PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 76 Karanfilin Huzurevindeki Tanıklığı

Çınar Şahin
04-01-2005, 01:44
Oncelikle bu guzel organizasyonunuz icin kendi adima cok ama cok tesekkur ederim. Eminim ki bu organizasyon icin az yada cok onemli vakitlerinizi harcadiniz, baska isleriniz varken bu ise gonul verdiniz. Emin olun siz Gaziantep'te bu organizasyonu gerceklestirirken duydugunuz heyecani ben haberi okurken yasadim.

Biz Turkiye'nin universiteli gencleri olarak topluma ve cevremize karsi duyarliligimizi, degerlerimizi canli tutmali, ve cevremizdekileri de bu yonde yonlendirmeliyiz diye dusunuyorum. Inaniyorum ki yapilan bu tur organizasyonlar 1907UNIFEB'in kimliginin gelismesinde, yol haritasinin belirlenmesinde onemli taslar olacaktir.

Yaptiginiz bu guzel organizasyon icin emek veren, organizasyona katilan herkese en icten sevgi ve saygilarimi sunarim. Benzer organizasyonlari butun 1907UNIFEB uye universitelerinde de gormek dilegiyle.

Sevgiler
Cinar Sahin

1907UNIFEB Organizasyon Komitesi Sorumlusu

Sinan Bıçak
04-01-2005, 10:45
Çok güzel bir düşünce huzurevlerine terkedilmiş o kadar insan var ki onların dertlerini bir an olsun hafifletebilmek çok büyük bir sevap organizasyonu hazırlayan ve organizasyona katılan arkadaşları tebrik ediyorum.

Levent Sarıbaş
04-01-2005, 11:26
Teşekkürler arkadaşlar..Gerek yapılan organizasyonun profili gerekse insanların plan üstüne plan yaptıkları bir günde vaktinizi böyle anlamlı bir işe ayırmış olmanız olağanüstüydü..
Gönlünüze sağlık...

Şafak Dülger
04-01-2005, 13:30
* * *Öncelikle bu ziyaretin fikir sahibi , *böyle anlamlı bir günde gidilmesini ısrarla isteyen AYNUR arkadaşıma ve bu yola yüreğini koymuş 1907UNİFEB-GAZİANTEP üyelerine teşekkür ediyorum..

* * Yaşadığımız *çevreye ve topluma artı değerler sağlamak 1907UNİFEB'in misyonunu bulunduğumuz şehirde temsil ettiysek ne mutlu bize..

* * * Ziyaret sırasında yaşadıklarımızı ilgili haberde çok güzel bir şekilde anlatıldı zaten buradan tekrar tekrar anlatmaya gerek duymuyorum, 1907UNİFEB'in hedefleri içinde yer alan ''Türkiye'nin en başarılı 10 sivil toplum örgütünden biri olmaktır.'' bilinciyle yapılan her organizasyon bu hedefe bir adım daha yaklaştırıyor bizleri.Bence artık adım adım ilerlemek yerine Bu hedefe koşarak gidelim..
*

* *Ben her sabah ''Bugün FENERBAHÇE için *ne *yapabilirim.?''
düşüncesiyele uyanıyorum.Türkiyenin Aydınlık geleceğini oluşturan 1907UNİFEB üyesi her arkadaş bence bu soruyu her sabah kendine sorsun.!

* * * *

Can Gebetaş
04-01-2005, 14:04
Arkadaşlar bu toplumsal duyarlılık organizasyonun beni de gerçekten çok sevindirdi ve aynı derece de duygulandırdı..Hepinize binlerce kez tesekkürler...1907unifeb misyonu bağlılığı ben ce en iyi şekilde temsil etmiş bulundunuz...Emeği geçen tüm arkadaşlara bir kez daha tesekkürler

Okan Uzunkaya
04-01-2005, 14:25
Başta Aynur ve Şafak olmak üzere, bu anlamlı organizasyonu düzenleyen 1907UNIFEB-Gaziantep Üniversitesini tebrik ederim.

1907UNIFEB'in sahip olduğu değerlerin, bizim farkımızı ortaya koyduğunu bir kez daha gösterdiğiniz içinse sonsuz teşekkürler.

Safa Arıkan
04-01-2005, 14:49
Tüm 1907UNIFEB - Gaziantep üniversitesindeki bu anlamlı ve güzel organizasyondan dolayı kutlarım 8)

Tolga Yıldız
04-01-2005, 17:12
Giden Arkadaşları böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için kutlarım

Emrah Demircioğlu
04-01-2005, 18:36
Hepinize helal olsun tüylerim diken diken oldu tvden izlediğimde yürekten kutluyorum hepinizi belkide bi akımın başını çekeceksiniz tekrar tebrikler
Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar kendi adıma hepinizi kucaklıyorum

Melis Varan
04-01-2005, 19:17
Çoğunluk bu sene nerde kutlasak, hangi bara gitsek, hangi konserde geçirsek, kimin evini ayarlasak diye düşünedursun sizler bu gecenizi ninelerimize-dedelerimize ayırmışsınız.
Sizi kutlarım ve bi o kadar da teşekkür ederim.
Bizlere onları tekrar hatılattığınız ve böyle bi günü onlara ayırdğınız için hem duygulandırdınız hem de mutlandırdınız.
Yüreğinize sağlık arkadaşlar.
Eminim acı tatlı unutulmaz anılarla döndünüz oradan.
İyi yıllar

Vehbi Şirikçi
04-01-2005, 21:22
Bu çok anlamlı organizasyon için emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Emre Paçarız
04-01-2005, 22:13
topluma ve yaşadığı çevreye duyarlılığını göstermiş olan 1907UNIFEB-Gaziantep Üniversitesini tebrik ediyorum...
çok anlamlı ve güzel bir organizasyon...

Doğa Aydın
05-01-2005, 01:36
Gerçekten çok anlamlı bir organizasyon. Emeği geçen ve katılan herkesi kutlarım.

Gökhan Taşkan
05-01-2005, 03:32
Başta fikir sahibi Aynur olmak üzere , Şafak ve diğer tüm 1907 UNIFEB - Gaziantep üyelerine tebrikler ve teşekkürler.. Birliğimizin değerleri açısından ve göstermiş olduğunuz bu ince davranış açısından http://forum.antu.com/images/smilies/clap.gif

Serkan Özen
05-01-2005, 05:02
Misyonumuzun Fenerbahçe'yi en iyi şekilde destekleyip temsil etmek olduğunu ispatlayan anlayışlı bir faaliyet katılan herkesi kutlarım

Fatih Ekşi
05-01-2005, 21:30
1907 UNIFEB'in sadece tribünlerde yer almadığını en iyi şekilde gösteren tüm 1907 UNIFEB-Gaziantep üyesi arkadaşlara teşekkürler

Fatih Göğebakan
06-01-2005, 15:05
Fenebahçe diyince ilk akla gelen şeyin futbol olmadığını bir kez daha gösterdiğimiz için herkese teşekkürler.
Artık fenerbahçe 1907unifeb'inde katkılarıyla çok değişik organizasyonlarla tanınacak.
Nice anlamlı organizasyonlarda birlikta olmak umuduyla............

Onur Vural
09-01-2005, 17:03
arkadaslar bugun anasayfadakı gazıantep unıfebın huzurevı zıyaretı ıle ılgılı yazıyı okudum ve gercekten cok etkılendım ve aklıma bır fıkır geldı neden bızde ayrı ayrı butun unıversıteler olarak bulundugumuz sehırlerdekı huzurevlerıne bır zıyaret duzenlemeyelım ne dersınız
bu mesajı okuduktan sonra ne me gerek dıyen arkadaslar varsa onlarda o yazıyı bır okusunlar benı daha ıyı anlayacaklardır

Burcu Oy
09-01-2005, 19:58
Ben de biraz geç de olsa bu organizasyonu düzenleyen, orda olan tüm arkadaşları yürekten kutluyor onlara kocaman teşekkürler etmek istiyorum. Huzurevindeki dedelere,ninelere yaşattıkları mutluluk, oraya getirdikleri heyecan ve sevgi için, UNIFEB'imizi böyle güzel temsil ettikleri için, gösterdikleri duyarlılıkla farklı oldukları için, bizlere, tüm diğer UNIFEB temsilcilerine sorumluluklarını ve yapabileceklerini hatırlattıkları, her yerde uygulanabilecek bir örneği model ettikleri için...
Sosyal sorumluluğa, gönüllülüğe dayalı böyle güzel organizasyonların çoğalması, sürekli ve sürdürülebilir projelere dönüşerek, sivil toplum kuruluşu kimliğiyle UNIFEB'in vazgeçilmez bir parçası olarak devam ettirilmesi dileğiyle...
Kocaman sevgiler...