor. Yanıbaşımızda da ihtiyacı olan insanlar var ama inanın oradakiler daha da muhtaç..
Sinan Bıçak
28-02-2005, 11:41
Hayriye GÜNEŞ üniversite eğitiminin sonuna kadar desteğimi çekmeyeceğim söz veriyorum.
Ata Bahadır
08-03-2005, 09:12
Internet dunyasinda gordugum en mukkemel organizasyon ve sitelerden biri, Hakkari'den bir kardesde ben sececem...
Erhan Dikmenli
08-03-2005, 22:25
mrb arkadaşlar bulunduğunuz illerde de muhtemelen köy okulları vardır ve emin olun onların bu bahsettiğiniz şeylere ve özellikle kitaplara çok ihtiyaçı var ben kastamonu eğitm. fak. 3.sınıf öğrencısıyım burda bı kitap kampanyası başlatmaya çalışıyorum bi kardeş okul seçip kitap hediye etmek istiyoruz eğer sizde bize katılırsanız iyi olur çünkü bunları okula giderken 1907UNIFEB olarak gideceğiz yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu formdan cvp yazsınlar ben onlara ulaşırım.
Didem Bektaş
09-03-2005, 13:03
bende hep bir kız kardeşim olsun isterdim. gerçi ablam var ama ablalık yapmak farklı... tabiki kardeş seçme nedenim bu değil, daha çok; ufak tefekte olsa zor durumda olan bir öğrenciye yardım etmek. ben kardeşimi İzmir'den seçtim. gelip gittiğim bir şehir olmasını istedim çünkü aramızda sadece posta ilişkisi olsun istemiyorum... inşallah yardım gerçekten benim seçtiiğimi düşündüğüm 10 yaşındaki kıza gider...
birde sadece seçmek yetmiyor...bir an önce bir mektup ve yanında ufak tefek okul gereçleri yollayıp onunlailişkiye geçmek, onu tanımaya çalışmak lazım...
toplumsal projelere duyarlı olmak çok önemli bunun zaten hepimiz bilincindeyiz, ama birebir bi çocuga yardım etmenin çok daha güzel bir duygu olacağına eminim...
Burak Yayla
14-03-2005, 00:50
Nuri bu güzel organizasyon için çok teşekkürler.Elimden geldiğimce yardım etmeye çalışacağım!!!
görüşmek üzere...
Aynur Akman
15-03-2005, 21:32
nuri gerçekten çok yararlı bi site...1 kardeşim daha oldu:)
Funda Meriç
16-03-2005, 12:16
Bugün Diyarbakır'a 3 koli kitap. Hakkariye' de giyecek gönderdik abimle..Kitaplar bir çocuk kütüphanesi için kullanılacak, giyecekler de malum..Yani ille kardeş seçmek gerekmiyor. Yanıbaşımızda da ihtiyacı olan insanlar var ama inanın oradakiler daha da muhtaç..
Gönderdiğimiz koliler dün ellerine ulaşmış ve duygulu anlar yaşadık ailecek. Telefonun ucunda söylenenleri duymalıydınız.. :-[
Verilecek 30ciltlik ansiklopedimiz daha var ama onu yakın bi yere göndermek istiyoruz. Beşiktaş Belediyesi evlerden alıyomuş göndermek istediklerinizi. Aynı şekilde yazın Üsküdar Belediyesi de almıştı giyecekleri..
Siz de böyle yapabilirsiniz.. Nacizane..
Can Güleç
16-03-2005, 18:02
bu sitenin birkaç arkadaşımıza yararlı olsa bile bunu aslında üniversiteler arası bir çalışma yapmak daha güzel olurduu..ben bunu bizim üniversitemizde yapmayı hedefliyorum katılım daha çok olmasıyla g.doğu ve doğu anadolu da yaşayan fakir çocuklara sevindirmek herkesin elinden bişeyler gelerek yapılmasıyla oluşurr..
Türkiyemizde o kadar yoksul insan olduğu halde bizler ancak bakarak geçiştirmeye çalışıyoruz..insanlarınn dilenciye olan güvenii yerine birkaç kuruş biriktirip anadoludaki çocuklarımıza giyim ve kitap türü bağış yapmak onların en mutlu sevincini oluşturur..onlarda bizden birii yardım yapmadan onların sevincine katkıda bulunamayızz..
Funda Meriç
16-03-2005, 18:05
Ben de her türlü şeye katılıyorum ama şu yardım konusunda ille toplu bişiler yapılması gerekmiyo. Toplu yapmaya kalktığında ki önümüzdeki örnekler bunu gösteriyo ya yapılamıyo, ya da az oluyo. Mesela bu sitede ÖSS ve LGS kitaplarına çok ihtiyaç olduğu yazıyo. Adı üstünde Üniversiteliyiz ama kaç kişi maç öncesi getirir ki elinden çıkarmak istediği kitaplarını. Ya da bi gün belirlesek kaç kişi zahmet edip gelir. Bunlar acı ama bir o kadar da gerçek. O yüzden ben kendi imkanlarım doğrultusunda yardımlarımı ulaştırıyorum. Sizler de kimsenin "hadi şunu yapıyoruz,şuraya şunu gönderiyoruz" demesini beklemeden elinden çıkarmak istediklerini bi şekilde ulaştırsın, göndersin..
Bu da nacizane..
Can Güleç
16-03-2005, 18:16
Ben de her türlü şeye katılıyorum ama şu yardım konusunda ille toplu bişiler yapılması gerekmiyo. Toplu yapmaya kalktığında ki önümüzdeki örnekler bunu gösteriyo ya yapılamıyo, ya da az oluyo. Mesela bu sitede ÖSS ve LGS kitaplarına çok ihtiyaç olduğu yazıyo. Adı üstünde Üniversiteliyiz ama kaç kişi maç öncesi getirir ki elinden çıkarmak istediği kitaplarını. Ya da bi gün belirlesek kaç kişi zahmet edip gelir. Bunlar acı ama bir o kadar da gerçek. O yüzden ben kendi imkanlarım doğrultusunda yardımlarımı ulaştırıyorum. Sizler de kimsenin "hadi şunu yapıyoruz,şuraya şunu gönderiyoruz" demesini beklemeden elinden çıkarmak istediklerini bi şekilde ulaştırsın, göndersin..
Bu da nacizane..
mesela ben göndermek istesemm nereye gönderiyimm ??fundaa hep birliktee gönderdiğimiz andaa güzel bir katılım olacağımdan şüphem yok mesela öncelikle öss kitaplarım halen duruyor ve saklıyorum;kim göndermek istemezki??
Muhammed Turan
19-03-2005, 20:46
Yanıbaşımdakine de bakıyorum, Hakkari'de ki kardeşime de ;)
Canan Gebetaş
20-03-2005, 18:03
Gerçektende çok önemli bi konu ;sizler gibi duyarlı kişiler sayesinde oradaki kardeşlerimiz de okuyabilecekler.sizler unifebin sadece türübün takımı olmadığını da göstermiş oluyosunuz..
Yunusemre Coşan
23-06-2005, 10:29
Kardeşinizin yumuk minik ellerini *avuclarınızın *içine alın, sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Okullu kardeşlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kişilik sivil harekettir…Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz....Küçük kardeşleriniz, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, titizlikle seçilip listelere yazılıyor. *Hediyelerinizi abartmayın, sık sık yollayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot *dünyalara bedel... Kardeşlerinize , eğitim *öğretim hayatı boyunca destek olmaya , onlarla sonuna kadar *el ele yürümeye karar verin....Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları...ONLARI HİÇ UNUTMAYIN ...Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın...Kişiliklerini geliştirin...Yolumuz ulu önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya , kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. *Yolumuz açık olsun.….ailemize hoşgeldiniz....CENGİZ TÜNAY
Arkadaşlar sivil toplum ve Unifebliler için önemli bir site..Ama pek bilinmiyor farklı illerden ihtiyacı olan çocukları kendinize kardeş seçiyosunuz ve onlara küçük hediyeler gönderebiliyosunuz...İşe yaramak güzel şey.........
www.kardesinisec.com
www.kardesinisec.com
Nuri Çelik
24-06-2005, 23:14
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kantin;action=display;num=110807709 6;start=0#0
daha önce acıldı ama hemen unutuldu umarım tekrar canlanır...
Yunusemre Coşan
25-06-2005, 00:26
Haydi unifeb..Belki 6sliler de var içlerinde kimbilir..Fenebahçeyi dah da sevdirebiliriz kimisini Fenerbahçeli bile yaparız küçükten sağlam Fenerbahçeliler..6s li bjk li olsalar da çocuk onlar ya...
Burcu Oy
25-06-2005, 00:40
Daha önce de forumda dile getirilmiş bir konuydu...Hakkında düşüncelerimi yazıp yazmamak konusunda epey bir kararsız kaldım aslında, yazılı ortamda düşüncelerini ifade etmek ne kadar zorsa yanlış anlaşılması da o kadar kolay diye düşünüyorum çünkü...
Kardeşini seç...gerek internet üzerinden gelen maillerle gerekse basında ve televizyonda yer bulduğu haberlerle aslında birçok sivil toplum kuruluşunun ve projesinin bulamadığı tanıtım olanakları ve ilgiye sahip bir proje... Siteyi ilk duyduğumdan beri zaman zaman girip ben de bakıyorum ne olup ne bittiğine ve ne yazık ki çok sağlıklı bulmadığım birçok şey gözlemledim bu süre içinde...
30760 çocuk kardeşini buldu başlığıyla karşılıyor site sizi, 1 yıldan az bir süre içinde ifade edilen sayı bu ve alandaki ufak tefek tecrübelerimle çok rahat söyleyebilirim ki bu sayıya ulaşmak nitelikten ödün vermeden ulaşılamayacak bir hedef...
İşe yarama hissi, toplumsal dayanışma, farkındalık bunlar güzel şeyler tabii ve projenin bunları vurgulama hedefini takdir ediyorum...Ama bu bir sivil toplum aktivitesi mi tek kişilik sivil hareket mi -ki zaten sivil hareket nasıl tek kişilik olur bu da bir soru işareti- işte bunu sorgulamak lazım...Yani birileri yardıma ihtiyacı var olarak nitelenip seçiliyor, tüm bilgileriyle deşifre edilerek siteye konuluyor, sonra 'yardımsever, fedakar' diye nitelendirilen başka bir grup bu bilgilere göre seçiyor kiminle irtibata geçeceğini, ve bu konumu gereği o kişi seçimi yaptığı anda seçilen kardeş doğru kişiyle buluşmuş kabul ediliyor...
Evet sitede gerekli uyarılar yapılıyor, nasıl davranmak, ne yapmak gerektiğiyle ilgili ama seçen kişi gerçekten kardeşiyle irtibata geçti mi, yoksa arkadaşlarının desteğiyle anlık bir karar vermişti ve bir süre sonra unutuldu mu herşey... Para göndermeyin, ufak tefek hediyelerle brilikte, en önemlisi de sevginiz ilginizi yollayın deniyor tamam ama bunu kontrol etmenin bir yolu aranıyor mu, yani bu kişi ne yazıyor mektupta, nasıl hediyeler yolluyor, gerçekten sınırlara kurallara uyuyor mu...Sınırların, kuralların art niyet olmaksızın bozulduğu durumlar bir yana, seçilen ve tüm bilgileriyle sitede deşifre edilen kardeşler o kadar açıklar ki her türlü istismara, bu iş bu kadar kontrolsüz gittiği taktirde çıkabilecek sakıncaların sorumluluğu nasıl üstlenilebilir bilmiyorum...Şu aralar değil ama projenin başında çocukların fotoğrafları bile konmuştu siteye.. 18 yaşının altında bir çocuk, tüm kişisel bilgileriyle ve fotoğrafıyla birlikte sitede deşifre ediliyor...Yalnız bu olay bile insan haklarına, çocuk haklarına aykırı bir durum...Hiç sanmıyorum ama hadi çocukların izni alınmış olsun, yine de düşünsenize fotoğrafınıza göre seçilmek ya da seçilmemek,yalnız bu bile çok yanlış bir uygulama aslında...
Her şeyin çok iyi gittiği durumlara bakalım, ya da sitede ve site forumunda bu şekilde aktarılan durumlar...yani çocuk sevgi dolu mektuplar yazıyor ablasına, aralarında bir 'gönül bağı' kurulmuş vs. Forumlarında bir abla yazmıştı '... değil... artık başlıklarda olacak diye' altına kardeşinin kendisine gönderdiği mektubu ve fotoğrafı scan edip koymuş ve eklemiş, artık onun da pembe barbyli pabuçları, çantası,terlikleri,pembe tokları vs var diye... Gelen yorumlar da ah canım Allah bağışlasın ne tatlı, canıımm, süpersin sen ya...vs Duygu yoğunluğunu ve bunu paylaşmak istemesini anlarım tabi bir yere kadar ben de gönüllü abla/abi programını burada tanıtırken kardeşim Ramazandan izin alıp bir fotoğrafımızı koymuş ve neler yaptığımızdan bahsetmiştim ama ikisi farklı şeyler diye düşünüyorum...
İnsanlara yardım etmek, sahip oldukların paylaşmak bunlar elbette çok güzel şeyler, olması gereken şeyler...Ama bu yapılırken kurulan yardım eden-alan ilişkisi o kadar eşitsiz bir ilişki ki , iki tarafın birbirlerinden haberdar oldukları durumlarda bu ilişkide ne olup bittiğine gerçekten çok büyük önem vermek, özen göstermek gerekiyor...Aksi taktirde yardım alan durumunda olan kişinin konumunda tek değişen nokta bir süre için ihtiyaçlarının bir kısmını bir bağımlılık ilişkisi içinde karşılama şansına kavuşması...Abla-abi ya da genel olarak toplum tarafından böyle akitiviteler fedakarlık, yardım diye nitelenmeye devam ettiği sürece güç dengesi içerisinde geride olan, mağdur olanların durumunun kalıcı olarak değişmesi çok zor gerçekten...
Her şey bu kadar zor madem yapılmasın mı hiçbir şey, tabii yapılsın, yapalım, UNIFEBliler olarak da katılalım ama şu ana kadar kardeş seçmiş ya da seçmeyi düşünen herkes bunları da göz önünde bulundursun eğer daha önce aklına gelmemişse...
Ben bu konuda elimden geldiğince her türlü yardıma hazırım, yani kardeşlerle mektuplarınız aracılığıyla kurduğunuz ilişkide sormak istedikleriniz olursa paylaşabiliriz birlikte... *
Biliyorum çok uzun oldu sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim...ve duyarlı bir insan olarak iyi niyetle yapmak istediğiniz, paylaşmak istediğiniz şeyler için de...
1907 UNIFEB bünyesinde üniversiteli olmaya yakışır nitelikte birlikte geliştirip uygulayacağımız projelere...
Sevgiler,
Burcu
Pınar Pamuk
28-02-2007, 00:18
arkadaşlar merhaba. forumda dolaşırken bu başlık dikkatimi çekti. daha öncede duymuştum ama hiç girip araştırmamıştım. gerçektem çok güzel bir site. ben kardeşimi seçtim :) hadi bakalım girmeyen arkadaşlar sıra sizde bence bir bakın
Mehmet Çelik
28-02-2007, 19:30
Haydi Arkadaslar bu Baslıga duyarlı olalım herkes elinden gelen yardımı yapsın kardeşimizi secıp onları mutlu edelım o cocugun yuzundekı gulumseme dunyaya bedel...
Ozan Ateş
06-03-2007, 04:50
http://www.kardesinisec.com
arkadaşlar huzur evi ziyaretleri,patnos a forma yardımı gibi organizasyonlarda görev alındığını ve bunu bir borç bildiginizide iyi biliyorum bu kampanyayıda es geçmeyeceginizi umuyorum.
EĞER BİZ BURADA ÜNİVERSİTEDE OKUYORSAK VE BUNA HAKKIMIZ VARSA NEDEN ONLARIN OLMASIN!!!
Kayra Nar
06-03-2007, 20:29
Son derece yararlı bi' topic açmışsın arkadaşım.Tebrikler...
Nuri Çelik
02-03-2008, 10:07
sadece up...
Burcu Akkaş
02-03-2008, 14:20
kocaelinde hiç kimse kalmamış
Murat Şener
04-03-2008, 00:02
afyondan yada samsundan yada ankaradan da kimse kalmamış
Amir Özkul
07-03-2008, 13:31
Arkadaşlar, elbetteki hepimiz, bir çocuğun eğitimine katkıda bulunmak isteriz.
Ancak, sitede yer alan açıklamalar dikkatli okunduğunda farkedeceksiniz ki, seçtiğiniz çocuğun tüm eğitim hayatı boyunca O' na destek olacaksınız. Yani, o çocuk üniversiteyi bitirene kadar...
Maddi durumu iyi olan arkadaşlar için sorun olmayabilir belki ama, hepimiz öğrenciyiz sonuçta, bizim de gücümüz bi yere kadar.
Lütfen buna dikkat edelim. Sonradan "Amaaann, yeter bu kadar, ben daha fazla yardım edemeyeceğim." tarzında şeyler söyleyebileceğimiz bir organizasyon değil bu.
Küçük bir bilgi... ;)
Aşkın Atılgan
14-03-2008, 21:12
Güzel bir çalışma. Mesela ben yardım yaptım diyelim peki bana yaptıgım yardımla ilgili nasıl bir bilgi verebiliyorsunuz. Yani biliyosunuz sanal ortam pek güvenli değil. Kendim için söylemiyorum birçok insan aynı düşüncede olduguna inanıyorum. Yani yardımın yerine geldiğine dair bir bilgi.
Amir Özkul
16-03-2008, 15:47
Güzel bir çalışma. Mesela ben yardım yaptım diyelim peki bana yaptıgım yardımla ilgili nasıl bir bilgi verebiliyorsunuz. Yani biliyosunuz sanal ortam pek güvenli değil. Kendim için söylemiyorum birçok insan aynı düşüncede olduguna inanıyorum. Yani yardımın yerine geldiğine dair bir bilgi.
Site aracılığıyla seçtiğin kişiyle mektup yoluyla iletişime geçiyorsun. Adresini alıyorsun ve kesinlikle para yollamıyorsun, neye ihtiyacı varsa alıyosun, kargoyla adresine yolluyorsun. Aras Kargo %30 İndirim yapıyor sanırım.
Pelin Kaynak
16-03-2008, 20:00
Merhaba ben aranıza yeni katıldım ama bu siteden sectigim bi kardesim oldugu icin bu baslıga yazmak istedim.Kardesime ilk olarak okulundan arayıp ulaştım ,önce ögretmeniyle sonra kendisiyle konustum.Mektuplaşmaya basladık ,egitimine yardımcı olmak için cesitli ihtiyaclarını yolluyorum burdan.O da eline ulaşınca mektupla bildiriyor bana.Zaten onlar icin ablaları yada abileri olması ,kendilerine deger verildiklerini bilmeleri de cok önemli.Bunu yapmayı gercekten istiyorsanız çokta düşünmeyin bence kardesinizi tanıyıp mutlu oldugunu sesinden anlayınca sizde cok mutlu olacaksınız.
Birgül Gürsoy
13-04-2008, 03:11
ben az önce Tokat'ın Çamağazı köyünden bir kardeş seçtim:) Bu çok değişik bir mutluluk:) Paylaşmak istedim...
Erdi Tok
11-05-2008, 03:46
insanın bu sitede yazılanları okuduğunda bile ağlamaması elde değil,çok duygulandım,benim de annem yok anlarım çocukların isteklerini:(
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.