PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurban Bayramında Çocuk Esirgeme Kurumu'ndayız !!!

Furkan Demir
23-12-2006, 16:54
Merhaba pek değerli 1907ÜNİFEB çatısı altındaki muhterem FENERBAHÇELİLER ,

Perşembe akşamı yaptığımız 1907ÜNİFEB Gazi Üniversitesi Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda, Kurban Bayramı'nda , sizlerin de katkılarıyla alacağımız kurbanlığı, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayarak bir ziyaret gerçekleştirmeyi düşündük.

1907ÜNİFEB ' in sosyal yönünü öne çıkaran bu tip organizasyonların, hem toplum açısından hem de Fenerbahçemizin taraftar profilini kamuoyuna bir kez daha yansıtması bakımından önemi son derece büyük..

Bağış yapmak isteyen arkadaşlar ister elden isterlerse de hesap numarası aracılığıyla, çorbaya katkıda bulunabilirler, bayram günü sevindirilmesi gereken minik yüreklere Fenerbahçe sevgisini aşılamak için...

Yardımlarınızı iletmek için, 21 Aralık 2007 Cuma gününe kadar, Güray Erdem veya Arkın Çoban'a ulaşabilirsiniz... Ayrıca aşağıdaki hesap numarasına da yollayabilirsiniz...Para gönderenler özel mesaj yoluyla yolladıgı miktarı yazarlarsa seviniriz.

Ayrıntılar daha sonra yine bu konu başlığından duyurulacaktır.Topladığımız paraya göre kurbanlığı alacağız.Ayrıca önerisi olan arkadaşlar varsa da fikirlerinize açığız.Belki daha uygun başka bir yere de bağış yapabiliriz.Bayram yaklaştıkça organizasyonun ince ayrıntılarını duyuracağız...

Herkese açık olan bu sosyal projemize, ilginiz için teşekkür ederiz..

Fenerbahçe sevgisiyle kalın...

Hesap Numarası:
Ziraat Bankası - Anıttepe Şubesi - Ankara
0833 47216788 5001
Mehmet Arkın ÇOBAN

<!-- / message --><!-- sig -->Konuyla ilgili Gazi Üniversitesi Forumu'ndaki başlığımız..
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=8107

Ömer Birdal
26-12-2006, 16:30
TOPLAM : 365 YTLoldu şimdilik ..

Teşekkürler.

Hüseyin Kaya
26-12-2006, 16:39
Bence kurbanlık alımıyla sınırlı kalmamalı..

Bir çocuk esirgeme kurumuna gidileceğine göre kurbanlığın yanında çocuklara ufak hediyeler alınırsa orada kalan yavrularımızı ayrı bi mutlu etmiş oluruz bence..

Ömer Yağanoğlu
26-12-2006, 16:45

Bir çocuk esirgeme kurumuna gidileceğine göre kurbanlığın yanında çocuklara ufak hediyeler alınırsa orada kalan yavrularımızı ayrı bi mutlu etmiş oluruz bence..

Ufak hediyeler almak belki güzel bir fikir ama sonuçta orda ki çocuklara hediye götürünce her gelenden acaba bana ne getirdi diye beklicek.Çocuk esirgeme kurumunun yürürlüğünde zaten bu konularda çoğusu taviz vermiyor hediye kabul etmiyor etse de toplanıyor duruma göre dağıtılıyor ama kesinlikle çocuklarla birebir hediye erme durumu söz konusu değil.Başka türlü yardımlar olabilir tabi mesela özel ders verme gibi.Bunlar düşünülebilir.

Onların tek ihtiyacı sevgi,şefkat başka bir şey deil ben gittim gördüm her şeyleri var.Eksikleri çok az çok şükür ama tek ve en büyük eksiklikleri sevgisizlik bize düşen de sevgimizi onlara hissetirmek zaten.

Ömer Birdal
26-12-2006, 16:48

evet güzel bi fikir..
zaten bayramdan sonra da bu tip ziyaretleri sürdürmeyi düşünüdüğümüz için, şimdilik kurbanın öne çıkmasını kararlaştırdık.. önemli olan oradaki çocukların başlarını okşayıp yüzlreine gülümsemek aslında, onların beklediği sadece bu .. ama elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.. bunun için önerilerimizi paylaşırsak böyle çok daha verimli oluruz..

İnanç Gülfidan
26-12-2006, 19:19
1907 ÜNİFEB'in bir sivil toplum kuruluşu olmasıyla paralel yapılan bu güzel organizasyon için şimdiden ellerinize sağlık. Bu tarz sosyal duyarlılık projeleriyle, öğrenciler olarak ihtiyaç sahiplerine bir nebze faydamız dokunabiliyorsa ne mutlu bize.

Şafak Dülger
26-12-2006, 19:25
Daha önceleri bir çok benzerini gerçekleştirdiğimiz; 1907ÜNİFEB'in Sivil Toplum duyarlılık hareketlerine bir yenisini daha eklemenin heyecanı bir başka olsa gerek, Organizasyona katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum!!

Canberk Günaydın
29-12-2006, 02:00
TOPLAM : 455 YTL

Teşekkürler.

Yardımlarınız için...

Hesap Numarası:
İş bankası
9303 0141407
Uğur Ömer YAĞANOĞLU
Erzurum/ Atatürk Üniversitesi

http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?p=341053#post341053

Canberk Günaydın