PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kötü Bir NBA Takımı Gibiydik

Serkan Bükülmezer
14-02-2005, 19:11
Evet bu baslıgı yıllar once fast break dergısınde gormustum harun erdenayla yapılan roportajdan bır alıntıydı harun fenerbahcede oynadıgı yıları boyle ozetlıyordu cunku takım harun levent omer buyukaycan cenk renda conrad mc rae kenny mıller altar hakan ve yenı yetısen ıbo ıle bırlıkte sadece hucumu dusunen savunmayı sevmeyen ve her macı 100 sayının ustunde bıtırmeyı basarmasına ragmen butun ust duzey macları kaybeden tam bır kotu nba takımı gıbıydı ancak ben hala o gunlerı ozluyorum belkı o takımla ılgılı hatırladıgım tek sey husnunun attıgı 3 lukler ama olsun.En azından bu takım bana keyıf verıyordu harunun basketbolu fb de bırakması dılegıyle conrad topragın bol olsun senın smacların sayesınde ogrendım basketbol oynamayı

Serkan Özen
14-02-2005, 19:41
Harun'un basketbolu FB'mizde bırakacağını hiç sanmıyorum nitekim kendisi basketbolu İTÜ'de bırakmak için zaten İTÜ'ye geldi. Şuan bizim takımımızda aslında avunmanın problem olmaması gerekir koçumuzun disiplini sayesinde ama dikkatimi çekiyor rakiplerimiz dış şutlarda hep çok şanslı oluyorlar. Yani bir noktadan sonra da adam el üstünden atabiliyorsa (bkz. Şemsettin Baş, Serdar Çağlan :) Reha) çok da yapacak bir şey olmuyor. Dış şutörleri daha sert savunmamız gerektiğini düşünüyorum değilse alan savunması gayet iyi oturmuş durumda.

Serkan Bükülmezer
16-02-2005, 20:10
nede olsa zone profesoru aydın ors artık hocamız ancak anlıyamadıgım sey neden hala salyers beklenenı veremıyor ozellıkle buyuk maclarda bence en buyuk sorun bu

Levin Susar
16-02-2005, 22:17
Ahh fast break günleri :)

Her ayın başında koşa koşa gidip aldığımız ilk basketbol dergimiz.
Çok büyük hatırası vardır bende...

Fenerbahçe genel olarak hücumu düşünen, çok sayı atarsak maçı kazanırız felsefesiyle oynayan bir takımdı senelerdir.
Ancak aydın hoca'nın gelişi ile bu biraz değişiklik gösterse de en başlarda, yine bu aralar 80 den aşağı yemiyoruz :)

Hüsnü Çakırgil'in ülker e son saniyede attığı bir 3 lük ile uzatmaya götürdüğü maç vardır. Süre bitiyordu, 3 fark vardı...
Hüsün sallaıd, pota altında mitch smith aldı rebound u tekrar dışarı çıkardı...

Bu sefer hüsnü sokmuştu, uzatmada da almıştık :)

Cenk Renda gibi yüreğiyle oynayan kaç basketbolcu vardı ki...

Harun türk basketbolunda gelmiş geçmiş en efendi oyunculardan biridir...

Biraz geriye gidince, büyük kaptan Aliço'nun fileyi kestiğini hatırlıyorum, daha küçücüktük. Tek şampiyonluğumuzdu

Larry richardlar vs vs

Ey gidi ey...

İşallah tekrardan şampiyonlukla sağlam bir geri dönüş yapacaz..
Ama bunun için taraftar desteği şart.