PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : All-Star 2007 Oylaması Başladı...

Servet Güldeş
14-11-2006, 10:26
http://www.nba.com/allstar2007/asb/tur/ballot.html

Geçen senelerde ki gibi haydi memo ya haydi hedo ya oy atalım demiyorum... Açıkçası ben vermedim de... Onlar bizi ne kadar sallıyorsa bende onları o kadar sallıyorum :rolleyes:

Serkan Özen
14-11-2006, 18:40
Oylamanın bu kadar erken başlaması çok saçma. Daha takmlar 6-7 maç oynadı. Ayrıca adaylar arasında geçen sene (Larry Brown'ın çok kalın çaylak duvarı da olsa) New York'te ilk 5'te yer alamayan Channing Frye ve buna benzer All Star olmaya henüz çok uzakta olan isimler var. All Star'lık bir oyuncu için çok önemli bir sıfattır. Tüm basketbol kariyeri boyunca o sıfatı taşır.

Ayrıca Doğu'nun forvetleri çok kısır gardlarında ise inanılmaz bir rekabet yaşanacak. Iverson, Kidd, Wade, Carter. Carter'ı forvet kaydırıp hem forvetlerdeki kısırlığı ortadan kaldırabilir hem de gard seçimindeki zorluğu azaltabilirlerdi.

Cem Çilekçiler
14-11-2006, 23:35
oylamamı yaptım ve bu sefer gecen oynamamasına cok sasırdıgım tecrubelı gard jason kidd e werdim oyumu umarım bu sene sahada görürüz kendisini..:D bide ciddi ciddi cok erken baslamıs oylama cok sacma..:(

Orhun Can
14-11-2006, 23:46
AI3 :)
memo ve hido'ya da destek tabi ki :)

İsmail Korukçu
15-11-2006, 16:00
ne hido ne de memo...İkisi de hiç birşey haketmiyorlar...Önce adam olmayı öğrensinler...

Emrah Tamer
15-11-2006, 19:27
ben şahsen memoya verme tarafıyım çünkü gerçekten hakettiğine inanıyorum çünkü sayı ortalamsı ve ribaound ortalaması şu an için takımın en iisi denebilir .bi deutah jazzın son maçında da 27 sayı attı. utah jazzdan biri gitçekse memo olsun bence :)

Aycan Yılmaz
16-11-2006, 14:12
bizim icin önemli olan bi yerde onlar yoktu onlar icin önemli bi yerde de biz yokuz!!..

Taylan Kallı
16-11-2006, 21:38
ben de bu milli takım olayı yüzünden ikisine de kızgınım o yüzden oy vermiyorum belki aptalca davranıyorum ama içimden oy vermek gelmiyor hiç o yaptıklarından sora

Servet Güldeş
17-11-2006, 17:52
AI3 :)
memo ve hido'ya da destek tabi ki :)

Türk Milli takıına destek vermeyene

Türk olduğu için oy atmak ne kadar doğru bilmiyorum...

Yok onlar all-star oalcak oyuncular diyosan ona diyecek bieşyim yok...

Hüseyin Kaya
17-11-2006, 21:42
Valla ben Ersan a atacaktım ama yok...
Çaylaklarınkini de bulamadım..
Onların oylaması başlamadı mı acaba?

Göktuğ Güllüce
18-11-2006, 17:03
Onların oylaması başlamadı mı acaba?
ilk çıkan ekranda şimdi oylayı tıklayınca zaten türkçe olarak yönlendiriyor...listeden seçeneklerini işaretledikten sonra altta bir kutucukta tüm oyuncuların isimleri var orda ersan ilyasovanında ismi var ordan seçebilrisin ;)

Servet Güldeş
19-11-2006, 15:07
bildiğim kadarıyla rookie maçının seçimini izleyiciler yapmıyor...

Sanırım gazeteceilerdi

Ceyhun İskender
18-01-2007, 17:17
memo bu sefer çok yakın inşallah girer....

Aycan Yılmaz
24-01-2007, 05:55
All-Star oylamaları bitti ve batı konferansından Mehmet Okur'da All-Star oldu. Böylelikle, Mehmet Okur ilk Türk allstar olarak tarihe gecmis oldu. Her ne kadar yaptıgı vefasızlıkları unutmasak da hayırlı olsun..

http://www.nba.com/allstar2007/ballot_west_centers. (http://www.nba.com/allstar2007/ballot_west_centers.html)html (http://www.nba.com/allstar2007/ballot_west_centers.html)

Rahmi Kara
24-01-2007, 16:06
Yalnız senin koyduğun yazıda farklı şeyler yazıyor be Aycan. :rolleyes:

Onlar Batı'dan aday gösterilen Centerlar. Benim bildiğim, Mehmet Batı oylamasında 4. sırada kaldı. Bundan sonra koçların oylarına bakıyor ki Amare varken Mehmet'in pek bir şansı yok bence.

Aycan Yılmaz
24-01-2007, 19:20
Yalnız senin koyduğun yazıda farklı şeyler yazıyor be Aycan. :rolleyes:

Onlar Batı'dan aday gösterilen Centerlar. Benim bildiğim, Mehmet Batı oylamasında 4. sırada kaldı. Bundan sonra koçların oylarına bakıyor ki Amare varken Mehmet'in pek bir şansı yok bence.

Bu antu adamı rezilde eder vezirde!!.. :D :D Her ne kadar Yao sakat oldugu icin katılmayacagını acıklamıs olsa da dedigin gibi Mehmet' in pek bir sansı yok.. Gerci son dönemlerde ki performansı göze carpar fakat ondan önce de Amare var.. Bakalım bekleyip görücez artık.. :) :)

Rahmi Kara
24-01-2007, 21:06
Yao'nun oynayamayacağını bilmiyordum. Sonuçta en az iki tane 5 numara çağırırlar. Amare'den sonra belki Mehmet'i düşünebilirler. Gerçi bu sene çok fazla takip etme şansım olmadı belki batıda iyi bir kaç kişiyi atlıyorumdur. Hayırlısı olsun. Her ne kadar milli takıma gelmediyse de ben yine de Mehmet'in all-star maçında yer almasını istiyorum.

Ceyhun İskender
24-01-2007, 22:24
bence şansı var memonun dediğiniz gibi böyle giderse süper olur allstar olmasada olur....

Muhammet Budak
25-01-2007, 14:20
Onların oylaması başlamadı mı acaba?Hocam çaylak karmasına bizim oy atma şansımız yok.Onu coachlar seçiyor sanırım.Dİğer yandan diğer adayınız diye bir seçenek var en altta oylamada.Oradan Ersanı seçebilirsin.

Muhammet Budak
25-01-2007, 14:21
Mehmet Okurun ilk 5 başlama şansı çok az ama coachlar seçebilir 2.pivot olarak.Bir tek Camby var Memonun önünde olan(oy oranı olarak değil kalite olarak) ancak Mehmet performansını bu şekilde devam ettirebilirse sanırım bu kez coachlar seçebilirler onu.

Muhammet Budak
25-01-2007, 14:22
All-Star oylamaları bitti ve batı konferansından Mehmet Okur'da All-Star oldu. Böylelikle, Mehmet Okur ilk Türk allstar olarak tarihe gecmis oldu. Her ne kadar yaptıgı vefasızlıkları unutmasak da hayırlı olsun..

http://www.nba.com/allstar2007/ballot_west_centers. (http://www.nba.com/allstar2007/ballot_west_centers.html)html (http://www.nba.com/allstar2007/ballot_west_centers.html)Ah Aycan ah.

Kerem Işıldak
25-01-2007, 17:13
dün geceki performansından sonra mehmet all-star ı hakediyor gibi. ancak sorun takım arkadaşı boozer'ın da çok iyi oynaması. grubunda lider olan utah 2 oyuncu gönderebilir mi.ama coachların seçeceğini pek sanmıyorum çünkü batıda tim duncan kevin garnett gibi forvetler oylamada alt sıralarda ve onların ikisini pivot olarak kadroya katarlar memo'da sırasını bekler gibi geliyor keşke all-star'da izleyebilsek onu

Rahmi Kara
25-01-2007, 19:18
Hocam çaylak karmasına bizim oy atma şansımız yok.Onu coachlar seçiyor sanırım.Dİğer yandan diğer adayınız diye bir seçenek var en altta oylamada.Oradan Ersanı seçebilirsin.

O allstar oylaması için ama. Rookielere bir katkısı yok. Bu sene özellikle son maçlardaki performansıyla Ersan'ın çaylak maçında oynayacağını düşünüyorum.

Muhammet Budak
26-01-2007, 13:47
O allstar oylaması için ama. Rookielere bir katkısı yok. Bu sene özellikle son maçlardaki performansıyla Ersan'ın çaylak maçında oynayacağını düşünüyorum.İnşallah alırlar çaylaklar karmasında oynayabilmiş çaylağımız yok henüz.Hidayet o maçta oynamıştı ama Sophomore takımındaydı.

Serhat Gürleyen
02-02-2007, 00:51
Memo'nun all-star olması kesin değil yahu!

Serkan Özen
02-02-2007, 16:51
http://img111.imageshack.us/img111/9876/adszjy6.jpg

İşte yedeklerle birlikte kadrolar burada.
Performans olarak hakettiğini düşünmeme rağmen Memo'nun seçilmemesine çok sevindim. Milli takım dururken tatil için millî takıma gitmiyorsa All Star tatilinde de evinde otursun.

Yao'nun sakatlığı yüzünden Batı'ya hala bir pivot seçilme durumu daha var. Önümüzdeki günlerde açıklanır o. Mehmet'in de seçilme durumu var ama umarım seçilemez.

Kenan Ergün
03-02-2007, 19:08
West kazanır kokusu var. Ayrıca Hido & Memo olayı basının ve federasyonun şişirdiği birşey. Hido iyileşmek için kampın ilk haftasına gelemeyeceğim dedi hoca ve başkan bunu kabul etmedi ve Memo ise sezon sonu sakatlanmıştı bu Jazz ın sayfasına vardı. Aynı ek süreyi Memo için de tanımadılar. Röportajı tercüme ettim buyrun:

Sorulan soru:
Yaz aylarını hep Türk Milli takımı için oynayarak geçiriyordun.
Bu yaz ise Türk Milli takımında oynamadın. Bunun nedeni neydi?

Belim ve sırtımdaki sakatlık. O bölgedeki kasları güçlendirmediğim takdirde ileride büyük sorunlar çıkabileceği söylendi. Doktorların söylediklerini yapmak zorundaydım. Son 2 sezon hiç maç kaçırmadım. NBA sezonu çok uzun ve yoğun. Ardından hemen Milli takım kampına gidiyoruz. Sonra tekrar hemen buraya geliyoruz. Belimdeki sakatlıkla onu geçirmeden öyle bir tempoya giremezdim. Milli takım yetkilileri de bana ekstra zaman vermek istemedi. Onların da bu görüşünü saygıyla karşıladım. Çok çalıştım ama yine de aileme vakit ayırabildim ve iyi bir yaz geçirdim.

Üç ay boyunca planlı bir çalışmayla kilo verdim. Belim için de kilomun azalması daha iyi. Ama aynı zamanda farklı çalışmalarla üst bölümümü güçlendirdim. Kendimi çok daha güçlü ve çok daha diri hissediyorum. Geçen sezona göre çok daha kuvvetlendim ve maçlar başladığında bunu sizde göreceksiniz.

Zaten bu sorunları yaratanın kim oldugu belli .birçok kişinin agzından tek laf cıktı : Dogan Hakyemez.

Rahmi Kara
06-02-2007, 11:01
Özellikle son maçlardaki performansından dolayı Mehmet'in son kontenjan'dan all-star'a seçileceğini düşünüyorum. Bence artık hakediyor. Carlos Boozer'ın sakatlığına rağmen Utah hala iyi gidiyor. Kendi istatistiklerinin iyi olmasının yanında takımını galibiyete götürmesi de çok önemli. Bunların hepsinin dikkate alınacağını düşünüyorum.

İlker Aktaş
06-02-2007, 13:48
Üstüne üstlük Phoenix Suns'un inanılmaz serisine nokta koyan isim de oldu Mehmet.

İnşallah seçilir ve göğsümüzü kabartır..

Rahmi Kara
07-02-2007, 17:08
Bu arada şimdi öğrendim ki Carmelo Anthony all-star'a davet edilmemiş. Carmelo şu anda maç başına en çok sayı atan basketbolcu. Böyle bir durumda Tim Duncan, Amare Stoudemire hatta zaman zaman Kevin Garnett'in de 5 numara oynayabilecekleri düşünülürse son seçilen kişi Carmelo olabilir.

Yine de bekleyip görmek lazım.

Servet Güldeş
08-02-2007, 03:08
Üstüne üstlük Phoenix Suns'un inanılmaz serisine nokta koyan isim de oldu Mehmet.

İnşallah seçilir ve göğsümüzü kabartır..

Milli takıma gelmemek için takla atan adam şimdi all-star olsa ne olur ki...

Rahmi Kara
08-02-2007, 10:20
Milli takıma gelmemek için takla atan adam şimdi all-star olsa ne olur ki...

Milli takıma gelmemek için çok fazla şey yaptığını düşünmüyorum. Hani gerçekten istese gelmez miydi, o ayrı. Yine de ben Mehmet'in all-star'da oynamasını istiyorum. Açıkcası bu maçta bir Türk yer aldığı için de gurur duyarım.

Muhammet Budak
08-02-2007, 14:52

İnşallah seçilir ve göğsümüzü kabartır..Hocam yanlışın var Phoenixi deviren basketi attı ama seriyi Garnett bitirmişti.
Neyse o önemli değil de adam batıda haftanın oyuncusu seçildi.Bu çok büyük bir olay.İnanılmaz gururlandım.Eğer bu performansı seneye de devam ettirirse ve biraz da istikrarlı olabilirse coachların tercihi bu kez Mehmet Okur olabilir bana göre.Bu yıl bazen çok istikrarsızdı ne yazık ki Memo.
Bir de çok ilginç bir durum var ligin sayı kralı All-Starda şimdilik yok.Gerçekten çok saçma.Bir kavgaya karıştı diye sayı kralını All-Starın dışında tutmak bence çok büyük bir saçmalık...
Son olarak bir şey daha ekleyeyim.Ben maç kazandıran basketleriyle ve haftanın oyuncusu seçilmesiyle Türkiyenin oldukça büyük bir reklamını yaptığını düşünüyorum Memonun.Hele hele all-starda oynaması çok büyük bir reklam olmaz mı???

Serkan Özen
14-02-2007, 02:46
...ve Memo All-Star.

Cihan Koral
14-02-2007, 03:03
Steve Nash, Allen Iverson, Mehmet Okur’un takım arkadaşı Carlos Boozer ve Yao Ming’in sakatlıklarından sonra All-Star kadroları yenilendi.Buna göre Utah Jazz’dan Mehmet Okur, Seattle’dan Ray Allen son anda All-Star kadrolarına dahil oldu.Ray Allen toplamda 7. kez All-Star seçilirken, milli basketbolcu Mehmet Okur, kariyerinde ilk kez All-Star seçildi.

Arif Akdemir
14-02-2007, 03:04
şimid aldım haberi.. alkışlar memoya..

bu haftasonu uyukusuz kalmak için bi nedenimiz daha war artık !!

Serkan Özen
14-02-2007, 04:10
Haber siteleri milli basketbolcu All-Star secildi yaziyor :rolleyes:

Selçuk Gerger
14-02-2007, 06:35
her ne kadar serkan'la birçok görüşte birleştiğim için yürekten istemesem de, All-Star'da bir Türk'ün bulunması çok sevindirici...
inşallah bu başarıları sadece parasal bakımdan değil, ülkemizin basketbolu için de faydalı olur...

Kenan Ergün
14-02-2007, 12:35
http://www.nba.com/media/jazz/allstarokur.gif

Onur Bilgin
14-02-2007, 12:38
çok çok sevindirici bir haber

bir gün bir turk oyuncunun all star da oynaması müthiş bir olay...

artık all star bir başka heyecanla bekleyip takip edeceğiz ;)

Aycan Yılmaz
14-02-2007, 13:50
demistim!!.. :D :D mehmet all-star olur demistim.. :D :D

Muhammet Budak
14-02-2007, 14:39
Çok büyük bir olay.İnanılmaz mutluyum.İnşallah iyi şeyler yapar All-Starda Memo.

Güzide Ören
14-02-2007, 14:43
yeni duydum harika bişey,tebrikler memo.

Ege Uysaler
03-01-2008, 16:12
bu arada oylama tekrar baslamıs oy vermek için son 17 gün duyrulur...

Serhan Siyahhan
05-01-2008, 01:25
bu sezon daha düşük bir ihtimal ama hadi bakalım...

Orhun Can
27-01-2008, 03:25
Memo bu sene All-star oylamasında çok gerilerde kalmış. Hido'nun ise işi zor deniyor.

Mustafa Ünal
28-01-2008, 21:11
Hido , Paul Pierce'a 3lük attı All Star Oylamaları'nda.

Samet Koşar
28-01-2008, 22:56
Hido , Paul Pierce'a 3lük attı All Star Oylamaları'nda.

Kelimenin tam anlamıyla...;)

Gece yarısı gece yarısı ne kadar gurur duydum anlatamam ya... Taraftarının, takımının, koçunun ona bu kadar inanması, onun şutuna bu kadar güvenilmesi...

tek kelimeyle mükemmel.:)

helal olsun Hido'muza...

Sefa Avcı
29-01-2008, 10:59
arkadaşlar geçen sene ki gibi bir oylama yapmıyorlar mı?

Mustafa Ünal
30-01-2008, 01:24
Adaylar belirleniyor önce. Sonra bu adayların birbirlerine karşı oynadıkları maçlarda kim kime daha çok sayı atarsa o öne geçiyor. Hido'da 3lük attı işte :D.

Şaka bir yana benim ki mecazi anlamda Sefa kardeş. Oylama aynı :). Ama basketbola ilgin baya az sanırım. Salonlara stad diyorsun kaç mesajdır :).

Servet Güldeş
30-01-2008, 13:43
Adaylar belirleniyor önce. Sonra bu adayların birbirlerine karşı oynadıkları maçlarda kim kime daha çok sayı atarsa o öne geçiyor. Hido'da 3lük attı işte :D.

Şaka bir yana benim ki mecazi anlamda Sefa kardeş. Oylama aynı :). Ama basketbola ilgin baya az sanırım. Salonlara stad diyorsun kaç mesajdır :).

Kaç mesajdır...

merak ettim...

yok bu başlık altında adam hiç dememişte...

Mustafa Ünal
30-01-2008, 22:36
Bayan basket Servetcim :).

Servet Güldeş
31-01-2008, 00:28
takiptesin maşallah :)

Sefa Avcı
31-01-2008, 10:41
stad salon fark etmez ya :D:D anlaşılıyoruz ya puhaha :P

Mustafa Ünal
02-02-2008, 02:02
Hido, All Star'da yok.

Ertuğrul Bayındır
02-02-2008, 03:12
2008 ALL-STAR kadrosu :

DOĞU konferansı :

F – LeBron James - Cleveland
F – Kevin Garnett - Boston
P – Dwight Howard - Orlando
G – Dwyane Wade - Miami
G – Jason Kidd - New Jersey

Yedekler :

G – Chauncey Billups - Detroit
G – Joe Jonhson - Atlanta
G – Richard Hamilton - Detroit
F – Caron Butler - Washington
F – Antawn Jamison - Washington
F – Paul Pierce - Boston
F/P – Chris Bosh - Toronto

BATI konferansı :

F – Carmelo Anthony - Denver
F – Tim Duncan - San Antonio
P – Yao Ming - Houston
G – Kobe Bryant - L.A. Lakers
G – Allen Iverson - Denver

Yedekler :
G – Chris Paul - New Orleans
G – Steve Nash - Phoenix
G – Brandon Roy - Portland
F – Carlos Boozer - Utah
F – Dirk Nowitzki - Dallas
F - David West - New Orleans
F/P - Amare Stoudemire - Phoenix

Servet Güldeş
02-02-2008, 04:48
az önce ntv de nets-heat maçında

all-starda hakkı yenen 4 oyuncu listesinde hedo nunda adı vardı... bu durumda olması bile çok güzel bence...

umarım 1-2 oyuncu sakatlarnırda :D:D hedoyu görürüz all-starda...

Orhun Can
02-02-2008, 11:54
az önce ntv de nets-heat maçında

all-starda hakkı yenen 4 oyuncu listesinde hedo nunda adı vardı... bu durumda olması bile çok güzel bence...

umarım 1-2 oyuncu sakatlarnırda :D:D hedoyu görürüz all-starda...
Ne yani hakkı yenmesi mi çok güzel servet ? :p
Özellikle son haftalardaki insan üstü performansını, boston maçında paul pierce üzerinden 3lüğünü falan düşünürsek büyük haksızlık edildi.

Servet Güldeş
03-02-2008, 02:54
artık ne anlarsan...

Abdullah Çalışkan
03-02-2008, 03:43
ya anlamıyorum howard nası seçilioda hido seçilmio.. ilginç..:rolleyes: bide t-mc nie yok bilen warmı..:S we shaq sız bi all star düşünemiyorum.

Emincan Kahveci
03-02-2008, 04:29
doru rip hedo dan çok ii dide alındı kesnlikle hakkı yendi...
sq da saha da olmasa da seyircilerin arasın da yapacaını yapar yine blki de maçın ortasında atlar sahaya :D

Mustafa Ünal
03-02-2008, 04:48
ya anlamıyorum howard nası seçilioda hido seçilmio.. ilginç..:rolleyes: bide t-mc nie yok bilen warmı..:S we shaq sız bi all star düşünemiyorum.

Sende Howard kadar double double yapsan senide alırlardı be Apo :)..

Abdullah Çalışkan
03-02-2008, 13:06
oda doru 10sayı 10ribaundda double double sayıldıına göre..:rolleyes:

Mustafa Ünal
03-02-2008, 15:35
oda doru 10sayı 10ribaundda double double sayıldıına göre..:rolleyes:

Hido'nun tek haneli rakamları geçemediği maçlarda Howard double double yapıyordu. Yani eşleştirdiğin kişi yanlış bence. Hido'yu 3 numaralarda ki insanlarla eşleştir.

Ama şu da var. Orlando'nun gösterdiği performansa göre 2 oyuncu göndermesi gerekiyordu. Ama işte olmadı.

Samet Koşar
03-02-2008, 22:51
Bu yıl All Star 'ın gösteri ve basketbol zevkinden gösteriyi ve komediyi:D bir miktar azaltacak kadrolar sahada olacak.. Her ne kadar diğerlerinin de saha kenarında kendilerini göstereceklerini düşünsek de, onları sahada görmek çok daha zevkli. Başta Tracy-Vince kuzenler ve Shaq olmak üzere...

Mustafa Ünal
04-02-2008, 22:47
Doğru dedin Samet. Tmac ev Shaq'sız all star zevkli olur mu bilinmez. Hele ki Shaq'ın Mehmet karşısında yaptığı bacak araları unutulmaz :D.. Mehmet'inde sağdan geç abi der gibi gülüşü tabii :).

Samet Koşar
05-02-2008, 03:19
Doğru dedin Samet. Tmac ev Shaq'sız all star zevkli olur mu bilinmez. Hele ki Shaq'ın Mehmet karşısında yaptığı bacak araları unutulmaz :D.. Mehmet'inde sağdan geç abi der gibi gülüşü tabii :).

Evet:D:D Zaten Shaq in her yıl maçta guard lığa soyunmasına alışmıştık, önceki yıllarda Kobe yle yaptıkları ve daha niceleri... Dediğim gibi bu yıl biraz daha basketbolun seyir zevkiyle ilgileneceğiz anlaşılan.:rolleyes: Kaldı ki onun da yeterince tatminkâr olacağına da eminim ben...;)

Sefa Avcı
05-02-2008, 11:02
hepsi birbirinden kaliteli starlar onlar.. bunun kararını biz değil NBA deki coach lar veriyor. hido nun olmamasına üzüldüm hak etmişti.

Abdullah Çalışkan
05-02-2008, 14:31
hido dün gece 13s 13r 12a ile ilk triple double ını yapmş.. all stara kadar biri sakatlanır da artık hido seçilir umarım..:)

Hakan Arıduru
05-02-2008, 16:11
hido dün gece 13s 13r 12a ile ilk triple double ını yapmş.. all stara kadar biri sakatlanır da artık hido seçilir umarım..:)
Bende öyle düşünüyorum birinin sakatlanmasını beklemek lazım..:)

Samet Koşar
05-02-2008, 20:40
Birileri sakatlanmasa bile bu performansını devam ettirirse en azından önümüzdeki sene All-Star'a rahatlıkla seçilir bence. İstikrarlı dönemlerini yeni yeni yaşamaya başlıyor Hido. Önceki yılları hatırlarsak; bir maç takımını sırtlayan Hido, sonraki maç ruhunu soyunma odasında unutan Hido... Artık skorer kimliğini, istikrarı yakalamaya başladığı, takımının ve seyircisinin güvenini kazandığı bir gerçek. Bunun en basit kanıtı Boston maçının son 5 dakikasıdır. Potaya değmeyen bir toptan sonra elinin bile titrememesi, ısrarla skor yapma isteği, ve en önemlisi de takımının son toplarına sahip olması...

Her şey gayet açık Hido All-Starı hakediyordu ama bu coach ların tercih hakkıdır. Onun yapması gereken aynen devam etmesi sadece:)

Servet Güldeş
06-02-2008, 02:40
memoda ki şans hedo da yok ki...

adam 4-5 kişi sakatlanınca all-star oldu...

Emincan Kahveci
06-02-2008, 17:12
Samet sen keşke radyo-tv-gazetecilik falan okusaydın ne bu böyle seni yazdıklarını okurken kndimi bi deşik hissediyorum forumda gezmiş gibi deilde nette gazete haberleri okur gibi :D:D

Samet Koşar
06-02-2008, 19:59
Samet sen keşke radyo-tv-gazetecilik falan okusaydın ne bu böyle seni yazdıklarını okurken kndimi bi deşik hissediyorum forumda gezmiş gibi deilde nette gazete haberleri okur gibi :D:D

Sen dediğimi anlıyorsan problem yok.:dans:

Ertuğrul Bayındır
13-02-2008, 01:10
Bu yıl New Orleans'ta düzenlenecek NBA All-Star'da Cumartesi sabaha karşı 04.00'de Çaylaklar Maçı, Pazar sabaha karşı 03.10'da Yetenek Yarışması ve Pazartesi sabaha karşı 03.20'de All-Star maçı canlı yayınlarla sadece NTV'de olacak.

ÇAYLAKLAR MAÇI

Cumartesi 04.00 – Canlı

All-Star 2008 heyecanı Cumartesi sabaha karşı oynanacak Çaylaklar Maçı ile başlıyor... NBA'deki ilk yılını geçiren oyuncular karması ile ikinci yılını geçiren oyuncular karmasından oluşan takımların mücadelesi dünyada merakla bekleniyor.

Çaylaklar takımında, Kevin Durant ve Jeff Green (Seatle Supersonics), Al Horford (Atlanta Hawks), Luis Scola (Houston Rockets), Mike Conley Jr. ve Juan Carlas Navarro (Memphis Grizzlies), Yi Jianlian (Milwaukee Bucks), Sean Williams (New Jersey Nets), Jamario Moon (Toronto Raptors) gibi isimler forma giyecek.

2. yıl oyuncuları ise Brandon Roy ve LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers), Rajon Rondo (Boston Celtics), Daniel Gibson (Cleveland Caveliers), Jordan Farmar (Los Angeles Lakers), Rudy Gay (Memphis Grizzlies), Andrea Bargnani (Toronto Raptors), Ronnie Brewer ve Paul Millsap'tan (Utah Jazz) oluşuyor.

YETENEK YARIŞMASI

Pazar 03.10 – Canlı /

2008 All-Star hafta sonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek yetenek yarışması yaklaşık 3 saat sürecek. NTV'den canlı yayınlanacak organizasyonda; bir NBA, bir WNBA ve bir eski NBA oyuncusundan oluşan takımlar yeteneklerini sergileyecek.

NBA oyuncularının katıldığı şut, pas ve top sürme tekniklerine dayalı yarışma, üç sayı yarışması, smaç yarışması (Slam Dunk) bu özel yayında heyecan fırtınası estirecek…

Smaç yarışmasına bu sene Memphis'ten Rudy Gay, Toronto'dan Jamarıo Moon , Orlando'dan Dwight Howard ve Minnesota'dan son şampiyon Gerald Green katılacak.

Yetenek yarışmasında, geçen senenin şampiyonu Miami Heatli Dwyane Wade, New Orleans Hornets'tan Chris Paul, New Jersey Nets'ten Jason Kidd ve Mehmet Okur'un takım arkadaşı Utah Jazzlı Deron Williams mücadele edecek.

3 sayı yarışmasında ise 6 isim şampiyonluk için mücadele edecek. Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Braynt'ın da yer alacağı yarışmada, Daniel Gibson (Cleveland Cavaliers), Richard Hamilton (Detroit Pistons), Steve Nash (Pheonix Suns), Peja Stojakovic (New Orleans Hornets), Jason Kapono (Toronto Raptors) yer alacak.

NBA ALL-STAR

Pazartesi 03.20 – Canlı

Pazartesi sabaha karşı yapılacak All-Star maçını yaklaşık 200 ülke ve bölge televizyonu canlı yayınla izleyicilerine aktaracak. All-Star mücadelesinin tekrarı kaçıranlar için Pazartesi günü saat 22.00'de yine NTV ekranlarında olacak.

Abdullah Çalışkan
13-02-2008, 01:17
doğu 3 guardla başlıyo.. batı ise daha oturmuş herkes yerli yerinde bi takımla başlicak.. we tabiiki Phoenix faktörüyle batının alıcaını düşünüyorumm.. içimden gelen tabiiki..:) nash 3lük yarışmasına katılıyomuş şaşırdım.. yetenekde görmek isterdim onu ama geçen seneden sonra istemedi sanırım yetenek yarışmasını..:(

Sefa Avcı
13-02-2008, 11:42
bence bu sezon hido herşeyiyle hak ediyor lütfen ona destek verelim

Sefa Avcı
13-02-2008, 11:43
galiba sakatlık filan da olmadı yazık oldu hido ya :(

Abdullah Çalışkan
13-02-2008, 13:25
galiba sakatlık filan da olmadı yazık oldu hido ya :(
bi tane sakatlık oldu.. garnett sakatlıı yüzünden bostonun son maçlarında oynamamıştı.. all starda da forma giyemiyeceği açıklandı we onun yerine rasheed wallece çağrıldı.. hido yine yok..:(

Anıl Güngör
14-02-2008, 13:01
Washington Wizards’ın yıldızı Caron Butler, sakatlığı nedeniyle 17 Şubat’ta oynanacak All-Star maçında yer almayacak. Butler’ın yerine Ray Allen kadroya davet edildi.
Ray Allen'dan daha iyi bi sezon geçiriyo ama isim farkı yüzünden Hedo yu gene almadılar :intihar: gerçi buna tecrübe farkı ve hedo'nun geç açılması da denebilir..

Sefa Avcı
14-02-2008, 18:38
ee nerde hidayet ayıp valla amerikalılar umarım bugün birisi daha sakatlanır :(

Samet Koşar
14-02-2008, 21:25
Ray Allen da hani çok da yuh artık dedirtecek bi isim değil ama...

Tekrar ediyorum ki Hido'nun ihtiyacı olan tek şey istikrarını elinden bırakmamasıdır. Bu sene olmaz da seneye olur. Çok istiyoruz ama yapacak da bir şey yok. All Star konusundaki rakipleri Memo' dan daha faza..:rolleyes:

Ertuğrul Bayındır
17-02-2008, 01:19
YETENEK YARIŞMASI

03.10 caNLI ntv.

2008 All-Star hafta sonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek yetenek yarışması yaklaşık 3 saat sürecek.Bir NBA, bir WNBA ve bir eski NBA oyuncusundan oluşan takımlar yeteneklerini sergileyecek.

NBA oyuncularının katıldığı şut, pas ve top sürme tekniklerine dayalı yarışma, üç sayı yarışması, smaç yarışması (Slam Dunk) bu özel yayında heyecan fırtınası estirecek…

Smaç yarışmasına bu sene Memphis'ten Rudy Gay, Toronto'dan Jamarıo Moon , Orlando'dan Dwight Howard ve Minnesota'dan son şampiyon Gerald Green katılacak.

Yetenek yarışmasında, geçen senenin şampiyonu Miami Heatli Dwyane Wade, New Orleans Hornets'tan Chris Paul, New Jersey Nets'ten Jason Kidd ve Mehmet Okur'un takım arkadaşı Utah Jazzlı Deron Williams mücadele edecek.

3 sayı yarışmasında ise 6 isim şampiyonluk için mücadele edecek. Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki'nin de yer alacağı yarışmada, Daniel Gibson (Cleveland Cavaliers), Richard Hamilton (Detroit Pistons), Steve Nash (Pheonix Suns), Peja Stojakovic (New Orleans Hornets), Jason Kapono (Toronto Raptors) yer alacak.

Abdullah Çalışkan
17-02-2008, 02:59
YETENEK YARIŞMASI

03.10 caNLI ntv.

2008 All-Star hafta sonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek yetenek yarışması yaklaşık 3 saat sürecek.Bir NBA, bir WNBA ve bir eski NBA oyuncusundan oluşan takımlar yeteneklerini sergileyecek.

3 sayı yarışmasında ise 6 isim şampiyonluk için mücadele edecek. Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki'nin de yer alacağı yarışmada, Daniel Gibson (Cleveland Cavaliers), Richard Hamilton (Detroit Pistons), Steve Nash (Pheonix Suns), Peja Stojakovic (New Orleans Hornets), Jason Kapono (Toronto Raptors) yer alacak.
uyumak istemiyorum...:agla:

Samet Koşar
17-02-2008, 04:33

Valla uyumaktan daha zevkli All Star ;)

Göktuğ Güllüce
17-02-2008, 04:33
Yetenek yarışmasının ilk oyunu olan takım şut yarışında pondexterda yer alıyor phoneix forması altında... Az önce orta sahadan (en zor yerden) şutunu sokarak takımını kurtardı...

Giray Kartal
17-02-2008, 04:45
Yetenek yarışmasının ilk oyunu olan takım şut yarışında pondexterda yer alıyor phoneix forması altında... Az önce orta sahadan (en zor yerden) şutunu sokarak takımını kurtardı...
ama sonuncu oldular. San Antonio birinci oldu.

Cem Demirtaş
17-02-2008, 05:47
kapono atmaya gelmiş yaa 25 yaptı şampiyon oldu...

Abdullah Çalışkan
17-02-2008, 12:31
kapono atmaya gelmiş yaa 25 yaptı şampiyon oldu...
bu adamı sırf bugn için aldı zaten toronto..:)

Ertuğrul Bayındır
17-02-2008, 14:12
SMAÇ YARIŞMASI

NBA All-Star 2008 Smaç yarışmasında Minnesota Timberwolves'tan Gerald Green, Orlando Magic'ten Dwight Howard, Memphis Girzzlies'ten Rudy Gay ve Toronto Raptors'tan Jamario Moon mücadele etti.

Jüri üyeleri ise Darryl Dawkins, Dominique Wilkins, Karl Malone, Julius DR. J. Erwing ve Magic Johnson'dan oluştu.

Yarışmada ilk olarak Jamario Moon seyircilerin karşısına çıktı ve tek elle yaptığı smaçla 46 puan aldı. Rudy Gay ilk hakkında jüriden 37 puan toplarken, Dwight Howard topu potanın arkasından sektirerek yaptığı smaçla 50 tam puan almayı başardı. Son şampiyon Gerald Green ise ilk hakkında ilginç bir smaç gerçekleştirdi. Çemberin üstüne küçük bir pasta koyan Green, yanan mumu havada üfleyerek söndürdü ve smacı vurdu. Green'in bu smacına jüri 46 puan verdi.

İkinci tura Howard'ın smacına benzer bir smaçla başlayan Rudy Gay 48 puan alırken, Jamario Moon faul çizgisinin bir adım önünde sıçrayarak yaptığı smaçla 44 puan topladı. Bir merdivenin tepesinde oturan arkadaşından aldığı topu tek elle smaçlayan Gerald Green ikinci hakkında 45 puanın sahibi olurken, Superman kıyafeti ve peleriniyle smacını gerçekleştiren Dwight Howard bir kez daha 50 puan aldı.

Bu sonuçlarla toplamda 100 puana ulaşan Dwight Howard ve 91 puanı olan Gerald Green finale yükselirken, 90 puanlı Jamario Moon ile 85 puanı bulunan Rudy Gay elendi.

Puanları jüri üyelerinin ve nba.com sitesinden basketbolseverlerin verdiği finalde ise, ilk olarak Gerald Green sahne aldı. Green takım arkadaşının potanın üstünden attığı topu yerden sektikten sonra yakaladı ve bacaklarının arasında geçirerek tek elle smaçladı. Dwight Howard ise kendi attığı topu havada sol eliyle panyaya çarptırdı ve pota hizasında sağ eliyle yakalayarak smaçladı.

Green ikinci hakkında çıplak ayakla topu sürdü ve havada bacaklarının arasından geçirerek tek elle smacını tamamladı. Dwight Howard ise panyaya küçük bir pota yapıştırdı ve topu bu potanın üstüne koydu. Howard küçük potada duran topu havada alarak 'değirmen' şeklinde bir smaç yaptı ve yarışmayı tamamladı.

Yarışmada smaçların tamamlanmasının ardından nba.com'daki oylamaya geçilirken, jüri üyerlerinin tamamı oylarını Dwight Howard'dan yana kullandı. Internet oylarının da %78'ini alan Dwight Howard, All-Star 2008'in Smaç Şampiyonu oldu.

ÜÇ SAYI YARIŞMASI

Üç Sayı Yarışması'nda ise Cleveland Cavaliers'tan Daniel Gibson, Detroit Pistons'tan Richard Hamilton, Toronto Raptors'tan Jason Kapono, Phoenix Suns'tan Steve Nash, Dallas Mavericks'ten Dirk Nowitzki ve New Orleans Hornets'ten Peja Stojakovic yarıştı.

İlk turda Richard Hamilton 14, Daniel Gibson 17, Steve Nash 9, Dirk Nowitzki 17, Peja Stojakovic 15, Jason Kapono ise 20 puan topladı. Bu sonuçların ardından Daniel Gibson, Dirk Nowitzki ve Jason Kapono finale çıktı.

Finalde ilk olarak yarışan Daniel Gibson yine 17 puan toplarken, Dirk Nowitzki 14puanda kaldı. Son olarak sahneye çıkan Jason Kapono, 25 puan toplayarak Üç Sayı Yarışması'nda şampiyonluğa ulaştı. Kapono geçen yıl da bu yarışmayı kazanan isim olmuştu.

YETENEK YARIŞMASI

Yetenek Yarışması'nda ise New Jersey Nets'ten Jason Kidd, New Orleans Hornets'ten Chris Paul, Miami Heat'ten Dwyane Wade ve Utah Jazz'dan Deron Williams mücadele etti.

İlk turda parkuru 29.9 saniyede tamamlayan Chris Paul ile 31.2 saniyede bitiren Deron Williams finale yükselirken, 39.7 saniye yapan Jason Kidd ile dış şutta çok zaman kaybederek parkuru 53.9 saniyede tamamlayan son şampiyon Dwyane Wade elendi.

Finalde Chris Paul 31.2 saniyelik bir derece yaparken, Deron Williams 25.5 saniyeyle Yetenek Yarışması tarihinin en iyi derecesine imza atarak şampiyon oldu.

TAKIM ŞUT YARIŞMASI

NBA All-Star 2008 Takım Şut Yarışması'nda ise Chicago takımında Chris Duhon, Candice Dupree ve BJ Armstrong, San Antonio takımında Tim Duncan, Becky Hammon ve David Robinson, Phoenix takımında Amare Stoudemire, Cappie Pondexter ve Eddie Johnson, Detroit'te ise Chauncey Billups, Swin Cash ve Bill Laimbeer yer aldı.

Oyuncuların köşelerden ve orta sahadan şutlar attığı yarışmanın ilk turunu Chicago 39.6 saniye, Phoenix 50.9 saniye, San Antonio 41.4 saniye, Detroit ise 57.6 saniye ile tamamladı.

Bu sonuçların ardından son şampiyon Detroit ile Phoenix ilk turda elenirken, Chicago ile San Antonio finale kaldı.

Finalde Chicago takımı yarışmayı 53.3 saniye ile tamamlarken, Tim Duncan, Becky Hammon ve David Robinson'dan oluşan San Antonio 35.8 saniye ile şampiyonluğun sahibi oldu.

Ertuğrul Bayındır
17-02-2008, 14:20
Büyük gün geldiii..

NBA All-Star 2008'de Doğu ve Batı arasında yapılacak dev maç bu gece 03.20de canlı yayınla NTV de...

İLK 5’LER

Doğu Konferansı :

F – LeBron James - Cleveland
F – Rasheed Wallace – Detroit
P – Dwight Howard - Orlando
G – Dwyane Wade - Miami
G – Jason Kidd - New Jersey

Batı Konferansı :

F – Carmelo Anthony - Denver
F – Tim Duncan - San Antonio ;)
P – Yao Ming - Houston
G – Kobe Bryant - L.A. Lakers
G – Allen Iverson - Denver

not : *Sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Caron Butler ve Kevin Garnett'ın yerine Ray Allen ve Rasheed Wallace All-Star Doğu Karması'nda yer alacak.

Ertuğrul Bayındır
17-02-2008, 14:23

Bu gece sonrası uykuya devamm :D :kahve:

Mustafa Ünal
17-02-2008, 23:46
Yetenek yarışmalarını izledim ama smaç yarışmalarında uyuyakalmışım. 50 yaşınada gelse Robinson pota altından o kadar kaçırmamalıydı derim :).

Ertuğrul Bayındır
17-02-2008, 23:52
http://www.youtube.com/watch?v=HP_d9TuhVh0

işte süpermann :D

Orhun Can
18-02-2008, 01:19
Bu sene her 3 yetenek yarışması da süperdi. Kaçıranlar umarım bu gece tekrarını izlemişlerdir.
All-Star maçı için ben pek umutlu değilim. Epeydir tat vermiyordu zaten, sadece koca maçta Shaq bir şebeklik yapar diye bekliyorduk. Bu sene o da yok. Galiba bu gece deliksiz bir uyku çekeceğim kendime.

Samet Koşar
18-02-2008, 04:05
Artık az bir süre kaldı millet. Her ne kadar çoğu şey bizi memnun etmese de All Star' ın keyfini çıkaralım;)

Servet Güldeş
18-02-2008, 05:41
yok artık lebron james

Göktuğ Güllüce
18-02-2008, 05:43
lebron ve howard yine şov yapmaya devam ediyorlar... susan seyirciyi anında çoşturdular valla helal olsun... bizim stadada gelseler aslında bu seneki susan seyircileride coştursunlar :D

Samet Koşar
18-02-2008, 06:38
Beklenen oldu ve iyice zevksizleşti...

Eğlence olarak;)

Samet Koşar
18-02-2008, 07:05
Oyun zevki geri geldi en azından...:)

Göktuğ Güllüce
18-02-2008, 07:13
Son bölümlerinde oyunun galibiyet için 2 takımda çok iyi oynadı. ama doğuda lebron ve wade batının umutlarını söndürdü ayrıca lebronun 4 kişinin üstünden uçarak vurduğu smaç ile staudemire'a nazire yaparcasınaydı ve mvp ödülünün kanıtıydı... Favori takımım kazandı,favori oyuncum mvp oldu benim için çok eğlenceli bir geceydi :D

Samet Koşar
18-02-2008, 07:29
Ray Allen' ın da hakkını verelim.. Doğu' nun ayakta kalması sağlayan en kritik oyunuculardan biriydi. Bunu istatistikleriyle de ortaya koydu.. Hido'nun yerine çağırıldı falan ama, daha önce de dediğim gibi: yok artık dedirtecek bir oyunucu değil sonuçta. :)

Emrah İlkbahar
19-02-2008, 21:38
king james 23...