Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB - Bandırma Huzur Evi Ziyareti
Burak Tuzlu
20-01-2005, 13:28
1907UNIFEB Bandırma Fakülte ve Meslek Yüksek Okulları Yönetim Kurulu olarak 20,01,2005 Perşembe bugün Bandırma Kızılay Yaşlılar Yurduna Bayram Ziyareti düzenlenmiştir.
Ziyaret İle ilgili görüntüler bugun yada yarın FB TV vede Tgrt Spor haberlerinde yer alıcaktır.
Bütün 1907UNIFEB ailesinin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız
1907UNIFEB BALIKESİR UNİVERSİTESİ BANDIRMA FAK. VE MYO'ları YÖNETİM KURULU
Burak Tuzlu
20-01-2005, 13:45
bence deydi arkadaşlar. Yılmaz Unıfeb savaşçıları olarak ilkelerimiz doğrultusunda hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Hiç bir taraftar grubunun yapmadığını yapamadığını yapmaktan gurur duyuyorum. İlkide 1907unıfeb uyelik forumunun altına imzamı atmışım. Huzur evindeki amcalırımız bizi çok sıcak bir şekilde karşıladılar. Ahmet inde belirttiği gibi atatürkle kahvaltı yapmış dedelerimiz bile vardı. Bu organizasyonla ile ilgili görüntüler bugun veya yarın hem FB TVde hemde TGRT spor haberlerinde yayınlanacak. Hepinizin kurban bayramını tekrardan kutluyorum.
Burak TUZLU
Murat Çakmak
20-01-2005, 14:08
Sevgili arkadaşlar,Balıkesir Üni. Bandırma İkt.ve İd. Bilimler Fakültesi 1907UNIFEB olarak,mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.
Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu
Murat Çakmak
20-01-2005, 14:33
* Nasıl bir duygu olduğunu anlatmama imkan yok.O;yardıma,şevkate ve aile özlemine ihtiyaç duyan yaşlı insanlarla bir aile yuvası yaratmak,belki de tattığım en duygusal ve yaşanası değerdi benim için.Bizleri gördüklerinde yüzlerindeki o tebessüm,gözlerindeki pırıltı ve kalplerindeki mutluluğu tahmin bile edemezsiniz.
* Bugün;yaşlı amcalarımız,dedelerimiz,büyük deha ve cumhuriyetimizin mimarı M.Kemal Atatürk,Fenerbahçemizin medarı iftiharı,efsane futbolcumuz,Lefter şahitleri ile birlikteydik.Onlar anılarını anlattılar,biz de büyük bir zevkle dinledik.
* Onlar yorgunlardı,bizse başımız dik.Fenerbahçemizin ve 1907 UNİFEB'in eşsiz üyelerinden biri olmanın verdiği büyük gurur ve onurla...
* * * Murat Çakmak
Levent Sarıbaş
20-01-2005, 16:12
Öncelikle tüm 1907UNIFEB-Balıkesir Üniversitesi B.İ.İ.F.li arkadaşlarımın Kurban Bayramlarını kutlarım.
Yapmış olduğunuz ziyaret organizasyonu ile Balıkesir Üniversitesi'nin yanlızca merkezde değil kendisine bağlı çevre fakültelerde de 1907UNIFEB değerlerini taşıdığını gösterdiniz.Teşekkürler..
Burak Tuzlu
21-01-2005, 17:55
Akşamada TGRT haberde yayınlanacak görüntüler.
Hep birlikte daha güzel ve daha iyi bir 1907UNIFEB için çalişmaya devam edeceğiz...
Burak TUZLU
Balıkesir Üniversitesi Bandırma İ.İ.B.FAK. WEB/ORG KOM. Sor.
544 551 68 57
Murat Çakmak
21-01-2005, 18:34
Birliğimiz,dayanışmamız ve 1907UNIFEB'in yükselen geleceği için hertürlü fedakarlığa katlanıp,hertürlü zorluğu aşmamız gereken bu yolda,hassas değerlerimize sahip çıkarak,aydınlık geleceğimizi yaratmak adına bu organizasyona daha bir başlangıç gözüyle bakıyoruz.Daha sıkı,daha sistemli ve daha yaratıcı çalışarak büyük işler başarma çabasındayız.
Murat ÇAKMAK
0535 467 88 27
Emre Paçarız
21-01-2005, 19:57
tebrikler arkadaşlar,gerçektende çok güzel bir organizasyona imza atmışsınız...
Murat Çakmak
22-01-2005, 17:52
Aynurcum,öncelikle ilginden ve düşüncelerinden ötürü çok memnunluk duydum,teşekkür ederim.
Açıkçası,biz de başında bu kadar etkileneceğimizi ve keyif alacağımızı tahmin etmezdik.Ama inanılmaz dakikalar geçirdik hakikaten.
En kısa zamanda,tekrar böyle güzel ve anlamlı bir ziyaret organizasyonunu gerçekleştirmek için şimdiden kolları sıvadık bile,umarım herşey istediğimizden ve istediğinizden daha güzel olur.İyi çalışmalar. :D
Murat Çakmak
24-01-2005, 22:43
tebrikler arkadaşlar,gerçektende çok güzel bir organizasyona imza atmışsınız...
Emrecim,çok teşekkür ederiz.1907UNIFEB olarak amacımız,Türkiye'nin aydınlık geleceğinde söz sahibi olmak. Umarım,herşey istediğimiz gibi güzel olur.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Tolga Yıldız
25-01-2005, 00:20
Tebrikler.....
Burak Tuzlu
25-01-2005, 12:22
herkese teşekkür ediyoruz. Organizasyonla ile ilgili gazetede çıkan haberleri bugun akşama kadar yayınlıyacam. İsteğimiz Bütün 1907UNIFEBin bir araya gelerek yapacağı bir organizasyon.
Murat Çakmak
25-01-2005, 17:09
başarılar dilerim
Teşekkür ederiz Mehmet kardeşim.Size de iyi çalışmalar diliyoruz.
Murat Çakmak
25-01-2005, 17:12
Tebrikler.....
Saol Tolgacım.Teşekkür ederiz.Umarım yapmayı düşündüğümüz,1907 UNIFEB'i kapsayan dev organizasyonda,yine tek yürek oluruz...
Burcu Oy
01-02-2005, 00:26
Merhaba,
Antep'teki huzurevi ziyaretinin ardından şimdi de Bandırma'da aynı tatta aynı güzellikte başarılı bir organizayon daha, ardından gelen benzer güzel fikirlerle dolu mesajlarla birlikte. Geç de olsa teşekkürler ve tebrikler bu organizasyonda emeği geçen, orada bulunan tüm arkadaşlara ve aynı duygu ve düşünceleri paylaşan herkese... Herkesin de dilediği gibi UNIFEBimizin genelinde uygulanma şansı bulabilecek nice toplumsal organizasyonlara...
Bu arada yurtdışında huzurevlerindeki yaşlılarla ilgili değişik gönüllülük seçeneklerini sunan bir organizasyondan haberim oldu geçenlerde,websiteleri ingilizce ama ilgilenen olur bakmak isterse baya organiza çok güzel bir oluşum... http://www.littlebrothers.org/
Kocaman sevgilerle...
Burak Tuzlu
01-02-2005, 16:13
teşekkurler burcu inşallah daha büyük organizasyonlara beraber imza atarız. hepinize çalışmalarınızsda başarılar diliyorum
Murat Çakmak
02-02-2005, 18:06
Merhaba,
Antep'teki huzurevi ziyaretinin ardından şimdi de Bandırma'da aynı tatta aynı güzellikte başarılı bir organizayon daha, ardından gelen benzer güzel fikirlerle dolu mesajlarla birlikte. Geç de olsa teşekkürler ve tebrikler bu organizasyonda emeği geçen, orada bulunan tüm arkadaşlara ve aynı duygu ve düşünceleri paylaşan herkese... Herkesin de dilediği gibi UNIFEBimizin genelinde uygulanma şansı bulabilecek nice toplumsal organizasyonlara...
Bu arada yurtdışında huzurevlerindeki yaşlılarla ilgili değişik gönüllülük seçeneklerini sunan bir organizasyondan haberim oldu geçenlerde,websiteleri ingilizce ama ilgilenen olur bakmak isterse baya organiza çok güzel bir oluşum... http://www.littlebrothers.org/
Kocaman sevgilerle...
Teşekkürler Burcucum ilgin bizi çok mutlu etti ve umutlandırdı,saol.Yakında yapmayı düşündüğümüz(süpriz ;)) dev organizasyona daha fazla ilgi göstereceğinize daha çok inanıyorum şimdi.Eminim,bundan sonra da herkes üstüne düşenin en iyisini yapacak ve UNIFEB'i yukarılara taşıyacağız.Kendinize çok iyi bakın.Tekrar görüşmek üzere...İyi çalışmalar!!!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.