PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Onlar Hiç Üşümeyecek

Gül Muştu
03-03-2005, 01:39
"1907UNIFEB üyesi, içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır."

Bugün bir sınıfa, elimizdeki sınırlı imkânlarla bu yardımı gerçekleştirdik ama tekrarında topluma duyarlı 1907UNIFEB üyeleriyle bu yardımı çığ gibi büyüteceğimizi ve daha çok kardeşimizi mutlu edeceğimizi biliyoruz.

Haberimiz www.1907unifeb.org 'da...

Berkay Erdim
03-03-2005, 01:55
Bu organizasyon için karınca kararınca yardımda bulunan tüm arkadaşlara ve okulu tespit ederek gerekli girişimlerde bulunan Genel Sekreterimiz Cenker Köse'ye ve Web Komitesi üyemiz sevgili Gül Muştu'ya çok teşekkür ederiz...

Bundan sonrası için artan bir katılım umuyoruz. Ayrıca yeni Toplumsal Duyarlılık Organizasyonları için yakında sizden yardım ve fedakarlık isteyeceğiz...

Unutmayalım;
"1907UNIFEB üyesi, içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır."

Vehbi Şirikçi
03-03-2005, 02:06
Organizasyonun gerçekleşmesi için çalışan, çabalayan herkese, başta Cenker ve Gül'e çok teşekkür ediyorum. Belki çok büyük yardımlar değil bunlar ama bir anlık da olsa kendi iç huzurumuzu sağlamamıza vesile olduğunu düşünüyorum.

1907UNIFEB'in tüm üyelerinin duyarlılığıyla ve daha geniş bir katılımla birlikte, bu tür organizasyonları sık sık tekrarlamak dileğiyle.

Özge Karacan
03-03-2005, 02:52
Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık...
Keşke bu organizasyondan daha önce haberim olsaydı ve bende katkıda bulunabilseydim... bu tür güzelliklerin, duyarlılıkların devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

Yalçın Ateş
03-03-2005, 02:53
Çevremden ne toplayabilirm bilemiyoum ama elimden geleni yapacağım

Özge Karacan
03-03-2005, 03:06
aslında uzun zamandır sizlere aktarmak ve fikirlerinizi almak istediğim bir konu...

bahçelievlerde bulunan bir huzurevi bağış olarak kağıt topluyor... eğer sizlerde yardımcı olmak isterseniz gelin eski gazeteleri,kağıtları belki de kullanılmayan eski defterleri çöpe atmak yerine toplayıp bu huzurevine götürelim...

huzurevlerimizi unutmayalım...

(belki bir organizasyon tamamlanmadan başka birinden bahsetmiş oldum ama ne zamandır paylaşmak istediğim bir konuydu...)

Serhat Gül
03-03-2005, 17:59
Herhalde bunun devamı gelecek.O yüzden geç kalmış sayılmayız.O yüzden gereken yardımı nasıl yapacağımız konusunda bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.(kırtasiye malzemeleri,para vs.)

Aslı Çelik
03-03-2005, 20:08
lütfen yapılabilicekleri bu başlık altına yazarsanız ben de elimden geleni yaparım :)

Levin Susar
04-03-2005, 01:09
Arkadaşlar, derneğimiz adı altında, yardım kampanyası yapıp bağış toplayabilmemiz için gerekli makamlardan gerekli izinleri almamız lazım. Bu prosedürsel işler çok uzun sürdüğü için kendi içimizde duyurabildiğimiz arkadaşlara duyurduk 3-5 bişi toplandı...

Her türlü giyecek kırtasiye vs yardımlarınızı bize iletebilirsiniz arkadaşlar.

Başta Cenker ile Gül olmak üzere bu olayda maddi manevi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Şafak Dülger
06-03-2005, 18:22
1907UNİFEB'in yapmış olduğu bu anlamlı çalışmada emeği geçen duyarlı tüm arkadaşlara teşşekkür ediyorum.

Bence TÜRKİYE'nin ilk 10 sivil toplum kuruluşuna girme yolunda, yapılacak 1907UNİFEB toplantılarında tüm üniversitelerdeki Birliklerin böyle anlamlı bir çalışmaya başlaması gerekiyor.

Gelecek ay içerisinde kutlanacak olan ''Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını'' unutmamalıyız.! M.Kemal'ın çocuklara armağan ettiği bugünü kardeşlerimizin yanında olarak onları mutlu edelim.Kitap, kalem, defter vs. onların ihtiyaçlarını giderelim.

* * * * * * * * * * * * * *Çünkü onlar bizim geleceğimiz..!

Gökhan Taşkan
07-03-2005, 21:14
Sosyal Duyarlılık Projelerinde önümüzdeki süreçte daha geniş katılımlı ve daha çok kişiye ulaşabilecek organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum.

Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler..

Emre Akça
09-03-2005, 12:29
levin dogru sölüyosun ama en azından araştırma yaptıktan sonra forumada yazarsanız bir kaç tane fazla şey daha veririz ihtiyacı olanlara..bu organizasyonda olamaktan cok utandım çünkü uzun zamandır istediğim bişeydi....

Akıl vermek gibi olmasın ama lösemili çocuklarada bir ziyaret yapabilirsek hem onları mutlu eder hem biz mutlu oluruz ... elimden geldiğince yardıma hazırım