Orijinalini görmek için tıklayınız : Kastamonu Üniversitesi
Gani Akikol
03-12-2006, 14:32
arkadaşlar nihayet topiğimiz açıldı.bu formu açan 1907 unifeb örgütlenme sorumlusu.rahmi kara kardeşime çok teşekür ediyrm.hepinizi fenerbahçe sevgiysiyle kucaklıyrm
Rahmi Kara
03-12-2006, 23:34
Arkadaşlar şimdiden çalışmalarınızda başarılar. Çok zorlu ve umarım uzun bir yol olacak Kastamonu Üniversitesi için. Bundan sonra daha fazla iletişim içerisinde oluruz.
Ufak bir hatırlatma forumu ben açmadım. :) Forum açma işleriyle 1907Ünifeb Web Komitesimiz ilgileniyor. Forumunuzun açılması örgütlenmenizin durmunu çok iyi bilmediğimiz için biraz da bizim hatamız yüzünden gecikti. Tekrar özür dilerim.
Hepimize kolay gelsin.
İsmail Dereli
04-12-2006, 12:58
Meraba arkadaşlar!Ewet nihayet topiğimiz açıldı hepimize hayırlı olsun.Kastamonu üniversitesi Unifeb yeni üyelerimizin en kısa zamanda foruma üye olup görüşlerini burada da bizimle paylaşmalarını bekliyoruz.Ayrıca site üzerinden gerekli DUYURULARIMIZI da yapacağımızı belirtmEk istiyorum.Bu arada bugün ayrı bir olaya değinmek istiyorum.
TARİH YİNE TEKERRÜR ETTİ...
FB : 2 - 1 : gs
Tüm ünifeblilere sevgiler...
Hoşçakalın FENERLİ kalın...
İsmail Dereli
04-12-2006, 13:06
ARKADAŞLAR !
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ UNIFEB OLARAK,YAPACAĞIMIZ ETKİNLİKLERİMİZİ BURDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ...
İsmail Dereli
04-12-2006, 13:13
Forum açıldıktan sonra ilk duyurumuzu yapmak istiyorum:
Hafta sonu yapmış olduğumuz toplantıda bazı etkinlik kararları aldık.bunlardan birisi de dernekte sinema geceleri düzenlemekti.ve bu faliyetimizin ilkini 05.12.2006 Salı günü saat 20:00 da yapmaya oy birliğiyle karar verdik.Tüm ünifebli arkadaşlarımızı salı günü derneğimize bekliyoruz...
Gökhan Taylan
06-12-2006, 20:15
slm ismail ben ünifebe üye olmak istiyorum sizi nerde bulabilirim yada ne yapmam lazım? bilgilendirirsen sevinirim ii akşamlar
Abdullah Alkır
08-12-2006, 14:55
selam arkadaslar aramıza hoşgeldiniz :p
İsmail Dereli
09-12-2006, 17:22
Değerli Unifeb'liler!
10.12.2006 Pazar günü saat 13.00'da Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği'nde toplanılacak,oradan da hep birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu'na ziyaret ve yardım yapılacaktır.Hepinizi bekliyoruz.Ve ilginiz için şimdiden teşekkür ediyoruz.
İsmail Dereli
09-12-2006, 17:32
Sevgili Gökhan Taylan,
malesef yeni üyelerin işlemlerini yakın zamanda bitirdik.Herkesin de gördüğü gibi iki gün boyunca sabahtan akşama kadar kastamonudaki bütün fakültelerimizde temsilcilerimiz tarafından standlar açılıp üyelik formları doldurularak gerekli bilgileri alınıp kartları bastırıldı.tekrar kart bastırma işlemi ancak belli bir çoğunluk olduğu zaman yaptırıldığından dolayı birkaç kişi olduğunda üye olmak isteyenler yollayamıyoruz kartları.Ama istersen sen yine bizim toplantımız olduğu bir gün fenerbahçeliler derneğine gel,başkanla felan görüş.(toplantı tarihini yine bu forumdan,organizasyonlarımız başlığı altından öğrenebilirsin).veya eğitimdeysen ben sınıf öğretmenliği 4-B sınıfındayım,okulda bulabilirsin.
Tüm Unifeblilere selamlar.
Fenerli Kalın...
Mustafa Potuk
09-12-2006, 20:17
Merhaba arkadaşlar...
Sonunda topiğimiz açıldı. Bundan sonra bütün arkadaşları burada görmek istiyorum.
Bu arada Fatma'nın hepinize selamı var. Geçtiğimiz hafta Ankara'da karşılaşmıştık. Bak fatma soruyordun sonunda açıldı topik :P Artık yazabilirsin :)
Ali Çalışkan
11-12-2006, 19:53
selamlar yeni sayfamız hepimize hayırlı olsun
görüşmek üzere bye
Ramazan Büyük
12-12-2006, 00:54
Arkadaşlar hayırlı olsun. Ben Deniz Harp Okulunda okul sorumlusuydum. 3 yıl önce mezun oldum ve şuan İnebolu'da görev yapıyorum.Unifebden uzaklaştık derken Kastamonu üniversitesindeki bu yapılanma beni mutlu etti. İnebolu'ya uğrarsanız görüşelim. Çalışmalarınızda başarılar.
Gani Akikol
12-12-2006, 01:26
slm arkadaşlar umuarım çocuk esirgeme kurumu ziyaretimizden memnun olmuşsnzdur.ben çok güzel geçtii...ismail gökan arkadaşımızı üye yapyrz irtibata geçersin onala.ok.tüm unifeb arkadaşlara slmmm.
Tuğba Tülü
12-12-2006, 02:55
Kıbrıstan slmlar arkadaşlar hayırlı olsun kastomonu uni için çalışmlarınızda başarılar ;)
Gökhan Taylan
12-12-2006, 11:00
En BÜyÜk FenerbahÇeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Suat Albas
13-12-2006, 16:36
merhaba arkadaslar.gec oldu ama iyi oldu bu foruma katılabilmem.bu aksam cifte zafer bizim.yönetime basarılar....bizi unutanlar ikilesin....
Suat Albas
14-12-2006, 13:08
semihin golü içimizdeki alman yandaşlarına hediyedir....
Mustafa Potuk
14-12-2006, 14:58
Dün akşam öldük öldük dirildik ama sonunda istediğimizi aldık. Suat'ın da dediği gibi çok güzel bir hediye oldu birilerine...
Gani Akikol
14-12-2006, 21:00
slm arkadaşlarr.nihayet turu geçtik.zorda olsaa ama maç hakkımızdı kesinlikle bian gitti dedim de çokşükür aldıkk işlh dewamı gelir...
Mustafa Potuk
14-12-2006, 21:54
Arkadaşlar 19 Aralık Salı günü Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi'nde Gavurun Kızı Cennet adlı tiyatro oyunumuz vardır. Hepinizi bekliyorum. Biletler Eğitim fakültesi kantininde satılmaktadır.
Bu oyunun sahnelenmesinde grubumdan desteğini esirgemeyen sevgili büyüğüm, değerli başkanım Avukat Evren KARAAHMET Bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım...
Fatih.Celik
18-12-2006, 17:04
Arkadaşlar hoşgeldiniz...başarılar dilerim bir kastamonulu olarak sizlere ;)
Suat Albas
18-12-2006, 17:32
ya mustafa kusura bakma tiyatro için,gelemicem malesef...inegöl de olsa rakip,izlemeden olmaz..
Tuğba Tülü
18-12-2006, 17:40
Kıbrıs Yakındoğu Uniden slmlar arkadaşlar hoşgeldiniz çalışmalarınızda başarılar;)
Mustafa Potuk
21-12-2006, 19:49
Tiyatroyu kazasız belasız atlattık. Sanırım çok da güzel oldu. Bu oyunun bu kadar başarılı olmasında büyük emeği olan Evren başkanıma bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
Galiba o akşam Abo için de unutulmaz bir akşamdı. Öyle değil mi Abo?
Gani Akikol
21-12-2006, 23:41
slm arkadaşlr.mustafacım tiyatro gösteriniz harikaydı hele sultan bir başkaydı .tebrik ediyrm.... ya sizinle olmak güzel olmaz mı mustafacım ...
Gani Akikol
21-12-2006, 23:49
tekrar ben ...ismailcim hastaymışsn çok geçmiş olsnn....kardeşimm.
Mustafa Potuk
26-12-2006, 00:53
Arkadaşlar hani nerdesiniz ya? Forumda hiçbir hareketlilik yok. Olmuyor böyle...
Abdullah Alkır
27-12-2006, 13:30
herkesin yeni yılı ve mübarek kurban bayramı 2007 yılı için hayırlara vesile olsun
Mustafa Potuk
28-12-2006, 19:42
Aloooooooooooo....
Sesimi duyan var mı? Nerdesiniz ya???
Yeliz Özdemir
30-12-2006, 21:02
arkadaşlar hepinize iyi bayramlar ve iyi yıllar!!!
Suat Albas
30-12-2006, 21:39
ya mustafa gercekten cok sessiziz ya ben burdayım kardeş.....hayırsız olmayalım arkadaşlar lafım tabi hepinize değil gideceği yeri biliyor......
Suat Albas
30-12-2006, 21:40
haluk ulusoysuz,şikesiz,iftirasız,sarı lacivert bir yıl bizimle olsun mutlu yıllar...
Önder Önderoğlu
30-12-2006, 23:55
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ olarak kurban bayramınızı kutlar yenı yılın hepımıze ve camıamıza saglık mutluluk bol sans ve 100. yılda sampiyonluklari görmek dileğiyle....
Murat Küçükersen
31-12-2006, 00:37
ısparTayfa olarak tüm arkadaşlara iyi bayramlar diliyorum.
herkesin yeni yılını kutluyorum... :)
Emre Oruç
31-12-2006, 01:01
Hepinize mutlu yıllar ve iyi bayramlar diliyorum arkadaşlar,
Her şey gönlünüzce olsun...
Arıkan Altay
31-12-2006, 01:40
meraba arkadaslar...
Erciyes Üniwersitesi olarak kurban bayramını we yeni yılı en içten dileklerimizle kutlar,yeni yılda bol bol mutluluk,saglık we esenlik dileriz...
Giray Yıldızlı
31-12-2006, 20:42
ODTU KKK olarak kurban bayramızı kutlar ayrıca yeni yılınızında ii gecmesini dilerizz....
Mustafa Potuk
31-12-2006, 23:41
Arkadaşlar hepinizin kurban Bayramı ve yeni yılı kutlu olsun...
Gani Akikol
02-01-2007, 12:06
slm arkadaşlar kurban bayramınızı kutlar .yeni yılın hepimize ve camiamıza başarılar getirmesi dilegiyle......mutlu kalın.
Gani Akikol
02-01-2007, 12:08
slm arkadaslar kurban bayramınızı kutlar.yeni yılın hepimize camiamıza basarılar grtirmesi dilegiyle.mutlu kalın
Volkan Büyük
02-01-2007, 13:33
1907 ÜNİFEB- Kırıkkale Üniversitesi olarak Olarak Kurban Bayramının ve yeni yılın fenerbahce ve bütün fenerbahce taraftarına hayırlı olması dileğiyle..
Vedat Temel
02-01-2007, 17:21
Yeniyılınızı ve kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk dolu nice seneler geçirmenizi dilerim...
İsmail Dereli
02-01-2007, 21:28
Arkadaşlar hepinizin mübarek kurban bayramını kutluyorum.yeni yılın da sağlık,mutluluk ve kupalar :) getirmesini diliyorum.İnşallah bu yeni senede hepimizin istekleri gerçekleşir.Allah'a emanet olun.
FENERLİ kalın...
Bülent.Yapıcı
06-01-2007, 14:16
bayram dönüşünde toplantı yapılacak mı? ünifeb atkıları nezaman elimize ulaşır acaba.:)
Ali Çalışkan
11-01-2007, 02:20
:)selam arkadaşlar bir tatile daha çıkıyoruz inşallah ikinci dönem daha iyi vakit geçiririz
fenerbahçemize candan güveniyoruz (remzi- ,ahmet,fatih,ali)
;) ;)
Gani Akikol
13-01-2007, 18:19
slm arkadaşlar umarım snawlarınız iyi geçiyordr.arkadaşlar atkılkarımızı 2 donem dagıtacaz çunku herkes sınawlardan sonra tatile çıkıyr.2 donem dağıtırz artık şimdiden hepinize iyi tatiller..mutlu kalın
Fatma Kalaycı
20-01-2007, 22:20
arkadaşlar formunuz hayırlı olsun.ama ne bu hiç ziyaret falan etmiyomusunuz,hiç kimse bişey yazmamış.abo başkan bizler de varız hep destek tam destek yanınızdayız..bu arada eğer evren abiler yine yemek falan düzenlerse bizi de davet etmeyi unutmayın.fb tv den gördüğüm kadarıyla bazı illerdeki dernekler 100.yıl yemeği düzenliyolar,böyle bişey olursa haber vermeyi unutmayın.gelmeye çalışırız..hoşçakalın.
Gani Akikol
22-01-2007, 19:19
slm arkadaşlar.fatoşş sğl desteğinden iç şüphemyok kastamonuya beklerz yemekk yaparz yaa sorun değil.ok .mutlu kalın herkese iyi tatiller
Suat Albas
24-01-2007, 21:45
FENERBAHCEMİZE napoli macında basarılar.....
Suat Albas
28-01-2007, 16:52
kimse sevinmesin erciyeste puan kaybettik diye....avuclarını yalasın FENERBAHCE dusmanları..... :hakem:
Erhan Dikmenli
30-01-2007, 22:59
ole le le ola lalala haydı haydı fener allah askına bayragın dalgalanıyor taraftarın aşkıyla..... NIHAYET be beyler bende unıfeb bıttı galıba demıstım umudum kalmamaıştı kı geldınız
ben adıyamanın bır köyunde hatta mezrada öğretmenlik yapıyorum oyuzden fazla nete gırme ımkanım yok mezrada tel bıle cekmıyor na yapalım herkese çok selamlar yaz okuluna kalacak olanlar şimdiden belli gibidir herhalde onlarla mutlaka görüşelim ben yazın orda olacam
herkese selamlar maçın 2. yarısı başlayacak oraya gıdıyom.
Mustafa Potuk
31-01-2007, 01:20
Erhan vallahi bu kadar olur ya. Foruma girerken belki Erhan artık bir yazı yazmıştır diye düşünmüştüm. Bir de baktım ki daha iki saat olmuş sen yazalı.
Demek bir mezrada öğretmensin. Eee peki insan kalıntıları var mı orda :) Arada bir mesaj atıyorum ama iletilmiyor. Foruma da yazmayınca ne yalan söyleyim merak etmiştim seni. İnşallah bir gün tekrar görüşmek nasip olur.
Erhan Dikmenli
01-02-2007, 15:33
ya kardeş valla suan medenıyetteyım yanı ıstanbuldayım ne guzel bır duygu anlatamam size mezrada degil net cep bıle cekmıyor en yakın ınternet cafe 60 km ilerde ee ne yapalım bızde anca hafta sonları gırebılıyoruz bu arada çalışmalar nasıl gıdıyor yenı yonetım sectınızmı bız her zaman arkanızdayız yardımcı olabılecegımız bır seyler varsa mutlaka soyleyın yardım etmeye çalısırız herkese çok selamlar aboo başkan bıze yemek ısmarla ısmarla ısmarla....
Gani Akikol
02-02-2007, 00:02
slm arkadaşlar.erhan hocam şerfwerdiniz wala sesini duyan hacı olr..neyse umarm işler yolundadır kardeş mezra taşra maşra deyip küçümseme onlarda insanlarımız onlara eğitim wermek şereftir..neyse kardeşm herzaman yemek wermeye hazırm.ok kastamonuya bekleriz.ayrıca başarılar.kib mutlu kalın
Erhan Dikmenli
05-02-2007, 02:23
abo olum mezrayı kucumsedıgımız yokda orda gorev yapmanın zorlugunu anlatmak ıçın yazdım. yanı tercıh yaparken bıraz daha dıkkat edın sonuc ta hepimiz öğretmen adayıyız böyle yerlere gıtmek zorundayız. dimi ayrıca yazın dedım yaz okuluna gelecek olanlar yada kalma ıhtımalı olanlar haber versınler forumdan. bu arada özlem,apo ,suat ve diğer arkadaşlar nerdeler? yeni gelen 1. sınıflara ulasabıldınızmı yenı kayıt varmı dahada onemlısı sizlerden sonra işi yürütebilecek kimse varmı orda. abo bıde dernekte mı seyredıyorsunuz maçları para verıyonuzmu len oguz abı istemişti ya hanı umarım bır sorun yoktur aranızda abo be kardes bısey daha ıstıyecegım sende evren abının mail adresini benım için alıp yollarmısın bana teşekkür ediyorum yeni isimleri görmek dileğiyle.....................
Erhan Dikmenli
05-02-2007, 02:28
hepimizin ortak derdi olan ve öğretmen olmamızı etkiliyen sınav hakkında duyduğunuz veya bildiğiniz yeni bilgileri burda toplayalım
Erhan Dikmenli
05-02-2007, 02:29
arkadaşların çoğu şimdi kpss hazırlıklarına başlamıştır. kursa gıden falan da vardır işte buralarda duyup öğrendiklerinizi bi zahmet bize aktarın haberlerınızı beklıyorum..:)
Serhat Gürleyen
05-02-2007, 02:45
Sınav sisteminin değiştiğini duydum artık branştan sınav olacakmış tabi uygulamada sorunlar var .Bunu yapmaları gercekten zor her branşa ayrı sorular nasıl olacak bilmiyorum yeni sisteme yogun eleştiriler var.Çalışmaktan başka yapacagınız bişi yok.
Erhan Dikmenli
05-02-2007, 16:19
haydi beyler nerdesimniz yawwwww......................
Erhan Dikmenli
07-02-2007, 20:52
kastamonu öldüüüü nerdesiniz yahuuuuuuu sesimi duyan varmıııııııııııııııı????
Suat Albas
07-02-2007, 21:55
Merhaba arkadaslar.Kimsenin sesi çıkmıyor nerelerdesiniz.Unuttunuz Fenerbahçemizi...
Erhan Dikmenli
08-02-2007, 21:26
utanmalısınız ne bu yaw herkes öldü galiba millet ses çıksın bıraz SES GELMİYOR SES GELMİYOR
Gani Akikol
09-02-2007, 14:28
slm arkadaşlar.erhancm sakin ol ya burdayz .milet tatilde yoksa kimsenin fenerbahcemizi unttuğu yok....erhancm herşey yolunda yeni üyelerimz de war yeni göreve gelecek kişiler bizi aratmazlar o yönden hiç şüphem yok...maçlarımızı dernek te izliyorz bide para filan yok .eski yönetim braktıya yani oğuz abi yok...herşey yolunda anlayacağn.sanada kolay gelsn...MUTLU KALIN
Gani Akikol
09-02-2007, 14:35
snav sistemi değişecek de buyılı kapsamıyor. çönkü çok zor bütün branşlara özel soru hazırlamak.yani bu yıl eski sistemle gircez öle duydum.. umarım atanırz....
Suat Albas
09-02-2007, 23:59
yarın rizeyi yenip yolumuza devam edeceğiz inşallah benim hiç şüphem yok ayrıca yüzüncü yıl albümlerimizi hepiniz almalısınız bence mükemmel olmuş ki zaten funda arar olurda kötü olur mu.....
Erhan Dikmenli
17-02-2007, 19:10
yaw gençler ıkıncı donem daha acılmadımı hanı hala kımseden ses seda yok uyan ve ayaga kalk KASTAMONu ganıo hadı olum uyandır su milleti
Erhan Dikmenli
17-02-2007, 19:12
herhalde herkes kpss kıtaplarına gomuldu kımse bılgılerını paylaşmak istemıyor yada nete gırmıyor nete gırsede foruma ugramıyor. hadı beyler ve bayanlar nerdesiniz
sus olsun dıye açılmadı bu forum
sızın yaptıklarınızı burada takıp etmek ıçın sızlerle haberleşmek için açıldı ama görüyorumkı kımsenın umrunda degıl
burası bıraz daha hassasıyet lutfen
Erhan Dikmenli
17-02-2007, 19:13
organızasyon yapın ben bıle adıymandan katılırım hadı kastamonu göster kendını ıyı haberler bekliyorum sızlerden
Gani Akikol
17-02-2007, 19:27
slm arkadaşlar.2. dönem hepimize hayırlı olsn....erhan kardeşm gelecek hafta sonu toplantımız war.biz herzaman dile getiriyorz bu sorunu da malesef halledemedik sende ii biliyosn herşey istediğimiz gibi olmuyur.bizde en iyisini yapmak için elimizden geleni yapıyorz.kib.MUTLU kalın
Ali Çalışkan
21-02-2007, 18:36
selam arkadaşlar
yarın büyük bir maça çıkıyoruz. inşaalah yeneceğiz ben umutluyum bu kez öyle kolay gelemeyecekler kalemize
başkan hafta sonu toplantı var demişsin saat kaçta hangi gün
arkadaşlar hepinize iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gani Akikol
22-02-2007, 15:58
slm arkadaşlar toplantı pazar.12.30 da fenerbahçe derneğinde tüm üyeleri ve fener baçeye gönül weren arkadaşları bekleriz.mutlu kalın.
Suat Albas
22-02-2007, 16:38
BU AKSAM HOLLANDA ALKMAR'A MEZAR OLACAK..........
Ali Çalışkan
22-02-2007, 19:20
herkese selam millet nasılsınız takılmıyorsunuz hiç ya
bu akşam inşaalllah yıkacağız az alkmaar ı
dua edin arkadaşlar başka çare yokgörüşürüz arkadaşla r byeee
Ali Çalışkan
23-02-2007, 18:49
selam millet
dün az e maçında tam anlamıyla yıkıldık
sen gel ilk yarıyı 2 0 galip bitir ondan sonra tura bağıra bağıra vedda et
adamlar 2. yarı üzerimize geliyor antranör hiç önlem almaz mı yav nr biçim iş anlamıyorum
100. ylda ancak şampiyon olacağız galiba 3 kupa kaldıramayacağız...
şimdi 2 kaldı ama federasyon onu da verdirmez
neyse söylenecek çok şey var ama .......
hadi herkese byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Erhan Dikmenli
24-02-2007, 15:04
gençler ölenle ölünmez bozmayın moralınızı hatırlayın gecen sene sampıyonlugu kaybetmıs bır takım olarak neler yaptıgımızı ne yapalım
busenede olmadı kesın olur seneye başını eğme one aldırma sen kımseye en buyuksun FENERBAHÇE........herkese selamlar kolay gelsın başkan toplantıda su forumu hatırlat yaw mıllete gırsınler de senlesnsın burası bıraz.
Bülent.Yapıcı
27-02-2007, 18:35
selam arkadaş. bu kötü giden günlerde takımımızın yanında olmalıyız.yensede yenilsede kalbimiz hep fenerbahce olacak :) ünifeb
Bülent.Yapıcı
27-02-2007, 18:38
fenerbahceye gönül veren bütün arkadaşlarımızı dernekteki toplantılara davet ediyoruz.lütfen herkes duyarlı olsun bu konuda :)ünifeb en büyük FENERBAHÇE
Erhan Dikmenli
01-03-2007, 16:57
bülent mrb yenisin galiba ismini ilk defa duyuyorum burda yenı arkadaşları gormek cok guzel keske eskılerıde artık gorebılsek
dimi abo, mustafa apo suat ve dıger tum arkadaşlar.
İsmail Dereli
02-03-2007, 01:20
selam millet naber.yaf bu çalışmak hiç zevkli değilmiş baksanıza artık nete bile takılamıyoz.erhan hoca nasılsın ya.aslında dediğin doğru millet sınav havasına girdi,yine bildiğiniz gibi kursa gidip geliyoz.hayırlısı bakalım.inşallah herkesin istediği snuçlar gelir.herkese selamlar...
İsmail Dereli
02-03-2007, 01:26
Arkadaşlar !
03.03.2007 Cumartesi Günü Saat:15.30 da Kadtamonu Fenerbehçeliler Derneğinde toplantımız yapılacaktır.Toplantıda Şükrü Saraçoğlu'na maça gitme konusunda karar alınacak ve ayrıca Unifeb atkılarımız gelmiş olup dağıtılacaktır.Tüm Unifeblilere Duyurulur.hepinizi bekliyoruz...
İsmail Dereli
02-03-2007, 01:29
Sevgili Unifebliler...
06.03.2007 Salı günü,saat: 13.30 'da
Engelli Çocuklar ziyaretimiz olacaktır.
Bu konu da cumartesi günü yapacağımız toplantıda ayrıca ele alınacaktır.
şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler...
Gani Akikol
02-03-2007, 01:35
slm arkadaşlar.nihayet kupada turu atladık...arkadaşlar cumartesi.15.30 da toplantımızx war tüm üyelerimizi bekleriz..atkılarımız geldi toplantıda dağıtırız.....mutlu kalın.HEP DESTEK TAM DESTEK
İsmail Dereli
02-03-2007, 01:44
Meraba arkadaşlar.Uzun zaman oldu nete giremiyoruz,malum kpss uğraştırıyo bizi:)Walla bugün her ne kadar kötü futbol ortaya koysak da turu geçmeyi bildik.umarım bundan sonra keyifle izleyeceğimiz maçlar bizi bekler.bütün arkadaşlara selamlar...(bu arada organizadyonlarımız başlığını da takip etmeyi unutmayın arkadaşlar)
Atila Koymatcık
03-03-2007, 14:42
slm arkadaslar sayfa yenilendikten sonra ancak girebildim
Erhan Dikmenli
03-03-2007, 14:46
gençler hepınıze kolay gelsın herzman arkanızdayız. mustafaaaaaa nerdesinolum
Atila Koymatcık
03-03-2007, 15:05
merhaba erhan tbr ederim adıyamanın neresındesın adıyamanlı arkadas var o soruyor
Mustafa Potuk
03-03-2007, 19:33
Erhan korkma ölmedim daha :) Ama pek vaktim olmuyor nete girmeye. Malum son sınıf psikolojisi. KPSS falan yani.
Onun dışında her şey yolunda...
Bülent.Yapıcı
04-03-2007, 01:01
aslında ben fazla yeni sayılmam.2 yıldır kastamonudayım.Ancak siteye girebildik.şifre sorunları sebebiyle.Neyse tanıştığımıza mennun oldum.:)
Gani Akikol
05-03-2007, 19:01
slm arkadaşlar.atila ,bülent hayırlı olsn şifreniz gelmiş.... arkadaşlar konya maçı için hazırsınz umarm, ayarlıyorm yarın netleşiyr büyük ihtimalle konya maçına gidiyorz....HEP DESTEK TAMDESTEK.mutlu kalın
Bülent.Yapıcı
05-03-2007, 20:13
tşk ederim gani başkan. konya maç ücretini ne zaman ve kime teslim edeceğiz.cvp verirseniz sevinirim.
Ali Çalışkan
06-03-2007, 20:43
Selam millet
kadıköye geliyorsunuz değil mi?
gidelim de kurtlarımızı iyice bir dökelim
bir de benim gittiğim maçlarda fener hep yeniyor ve bol gollü oluyor
inşaallah yine öyle olur
hep beraber gidelim tam destek verelim iyi akşamlarrrrrrrrrr...
Ali Çalışkan
06-03-2007, 20:44
kayseri 6 0
samsun 5 2
trabzon 2 1
bu maçta tahminimce 3 0 alırız yada daha fazla
Mustafa Potuk
07-03-2007, 19:23
Arkadaşlar Cumartesi günü gidiyoruz maça. Sabah 7'de otobüsümüz Eğitim Fakültesinin önünden kalkacaktır. Saat değişikliği isteyen bize bildirsin. Gidiş-dönüş+maç bileti 40 YTL
Bu fiyat Unifeb adına bir rekordur. Anadolu'dan en ucuz maç organizasyonunu Unifeb-Kastamonu gerçekleştirdi.
Gelmeyenler çok pişman olacak :)
Bülent.Yapıcı
07-03-2007, 20:04
Bu otobüsün kalkacağı hareket günü ve saati kesin netlik kazandımı?
Gani Akikol
09-03-2007, 20:44
slm arkadaşlar.merkezde oturanlar saat 6.30 eğitimin önünde olsunlar.kuzeykente oturanlar kredi yurtların önünde 6.30 da hazırolsn..iyi maçlar arkadaşlar gönlüm sizinle ne yazıkki işlerimden dolayı gelemiyorm...mutlu kalın şimdiden iyi yolculuklar.HEP DESTEK TAM DESTEK
Gani Akikol
09-03-2007, 20:48
bide arkadaşlar oranın beleşçisi:)mustafa sizinle geliyo orayı bilen arkadaşımız olarak ona uyun ve yardımcı oln....umarım güzel bir maç izlersiniz....mustafacım sahilde balık yedirmeyi unutma arkadaşlara...:)
Mustafa Potuk
09-03-2007, 20:56
slm arkadaşlar.gani başkan sen merak etme arkadaşlara yardımcı olrum .haketende ilk defa paralı biletli maç izleyecem:)
bu bileti saklayacam wala.... erhan keşke sende olsaydın sağolsn gani başkan bize iyi kadıköy seferi düzenledi...bedawa:)yarın sabah görüşürz.
Atila Koymatcık
09-03-2007, 21:15
slm arkadaslar baskanım ben meslektekilere msj cektim bizde bir sıkıntı yok
Ali Çalışkan
09-03-2007, 21:40
selam m,llet
yarın için gerçekten heyecanlıyım
hiç bu kadar kalabalık gitmwmiştim maça
inşaallah iyi vakit geçiririz de galibiyetle döneriz
ayağımız uğurlu gelir
her zaman her yerde en büyük fener
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
Abdullah Alkır
10-03-2007, 19:56
ewet :)
Murat Türkmen
11-03-2007, 23:25
arkadaşlar ben murat hoşgeldiniz istanbula ben kastamonlu olarak sizinle gurur duydum
Mustafa Potuk
12-03-2007, 01:50
Konyaspor maçında tribündeki yerimizi aldık. Gerçekten unutulmaz bir gündü bizler için. Gelmeyenler çok şey kaçırdı. Özellikle Gani ve Erhan size diyorum. :)
Fotoğrafları yakında eklemeye çalışacağım. Fakat pek boş vaktim yok. Gecikirse kusura bakmazsınız artık.
Atila Koymatcık
15-03-2007, 17:45
slm arkadaslar ilk defa sukrusaracoglunda mac izledim stadımızla grur duydum super bir stad yapmıslar konya macında cekılen bendeki resimleri cd sini hafta sonu bursa macında derneye getiriyorum isteyenler alabilir
İsmail Dereli
15-03-2007, 22:30
Ewet arkadaşlar gerçekten maç ve stad çok güzeldi ama . . .
anlayan anlar belki
FENERLİ KALIN
Bülent.Yapıcı
19-03-2007, 03:05
Atiilla bu konya maçının CD sini senden nezaman alabilirz.dernekte toplantı olduğunda getirirmisn.
Şahin Bilir
22-03-2007, 13:17
arkadaşlar hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar!
Erhan Dikmenli
29-03-2007, 19:42
gençler valla stat burnumda tutuyor doyasıya bağırmayı ozledım dıgı turk aldım ama nafıle burda olmuyor geçen atkı taktım poları gıydım oturdum delı gıbı tek basıma evde mars soyledım ama yok stattakı tadı vermıyor valla herkese kolay gelsın etkınlıkklere devam mustafa bahane bulmak yok ok. allaha emanet olun dernektekı abılere çok selam soyleyın
Fatma Kalaycı
30-03-2007, 21:35
Offf offf çok sıkıldım arkadaşlar...
Arif Kocamanoğlu
31-03-2007, 02:17
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ...
Erhan Dikmenli
03-04-2007, 23:44
arkadaşlar keske gecen sene ye donebılsem bu ara bayaga sıkıntı var ama orda olupda gecen senekı tum arkadaşlarla deli gibi bagırmayı ısterdım
Gani Akikol
05-04-2007, 23:14
slm arkadaşlar 2 haftadır toplantı yapamadık.işlerimden dolayı vizelerden sonra acil bir toplantı yapmamız lazım .3 mayısta ankaraya gidiyorz yüzüncü yıl kutlamaları için şimdiden kendinizi hazırlayın..erhancım senin yerine bağırırız merak etme.ok...mutlu kalın
Suat Albas
05-04-2007, 23:15
baskan merakla bekliyoruz kutlamaları....
Gani Akikol
05-04-2007, 23:18
suatcm alparslan abinin yanına bi uğra ok.ben yarın safranboluya gidiyorm yarışmam war şans dileyn...yüzüncü yıl kutlamaları için ne diyor. toplantı istediler benden dernek yöneticileri ama yarışmamız war zaman olmadığı için yapamadık ben gelinceye kadar sen hallet ok.
Erhan Dikmenli
08-04-2007, 13:01
ganı valla super gıdıyorsunuz bravo bugun ankardan geldım ankaradakı arkadaşlar sızın organızasyonları konusuyorlar boyle devam edın bu arada yenı dernek başkanı kım oldu yaw evren abı bırakacagız falan dıyordu. onlar bıraktı galıba uzun zamndır konusamıyorum onlarla yavuz abılere falan cok selam soyleyın benden hadı kendınıze ıyı bakın
Gani Akikol
09-04-2007, 17:26
Slm arkadaşlar çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.üniverisiteler arası yarışmamız wardı.2 ci olduk türkiye finaline yükseldik..neyse erhancım wala elimizden geleni yapyrz bizim yönetim değişti çok oldu.yeni dernek başkanımız ahmet RUGANCI...ok .arkadaşlar 3 mayısta ankaraya gidiyorz hazırlayın...bide büyük ihtimalle ayın 21.22 sinde dewirteslimi yapacaz ...bunları artık toplantıda konuşurz.sınawlarınızda başarılarr....MUTLU KALIN
Gani Akikol
10-04-2007, 12:26
slm arkadaşlar.bu haftaki kayseri maçında bir tartışma çıkmış herhalde dernek üyeleri arasında.bizden 2 kişi sorumlu olacak giriş çıkışlar için...beşiktaş maçında 2 kişiye görew werecez.üye olmayanlar giremeyecek...bide pınar aramıza bekleriz inşalah kazanırsın..MUTLU KALIN
Suat Albas
10-04-2007, 17:15
3 Mayis 2007 Atamizla 100 YÜze EtkİnlİĞİ Cercevesİnde Anitkabİr'e GİdİŞ Organİzasyonu Duzenlenecekİtİr.Ücret Olarak Unİfeb Uyelerİ 10 Ytl KarsiliĞinda Bu Organİzasyona Katilabİlecektİr.gelenlerİn İsİmlerİ 100.yil FenerbahÇe AlmanaĞinda Yer Alacaktir.gelmek İsteyen Uyelerİmİz En Gec Yarin,HazirlanmiŞ Ve Bende Mevcut Olan Formu Doldurmalari Gerekmektedİr.bu Firsati Kacirmayin,almanakta Sİzİn De İsmİnİz Olsun...
Erhan Dikmenli
10-04-2007, 18:20
aranızda olmayı cok ısterdım ama ne yaparsın gorev işte yapacak bısey yok sızlere kolay gelsın bu arda bızım koyede net geldı valla super oldu.. zaten cok canım sıkkın dı cok ıyı oldu bu.
Ömer Aydemir
12-04-2007, 18:28
memleketim kastamonuya istanbuldan selamlar..
Atila Koymatcık
13-04-2007, 22:11
slm arkadaslar gani tebrik ederim 2. olmuşsunuz inş. turkiye şampiyonu olursunuz besiktas macında biz kapıda durduk arkadaslar bizden bunu yonetım ıstedı yapmamız gerekıyordu
Atila Koymatcık
13-04-2007, 22:15
slm arkadaslar ismail 3 mayısta ankaraya gidecek olan meslekteki arkadasların isimlerini memleketten dönünce ben senden alayım
Bülent.Yapıcı
17-04-2007, 17:13
slm arkadaşlar biliyorum galiba herkes suan memleketinde tatildee.tatil dönüşünde toplantı yapılacakmı?yani bu ayın sonu gibi.bir haber olursa sevinirzz.
Mustafa Potuk
19-04-2007, 23:51
Arkadaşlar kusura bakmayın uzunca bir süredir foruma giremedim ve bu yüzden bir çok konudan uzak kalmışım :)
Sizlerle beraber 3 Mayıs'ta Anıtkabir'de olmayı ve geçtiğimiz yıl yaşadığımız o gururu bir kez daha yaşamayı çok isterdim. Fakat işler ters gitti. O tarihte İstanbul'da olmam gerekiyor. Gerçekten çok üzgünüm. Belki de bu sizinle yapacağım son etkinlikti. Malum okul bitiyor bu sene.
Ömer Öztürk
20-04-2007, 03:13
beyler hayırlı olsun.hemşelerim yaaa.çok sevindim walla.yaşasın taşköprü :D
Erhan Dikmenli
20-04-2007, 17:14
herkese slmlar. mustafa naber ya nerelerdesın olum kpss ye nerde gırıyosun ben kastmonuda gırcem adıyamandan ıstanbula gelıp ordan arabayla kastamonu ya gelecegım orda olurmusunuz mustafanın gıyabında butun 4. sınıf arkadaşlara soruyorum umarım orda olursunuz. da gorusuruz konusuruz
İsmail Dereli
20-04-2007, 22:26
DeĞerlİ Unifeblİler!!!
3 Mayis 2007 Tarİhİnde KlubÜmÜzÜn 100.yil Etkİnlİklerİnden Bİrİ Olan "anitkabİr Zİyaretİ" GerÇeklertİrİlecektİr.
Daha Fazla Bİlgİ İÇİn BÖlÜm Sorumlulariniza DaniŞiniz...
Erhan Dikmenli
23-04-2007, 04:07
millet nerdesiniz ya bu kadar bos bırakmayın buraları sızlerı burdan takıp edebılıyorum anca arada bır haber verın de kim olu kım sag dımı ama hadı bakım goreyım sızı
Mustafa Potuk
23-04-2007, 17:16
Erhan normalde KPSS'ye Kastamonu'da girecektim. Fakat durduuğumuz bina yıkılacakmış. Ev sahibi evi boşaltın diye bastırıyor. O zamana kadar ev başımıza yıkılır :) O yüzden sınava büyük ihtimalle Çorum'da gireceğim. Gerçi daha kesinleşmiş birşey yok benim açımdan. Görüşmeyi gerçekten çok isterdim. İnşallah görüşürüz. Kastamonu'da olmazsa İstanbul'da görüşürüz.
Gani Akikol
26-04-2007, 12:54
Slm arkadaşlar.cumartesi saat 20.00'de fenerbahçeliler derneğinde devir teslimi yapcaz tüm üyelerimizi bekleriz...buraya kadarmış arkadaşlar birlektiliğimiz okul bitiyo gidecez ama gönlüm herzaman sizinle olacak.neyse bunları toplantıda konuşurz...MUTLU KALIN
Erhan Dikmenli
01-05-2007, 06:25
herkese hayırlı olsun ganıcım yaptıgınız hızmetlerden dolayı cok tesekkur ederız sana ve arkadaşlarına .
yenı gorevı alacak arkadaşlarıda bızlere mutlaka bıldır kı ırtıbatımız kopmasın
TAM 2 sene oldu senın suren doldu yeter artık ganı artık istifa artık istifaaaaa
Erhan Dikmenli
01-05-2007, 06:26
hadı gençler bu senede sıra sızlerde zor gunde hep destek tam destek....
Erhan Dikmenli
02-05-2007, 12:15
abo sana arkadaşlarına yapmıs oldugunuz hızmetlerden dolayı tesekkur edrız umarım yenı gelen arkadaşlarda gecen senelerde oldugu gıbı ıse sıkı sarılırlar bıde yenı arkadaşların bızlerle ve ozellıkle ıstanbuldakılerle ıletısıme gecerse cok sevınırım kendınıze ıyı bakın hepınıze kolay gelsın
Gani Akikol
02-05-2007, 19:13
mrb arkadaşlar.erhancm sğl.fenerhaçeye hizmet etmek benim için gurur wericiydi.inşallah bundan sonraki yönetimde başarıların dewamı gelmesi dileğiyle fenerbahçe aşkıyla hepinizi slm lıyrm....
Erhan Dikmenli
03-05-2007, 02:34
umarım herkes ıyıdır işler yolundadır. bu arada bısey sorcam ya gese falan dernek kuracaklardı kastamonuya kurabıldılermı acaba cok merak edıyorum valla
Mustafa Potuk
03-05-2007, 12:43
umarım herkes ıyıdır işler yolundadır. bu arada bısey sorcam ya gese falan dernek kuracaklardı kastamonuya kurabıldılermı acaba cok merak edıyorum valla
Erhan dalga mı geçiyorsun yaa...
Ne derneği? Onlardan olsa olsa saman alevi olur. Çünkü parlamalarıyla sönmeleri bir olur.
Ayrıca bu iş yürek ister. (Cem Uzan gibi konuştum değil mi? :) Cimbom Kadıköyden puan alacak :) )
Erhan Dikmenli
03-05-2007, 14:47
mustafa olum 4 sun ya havandan yanına gecılmıyo senı ılk tanıdıgım gun aklıma geldıde valla ozaman harbı comdun ya ama artık agır abı olmussun baksana foruma bıle nezaketen gırıyorsun saka saka kızma hemen neyse mıllete selam sole hepınıze kolay gelsın
Suat Albas
04-05-2007, 04:02
Merhaba Arkadaslar. Yenİ YÖnetİmİm Ve Ben İnsallah DevraldiĞimiz Bu GÖrevİ En İyİ Sekİlde Yerİne GetİreceĞİz.. Ganİ Baskan Sen Hala Benİm Baskanimsin..
Erhan Dikmenli
05-05-2007, 04:42
yenı yonetıme ve oradakı tum arkadaşlara yapacakları calışmalrında başarılar dılerım...
Mustafa Potuk
06-05-2007, 03:02
Müthiş bir galibiyet elde ettik bu akşam. Hayatımda ilk kez bir derbiyi stadda seyrettim. O derbinin şampiyonluğu getirecek maç olması benim için ayrı bir mutluluktu. Maç boyunca küfür eden bejeke taraftarlarının maç sonundaki hallerini görmenizi isterdim. Taraftarımızla bir kez daha gurur duydum. 1 saniye olsun susmak nedir bilmediler. Hepimizin sesi kısıldı. Ama helal olsun Fenerbahçeme. Maçın bitiminde Beşiktaş semtinde hüzün vardı bu akşam. Maç sonunda taraftarlar şanlı Fenerbahçemin kutsal bayrağını yakma cüretini bile göstermişlerdi. Acizliklerini ancak bu şekilde söndürebileceklerini düşünüyorlardı. Zafer turu atan Fenerbahçeli araçlar taşlandı, tekmelendi. Açıkçası bir ara hastanelik olacağımı düşünmedim değil :) Ama Kadıköy'e geldiğimizde bundan yarım saat öncesine kadar müthiş bir coşku vardı. Bağdat Caddesi görülmeye değerdi.
Evet. Çarşı musalla taşını gördü bu akşam. Ettikleri küfürler kendilerinde patladı ya bundan daha büyük mutluluk yoktur
Şahin Bilir
07-05-2007, 22:41
yakışır sana be sen belki beni bilmezsin ama ben seni biliyorum aynı lisedendik bizde hamsi maçına gideceğiz orda görüşürüz inşallah:)
Erhan Dikmenli
08-05-2007, 20:06
mustafa ne ıs olum ınonuye mı gıttın olum var ya sen yıne kesın beleş bı bılet bulmussundur neyse fener fener fener pankartları muhtesemdı gercekten
kazımkanat hıc kufur etmedıler dedı ezıktas taraftarı ıcın ama maç sonunda muhtesem oynayan tumere cok sıddetlı bır kufur vardı ben lıg tvden seyrettım kufrler tvden bıle duyuluyordu ama kazım bey bıraz yaslandıgı cın duymadı sanırım
ya arkadşlar bızım kastamonu grubunda kı arkadaşların msnlerı yokmu varsa bana bı ozelden yollayın ya beklıyorum mustafa once sen yollakı dıgerlerı yollar
Gani Akikol
09-05-2007, 17:35
slm arkadaşlar.perşembe 12.oo de fenerbahçe.gasaray minikler basketbol maçı war .ATATÜR spor salonunda tüm fb li arkadaşları bekliyorz.HEP DESTEK TAM DESTEK
Mustafa Potuk
10-05-2007, 20:19
Erhan ne bileti yaa. Biletle kim uğraşır. Bilete para verip bjk yi mi zengin eelim? Eğer bir adamın bütün arkadaşları polisse maça girmek de bu kadar kolay oluyormuş meğer :D
Kazım Kanat bunamış galiba artık. Adamlar bir dakika olsun küfürsüz tezahürat etmedi. Ama bizimkiler de eksik kalır mı? Tuttum valla bizimkilerin tezahüratlarını. Şu günlerde hep dilimde. Ev arkadaşımda bjk li. Ona gece gündüz söylüyorum tezahüratları. Yakında öldürecek galiba beni.
Tümer maç sonunda sov yaptı tribünlere. Bjk nin ettiği küfürler kendilerinde patladı :D
Erhan ben msni burdan yazayım ki belki arkadaşlar da yazarlar:
mustafa_yunus@hotmail.com
Kırk yılda bir minik takımı da olsa Fenerbahçe'nin bir takımı Kastamonu'ya geldi bugün. Şanssızlığın bu kadarı olur. Bugün stajım vardı. Hoca dersi dinlemeye geldi. Hocaya da tezahürat ettim kendi kendime maçtaki gibi :D Gidemedim kahretsin.
Mustafa Potuk
10-05-2007, 20:23
yakışır sana be sen belki beni bilmezsin ama ben seni biliyorum aynı lisedendik bizde hamsi maçına gideceğiz orda görüşürüz inşallah:)
Şahin galiba bende seni tanıyorum. En azından ismini hatırlıyorum. Bizden bir alt dönemdin galiba. Kızıl saçlı bir arkadaştın hatırladığım kadarıyla.
Bu hafta maalesef maça gelemiyorum. Çünkü artık okul bitmek üzere. KPSS'ye ağırlık verdim bu günlerde. İnşallah Osmancık'ta görüşürüz. Gerçekten burada insanın bir hemşehrisini görmesi çok güzel bir duygu.
Erhan Dikmenli
11-05-2007, 02:14
olum burda sehır mıllıyetcılıgı yapmayın len:) neyse msnye ekledım senı benım msnyı de verımde ulaşmak ısteyen olursa msnden ulaşırsınız malum bulundugum yerde hıc bır tel cekmıyor ev telefonu var oda 2 gunde bır bozuluyor allahtan su ınternet geldıde bıraz rahatladım bedirhan2006@hotmail.com burdan ulaşırsınız bana ok herkese kolay gelsın mustafa olum bız 4 deyken valla kpss falan dınlemıyorduk gec bu ayakları sen zaten turkçe cısın rahat gırersın 1. olmasa bıle 2. atama da kesın gıdersın bı ara msn ye gelde uzun uzun konusalım
ayrıca ben bıde turkcell hat aldım genelde o acık olur bı ara senı ordan ararım tel çeken bır yere gıdeyım :)hadı kolay gelsın
Erhan Dikmenli
12-05-2007, 02:35
beyler buraya beyler buraya foruma gırmeyen cınconlu olsun daha nedıyım sıze bılmıyomkı
KASSSSSSTTTTTTAAAAAAMMMMMOOOOONUUUUUUU hadı kalk artık kıtabın basından
fınallere gırmıyoruz kadıköye gıdıyoruz hadı yaw hadı
Erhan Dikmenli
14-05-2007, 03:53
beyler hepımıze hayırlı olsun ŞAMPİYONLUK ayın 19unda ankara bahar senlıgı var gelecekmısnız. bı haber verın bı mınubus bıseyler ayrlayın orda şampıyonluk kutlayalım
hadı haber beklıyorum
Fatma Kalaycı
14-05-2007, 16:42
Arkadaşlar,şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
Fayda
Etmez
Ne deseler
EN BÜYÜK FENER
Rakip yok
Başka takım yok
Adınla şanınla
Harikasın sen fener
Çok geçmez anlarlar
Elbet susar seni çekemeyenlerrrr!!!!!!
Mustafa Potuk
15-05-2007, 00:27
Şampiyonluğumuz hayırlı olsun arkadaşlar.
İlahi adalet yerini buldu. bir sene son dakika golüyle şampiyon olursun. Bir sonraki sene son dakika golüyle şampiyonluğa el sallarsın.
allah'ın sopası yok işte...
Erhan Dikmenli
15-05-2007, 15:19
mustafa olum neydıyon ankara macına gelıyonmu sen yıne beleş bı bılet bulursun varya ya ankaraya gelemıyorum pazara alınmıs ne yazıkkı sıze ordan cok yakın ankara oraya da gıtmezsenız nereye gıdeceksınız yaw bırak artık kpss yı yeter cok calıstın olum oleceksınız atanırsınız ben atandıgıma gore herkes atanır korkmayın gecen senekı halımı bılıyorsunuz dımı ordan oraya dernekte toplantı falıyetler ankara anıtkabır yemekler nebılımıste herseyı yaptık fazla kasmayın kendınızı bu sene atanır herkes en kotu sozlesmelı ogretmenlık gelır subatda da kadroya gecersınız hadı hazırlanın ankaraya :)
Erhan Dikmenli
15-05-2007, 15:22
arkadaşlar kpss sınavı ayın 30 unda yapılıyor ya bızım burdakı zekı ınsanlar bıde aynı gune hızmet ıcı egıtım kursu sınavı koymuslar sızce ne yapım bu sene kpss ye gırmeyıp sozleşmelı olarak devammı edım yoksa hazırlayıcı kursun sınavınamı gıdeyım offff öğrencı olmak ıstıyorum kastmonuda offfff
şampiyonluga bıle dogru durust sevınemedım
ulusoy ıstıfa ulusoy ıstıfa kesın bunda da onun parmagı vardır
Erhan Dikmenli
16-05-2007, 20:11
ya senlık pazara alındıgı ıcın ben ımkansız gelemem pazartesı sabah okulda olmam cok zor olur oyuzden na yapalım zaten sızdende hıc ses seda yok ankaradan davet eden de yok gelın buyrun dıye gercı benım gelememe durumuma sevınen bı kısı olmustur ama neyse hadı sıze kolaay gelsın kpss de ıyı calısmalar
bu arada bayanlarda ezdık ezıktası eze eze sampıyon olduk
Mustafa Potuk
16-05-2007, 20:47
Gidemiyoruz Erhan malesef. Malum KPSS :)
Erhan Dikmenli
16-05-2007, 22:15
olum az once konustum senle allahtan bu sene son senen eger bı sene daha kalsan harbıden unıfeb falan kalmazdı orda :) adam sampıyonlugun gelebılecegı maçta sen tut sınıfla gezıye gıt bahaneyede bak son seneymıs 1ooyıl yasayacan ya mustfa bıdaha gorursun boyle bı sampıyonluk neyse abo nasıl adam bu ya valla atın bu adamı hemen ıstıfasını ısteyın mustafa - ulusoy el ele hep beraber istıfa istıfa
Bahriye Tekin
17-05-2007, 07:30
Her biri pırıl pırıl öğrenmek için azimli küçücük çocuklar var orada... (http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=6295)
sanırım şampiyonluk sevinciyle gözlerden kaçtı bu durum...
bu yapabileceğimiz en sosyal içerikli organizasyondur bence...
hep söleyip sadece fikirlerimizde kalan sivil toplum örgütü yanımızdır.
arkadaşlar lütfen biraz üzerine düşelim, onların da sevinecekleri bir şeyleri olsun...
Erhan Dikmenli
19-05-2007, 02:40
utancından bak cevap bıle veremıyor ya bu arada mustafa bzım hemsırelıkte okuyan kızlar vardı ozlemler falan onlar ne oldu 1 kaç tane daha vardı dıger arkadşların ısmını hatırlayamadım onlar bı ara foruma falan gırıyorlardı sımdı hıc seslerı cıkmıyor gercı sadece kızlar degıl erkeklerden de ses cıkmıyor baksana abo bıle en son ne zaman gırdı allah bılır apo yok suat yok gokhanlar yok nerde olum bu mıllet ya
hepsı mı kpsss çalısıyor
kolpa kastamonu kolpa kastamonu :)
Erhan Dikmenli
21-05-2007, 00:31
ya buraya bende ugramasam kımse ugaramayacak mıllet nerdesınız kastamonuda kımse kalmadımı ya nerdesınız yeter kpss ye gomuldunuz bı çıkın da hava alın bıdaha mı okuyacaksınız unıversıteyı ya hadı canlan artık dıyorum yenı başkan suat degılmıydı suat nerdesın be kardesım yonetımını bı canlandır gelecek sene ıcın sımdıden hazırlık yap yaptıgın hazırlıkları bızlerle de paylaş kı forum bıraz canlansın dımı ama hadı bakalım kolay gelsın sızleree
Gani Akikol
21-05-2007, 01:01
slm arkadaşlar.şampiyonluğumuz watana millete hayırlı olsunn zoru başardıkk..gelecek hafta şampiyonluğumuzu doyasıya kutlayacaz.gerçi 2 haftadır kutluyorzz.....busefer daha başka kutlayacaz..erhancım milett çok yoğun yaz geldi ya millet ortam yapıyor:)tabi senden geçtii rahatsınn.kib MUTLU KALIN
Erhan Dikmenli
21-05-2007, 03:51
yok be olum ne rahatı sampıyonlugu bıle kutlayamadım burda dagın başında tek basıma fb tv seyrettım ve ıse başladıgım ıcın kendıme salladım durdum valla neyse kutlama ıcın bı organıze falan varmı yazın 100. yıl ve sampıyonluk ıcın yemek eglence bısey varmı varsa bana hebr verın de uygun olursam mutlaka gelırım haber verın bana
Bülent.Yapıcı
21-05-2007, 20:01
şampiyon fenerbahce büyüklüğünü şimdi gösterdi aslında gs yi ali sami yende yenerek bunu gösterdi.bence gs ye çok büyük bir ceza gelmesi lazım.neyse onlar bizi ilgilendirmiyo.biz sampiyon olmuşuz onları yenmişiz.onlar düşünsün bunları biz eğlenmemize bakalım bu güzel 100. yılımızda.hoşcakalın
Erhan Dikmenli
24-05-2007, 18:40
buaraya kımse yazı yazmasın yazanın:cekic:sonrda :intihar:
Erhan Dikmenli
24-05-2007, 23:44
foruma gırıp de dıger tarafllara mesaj atıp kendı unıversıtesınıunutan kısılere ne ceza verelım başkanım:) böyle yapanlar var sanırım
Erhan Dikmenli
25-05-2007, 11:32
gercı hos başkan foruma bıle gırmıyokı dıgerlerı neyapsın ya ::kizgin: :hakem:
Gökhan Ersüllü
26-05-2007, 15:29
Slm Arkadaslar Uzun Zamandir Forma Gİremİyordum Şİfre Sorunu YaŞiyordum Bakiyorumda Yİne Ayni KİŞİler Takiliyor Neyse Artik Bİzler Mezun Olduk Ama Arkadan Gelenler Bu İŞİ ĞÖvÜslemesİ Lazim Bİzler Her Zaman Arkanizdayiz
Hep Destek Tam Destek Hedefİyle
Gökhan Ersüllü
26-05-2007, 15:33
Slm Erhan KardeŞİm Nasilsin Uzun GÖrÜŞemİyoruz Ben Konyali HatirlamiŞindir Belkİ Ataman ÇikmiŞtir Umarim Bende GeÇen Yil Mezun Oldum BİldİĞİn Gİbİ Ama Halen Kastamonudayim Bu Sene Sinavlara Gİrdİm Assubaylik Sinavini Kazandim Tek MÜlakat Kaldi İnsallah Allahin İznİyle Olacak Oda Neyse Fatma Nasil Bu Arada Devam Edİyorsunuz Dur Umarim K.İ.b A.e.o
Fatma Kalaycı
27-05-2007, 00:38
en büyük fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fatma Kalaycı
27-05-2007, 00:39
gökhan ben hatırladım seni bende buralardayım beni erhana sormana gerek yok.bende iyiyim umarım sende iyisindir.görüşmwek dileğiyle.dua edin bana sınava az kaldı.atanmam lazım artık
Fatma Kalaycı
27-05-2007, 00:50
bizler hala burdayız,bizleri unutmayın
Erhan Dikmenli
27-05-2007, 02:12
Slm Erhan KardeŞİm Nasilsin Uzun GÖrÜŞemİyoruz Ben Konyali HatirlamiŞindir Belkİ Ataman ÇikmiŞtir Umarim Bende GeÇen Yil Mezun Oldum BİldİĞİn Gİbİ Ama Halen Kastamonudayim Bu Sene Sinavlara Gİrdİm Assubaylik Sinavini Kazandim Tek MÜlakat Kaldi İnsallah Allahin İznİyle Olacak Oda Neyse Fatma Nasil Bu Arada Devam Edİyorsunuz Dur Umarim K.İ.b A.e.o
hatırladım kardesım nassı unuturum 19 mayıs gunu sabahın korunde dernek bınasının onunde merdıvenlerde oturdugumuzu atamam cıktı adıyamanda bı köyün mezrasındayım in cın top oynuyor bu sene sonunda ıstanbula gelmek ıcın tum yolları deneyecegım bakalım hayırlısı fatmayı sormussun sana zaten cevabını vermıs anlamıssındır herhalde neyse bunlar derın mevzu hayırlısı bakalım zaman neyı gosterecek secımden sonra kastamonuya gelecegım orda olanlaral mutlaka goruselım
Erhan Dikmenli
27-05-2007, 02:14
fatma senden alıntı yapıp yazacaktım ama sen sımdı onada kızarsın hatta boyle yazdım dıye kızarsın belkıde neyse boyle bı sayfa actıgın ıcın yınede tesekkur sana umarım kastamonudakı mıllet bızlerı unutmazlar
Fatma Kalaycı
27-05-2007, 02:49
hıhı
Erhan Dikmenli
27-05-2007, 15:23
arkadaşlar 100.yılımızda şampıyonluk yarısını basarıyla tamamladıktan sonra sıra bu sampıyonlugu en ıyı bıcımde kutlamaya geldı.yanılmıyorsam 2003 yılında kurulan KASTAMONU FENERBAHÇELI'LER DERNEĞİ 4 yıllık gecen surede yapmıs oldugu organızasyonlarla kastamonuda bulunan taraflı tarafsız herkesın takdırını kazanmıstır "kastamonu sarı laacıvert" yemegı sampıyonluk yemegı ve bunun gıbı bır cok organızasyon şimdi 100 yıl sampıyonluğunu kutlayacakları bır kutlama bır organızasyon yapacaklardır mutlaka yada yaptılarmı bılmıyorum sızden ıstegım eger hala boyle bır fıkır orataya atılmamıssa organızasyon sorumlularımızın dernek yonetıcılerının yanına bu ve bunun gıbı degısık fıkırlerle gıderlerse KASTAMONUDA da 100.yıl coskusu yasanır. eger boyle bır organızasyon yapılırsa buradan mutlaka mezun olan arkadaşlarada duyurmanız bızler ıcın yeterlı olacaktır. ve eger bı tarıh bellı degılse boyle bır sey ıcın 19.07 den sonra olmasını ısteyın 19.07 de ıstanbuldakı kutlamalara katıldıktan sonra bu coskuyu 4 senemızı gecırdıgımız kastamonuda da yasamayı cok ısterım bu konu hakkında ismail senın bıraz fedakarlık yapman gerekıyor gecen senelerde bız nasıl yaptıysak hepınızze kolay gelsın
Erhan Dikmenli
28-05-2007, 19:34
aşk kırıntısıyla doymaktansa iki lahmacun bir ayran söylerim.ayrıca beni terkedersen bende seninle gelirim :???::p
fatma bu nedemek halk senden bı acıklama beklıyor kamuoyunu bılgılendırırsen cok sevınırız butun halk bu cumlenın ne demek oldugunu merak edıyor???
Erhan Dikmenli
28-05-2007, 19:35
beyler su forumla ılgılenın bıraz ya bı takıp edın bı cevap yazın allah askına
Erhan Dikmenli
28-05-2007, 19:36
ya nerdesınız nerde bu mıllet foruma bıseyler soruyoruz cevap yok karsılık yok yapılan bır organızasyon varmı dıye sorrduk cvp yok sağolun beyler sağolun ve hep boyele devam edın:kizgin: :kizgin: :kizgin:
Erhan Dikmenli
28-05-2007, 19:38
beyler sayfa açmak yetmıyor foruma arada bır gırıp de ne yazmısalar acaba dıye bakmak da lazım
Gani Akikol
29-05-2007, 00:14
slm arkadaşlar.erhancım wala herkes mewzuniyetle uğraşıyo bahar şenlikleri filan derken formu unutular....1 haziranda migros otoparkında canlı müzik.hawai fişek meşaleli...konserimiz war...bekleriz erhan...bu arada ben pazar günü kastamonuya elweda ediyorm.....MUTLU KALIN
Erhan Dikmenli
29-05-2007, 01:14
slm arkadaşlar.erhancım wala herkes mewzuniyetle uğraşıyo bahar şenlikleri filan derken formu unutular....1 haziranda migros otoparkında canlı müzik.hawai fişek meşaleli...konserimiz war...bekleriz erhan...bu arada ben pazar günü kastamonuya elweda ediyorm.....MUTLU KALIN
cok ısterdım ama bılıyosun gorev ıcabı adıyamandayız inşallah başka bır sefere yapmıs oldugun emekler ıcın tekrar tesekkur edrız kpss de başarılar
Alper Sayın
29-05-2007, 22:55
ARKADAŞLAR BİR KASTAMONU ARAÇLI OLARAK ÖNCE TEBRİK EDER SONRA GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM KASTAMONUYU HERYERDE YAŞATALIM KASTAMONUDA Bİ SIKINTINIZ OLURSA BENİ BULUN DAYIM 3 SEZODUR BELEDİYE KONSEYİNDE ELİMDEN GELDİĞİNCE FENERBAHÇE'li KARDEŞLERİME YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM BU ARADA BENDE GAZİ UNİFEB E YENİ KATILDIM "HERŞEY FENERBAHÇE İÇİN
Serkan Dikmenli
30-05-2007, 01:08
ARKADAŞLAR BİR KASTAMONU ARAÇLI OLARAK ÖNCE TEBRİK EDER SONRA GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM KASTAMONUYU HERYERDE YAŞATALIM KASTAMONUDA Bİ SIKINTINIZ OLURSA BENİ BULUN DAYIM 3 SEZODUR BELEDİYE KONSEYİNDE ELİMDEN GELDİĞİNCE FENERBAHÇE'li KARDEŞLERİME YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM BU ARADA BENDE GAZİ UNİFEB E YENİ KATILDIM "HERŞEY FENERBAHÇE İÇİN
umaarım forumdanceza almazsın buyuk harfle yazdıgın ıcın kastamonuyu dusundugun ıcıntesekkur ederız. gercı bızım arkadaşlar bu ara pek unıfeb le ugrasmıyorlar ama neyse
Fatma Kalaycı
31-05-2007, 22:34
hiç bir anlama gelmiyor.senle alakalı değil.
Abdullah Alkır
01-06-2007, 21:20
heyt be burda kimler varmış... sizi değil bizi bile unutullar hala okuduğumuz halde :)
Sibel Şarman
06-06-2007, 21:18
1907ÜNİFEB-Muğla Üniversitesi olarak 17.şampiyonluğumuzu 16 Haziran da Gökovada Düzenleyeceğimiz Tekne turu organizasyonu ile kutlayacağız...
Bu çoşkulu turumuza 1907ÜNİFEB ailesinin tüm fertlerini davet ediyoruz...
Tekne Turu Fiyatı:20 ytl dir...
Katılmak isteyen arkadaşların bana en geç 14 Hazirana kadar özelden mesaj atmaları gerekmektedir...
Erhan Bulgurcu
12-06-2007, 15:03
slm arkdaşlar.
Erhan Bulgurcu
12-06-2007, 15:05
ben kast. lyum marmara ünifebden fenrbahçemizi kastamonuda da en iyiy şeklde temsil ettğnz içn sağoln. biraz daha fazla katılım olsa iyi olur.
Uğur Kaba
13-06-2007, 00:57
marmarada tek kastamonulu ben diilmişim demek :D
Bahriye Tekin
16-06-2007, 08:20
Bir okul düşünün, 3-5 derslikle kalabalık sınıflardan ibaret...
Kütüphanesi yok, dersler için kaynak kitapları yok, hatta kağıtları bile yok...
Bir öğretmen düşünün, tüm imkansızlıklara rağmen küçücük bedenleri eğitmek için çabalayan...
Ve bir çocuk düşünün, öğrenmek için kar üstünde yalın ayak okula giden, azim ve umutla çabalayan... Kalemi, defteri, silgisi yok. Kitapları da yok. Tek sahip olduğu şey öğrenme isteği ve merakı. Okumak istiyorlar...
Zihninizde canlanan bu yer maalesef gerçek. Yardıma ihtiyacı olan binlerce okuldan sadece biri.
Bitlis Ahlat' ta bu okul. Vakıfbank İlköğretim Okulu. Eğer arkadaşımın tayini oraya çıkmasa hiç duymayacaktım adını belki de sizler gibi... Oradaki imkansızlıkları ilk ağızdan dinledim ve her dakika daha çok utandım kendimden. Bizler beğenmediğimiz için giymediğimiz ayakkabılarımızı çöpe atarken onlar buna sahip bile değil. Biz ailelerimizin bize binbir emekle hazırlamaya çalıştığı geleceği beğenmezken, onlar kendileri için bir gelecek bile düşenemiyor, bizim kadar şanslı değiller maalesef. Hayata dair her şeyi okulda öğreniyor ve gelecek için bir umut taşıyorlar içlerinde.
Kendilerine sunulan küçücük dünya yerine hakettikleri aydınlık geleceği onlara verebilmek için bizim de yapabileceğimiz bir şeyler olmalı.
Çok acil bir yardım paketi bekliyorlar bizden...
Neler toplayabiliriz?
OKS hazırlık için kaynak kitaplar...
Mümkün oldukça fazla A4 kağıt...
Kalem, silgi, kalemtraş... (her türlü kırtasiye araç-gereçleri)
ilköğretim çocuklarına uygun hikaye kitapları...
Kullanılabilir durumdaki eski ayakkabı ve kıyafetleriniz...
Ve çocukları mutlu edebilecek aklınıza gelen her şey...
Küçücük yüzlerde kocaman gülüşler yaratmak için elimizden geleni yapacağımızı biliyorum...
arkadaşlar
2. paketi okullar açıldıktan sonra Eylül sonu - Ekim başı (tarih henüz kesin değil) yollamayı düşünüyoruz.
şimdiden elinizdekileri toparlarsanız ve çevrenizden alabilirseniz çok iyi olur
yine küçük bir zamana kalmasın ve istediğimiz daha büyüğünü yapabilelim diye...
sağolun şimdiden...
not: asıl konu başlığı burdadır (http://http//www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?p=489907#post489907)
Erhan Dikmenli
22-06-2007, 23:49
arkadaşlar forumdan ceza ladıgım nedenıyle uzun suredır msj atamıyordum ama goruyorumkı mıllet ıyıce kpss ye yogunlaşmıs artık ınsallah hepnızın sınavı ıyı gecer ve ıstedıgınız bır ılde gorev yaparsınız. herkese ıyı akşamlar
Erhan Dikmenli
22-06-2007, 23:54
beyler hepınıze kolay gelsın sınav zamanı yaklastıgından kımsecıkler yok forumda sınav onemlı oldugu kadar sınavdan sonra yapacagınız tercıhlerde cok onemlı eger benım suanda bulundugum ılden yerler yazmak ıstersenız ben yardımcı olabılırım adıyaman la ılgılı elımden gelenı yaparım herkese hepınıze kolay gelsın
Erhan Dikmenli
23-06-2007, 20:06
ya mıllet sadece bızlerı degıl foruma gırmeyı bıle unutmus neyse kpss zamanı olduğu ıcın pek ustunde durmuyorum ama sınavdan sonra en azından ne yaptıgınızı bızlere duyurun merak ederız valla mustafa olum sende bak bu sene mezun oldun artık sen de buraya yazarsın bızlerı de unutmayın dıye :)
Erhan Dikmenli
23-06-2007, 20:12
artık sona dogru yaklasılan bugunlerde herkes sınava kıtlenmıs durumda ben harıc bazı olayların ust uste gelmesınden ve suanda gorev yaptıgım yerın olumsuzlukları yuzunden bu sene sınava hazırlanamadım dolayısıyla cok buyuk bı beklentım yok ama sızlerden ıyı puanlar beklıyorum bugun bı arkadaşla konustum netlerının ıyı oldugunu soyledı umarım hepınz sınavda yuksek puan alıır ve ıstedıgı yere atanır.
Erhan Dikmenli
23-06-2007, 20:13
amma bahane bulmusum ya ya aslında öğretmenlıkle kpss ye hazırlık bırlıkte olmuyor oyuzden de calısılmıyor tekrar herkese basarılar
Erhan Dikmenli
23-06-2007, 20:15
30 hazıranda evren baskanın oglunun sunnet dugunu varmıs ben ne yazıkkı o tarıhte hala adıymanda olacagımdan gıdemıyorum ama otarıhte kastamonuda olursanız unıfeb adına katılsanız guzel bır jest olur baskana
Ali Çalışkan
23-06-2007, 22:33
selam millet kpss çalışıyoruz galiba
inşaalah hep berabner yakın bir yer kazanırız da bu birlik beraberliğimiz bozulmaz oralarda da fener bahçemiz için bir araaya geliriz
arkadaşlar herkese sınavlarında başrılar bizlere de dua etmeyi :)
:) unutMAYIN:)
:dans:
Gökhan Ersüllü
24-06-2007, 01:28
slm millet nasılsınız erhan senin adına çok sevindim kardeşim insallah ataman gelir batıya haaaaa
bu arada bende assubaylığı kazandım mülakat sonuçlarını bekliyorum olursa seneye göreve başlayacam hepinizi yürekten SELAMLIYORUM...............
Gani Akikol
26-06-2007, 12:39
slm arkadaşlar umarım tatiliniz dilediğiniz gibi geçiyordr.gerçi biz daha başlamadık bu kpss yi bi atlatsak:)başlıyacazda....bu yılkı transferlerimizde fena değil işllah artık avrupada başarılı oluruzda bu özlem biter...neyse arkadaşlar MUTLU KALIN.snavda başarılarrrrr diliyrm..
Fatma Kalaycı
30-06-2007, 00:06
canlarrrrrrr dua edin ben gibi kpss ye gircekler için..herkese başarılar
Fatma Kalaycı
30-06-2007, 00:18
sınav sınav sınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvv
Mustafa Potuk
03-07-2007, 02:51
Arkadaşlar KPSS nasıl geçti. Allah'a şükür benimki iyiydi. Beklediğimden kolaydı. İnşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez ve bir yerlere atanırız.
Gani Akikol
09-07-2007, 17:48
fatoş snaw bitti sakin ol:)umarı snawlanız iyi geçmişştr
Gani Akikol
09-07-2007, 17:51
potuk seninnki iyi olsunda bizi boşwer çünkü ewlenmeye gün sayıyorsun işlah ataman çıkarda ewlnirsn:)kızlarda kurtulmuş olr...mutlu kalınn
Gökhan Ersüllü
10-07-2007, 11:48
Slm Millet Nasilsiniz Sinava Girenler Nasil Gecti Umarim Allah Herkesin Gonlune Gore Vermistir//
Bu Arada Baskan Sana Kizginim Giderken Insan Bir Helallik Alir Neyse Onemli Degil Varsa Hakkimiz Sonuna Kadar Helal Olsun..
Baskan Sen Varya Mardinin En Kral Adamisin Samimi Soyluyrum Neyse Allaha Emanet Olun Hepiniz Saygilarimla
Erhan Dikmenli
10-07-2007, 13:16
herkesın sınavı ınsallah ıyı gecmıstır valla uzun zamandır ılk defa bu kadar rahat hıssedıyorum kendımı herhalde dun aksam yaptıgım tel konusması bayaga ıyı geldı secımden sonra kastamonuya gelıyorum orda olanlarla oturup konusuruz. olmayanlarında arkasından sallarız. hepınıze kolay gelsın sınav sonuclarınızı burdan bızede ulaştırın beyler unutmayın.
İsmail Dereli
10-07-2007, 15:10
uzun bir aradan sonra meraba arkadaşlar.kpss illeti yüzünden yazamamıştık ne de olsa,çok şükür atlattık:)Vay be buraya mezun olup yazmak da varmış:)hiç bitmicek gibi gelirdi şu ünv. ama hiç de öyle değilmiş.öğrenci olmadığını bilmek tuhaf oluyor ya öğrencilik gibisi yok bence.neyse bütün ünifeb'e selamlar,kendinize iyi bakın...
İsmail Dereli
10-07-2007, 15:52
selam millet!çok şükür bitti şu kpss.uzun zamandır foruma girmemiştim.bgn oturdum bütün yazılanları okudum:)neyse artık boştayız yazarız.Abo başkan napıyosun ya senle de görüşemiyoz,çaldırmışın msn yi adamın biri çıkıp duruyo:)suat başkan naber,senden de ses kesildi yani,tamam ben de aramıyo olabilirim ama ben senden kıdemliyim,kpss mazeretim vardı o bakımdan yani :P ama ben unutmam icabında hal hatır sormayı.walla millet nerelerde acaba.duyduğum kadarıyla okuldan çıktıları veriyolarmış onun için kastamonuya gitcez,inşallah tanıdık yüzler görürüz :)burdan bütün arkadaşlara selam...
FeNeRLi KaLıN....
Ali Çalışkan
11-07-2007, 01:10
selam millet
sınavlar da bitti (kpss) artık rahatız
inşaallah daha sık yazışırız burdan
herkese selam gani başkana suata isoya selamiye nuriye attilaya ve aklıma gelmeyen herkese tüm fenerlilee
çok iyi transfer yaptık forwet hariç
bu sene biraz zorlanırız ama alırız kupayı inşaallah ne diyorsunuz beyler bayanlar cevap yazın konuşalım yada başka şeyler ortaya atın yazışalım
Mustafa Potuk
11-07-2007, 01:45
Abo daha dur ya. Düğün hemen değil. Belki seneye. Öyle bir anlatmışsın ki okuyan da Ekim'de hemen evleneceğimi falan düşünebilir :)
İsmail Dereli
11-07-2007, 02:45
sarmıyo yaaaaaaaaaaaaa.................
Suat Albas
12-07-2007, 04:28
Slm Arkadaslar.uzun Zamandir Saglik Sorunlari Yuzunden Bİ Turlu Hayata Donup Bİ Seylerle Ugrasmayi Birakin Fenerbahcemle Bİle İlgİlenemedİm Maclari Bİle İzleyemedİm.ama Bugun Dondum Artik Hayata.ciktim Bugun Hastaneden.artik Donmeyecegİm İnsallah Yogun Bakimlara Falan.oncelİkle Bİlİnİp Yorum Yapilirsa Sevİnİrİm.yok Ortamdi Yok Baska Seydİ Bunlari Soylerken Kirici Olmamissiniz Sukur.ganİ Baskan BİldİĞİnİz Uzere Baskanlik Gorevİnİ Bana Verdİ.bazi Arkadaslar Bİzİ Bİsey Yapmaz Falan DemİŞtİ Ama Guvenebİlİrler.baktim Cogu Arkadasin Sinavi Guzel GecmİŞ İnsallah Hayirlisi Olur Kendİlerİ Adina.ganİ Baskan Sen Hala Benİm Baskanimsin Unutma HİÇ.aslinda Cok Guzel Bİ Kutlama Programi Yapacaktik Mİgrosun Acik Parkinda Fakat PlanlandiĞi Tarİhte Cikan Pkk TerÖrÜ Ve Verİlen Sehİtler Adina Kutlama Yapilamadi.yemek Vardi Fakat Okullar BİtmİŞtİ Katilim Olamadi.bunun Harİcİnde Herhangİ Bİsey Olmadi.gerektİĞİ Gİbİ Kutlanamadi Ne Yazik Kİ Kismet DeĞİlmİŞ.umarim Herkes İyİdİr.artik Bende Aranizdayim.gorusmek Uzere...
Gani Akikol
12-07-2007, 16:10
slm arkadaşlar suatcım öncelikle sana çok geçmiş olsun umarm bundan sonra hep ayakta we dimdik olursn..göghancım wala sonhaftalar çok yoğun olduğumuz için inanki kimseyle doğru dürüst wedalaşamadık sen herzaman engüzlyerde kalacaksın bizim ebedi dostlıktur bilirsn...ali,ismail,erhan we tüm arkadaşlar wala sizlergibi güzel dostlar edindiğim için çok mutluyum bu arkadaşlık,dostluk mezarakadar gidecektr....mustafacım senin ewlenme zamanının geldiği kanısındaym çünkü seni hazır görüyrm umarım enkısa zamanda mürwetini görürüz .bizi düğününe çağırırsın artık::)mutlu kalın
Gani Akikol
12-07-2007, 16:14
ismailcm çalındı msn miz yaa neyse yenisini aldıkk.....sarikanarya_4747@hotmail.com....eklemek isteyen warsaa buyursun:)neyse mutlu kalın
Ali Çalışkan
13-07-2007, 01:12
selam millet
geçmiş olsun suat sağlık gibisi yok tabi inaşaallah hep beaber oluruz suatcım
teşekkür ederim gani başkan çok duygulandırdın beni inan ben de sizler gibi hem arkadaş olarak hem de gönülden fenerli dostlar bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum . inşaallah yine bir araya gelme şansımız olurda konuşabiliriz sohbet edebiliriz karşılıklı
hadi millet görüşmek üzere kendinize iyi bakın
karabükten sevgilerle
Suat Albas
13-07-2007, 13:38
tesekkur ederim gani baskanım ve ali cim cok sağolun...ama cok sevdiğim futbol yasak artık kalp ritmim hep yüksek çünkü.. cok sağolun..
Erhan Dikmenli
16-07-2007, 21:57
suat gecmıs olsun kardes sen ıyı ol hersey gelır sonra merak etme umarım suanda onemlı bır sey kalmamıstır herkese yenıden selamlar gonderıyorum ayrıca buyuk ıhtımalle 23 temmuzda kastamonu merkezde olacagım orda olan varsa bana haber versın
Erhan Dikmenli
16-07-2007, 21:58
olum asıl sımdı ayvayı yedın ıso dur bakalım basına daha neler gelecek :) hadı hayırlısı bakalım
İsmail Dereli
16-07-2007, 22:53
Suat kardeşim çok geçmiş olsun.Bende 5-6 gündür çok hastaydım yeni kalktım ayağa,çok şükür atlattık.havalar kötü millet dikkat edin kendinize.
bütün arkadaşlara selamlar...
İsmail Dereli
18-07-2007, 16:58
walla tatil çok sıkıcı geçiyo.bilmiom erhan hoca artık ayvayı mı yiyecez elmayı mı görecez :)
Suat Albas
19-07-2007, 00:47
SaĞolun Arkadaslar İyİİm Cok Sukur Ben De Kastamonu Dayim Erhan O Tarİhte...
Bülent.Yapıcı
19-07-2007, 14:51
Yenİ BaŞkanimiz Suat'a GeÇmİŞ Olsun Dİleklerİmİ İletİyorum.İnŞ.daha Da İyİ Olursun.allaha Emanet Ol.kib
Bülent.Yapıcı
19-07-2007, 14:53
ARKADAŞLAR DÜNYA FENERBAHCELİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM.DAHA NİCE YILLARA VE ŞAMPİYONLUKLARA...bu arada regaip kandiliniz mübaretk olsun.
Gani Akikol
23-07-2007, 18:06
slm arkadaşlar umarım tatiliniz gönlünüzce geçiyordr.bide AKP iktidarı tekrar watana milite hayırlı olsun...MUTLU KALIN
Mustafa Potuk
24-07-2007, 00:04
Suatcım çok geçmiş olsun. Uzunca bir süredir foruma giremiyordum seçim çalışmalarından dolayı. Seçimi de bitirdik artık boşuz :) Gerçekten hasta olduğunu okuyunca çok üzüldüm. İnşallah şimdi iyisindir.
....
Bülent.Yapıcı
24-07-2007, 19:23
slm arkadaşlar.nasıl geçiyor tatiliniz.liglerin başlamasınada az kaldı.merakla bekliyoruz.bu arada AK parti tekrar iktidar partisi oldu.zaten beklenen bir sonuçtu.bence hak eden kazandı.durmak yok yola devam ediyoruzz...kıb byeee
Suat Albas
26-07-2007, 21:37
Merhaba Arkadaslar Artik Ozledİk Futbolu DeĞİl Mİ? Umarim Herkes İyİdİr. Cok Tesekkur Ederİm Bu Arada Benİ Merak Edenlere.İnsallah GÖrÜsÜrÜz...
Erhan Dikmenli
27-07-2007, 00:32
suat ben suan kastamonudayım cuma gunu de buralarda olacagım yarın bı okula ugrayacagım ınsallah gorusuruz
buralara yenıden gelmek ve gezmek eskı hatıraları hatırlamak benı gercekten cok mutlu ettı. keske yıne eskıye donebılseydım dedım aynı kadroyla herkese cok cok selamlar
Gökhan Ersüllü
27-07-2007, 12:27
erhan kastamonuya gelmişşin hoşgeldin kardeş ben buralardayım eğer görüşmek istersen benim dükkan kuyu dibinde hakan emlak ta çalışıyorum beklerim
Ali Çalışkan
28-07-2007, 23:50
selam millet
ismail karderşilm ne zaman çıkış l
almaya gideceksin kastaamonuya
belki aynı vakit falan gideriz diye soruyorum yani eğer gitmeseydin...
ağustosun 15 inden sonra kastamonu dayım millet derneğe uğrarım
inşaallah birilerini bulurum oralarda
hadi görüşürüz milet
Erhan Dikmenli
30-07-2007, 01:29
arkadaşlar cok kısa sure durabıldım kastamonuda o arada anca evren başkana ve ugur abıye ugrayabıldım onlarla dertlestık bıraz drnek konusunda sıkıntı varmıs galıba suat baskan bu sene sana bayaga ıs dıuusuyor musaıt oldugun zamanda evren başkanın yanına bı ugrarsan sevınırım gelecek sene ıcın yapılacak cok ıs var bend gelebılırsem bır kez daha gelecegım unıfeb ıcın ozman gorusuruz. bu arada kastmonu bayaga guzellesmıs soylemeden gecmeyecvgımgercı bana eskı hatıraları hatırlattı ama olsun yınede guzel bı guın gecırdım orda
Erhan Dikmenli
06-08-2007, 01:28
foruma gosterdıgınız yogun ılgıden dolayı hepınuıze cok tesekkur ederım beyler bayanlar hayatta herkesın bı bahanesı var zaten kpss dersler ailem ızın vermıyyo bakalım bu sefer ne bahaneler gelecek foruma gırmedıgınız ıcın her halde tatıl yapıyorum suanda forum umrumda degıl dersınız beyler kızmayın ama bu kadar da bos kalmazkı bu forum hadı canlanın bıraz bu arada suat gecen geldıgımde dernektekı ıslerın pek de ıyı olmadıgını duydum artık bu sene sıze bayaga ıs dusuyor bı sorun oldugunda ugur abı evren abı veya saffet abı( fırtınanın sahıbı) yada zafer abı onlardan bırının yanına gıdın mutlaka yardımcı olurlar ayrıca sen yenı donemın başkanı olarak mutlaka kastamonuya gıttıgınde ugur abı ve evren başkanı gor ok
bu arada yenı yılın ılk kupası da hayırlı olsun hepımızıe
Erhan Dikmenli
06-08-2007, 01:36
gençler mustafa sıyası prokovasyon yapmaktan dolayı 4 hafta ceza almıs haberınıuz olsun ondan dolayı foruma yazamıyormus
Suat Albas
07-08-2007, 16:22
Sen Merak Etme Erhan Zaten Ben Evren Abİ Ye Sureklİ Gİdİyordum Bu Devam Edecek.kupayla Basladik BÖyle De Devam Edecek..
Gökhan Ersüllü
07-08-2007, 17:11
slm arkadaslar bazı arkadaslarımız form da kutlama yapmışlar yeni seçim dolaysıyla ve ceza yemişlerler biz burda partizanlık yapmıyoruz arkadasların yazdıklarınıda okudum ve ben bunda hiç birsey görmedim neden ceza aldılar anlamıyorum özellikle gani başkanıma verilen cezayı hiç hoş görmüyorum arkadaslar sizlerinde yorumunuzu bekliyorum sizcede ceza almaları doğrumudur
Gökhan Ersüllü
07-08-2007, 17:19
slm arkadaslar bazı arkadaslarımız form da kutlama yapmışlar yeni seçim dolaysıyla ve ceza yemişlerler biz burda partizanlık yapmıyoruz arkadasların yazdıklarınıda okudum ve ben bunda hiç birsey görmedim neden ceza aldılar anlamıyorum özellikle gani başkanıma verilen cezayı hiç hoş görmüyorum arkadaslar sizlerinde yorumunuzu bekliyorum sizcede ceza almaları doğrumudur
Bülent.Yapıcı
07-08-2007, 22:21
hayır değil tabii.bende okadar siyasi hakkında konuştum üstü kapalı ama bana ceza verilmemiş.neysee inş.ceza çabuk biter.geçmiş olsun...
İsmail Dereli
17-08-2007, 18:43
selam arkadaşlar!
uzun zamandır giremiyorum foruma,takip edemedim.anladığım kadarıyla siyasi görüş bildirmekten ceza alan var.
bence haklılar hangi parti olursa olsun hakkında en azından burada yorum yapmaz gereksiz.Eğer bunları konuşacak olsaydık başka forumlara üye olurduk,haksızmıyım...
yani bırakın burada siyasi görüş belirtmeyi...
KALIN SAĞLICAKLA...
Özlem.Dönmez
19-08-2007, 18:45
Uzun zamandır giremiyorum katılamıyorum neler olmuş neler.Dernekten de ses çıkmadı bu sene çok fazla.İnşallah bu sene daha iyi olur.Suat'a g baya geç oldu ama hayırlı olsun demek istiyorum .Yeni başkanımız olmuş.Neyse Fenerbahçe çok iyi yerlere gelecek bu sene inşallah hakettiğimizi alıcaz.Herkese iyi tatiller.
Erhan Dikmenli
19-08-2007, 19:38
ooo ozlem hanım mrb nerelerdesın ya hıc sesın solugun cıkmıyor arada bır dernege ugrayın ya
ordakı arkadaşlara ozellıkle yenı başkana yardımcı olmayı unutmayın
Suat Albas
19-08-2007, 20:32
merhaba arkadaslar pek takılan yok bu aralar ozlemcim tesekkur ederim bu arada sesini duyan bile cennetlik galiba erhan kardesim sagol umarım herkes benim yanımda olacak.hersey cok guzel olacak..
Erhan Dikmenli
20-08-2007, 15:22
suat kardes nsılsın saglıgın umarım ıyıdır yenıdonemde yogun bır tempo sızlerı beklıyor sanırım yenı doneme secımle gırebılırz dernekte fazla yayılmasın bu olay ama aldıgım duyumlara gore oyuzden evren başkanın destekledıgı yonetımın arkasında olmamız gerekır cunku bızım evren başkana ve onun ekıbıne vefa borcumuz var
bazıları gıbı...
bu forumda olan ve ara sıra gıren bır kaç kelıme yazan sahtekar ve işi bittiğinde herkesı sılebılecek insanlara dikkat etmek gerekır.kusura bakmayın bıraz agır konustum ama gercekler acıdır arkadaş tavsıyesı olarak kabul et bılıosun terube onemlıdır :)
suat lutfen bu soyledıklerıme dıkkat et arkadaş tavsıyesı kabul et cunku
Gökhan Ersüllü
20-08-2007, 15:51
SLM ARKADASLAR ERHAN ÖZELLİKLKE SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DERNEKTE CİDDİ BİR PROBLEM VARMIŞ UGUR ABİYLE KONUŞTUM SENDE MEZUYU BİLİYORSUN GALİBA AZBUÇUK BİZDEN İSTEKLERİ FORUMDA YAZMAMIZI SEN NE DERSİN SUAT BASKANLA VE GANİ BAŞKANLA Bİ GÖRÜŞ NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ SİZCE
Ali Çalışkan
20-08-2007, 22:45
selam millet dernekte ne olmuş bilmiyorum ama inşallah düzelir ya gerçekten çok üzülüyorum suat kardeş sana gerçekten bu yıl büyük iş düşüyor galiba
neyse sen halledersin güveniyoruz sana canı gönüldn
hadi herkese selam her şey gönlünüzce olsun
en büyük fenerrrrrrrrr
İsmail Dereli
20-08-2007, 22:48
erhan hoca nerelerdesin,msn ye girmez oldun ya da engelledin bizi.yoksa yukarıda yazdıkların bize mi???
Erhan Dikmenli
25-08-2007, 19:31
yok be ismailim kime yazdıgımız hangı serefsıze yazdıgımı sen bılıyorsun soyletme bana o serefsız vefasızın ısmını lutfen gercı bı cok kısı onun ne mal oldugunu ogrendı ama neyse bosver degmez
bu arada yarın sabah ankarada olacagım bızım ahmet balık vardı ya uzun boylu esmer bı cocuk onun yarın nısanı var oyuzden ankaradayım oralarda olan varsa goruselım. 1i harıç onunla azrail gorussun bu saatden sonra :):hakem::kahve:
Suat Albas
25-08-2007, 23:02
Erhan kardesim iyiyim cok sukur.alicim bana guvendiğin sağol kardesim.erhan beni bi ara bilgilendirirsen bire bir sevinirim.msn de bi görüselim.ok..
Gani Akikol
28-08-2007, 00:52
slm milet çoktandr giremyrm ceza almıştıkda.aslında suçsuz yere ceza aldığımı düşünyrm eğer okuduysanz şayet.ama bazı arkadaşlar haketmiş filan ayıp özelikle ismailcm sen ne yazdığımı okudunmu ki öle bişey sölüysn neysee...erhan sende çok sinirlisin herhalde kime saladığını bilmyrm amaa cok ağır konuşmuşsn.seacm seninde keyfin yerindedir umarm...mutlu kalın
Gani Akikol
28-08-2007, 00:57
Berat kandilinin size tüm islam alemine sağlık.bereket barış we mutluluk getirmesini dilerim....suatcm orda ismini yanlış yazmış umarım iyisindr....MUTLU KALIN
Suat Albas
28-08-2007, 15:57
Vay gani baskan hosgeldin tekrar.iyiyiz cok sukur özledik valla seni gel bi ara okul acılınca.iyi bak kendine.gorusuruz..
Ali Çalışkan
28-08-2007, 22:32
selam millet yarın ölüm kalım maçına çıkıyoruz yenersek çok iyi olacak ya yenilirsek ...işte o zaman vay halimize valla ben turdan umutluyum ama yarın yenemeyiz gibi geliyor, inş. yeneriz.
sizler ne düşünüyorsunuz
fikirlerini paylaşmak isteyen yok mu?????
hadi millet kendiini<ze iyi bakın görüşelim
Bülent.Yapıcı
30-08-2007, 16:56
slm arkadşlar.öencelikler nasılsnz?fenerbahce dün kazandı ama bana fazla ümit vermedi.şampiyonlar ligi gruplarındada böyle oynarlarsaa bişey olmazzz bu takımdan.ama inş.ii olurlarr.temenimiz oo yöndee.kıb.bye:)
Suat Albas
31-08-2007, 23:30
Kuramiz Hayirli Olsun Arkadaslar...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.