Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB Gazi-Kastamonu Etkinlikleri
Mustafa Potuk
14-05-2005, 12:59
Arkadaşlar biz Gazi bünyesinde bulunan Kastamonu'daki fakültelerde okuyan Fenerbahçelileriz.Birliğe üç ay önce katıldık.Fakat yeni bir oluşum olmamıza rağmen burada hatırı sayılır bir güç olduk.
Geçtiğimiz hafta pazar günü Anneler Günü dolayısıyla Huzurevine bir ziyaret düzenledik.Bu ziyarette gözlerinden hala yaşama sevinci okunan annelerimize güller hediye ettik.
Ayrıca Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği'nin de büyük katkısıyla dün Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna kitap ve kırtasiye yardımı yaptık.Oradaki minik kardeşlerimizin mutluluğunun bize verdiği haz anlatılamaz bir duyguydu.Bu ziyaretimizde de okul müdürü bize bir Teşşekkür Belgesi hediye etti.Bu konuda resimler yakında sitemizde yayınlanacaktır.Ayrıca resimleri Fenerbahçe Dergisi'ne de göndereceğiz.
Tabiki etkinliklerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak.Madem ki Misyonumuz bu ülkenin en bilinçli kamuoyu olmak.Bunu gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız.
Erhan Dikmenli
15-05-2005, 17:30
mustafa arkadaşıma katılıyorum ancak bazı yapılan işleri eksik yazmış onları da tamamlamak istedim. Kastamonu fenerbahçeliler derneğinin yönetim kurulu uyelerinden YAVUZ BOZTEPE'nin eşi olan ZERRİN BOZTEPE'yi ve HALİT ESEN'in eşi olan VEDİA ESEN'İ anneler günü dolayısıyla ziyaret ettik. Bu iki ailenin ortak özelliği ikisininde çocukları deli FENERBAHÇELİ olarak tanınmış fakat talihsiz bir trafik kazasında vefat etmiştir. bizde UNIFEB olarak böyle bir günde onların yanında olmak istedik.
Burcu Oy
16-05-2005, 15:34
Yürüğenize, düşüncelerinize ve emeğinize sağlık ne diyebilirim...
Yine ve yeni bir gönüllü aktivite zinciri daha UNIFEB adına...
Dikkat çekici bir nokta da bu çalışmalar yapılırken kurulan Fenerbahçe köprüleri, genişleyen Fenerbahçe ağları...Tebrikler ve teşekkürler...
Daha önce gördüğüm kadarıyla cevap vermeye çalıştığım 'gönüllülük' temelli organizasyonlar düzenleyen diğer arkadaşlara iletmiş olduğum düşüncelerimi ve ricamı sizinle de paylaşmak istiyorum...Buna da vakit ayırıp bir şeyler yazabilirseniz çok sevinirim...
'Hem 1907UNIFEB'in toplumsal bilinçle hareket ilkesinde bu kadar iyi hareket ederek UNIFEBimizi, bilinçli Fenerbahçelileri böyle iyi temsil ettiğiniz için hem de yaşlılarımız,annelerimiz ve kardeşlerimiz adına, onlara sunduğunuz eğlenceli, güzel dakikalar için... *
Bu duyarlılıkla yapılan tüm organizasyonlarda UNIFEBlilerin bu kadar aktif ve heyecanlı olduğunu görmek,onların heyecanları ışığında aktarılan çocukların veya yaşlılarımızın gözlerindeki mutluluğu hissetmek ve forumda açılan ilgili topiclere yazılan dilek mesajlarını okumak, inanın bunların hepsi benim için ayrı bir heyecan ve mutluluk kaynağı... *
Tekrar teşekkürler bunları yaşattığınız için... *
Toplumsal duyarlılık-gönüllülük temelindeki organizasyonları, bu sene yaşanılanlardan alınan geri bildirimlerin desteğiyle biraz daha zenginleştirip, belki UNIFEB'in misyonu ve faaliyet alanıyla daha da ilişkilendirerek sizlerle birlikte UNIFEB ailesinin tüm birliklerinin yerellerinde yürütebilecekleri ve de belki yılda bir iki kere genel buluşmaların sağlanabileceği uygulanabilir ve sürdürebilir bir proje örneği tasarlamak organizasyon komitesinin olduğu gibi benim de kişisel olarak en büyük isteklerimden biri... *
Bu çalışmalara bir taban oluşturabilmek ve yaşadıklarınızı daha da yakından hissedebilmek için, bu ve yapmış olduğunuz bunun gibi organizasyonlara yönelik daha detaylı bir şeyler düzenleyip ( alınan izinler, kaç kişinin katıldığı,kaç kişiyle *buluşulduğu, onlarla neler yapıldığı, kaynağın nerden sağlandığı,ve asıl önemlisi güzel, olumlu ya da belki duygusal olarak yıpratıcı olabilecek neler yaşandığına dair bir şeyler...) buradan, özelden ya da e-mail yoluyla ,benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim... *
*
Kocaman sevgiler, *
Burcu Oy *
Mustafa Potuk
17-05-2005, 18:13
Burcu bize yönelik candan düşüncerin için 1907UNİFEB Kastamonu adına teşekkür ederim.
Biz bu etkinlikleri yaparken dileğimiz daha önce de dediğimiz gibi 1907UNİFEBin bu ülkenin en bilinçli kamuoyunu oluşturduğunu herkese göstermekti.
Huzurevi ziyareti için özellikle Anneler Günü'nü seçtik.Çünkü biliyoruz ki oradaki annelerimiz sevgiye muhtaç.Ve onlara yönelik yapılacak ziyaret bu özel günden başka bir gün olamazdı.Güllerimizi aldık ve gittik.Sağolsun Huzurevi Müdürülüğü de bize gereken ilgiyi gösterdi.
Kitap kampanyamız ise bu kadar basit ve anlık olmadı.Öncelikle üyelerimizin elinde bulunan ilköğretim seviyesine uygun kitapları topladık.Ardından Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği'nin de büyük katkısıyla kitap sayımız çoğaldı.Derneğe üye olan Kastamonulu esnaflar sağolsunlar bizden yardımlarını esirgemediler.Kırtasiye malzemelerini ve büyük ölçüde kitapları onların yardımıyla aldık.Ayrıca Final Dergisi ve Menekşe Dersanelerinden ücretsiz LGS setleri aldık.Burada bizlerden yardımlarını esirgemeyen bütün Kastamonu halkına teşekkür ederiz.Kitapları topladıktan sonra kitapların hangi okula verileceği konusunu belirlemek için bir dilekçeyle Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurduk.Onlarda Akkaya Köyü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu gösterdiler.14 Mayıs günü 25'e yakın kişiyle okula ziyartetimizi gerçekleştirdik.okul müdürü bize kapıda karşıladı.Kendisine 1907UNİFEB atkısı hediye ettik.Ardından okulun bütün öğrencilerle buluştuk.Yapılan bu ziyaretler yerel basında önemli ölçüde yer aldı.Öğrencilerin sevinci gözlerinden okunuyordu.Onlardaki bu sevinç bizde daha çok etkinlik gerçekleştirme isteği uyandı.Bu konularda Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği'nin sonsuz desteği arkamızda.Onlar ve bizler var olduğumuz sürece 1907UNİFEB Kastamonu sesini duyurmaya devam edecektir...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.