Orijinalini görmek için tıklayınız : Dicle Üniversitesi
Eyüp Zengin
14-03-2005, 15:33
;) bildiginiz gibi şu anda üniversitemizde 1907unifeb dernegi yoktur.
bu konu hakkında tüm fenerbahceliler elele vererek birseyler yapmak zorunda degilmi *??? ???
yazı pek eskidi ama ; yinede dursun bakalım ;D
Reşat Özdemir
14-03-2005, 15:42
Öncelikle bahsedilen şey 1907unifeb Derneği değil, 1907UNIFEB - Dicle Üniversitesi..
Tüm Fenerbahçelilerin yapacaklarından daha çok Dicle Üniversitesindeki Fenerbahçelilerin yapacakları daha önemli bence.. Kolay gelsin şimdiden..
Emre Paçarız
14-03-2005, 17:33
neden ilk adımı sen atmıyorsun,okulunuzda 1907UNIFEB'i sen kurabilirsin...
Safa Arıkan
14-03-2005, 17:51
Eyüp kardeşim 1907UNIFEB ile irtibata geçerek sizde üniversitenizi 1907UNIFEB'in bir üye üniversitesi olarak yapılandırabilirsiniz.Ayrıca bu linkle tıklayarak irtibata geçebilirsiniz;
http://www.1907unifeb.org/universiteler/dicle.html
orda bir posta@1907unifeb.org diye bir mail adresi bulunmaktadır.
Çalışmalarınızda başarılar..:)
Servet Güldeş
16-03-2005, 19:28
bu sorumluluğu üstlenmekten çekinmememisin bence...
çekinmeyeceğinee inanıyorum...
şimdiden kolay gelsinnnn
Şafak Dülger
23-03-2005, 03:22
Eyüp arkadaşım öncelikle ilginden dolayı teşşekkür ediyorum.
Sonuçta okulunda olmayan bir birliğe forumdan üye olarak belkide bir uyanışa sebeb olcaksın. Benim emin *olduğum tek bir şey var oda DİCLE Üniversitesi'ndeki sarı lacivert renklere gönül veren onlarca öğrencinin olduğu.Ama içlerinden sadece sen buradan sesini duyurmaya çalıştın ve 1907UNİFEB'in Örgütlenme Komitesindeki duyarlı arkadaşım
(CAN GEBETAŞ TLF: 0 533 744 71 91) sana en yakın zamanda ulaşacaklardır.
Gaziantep ve Diyarbakır illerinin Güneydoğu'da 1907unifeb'i ve FENERBAHÇE'yi *bu iki komşu şehirde omuz omuza vererek temsil edebilirsek ne mutlu bize.
1907UNİFEB_DİCLE'nin yapılanmasında 1907UNİFEB_GAZİANTEP olarak *her türlü konuda sizlerin yanınızdayız.
Mehmet Genç
11-04-2005, 22:40
Merhaba Eyüp.Umarım 1907UNIFEB i Dicle de kurup bizi en iyi şekilde temsil edersiniz.Ayrıca Elazığ daki görüşmemizin çok verimli geçtiğine inanıyorum.Her konuda her zaman yardımcı olmaya hazırız.Umarım Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçının organizasyonunuda üstlenerek ilk organizasyonunuza imza atarsınız.
Şafak Dülger
12-04-2005, 04:58
Mehmetçiğim öncelikle sana bu misafirperverliğin için çok teşşekkür ediyorum.
Eyup gibi aramıza yeni katılan arkadaşların, Bizleri yakından tanıması ve aklında oluşan soruları sorması, Türkiye'nin en aydınlık geleceğini oluşturacak olan 1907UNİFEB'İn, daha emin adımlarla ilerlemesini sağlayacaktır.
Eyup Arkadaş herzaman senin yanındayız.
Yüreğindeki Fenerbahçe sevgisi eksilmesin. UMUTLA:)
Eyüp Zengin
28-04-2005, 10:14
merhaba öncelikle bu yazıyı okuyan dicle üniv. ögrencilerine sesleniyorum.
1907UNİFEB kulübünü kurmada ve kalkınmasını saglamada bana yardımcı olmak isterseniz bana ulaşacagınız nu. 05358332749
05057010400 merakla 1907unifeb (dicle)'yi bekliyorum
Şafak Dülger
28-04-2005, 15:32
Slm Eyüp
Gerçi 1907UNİFEB_Dicle'nin yapılanması için yaptığın çalışmlardan az çok bilgim var. *
Örgütlenme çalışmları çerçevesinde, En yakın zaman'da *Diyarbakır'a geleceğim. Ordaki arkadaşlarla biranevvel tanışmak istiyorum.
Sana emeklerin için teşekkür ediyorum.
Bu zorlu yolda , attığın her adımda sana kolay gelsin diyorum. Çalışmalarında başarılar.
Mehmet Genç
28-04-2005, 16:05
Eyüp gerçekten seni kutluyorum.Çok kısa bir zamanda daha şimdiden sağlam adımlar atmaya ve örgütlenme çalışmalarına başladığın için.Her zaman her konuda her türlü yardıma açığız.
Eyüp Zengin
06-05-2005, 10:56
diyarbakır maçı her nekadar acemiliğimize gelsede elazıgdan gelen can ve fatih arkadaşlarımız büyük işler yapıp organizas yonu düzenlediler
herneyse inşaallah bu organizasyondaki güzelik ve heyecan maçada yansır ve FENERBAHÇE bu maçı alır ve yolumuza devam ederiz
Mehmet Genç
06-05-2005, 14:26
Arkadaşlar maç biletlerimiz artık elimizde.Bilet konusunda sıkıntı yaşamamamız sevindirici.
Aslında büyük sıkıntı yaşatabilirdi bilet konusu bize.Çünkü Diyarbakırspor kulübü gişelerinden misafir takım bileti bugün dahi satılmıyor.Biletler el altından veriliyor.
Zaten bizde 93 tane bileti el altından aldık.Elazığ da yüksek lisans yapan Diyarbakır lı bir arkadaşımın babası sayesinde bilet konusunda hiç zorlanmadık.Bu arkadaşım hem bir 6s taraftarı hemde Diyarbakır lı buda olayın ilginç bir tarafı :)
Bu arkadaşıma ve babasına başta olmak üzere Diyarbakır a kadar gidip biletlerimizi teslim alan yönetim kurulu üyelerimizden Fatih ve Can a,Fatih ve Can ı evlerinde misafir eden dicleden Eyüp arkadaşıma,ayrıca bizlere güvenip bize bu sorumluluğu veren maça gelecek okul birliklerimize sonsuz teşekkürler...
Erşah Yılmaz
06-05-2005, 16:33
DİCLE ÇALIŞMALARINIZDA KOLAY GELSINN BİZDE YENİ KURULMA AŞAMASINDAYIZZZZ bitirdik sayılırrr BANA mesaj at yardım olabıldığım kadar yardım olayımmmmmDİCLE ARKANDAYIZZ
neuünifeb 8)
Mehmet Genç
08-05-2005, 16:31
Dün öyle bir geceydiki Cehennem oradan daha beter olamaz diye düşünüyorum.Her şey güzel başlamıştı bir kaç ufak tefek olayın dışında.1907UNIFEB-Fırat Üniversitesi olarak biz Diyarbakır a ilk giden guruptuk.Biletlerde bizim elimizdeydi.4 arabayla 67 kişi Diyarbakır a giriş yapmıştık.Arabalarımızın plakaları doğal olarak 23 le başlıyordu ve Elazığ dan geldiğimiz belliydi.Daha önceden ayarladığımız eskort eşliğinde stada giderken bir gurup Diyarbakır taraftarı arabalarımıza saldırıda bulunmak istedi olay güvenlik güçlerinin gözü önünde gerçekleşiyordu ama aynı stadta olduğu gibi oradada seyirci kalıyorlardı.Tüm üyelerimizin sağduyusu karşısında olaylar yatışmıştı ve stada eskort eşliğinde tek parça ulaşmıştık.Arkadaşlarımızı içeri soktuktan sonra Gaziantep ten ve Sivas tan gelen arkadaşlarımızı şehrin bir noktasında beklemeye başladık.Gelen arkadaşlarımızada biletlerini verdik ve onlarla beraber içeri girdik.Her şey güzel gidiyordu.
Maç henüz başlamamıştı herkes oturuyordu.Ses bile yoktu bizim tribünümüzde ama ne olduysa insan diye nitelendiremeyeceğim yaratıklar taş atmaya başladı.Bunlara taş denemezdi kaya gibiydiler.Sadece tribünlerden gelmiyordu bu cisimler.Sadece oradan gelse bi kaç serseri yapıyor diyebilirdim.Stadın arkasındaki evlerin camlarından tribünlerimize bardaklar yağıyordu.Bunları atan insanların yanında çocukları vardı.Çatılardan kiremit atanlar bile vardı.Heryer kan gölüydü.3 kişiden biri ambulansa götürülüyordu ambulans önünde kuyruk oluşmuştu.Bu atılan cisimler sadece yaralamaya dönük değildi orada bir insan ölmediği için yinede çok şanslıyız.Koltukları kırıyorduk ve savunma aracı olarak kafamıza tutuyorduk.Havadaki kelebekleri,kuşları ve hatta ufacık tozları taş sanıyorduk.
Bu olaylara hiçbir şekilde karşılık vermiyorduk.Herkes kendini biliyor ve herşeye rağmen sağduyulu davranıyordu.EMNİYET GÖREVLİLERİ OLAYI SEYREDERKEN İNANINKİ GÜLÜYORDU!!!!Diyarbakır tribününden bizeim tribünümüze kadar yaklaşıp taş fırlatan kişileri tekrar tribüne götürüp bırakıyorlardı.Polisin biri arkadaşımızdan kendisini korumak için bir koltuk kırıp kendisine vermesini isteyecek kadar ACİZ di.Maç boyunca yaralı taşımaya devam ettik.
Bu olayları yaşarken bir yandanda dahada güçlü destek veriyorduk FENERBAHÇE mize.Kenetleniyorduk tüm gücümüzle aşkımızı haykırmaya devam ediyorduk.Artık maç bitmişti taşlar dahada artmıştı dışarı çıkan taraftarlar üzerimize tuğlalar fırlatıyordu saha içine girip canımızı kurtarmak istiyorduk ama izin verilmiyordu.Tel örgüleri devirmeye çalışıyorduk sonunda kapıları açtılar ve sahaya girdik.
Öyle bir kenetlenmiştikki çok duygulu anlarda oldu.Maç sonunda şeref tribünümüzdeki yöneticilerimiz ve başkanımız stadı terk etmiyordu bizim güvenliğimizden emin olmaya çalışıyordu.Gençfenerbahçelilerin lideri Sefa kendisini dışarı çağıran arkadaşlarına bizleri göstererek çıkmak istemediğini söylüyordu.Böyle bir durumda işte böyle kenetleniyorduk.
Sahada bir çok arkadaşımın kafasında dikişler vardı kiminin kaşı açılmıştı.Kimininde kolları yaralı.Herkeste mutlaka bir yara vardı.Maalesef bizim okulumuzdan 4 arkadaş hastaneye kaldırılmıştı.Bu arkadaşlarımızdan birinin kız arkadaşı hüngür hüngür ağlıyordu.Herkesin psikolojisi bozulmuştu.Maçtan o kadar kopuktuk ki attığımız ilk golü Tuncay ın attığını Elazığ a gelince öğrenebildim.Hepimizin ailesi arıyordu ve hepimiz yalan söylüyorduk yola çıktığımızı ve birşeyimiz olmadığını söylüyorduk.Bunları söylerken hepimiz sahanın ortasındaydık.
Çıkış esnasında arabalarımız giriş kapısına kadar geldi tüm arkadaşlarımızı arabalarına bindirdik.Sivas tan gelen arkadaşlarım bir araba kiralayıp gelmişlerdi.Bu arkadaşlarımızda büyük bir özveride bulundu.Can Gebetaş benle kaldı diğer arkadaşlar bizim Elazığ dan geldiğimiz arabalarla Elazığ a hareket etti.Biz Sivas tan gelen arkadaşların arabasıyla Can la beraber hastane hastane gezmeye başladık.Bazı arkadaşlarımız tedavilerinden sonra karakola götürülmüştü.Bu arkadaşlarımıza karakolda sorulan soru çok komikti.ŞİKAYETCİMİSİNİZ?Hastanelerden yaralı arkadaşlarımızı toplamaya devam ediyorduk.Bir arkadaşımız hariç diğerlerinin durumu iyi sayılırdı.Tolga arkadaşımın gözüne isabet eden bir cisim vardı.Gözünde bandaj vardı.Görme duyusunda bir sorun varmış.Umarım kalıcı olmaz.Ve son yaralımızıda alarak evimize dönebildik.Sivas tan gelen arkadaşlara özel olarak teşekkür ediyorum.
Bu olayları bize yaşatan yaratıkları kınıyorum.Bunun yanında bu olaylarda bazı kişilerinde payları olduğunu düşünüyorum.ATAY AKTUĞ denilen şahsın FENERBAHÇE miz aleyhine başlattığı ve bazı milletvekillerinin,belediye başkanlarının,kulüp yöneticilerinin destek verdiği karalama kampanyasıyla insanlar kışkırtılmıştır.Bu adamlar bulunduğu mevkilerin ağırlığını taşıyamıyorlar bence.Hala insanları kışkırtmaya devam etsinler.Hepsi belasını bulsun.Beter olsunlar.
Başta orada bulunan tüm FENERBAHÇE lilere olmak üzere.Gaziantep ten,Sivas tan,Malatya dan ve bizimle beraber oraya gelen tüm 1907UNIFEB lilere tek tek GEÇMİŞOLSUN.
Mehmet Genç
08-05-2005, 16:33
Eyüp Diyarbakır da olaylar nedeniyle pek görüşemedik.Daha sonra geniş geniş konuşuruz.Görüşmek üzere.
Şafak Dülger
16-05-2005, 12:12
Eyup Özel'den msj attım. Bir ara bakarsan iyi olur.
Eyüp Zengin
20-05-2005, 16:51
erşah öncelikle forumda dicle üniv. bölümüne girip destek vermenden dolayı sana teşekkür ederim .
1907UNİFEB dicle üniversitesini kurma çabamız sene başından buyana devam ediyor şu zamana kadarda sivas'dan can g.antep'den şafak , bora elazıg'dan mehmet , can , fatif arkadaşlarımız sıkışdıgımız anlarda bize destekçi oldular o arkadaşlarada teşekkür ederim. ama bundan sonra senin başını ağrıtmakdan çekinmiyeceğim desteklerinin devamını bekliyoruz
Murat Karaman
20-05-2005, 17:12
diyarbakırda son olan olaylardan sonra sizlerin oluşumunuzu bekliyoruz!
Can Vuruşkan
27-05-2005, 05:52
selamlar dicleee..nbr?
Eyüp Zengin
30-05-2005, 10:49
can
iyidir seneye tekrar sizleri d.bakıra bekliyoruz.
Berkay Bayrak
30-05-2005, 11:51
can
inşallah;)
Şafak Dülger
31-05-2005, 12:10
inşallah;)
Berkay Finallerden sonra Eyup, Bizim Gaziantep'teki arkadaşlarla Bol bol görüşürsünüz artık.
19.07'de güzel bir organizasyon yaparlarsa Hep birlikte oluruz :)
Mehmet Genç
02-06-2005, 16:12
can
Senede Elazığ da olup olmayacağım kesin değil ama emin olki Eyüp Diyarbakır da olacağım.
Şafak Dülger
06-06-2005, 07:26
Okul sıralarında başlayıp hayat boyu devam eden güçlü arkadaşlık bağları üzerinde yürüyen bir Fenerbahçe birlikteliği, dayanışması... UNIFEB’imizi anlattığımız toplantılarda kendine ilk sıralarda yer bulan bu cümlenin en keyifli, en canlı, en eğlenceli bir şekilde gerçekleşmiş hali, 1907UNIFEB Bahar Şenlikleri...
Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz 1907UNIFEB Geleneksel Bahar Şenliği ve Pikniği 18 Haziran 2005 Cumartesi günü Ankara’daki 1907UNIFEB örgütlenmelerinin ev sahipliğinde Ankara Çay Yolu’ndaki özel piknik alanında gerçekleşecek.
Bize özel olarak tahsis edilmiş olan 14 dönümlük mekan gün boyunca birbirinden eğlenceli geleneksel piknik oyunlarının yanında en güzel şampiyonluk kutlamalarından birine de tanıklık etmiş olacak. Neler yok ki?! Derece alanların en güzel Fenerbahçe ürünleriyle ödüllendirilecekleri tavla ve futbol turnuvaları, katılanların çok eğlenceli dakikalar geçirecekleri canlı langırt, sumo güreşi gibi şenlik oyunları, halat çekme, çuvalla yürüme, yumurta taşıma, yoğurttan yüzük bulma gibi keyifli grup oyunları, maytaplı-meşaleli, pastalı-şampanyalı coşkulu şampiyonluk kutlamaları ve katılanların yaratıcılıklarıyla sınır-lı(?) daha bir çok aktivite...
DJ’lerin düzenleyeceği sürekli müzik eşliğinde geçireceğimiz bu güzel gün, anlaşacağımız catering şirketinin kahvaltı ve öğle yemeği ikramlarıyla daha da güzelleşecek.
Bu güzel planların gerçekleşmesi ve sonradan keşke dememek için yapmanız gereken tek şey en kısa zamanda okul sorumlularına başvurmanız ya da web@1907unifeb.org adresine atacağınız maille bizlere ulaşmanız.
Detaylar netleştikçe organizasyon planlarını okul sorumlularıyla ve forum-web üzerinden sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...
Haydi 1907UNIFEB_Dicle Pikniğe!!!
1907UNIFEB - Organizasyon Komitesi
Eyüp Zengin
21-06-2005, 11:13
herkese mrb sınavlar dolayısıyla pek foruma giremiyorumdum bundan sonra aha fazla zaman geçirip sizlerin yardımıyla 1907unifeb dicle üniv. kurmada daha da aktif oluruz diye düşünüyorum....
Şafak Dülger
22-06-2005, 22:53
herkese mrb sınavlar dolayısıyla pek foruma giremiyorumdum bundan sonra aha fazla zaman geçirip sizlerin yardımıyla 1907unifeb dicle üniv. kurmada daha da aktif oluruz diye düşünüyorum....
Eyupcuğum Merhaba
Umarım sınavların güzel geçmiştir. Diyarbakır'dan çok geç döndün sanırım. G.antep'te tekrar görüşemedik Ne yazık ki.!
Seni , Bu forumdan ve diğer Üniversitelerin *forumlarında görmek beni ve diğer arkadaşları gerçekten çok mutlu eder.
Biliyosun ki Sana ve diğer arkadaşlara *olan desteğimiz herzamanki gibi devam ediyor ;)
Kendine Çok iyi Bak. İyi tatiller diliyorum sana.
Görüşmek üzere.
Can Vuruşkan
06-07-2005, 17:06
dicleye basarılar dilerim yapılanmalarında kolay gelsin :)
Eyüp Zengin
09-08-2005, 10:55
tüm arkadaşlara selamlar kimi arkadaşların yaz okuları devam ediyor onlara başarılar dilerim ....
benim gibi stajına devam eden arkadaşlara allah kolaylık versin ............
benim büyük bir heyacanla bekledigim süper ligde sonunda başladı ve ben ilk maçımı kaçırdım çok üzüldüm ama burdan digitürk'e teşekkür ederim ??????
ama ne olursa olsun ilk maçımızda yine puan kaybettik bunun içinde seviniyorum çünkü gelenek bozulmayacagına inanıyorum
inşallah bu senede süper lig şampiyonlugunun yanında şampiyonlar ligindede başarıyı yakalarız
Şafak Dülger
11-08-2005, 19:23
tüm arkadaşlara selamlar kimi arkadaşların yaz okuları devam ediyor onlara başarılar dilerim ....
benim gibi stajına devam eden arkadaşlara allah kolaylık versin ............
benim büyük bir heyacanla bekledigim süper ligde sonunda başladı ve ben ilk maçımı kaçırdım çok üzüldüm ama burdan digitürk'e teşekkür ederim ??????
ama ne olursa olsun ilk maçımızda yine puan kaybettik bunun içinde seviniyorum çünkü gelenek bozulmayacagına inanıyorum
inşallah bu senede süper lig şampiyonlugunun yanında şampiyonlar ligindede başarıyı yakalarız
Eyup kardes kolay gelsin , Stajın umarım güzel geçiyordur..
Gelenek bozulmayacak inşallah:)
Erhan Şişli
04-10-2005, 15:11
Eyup kardeşim bu seneki org. başarılar dilerim...
Eyüp Zengin
04-10-2005, 17:43
erhancım çok teşekkür ederim
elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz umarım başarılı olup 1907 Ünifeb'e bişeyler katabiliriz :)
Erhan Şişli
10-10-2005, 14:18
erhancım çok teşekkür ederim
elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz umarım başarılı olup 1907 Ünifeb'e bişeyler katabiliriz :)
katarsınız tabiki kardeşim,
sende bu azim ve inanç olduktan sonra....
Tuna Atçi
06-11-2005, 23:32
dostum elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz üye sayımızı artırmamız lazım bunun içinde çalışıyoruz bizim fakültedeki arkadaşlar üyeliklerini yapmaya başladı ve bu arkadaşlar sayesinde sayımız dahada arttı... sen dert etme biz bu işten alnımızın akıyla çıkacağız yeterki merkez gerekli yardımlarda bulunsun ve ne yapmamız gerektiği konusunda bize yol göstersin.... fenerlinin sesi her yerde yankılanacakkkk. ve herkes birgün fenerbahçeli olacakk... en büyük fener şampiyon fener...
sivas galibiyeti hayırlı olsun camiamıza.....
Tuna Atçi
07-12-2005, 01:13
camiamıza geçmiş olsun... bir avrupa maceramız daha fiyaskoyla bitti...
Eyüp Zengin
16-12-2005, 09:04
arkadaşlar mrb forumun 100 . mesajı benden
iyisiyle kötüsüyle geldik bu günlere Allah devamını getirsin... :D ;)
Erşah Yılmaz
19-12-2005, 21:20
eyup uzun suuredır sesın cıkmıodu yada raslayamıyordum selam cnm ne yapıosun nasıl gıdıo okul!!!!!:::
Eyüp Zengin
21-12-2005, 14:22
eyup uzun suuredır sesın cıkmıodu yada raslayamıyordum selam cnm ne yapıosun nasıl gıdıo okul!!!!!:::
ben iyiyimde okul pek iyi degil be kardeş :P
Tuna Atçi
22-12-2005, 02:54
slm
nbr
Eyüp Zengin
26-12-2005, 11:32
slm
nbr
ahmetcim sınavın
nasıl geçti ;D :-/
Erşah Yılmaz
26-12-2005, 23:15
EYÜP hayatın forumda iii gibi gözüküyo dersler nasıl kardes nasıl gıdıoo?????
Eyüp Zengin
27-12-2005, 12:55
EYÜP hayatın forumda iii gibi gözüküyo dersler nasıl kardes nasıl gıdıoo?????
erşah dersleri sormuşsun?
:P"boşver kardeş geceriz elbet" ! ;D şaka bi yana
saol kardeş iyidir final zamanı biraz zorlanıyoruz ama.
senin dersler nasıl ;
Fatih Taşkınsoy
27-12-2005, 13:50
dicle nasılsınız sınavlar nasıl gidiyor.eyüp bu sene gelmeyebiliriz diyarbakıra malum gecen seneden dolayı ama bakalım.sınavlarda herkese basarılar
Burak Tuzlu
27-12-2005, 13:56
Dicleli arkadaşlar nasıl yifleriniZ eyüp senle pek görüsemedim stand görüntüleri isini halledebildinmi???
Eyüp Zengin
30-12-2005, 11:10
Dicleli arkadaşlar nasıl yifleriniZ eyüp senle pek görüsemedim stand görüntüleri isini halledebildinmi???
saol kardeş idare ediyoruz .
slaytı daha tam düzenleyemedik ama biraz veri oluştu elimizde
bekliyoruz bakalım
Burak Tuzlu
30-12-2005, 22:27
saol kardeş idare ediyoruz .
slaytı daha tam düzenleyemedik ama biraz veri oluştu elimizde
bekliyoruz bakalım
msnde de görüsemiuoruzki sana msnden atcam ama :'(
Eyüp Zengin
01-01-2006, 00:43
2006 yılında da hiç ümitsiz kalmamanız ve hayallerinize kavuşmanız dileğimle.
İyi ve sağlıklı seneler !
http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_6_20.gif
Ahmet Demir
01-01-2006, 04:16
Hepinize mutlu ve sarı-lacivert yıllar...
:)
Burak Tuzlu
01-01-2006, 17:28
Yenı yılın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğiyle....
Fatih Taşkınsoy
02-01-2006, 00:02
yeni yıl hepimize basarı getirsin arkadaslar
Tuna Atçi
03-01-2006, 00:26
tüm camiamızın yeni yılını kutlar nice mutlu huzurlu şampiyonluklarla dolu yıllar dilerim.... en büyük, tek büyük gerçek büyük fe ner bah çeeeee
Eyüp Zengin
03-01-2006, 11:20
tüm camiamızın yeni yılını *kutlar nice mutlu huzurlu şampiyonluklarla dolu yıllar dilerim.... en büyük, tek büyük gerçek büyük fe ner bah çeeeee
nerdedesin ahmet*;D
gözükmüyon forumda
Berat Elinç
03-01-2006, 15:33
2006 yılı herkese gönlünden geçeni getirir umarım
İsmail Şen
04-01-2006, 15:32
yenı yılınız kutlu olsun hepınıze basarılar
Tuna Atçi
05-01-2006, 00:34
nerdedesin ahmet*;D
gözükmüyon forumda
slm eyüp kardeş 10 gündür şehir dışındaydım. ondan öncede sınav vardı biliyorsun giremedim. cuma günü urfaya gidiyorum 28 ocakta dönerim. bu arada belki yine pek giremem foruma... senin tatil ne zaman?
Eyüp Zengin
06-01-2006, 10:31
slm eyüp kardeş 10 gündür şehir dışındaydım. ondan öncede sınav vardı biliyorsun giremedim. cuma günü urfaya gidiyorum 28 ocakta dönerim. bu arada belki yine pek giremem foruma... senin tatil ne zaman?
benim sınavlarda bitiyo bugün akşamda Gaziantep e gidiyorum ayın 14 ne dönücem sana iyi tatiller .
Fenerbahçe - D.bakır maçından önce gelirsin dimi ?
Burak Tuzlu
06-01-2006, 18:13
diyar macında sizlerle olmak dileğiyle ;) ??? :P :-*
Eyüp Zengin
07-01-2006, 15:04
diyar macında sizlerle olmak dileğiyle ;) ??? :P :-*
ok kardeş kesinlikle bekleriz..
;D buradakilerin deyimiyle başım gözüm üstüne :D
Burak Tuzlu
07-01-2006, 16:59
ok kardeş kesinlikle bekleriz..
;D buradakilerin deyimiyle başım gözüm üstüne *:D
ben zaten oralardakinlerdenim. ;)
Eyüp Zengin
19-01-2006, 00:42
ben zaten oralardakinlerdenim. ;)
mrb arkadaşlar sen Diyarbakırlı mısın ??
Şafak Dülger
19-01-2006, 13:14
Diyarbakır maçı yaklaşıyor. Eyup kardeş şimdiden size kolay gelsin. Umarım geçen seneki üzücü olaylar yaşanmaz.! Sözde Diyarbakırspor taraftarları Adam gibi oturup maçını izler, takımlarını desteklerler..
Can Turgut
19-01-2006, 13:20
Arkadaşlar,İstanbul'dan 2 kişi gelicez maça. Acaba bilet işini nasıl halledebiliriz ?
Kolay gelsin şimdiden.
Şafak Dülger
19-01-2006, 13:48
Can, Miğferini almayı unutma..! Bulamazsan yollayım sana Mamak'tan:)
Burak Tuzlu
19-01-2006, 16:11
mrb arkadaşlar sen Diyarbakırlı mısın ??
dedem diyarbakırlı... ee bizdede azıcık var :D ;)
Eyüp Zengin
21-01-2006, 00:40
Arkadaşlar merhaba
27-28 ocak ta süper ligin 2 . haftasında FENERBAHÇEMİZ sizlerinde bildigi gibi Diyarbakır'a
konuk olacak..
Maça gelmek isteyen arkadaşlarımıza elimizden gelen destegi saglamaya
çalışacagız...
Final sınavlardan dolayı org. geç kalmış olabiliriz diye düşünüyorum ama.
Bu konuda görüşlerinizi ve isteklerinizi
paylaşırsanız hızlı bir şekilde org. düzenleyecegimize inanıyorum
saygılarımla...
Can Turgut
21-01-2006, 15:34
Yukarda da yazdığım gibi bileti nasıl halledebileceğimiz hakkında bilgi istiyorum.
Kolay gelsin.2 kişi gelicez.
Burak Tuzlu
22-01-2006, 17:11
eyüp nasıl gidiyor çalışmalar kardesim.. Kolay gelsin.. ;)
Eyüp Zengin
24-01-2006, 00:54
eyüp nasıl gidiyor çalışmalar kardesim.. Kolay gelsin.. *;)
eywallah abicim
Eyüp Zengin
25-01-2006, 23:46
eyüp kardes biletler yarın cıkıyor kactane bılet alacaksın
vaz geçtim kardeş iptal ettim organizasyonu ;D
ne maçı yaww havalar soguk hem çok taş var burda yaww :P
Eyüp Zengin
02-02-2006, 16:26
mrb arkadaşlar sizlerinde bildiginiz gibi sınav dönemimdeyiz bunedenle pek foruma giremiyorum sınavlardan sonra görüşmeküzre
Tuna Atçi
09-02-2006, 02:08
slm eyüp ne yapıyorsun bittimi sınavlar..
anteptemisin
Eyüp Zengin
24-02-2006, 09:17
selam arkadaşlar
tunacım bende yeni geldim diyarbakıra
bjk maçında beraber oluruz artık ..
Berat Elinç
24-02-2006, 14:07
arkadaşlar nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi ;)
Burak Tuzlu
25-02-2006, 22:22
arkadaşlar nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi ;)
burdayım ;D
Eyüp Zengin
25-02-2006, 23:06
slm bende burdayım kardeşler
yarın maçı kazanacaz dimi
http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_6_5.gif
Fatih Müftüoğlu
04-03-2006, 01:29
selam arkadaşlar artık bende sizinle beraber olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
Eyüp Zengin
04-03-2006, 09:44
selam arkadaşlar artık bende sizinle beraber olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
fatih kardeşim aramıza hoş geldin
aramızda seni görmekden bizde çok mutluyuz
umarım hepberaber iyi işler başaracagız :D
Tuna Atçi
05-03-2006, 14:36
mrb fatih hoşgeldin aramıza,
Eyüp Zengin
05-03-2006, 22:16
yaw kardeşim yok böyle bişey ikinci yarıda kaybettigimiz puanları sayısını unuttuk.
ya ne bu bizim çektigimiz birisi çıkıp demicekmi yeter artık kendinize gelin uyduruk 6s bizi geçti.
FENERBAHÇEye oranla bu kadar kalitesiz kadroyla oynuyan 6s önümüze geçti
yeter artık
Tuna Atçi
09-03-2006, 16:22
var bi keramet bunda da. merak etme sen emaneten verdik adamcağızlara (?) (pek zannetmiyorum adam olduklarını ama laf icabı). geri vereceklerdir tabiki. o kadar da terbiyesiz değiller herhalde. büyüğe saygı lütfen
Deniz Uslu
12-03-2006, 02:19
merhaba arkadaşlar artık bende bir Fenerbahçe'li ve Dicle Üniversite'li olarak aranızdayım.
Eyüp Zengin
12-03-2006, 10:16
merhaba arkadaşlar artık bende bir Fenerbahçe'li ve Dicle Üniversite'li olarak aranızdayım.
>>>Hoşgeldin Deniz seni aramızda görmekden mutluluk duyarız
Tuna Atçi
12-03-2006, 16:27
hoşgeldin Deniz
Uğur Öztürk
15-03-2006, 15:45
arkadaşlar slm antep maçı yaklaşio geliyosunuz dimi?
Eyüp Zengin
15-03-2006, 17:37
arkadaşlar slm antep maçı yaklaşio geliyosunuz dimi?
ben garanti ordayım kardeş ama bizimkiler ne der bu işe bi konuşalım yazışırız sonra
Osman Doğan
15-03-2006, 17:48
Merhaba dostlar aranıza girmekten sevinç ,onur duyuyorum.Herkese başarılar
osman dogan
dicle üniv.
makina mühendisligi 2 sınıf
Eyüp Zengin
17-03-2006, 09:10
Merhaba dostlar aranıza girmekten sevinç ,onur duyuyorum.Herkese başarılar
osman dogan
dicle üniv.
makina mühendisligi 2 sınıf
Osmancım hoşgeldin
senin ve aramıza yeni katılacak üyelerle beraber
Dicle'de 1907UNİFEB i daha iyi yerlere getiregimize eminim
.. çalışmalarda derslerde başarılar
Tuna Atçi
21-03-2006, 15:52
hoşgeldin osman
Eyüp Zengin
23-03-2006, 19:49
burdayız yaw yani en azından ben burdayım kardeş
Antep'e geliyorum maça zaten yazın beni ok
Eyüp Zengin
23-03-2006, 22:30
orda topic acıldı topic dıkkate alınıyor oraya yazsan daha iyiolur sendenbaska kım gelecek yada gelecek olan varmı?
tamam kardeş kızma bide oraya yazarız yaw
Uğur Öztürk
27-03-2006, 23:27
arkadaşlar kimse antepe gelmiyomu???
Eyüp Zengin
28-03-2006, 14:08
arkadaşlar kimse antepe gelmiyomu???
elde var 1 ben kesin ordayım ...
cuma günü gelicem görüşürüz
Mehmet Genç
28-03-2006, 18:48
Tüm dicle ye çalışmalarında başarılar.Eyüp arkadaşım bayağa hareket gelmiş forumunuza kutluyorum seni.Maalesef benim okulumda teslim ettiğimiz emanete sahip çıkamadılar.
Eyüp Zengin
28-03-2006, 19:57
*Tüm dicle ye çalışmalarında başarılar.Eyüp arkadaşım bayağa hareket gelmiş forumunuza kutluyorum seni.Maalesef benim okulumda teslim ettiğimiz emanete sahip çıkamadılar.
Mehmet abicim çok teşekkür ederim.
Sizin gibi abilerimizin sayesinde
bu durumlardayız
Fırat üniv. in durumundan az çok haberim var, ama inşallah zamanla
düzelecektir..
Burak Tuzlu
03-04-2006, 19:06
selam eyüp nasılsın kardes. Sİyarete gelmişssin. Hemn iade-i ziyarette bulunalım ;D. buralara boş kalmak yakışmıyor ;)
Eyüp Zengin
03-04-2006, 19:42
selam eyüp nasılsın kardes. Sİyarete gelmişssin. Hemn iade-i ziyarette bulunalım ;D. buralara boş kalmak yakışmıyor ;)
he yaa
bi görüm dedim sagdıç sizin oraları
iyi etmişim dimi
Muzaffer Eken
03-04-2006, 21:51
he yaa
iyi etmişim dimi
bi iade_i ziyarette bizden,dicleye de erciyesten selamlar olsun...kolay gelsin ;)
Burak Tuzlu
03-04-2006, 23:43
he yaa
iyi etmişim dimi
selam ver arasıra özletme kendini çok sevindim ;) :D :D :D
Eyüp Zengin
04-04-2006, 09:54
Eyüp kardeşim seninle tanıştıgım için çok memnun oldum.Umarım en kısa süre sonra tekrar görüşürüz ama bu sefer maça girmek şartıyla ;) kendine iyi bak oralarda. ;) ;)
Akıncım bende mennun oldum
maçı izleyemesekde iyi bir org. oldugu kesindi.
ve senin gibi arkadaşlarla tanışmak,, uzun zamandır göremedigimiz arkadaşlarla görüşmek benim için yeteriydi
kendine iyi bak görüşürüz
Gurbet Özev
04-04-2006, 18:10
çok şükür ki ben de 1907unıfeb üyesi olarak aranıza katılabildim bu gercekten çok büyük bir onur.organizasyonlarda emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.içimizdeki fenerbahçe aşkı hiç bitmesin... :D :D :D
Melis Varan
04-04-2006, 20:59
1907 ÜNİFEB-Ürün Komitesi'nin hazırlayacağı bir mail grubu için her üniversitenin üniversite sorumluları ve ürün sorumlularının iletişim bilgileri toplanmaktadır.
Üniversite sorumlunuzun ürün komitesine gerekli telefon ve e-mail bilgilerini acilen iletmesini rica ediyoruz.
Teşekkürler
ÜRÜN KOMİTESİ
Gülistan Özer
04-04-2006, 21:40
çok şükür ki ben de 1907unıfeb üyesi olarak aranıza katılabildim bu gercekten çok büyük bir onur.organizasyonlarda emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.içimizdeki fenerbahçe aşkı hiç bitmesin... :D :D :D
Hakkaten de çok şükür:)
Gurbetcim uzun uğraşlar sonucu seni burda görmek ne mutlu.Hoşgeldin Unifeb'e.
Senin gibi gençleri forumumuzda görmek isteriz biz:)
Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım.İskenderun'da
da görüşmek üzre ;)
Eyüp Zengin
05-04-2006, 18:57
Gurbet hoşgeldin aramıza ..
Eminim Dicle üniversitesini 1907UNİFEB olarak
sizlerin sayesinde hep bir üst basamaga taşıyacagız
buarada Gülistan'da topiclerimize ilk defa yazıyo sende hoşgeldin
Hamza İnan
10-04-2006, 19:23
selam fenerli olmanın ayrıcalık olduğunu hisseden seçkin arkadaşlar....!!!1
Eyüp Zengin
10-04-2006, 19:31
selam fenerli olmanın ayrıcalık olduğunu hisseden seçkin arkadaşlar....!!!1
;Dooooo hamza janım da burdaymış hoşgeldin kardeşim
bu seçkin arkadaşların yanında senide görmekten mutluyuz
ii sosyal mesaj ama dimi :P
Burak Erbil
12-04-2006, 11:15
mrb Fenerbahçeliler öncelikle kardeşlerimin arasına geldiğimden dolayı yaşadığım mutlulugu dile getirmek isterim hepimizin temel amacı fenerbahçemizin geleceğini fair play çerçevesi içerisinde aydınlık yarınlara taşımak olmalıdır bunun için de herkes elinden gelenin en iyisini yapmalıdır burak erbil mak.müh.2.sınıf
Eyüp Zengin
14-04-2006, 09:23
aramıza hoş geldin Burak kardeşim
senide forumda sürekli görmek isteriz bizi yanlız bırakma
Eyüp Zengin
19-04-2006, 18:20
Tüm dicle merhaba
Bildiginiz üzere 22 nisanda Fenerbahçemizin 6s ile maçı var ...
bu maçı tüm üyelerimizle beraber ofisdeki efsane cafede izlemek istiyoruz herkesin katılım göstermesi bu maçın gerek önemi gerek 1907unifeb dicle'nin gücünü görmemiz için önemli
herkesin katılım göstermesini bekliyoruz
1907UNİFEBDİCLE üni. yönetimi
(mekan : karizma lahmacunun karşısında)
konu için eyupzengin@gmail.com
veya 0535 833 2749 dan ulaşabilirsiniz
Burak Tuzlu
24-04-2006, 22:42
selam eyüp sen neler yaptın toplantıyı halledebildinizmi. Stand tebrikin için teşekkürler ;) 8)
Muzaffer Eken
24-04-2006, 22:43
selamlar dicle...
Eyüp Zengin
25-04-2006, 15:35
selamlar dicle...
a.s. kardeş
kayseride durumlar nasıl
Muzaffer Eken
25-04-2006, 22:01
a.s. kardeş
kayseride durumlar nasıl
iyidir ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz :P
bizim oralarada bekleriz ;D
Eyüp Zengin
26-04-2006, 18:20
iyidir ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz :P
bizim oralarada bekleriz *;D
tabi canım bizim buraların tadı tuzu yok zaten
bundan sonra sıksık ordayız :)
Burak Tuzlu
26-04-2006, 23:50
tabi canım bizim buraların tadı tuzu yok zaten
bundan sonra sıksık ordayız :)
,kim demş yok diye. Ortam biz nerdeysek ordadır. Artık mekan burası ;)
Eyüp Zengin
27-04-2006, 10:02
,kim demş yok diye. Ortam biz nerdeysek ordadır. Artık mekan burası ;)
eywallah kardeş
sende olmasan :(
Diyarbakıra gel söz en iyi karpuzu yedirecem sana ;D
Burak Tuzlu
27-04-2006, 17:30
tamamdır kanka gelicem inşallah ama karpuzun yanında öğle yemeğinde patlıcan kebabı isterim :P taammı ;D
Eyüp Zengin
27-04-2006, 17:36
tamamdır kanka gelicem inşallah ama karpuzun yanında öğle yemeğinde patlıcan kebabı isterim *:P taammı ;D
ooo canım istedi şimdi *;D
kardeş onu Antep'de yiyelim .. babam çok güzel yapar * ;)
Burak Tuzlu
27-04-2006, 17:42
ooo canım istedi şimdi *;D
kardeş onu Antep'de yiyelim .. babam çok güzel yapar * ;)
valla ben patlıcan kebabını yiyimde yer antep olsun diyar olsun farketmez ;) karnımda acıktı haa :-/ ;D ;D ;D
Eyüp Zengin
27-04-2006, 17:58
karnımda acıktı haa :-/ ;D ;D ;D
;Dabi sorma bende çok açıktım bişiler götürüm artık mideye :P
Burak Tuzlu
27-04-2006, 18:00
valla valide pazara çıktı gelmesini bekliyom.çıngıllı mantı var ;D ;D ;D oh canıma deysin canın çekti demi ;D ;D ;D
Eyüp Zengin
27-04-2006, 18:03
valla valide pazara çıktı gelmesini bekliyom.çıngıllı mantı var ;D ;D ;D oh canıma deysin canın çekti demi ;D ;D ;D
yaa olmuyo böle .. mantı diyosun dimi ;Doo olsada yesek ya
Burak Tuzlu
27-04-2006, 18:07
sensiz boğazımdan geçmez kardeşim ;) ama valide gelene kadar :P ;D ;D
Eyüp Zengin
27-04-2006, 18:09
sensiz boğazımdan geçmez kardeşim ;) ama valide gelene kadar :P ;D ;D
sen geç dalganı senin msn ni
yayınlayayım gör sen
msn türk milleti dışarıda falan diyodu
gül hadi ;D
şaka biyana yayınladık ama istersen silim
Burak Tuzlu
27-04-2006, 19:58
sen geç dalganı senin msn ni
yayınlayayım gör sen
msn türk milleti dışarıda falan diyodu
gül hadi ;D
şaka biyana yayınladık ama istersen silim
nerde yayınladın leee ::)
Eyüp Zengin
27-04-2006, 20:02
nerde yayınladın leee ::)
bizim forumda kantinde
Burak Tuzlu
27-04-2006, 20:05
önemli değil. Akının doğum günü topicini açtım. Burdanda söyleyeyim doğum günün kutlu olsun akıncım
Eyüp Zengin
28-04-2006, 08:40
;) ;DSelam eyüp naber keyifler nasıl kendine iyi bak ok ;)
oo akın hoşgeldin kardeşim ,,
arasıra ugra buralara özletme kendini :D
Eyüp Zengin
29-04-2006, 09:28
Gelmeye çalışırım eyüp *;) ;)
Msnden konuşuruz artık eyüp ;D üyelimi iptal ediyorum :-/
noluyo yaw akının üyeligini niye iptal ettigini bilen varmı .. >:( ???
Burak Tuzlu
29-04-2006, 15:01
noluyo yaw akının üyeligini niye iptal ettigini bilen varmı .. >:( ???
hiç bir fikrim yok. Ama ben bu işlerden sıkıldım artık >:(
Eyüp Zengin
29-04-2006, 15:59
hiç bir fikrim yok. Ama ben bu işlerden sıkıldım artık >:(
yani olay nedir bilmiyorum ama
1907UNİFEB ögrencilerindir.. (bizlerin)
yani birkaç kişinin kafasına göre yaptıgı şeylerden 1907UNİFEB sorumlu olmamalıdır... ??? ??? ??? ???
Bu nedenle 1907UNİFEB den uzaklaşmak korkaklıktır.. >:( herkes kendi özgüvenine inansın ve 1907UNİFEBe sahip çıksın..derim
Burak Tuzlu
30-04-2006, 16:14
yani olay nedir bilmiyorum ama
1907UNİFEB ögrencilerindir.. (bizlerin)
yani birkaç kişinin kafasına göre yaptıgı şeylerden 1907UNİFEB sorumlu olmamalıdır... *??? ??? ??? ???
Bu nedenle 1907UNİFEB den uzaklaşmak korkaklıktır.. >:( herkes kendi özgüvenine inansın ve 1907UNİFEBe sahip çıksın..derim
10numara düşünce kardeş kesinlikle öyle olmalı
Şafak Dülger
30-04-2006, 16:50
Tavşan dağa küsmüş........
Eyüp Zengin
30-04-2006, 21:59
Tavşan dağa küsmüş........
oo şafak çavuş gelmiş ....hoşgeldin abicim ..
eee noktayı koydukmu. :P
Osman Yaren
04-05-2006, 23:12
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=inonu;action=displ ay;num=1146760374
Bi göz atarsanız sevinirim
Eyüp Zengin
04-05-2006, 23:19
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=inonu;action=displ ay;num=1146760374
Bi göz atarsanız sevinirim
kardeş link çalışmıyo galiba sen yeri sölesen
Osman Yaren
06-05-2006, 20:38
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=inonu;action=display;num=1146760374
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 12:26
arkadaşlar herkese selam.. gfb diyarbakırdan tahir...başta eyüp başkanım olmak üzere herkese çalışmalarında basarılar.. hep beraberr diyarbakırda fenerbahcemizi en ii şekilde temsil edecezz..
Eyüp Zengin
09-05-2006, 12:55
arkadaşlar herkese selam.. gfb diyarbakırdan tahir...başta eyüp başkanım olmak üzere herkese çalışmalarında basarılar.. hep beraberr diyarbakırda fenerbahcemizi en ii şekilde temsil edecezz..
Tahir kardeşim hoşgeldin..
son ergani org. sonrada hep beraber hareket edecegimiz kesin
inşallah bu sezon son maçımızıda kazanır şampiyon olur ve yine hep beraber kutlarız
Eyüp Zengin
09-05-2006, 12:58
;Dtahir kardeş noldu senin başkanlık işi noldu :-*
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 12:59
;Dtahir kardeş noldu senin başkanlık işi noldu :-*
abi halil baskanın bırakmasını beklioz ;Dama var baskan adayları sulo en güçlü rakip:D:D
Eyüp Zengin
09-05-2006, 13:00
abi halil baskanın bırakmasını beklioz ;Dama var baskan adayları sulo en güçlü rakip:D:D
çık olmaz benim adayım sensin halilide düşürüyom bugün abi
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 13:01
Tahir kardeşim hoşgeldin..
son ergani org. sonrada hep beraber hareket edecegimiz kesin
inşallah bu sezon son maçımızıda kazanır şampiyon olur ve yine hep beraber kutlarız
inş baskanım şampiyonluk turu atacaz.. bide halil baskan bize hindi baba çektirecek muahahahaha hindi baba hindii cincona bindi...:D:D
Eyüp Zengin
09-05-2006, 13:04
inş baskanım şampiyonluk turu atacaz.. bide halil baskan bize hindi baba çektirecek muahahahaha hindi baba hindii cincona bindi...:D:D
:Pkimse benden iyi binemez abi warmısınız bahsine ;D ;D
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 13:06
başkanım kupayı kaldıralım bi yarışma düzenleriz kim en ii biner:D:D
Eyüp Zengin
09-05-2006, 13:08
başkanım kupayı kaldıralım bi yarışma düzenleriz kim en ii biner:D:D
yuh :Dgözel espri kardeşim bunu degerlendirelim
ama ;)ismet abey katılırsa ben yokum ona göre
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 13:09
ismet abi benim favorim zaten:Dkatılmasa olurmu bahisler onaa:D:D
Eyüp Zengin
09-05-2006, 13:11
ismet abi benim favorim zaten:Dkatılmasa olurmu bahisler onaa:D:D
bide bizim zülküfün babasını unutmayalım kardeşim
yani kim küfür edip durucak yoksa
tabi gurbet yanımızda olmazsa
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 13:12
abi zaten gurbet olmasa bizim ergani işi nasıl geçerdi düşünemiom:Dgeçen defa maç bitmiodu yaw:D
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 13:14
zülküfün babasıda ii biner haa:D(vay cinconun haline:D)
Eyüp Zengin
09-05-2006, 13:17
abi zaten gurbet olmasa bizim ergani işi nasıl geçerdi düşünemiom:Dgeçen defa maç bitmiodu yaw:D
yaw benim en çok güldügüm nokta adam ayaga kalktı başladı
ben bu hakemin ... şimdi bişey diyercem ama neyse dedi
yaw ben koptum :D
Eyüp Zengin
09-05-2006, 13:22
sonra baktım adam bize dogru bakıyo
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 13:26
yaw benim en çok güldügüm nokta adam ayaga kalktı başladı
ben bu hakemin ... şimdi bişey diyercem ama neyse dedi
yaw ben koptum *:D
deseydi ne derdi acaba hadi tahmin yapalım..muhahaha
Eyüp Zengin
09-05-2006, 13:30
deseydi ne derdi acaba hadi tahmin yapalım..muhahaha
forumdan atılalım dimi koskoca üni. sorumlusu forumdan atılıyomuş düşünsene ;D
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 13:32
forumdan atılalım dimi koskoca üni. sorumlusu forumdan atılıyomuş düşünsene *;D
bende yeni üyeyim yaww..tahminleri denizli maçından önce yaparız ;D ;D
Gurbet Özev
09-05-2006, 17:04
ya arkadaşlar walla anca yetişebildm yorumlarınıza ama tek kelimeyle harıkaydı ergani turu.hepinize tekrar teşekkür ediorum...inşallah daha büyük organizasyonlarda da hep birlikte oluruz
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 22:11
ya arkadaşlar walla anca yetişebildm yorumlarınıza ama tek kelimeyle harıkaydı ergani turu.hepinize tekrar teşekkür ediorum...inşallah daha büyük organizasyonlarda da hep birlikte oluruz
gelen herkese sonsuz tşklerrr...inş gurbet daha büyük işlere imzamızı atıcaz:)en başta halili devirmekle ;D ;D
Eyüp Zengin
09-05-2006, 23:01
inşallah gurbet bu sezonu artık kapadık gibi ..
"tabi şampiyon olmak dilegimiz.."
:Pyaw buarada senin gerçekten hoşuna gittimi ergani organizasyonu
yani ben kendimi düşünüyorumda
yaklaşık 100 kızın arasında tek başıma kendimi. ya kafayı yerdim yada bayılırdım herhalde ;D
Tahir Yılmaz
09-05-2006, 23:04
inşallah gurbet bu sezonu artık kapadık gibi ..
"tabi şampiyon olmak dilegimiz.."
:Pyaw buarada senin gerçekten hoşuna gittimi ergani organizasyonu
yani ben kendimi düşünüyorumda
yaklaşık 100 kızın arasında tek başıma kendimi. ya kafayı yerdim yada bayılırdım herhalde *;D
valla gerçekten gurbet sana çok özel tşk lazım..inş günün güsel geçmiştir..eyüp baskan bayılırdı ben nolurdum bilmiom:)
Eyüp Zengin
10-05-2006, 00:43
valla gerçekten gurbet sana çok özel tşk lazım..inş günün güsel geçmiştir..eyüp baskan bayılırdı ben nolurdum bilmiom:)
ben biliyorum ;D
Gurbet Özev
10-05-2006, 01:10
ya walla işin ucunda fenerbahcemiz olunca kız yada erkek olmak pek de mesele olmuo...hakikaten cok güzel bi organızasyondu...aslnda ben biraz hazıra konmuş gibi oldum ama nyse bı dahaki sefere daha erken haberdar olmak istıorum..hani ben de bişeyler yapabileyim.. ;)
Eyüp Zengin
10-05-2006, 01:15
ya walla işin ucunda fenerbahcemiz olunca kız yada erkek olmak pek de mesele olmuo...hakikaten cok güzel bi organızasyondu...aslnda ben biraz hazıra konmuş gibi oldum ama nyse bı dahaki sefere daha erken haberdar olmak istıorum..hani ben de bişeyler yapabileyim.. ;)
daha çok şeyler yaparız inşallah
ama gurbet hayırdır bu saatde forumdasın ;)
Tahir Yılmaz
10-05-2006, 01:41
vay bee senin gibi renkdaslarımızı görmek çok ii gelio varol..
Tahir Yılmaz
10-05-2006, 01:43
ben biliyorum * ;D
bunuda denizli maçı öncesine saklıoz ;D ;D
Eyüp Zengin
10-05-2006, 02:00
bunuda denizli maçı öncesine saklıoz ;D ;D
tamam abi maç öncesi konuşuruz bakım nolcak ;D
:-*aglama sonra ama alırım anahtarını hahau
Tahir Yılmaz
10-05-2006, 11:46
tamam abi maç öncesi konuşuruz bakım nolcak *;D
:-*aglama sonra ama alırım anahtarını hahau
alma abi nolur ;) ;)abi langırt masasında daha cinconu karşılayacaz ;D ;D
Tahir Yılmaz
10-05-2006, 19:47
selam beryler bayanlar.valla sonunda aktivasyon kodu geldi de girebildim su foruma artık ins hep mesajım gelcek bu foruma.
hşg kardeşim..nie geldiN:D:D
Eyüp Zengin
10-05-2006, 23:07
selam beryler bayanlar.valla sonunda aktivasyon kodu geldi de girebildim su foruma artık ins hep mesajım gelcek bu foruma.
ooo kardeşim gelmiş
hoş geldin ;
ya ama muratmı desek yoksa barışmı desek ya karıştıracaz şimdi ;D
tahir ne diyosun
Tahir Yılmaz
11-05-2006, 11:07
ooo kardeşim gelmiş
hoş geldin ;
ya ama muratmı desek yoksa barışmı desek ya karıştıracaz şimdi ;D
tahir ne diyosun
barış dielim abi..yada şşştt die çagıralım ;D ;D
Eyüp Zengin
11-05-2006, 11:11
barış dielim abi..yada şşştt die çagıralım ;D ;D
yok
şşittt daha uygun :D :P
Tahir Yılmaz
11-05-2006, 11:12
şşştt nerdesin leynnn:D:D
Tahir Yılmaz
11-05-2006, 23:30
burdayımmmmm.abiler murat deyin barıs deyin veya hicbirini solemedinz duzgun bisiy soleyinnnn. şt ne oyle:D
barış daha kısa ;D ;D
Eyüp Zengin
12-05-2006, 00:12
barış kardeş kızma ya ;D
ya buarada prestije oteldeyiz dimi hafta sonu
Tahir Yılmaz
12-05-2006, 00:43
barış kardeş kızma ya *;D
ya buarada prestije oteldeyiz dimi hafta sonu
eyüp baskanım prestij otel güsel olur bence...Şampiyonluk kutlamasını ordan yayarız diyarbakıra ;) :D
Eyüp Zengin
12-05-2006, 01:12
eyüp baskanım prestij otel güsel olur bence...Şampiyonluk kutlamasını ordan yayarız diyarbakıra *;) :D
kesinlikle kardeş konuyu açtım zaten haydi hayırlısı
Özgür Sürek
12-05-2006, 21:47
eyüp kardeş nasılsın hafta sonu sampiyonluk kutlarmalarında görelim diyarlıların yüzünü zaten çoğu 6.saraylı meydan sizin fenerbahçe taraftarını gösterin bakiim belki dooru yolu görürler. ;)
Eyüp Zengin
12-05-2006, 21:51
eyüp kardeş nasılsın hafta sonu sampiyonluk kutlarmalarında görelim diyarlıların yüzünü zaten çoğu 6.saraylı meydan sizin fenerbahçe taraftarını gösterin bakiim belki dooru yolu görürler. ;)
inşallah kardeşim şampiyonuz.
bakalım hala hazırlanıyoruz maç için
burdan tekrar duyuruyorum pazar 19:00 da prestige oteldeyiz ..
yaw özgür buralara geldiginde görüşelim dimi kardeş
Eyüp Zengin
15-05-2006, 20:51
Arkadaşlar merhaba ,
Dünkü maç sonrası herkesin ne kadar kötü olduklarını tahmin edebiliyorum.
Şundan eminim ki o sahaya 11 taraftar çıksaydı ve biz yine şampiyon olmasakta en azından onların yürekleriyle çıkıp hırsıyla oynadıkları futbol bana yeterdi ama dünkü maçta agıza alınacak ne oyuncu nede teknik direktör wardı... >:(
Üzüldügüm tek nokta milyonlarca taraftarın gece kafasını yastıga koyduklarında dişlerini sıkmaktan uyuyamayan ve gecenin bir yarısında soguk ter içinde uyanan o çok büyük taraftarın gözlerinden akan tek damla göz yaşıdır.
O sevgiyi haketmeyen Tüm Fenerbahçeli oyuncularına teknik kadroya çok teşekkür ediyorum >:( ..
Yönetimin bu saatden sonra yapması gereken tek şey olsa gerek;
100 yılımızı düşünüp bu olanları hakketmeyen taraftarın yönetime karşı cephe almamasını saglayıp ,sevgili teknik direktörümüz Daum Bey'in görevine son verip, takımdan ayrılacak oyuncarı belirleyip zaman kaybetmeden transferleri sonlandırması yapacagı en dogru harekettir...
bizlerin yani kanının son damlasını verebilecek olan yagmur çamur demeden tüm deplasmanlara gitmeye çalışan ,
şampiyonluk maçı için gittigi deplasmanda canını veren , taraftarın 100 yılında ne olursa olsun takımının yanında olması destegini sürdürmesi aralarında oluşan kardeşlik bağlarını
saglamlaştırması ve yeni sezonu bekleyerek kendini hazırlaması en dogru hareket olacagı düşüncesindeyim.
FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜDÜR. O’NUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE, ADI KONAMAZ…
söylenecek bir çok söz oldugu açık ama
bu gafletden bir şekilde bir an önce çıkmalıyız arkadaşlar
Dün üzüldük agladık,
Bugün bekleyecegiz,
Yarın gülen biz olacagız elbetde .......
Son maçımıza gelip bizleri yalnız bırakmayan üzüntümüzü paylaşan, bizleri kırmayan çok degerli arkadaşlarımıza burdan birkez daha çok TEŞEKKÜR EDİYORUM...
saygılarımla
1907Unifeb-Dicle Üniversitesi sorumlusu
Eyüp Zengin
Eyüp Zengin
17-05-2006, 19:50
beyler bu seneye atlattık artık.diyecek bisiy yok ama ne olursa olsun insan kahroluyor...
o kadar çok konuştukki kardeşim diyecek bişey kalmadı artık
kendimi yeyip bitirmeye başladım ..
Tahir Yılmaz
18-05-2006, 00:49
arkadaşlar hepimize geçmiş olsun..artık bu sene için yapacak bişiy yok,tek temennimiz gelecek sezon 100.yılımız vee kesinlikle her dalda başarı sözüyle yola çıkıoz olmamız
her zaman her yerde en büyük fenerbahcemizz
Gurbet Özev
18-05-2006, 17:34
ya arkadaşlar walla geldimi herşey üstüste gelio..bu sezon umduklarımız we bulduklarımız maalesef istediimiz gibi olmadi..ama canımız saolsun biz herşeye we herkese rağmen fenerbahçemizin yanında olcaz..we FENERBAHÇELİ olmanın ayrıcalığını ömrümüzün sonuna kadar yaşıcaz
Gurbet Özev
18-05-2006, 17:36
ya buarada aziz başkanın istıfasına hala inanamıorum daha doğrusu ınanmak istemıorum..yapılabilcek bişey yok mu.. ?
imza kampanyası falan gibi
Eyüp Zengin
18-05-2006, 18:28
ya buarada aziz başkanın istıfasına hala inanamıorum daha doğrusu ınanmak istemıorum..yapılabilcek bişey yok mu.. ?
imza kampanyası falan gibi
yaw gurbet bende şu durumda beklemiyodum sonuçda 100 yıl hazırlıkları transferler teknik kadro falan ama çokda şaşırmadım bu olayın olmasına sonuçda Fenerbahçemizin onuruna yakışır bir 8 yılı sonlandırdı büyük başkan ve birçok yapı bırakdı bizlere ama sportif başarıyı hala yakaladıgımıza ben inanmıyorum başkanın açıklmasınıda dinlersen neden kendini geri plana çektigini anlayabiliriz ...
dedigim gibi 100 yıl hazırlıkları yapmamız gerekirken bu olayla karşılaşıyoruz ??? ???
Eyüp Zengin
18-05-2006, 18:31
bide nobrenin bjk ye transferi war buna daha çok bozuldum ama bir yandanda daha kaliteli bir transfer yapmamızı umutla bekliyorum
Eyüp Zengin
18-05-2006, 22:46
AZİZ Yıldırım istifasıyla alakalı konu başlıgı belki bişeyler yazıp tartışırsınız??
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=futbol;action=display;num=114791382 4
Emre Özkarataş
19-05-2006, 23:24
valla aziz yıldırım gitse bile yeri bi şekilde dolar.bizim kulüp olarak tek ihtiyacımız gerçekten işini iyi yapan bi teknik direktördür.daum un artık takımla yolları ayrılmıştır ve dilerim ki fenerbahçe eline geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirir ve bu sene 3 kupada yaşadığımız hayal kırıklığı bir daha yaşanmaz...
Eyüp Zengin
19-05-2006, 23:27
valla aziz yıldırım gitse bile yeri bi şekilde dolar.bizim kulüp olarak tek ihtiyacımız gerçekten işini iyi yapan bi teknik direktördür.daum un artık takımla yolları ayrılmıştır ve dilerim ki fenerbahçe eline geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirir ve bu sene 3 kupada yaşadığımız hayal kırıklığı bir daha yaşanmaz...
tek yanlış bu olayın 100. yıl başlangıcında yaşanmış olamasıdır
umarım iyi bir teknik kadro kurarız :D
Emre Özkarataş
19-05-2006, 23:43
tek yanlış bu olayın 100. yıl başlangıcında yaşanmış olamasıdır
umarım iyi bir teknik kadro kurarız :D
basında yer alan isimler beni şimdiden heyecanlandırıyor.umarım bu haberler doğrudur...
Eyüp Zengin
19-05-2006, 23:46
basında yer alan isimler beni şimdiden heyecanlandırıyor.umarım bu haberler doğrudur...
inşallah emre ya ne olursa olsun bırak 17 takıma karşı 100 takıma karşı bile mücadele etsek 100. yılımızdaki başarımız engelnemeyecek
RE-PUBLİC OF FENERBAHÇE
Emre Özkarataş
21-05-2006, 18:40
dediğin gibi eyüp.daha şimdiden süper yıldızlarla söz kesilmiş bile.bu olanlardan sonra fenerbahçeyi hiç kimse durduramaz
Eyüp Zengin
23-05-2006, 05:12
eyup baskanım .sen merak etme bu sene 100 takımla bile mucadele etsek sampiyonuz .engellenemez sampiyonlugumuz...bu arada super ligde 17 tkımla deil bu sene 16 takımla mucadele edecez gibi duruyor.bursaspor da yanımızda.belki hatırlarsın onlarda ULUSOYZEDE
evet kardeş öle görünüyo
100. yılımız şimdiden hayırlara vesile olur inş.
Tahir Yılmaz
24-05-2006, 14:23
*100. yılımız şimdiden hayırlara vesile olur inş.
inş başkanım 100.yılımda çok önemli başarılar yakalıyacazz şampiyon olmamız engellenemezz..avrupadada artık başarı lazım inş yeni transferler ve dahada önemlisi yeni teknik direktörle çok önemli işler yapacagız..
Eyüp Zengin
24-05-2006, 14:37
inş başkanım 100.yılımda çok önemli başarılar yakalıyacazz şampiyon olmamız engellenemezz..avrupadada artık başarı lazım inş yeni transferler ve dahada önemlisi yeni teknik direktörle çok önemli işler yapacagız..
tahir sen bilirsin kesin bir isim yok transferde dimi
Emre Özkarataş
27-05-2006, 00:14
eyüp ben de mevzuya katılacam abi.tek.dir. olarak scolari yi duydum.sol campbell transferi saklanıyomuş diye duydum.okocha gelirim demiş diye duydum.fatih tekke ve yıldıray transferi belli değil.uğur boral zaten artık fenerbahçeli...
Eyüp Zengin
27-05-2006, 11:05
eyüp ben de mevzuya katılacam abi.tek.dir. olarak scolari yi duydum.sol campbell transferi saklanıyomuş diye duydum.okocha gelirim demiş diye duydum.fatih tekke ve yıldıray transferi belli değil.uğur boral zaten artık fenerbahçeli...
offf benim kafam hep karışıyo yaw okocha nerden çıktı abi
fatih tekkede tamam gelsin ama semihle takas edilmesini istemem ben
roberto carlos noldu abi takvim imzaladı demişti ;D ;D
Emre Özkarataş
30-05-2006, 00:52
abi herşey karman çorman oldu.umarım bugün akşam saatlerinde aziz yıldırımın kalma kararını duyarız da bu belirsizlikler sona erer...
Eyüp Zengin
30-05-2006, 01:54
abi herşey karman çorman oldu.umarım bugün akşam saatlerinde aziz yıldırımın kalma kararını duyarız da bu belirsizlikler sona erer...
aziz yıldırımın açıklama yaptıkdan sonra kalıcagına ben pek inanmıyordum ama fenerbahçenin durumunuda tekrar göz önünde bulundurması gerekiyo başkanın
Tahir Yılmaz
02-06-2006, 17:16
arkadaşlar son transfer tümer metin yorumlarınızı alıyım:)sırada bence crespo var..teknik direktörlük işinede italyada çalışmıs bi teknik adam getirilecek ismi sır gibi:)
Eyüp Zengin
03-06-2006, 09:56
arkadaşlar son transfer tümer metin yorumlarınızı alıyım:)sırada bence crespo var..teknik direktörlük işinede italyada çalışmıs bi teknik adam getirilecek ismi sır gibi:)
bence crespo 10 numara transfer olur shevka da gitti chelsea ye gelmesi dahada kolaylaşdı bence para sorunu yaşamazsak olur bu transfer bence
100.yılımızada yakışır yani ;)
Tahir Yılmaz
05-06-2006, 11:46
fatih tekke transferi büyük olasılıkla perşembe günü tamam:Deyüp baskanım
buraya yazıom sonra demedi deme:D
Eyüp Zengin
05-06-2006, 16:16
fatih tekke transferi büyük olasılıkla perşembe günü tamam:Deyüp baskanım
buraya yazıom sonra demedi deme:D
perşembe dimi kardeş ;D hadeee bakalım hayırlı olur inşallah
teknik patron kim ondan bi haber yok demi
Gurbet Özev
05-06-2006, 16:40
walla bence transferler cok ii de teknik adamı çok mrk edıorum???aziz başkan da kalıo ama bence bu teknık adam cok sürpriz bişey olcak :o
Eyüp Zengin
05-06-2006, 16:48
walla bence transferler cok ii de teknik adamı çok mrk edıorum???aziz başkan da kalıo ama bence bu teknık adam cok sürpriz bişey olcak :o
takvim gazetesi hergün bitane hoca getiriyo gurbet,
hocadan bol ne war onlara göre ;D
Gurbet Özev
05-06-2006, 21:19
takvim gazetesi hergün bitane hoca getiriyo gurbet,
hocadan bol ne war onlara göre *;D
yok bu defa öyle böyle bişey olmicak harbiden iyi bişey olcak bence
Eyüp Zengin
05-06-2006, 22:40
yok bu defa öyle böyle bişey olmicak harbiden iyi bişey olcak bence
kesinlikle böyle olması gerekiyo bencede
Fenerbahçenin büyüklügünü ve beklentilerini karşılamasıda gerekir..
Eyüp Zengin
16-06-2006, 00:07
arkadaşlar mrb çarşamba bi toplantı yapalım dedik. "üyeleri toparlaya bilirsek tabi "
Gelecek sezon için neler yapılabilir ve görev paylaşımı konusunda arkadaşlarla konuşup sorumlulukların verilmesi bizler için daha iyi olur diye düşünüyorum.
detayları forumdan veya mail atarak görüşebiliriz.
veya 0535 833 27 49 0544 974 22 99 eyupzengin@gmail.com
tüm üyeleri aramaya çalışıcam umarım ii bi topluluk oluştururuz .. *;)
Emre Özkarataş
19-06-2006, 22:07
arkadaşlar hayırlı olsun.aziz başkan dewam kararı aldı...:))
Emre Özkarataş
19-06-2006, 22:12
siz bundan sonra transfer bombalarını görün artık...
Emre Özkarataş
19-06-2006, 22:38
arkadaşlar ne oldu size ya bugün süper bigün olsa gerek biz fenerbahçeliler için hayırdır sesiniz çıkmadı...yoksa taraftar aziz yıldırıma inancını mı yitirdi nedir:)
Eyüp Zengin
20-06-2006, 08:13
arkadaşlar hayırlı olsun.aziz başkan dewam kararı aldı...:))
evet ya hayırlı olsun fazla zaman kaybetmeden teknikdirektör açıklanmsı gerekiyo artık
Eyüp Zengin
20-06-2006, 08:24
siz bundan sonra transfer bombalarını görün artık...
bencede onlarca kişi geçiyo bunlardan birkaçı sonbulsa iyi olacak teknik direktör konusunda takım irfan hocayla çalışmalara başlıyacakmış bekleyelim görelim
dünya kupası sonrası bombaların patlama ihtimali çok fazla
yani sonucda herkes almanyada anlaşmların bundan sonra olmasını bekliyorum :D
>:(ahh şu yabancı kontenjanıda olmasa
Eyüp Zengin
23-06-2006, 07:50
nasıl geçti toplantı yok mu yorum yaw ;D
Emre Özkarataş
30-06-2006, 21:09
walla kardeş ben orda olsaydım bi yorumda bulunurdum....
Eyüp Zengin
01-07-2006, 12:16
walla kardeş ben orda olsaydım bi yorumda bulunurdum....
heeyyaaa bidahaki sefere artık
benimde sınavlar bitti ama staj başlıyo şimdide elimden geldigince yazlız bırakmayacam forumu ;D
bu arada sen naptın sınavları bu dönemi bitirdinmi ?
Emre Özkarataş
03-07-2006, 12:51
ayıp ediyon ben finalsiz geçtim.27 mayısta okul bitti...1aydır izmirdeydim daha yeni döndüm kardeş anlayacaın benim için tatil erken başladı biras...
Eyüp Zengin
03-07-2006, 12:56
ayıp ediyon ben finalsiz geçtim.27 mayısta okul bitti...1aydır izmirdeydim daha yeni döndüm kardeş anlayacaın benim için tatil erken başladı biras...
yakışır sana
Eyüp Zengin
03-07-2006, 13:01
biz bu gidişle zor hocasız kalıcaz walla
şu portekiz elenseydi :)
Emre Özkarataş
03-07-2006, 17:52
yakışır *sana
eywallah kardeş
Emre Özkarataş
05-07-2006, 21:40
arkadaşlar uyumayalım ya yeni teknik direktör geldi hiç yazı yazmamışınız ben geç kaldım falan diye düşünüyodum ya
İlker Kökdemir
05-07-2006, 21:42
Misafir kabül ederseniz uğrarız ara sıra sizleride ANKARA Ünileri Forumlarına Bekleriz Arkadaşlar
Hocamızı Destekleyeceğiz Bizlere Yakışanı Bu
Emre Özkarataş
06-07-2006, 00:59
tabi kabül:) ederiz...ayıp edion
Eyüp Zengin
06-07-2006, 17:59
Misafir kabül ederseniz uğrarız ara sıra sizleride ANKARA Ünileri Forumlarına Bekleriz Arkadaşlar
Hocamızı Destekleyeceğiz Bizlere Yakışanı Bu
herzamn bekleriz kardeşim
hocamız hayırlı olsun
İlker Kökdemir
06-07-2006, 22:16
Uğrarız Arada Sırada Eyüp Sizleride Ankara Ünileri Forumlarına Bekleriz Aramızda Ayrı Gayrı Yok
Eyüp Zengin
07-07-2006, 16:07
Uğrarız Arada Sırada Eyüp Sizleride Ankara Ünileri Forumlarına Bekleriz Aramızda Ayrı Gayrı Yok
tabii bu sıralar çok takılamıyorum nete ama elimden geldigince
yazıyorum
aksatırsam mazur görün :)
yoksa başka yerimiz yurdumuz mu var canım ;D
Emre Özkarataş
07-07-2006, 17:40
bütün fenerbahçeliler kardeştir di mi ama
Eyüp Zengin
16-07-2006, 23:27
juve düştü bakalım kurtlar sofrasından bize pay düşücekmi
sizin düşünceleriniz nedir babacanlar
Emre Özkarataş
17-07-2006, 09:39
walla kardeş daha yeni okudum thuram,birindelli falan yazıyo ama bunlar kaç sene faydalı olacak ki...bak del piero falan da yazıyodu gazetelerde o her yaşta güzel...ama dediğin gibi kurtlar sofrası ve dünyanın en önemli klüpleri bu futbolculara kanca atmış durumda.ama bu türk medyası atıp tutmalarıyla meşhur zaten.bakalım 19/07 de görecez...
Eyüp Zengin
17-07-2006, 09:55
:D
bizim klüpler gazetelerin yazdıgı trasferlerin %1 ini yapsaydı dünyanın en kaliteli ligi bizde olurdu
hayırlısı olsun bakalım zico nasıl bir adam istiyo onuda bilmiyoruz ki :-/
Emre Özkarataş
17-07-2006, 13:18
doğru söze ne denir
Burak Tuzlu
17-07-2006, 22:15
:D
bizim klüpler gazetelerin yazdıgı trasferlerin %1 ini yapsaydı dünyanın en kaliteli ligi bizde olurdu
hehehehe:d:D:D:D
Eyüp Zengin
18-07-2006, 16:59
hehehehe:d:D:D:D
haklıyım demi ;D
bu arada kusura bakma kardeş uzun zamandır görüşemiyoruz halin vaktin nasıl iisindir umarım :)
Emre Özkarataş
19-07-2006, 00:49
arkadaşlar dünya fenerbahçeliler günümüz ve 100.yılımız kutlu olsun...
Eyüp Zengin
19-07-2006, 12:40
ugurlu geçer inşallah bu senemiz
Eyüp Zengin
25-07-2006, 13:21
100. yılın üyeleri naber :)
Emre Özkarataş
27-07-2006, 13:59
walla dünkü maçtan sonra moraller süper eyüp.rakip güçsüz olsa da takım artık futbol izletiyor bize.iyi ki geldin ziko.ayrıca baskette de will solomon u almışız herşey tam gaz gidiyor.bi de yabancı futbolcu transferini yapsak bizi kimse durduramaz...
Eyüp Zengin
28-07-2006, 11:19
açıkcası bende çok sevindim 4-0 a
bugün 3. turdaki rakibimiz belli olacak , merakla bekliyoruz
basketbolda yabancılar çok önemli solomon da tecrübeli bi oyuncu
inşallah 100. yılımızda faydalı olur
Eyüp Zengin
28-07-2006, 14:19
hedef
Dynamo Kiev >:(
Emre Özkarataş
28-07-2006, 14:27
3.ön elemede kiev gelse de bence biz bu futbolu onların karşısında da gösterirsek şampiyonlar ligindeyiz...
Eyüp Zengin
28-07-2006, 17:52
haklısın benim en çok dikkatimi can arat çekiyo takımda
şimdilik zico>>daum gibi
Emre Özkarataş
30-07-2006, 10:48
eyüp daum kimdi abi?...
Emre Özkarataş
04-08-2006, 00:00
yeni sezon başlıyo hadi tüm parmaklar çalışsın.yorumları alalım...
Emre Özkarataş
06-08-2006, 06:30
yorum yapmaya gerek yok herşey ortada en büyük fener diyorum başka bişey demiyorum...arkadaşlar sizden de biraz katılım bekliyorum ya.yeni sezon başladı hala ses yok...
Eyüp Zengin
06-08-2006, 14:24
evet haklısın kardeş
kimseden ses yok okullar açıldıgında forumumuz biraz daha hareketlenir inşallah
yeni sezon çok ii başladı
6-0 lık maç takımımızın kalitesini ortaya koymuştur
Eyüp Zengin
06-08-2006, 14:31
100 . yıl formalarını gördünüzmü gerçekten çok hoş olmuş http://www.fenerbahce.org/pic_lib/05082006mac005.jpg
Emre Özkarataş
07-08-2006, 00:30
kardeş açıkçası ben bu formayı beğenmedim.böyle parıltılı şeyler bana pek gelmiyo...
Muzaffer Eken
07-08-2006, 00:32
kardeş açıkçası ben bu formayı beğenmedim.böyle parıltılı şeyler bana pek gelmiyo...
arkasını giyinsene ;D ;)
Emre Özkarataş
07-08-2006, 00:36
ama bana bi formadan bahsettiler o çok hoşuma gitti bakalım inşallah almak kısmet olur :P ;)...
Emre Özkarataş
08-08-2006, 07:14
arkadaşlar ben bikaç günlüğüne yokum unifebdicle forumu sahipsiz kalmasın...;) :P
Gurbet Özev
11-08-2006, 17:32
slmmmm arkadaşlar nbr naslsınız uzun zamandır yokum...umarım herkes iidir...görüşmek üzreee
Gurbet Özev
11-08-2006, 17:36
eyup ne alemdesin ne zaman dönüosun d.bakıra görüşemedik hiç ya..ii bak kndine
Eyüp Zengin
12-08-2006, 14:28
arkadaşlar ben bikaç günlüğüne yokum unifebdicle forumu sahipsiz kalmasın...;) :P
kalmaz bea kardeş sezon başladı artık
hafta sonları ben burdayım zaten ;D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.