PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ultraslan.org' a düzeltme ve bilgilendirme

Vehbi Şirikçi
12-12-2006, 19:12
S.a

Bir çoğunuzun bildiği gibi uzun zamandır bir yeni forum tartışmasıdır gidiyor. Ama bir türlü kısmet olmamıştır. Çoğu zaman teknik hatalardan dolayı açılışı ertelemek zorunda kaldık. Kimi zaman da başka sebeplerden...

Allaha çok şükür, dün Bursa maçına gitmeden önce forumu açtık. Hayırlara vesile olur inşallah.

Aşağıdaki linke olumlu olumsuz (ama seviyeli) her türlü fikrinizi beyan edebilirsiniz. Lütfen abuk subuk şeyler yazıp bütün iştahımızı ve zevkimizi kırmayın. Çünkü bu yeni forum bizim için çok önemli... Türkiye'de ilk defa bir taraftar grubu kendi içinden çıkardığı tasarımcı ve programcıların yaptığı bir forumu kullanacak. Hatta ve hatta, Türkiye'deki ilk baştan aşağı TC kimlik numarası ile üye olunan ilk forumu olucak.. Bu sebepten köstek yerine destek olmanızı rica ediyorum.

Böyle yazıyor ultraslan forumlarında yeni açtıkları forumla ilgili olarak, aşağıda verdiğim linkte.

http://www.ultraslan.org/ultraslanforum/viewtopic.php?t=41752

Oysaki Türkiye'de TC Kimlik numarası ile üye olunan ilk forum, içerisinde bulunduğumuz forum, yani 1907ÜNİFEB forumlarıdır. Bu uygulama yaklaşık 1 yıl önce web komitemizce düşünülüp yönetim kurulumuz tarafından onaylanarak uygulamaya koyulmuştur. O zamanlarda bu uygulamanın bir ilk olacağı ve de bu konuda 1907ÜNİFEB'in öncü olmuş olacağını öngörmüştük.

Bu konuda bilgilendirme ve düzeltme gereğini duydum.

Futbolla ilgili olan taraftar forumlarda yapılacak bu uygulama, forum yöneticilerin işini daha kolaylaştırmanın yanında, tartışma seviyesini yükseltme açısından da etkili bir yöntem olacaktır. Yeni forumlarının bu açıdan da hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılar.

Fırat Kocadağ
12-12-2006, 19:43
Bu konuda onlarıda bilgilendirmek lazım :D:D

Sertaç Banko
12-12-2006, 19:49
Araştırmak lazım ondan sonra ahkam kesmek lazım.

İlker Kökdemir
12-12-2006, 20:15
Vehbi söylediğin iyi oldu bunu teşekkürler.Sitelerine sızsakmıki

Serkan Özen
12-12-2006, 20:18
Eğer bu metin resmi bir açıklama niteliği taşıyorsa Yönetim Kurulumuz bu konu hakkında Ultraslan Taraftar Grubu'na faks çekme veya başka bir yolla bu konudaki ilk uygulamanın yaklaşık bir sene önce ilk olarak 1907ÜNİFEB tarafından başlatıldığını hatırlatabilir. Ancak muhtemelen selamün aleykümün kısaltması olarak kullanılan S.a ile başlayan bu metin, o forumdaki herhangi birinin düşüncesi ise yanlış bilgi sahibidir ve forumlarındaki resmi açıklama özelliği taşımayan mesajların bizi bağladığını sanmıyorum. Ama yine de yanlış bilgi kullanarak prim yapmaları da hoş bir durum değil tabii ki.

Türkiye'de ilk olarak 1907ÜNİFEB Forumlarında uygulamaya konan T.C Kimlik numarası uygulamasını Kasım 2005'ten bu yana yürürlükte tutuyoruz ve Aralık 2005'ten bu yana da TC Kimlik numarasını Web Komitesi'ne bildirmeyen hiçkimse 1907ÜNİFEB Forumları'na üye olamıyor. Gerek forumdaki tartışma kalitesinin artmasında, gerek forumun yönetilmesinde bu uygulamanın çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. Bu güzel uygulamaya da ilk biz geçtiğimize göre "İLK" kelimesini kullanma hakkı 1907ÜNİFEB'e aittir. Değerlerimize sahip çıkmalıyız.

İlker Kökdemir
12-12-2006, 20:26
Yaparız elimizden geldiğince düzeltme kimse merak etmesin

Serhat Özcan
12-12-2006, 20:36
ya onların neresini düzeltcen düzelt düzelt bitmezki:)hatta bi rivayete göre daha önce cerrahi müdahale ile düzeltildikleride söylenio:)

Mert Çubukçu
12-12-2006, 21:14
puahahahha
hatta muahahhah :D
sadece guluyorum ve geciyorum herzaman boyle bunlar.. duzelecek yüz kalmamış bunlarda kösele gibi surat var hepsinde..

Melis Varan
12-12-2006, 21:25
Sağol Vehbi haber verdiğin için. Heryeri takip etmek lazım tabi her ihtimale karşı. Böyle şeylerle de karşılaşınca karşı tarafı bilgilendirmek lazım.

Aycan Yılmaz
12-12-2006, 21:42
Eğer bu metin resmi bir açıklama niteliği taşıyorsa Yönetim Kurulumuz bu konu hakkında Ultraslan Taraftar Grubu'na faks çekme veya başka bir yolla bu konudaki ilk uygulamanın yaklaşık bir sene önce ilk olarak 1907ÜNİFEB tarafından başlatıldığını hatırlatabilir. Ancak muhtemelen selamün aleykümün kısaltması olarak kullanılan S.a ile başlayan bu metin, o forumdaki herhangi birinin düşüncesi ise yanlış bilgi sahibidir ve forumlarındaki resmi açıklama özelliği taşımayan mesajların bizi bağladığını sanmıyorum. Ama yine de yanlış bilgi kullanarak prim yapmaları da hoş bir durum değil tabii ki.

Türkiye'de ilk olarak 1907ÜNİFEB Forumlarında uygulamaya konan T.C Kimlik numarası uygulamasını Kasım 2005'ten bu yana yürürlükte tutuyoruz ve Aralık 2005'ten bu yana da TC Kimlik numarasını Web Komitesi'ne bildirmeyen hiçkimse 1907ÜNİFEB Forumları'na üye olamıyor. Gerek forumdaki tartışma kalitesinin artmasında, gerek forumun yönetilmesinde bu uygulamanın çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. Bu güzel uygulamaya da ilk biz geçtiğimize göre "İLK" kelimesini kullanma hakkı 1907ÜNİFEB'e aittir. Değerlerimize sahip çıkmalıyız.

serkan söylediklerinde haklısın fakat kamu oyunu yanlıs bilgilendirmek diye de bir sey var.. arkadasın kullandıgı metin baslıgı ile metnin resmi bir acıklama olmadıgı izlenimi varsa da arkadasın metnin iceriginde kullandıgı tabirler en azından konu hakkında bilgi sahibi olan bir üye yada yönetimlerinde görev alan bir kimse izlenimi de var aynı zamanda.. ve yine dedigim gibi resmi bir acıklamda niteligi tasımasa dahi orada bulunanları yanlıs bilgilendirme tasıdıgı ve konuyu lanse edis sekli ile reklam amacı tasıdıgı icin yönetimlerini tarafımızca uyarmamız ve bu konu da bir düzeltmeye gitmelerini belirtmemiz gerekir.

bu arada vehbi'yi de dikkatinden ötürü kutlamak gerekir.. :) :)

Muzaffer Eken
12-12-2006, 21:43
Belki kimine göre ufak görünen bi detay ama önemli bişey bence,teşekkürler Vehbi.Bu konuda bilgilendirme yapılacaktır sanıyorum ilk olduklarını iddaa eden zatlara ;)

Hasan Muradoğlu
15-12-2006, 13:10
Öncelikle bu resmi bir açıklama mıdır; onu öğrenmek gerekiyor bence. İlk bakışta Alpaslan abilerinin yazısına benzettim ama yanılıyor da olabilirim. Mevzuya dönecek olursak, Ultraslan'da yeni kullanıcı kayıtlarının böyle alınacağını duyduğumda, uA'daki arkadaşlarıma söylemiştim durumu, onlar da bunu biliyordu zaten ama sanırım yazıyı yazan kişi bundan habersiz ya da "bir anlık dalgınlıkla bu gerçeği gözden kaçırmış".

Gerekli bilgilendirme yapılırsa, bir sorun çıkmaz sanıyorum. Yeni uygulamayla birlikte uA'dan üyelik alamıyoruz =) Ama gerekirse bi sanal Apaçi salarız üstlerine...

Saygılar...

Doruk Sarıkaya
15-12-2006, 18:33
Büyük ihtimalle haberleri yoktur. Çünkü genelde kendi kendine sürü halinde yaşayan bi topluluk olduğu için aslanlar.. uA'da National Geographic'de gördüklerini uygulamaya çalışıyorlar! Haberleri olmayan şeylerede ilk biz yaptık demeleri egzantrik olmuş... Bence kendilerine bilgilendirme konusunda yardımcı olmalıyız

Faruk Damla
18-12-2006, 09:03
"İLK" kelimesini kullanma hakkı 1907ÜNİFEB'e aittir. Değerlerimize sahip çıkmalıyız.

Burak Yayla
19-12-2006, 16:10
bildiğim kadarıyla bu uygulamayı İLK bizim forumda gördük daha sonra besiktas forumları ve daha sonra da (burdan duydum) uA forumları bu uygulamaya geçmiştir. Yakında biz kralız hem de HAYVANLAR aleminin felan demeye başlayabilirler ;)

Ali Tavukçu
20-12-2006, 02:26
ilk interneti bulanda onlardı...

Çağlar Çağatay
20-12-2006, 03:22
''6'' rakamının mucitide Ali Sami Yen zaten:Dhay Allahım...

Ziya Kılıçkara
25-12-2006, 16:14
ilk interneti bulanda onlardı...
:serefe:

Faruk Can
25-12-2006, 17:02
uA'dan önce Tatangalar'da bu sisteme geçmişti zaten.

Recep Ülker
25-12-2006, 17:21
Bunları düzeltmeye başlasak ömrümüz yetmez
taş devrini yeni atlattı adamlar.....:D

Nur Baykal
27-12-2006, 11:33
cahilliklerine vermek lazım + bizim forum kadar kapsamlısı yok bence...

Mustafa Topal
27-12-2006, 22:21
harbi yaaa heriflere kaca olarak üye oliim dedim kimlik numrası istiyor... bide ilk defa yazmıslar uyuss oldum valla.

Mustafa Topal
27-12-2006, 22:22
cahilliklerine vermek lazım + bizim forum kadar kapsamlısı yok bence...
allaaan cahallaaarıı:p:p:p

Ceyhun İskender
27-12-2006, 22:37
araştıracak paraları yok ki...
yazıkkkk...
kızmayın onlara...
onlar açlıktan ne yazdıklarını bilmiyorlar....
:D :)

:dans:

Ersin Köse
10-01-2007, 21:10
Onlar ancak forulmarda küfür etmeyi bilirler.

Çağdaş Yiğit
11-01-2007, 17:52
Bu konuda onları bilgilendirmek lazım diye düşünüyorum.

Özgün Karagöz
12-02-2007, 19:24
Biz düzeltmesek onların zaten hiç birşeyden haberleri olmazki:D