PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım İstifa Ederse

Sayfa : 1 [2]

Altay Şimşek
15-05-2009, 11:48
Bir kez daha başkanlığa aday olacağını duyurdu başkanımız.

Engin Kaşkaya
17-05-2010, 02:12
Yeter ulann Yeterrrrrrrrrrrrr:kizgin:Bu Yaşımda Kanser Ettiniz.

İlkay Şener
17-05-2010, 02:18
Aziz Yıldırım istifa ederse, büyük ihtimalle geri döner..

Bu alemde Aziz Yıldırım 1, Deniz Baykal 2..

Fırat Yıldız
17-05-2010, 02:53
sayın başkan... geldiğiniz zaman stad olsun tesisler olsun gelecek futbolcular olsun bunların hiçbirini hayal bile edemezdik ama sen bize bunları gösterdin.fenerbahçeyi öyle bir noktaya getirdinki tüm türkiye gıptayla baktı bizelere..hep sportif başarı için temeller atıldı her branşta.yıllar geçti o başarı bir türlü gelmedi.yıllar geçtikçe devamlı sözler verdiniz.tutulmadı..istifa ettiniz gündem değistirmek için geri döndünüz.en fazla gs sampiyonluğu gören baskan oldunuz.milyonda 1 olabilecek bir seyi bize milyonda iki yasattınız ve artık anladıkki belki bu oran için milyon kelimesini bile artık kullanamayız..bize yıldız futbolcular getirdiniz ama hepsi kaçarak gitti,,hadi bazıları sorunluydu ama hepsi mi aynı sekilde gider?bunda bir yanlışlık yok mu?hep mi baskaları suçlu baskan?hiçbir zaman evet hatalayız demediniz.hep kendinize düsman edindiniz.özelestiri yapmadınız.bizi her zaman vaadlerle oyaladınız,uyuttunuz..

bakın..amatör branslarda işi erbabına bırakınca nasıl da basarı kaçınılmaz oluyor.ama futboldan anlamıyorsunuz sayın baskan.iki kere iki dört..yok.olmuyor.ne yaptıysanız olmadı.tam basarı geldi derken takımı bozdunuz o gün bu gün basarıya hasret kaldık...sonra daha önce gönderdiğiniz adamı kovma nedeniyle sanırım yine kovacaksınız bu sene...

hatırlıyor musunuz sözlerinizi?fenerbahçeye avrupada final oyanatcağım demistiniz baslarda..sonra ne oldu?hedefi koyarken sene basında türkiyede sampiyonluk dediniz.sizin hedefiniz bu kadar küçükse lütfen hedefi büyük olanlara yol açın.keza bu hedefinizi bile tutamadınız tecrübeniz olmasına rağmen.

her insanın bir misyonu vardır ve sizin misyonunuz da tesislesme ve ekonomiyi düzeltmek ve yukarı çıkartmaktı.sıra artık baskasında.siz klübün bu yönünü gelistirdiniz.size bunlar için minnettarız ama siz futboldan anlamıyorsunuz sayın baskan..futbol baska bir sey bunu anlamak için daha kaç sene heba olacak?daha kaç milyon eurolar gidecek bizlerin cebinden?

ben,bizi sadece müsteri olarak gören ve hedeflerini tutturamayacağını anlayınca giderek hedef küçülten,"sadece ben bilirim ben yaparım baska kimse bilmez" diyen, kaybedilen yıllardan bir kez olsun bile ders çıkarmayıp hala aynı sekilde yoluna devam eden,klübü babasının malı gibi kullanan,gündem değistirmek için istifa eden,statta olabilecek tepkilerden dolayı inanılmaz bir skandal yaratan bir başkan istemiyorum...

Özgür Tütün
17-05-2010, 04:29
kardeşim ellerine sağlık maç bittiğinden beri tüm haber sitelerinde bir umut istifa görürmüyüm diye dolanıyorum...

yazdığın yazı resmen bir köşe yazısı olabilecek güzellikte...

Herşeyin bir sonu vardır Sayın Aziz Yıldırım sizinde artık sonunuz gelmedi mi ? Madem bu klübü bu kadar çok seviyorsunuz, istifa edin ve klübün önünü açın...

Adem Ünsal
17-05-2010, 11:41
ellerine sağlık renktaş herşey tadında bırakılmalıydı bu yönetim çokk bile kaldıı yanii başkannn çookk kaldı.şahsi olayları onlarca defa FENERBAHÇEMize mal edildi.dediğin gibi gerçekten futboldan anlamıyor.yoksa aynı tas aynı hamam daum gelmezdiiiii!!!!!

Fatih Kılıç
17-05-2010, 14:35
eline sağlık, +1907!

Emre Mertcan
17-05-2010, 19:56
öyle bir yönetim ki, o kadar olaya rağmen tek kelime etme cesareti göstermediler.

Emre Diler
17-05-2010, 20:16
inşallah Allahım bunların istifa edip bu kulübü terk edeceklerini göster bana yüce rabbim

fırat kardeşim yazın içinde ellerine sağlık

Ali Büyükkaracan
17-05-2010, 23:04
Çarşamba günü Saat 12.00 Basın Toplantısı Varmış.
Bakalım Neler Olacak?

Ertuğ Asırcı
18-05-2010, 00:29
Futbol şubesi kapansın diğer branşlarda devam edelim.

Diğer branşlarda hem taraftar değerli hem de başarı var.

Berat Elinç
18-05-2010, 01:01
Futbol şubesi kapansın diğer branşlarda devam edelim.

Diğer branşlarda hem taraftar değerli hem de başarı var.
arada ki fark voleybolda acıbadem basketbolda ülker var diğer amatör branşlardaysa takımları o branşlarda başarılı olmuş eski oyuncuların şube kaptanı yapılması ile yönetililyor.
ama futbolu ise hem betondan hemde futboldan anlayan aziz yıldırım yönetiyor sonuç ortada

Ufuk Coşkun
18-05-2010, 02:08
Çarşamba günü Saat 12.00 Basın Toplantısı Varmış.
Bakalım Neler Olacak?

Eminim istifa edecek artık kaçarı yok bu işin. 3 sene şampiyonluk diyorsun ve ilk seneden fos çıkıyor bu sözün. Yıllardır final maçlarında bu takım kaybediyor, bu sene çifte kupa dedik 0 kupayla ligi bitirdik. Bunların sebebi başta Aziz Yıldırım sonra Daum sonrada ruhsuz paradana başka birşey bilmeyen bazı futbolcular.İnşallah hepsinden kurtulacağız bu sene.

Fırat Yıldız
18-05-2010, 02:18
her ne kadar bunu istesek de istifa etmeyecekler buna eminim.biz sadece istiyoruz o kadar.ama klübün baba malı gibi yönetilmesi sonucu biriken borçlar ve alacaklar yeni yönetimi eminim oldukca zorlar.futboldan anlayanlar klüpten düsman olarak gösterilip uzaklastırıldıkları için kimin aday oacağı da merak konusu..

benim merak ettiğim daum giderse bu sefer de zicoyu mu getircek:rolleyes:

Kemal Aktürk
18-05-2010, 16:22
Fenerbahçe tarihinde bundan daha fazla rezil olmamıştır. Bu rezilliği yaşatanlar gereğini yapmaları gerekir. Ama yapmayacaklar. Yazık günah. Benden bu iş bu kadar.

O GİDENE KADAR, BEN YOKUM.

Fatih Can
18-05-2010, 17:59
İki gündür birşeyler yapmalı bir kıvılcım yaklamalı diyor insan kendi kendine üstelik hiç bir şeyin değişmeyeceğini biliyor olsada.Bir şeyler karalamak, anlatmak istiyor insanlara düşüncelerini aktarmak için ama şu ana kadar farkına varamıyanların okuyunca farkına varamıyacaklarını unutarak.Kaybetdiklerimizin sadece kupalar ve şampiyonluklar olmadığını belirtmeninde bir faydasımı olucak sanki.

Aziz Yıldırım'ın yapdıkları ve bundan sonra yapacakları beni bundan fazla üzemez bundan ötesi onun haddini aşar ama milyonlarca insanın bu olanlara karşılık hala bir şans daha tanırcasına sessiz kalması,gereken kamuoyunu oluşturmaması gerçek anlamda kolay kolay unutulmayacak cinsten yaralar.

Bu saatden sonra sadece kendisi değil‚ oluşturduğu kurumsal yapının başına getirdikleri‚ tv çalışanları hatta stad personeline kadar o Fenerbahçe ile yakından uzaktan alakası olmayan ruhsuz tipleri de yanında götürene dek. Fenerbahçe´yi gerçek Fenerbahçeliler yönetene dek.

Yapılacak olan hiç bir şeyin anlamı yok.

Saygın Özkan
18-05-2010, 19:47
Etmez, koltuk sevdasından vazgeçemiyor. Yine desteği arkasına almak için resmi siteden kulübümüzün önde gelen isimlerine yorum yaptırıyor. Yarın ne söyleyecek basın toplantısında, çok merak ediyorum...

Fatih Suvaydan
19-05-2010, 00:17
şöyle bakıyorum artık Aziz Yıldırım durmaz gibi geliyor...artık süresi geçmişti zaten..ama bu takımın başına "kaçan şampiyonluğun" ardından düzeltecek bir adam varsa oda Ali ŞEN'dir diyorum...karizması ile,ağırlığı ile,tecrübesi ile bu takımı bu kötü tablodan çıkartıp dzeltebilir düşüncesindeyim...en azından "tuttuğunu koparan" br yapıya sahip...

Engin Kaşkaya
19-05-2010, 00:22
Ali Koç Ya Da Mehmet Ali Aydınlar...Gelsinler Efendilikleri Samimiyetleri Yeter Bu Camiaya..

Fatih Suvaydan
19-05-2010, 00:25
Ali Koç Ya Da Mehmet Ali Aydınlar...Gelsinler Efendilikleri Samimiyetleri Yeter Bu Camiaya..

çok haklısın aslında engin'cim bende onları özellikle de Ali KOÇ'un bu takımın başında olmsı en büyük hayalim..lakin şu durumdan bizi kurtaracak tecrübesi ile ağırlığı ile Ali ŞEN diye geçti aklımdan..farkında değiliz ama sadece şampiyonluk gitmedi sanki önümüzdeki 2-3 yılda zorlanacağız gibi geliyor...bunun olmaması için bu camiaya birisinin en kısa zamanda müdahele edip ayakta tutması gerekiyor..

Eray Şen
19-05-2010, 01:15
çok haklısın aslında engin'cim bende onları özellikle de Ali KOÇ'un bu takımın başında olmsı en büyük hayalim..lakin şu durumdan bizi kurtaracak tecrübesi ile ağırlığı ile Ali ŞEN diye geçti aklımdan..farkında değiliz ama sadece şampiyonluk gitmedi sanki önümüzdeki 2-3 yılda zorlanacağız gibi geliyor...bunun olmaması için bu camiaya birisinin en kısa zamanda müdahele edip ayakta tutması gerekiyor..

Bu takıma ne Ali Şen layık ne Şadan Kalkavan Fatih. Sezon boyu herkes üzerimize gelecek, 16 takıma karşı mücadele vereceğiz, demeçler birbirini kovalayacak, belediye başkanları bakanlar hakkımızda atıp tutacak, tüm medya aleyhimizde inanılmaz iddialar öne sürecek ve bizim anlı şanlı muhalefetimizden ses soluk çıkmayacak. Bütün nefeslerini şampiyonluk kaybedildikten sonra konuşmaya harcayacaklar. Ali Şen Fenerbahçe 10.hafta gs'den fark yer diyecek sonra takım lider olunca Aziz benim söylediklerimi yaptı diyecek. Böyle adamlar,tipler bence 90lı yıllarda kalmalı. Aziz Yıldırım bir devrim yapmıştır ve 90lardaki yönetici profili artık değişmiştir. Ali Koç'a Mehmet Ali Aydınlar'a evet ama eski tüfeklere sonuna kadar hayır!

Burak Babacan
19-05-2010, 01:17
Sadettin Saran gelsin

Emre Diler
19-05-2010, 03:34
Etmez, koltuk sevdasından vazgeçemiyor. Yine desteği arkasına almak için resmi siteden kulübümüzün önde gelen isimlerine yorum yaptırıyor. Yarın ne söyleyecek basın toplantısında, çok merak ediyorum...

adam istifa etmemek için ne tür oyunlar oynarım onu düşüncesinde ey Allahım bu klüb kimlere kaldı yok mu bizde de Kılıçdaroğlu gibi bir delikanlı çıkıp ben adayım diyecek ey Rabbim

Ertuğ Asırcı
19-05-2010, 12:51
Çok iyi edebiyat yapıyor yönetim.

Kürşat Pak
19-05-2010, 13:18
fiyasko!!

Abdurrahman Aksakal
19-05-2010, 13:24
ya aslında tam da beklediğim bi açıklama geldi yönetimden hep aynı şeyler ama tek bir şey hariç umarım başkanımız yanılıyordur ve rüştü gibi bir değerimiz böyle şeyler yapmamıştır. gerçekten çok üzüldüm ve hala inanmak istemiyorum bu olayların gerçek olduguna..

Berat Elinç
19-05-2010, 13:34
ya aslında tam da beklediğim bi açıklama geldi yönetimden hep aynı şeyler ama tek bir şey hariç umarım başkanımız yanılıyordur ve rüştü gibi bir değerimiz böyle şeyler yapmamıştır. gerçekten çok üzüldüm ve hala inanmak istemiyorum bu olayların gerçek olduguna..
rüştü şuanda ntvporda konuşuyor. "ispat etsinler yarın futbolu bırakırım, bunlarla mahkemede görüşeceğiz, kimseyle bu konuda konuşmadım" dedi

Burak Babacan
19-05-2010, 13:37
rüştü şuanda ntvporda konuşuyor. "ispat etsinler yarın futbolu bırakırım, bunlarla mahkemede görüşeceğiz, kimseyle bu konuda konuşmadım" dedi
Blöf yapıyor zaten bırakacak yarın öbür gün futbolu

Emre Diler
19-05-2010, 14:20
ya hep aynı şeyler hep aynı şeyler ben de birşey diyecek zannettim.Millete laf atmaktan başka bildiği birşey yok.Benim takımım bu şampiyonluğu nasıl kaçırdı ben nasıl böyle bir adamı getirdim demiyorda rüştü bilmem ne yapmış offf sıktı bu adam harbiden sıktı artık

Saygın Özkan
19-05-2010, 14:41
Yine Aziz beyden hikayeler dinledik. Dişe dokunur hiçbir şey açıklanmadı. Kendini aklamak için ona buna medyaya saldırdı, nerde yanlış yaptığını, verdiği 3 yıl şampiyonluk sözünden hiç bahsetmedi. Nedense yancı medya da sormadı. Hep bahaneler , hep bilmem ne.. Yeter artık sıkıldık ya !!! Bu açıklamalardan sonra Daum , Güiza Bilica kalırsa da şaşırmam.. Radikal kararlar alınmadıktan sonra kombine almayı da düşünmüyorum..

Ömer Özçetin
19-05-2010, 19:53
Aziz YILDIRIM.

Hakan Bıyıklı
19-05-2010, 23:10
..."Eğer burada bir suç varsa ve suç işlenmişse bu suçlu ve sebebi benim‚ kabul ediyorum. Biz bu tip şeylerden kaçan‚ korkan insanlar değiliz"...

PEKİ ÇÖZÜM NEDİR SAYIN BAŞKAN? SİZ VE YÖNETİM KURULU NE YAPACAKSINIZ? İCRAATINIZ NE OLACAKTIR????

..."Transfer de yapacağız‚ iyi oyuncular alacağız. Fenerbahçe‚ 300 trilyonların üzerinde bütçesi olan bir kulüptür. Başkan‚ yönetici her zaman bulunur. Ama birilerini bir yere attığınız zaman hazırlayıp atmanız lazım. Bunu yapmazsanız çok şeyler geriye gider. Pazar gününden bugüne kadar bizi arayan‚ iyi karar vermemizi‚ gitmememiz gerektiğini ifade edenlere teşekkür ediyorum. Fenerbahçe camiası büyüktür. Ama artık Türkiyede tek büyük var‚ O da Fenerbahçedir. Bundan sonra başkalarına yaslanıp büyüklük anlamında yarışmalar yapanlar‚ bunu bilmelidir. Diğerleri de bizi örnek alarak‚ yanımıza gelmeye çalışmalıdır...

Sayın Başkan hala bize gaz vererek´ durumu geçiştirme‚ gündemi değiştirme derdinde... Bunu yapıyor ama Fenerbahçe´yi antipatik göstermeye de devam ediyor... Evet bu sezon renkten renge giren ezikler oldu. Herkes bizim karşımızda durdu‚ ellerinden geleni yaptılar... Ezik Kardeşliğini oluşturdular... Peki neden? Biraz da iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırınız sayın başkan...

Yaw arkadaş neden hala oraya buraya saran‚ onunla bununla dalaşan yöneticilik modeli uyguluyorsunuz?

1998´deki değişim ile kulübü bu seviyeye getiren zihniyet‚ vizyon da maalesef bugünkü şartlarda artık çağ dışı kalmıştır‚ iflas etmiştir. İşte bu yüzden yönetimin ve başkanın değişmesi gerekmektedir.

AZİZ YILDIRIM ÇOK BÜYÜK VE ÖNEMLİ İŞLER YAPMIŞTIR. BELKİ DE FENERBAHÇE TARİHİNİN EN BAŞARILI BAŞKANIDIR. AMA SAHİP OLDUĞU ZİHNİYET VE VİZYON ARTIK FENERBAHÇE´YE YETMEMEKTEDİR.

Bu bir bayrak yarışıdır. Aziz Yıldırım söylediği kadar Fenerbahçe´yi seviyorsa‚ Fenerbahçe´nin iyiliği için artık istifa etmelidir.

Aziz Yıldırım´ın yapması muhtemel olan‚ belki de unuttuğu açıklamasının devamı.... :???::???::???:

"...Altyapıdan oyuncu çıkartamıyoruz.. Çünkü Dereağzı tesislerinde sunni çim varya‚ A takıma çıkacak oyuncu çim sahaya ayak uyduramıyor. Ayrıca aldığımız yıldız oyuncular konusunda da haksızsınız... Bu bizim transfer politikamızdır. Büyük oyuncuları (!) son dakikaya bırakıyoruz ki‚ oyuncularla pazarlık şansımızı artırıp‚ onlara muhtaçmışız gibi görünmeyelim... Herşey kulübün menfaati için...

Amatör şubelere niye laf ediyorsunuz. 150 - 200 kişiye oynasalar da‚ şampiyon olmadıklarında bile bize ençok geliri bu şubeler getiriyordu. Hem 150 - 200 kişiye oynuyor görünmesine bakmayın... Hınca-hınç şekilde kombine satıyorduk. Ama bu branşları takip eden taraftarlarımız programları nedeniyle maçlara gelemiyordu. Onun için sanki 150 - 200 kişiye oynuyormuşuz gibi görünüyordu. Hem amatör şubelerimizin başarılarıyla borsada hisse senetlerimiz büyük değer kazandı. Voleybol‚ basketbol‚ hentbol‚ boks ve kürek takımlarımızdaki oyuncularımızın isim ve sırt numaralarının yazdığı formalar öyle ilgi görüyor ki‚ Fenerium´u zaten bu yüzden bu kapasiteye çıkardık... Bu şubelerde o kadar yoğun ilgi varki‚ bu yüzden bu şubeleri de profesyonellere bıraktık...

Futbol şubesi mi... Amaaaan sizde... Ne var onda.. Onun başına göstermelik bir Sportif Direktör koyup kamuoyunun ağzına bir parmak bal çalıp‚ o şubeyi de ´işi bilenlere bırakmış´ gibi gösterip‚ her türlü müdahaleyi yapabileceğimiz hocalarla yönetmekte ne var. Bu da bizim eğlencemiz işte.. Bunu bize çok mu görüyorsunuz...??? Evet bazı sorunlar oldu. Sahaya inip oyuncu değişikliğini de yapmamız gerekiyordu ama olmadı.. Bunun suçlusu benim‚ seneye onu da yapacağım. Kimsenin şüphesi olmasın... "

Bunları da söylese yadırgamazdım... Zaten söylemiş kadar oldu...

Hakan Bıyıklı
20-05-2010, 00:57
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs263.snc3/27826_394875381839_517041839_4641253_250465_n.jpg

Hakan Bıyıklı
20-05-2010, 00:59
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs263.snc3/27826_394875381839_517041839_4641253_250465_n.jpg

Serkan Şahin
20-05-2010, 09:31
Gerçekten duymak istediğimiz şeyleri duyamamanın verdiği hayal kırıklığı içerisindeyim.Toplantıda alınmış radikal kararları beklerken sadece sağa sola isyan duymak moral bozucu.Üstüne diğer takımlara ithaflar ve karşılığında gelen cevaplar.Bu böyle uzayıp gidiyor.Tutturmuşsun ne gerekiyorsa yapılacak parası neyse verip oyuncu alacağız.Ya başkan herşey para değil öğrenemedin gitti.Nerde kaldı vizyonumuz?

Abdulhalim Şerbetçioğlu
20-05-2010, 13:56
başkan herşeyi tadında bırakmalı bence iyice dillenmeden şereflice o koltuğu bırakmalı ve kendinden efsane başkan büyük başkan olarak adlandırmalıdır böyle giderse bu zamana kadar yaptıklarını yapacaklarıyla beraber yok etmekte ona olan saygımızı sevgimizi günden güne yitirmekte o yüzden artık bize inançlı bir başkan gerekiyor...

Abdulhalim Şerbetçioğlu
20-05-2010, 14:00
aziz yıldırım ve ekibi yaptıgınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür eder bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz yüreğinizden fenerbahçe aşkı eksik olmasın biz sizleri saygıyla hatırlıyor olacağız aziz yıldırım bize artık bu sözleri dedirtiniz lütfen...

tek bir istek var onurluca İSTİFA

Naciye Türkmenli
21-05-2010, 17:28
sözleşme bitene kadar yani 2 sene daha burdaymış başkan.
daum ve guiza konusundaki taraftarın görüşlerini dikkate almıcak gibi yani kendi bildiğini okucak yine..

Adem Ünsal
21-05-2010, 18:17
yineeee yineee aynıı şeyler tekrar edip duracakk bıktıkk artıkkkkkkk!!!!

Tuğba Tülü
23-05-2010, 02:11
Ben Aziz başkanın en çok fenerbahçeye olan sevgisini seviyorum ,gerçekten fenerbahçe için geldiğinden beri elinden geleni yapmıştır ama bazı dönemlerde belliki birşeyler ters gitti,inat uğruna çok büyük hatalar yaptı ,migrosla (genç fenerbahçeliler ile)bağları kopma noktasına geldi,birçok yöneticiyi klüpten uzaklaştırdı,yani fenerbahçe sadece onunmuş gibi davrandı ,herzaman benim bildiğim doğrudur dedi ,atalarımız boşa bin bilsen de bir bilene danış dememiş ,ders alınmayan hatalar yüzünden kaç kupadan olduk ,başkanın basın toplantısından önce istifa etmeyeceğini biliyordum ama söyleyeceklerini merakla bekledim ,giden şampiyonlukta hatalı yine başkaları oldu :rolleyes:

Süleyman Sovukluk
23-05-2010, 13:16
Her başarısız sezondan sonra konuşulan klasik konu.Gerçekten bu mevzudan çok sıkılmaya başladım.İyi bir durum ve ya kötü bir durum oluştuğu anda her zaman hedef gösterilen insan.Ya O'nun Fenerbahçeye kazandırdıkları belli, kaybettirdikleri belli.Kim neyi konuşuyor ben hala anlamıyorum.Başkan istifa ederse rahatlayacak mıyız yani?Hakikaten ayıp artık o kadar uzadı ki bu konu.Hayır kamuoyunun rahatlayacağını bilsem başkanımıza gidip istifa etmesi için yalvarıcam.O bizim her zaman büyük başkanımız oldu öyle olmaya da devam edecek.Hataları olsa da şu anda Fenerbahçemiz bu kadar büyükse bunun tek sağlayıcısı başkanımız Aziz Yıldırım'dır.Bu böyle biline....

Kürşat Pak
23-05-2010, 14:34
istifa etmemeli ama futbol şubesinden elini tamamile çekmeli anlıyan birine getirmeli çünkü cidden anlamıyor. ama çok başarılı bir başkan diğer branşların nerdese hepsinde şampiyonluk geldi. tesisleşme ve ekonomik olarak türkiyenin en büyüğüyüz. başkan demek futbol antrenörü demek değil başarısızlık varsa ve göz göre göre hata yapılıyorsa antrenörün gitmesi lazımdır başkan değil.

Murat Karaman
23-05-2010, 16:08
Fenerbahçe'den büyük olmamalı.

Bırakmalı artık. Yaptıkları için teşekkür edilmeli, yaşattıkları(!) içinde tabii ki.

Murat Yamalı
23-05-2010, 18:49
AZIZ YILDIRIM:Goreve geldıgı tarıhten ıtıbaren dılınde tek bı sey vardı.FENERBAHÇE'mizi dunya kulubu yapmak.Yapabıldı mı dersenız cogunlukla evet derım.Bastakı ınsanlar basarılı ınsanlarsa onlardan beklenen seylerde aynı orada buyuk olur.

Hata yapmıştır,yanlıs yapmıstır,egoıst davranmıstır,tum goruslere bellı oranlarda katılırım.

ANCAK !!! Azız YILDIRIM, denıldıgı zaman baska takım taraftarı arkadaslarımızın,hatta tv de dıger kulup mensuplarının tepkılerını benden cok daha ıyı bılıyorsunuz.

Su an turkcell superlıg'de FENERBAHCE ve dıgerlerı olarak ıkı takım gorunuyorsa bunun mımarıda AZIZ YILDIRIM'dır.Dogru mu yaptı dersenız bu kadar dusman edınerek bence sonuna kadar dogru.

FENERBAHCE nın basarısında sevınıp,basarısızlıgında bıyık altından gulecek dostlar olacagına bırakın hıc olmasın.Bız kendımıze yeterız.

AZIZ baskanımda umarım bu sene kı SANSSIZLIKTAN dersını cıkarır.Onumuzdekı sezon BUKALEMUN susturmaya devam ederiz...

Burak Babacan
23-05-2010, 19:40
Hataları olsa da şu anda Fenerbahçemiz bu kadar büyükse bunun tek sağlayıcısı başkanımız Aziz Yıldırım'dır.Bu böyle biline....
Umarım yanlış kelime kullanımından oluşan bir cümledir bu.Ne demektir Fenerbahçe bu kadar büyükse Aziz Yıldırım sağlamıştır bunu.Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir cümledir anlamış değilim doğrusu.Aziz Yıldırım yokken biz bu kadar büyük değilmiydik.O yokken de Büyüktük o varken de Büyüğüz o gidecek yine Büyük kalacağız.Bu da böyle biline...Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.

Süleyman Sovukluk
24-05-2010, 00:07
Umarım yanlış kelime kullanımından oluşan bir cümledir bu.Ne demektir Fenerbahçe bu kadar büyükse Aziz Yıldırım sağlamıştır bunu.Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir cümledir anlamış değilim doğrusu.Aziz Yıldırım yokken biz bu kadar büyük değilmiydik.O yokken de Büyüktük o varken de Büyüğüz o gidecek yine Büyük kalacağız.Bu da böyle biline...Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.
Büyüklükten kastım Fenerbahçemizin dünya takımı olma yolundaki çabalarını ve yatırımlarını kasıt ettim.Stadımız , olay transferlerimiz , ekonomimiz vb. faktörlerde çok etkisi oldu.Aksi halde Fenerbahçemizin büyüklüğü bilinen birşeydir.

Tuğba Tülü
24-05-2010, 00:21
Her başarısız sezondan sonra konuşulan klasik konu.Gerçekten bu mevzudan çok sıkılmaya başladım.İyi bir durum ve ya kötü bir durum oluştuğu anda her zaman hedef gösterilen insan.Ya O'nun Fenerbahçeye kazandırdıkları belli, kaybettirdikleri belli.Kim neyi konuşuyor ben hala anlamıyorum.Başkan istifa ederse rahatlayacak mıyız yani?Hakikaten ayıp artık o kadar uzadı ki bu konu.Hayır kamuoyunun rahatlayacağını bilsem başkanımıza gidip istifa etmesi için yalvarıcam.O bizim her zaman büyük başkanımız oldu öyle olmaya da devam edecek.Hataları olsa da şu anda Fenerbahçemiz bu kadar büyükse bunun tek sağlayıcısı başkanımız Aziz Yıldırım'dır.Bu böyle biline....

Benim yazdıklarımla senin söylemek istediğin farklı şeyler Süleyman ,ben de tabiki Aziz Yıldırımı seviyorum ama Fenerbahçeyi daha çok seviyorum,ben o ismin önüne başka bir isim koymam...Bir taraftar olarak da bir hata varsa söylemek de benim hakkım ;)

Burak Babacan
24-05-2010, 00:46
Büyüklükten kastım Fenerbahçemizin dünya takımı olma yolundaki çabalarını ve yatırımlarını kasıt ettim.Stadımız , olay transferlerimiz , ekonomimiz vb. faktörlerde çok etkisi oldu.Aksi halde Fenerbahçemizin büyüklüğü bilinen birşeydir.
Biz her dönem olay transferler yapabiliriz bu kulübün her dönem ekonomisi güçlü.Aziz Yıldırım'ın tek katkısı tesisleşmedir.Onuda bırakın da yapsın mesleği o zaten.

Fuat Rıhtım
24-05-2010, 00:54
Aziz Yıldırım gitsin. Yerine kim gelecek? En önemli sorunumuz bu.

Aziz Yıldırım'ın gitmesi ne kazandırır ya da ne kaybettirir bize? Aziz Yıldırım'ın yanlışları ve doğruları nelerdir? Bunları konuşmak lazım.

Senelerdir herkes başarı yok diyor. Geçen sene dışında bu takım hep şansızlıklardan ötürü kaybetmedi mi birşeyleri? Bakıyorum geçmişe. Alkmaar maçları. Chelsea maçı. Lille maçında kaçırdıklarımız. Ligde 2. olduğumuz zamanlarda atamadıklarımız ve şansımızın yanımızda olmayışından ötürü yenen goller. Yani bir yere kadar getirebiliyoruz ama son hamle gelemiyor bir türlü. Burada suç başkanın mıdır? Bence değildir. Ha bu yanlışı olmadığı anlamına gelmez.

Taraftarın diline doladığı bir söz var. Kupalar olmasada olur. Siz mücadele edin, o formayı terletin yeter. Eğer ki biraz olsun şunu içten söylüyor olsak, bugünkü 'asıl' hedefimiz Aziz Yıldırım olmazdı. Çekilen 37 şuttan biri gol olsa, ona olan antipatiler bu seviyeye gelmezdi.

Dediğim gibi, yanlışı olmadığını savunmuyorum ve haklıda demiyorum. Ama eleştiri zamanı ve şekli genelde yanlıştır Aziz Yıldırım'a karşı. Bugün sportif başarı olarak en büyük kulüp bizsek dünyada, bu Aziz Yıldırım sayesindedir.

Herkes futboldan anlamıyor, yaptığı iki tesis ve bir stad diyor. Evet, futboldan yeteri kadar anladığı konusunda şüphelerim var. Ama olumsuz şeylerin yanında neden yaptıkları silinip atılır? Yapması gereken daha çok doğru vardır. Ama neden bir tane vasat transferde hemen bir Josico örnek gösterilir? Bugünkü kadroya bir bakın. Volkan'ı, Gökhan'ı, Lugano'yu, Konfederasyon Kupası'ndaki Santos'u, taraftarın ölüp biterek istediği Özer'i, geçmişte yaptıklarına rağmen sportif başarı açısından baktığımızda Emre'yi, Alex'i, sorunlu bir transfer olsada Türkiye'de alınabilecek en iyi oyuncu dediğimiz Mehmet Topuz'u, geçen sene yedek kadro için mutlaka alınmalı denen Bekir'i kim kazandırdı bu takıma? Bu oyuncuları kadroya katmak futboldan anlamamak mıdır?

Aziz Yıldırım'ın bu konuda eksiği, yükselme meselesini merdiven olarak düşünmemesidir. Artık riske girip, daha çok para harcayarak daha iyi oyuncular alması gerekirken, bunu yapmayışıdır ve daha çok ilerleyememizin sebebide aslen budur.

Teknik kadro konusu var. Zico'nun gönderilmesi hataydı. Hepimiz biliyoruz. Hatalarına ekledik bunu. Peki Aragones'in bu kadarda kötü olacağını kim bilebilirdi? Tamam bir kaza oldu. O çöküntüden sonra hem ligdeki rakipleri geri bırakabilmek adına, hemde bir toparlanış sezonu geçirebilmek adına sizden teknik direktör ismi isteseler ve hedef belirle deseler, siz ne derdiniz? Ligde şampiyonluk ve diğer kupalarda gidebildiğimiz kadar gitme hedefine getirilebilecek en iyi teknik direktörü isterdiniz. Bunun için yine aramızın pekte iyi olmadığı Lucescu ismini verebilirdiniz, Daum ismini verebilirdiniz, Zico'yu geri isteyebilirdiniz ya da Avrupa'nın orta seviyeli hocalarını önerebilirdiniz ama Aragones'ten sonra hanginiz riske girebilirdi?

Taraftarla arasını bozdu. Bu konuda haklı tek yanı bile yok. Takıma maddi katkıda bulunacak taraftar profilini stadın belirli bir yerine yerleştirirken, asıl taraftarı ihmal etmemeliydi. Geçen sene 22 lira yapılan biletler bana göre kaçacak olan şampiyonluğun korkusuyla yapılmış bir hamleydi ve başarılıda oldu ama bana göre yönetimin isteyerek yaptığı bir hamle değildi bu. Taraftar konusunda kesinlikle haksız diyebiliriz.

Şu son olanlardan sonra kimseyi olmadığı gibi Aziz Yıldırım'ıda görmeye tahammülü yok kimsenin. Çünkü bu kaçan şampiyonluğun hesabını verebilecek hiç kimse yok bu kulüpte.

Geriye kalan tek bir soru var.

Hakan Bilal Kutlualp ya da Saadettin Saran dışında, kulübe kötü zamanında bir tekmede adeta onların vurduğu iki kişi dışında kaç kişi talip bu başkanlık koltuğuna gerçekten? Bu işi Aziz Yıldırım ile işbirliği yapmaya çalışarak kaç kişi istedi?

Aziz Yıldırım ayrıldıktan sonra Özhan Canaydın, Adnan Polat ya da Yıldırım Demirören benzeri bir başkanın gelme ihtimali varken, ben Aziz Yıldırım'a laf edilmesini doğru bulmuyorum. Çıkılır, ortaya bir isim koyulur ve Aziz Yıldırım işin içine karıştırılmadan bu ismin başkan olması için baskı yapılır. Eğer ki bunu yapmıyorsak, birlik olup mevcut yönetimin yanlışlarını görmesini sağlamak için uğraşmalıyız. Nasıl ki bilet konusunda tepkimizi koyduk, aynı şekilde gerekirse kadro için, gerekirse teknik direktör için yönlendirmeliyiz. Biz taraftarlar kendimizi güçlü bir ses olarak görüyorsak, ki öyleyiz, bu gücü kullanmalıyız. Kullanmadan birilerine gitsin, gelsin demek yakışmıyor asla.

Aziz Yıldırım'ın gitme zamanı, ondan daha iyisini yapacak birisi geldiği zaman gelmiştir. Bu yazıyı Aziz Yıldırım'ı savunmak ya da Aziz Yıldırım gitsin demek için yazmadım asla. Ortada bir yanlış var ama bu yanlış çift taraflı.

Alp Hacıoğlu
26-05-2010, 22:48
7 taraftarımız, abilerimiz,kardeşlerimiz içeri alındı.
Yönetim uyuma taraftarın hapiste!

Burak Babacan
07-06-2010, 21:33
Mahmut Uslu istifa etmiş sanırım

http://www.sporx.com/futbol/superlig/196322//?giris=ok

Buğra Aykan
07-06-2010, 22:50
Fenerbahçe'de istifa şoku!

10 yıldan bu yana sarı lacivertli ekipte görev alan Mahmut Uslu istifa etti...

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/06/07/fenerbahce-de-istifa-soku--683706.Jpeg

Yaklaşık 10 yıldan bu yana Aziz Yıldırım (http://www.milliyet.com.tr/index/Aziz%20Yildirim) yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan Asbaşkan Mahmut Uslu istifa etti.
İstifa mektubunu Başkan Aziz Yıldırım'a sunan Uslu, işlerinin yoğunluğunu ve çok yıprandığını sebep olarak gösterdi.
Uslu'nun Basketbol (http://www.milliyet.com.tr/index/basketbol) Şubesi'nde bu sezon başı yaşanan gelişmelerde, Yıldırım'ın kendisine karşı takındığı tavırlardan rahatsızlık duyduğu ve bu yüzden görevi bıraktığı öğrenildi.
Fenerbahçe Yönetimi (http://www.milliyet.com.tr/index/Fenerbahce%20yonetimi) bu akşam yapacağı toplantıda Mahmut Uslu'nun istifasını kabul edip, yerine yedek üyelerde birini atayacak.

Baran Kutlu
08-06-2010, 01:22
Son 5-6 senedir Aziz Başkanın yanından ayrılanları bir düşünün.Onlar birleşip bir yönetim oluştursa varın gerisini daha bir dikkatli düşünün..

Emre Diler
08-06-2010, 02:50
Son 5-6 senedir Aziz Başkanın yanından ayrılanları bir düşünün.Onlar birleşip bir yönetim oluştursa varın gerisini daha bir dikkatli düşünün..

ya da şunu desem kardeşim adam kullandığını kullanıyor sonrası hadi kardeşim eyvallah.Tabi kulüb onun ya istediğini gönderir istediğini getirtir:kizgin::kizgin:

Ozan Erdal
08-06-2010, 03:09
yhaaa aziz yıldırım ne yazık ki kulubü en iyi bilen adam iki tana yalnışı var bence.biri taraftarlarla arasını nasıl tutması gerektiğini bilmiyo diğeri de futbol konusunda çok karışıyo ve şahsi davranıyo.aslında fenerbahçe o'nun değil bizim yani taraftarın o renklere gönül verenlerin tesisleşme gelişme ii de artık birazcık ders alsan be aziz başkan....

Baran Kutlu
08-06-2010, 03:35
ya da şunu desem kardeşim adam kullandığını kullanıyor sonrası hadi kardeşim eyvallah.Tabi kulüb onun ya istediğini gönderir istediğini getirtir:kizgin::kizgin:

evet , işin o boyutu da var malesef..

Musa Gül
16-07-2010, 10:09
gerçekten artık bizimde yeter deme vaktimiz geldi geçti inanki geldi geçti

Emre Diler
05-08-2010, 01:46
Yüce Rabbim ben ölmeden senin bu takımın başından ayrıldığını görmeyi nasip edecek mi bana.O günleri gösterecek mi bana acaba.

Olgu Gencer
05-08-2010, 01:51
Bayram ilan edilsin.

Alper Tunka
05-08-2010, 02:03
adam babasının malı gibi sahiplendi çöktü üstümüze,git artık belamısın nesin ya.Gitte sıfatın gibi kara günlerden kurtulalım.

Alp Hacıoğlu
05-08-2010, 18:20
http://img818.imageshack.us/img818/6619/2iiv888.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/7307/ac2vz9.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı taraftarını polise aldırıyor...
Bir Aziz Yıldırım klasiği
haydi alkışlayın

Alıntıdır

Erdal Futtu
05-08-2010, 21:54
polis yelekli, satı tsortlu devletin memuru mavi formalı şahsı AY gösterdi diye mi alıyor?

Olgu Gencer
05-08-2010, 22:04
polis yelekli, satı tsortlu devletin memuru mavi formalı şahsı AY gösterdi diye mi alıyor?
Aynen öyle olmuş Erdal abi.
O alınan çocuklarda 1907 derneğinin bir üyesinin oğlu ve çocuğun arkadşlarıymış.
Çocukların alınmasının sebebi Aziz yıldırıma dönüp protesto alkışı yapmaları.
İş sonradan yöneticiler araya girince tatlıya bağlanmış.

Oğuzhan Yılmaz
05-08-2010, 22:23
Aziz Yıldırım istifa ederse... iyi olur...

Olgu Gencer
05-08-2010, 22:25
Aziz Yıldırım böyle müdahele etti

F.Bahçe'nin Y.Boys’dan yediği gol sonrası tribünler karıştı.. Başkan Yıldırım şöyle müdahale etti:

‘ALIN SUNLARI İCERİ!’

F.BAHÇE’NİN Y.Boys’dan yediği gol sonrası tribünler karıştı.. 1907 Derneği’nin önde gelen isimlerinden Bekir İrdem’in oğlu Tolga ve arkadaşları ayağa kalkıp yönetimi alkış ve küfürlerle protestoya başladılar..

BUNUN üzerine Aziz Yıldırım’a yakın bazı F.Bahçeliler, protestocuların üzerine yürüdü. Tribünde hareketlenme olunca başkan Yıldırım önce ayağa kalkıp kavgayı engellemeye çalıştı.. Ancak polisler hem protestocuları hem de onlara saldıran ekibi tribünden çıkarmaya kalkınca Yıldırım, “Küfredenlere bakın, alın şunları içeri” diye tribünden müdahale etti.. Maç sonrası olaylar tatlıya bağlandı, yöneticilerin araya girmesi sonucu iki ekip de karakola götürülmeden serbest bırakıldı..

gazeteden alıntıdır.

Baran Kutlu
06-08-2010, 03:50
derhal,en kısa zamanda,hiç vakit kaybetmeden yürüyüş yapılıp istifaya çağrılmalı.yeter artık..!

Emre Diler
06-08-2010, 04:06
derhal,en kısa zamanda,hiç vakit kaybetmeden yürüyüş yapılıp istifaya çağrılmalı.yeter artık..!

ah be kardeşim nerde o günler yaz okulu finallerim bırakıp gelmessem ne olayım

Fırat Yıldız
06-08-2010, 08:12
taraftarını müşteri olarak gören bir yönetime karsı yapılacak tek bir sey o da bellidir...emin olun klübe zarar vermez..verse dahi son senelerdeki durumdan daha kötü olmaz buna hemfikiriz sanırım..

Mesut Baydar
06-08-2010, 17:58
vadesi çoktan doldu

Murat Karaman
06-08-2010, 18:20
Aziz Yıldırım İstifa Ederse Çok iyi olur.

Ümit Afşar
08-08-2010, 15:18
bencede artık aziz yıldırım istifa etmeli hem taraftara hem takıma zarar vermeye başladı. en yakın zmanada gider inşallah

Ümit Afşar
08-08-2010, 15:20
http://img818.imageshack.us/img818/6619/2iiv888.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/7307/ac2vz9.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı taraftarını polise aldırıyor...
Bir Aziz Yıldırım klasiği
haydi alkışlayın

Alıntıdır

bukadar da olmas denilecek bişey aziz yıldırımın yaptığı biz onca başarısızlığa rağmen tribünleri dolduralım o bizi dışarı atsın pes doğrusu :kizgin:

Orhan Uçan
08-08-2010, 21:30
Aziz Yıldırım istifa ederse.... Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...

Ömer Özçetin
09-08-2010, 17:15
Son 7 saat içinde adam gibi 1-2 transfer yapamazsa (ki bence yapamıcak) istifa etmesi çok yakın :)

Burak Kılıç
09-08-2010, 19:41
artık yeter da, deretsin görevi

Süha Emrahoğlu
10-08-2010, 00:49
Hakan bilal kutluap az önce tv8 de faik çetiner in konuguydu aziz yıldırımın beni mali konularda asla tartışamazsınız sözünü ispatlarla kongre yi FB taraftarını nasıl aldattıgını gösterdi internetden bulup tüm programı izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Olgu Gencer
10-08-2010, 02:19
Arkadaşlar Aziz başkan bugün istifa edecek olsa ne yapardınız??
Yine yollara mı düşerdik??
Görüşlerinizi bekliyorum.
öyle bi dünya yok.
15 kişi toplar anca.

Sertaç Mermerkaya
10-08-2010, 02:31
Sevinirim belki...

Berat Elinç
11-08-2010, 05:10
aykut gider aziz yıldırım kalır; sonra tekrar daum gelir son hafta şampiyonluk gider aziz yıldırım kalır,daum tekrar gider aziz yıldırım kalır.en sonunda ben ve benim gibi taraftarlarda gidecek ama aziz yıldırım yine kalır

Emre Diler
24-08-2010, 04:01
Ben takımı çaresizce nasıl takip ediyorum o da aynı.Sanki takımın başındaki kendisi değil de başkası.

Sedat Aydın
25-08-2010, 00:55
Fenerbahçeli Rambo Okan intihar girişiminde bulundu

21:26 | 24 Ağustos 2010

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)

FENERBAHÇE’nin amigosu olarak tanınan ‘Rambo Okan’ lakaplı 63 yaşındaki Okan Güler, Adana’da intihar girişiminde bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın görevden ayrılmasını isteyen Rambo Okan, yerine Ali Koç’un başkan olmasını istediğini söyledi.
5 Ocak Meydanı’ndaki 7 katlı Hilal İş Merkezi’nin çatısına çıkan Okan Güler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın istifa etmemesi durumunda intihar edeceğini söyledi. Yaklaşık 40 dakika boyunca çıktığı yerden inmeyen Güler, sıcaktan bunalınca polislerin hortumla uzattığı suyu içti. Bir süre daha bu şekilde bekleyen Güler, daha sonra bulunduğu yerden indi. Sırtında ‘Baba’ yazan Fenerbahçe forması ile dikkat çeken Okan Güler, kendisin karakola götüren polislerin arasından, “Aziz Yıldırım’ın görevden ayrılıp, yerine Ali Koç’un başkan seçilmesini istiyorum. Eğer Aziz Yıldırım gitmezse, ben de Fenerbahçe’yi bırakacağım. Ya Galatasaraylı olurum, ya da Beşiktaşlı” diye konuştu.

İlkay Şener
25-08-2010, 09:05
Fenerbahçeli Rambo Okan intihar girişiminde bulundu

21:26 | 24 Ağustos 2010

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)

FENERBAHÇE’nin amigosu olarak tanınan ‘Rambo Okan’ lakaplı 63 yaşındaki Okan Güler, Adana’da intihar girişiminde bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın görevden ayrılmasını isteyen Rambo Okan, yerine Ali Koç’un başkan olmasını istediğini söyledi.
5 Ocak Meydanı’ndaki 7 katlı Hilal İş Merkezi’nin çatısına çıkan Okan Güler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın istifa etmemesi durumunda intihar edeceğini söyledi. Yaklaşık 40 dakika boyunca çıktığı yerden inmeyen Güler, sıcaktan bunalınca polislerin hortumla uzattığı suyu içti. Bir süre daha bu şekilde bekleyen Güler, daha sonra bulunduğu yerden indi. Sırtında ‘Baba’ yazan Fenerbahçe forması ile dikkat çeken Okan Güler, kendisin karakola götüren polislerin arasından, “Aziz Yıldırım’ın görevden ayrılıp, yerine Ali Koç’un başkan seçilmesini istiyorum. Eğer Aziz Yıldırım gitmezse, ben de Fenerbahçe’yi bırakacağım. Ya Galatasaraylı olurum, ya da Beşiktaşlı” diye konuştu.

Tam bu haber için gelmiştim :D

Mustafa Akdoğan
27-08-2010, 00:55
aziz yıldırım fenerbahçenin kangrenidir.. kesip atacak gücü bu camia kendinde nezaman bulacak merak ediyorum...

Emre Diler
27-08-2010, 02:29
Çık git arkadaş artık ya çık git istemiyoruz seni anlamıyor musun sevmiyoruz seniiii:kizgin::kizgin::kizgin:

Ufuk Coşkun
27-08-2010, 03:12
Aziz Yıldırım İstifa Ederse

Aziz Yıldırım İstifa Ederse etsin!

Şimdiye kadar hep destekledim , ama yeter artık ! Kaç senedir şu takımın başında, kaç senedir dünya kulübü diye dilinde söylüyor. Ne oldu Aziz Yıldırım, Avrupa ne oldu? ! Hani dünya kulübü nerde !

Çağrı Erdoğan
27-08-2010, 10:34
1 seneye önceye kadar çok şey kaybedeceğimizi düşünüyordum yaptıklarını inkar etmiyorum ama artıkyeter...Aziz yıldırım'ın istifası fenerbahce ye bir şey kaybettirmez aksine yıllardır yarattığı antipatik fenerbahce modelinden çıkış bile olabilir....

Yusuf Dinçel
27-08-2010, 15:16
Evet diyebilen varsa, beri gelsin!

F.Bahçe'nin aradığı isim, "F.Bahçeliler; sizi Aziz Yıldırım'dan kurtarmaya geliyorum" diyecek başkan adayıdır!

Saadettin Saran mı olur?.. Mehmet Ali Aydınlar mı olur?.. Orasını bilemem ama Aziz Yıldırım'ın karşısına başkan adayı olarak çıkacak kişiye oy vermeyen F.Bahçe'nin her kongre üyesi bu rezaletin ortağı olur.

Aziz Yıldırım'a 'yeter' demeyen her F.Bahçeli bu rezaletten sorumludur. Bu rezalet Aziz Yıldırım'ı aşmıştır...12 yıllık F.Bahçe başkanlığı süresince sadece Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gören bir başkana başarılı diyenler ise sadece 'iki yüzlü şakşak'çıdır.

"F.Bahçe Yıldırım zamanında şampiyonluklar yaşadı" diyecekler vardır, iddia ediyorum "F.Bahçe'nin başkanı Rambo bile olsa, bu kadar sürede F.Bahçe bu kadar şampiyonluk zaten kazanırdı!"

Kendisini F.Bahçe'nin üstünde gören, tüm başarısızlıklarına rağmen, etrafındaki şakşakçılar yüzünden 'başarılı' olduğunu sanan ve kendini dev aynasında gören Aziz Yıldırım'dan kurtaracak kişi F.Bahçe'nin aradığı isimdir!

Ama Aziz Yıldırım istifa etmez. Aziz Yıldırım, başarısızlığı kabul edecek bir insan değil. O yüzden F.Bahçe'de 'darbe' olmalı. Aziz Yıldırım ve arkadaşları, 'yıldırım operasyonla' görevden alınmalı.

PAOK rezaletinden sonra ne olacak biliyor musunuz?.. Aziz Yıldırım suçu yine başkasına atacak! Şampiyonluk kaybedildiği gün, F.Bahçe taraftarının gözünün içine baka baka suçlu olarak Rüştü'yü gösterdiği gibi. Her başarısızlığın ardından, kendi başarısızlığını gizlemek için kendine iğne bile batırmadan etrafına çuvaldızları batırdığı gibi.

Çok değil bir ay içinde F.Bahçe yönetimi taraftarın gözünün içine baka baka ne yalanlar söyledi?.. Ne dediler, "Gyan'ın formaları hazır 3 gün içinde geliyor?", nerede Gyan? "Bize Robbie Keane ve Pavlyuchneko'yu önerdiler.

Fakat biz yaşlı oyuncu almayacağız!" Niang, Keane'den 2, Pavlyuchenko'dan 5 yaş daha ihtiyar. Stoch'la, Dia'yla, Robinho ile ilgilenmiyoruz yalanlarına girmek bile istemiyorum.

Eğer Aziz Yıldırım bu rezaletlerin ardından düzenleyeceği ilk basın toplantısında istifa etmezse, kendisinden bekleneni yapmış olur.

FOTOMAÇ

Cihan Tavukçu
28-08-2010, 02:14
Yeter artık istifa et te kurtulalım ! yazık vallah şu taraftara üzülüyorum bunları haketmiyoruz !

Tribünlerin katili, takımın katili Aziz yıldırım !!!

Nurullah Şakir
12-09-2010, 00:54
http://www.fenerhaber.net/2010-09-11/flas-flas-aziz-yildirim-istifa-ediyor/

Ne kadar doğru ne kadar yanlış merakla beklemekteyim...

İlkay Şener
12-09-2010, 00:57
http://www.fenerhaber.net/2010-09-11/flas-flas-aziz-yildirim-istifa-ediyor/

Ne kadar doğru ne kadar yanlış merakla beklemekteyim...

:rolleyes: Hayırlısı diycem de siyasi mesaj yazmak suçundan ceza alırmıyım ki ? :D

Fırat Boztepe
12-09-2010, 02:27
tadı kaçıyo artık...

Ümit Öztek
12-09-2010, 15:43
tam süper olur...

Serhat Yılmaz
16-09-2010, 22:25
Fenerbahçemiz'in geleceği için bundan güzel haber olamaz...

Alican Gülberk
18-09-2010, 17:18
etmeezz

Ufuk Coşkun
20-09-2010, 00:50
Et kurtulalım artık . 1 yararın varsa 10 zararın var bu takıma .

Alp Hacıoğlu
22-09-2010, 17:17
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=20902

çok ayıp oluyor artık,
sayın başkan bence ne yaptığını bilmiyor.
bu nedir ya.
kişisel kavgalara Fenerbahçenin resmi yayın organından cevap veriliyor...

Ümit Öztek
22-09-2010, 19:08
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=20902

çok ayıp oluyor artık,
sayın başkan bence ne yaptığını bilmiyor.
bu nedir ya.
kişisel kavgalara Fenerbahçenin resmi yayın organından cevap veriliyor...

bence herkes artık duracağı yeri bilmeli bu nedir ya...
sayın aziz yıldırım yineliyorum saygınlığını yitirmeden artık istifa etmeni bekliyorum şahsım adına...

Ufuk Coşkun
22-09-2010, 20:13
Kendisini Fenerbahçe'nin sahibi sanıyor, Fenerbahçe benim diyor resmen. Fenerbahçe'nin resmi sitesini kişisel olaylar için kullanıyor. Aç kendine bir site oraya kişisel şeylerini yaz, Fenerbahçe'yi bu işe alet etme Aziz Bey !

Ümit Öztek
23-09-2010, 20:50
Kendisini Fenerbahçe'nin sahibi sanıyor, Fenerbahçe benim diyor resmen. Fenerbahçe'nin resmi sitesini kişisel olaylar için kullanıyor. Aç kendine bir site oraya kişisel şeylerini yaz, Fenerbahçe'yi bu işe alet etme Aziz Bey !

katılıyorum...

Serhat Yılmaz
23-09-2010, 22:20
+1907

Burak Babacan
23-09-2010, 22:38
Ne alakası var.Haberi yalanlarken o olaya da açıklık getiriyor.

Asıl sorun Ali Şen ve ailesindedir.Antu'yu ben taraftar resmi sitesi olarak bilirdim.Şen ailesi resmi sitesiymiş meğersem.Oğlu Metin Şen 1 sayfa yazı yazıp Aziz Yıldırım'ı eleştirmiş.Adama sormazlar mı Kayseri , Young Boys , Paok maçından sonra neden eleştirmedin de babanı düğüne davet etmediler diye eleştirdin.

Aziz Yıldırım'ı sevmem , korumaya filan da çalışmıyorum ama Aziz Yıldırım bizim kadar seviyor Fenerbahçe'yi.Ali Şen ise her başarısız sonuçtan sonra eleştiriyor Aziz Yıldırım'ı ve takımı.

Ufuk Coşkun
23-09-2010, 23:00

Asıl sorun Ali Şen ve ailesindedir.Antu'yu ben taraftar resmi sitesi olarak bilirdim.Şen ailesi resmi sitesiymiş meğersem.Oğlu Metin Şen 1 sayfa yazı yazıp Aziz Yıldırım'ı eleştirmiş.Adama sormazlar mı Kayseri , Young Boys , Paok maçından sonra neden eleştirmedin de babanı düğüne davet etmediler diye eleştirdin.

Aziz Yıldırım'ı sevmem , korumaya filan da çalışmıyorum ama Aziz Yıldırım bizim kadar seviyor Fenerbahçe'yi.Ali Şen ise her başarısız sonuçtan sonra eleştiriyor Aziz Yıldırım'ı ve takımı.

Nasıl ne alakası var?

Ali Şen, Aziz Yıldırım gittiği için muhtemelen Volkan'ın düğününe katılmadı. Bu Fenerbahçe'yi ilgilendiren birşey mi peki? Volkan Fenerbahçe futbolcusu, Aziz Yıldırım'da Fenerbahçe başkanı olabilir. Ancak bu olay tamamiyle özel bir olaydır.Bu özel olayı aydınlatmak için Fenerbahçe'nin resmi sitesi meşgul edilemez. Edilmemeli.

O site Fenerbahçe ile ilgili olan şeyler için yapılmıştır kişisel olayları aydınlatmak için değil. Bu kişi Fenerbahçe başkanı da olsa bunun için kullanamaz da tabi biz burda söyleriz Aziz bey yine kendi bildiğini okur. Çünkü o Fenerbahçe başkanı( başkandan daha çok sahibi sanıyor kendini o ayrı bir konu) .

Can Demir
23-09-2010, 23:00

benim de kimseyi savunmak gibi bir amacım yok ama yazdığın mesajda "niye paok-young boys v.s maçlarından sonra eleştirmedi" diyip sonra da "Ali Şen ise her başarısız sonuçtan sonra eleştiriyor Aziz Yıldırım'ı ve takımı." demen saçma olmamış mı;?

Burak Babacan
23-09-2010, 23:03
benim de kimseyi savunmak gibi bir amacım yok ama yazdığın mesajda "niye paok-young boys v.s maçlarından sonra eleştirmedi" diyip sonra da "Ali Şen ise her başarısız sonuçtan sonra eleştiriyor Aziz Yıldırım'ı ve takımı." demen saçma olmamış mı;?
Yazının tamamını okursan saçma olup olmadığını anlarsın.Oğlu Metin Şen'den bahsediyorum.Neden o yazıyı önceden yazmadı da düğün gününden sonra ve Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamadan sonra yazdı.

Burak Babacan
23-09-2010, 23:07
Nasıl ne alakası var?

Ali Şen, Aziz Yıldırım gittiği için muhtemelen Volkan'ın düğününe katılmadı. Bu Fenerbahçe'yi ilgilendiren birşey mi peki? Volkan Fenerbahçe futbolcusu, Aziz Yıldırım'da Fenerbahçe başkanı olabilir. Ancak bu olay tamamiyle özel bir olaydır.Bu özel olayı aydınlatmak için Fenerbahçe'nin resmi sitesi meşgul edilemez. Edilmemeli.

O site Fenerbahçe ile ilgili olan şeyler için yapılmıştır kişisel olayları aydınlatmak için değil. Bu kişi Fenerbahçe başkanı da olsa bunun için kullanamaz da tabi biz burda söyleriz Aziz bey yine kendi bildiğini okur. Çünkü o Fenerbahçe başkanı( başkandan daha çok sahibi sanıyor kendini o ayrı bir konu) .
Yapılan haberler ne olarak geçiyor ''Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım''.Demek ki Fenerbahçe'yi de bağlıyor.

Yaptığı doğru demiyorum , sevmiyorum da Aziz Yıldırım'ı fakat ''taraftar resmi sitesi'' olarak adlandırılan Antu'nun taraflı olması saçma geldi bana.

Fuat Rıhtım
23-09-2010, 23:23

Herkes illa yazı bekliyor işte. Yapılan görsellerle birlikte herkesin bilmediği ama var olan eleştiriler hep yapılıyor, bunun üzerine editörler sürekli yazılar yazıyor karşı çıkıcı olarak ama görmek istenilmedikten sonra görülmüyor.

Üstüne üstelik, bir zamanlar her taraftar gibi "taraf" olan Antu, zamanında başarılı olan bir Aziz Yıldırım'ın yanında yer alıyorken, bugünlerde her taraftarın fikrinin değişmesiyle paralel giden bir tarafta yer alınca suç oluyor.

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?sayfa=1&ID=14066&KID=13

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?KID=12

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?sayfa=1&ID=14245&KID=73

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?KID=70

Bu yazılar ciddiye alınmaz. Çünkü çok kişi tarafından okunmaz. Çünkü kimsenin işine gelmez. Antu her zaman her görüşü bünyesinde barındırır, adam gibide adamıda vardır, ahkam kesen çoluk çocuğuda ama herkes görmek istediğini görür, Antu öyle, Antu böyle diye.

En çok Volkan'a acıdım. Adam belkide dünyadaki en mutlu 1-2 gününden birinde nelerle uğraşıyor. Yazık yahu.

İlkay Şener
23-09-2010, 23:32
Herkes illa yazı bekliyor işte. Yapılan görsellerle birlikte herkesin bilmediği ama var olan eleştiriler hep yapılıyor, bunun üzerine editörler sürekli yazılar yazıyor karşı çıkıcı olarak ama görmek istenilmedikten sonra görülmüyor.

Üstüne üstelik, bir zamanlar her taraftar gibi "taraf" olan Antu, zamanında başarılı olan bir Aziz Yıldırım'ın yanında yer alıyorken, bugünlerde her taraftarın fikrinin değişmesiyle paralel giden bir tarafta yer alınca suç oluyor.

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?sayfa=1&ID=14066&KID=13

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?KID=12

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?sayfa=1&ID=14245&KID=73

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?KID=70

Bu yazılar ciddiye alınmaz. Çünkü çok kişi tarafından okunmaz. Çünkü kimsenin işine gelmez. Antu her zaman her görüşü bünyesinde barındırır, adam gibide adamıda vardır, ahkam kesen çoluk çocuğuda ama herkes görmek istediğini görür, Antu öyle, Antu böyle diye.

En çok Volkan'a acıdım. Adam belkide dünyadaki en mutlu 1-2 gününden birinde nelerle uğraşıyor. Yazık yahu.

Antunun tarafsızlığını(!) hepimiz biliyoruz zaten :)

Burak Babacan
23-09-2010, 23:38
Antu = Taraftar resmi sitesi di mi ? Ben yıllardır böyle biliyordum.

Herhalde eleştiricek yeri geldiğinde ama bu konuda değil.Konu Ali Şen - Aziz Yıldırım.Yazıyı yazan Ali Şen'in oğlu Metin Şen.Peki madem eleştiricektin Aziz Yıldırım'ı neden bugünü bekledin diyorum bende.4 tane link var hiçbir yazının altında Metin Şen ismi yok 'şaşırtıcı'.

Fuat Rıhtım
23-09-2010, 23:46
Antunun tarafsızlığını(!) hepimiz biliyoruz zaten :)

Senelerdir Aziz Yıldırım tarafında olurken sorun yoktu, şimdi Aziz Yıldırım karşısında olunca mı sorun oldu? İnsan doğasına aykırıdır tarafsızlık.

Antu = Taraftar resmi sitesi di mi ? Ben yıllardır böyle biliyordum.

Herhalde eleştiricek yeri geldiğinde ama bu konuda değil.Konu Ali Şen - Aziz Yıldırım.Yazıyı yazan Ali Şen'in oğlu Metin Şen.Peki madem eleştiricektin Aziz Yıldırım'ı neden bugünü bekledin diyorum bende.4 tane link var hiçbir yazının altında Metin Şen ismi yok 'şaşırtıcı'.

E neden eleştirilmiyor diyordun, al işte sana eleştiri.

Fenerbahçe internet sitesinde her yalanlamayı Aziz Yıldırım kendi adına mı yapıyor? Ama biz kulübün yönetimi hakkında resmi siteden yapılan açıklamalar hakkında bilgiler edinebiliyoruz.

Aynı şey burada da geçerli. Antu'nun eleştiri yükünü Metin Şen çekecek değil. Biraz yazıları takip edersen, orada her türlü eleştiri ve övgüyü zaten bulabilirsin.

Resmi taraftar sitesinde bu konuyla alakalı başlığın altında 642 adet mesaj var. Bi bak bakalım taraftarın düşüncesi neymiş. Al işte sana resmi taraftar sitesinin tarafı.

Antu'nun yönetiminde bulunan kişilerin çoğundan hazzetmiyorum. Ama kalkıpta burada bir Volkan Demirel'in düğününü tabir-i caizse mahveden Aziz Yıldırım varken, başka birşeyin konuşulması bile ayıptır.

Metin Şen'in yaptığı çok mu doğru? Değil. Birisi bilmem kaç bin kişilik taraftar sitesinden açıklama yapıyor, birisi dünya çapındaki bir kulübün sitesinden açıklama yapıyor. Allah aşkına biraz düşünün.

Can Demir
23-09-2010, 23:48
ben fenerbahçe taraftarıyım ve antu benim sitem falan değil, o antunun daha fazla popülarite için uydurduğu bir slogan. ama Fenerbahçe resmi sitesi aşağıdaki resmi anasayfa yaparsa kusura bakma da herkes orası aziz yıldırım sitesi der.
http://3.bp.blogspot.com/_uqibv1k-1Nc/S_QGbEmEnDI/AAAAAAAABQM/BCE2Zkt2t08/s1600/Untitled-1.jpg

Burak Babacan
23-09-2010, 23:56
Metin Şen diyorum.Anlata biliyor muyum.Metin Şen...

Neden bugüne kadar değilde düğünden sonra yapılmış o eleştiri.Tamam yapılsın ama neden Metin Şen adı altında.Neyse uzatmaya gerek yok.Volkan' a mutluluklar.

Ömer Özçetin
24-09-2010, 00:14
Yapılan haberler ne olarak geçiyor ''Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım''.Demek ki Fenerbahçe'yi de bağlıyor.

Yaptığı doğru demiyorum , sevmiyorum da Aziz Yıldırım'ı fakat ''taraftar resmi sitesi'' olarak adlandırılan Antu'nun taraflı olması saçma geldi bana.

"Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bakkaldan sakız aldı"

Bu haber de mi Fenerbahçe'yi bağlıyor şimdi??

Ali Şen istediğini söyler, dış kapının dış mandalı... Eski başkanmış fln çok ö.dğl. Ama Azi Yıldırım sen Fb başkanısın. Eleştiriye zaten tahammülün yok bunu biliyoruz Başkan. Ama klübü bu işlere alet etme. Git kendine twitter aç.

Ömer Özçetin
24-09-2010, 00:18
Asıl mesele şu ki eğer başarılıysan övülürsün, başarısızsan eleştirilirsin. Aziz Yıldırım bunu anlamıyor, anlamıcak. Hele bu zamanlarda insanlar eleştirmicek de napcak? Ne Sadettin Saran ne Ali Şen ne bilmemne FB düşmanı değildir, Aziz Yıldırım düşmanıdır.

Burak Babacan
24-09-2010, 00:23
Asıl mesele şu ki eğer başarılıysan övülürsün, başarısızsan eleştirilirsin. Aziz Yıldırım bunu anlamıyor, anlamıcak. Hele bu zamanlarda insanlar eleştirmicek de napcak? Ne Sadettin Saran ne Ali Şen ne bilmemne FB düşmanı değildir, Aziz Yıldırım düşmanıdır.
Konu bu değil ;)

Eleştirilsin sonuna kadar.Sevmiyorum da ayrıca Aziz Yıldırım'ı tekrar tekrar söylüyorum.

Konu Antu'da yapılan açıklama.Sen biraz dışında kalmışsın konunun.

Ömer Özçetin
24-09-2010, 00:31
Konu bu değil ;)

Eleştirilsin sonuna kadar.Sevmiyorum da ayrıca Aziz Yıldırım'ı tekrar tekrar söylüyorum.

Konu Antu'da yapılan açıklama.Sen biraz dışında kalmışsın konunun.

Antu'ya gelince, Metin Şen tv 8' de konuştu hatta o hafta yazı da yazdı antu'da. "Klüpte Aziz Yıldırım'la görüştük bi çok konu hakkında konuştuk" dedi. Yani Aziz Yıldırım düşmanlığı falan olduğunu düşünmüyorum. Antu'da zaman zaman eleştiri yazıları çıkıyodu zaten. Antu'da bazen saçma yazılar da çıkıyor bazen Aziz Yıldırım'ı öven yada eleştiren yazılar da çıkıyor.

Neyse bu düğün meselesi ve siteden yapılan açıklama tamamen rezalettir.

"Bu son olay da gösterdi ki, kulübün yaşadığı başarısızlıkları temel nedeni Aziz Yıldırım’ın enerjisinin çoğunu bu ve bunun gibi meselelere harcaması. Sayın Aziz Yıldırım tribünde kimin nerede oturacağına, kimin loca alıp kimin alamayacağına, kimin stada girip kimin giremeyeceğine karar vermek yerine, milyolarca taraftarın inanılmaz desteğini ve yine onların fedakarlıklarıyla oluşan büyük mali gücü en efektif nasıl kullanırım diye düşünse, Fenerbahçe sözde değil özde ‘dünya kulübü’ olur, Aziz Yıldırım da tarihe geçerdi. Başkanın bu vizyonsuz ve dar görüşlü işleri öyle boyutlara vardı ki, artık düğünlere kimlerin katılabileceğine de karar vermek istiyor. Yıllardır her yaptığına "padişahım çok yaşa" diyen bir camia yarattığı için, bu cüreti kendinde bulabiliyor."

Metin Şen de haklı olarak eleştirmiş her FB' li gibi. Ve dediklerine de katılıyorum, özellikle pu paragrafa.

İlkay Şener
24-09-2010, 00:56
Senelerdir Aziz Yıldırım tarafında olurken sorun yoktu, şimdi Aziz Yıldırım karşısında olunca mı sorun oldu? İnsan doğasına aykırıdır tarafsızlık.

Bir web sitesini "insan" olarak nitelendiriyorsan tarafsız olması doğasına aykırıdır katılıyorum.

Ancak biz bir insanı değil ortak bir platformun taraflı/tarafsız olduğunun tartışmasındayız ki bu da herhangi bir doğa'ya bence aykırı sayılmaz.

Eğer ki antu.com'un tarafı kurucularının tarafı demek ise ki başka türlü olması zor, bu da tartışmanın çıkış kaynağını işaret ediyor zaten :)

İyi akşamlar.. ;)

Fuat Rıhtım
24-09-2010, 01:16
Bir web sitesini "insan" olarak nitelendiriyorsan tarafsız olması doğasına aykırıdır katılıyorum.

Ancak biz bir insanı değil ortak bir platformun taraflı/tarafsız olduğunun tartışmasındayız ki bu da herhangi bir doğa'ya bence aykırı sayılmaz.

Eğer ki antu.com'un tarafı kurucularının tarafı demek ise ki başka türlü olması zor, bu da tartışmanın çıkış kaynağını işaret ediyor zaten :)

İyi akşamlar.. ;)

Söylemek istediğimi anlamamak için ısrar etmene gerek yok. Antu'yu bir insan topluluğu değilde bir web sitesi olarak değerlendiriyorsan, söylenecek bir cevapta yok zaten.

Antu'nun kurucuları, Aziz Yıldırım'ın yanında olurken, kimsenin sesi sedası çıkmıyordu. Şimdi roller değişince mi problem oldu?

Kaldı ki, Antu'nun içinde hala Aziz Yıldırım'ı destekleyen nitelikte yazılar yazılır editörler tarafından. Azıcık geniş pencereden bakmayı deneyen, neyin ne olduğunu çok iyi görür. Ha yanlışları yok mudur? Vardır. Antu o kadar ciddiye alınmalı mıdır? Alınmamalıdır. Ama olaylara biraz iki taraftanda bakmayı denesen, cevabı kendi içinde bulacaksın.

Komik şeylerin peşinde dolaşıyoruz gerçekten.

Ümit Öztek
24-09-2010, 01:20
Söylemek istediğimi anlamamak için ısrar etmene gerek yok. Antu'yu bir insan topluluğu değilde bir web sitesi olarak değerlendiriyorsan, söylenecek bir cevapta yok zaten.

Antu'nun kurucuları, Aziz Yıldırım'ın yanında olurken, kimsenin sesi sedası çıkmıyordu. Şimdi roller değişince mi problem oldu?

Kaldı ki, Antu'nun içinde hala Aziz Yıldırım'ı destekleyen nitelikte yazılar yazılır editörler tarafından. Azıcık geniş pencereden bakmayı deneyen, neyin ne olduğunu çok iyi görür. Ha yanlışları yok mudur? Vardır. Antu o kadar ciddiye alınmalı mıdır? Alınmamalıdır. Ama olaylara biraz iki taraftanda bakmayı denesen, cevabı kendi içinde bulacaksın.

+1907

Can Demir
24-09-2010, 03:08
Ya şu bi anlaşılsa ya artık, Antu bizim herhangi bir resmiyeti olan bir sitemiz değil. ancak Fenerbahçe.org bu kulübün RESMİ sitesi. antu isterse galatasaray görseli de koyar çünkü antunun bir sahibi var o ne derse o olur. ancak Fenerbahçe.org sadece Fenerbahçe kulübünün sitesidir ve RESMİ bir sitedir. Orada şahıslar kendi istedikleri gibi at koşturamazlar. Ancak aziz yıldırım gayet de istediği gibi herkese çocuk gibi cevap verebiliyor hatta kendi propagandasını yapabiliyor bu sitede. Antu onu yaptı bunu dedi diye kızan insanlar neden Aziz yıldırım Kulüp üzerinden böyle şeyler yaparken ses çıkartmıyorlar?

Antuyu değil önce kendi sitemizi tartışalım sonra RESMİ olmayan sitelere de saldırırız gerekirse.

İlkay Şener
24-09-2010, 11:59

Öncelikle şuna açıklık getirelim benim için Aziz Yıldırımın yanında yer almış veya almamış önemli değil.Antu benim için bundan önce de taraflıydı hala da taraflı işine geleni destekler nitelikte bir "web sitesi" içindeki insanların duygu, düşünceleri ne yöndedir o başka.

Şimdi biz burda sayfalarca yorumlar yazıyoruz ki bu da bizim yazar olduğumuzu gösterir portalda ismimizle yayınlamamız gerekmez bunlar genel olarak 1907ÜNİFEB'i bağlıyor mu? Hayır !

1907ÜNİFEB'i bağlayanlar portalda gözüken haberler, yazılar vs. Bizde bu sitenin birer yazarıyız bizlerin düşüncelerine bakıp 1907ÜNİFEB Aziz Yıldırım destekçisi veya karşıtı diyebilirmiyiz?

Ama Web Komitesi kalkıp sitenin girişine bir yazı koyarsa o zaman bu bütün Ünifebi bağlar niteliktedir.Antu.com'u ve içindeki yazarları birbirinden bağımsız düşünmemiz gerekir.

Benim anlatmaya çalıştığım buydu daha da basite indiremem umarım anlaşılır.

Her ne kadar antu.com'un içinde her düşünceden insanlar, yazarlar mevcutsa da bu yazılar yayımlanıyor olsa bile o site Mayıs 1997'den beri malum şahıslara aittir.Bu da o sitenin genel duruşunun ne olduğunun yeterince açık göstergesi.Siteye üye olan bilmem kim şöyle yazmış, böyle yazmışla o site tarafsız olmaz.

Bilmem anlatabildim mi? :rolleyes:

Aziz Yıldırım ve Fenerbahce.org'a gelince ben yapılan açıklamayı çok yerinde bulmadım ancak içinde geçen metinden dolayı Fenerbahçe camiasını bilgilendirmek resmi sitenin görevi her ne hususta olursa olsun ki bu da basında çok çarpıtılacak bir konu olduğu için doğru yapılmış ilk elden haber verilmiştir.Ancak dediğim gibi içindeki metin yanlış.

Fuat Rıhtım
24-09-2010, 14:08
Senin burada yazdıkların, düşüncelerin temelini oluşturur. 1907 UNIFEB 1 kişiden değil, bu yazılan düşünceleri destekleyenlerden oluşur. Bugün kalkıpta A kişisinin yönetim istifa diyipte, anasayfadan yönetimi çok seviyor ve destekliyoruz diye haber girdiğini gördün mü? Ama şu yazdığının mantığı açıkça budur ve böyle yapılıyordur anlamına geliyor. İşte bu sitede de aynı mantığın olduğunu düşünebilirsin. Son senelere kadar taraftarların yönetim yandaşlığı, son senelerde ise yönetimin karşısında duruşu, oradakilerin açıklamalarına hep tesir etmiştir.

Antu umrumda değil bu konuda. Çünkü kimin elinde belli. Benim karşı çıktığım, "Hep destek, tam destek" projesine Aziz Yıldırım'ın tek başına ulaştığı mıdır, yoksa bu konuda o işe yaramaz (!) Antu'nun payının olmadığı mıdır? Oh ne güzel, yönetimin işine gelen desteği yapınca Antu iyi, tarafsız, bugüne kadar taraflılığı tartışılmaz ama en ufak şeyde Antu öyle, Antu böyle.

Sanki karşındaki anlamıyormuşta, sen profesörmüşsün edalarını bırak. Tüm pencerelerden bakmayı öğren. Antu'dakiler benim akrabam değil. Yöneticilerine, başındakilerine, sahiplerinede öyle destek verecek değilim. Umrumda değil, ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Sayfalarca Antu öyle, böyle yazıpta, Aziz Yıldırım'ın yaptığını 2 satırla yazmaya devam edin siz. Fenerbahçe camiasının Volkan'ın düğününün rezil edilişini bilmesine çok ihtiyacı vardı. Kaldı ki, bu Fenerbahçe'yi de değil, kişileri ilgilendiren bir durum. Ali Şen ile Aziz Yıldırım'daki kavgadan bana ne, sana ne, başkasına ne? Gitsin blog açsın Aziz Yıldırım, oraya yazsın. Karışan olmaz. Suçlu karşısındaki olur.

Not: Muhtemelen bu da anlaşılır gelmeyecek sana. Antu taraflı vs. vs. yazacaksın. Aziz Yıldırım'ın yaptığı 2 satırla yazında yer bulacak ve yine haklı edalarına bürüneceksin. O yüzden cevap verme gereksinimi bile duymacağım. Yazacağımı yazdım. Uzun yazılarla vaktini aldığım için herkesten özür dilerim.

İlkay Şener
24-09-2010, 14:36
Senin burada yazdıkların, düşüncelerin temelini oluşturur. 1907 UNIFEB 1 kişiden değil, bu yazılan düşünceleri destekleyenlerden oluşur. Bugün kalkıpta A kişisinin yönetim istifa diyipte, anasayfadan yönetimi çok seviyor ve destekliyoruz diye haber girdiğini gördün mü? Ama şu yazdığının mantığı açıkça budur ve böyle yapılıyordur anlamına geliyor. İşte bu sitede de aynı mantığın olduğunu düşünebilirsin. Son senelere kadar taraftarların yönetim yandaşlığı, son senelerde ise yönetimin karşısında duruşu, oradakilerin açıklamalarına hep tesir etmiştir.

Antu umrumda değil bu konuda. Çünkü kimin elinde belli. Benim karşı çıktığım, "Hep destek, tam destek" projesine Aziz Yıldırım'ın tek başına ulaştığı mıdır, yoksa bu konuda o işe yaramaz (!) Antu'nun payının olmadığı mıdır? Oh ne güzel, yönetimin işine gelen desteği yapınca Antu iyi, tarafsız, bugüne kadar taraflılığı tartışılmaz ama en ufak şeyde Antu öyle, Antu böyle.

Sanki karşındaki anlamıyormuşta, sen profesörmüşsün edalarını bırak. Tüm pencerelerden bakmayı öğren. Antu'dakiler benim akrabam değil. Yöneticilerine, başındakilerine, sahiplerinede öyle destek verecek değilim. Umrumda değil, ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Sayfalarca Antu öyle, böyle yazıpta, Aziz Yıldırım'ın yaptığını 2 satırla yazmaya devam edin siz. Fenerbahçe camiasının Volkan'ın düğününün rezil edilişini bilmesine çok ihtiyacı vardı. Kaldı ki, bu Fenerbahçe'yi de değil, kişileri ilgilendiren bir durum. Ali Şen ile Aziz Yıldırım'daki kavgadan bana ne, sana ne, başkasına ne? Gitsin blog açsın Aziz Yıldırım, oraya yazsın. Karışan olmaz. Suçlu karşısındaki olur.

Not: Muhtemelen bu da anlaşılır gelmeyecek sana. Antu taraflı vs. vs. yazacaksın. Aziz Yıldırım'ın yaptığı 2 satırla yazında yer bulacak ve yine haklı edalarına bürüneceksin. O yüzden cevap verme gereksinimi bile duymacağım. Yazacağımı yazdım. Uzun yazılarla vaktini aldığım için herkesten özür dilerim.

İnan çok üzdün beni bana karşı aldığın bu tavırla ...

Öncelikle neden sürekli saldırgan tavırlar içindesin anlamış değilim."Sanki karşındaki anlamıyormuşta, sen profesörmüşsün edalarını bırak."

İşine geldiği gibi anlamaya ve konuyu yönlendirmeye devam ediyorsun ancak antu konusunda konuşma gereği duymuyorum artık.Ayrıca o "Sayfalarca Antu öyle, böyle yazıpta, Aziz Yıldırım'ın yaptığını 2 satırla yazmaya devam edin siz." cümlenin arkasındaki sayfalarda beni bulabilirsen bütün sözlerimi yutmaya hazırım.

Aziz Yıldırımın yaptığı bence 2 satırdan fazlası etmez zaten, evet Volkanın düğünü Fenerbahçeli bir futbolcu olduğu için Fenerbahçe camiasını ilgilendirir he sen kendini o camia dışında görüyosan bilemem..Yaşanan olaylar kişiler bazında olsa dahi biri halihazırda diğeride eski FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI'dır ki Siteden yapılan açıkalama da Aziz Yıldırım sıfatını koymuştur.

Ben resmi sitede Aziz Yıldırımın kızı grip oldu veya Aziz Yıldırım şu gün şu saatte şurda yolda kaldı gibi bir haber görmedim bu söylediklerim olsaydı şuan bunları konuşmuyor olurduk zaten.Aziz Yıldırımın Fenerbahçeyi kendi malıymış gibi kullandığı pek çok konu var ama bu açıklama o konuların üzerine gidilecek noktada değil.Senin yaptığın gibi şahsına özel bir not düşmeye gerek duymuyorum sen tüm pencerelerden bakmaya devam et :D Son olarak haklı edalarına bürünmeyi bu forumda yaptığın tartışmaları okuduğum için senden iyi kimsenin yapamayacağı görüşündeyim..

Herkese iyi günler dilerim, cevap verme gereksiniminde(!) bulunan arkadaşlarım olursa seve seve okur ve bence gerekiyorsa bir cevap verebilirim kimseyi dikkate almayacak kadar küçük ve kendimide o kadar büyük göremiyorum henüz ;)

Ömer Özçetin
24-09-2010, 15:52
Ya şu bi anlaşılsa ya artık, Antu bizim herhangi bir resmiyeti olan bir sitemiz değil. ancak Fenerbahçe.org bu kulübün RESMİ sitesi. antu isterse galatasaray görseli de koyar çünkü antunun bir sahibi var o ne derse o olur. ancak Fenerbahçe.org sadece Fenerbahçe kulübünün sitesidir ve RESMİ bir sitedir. Orada şahıslar kendi istedikleri gibi at koşturamazlar. Ancak aziz yıldırım gayet de istediği gibi herkese çocuk gibi cevap verebiliyor hatta kendi propagandasını yapabiliyor bu sitede. Antu onu yaptı bunu dedi diye kızan insanlar neden Aziz yıldırım Kulüp üzerinden böyle şeyler yaparken ses çıkartmıyorlar?

Antuyu değil önce kendi sitemizi tartışalım sonra RESMİ olmayan sitelere de saldırırız gerekirse.

Heh işte bu kadar basit...

İlkay Şener
24-09-2010, 16:04
Heh işte bu kadar basit...

Bir şey sormama izin verin..

Çıkan tartışma Fenerbahçeli bir oyuncunun düğününe biri eski biri halihazırda iki Fenerbahçe Spor Kulübü başkanının katılıp katılmaması üzerine.

Bu şahısların daha önceden kavgalı/dargın veya adını siz koyun var olan bu durumun temeli ise yine Fenerbahçeye dayanıyor değil mi?

Basın bu olayı kamuoyuna yansıtırken Fenerbahçeli kaleci ve Fenerbahçeli başkanlar diye yazıyor doğal olarak, ve halihazırda Fenerbahçe başkanı da çıkıp olanlara cevap veriyor ki Fenerbahçe camiası olayın nedeninin bilsin (bakın haklı veya haksız demiyorum.)

Buraya kadar hemfikiriz sanıyorum, peki içinde bu kadar çok Fenerbahçe olan bir olayı Fenerbahçeden soyutlayarak Aziz Yıldırım ve Ali Şen temeline nasıl indirebiliyorsunuz ben burayı anlayamıyorum ? Ve karşı çıktığım nokta da bu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı sıfatıyla bir açıklama yapıyor.Bence bunda yanlış birşey yok.

Bunu anlatmaya uğraştım orda yazılan şey alakasız bir konu değil ki şahsi mesele deyip üzerine gidilsin?

Ömer Özçetin
24-09-2010, 16:38
Bir şey sormama izin verin..

Çıkan tartışma Fenerbahçeli bir oyuncunun düğününe biri eski biri halihazırda iki Fenerbahçe Spor Kulübü başkanının katılıp katılmaması üzerine.

Bu şahısların daha önceden kavgalı/dargın veya adını siz koyun var olan bu durumun temeli ise yine Fenerbahçeye dayanıyor değil mi?

Basın bu olayı kamuoyuna yansıtırken Fenerbahçeli kaleci ve Fenerbahçeli başkanlar diye yazıyor doğal olarak, ve halihazırda Fenerbahçe başkanı da çıkıp olanlara cevap veriyor ki Fenerbahçe camiası olayın nedeninin bilsin (bakın haklı veya haksız demiyorum.)

Buraya kadar hemfikiriz sanıyorum, peki içinde bu kadar çok Fenerbahçe olan bir olayı Fenerbahçeden soyutlayarak Aziz Yıldırım ve Ali Şen temeline nasıl indirebiliyorsunuz ben burayı anlayamıyorum ? Ve karşı çıktığım nokta da bu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı sıfatıyla bir açıklama yapıyor.Bence bunda yanlış birşey yok.

Bunu anlatmaya uğraştım orda yazılan şey alakasız bir konu değil ki şahsi mesele deyip üzerine gidilsin?

Arkadaşım öncelikle sen bunu anlatmaya çalışmadın. Antu'dan girdin Başkan'dan çıktın.

Ben şunu söylüyorum, Aziz Yıldırım'ın bu hareketleri çocukçadır. Ali Şen överken iyiydi, eleştirirken kötü oldu.Ali Şen gelirse o gelmezmiş, o kadar samimiyetsiz ki başkan. Bu sene şampiyonluğun kaçmasını Rüştü'ye bağlamıştı. Neler söyledi Rüştü için.. Ama Rüştü düğüne geldi. Peki neden Rüştü gelirse ben gelmem demedi? Bunların hepsi şov...

Sonuç olarak siteden böyle bir açıklama gelmesi tamamen rezalet. Böyle birşey varsa bile açıklama kardeşim. Bu ne ya 3 yaşında çocukların : "O oynarsa ben oynamam" demesi gibi. Rüştü'ye saldırırsa tepki toplıcak bu sefer, bu yüzden başkalarını arıyo saldırmak için. Mesele bu... Anlayamadığın bu malesef. Yoksa siteden yazmış, yok açıklama yapmış önemli değil.

Onur Yılmaz
24-09-2010, 16:57
Bana göre bu konu şahsi bir meseledir ve sitede illa ki yer alacaksa nasıl transfer dedikoduları için gazeteler her gün (sanki çok gerekliymiş gibi) yalanlanıyorsa olayı kişiselleştirmeyen "şu haber Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanının görüşünü yansıtmamaktadır" gibi bir yazı yayınlanabilirdi. Ama onun yerine herkes tarafından haklı olarak sitenin ve dolaysıyla da kulübün kişisel çıkarlar için kullanıldığı kanısı uyandıran (yine anlamsız) sanki bir magazin haberiymiş gibi olayın kişisel yanlarını anlatan bir yazı hem de başkan imzalı yayınlandı. Aziz Yıldırım, bana göre bu davranışlarının kendini taraftar karşısında ne duruma düşürdüğünün farkında değil, aksi halde bu kadar tepkiden sonra çıkar taraftarlardan özür dilerdi. Ayrıca Aziz Yıldırım sık sık bir spor kulübü başkanı olduğunu unutuyor bence, kendini parti başkanı sanıyor. Birileri ona bunu hatırlatmalı, sen niye durduk yere çıkıp kulübün sportif yönüyle herhangi bir açıdan bağlantısı olmayan bir konuda başkanlık sıfatını kullanıyorsun.

İlkay Şener
24-09-2010, 17:03
Arkadaşım öncelikle sen bunu anlatmaya çalışmadın. Antu'dan girdin Başkan'dan çıktın.

Arkadaşım öncelikle ben ;
Antu'da konunun bir parçası olduğu için o yönde de görüş belirttim.Daha Sonra

"Aziz Yıldırım ve Fenerbahce.org'a gelince ben yapılan açıklamayı çok yerinde bulmadım ancak içinde geçen metinden dolayı Fenerbahçe camiasını bilgilendirmek resmi sitenin görevi her ne hususta olursa olsun ki bu da basında çok çarpıtılacak bir konu olduğu için doğru yapılmış ilk elden haber verilmiştir.Ancak dediğim gibi içindeki metin yanlış."

Şeklinde bir açıklama yaptım ki bu da ben bunu anlatmaya çalıştım dediğim kısım.

Onur Yılmaz'ın yaptığı açıklama okuduklarım arasından en mantıklısıydı -bana göre- kimseyi küçümsediğimi düşünmeyin ancak Aziz Yıldırım karşıtlığı bazı şeylerin önüne geçmiş daha fazla yorum yapmayacağım.

Herkese İyi Günler dilerim..

Ömer Özçetin
24-09-2010, 17:25
Arkadaşım öncelikle ben ;
Antu'da konunun bir parçası olduğu için o yönde de görüş belirttim.Daha Sonra

"Aziz Yıldırım ve Fenerbahce.org'a gelince ben yapılan açıklamayı çok yerinde bulmadım ancak içinde geçen metinden dolayı Fenerbahçe camiasını bilgilendirmek resmi sitenin görevi her ne hususta olursa olsun ki bu da basında çok çarpıtılacak bir konu olduğu için doğru yapılmış ilk elden haber verilmiştir.Ancak dediğim gibi içindeki metin yanlış."

Şeklinde bir açıklama yaptım ki bu da ben bunu anlatmaya çalıştım dediğim kısım.

Onur Yılmaz'ın yaptığı açıklama okuduklarım arasından en mantıklısıydı -bana göre- kimseyi küçümsediğimi düşünmeyin ancak Aziz Yıldırım karşıtlığı bazı şeylerin önüne geçmiş daha fazla yorum yapmayacağım.

Herkese İyi Günler dilerim..

Valla arkadaşım ben senin dediklerinden hiç bişey anlamadım :D Neyi savunduğunu falan çözemedim kusura bakma:)

Az önce bu olay kişisel değil Fenerbahçe'yi ilgilendirir diyodun şimdi Onur'un yazısı çok mantıklı diyosun. Tamam da Onur da senin dediklerinin nerdeyse tersini söylemiş.

Onur Yılmaz:Bana göre bu konu şahsi bir meseledir ve sitede illa ki yer alacaksa nasıl transfer dedikoduları için gazeteler her gün (sanki çok gerekliymiş gibi) yalanlanıyorsa olayı kişiselleştirmeyen "şu haber Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanının görüşünü yansıtmamaktadır" gibi bir yazı yayınlanabilirdi. Ama onun yerine herkes tarafından haklı olarak sitenin ve dolaysıyla da kulübün kişisel çıkarlar için kullanıldığı kanısı uyandıran (yine anlamsız) sanki bir magazin haberiymiş gibi olayın kişisel yanlarını anlatan bir yazı hem de başkan imzalı yayınlandı. Aziz Yıldırım, bana göre bu davranışlarının kendini taraftar karşısında ne duruma düşürdüğünün farkında değil, aksi halde bu kadar tepkiden sonra çıkar taraftarlardan özür dilerdi. Ayrıca Aziz Yıldırım sık sık bir spor kulübü başkanı olduğunu unutuyor bence, kendini parti başkanı sanıyor. Birileri ona bunu hatırlatmalı, sen niye durduk yere çıkıp kulübün sportif yönüyle herhangi bir açıdan bağlantısı olmayan bir konuda başkanlık sıfatını kullanıyorsun.

Son olarak Onur kardeşime sonuna kadar katılıyorum:)

İlkay Şener
24-09-2010, 17:36
sitede illa ki yer alacaksa nasıl transfer dedikoduları için gazeteler her gün (sanki çok gerekliymiş gibi) yalanlanıyorsa olayı kişiselleştirmeyen "şu haber Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanının görüşünü yansıtmamaktadır" gibi bir yazı yayınlanabilirdi.

ben yapılan açıklamayı çok yerinde bulmadım ancak içinde geçen metinden dolayı Fenerbahçe camiasını bilgilendirmek resmi sitenin görevi her ne hususta olursa olsun ki bu da basında çok çarpıtılacak bir konu olduğu için doğru yapılmış ilk elden haber verilmiştir.Ancak dediğim gibi içindeki metin yanlış.

Onurun yazısına %100 katılıyorum gibi bir şey söylemedim zaten okuduklarım arasından en mantıklısı dedim ve yukarıda katıldığım bir noktayı benim yazdığımla eşleştirdim daha basite nasıl indirebilirim bilmiyorum.Ya tümünü okumuyorsunuz yazılanların yada arada bağlantı kurmakta zorlanıyorsunuz.

Tekrarlıyorum tamamiyle onura katıldığımı söylemedim :) Ayrıca yazmayacağım diyorum okuyunca gene yazıyorum artık bu başlığa girmeyeceğim :D:D

Ömer Özçetin
24-09-2010, 18:09
Neyse anlatmaya çalışmıcam ben daha :) Ya anlamak istemiyo insanlar, yada anlayamıyolar. Herhalde klübün ilk elden haber vermesi güzel bişey, buna kimse karşı değil zaten:) Bu basit bi mesele, daha önemli konulardan bahsediyorum ben, böle küçük şeylere takılıp zaman kaybetmek saçma. Daha önemli düşüncelerim var benim.Herkese kolay gelsin:)

Mustafa Kabakçı
26-09-2010, 19:26
sadece maddi boyutlarda birşeyler kaybedebiliriz.Ama sportif başarı anlamın daha da kötüsü zaten olmaz Fenerbahçe'de.Hele de bu zenginlikte.Ama bu zenginlik de başkanın katkısı yadsınamaz o ayrı

Ömer Özçetin
27-09-2010, 13:57
http://antoniobenerrivo.blogspot.com/2010/09/bizim-baskanlardan-boyle-bir-sey.html

Lyon başkanından inciler :)

Ümit Öztek
27-09-2010, 14:56
http://antoniobenerrivo.blogspot.com/2010/09/bizim-baskanlardan-boyle-bir-sey.html

iyiymiş :D

İlkay Şener
27-09-2010, 17:30

Adamlar tepki vermeyi biliyolar :)

Ömer Özçetin
02-10-2010, 00:13
Bugün Vatan Gazetesi'nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Turgay Demirel ile ilgili olarak "Onu ben getirdim ama artık destek bitti" şeklinde bir ifade kullandığı öne sürülmektedir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın basketbol federasyonu seçimlerinde Sayın Demirel'e destek verdiği doğrudur. Ancak Başkanımızın gazetede iddia edildiği gibi bir ifadeyi kullanması söz konusu değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Sayın Demirel hakkında "Onu ben getirdim" şeklinde bir ifade kesinlikle kullanmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Demek ki destek bitmiş. Komik, imalı açıklamalar son hızıyla devam ediyor.

Emre Diler
02-10-2010, 04:38
Bugün Vatan Gazetesi'nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Turgay Demirel ile ilgili olarak "Onu ben getirdim ama artık destek bitti" şeklinde bir ifade kullandığı öne sürülmektedir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın basketbol federasyonu seçimlerinde Sayın Demirel'e destek verdiği doğrudur. Ancak Başkanımızın gazetede iddia edildiği gibi bir ifadeyi kullanması söz konusu değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Sayın Demirel hakkında "Onu ben getirdim" şeklinde bir ifade kesinlikle kullanmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Demek ki destek bitmiş. Komik, imalı açıklamalar son hızıyla devam ediyor.

ama ondan desteğimi çekiyorum;diye yazsalardı da bari insanları düşünmeye!!! mahkum etmeserlerdi:)

Alp Hacıoğlu
26-12-2010, 23:00
bizim armamıza bizim sporcumuza kimse el kaldıramaz
bari bunda kılını kıpırdat sayın başkan!

Ege Uysaler
02-01-2011, 21:02
ntv de canlı yayında

Burak Babacan
02-01-2011, 21:14
Kravat rengi baya hoş.

Emre Diler
02-01-2011, 22:55
resmen geçen sene son 8 hafta samandıraya indim de şampiyonluk potasına girdik dedi:D:D

Ömer Özçetin
02-01-2011, 23:11
resmen geçen sene son 8 hafta samandıraya indim de şampiyonluk potasına girdik dedi:D:D

Haklı adam:D

Alp Hacıoğlu
02-01-2011, 23:14
Andersen masalları

Yusuf Dinçel
02-01-2011, 23:15
bu sene basarı beklemıyorum gıbısınden konustu baslarda sankı.uzun dönemde başarılı olacak bır takım kurdum,eger kısa dönemde basarı ısteseydım daha tecrubelı bı hoca getırırdım,2 3 yıldız alır bu yıl sampıyon olurdum dedı.takdır ettgım bı nokta taraftar forumlarını hergun takıp edıyoruz dedıler umarım bızım sesımızde duyuluyordur.

Tayfun Demir
02-01-2011, 23:22
Aziz Yıldırım, FB Şükrü Saraçoğlu'nun İsmini Fi Yapı veya Türk Telekom Arena gibi değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Hayır Kesinlikle, Böyle Bir Saygısızlığı Ben Olduğum Sürece Yapmayacağız...

Bu tavrından dolayı en azından kendi adıma mutlu oldum...

Emre Diler
02-01-2011, 23:25
Haklı adam:D

abi haklı bişey demiyoz ki adalet yerini buldu o da daumun hoca olmadığını anladı sonunda :D:D

Fırat Yıldız
03-01-2011, 00:43
aziz yııldırım bir de taraftarla bi program yapsa...söyledigi hemen her sey için kendisinin sorumlulugu oldugunu kanıtlar sözler belgeler ve görüntü varken dua etsin de güntekin üstüne gitmedi.

Mehmet Karakaya
04-01-2011, 00:32
Aynen katılıyorum.Kimsenin üstüne gitmediği ve kendisini sorgulamadığı bir programda kendisi önüne geleni eleştirdi.Medya ağırlıklı eleştirilerine,federasyonu,hakemleri,futbolcuları ve devletin bazı uygulamalarını dahil ederken;kendisine "sizin hiç mi suçunuz yok başkanım?" sorusunun sorulmadığı rahat bir programda dilediği gibi at koşturdu.

Emre Akbaş
04-01-2011, 13:15
120 milyon dolarlık teklifi reddettiğini utanmadan sıkılmadan söylüyor
bravo başkan Türk futbolu diye yedin bitirdin bizi önce bursa yı tepemize çıkardın şimdi trabzon

Alp Hacıoğlu
13-01-2011, 22:21
İş ilişkileriniz olan Fenerbahçe aleyhtarlarını topuk yaylasını gezdireceğinize
şu takıma biraz göz gezdirin başkanım

Emre Diler
13-01-2011, 23:42
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün!!!

Ömer Özçetin
13-01-2011, 23:44
Aziz Yıldırım'ın ben de gitmesini istiyorum ama neden her maç kaybedildiğinde Aziz istifa deniyor? Herkesin çok istediği Öz evlat Aykut'a şans verdi, transferlere de karışmadı. Ee çıkıp sahaya o mu oynıcak topu?

Emre Akbaş
14-01-2011, 10:11
bu dünyayı yakarız senin için başkan istifa ederse

Ulaş Alyıldız
14-01-2011, 22:05
Endüstriyel başarı peşinde koşmaktan, sportif başarıyı unuttuk futbol adına, daha tek kazanılmış derbimiz yok. Fenerbahçe taraftarı kupayı zaten geçti şampiyonluğa da hasret kalacak bu gidişle.. Ne Aykut hocayla ne de Aziz Yıldırım'la bunu başarabileceğimizi sanmıyorum.. Durum onu gösteriyor ki bu sene ikisi de kulüpte. Uefa'ya gidersek ne mutlu bize...

Cem Demirtaş
15-01-2011, 09:20
Pendik travması
Tarih: 14 Aralık 1999: 1983’ten beri kazanamadığı Türkiye Kupası’nda 2. Lig’in zayıf ekiplerinden Pendikspor’a 2-1 yenilip, 3. turda elendi.
Rüştü dayak yedi
Pendik faciasının yaşandığı gün tesisleri basan bir grup taraftar, kaleci Rüştü Rebçer’e meydan dayağı attı.
Hükmen yenilgi lekesi
16 Eylül 2000: Ligin 5. haftasındaki Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/be%C5%9Fikta%C5%9F/) derbisinde 6 yabancı ile oynadı. 3-0 kaybedilen maçta takım hükmen yenik ilan edildi.
Denizli’deki yıkım
14 Mayıs 2006: Son haftaya lider giren F.Bahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/), Denizlispor’la deplasmanda 1-1 berabere kalınca, şampiyonluğu G.Saray (http://www.hurriyet.com.tr/index/galatasaray/)’a kaptırdı.
Kadıköy’de büyük şok
Geçen sezonun son haftasına 1 puan farkla önünde lider girdi ama Kadıköy’de Trabzonspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/trabzonspor/)’la 1-1 berabere kalınca şampiyonluk kaçtı.
Konya’dan çıkamadı
2002-03 sezonunda Türkiye Kupası 2. turunda 2. Lig’den Konyaspor’a 1-0 yenilip elenirken, Mustafa Doğan 32. saniyede kırmızı kart gördü.
5 finalden kupa çıkmadı
Türkiye Kupası, F.Bahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) için bir yara oldu. 2000-01, 2004-05, 2005-06, 2008-09 ve 2009-10 sezonlarında oynanan finallerin hepsi kaybedildi.
Üst üste 9 maç kazanamadı
2002-03 sezonunda tam 9 maç üst üste kazanamadılar. O sezon şampiyon olan Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/be%C5%9Fikta%C5%9F/)’ın 34 puan gerisinde ligi 6. sırada bitirdiler.
Devler Ligi’nde sıfır çekti
Şampiyonlar Ligi’nde 2001-02 sezonunda ‘Sıfır’ çekildi. Sarı lacivertliler, Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı o sezon grupta hiç puan alamadı.

Daha başımıza neler getireceksin?!

Fırat Yıldız
15-01-2011, 21:04
rüştünün dayak yemesi hakkında söylenecek o kadar cok sey var ki...

Fırat Yıldız
15-01-2011, 21:06
bir de gecende okumustum bu yazıyı paylasmak istedim sizlerle şimdi..

http://www.ntvspor.net/yazar/baris-gerceker/406/kim-gitsin

Alp Hacıoğlu
15-01-2011, 21:23

Topuk yaylası

Ömer Özçetin
15-01-2011, 21:42
Pendik travması
Tarih: 14 Aralık 1999: 1983’ten beri kazanamadığı Türkiye Kupası’nda 2. Lig’in zayıf ekiplerinden Pendikspor’a 2-1 yenilip, 3. turda elendi.
Rüştü dayak yedi
Pendik faciasının yaşandığı gün tesisleri basan bir grup taraftar, kaleci Rüştü Rebçer’e meydan dayağı attı.
Hükmen yenilgi lekesi
16 Eylül 2000: Ligin 5. haftasındaki Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/be%C5%9Fikta%C5%9F/) derbisinde 6 yabancı ile oynadı. 3-0 kaybedilen maçta takım hükmen yenik ilan edildi.
Denizli’deki yıkım
14 Mayıs 2006: Son haftaya lider giren F.Bahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/), Denizlispor’la deplasmanda 1-1 berabere kalınca, şampiyonluğu G.Saray (http://www.hurriyet.com.tr/index/galatasaray/)’a kaptırdı.
Kadıköy’de büyük şok
Geçen sezonun son haftasına 1 puan farkla önünde lider girdi ama Kadıköy’de Trabzonspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/trabzonspor/)’la 1-1 berabere kalınca şampiyonluk kaçtı.
Konya’dan çıkamadı
2002-03 sezonunda Türkiye Kupası 2. turunda 2. Lig’den Konyaspor’a 1-0 yenilip elenirken, Mustafa Doğan 32. saniyede kırmızı kart gördü.
5 finalden kupa çıkmadı
Türkiye Kupası, F.Bahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) için bir yara oldu. 2000-01, 2004-05, 2005-06, 2008-09 ve 2009-10 sezonlarında oynanan finallerin hepsi kaybedildi.
Üst üste 9 maç kazanamadı
2002-03 sezonunda tam 9 maç üst üste kazanamadılar. O sezon şampiyon olan Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/be%C5%9Fikta%C5%9F/)’ın 34 puan gerisinde ligi 6. sırada bitirdiler.
Devler Ligi’nde sıfır çekti
Şampiyonlar Ligi’nde 2001-02 sezonunda ‘Sıfır’ çekildi. Sarı lacivertliler, Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı o sezon grupta hiç puan alamadı.

Bunlar Aziz Yıldırım döneminde yaşanan olaylar, Aziz Yıldırım'ın yüzünden olaylar değil. Aziz Yıldırım futbolcu veya teknik direktör değil ;)

YÖNETİM İSTİFA !

Bugün Fenerbahce.org'da haberleri okuyorum. Santos hocamdan özür diliyorum diyor fenerbahce.org'un başlığı "Fenerbahçe'de çok mutluyum" Santos Kazım hakkında konuşuyor ama sitede bunlar yok. Neyden çekiniyorsunuz ? Yeter artık buna benzer o kadar olay yaşadık ki can sıktı artık ! Tribünler konusuna hiç değinmiyorum zaten. Yönetim İstifa diyorum ama bunla sportif başarının hiç alakası yok.

Rüveyda Akın
15-01-2011, 22:17
Yıldırım istifa mı eder teknik direktör mü artık bişi yapar bilmiyorum da birinin artık bi dur demesi lazım! yeter yani:???:

Cem Demirtaş
16-01-2011, 10:10
Bunlar Aziz Yıldırım döneminde yaşanan olaylar, Aziz Yıldırım'ın yüzünden olaylar değil. Aziz Yıldırım futbolcu veya teknik direktör değil ;)

Aziz Yıldırım sadece 3 5 senedir bu takımın başında olsa, sadece 1 ya da 2 hocayla,hemen hemen aynı oyuncularla devam etmiş olsa bu söylediklerin doğru olabilirdi. Bilmem kaç hoca gelip geçiyor,kendi oyuncusunu dövdürtmek dahil bir çok kara olay bu adamın zamanında gerçekleşiyorsa kusura bakma ama bu adamdan daha büyük suçlu aramak saçmalıktan öte gitmez.

Caner Yalçın
17-01-2011, 18:17
bir de gecende okumustum bu yazıyı paylasmak istedim sizlerle şimdi..

http://www.ntvspor.net/yazar/baris-gerceker/406/kim-gitsin

ilkokul öğrencisinin bile anlayabileceği çok net bir yazı olmuş artık birilerinin bazı şeyleri fark etmesi gerektiğini çok iyi vurguluyor takdir ettim...

Semih Çay
19-01-2011, 07:45
Para ve ranttan başka amaç güdülmez oldu bence bizler gibi üzülen gerçekten Fenerbahçeye yürekten bağlı olanlar kadar üzülen hatta üzülen sayısı o kadar az ki yönetim ve futbolcularda buda inançsızlığı ve başarısızlığı getiriyor... Mantıklı çerçevede düşünülecek olursa bence Fenerbahçemize gerçekten çok şey katacak olan yöneticilerimiz abilerimiz büyüklerimiz var bunlar başa geçmeli bu insanlar Aziz Yıldırım'ın gölgesinde kalıyorlar kimseyi konuşturmuyor her alanda ambargo uyguluyor sanmıyorumki kimsenin fikrine doğru olsa dahi kendi işine gelmiyorsa değer versin,başarısızlığın tek etkeni olmayabilir ama açık bi şekilde en büyük etkeni Aziz Yıldırım'dır.Herkese saygılar sevgiler...

İlkay Şener
21-01-2011, 18:36
Yıldırım'ın adayı yıldırım

Fenerbahçe’nin kaderi iki maça bağlı. Taraftarın sabrı taşma noktasında. Antalyaspor ve Trabzonspor ile oynanacak bu iki karşılaşma, başta teknik direktör Aykut Kocaman’ın geleceği olmak üzere birçok konuda belirleyici olacak. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun kaderi de bu maçlarla şekillenecek.

Aziz Yıldırım 2012 seçimlerine kadar sonuç ne olursa olsun yola devam etme düşüncesinde. Ancak bazı yöneticiler “İkinci yarının ilk iki maçında pozitif sonuçlar alınırsa göreve devam edelim, aksi taktirde olağanüstü kongreye gidelim” diyor.

Ali Yıldırım’ı istiyor
Başkan adayı olma kararı alan Mehmet Ali Aydınlar için ‘henüz erken’ (her ne kadar kendisi ‘ben böyle bir şey söylemedim’ dese de) yorumunu yapan Aziz Yıldırım konusunda dün sürpriz gerçek daha ortaya çıktı. 12 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım, görevi, kardeşi Ali Yıldırım’a devretmek istiyor.

Kulislerde açıkça dile getirilen bu iddiaya göre, Nihat Özdemir’i başkan adaylığı için ikna edemeyen Yıldırım; Ali Koç’un da aday olmak istememesi üzerine kardeşi Ali Yıldırım’a teklif götürdü. Fenerbahçe Başkanı’nın, kardeşine, “Benden sonra senin aday olman çok doğru olur. Bizim başladığımız işlerin sonuçlanması adına burada olman lazım” diyerek ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Sağlığım izin vermez
Ali Yıldırım’ın ise bu öneriye şimdilik bakmadığı belirtiliyor. Gerekçe ise sağlık durumu. Ali Yıldırım’ın, ağabeyine, “Senin de bildiğin üzere sağlık sorunlarım var. Kalp rahatsızlığı yaşıyorum. Bu kadar ağır strese senin kadar dayanamam. Bu yüzden başka birisinin başkan adayı olması çok daha iyi olur. Ben bu yükü kaldıracak sağlık durumuna sahip değilim. Beni affet” dediği ancak Aziz Yıldırım’ın, kardeşini ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

:D:D

Ufuk Coşkun
22-01-2011, 21:27
Zaytung haberi gibi.

Alican Gülberk
24-01-2011, 01:05
www.azizyildirimistifa.com :D bi işe yaramayacak ama umut fakirin ekmeği

Ferhat Adsız
24-01-2011, 17:16
www.azizyildirimistifa.com (http://www.azizyildirimistifa.com) :D bi işe yaramayacak ama umut fakirin ekmeği
Herşeyin bir zamanı var bence.Durduk yere ne istifası bu. İstifaya davet edilecekse geçen sezonun sonunda yapılmalıydı.Çok gereksiz olmuş bence:rolleyes:

Alican Gülberk
24-01-2011, 20:45
Herşeyin bir zamanı var bence.Durduk yere ne istifası bu. İstifaya davet edilecekse geçen sezonun sonunda yapılmalıydı.Çok gereksiz olmuş bence:rolleyes:

geçen sezonun sonundan beri süre gelen bi olay zaten bu

Cem Demirtaş
25-01-2011, 08:10
Geride kalan 12-13 seneyi bi teraziye koyalım durduk yere mi değil mi belli olur.

Ferhat Adsız
25-01-2011, 16:21
Şampiyonlukların kaçmasına başkan neden oldu, Denizli de Anelkayı başkan yedek bıraktı kupayı zaten her sene başkan yüzünden kaybediyoruz.Her başarısızlığın ardından neden sadece bir kişi suçlu olur anlamış değilim yada neden sadece başarısızlıklardan bahsedilir.Bir de şu istifa konusunu anlamıyorum şimdiki başkan gibip bir başkası geldiğinde başarılı mı olacağız.Nedir bizi sürekli bir değişime sürükleyen şey.

Cem Demirtaş
25-01-2011, 16:29
Nedir bizi sürekli bir değişime sürükleyen şey.

Çok basit uzun süredir devam eden başarısızlık. Hiç kimse bayan voleybol,erkek basketbol demesin oralardan elini çekince başarı geldi.

Alican Gülberk
25-01-2011, 16:37
Şampiyonlukların kaçmasına başkan neden oldu, Denizli de Anelkayı başkan yedek bıraktı kupayı zaten her sene başkan yüzünden kaybediyoruz.Her başarısızlığın ardından neden sadece bir kişi suçlu olur anlamış değilim yada neden sadece başarısızlıklardan bahsedilir.Bir de şu istifa konusunu anlamıyorum şimdiki başkan gibip bir başkası geldiğinde başarılı mı olacağız.Nedir bizi sürekli bir değişime sürükleyen şey.

FENERBAHÇE

2002-03: Rüştü Reçber, Ogün Temizkanoğlu, Zoran Mirkovic, Abdullah Ercan, Mustafa Doğan, Samuel Johnson, Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın, Washington Cerqueria
Fatih Akyel, Hakan Bayraktar, Sergey Rebrov, Ali Güneş, Ceyhun Eriş, Yusuf Şimşek, Miroslav Stevic, Kemal Aslan, Erhan Albayrak, Vladimir Beschastnykh, Cem Karaca, Semih Şentürk, Milan Rapaic, Ali Akdeniz
Werner Lorant, Oğuz Çetin, Tamer Güney
Aziz Yıldırım

2003-04: Volkan Demirel, Stepjan Tomas, Fabio Luciano, Ali Güneş, Ivaylo Petkov, Ümit Özat, Marco Aurelio, Serhat Akın, Tuncay Şanlı, Pierre van Hooijdonk, Marcio Nobre
Selçuk Şahin, Fatih Akyel, Kemal Aslan, Sergey Rebrov, Yusuf Şimşek, Mehmet Yozgatlı, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Servet Çetin, İsmail Güldüren, Recep Biler, Semih Şentürk, Can Arat, Hakan Bayraktar, Erhan Albayrak
Christoph Daum
Aziz Yıldırım

2004-05: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Önder Turacı, Ümit Özat, Marco Aurelio, Tuncay Şanlı, Serhat Akın, Alex de Souza, Marcio Nobre, Nicolas Anelka
Serkan Balcı, Deniz Barış, Mehmet Yozgatlı, Pierre van Hooijdonk, Selçuk Şahin, Fabiano Lima, Volkan Demirel, Kemal Aslan, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Murat Hacıoğlu, Semih Şentürk
Christoph Daum
Aziz Yıldırım

2005-06: Volkan Demirel, Fabio Luciano, Önder Turacı, Serkan Balcı, Ümit Özat, Stephan Appiah, Marco Aurelio, Tuncay Şanlı, Nicolas Anelka, Alex de Souza, Marcio Nobre
Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı, Deniz Barış, Selçuk Şahin, Servet Çetin, Semih Şentürk, Kemal Aslan, Murat Hacıoğlu
Christoph Daum
Aziz Yıldırım

2006-07: Volkan Demirel, Edu Dracena, Diego Lugano, Önder Turacı, Ümit Özat, Stephan Appiah, Mehmet Aurelio, Deivid de Souza, Tuncay Şanlı, Alex de Souza, Mateja Kezman
Deniz Barış, Tümer Metin, Uğur Boral, Serdar Kulbilge, Serkan Balcı, Mehmet Yozgatlı, Can Arat, Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Murat Hacıoğlu
Zico
Aziz Yıldırım

2007-08: Volkan Demirel, Edu Dracena, Diego Lugano, Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Selçuk Şahin, Mehmet Aurelio, Deivid de Souza, Uğur Boral, Alex de Souza, Mateja Kezman
Deniz Barış, Tümer Metin, Serdar Kulbilge, Can Arat, Önder Turacı, Gökçek Vederson, Semih Şentürk, Yasin Çakmak, Colin Kazım Richards, Ali Bilgin, Claudio Maldonado, Kemal Aslan
Zico
Aziz Yıldırım

2008-09: Volkan Demirel, Diego Lugano, Edu Dracena, Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Deivid de Souza, Uğur Boral, Alex de Souza, Daniel Güiza
Moreno Josico, Claudio Maldonado, Semih Şentürk, Yasin Çakmak, Gökçek Vederson, Colin Kazım Richards, Ali Bilgin, Deniz Barış, Önder Turacı, Yasin Çakmak, Burak Yılmaz
Luis Aragones
Aziz Yıldırım

2009-10: Volkan Demirel, Diego Lugano, Fabio Bilica, Gökhan Gönül, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Daniel Güiza
Semih Şentürk, Gökçek Vederson, Ali Bilgin, Deniz Barış, Önder Turacı, Selçuk Şahin, Uğur Boral, Bekir İrtegün, Gökhan Ünal, Deivid de Souza
Christoph Daum
Aziz Yıldırım

2010-11: Volkan Demirel, Diego Lugano, Joseph Yobo, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Issiar Dia, Alex de Souza, Mamadou Niang
Andre Santos, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Daniel Güiza, Semih Şentürk
Aykut Kocaman
Aziz Yıldırım

herkesler değişti bi isim hariç

Ferhat Adsız
25-01-2011, 16:48
ManUTD Barça Real değilsen takım değişir.Gerçi biz Alex bile gitsin diyoruz yerine ondan çok koşan birini getireceğiz(!)

Tolga Gümüs
25-01-2011, 17:06
Türk futbolunda bı zamana kadar yapılan en büyük yanlış bu. Yönetimin kulüpteki branşlara karışması. Yönetimler branşlara karışmak için değil, branşlara oyuncu alabilmek için maddi imkan sağlamak, kulüp ile taraftarlar arasında bağı kuvvetlendirmek, tesisleri geliştirmek için vardır. Eğer her branşın başına o branştan gelmiş ve o tecrübeyi gösterebilecek birini getirdin mi o branşı ona bırakacaksın. Sportif Direktörler getiriceksin her branşın başına. Bakın basketbolda bu sene şube başına Aydın Örs geldi. Geçen sene son sıradan elendiğimiz Euroleague de bu sene yenilmeyecek takımları yeniyoruz, ligde koptuk gidiyoruz.. Bayan basketbol aynı şekilde.. Bu sene bu takımın başına Aydın Örs gelmesiydi bu oyuncuları, bu sistemi Aziz Yıldırım getirebilirmiydi? Hayır çünkü kimi alacağını bilmezdi basketbolla işi olmamış bu zaman kadar. Aynı şey voleybolda. Takımın başına sponsorlukla beraber Mehmet Ali Aydınlar'ı getirdi. Diyeceksinizki Aydınlar voleyboldan mı geliyor? Hayır! ama adam voleybolla yatıp voleybolla kalkıyor. Bir maçı kaçırdığını görmedim. Takımın içinden birisi gibi duruyor. Aziz Yıldırım'ın da İngiltere'de, İspanya'da uygulanan sportif direktörlük sistemini tam olarak getirmesi gerekiyor futbolun başına. Sportif Direktör Teknik Direktör değildir! Sportif Direktörü takımın başına getiricek antrenörü o belirleyecek, transferi o belirleyecek yönetim bu transferler için finansal kaynak yaratacak. Madem modern futbol deniliyor, madem başarı hedefleniyor o zaman bunu yapacaksınız başka bir şansınız yok. Aziz Yıldırım'ın futbolcumuydu da futbol takımından, futbolcunun ruh halinden, sıkıntılarından anlasın. Onun işi yöneticilik. O sadece Fenerbahçe Spor Kulübü'nü hedefleri doğrultusunda yönetecek. Geri de kalan her şeyi branşların başına getirdiği Sportif Direktörlere bırakacak... Yoksa modern futbol anlayışında biz böyle devam edersek olduğumuz yerde kalmaya devam ederiz...

Cem Demirtaş
25-01-2011, 17:47
ManUTD Barça Real değilsen takım değişir.Gerçi biz Alex bile gitsin diyoruz yerine ondan çok koşan birini getireceğiz(!)
O saydığın takımların hangisinde başkan bu kadar ön planda?
Hangi başkan başarıları padişah gibi üstüne alıp başarısızlıklarda hep bir suçlu buluyor?
Hangi başkan oyuncuyu,teknik direktörü kendisi belirliyor?
Hangi başkan 13 senedir,üstelik böylesine büyük travmalara rağmen koltuğuna yapışmış durumda?

Ferhat Adsız
25-01-2011, 19:04
Başkana bu kadar kin duyulduğunu bilmiyordum açıkcası.

Cem Demirtaş
25-01-2011, 19:10
Başkana bu kadar kin duyulduğunu bilmiyordum açıkcası.
Durup dururken değil emin ol.

Alper Kayabaşı
29-01-2011, 14:13
herkesler değişti bi isim hariç

Semih Şentürk ismi de değişmemiş :)

Alp Hacıoğlu
02-02-2011, 08:53
Cehennem donsa oraya kayak tesisi yaparsın sayın başkan

Fırat Yıldız
06-02-2011, 05:39
Aziz yilmaz umarim bir seyler yapar..Guzel konustu

Onur Yıldırım
07-02-2011, 00:06
Aziz Yıldırım'ın Manisa Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyareti sırasında orada bulunan şal atkılı 1907 ÜNİFEBli kardeşlerimiz gözlerden kaçmadı. :)

Onur_Karabudak
07-02-2011, 12:21
Cehennem donsa oraya kayak tesisi yaparsın sayın başkan
:D

Fırat Yıldız
26-02-2011, 04:36
yaptıgı acıklamalarla hayranlıgım binlerce kat daha arttı kendisine..helal olsun.bakalım kendi klübünün baska hangi takımını bu kadar küçük görüp tüm güvenlerini sıfırlayacak..dünyada baska hangi klüp baskanı bunu yapar anlamıyorum...

Alp Hacıoğlu
19-03-2011, 00:43
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=89258