Orijinalini görmek için tıklayınız : TBL ve TBBL'de Transferler
Fatih Dilber
23-06-2005, 16:48
Efes Pilsen:
Gelenler:Kerem Gönlüm(Ülkerspor)
Gidenler:Solomon, Nikoliç
Ülker:
Gelenler:Cüneyt Erden(Daruşşafaka),Ömer Onan(Fenerbahçe), Holman(karşıyaka), Bekir Yarengüme(Beşiktaş)
Gidenler:Kerem Gönlüm(Efes), Vukçevic, Praskevicius
Beşiktaş Cola Turca:
Gelenler:Umut Yenice(Ülker), Erdem Türetken(Daçka)
Gidenler: El Amin, Murat Yolcu(Mersin), Bekir(Ülker), Haluk(Telekom)
Karşıyaka:
Gelenler:?
Gidenler:Holman(Ülker), Onur Aydın(Banvit),
Tuborg:
Gidenler:?
Telekom:
Gelenler:Haluk(Beşiktaş)
Tekel
Erdemir
Gelenler:
Gidenler: Dickel
Daruşşafaka:
Gidenler:Cüneyt Erden, Erdem Türetken
İTÜ:
Gidenler:Harun Erdenay
Banvit
Gelenler:Cameroon(Y. Zelanda), Onur Aydın(karşıyaka)
Gidenler:
Galatasaray Cafe Crown
Kalanlar: Halil Üner 8) *Bu sene düşüreceğine Söz vermiş 8)
B Kolej:
Gelenler:
Panasonic Samsun:
Mersin BŞBld:
Gelenler:Harun Erdenay, Murat Yolcu
Mehmet.Apaydin
23-06-2005, 17:26
fatih büyük kolejin gelenler kısmına beni ekleyebilirsin mehmet apaydin(ted kolej) ok:) büyük ihtimalle ağustos başı imzalayacağım sözleşmeyi:)
Fatih Dilber
23-06-2005, 21:58
Sen yavaştan Murat kaya'ya sor bakalım gönlünde yatan takım kiimmiş ;)
Mehmet.Apaydin
23-06-2005, 22:16
abi ben bilmiyorum valla murat kayayla daha tanışamadım...ama nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorum geçen sene beşiktaşa geliyordu ama tam emin değilim yine de:)
Fatih Dilber
23-06-2005, 22:17
nie gitmedi gönlü yok. gönlü bizimle ;)
Mehmet.Apaydin
23-06-2005, 22:20
bak onu bilmiyorum aib ya ...takımdan bir tek kerem öztoprak(tofaştan arkadaşımdı)bir de kaptan arda urcuyu tanıyorum abi diğerleriyle tanışamadım daha:(
Fatih Dilber
06-07-2005, 15:46
Efes Pilsen Solomon'u gönderip Popoviç'i aldı.
Ülker Mirsad'la imza aşamasına geldi :-/
Beşiktaş Umut Yenice, Erdem Türetken ve Barış Özcan'la sözleşme imzaladı
Tuborg Barış Özcan hariç iç transferi firesiz kapadı.
Karşıyaka Enes Yoldaş ve Ersan Özseven'i aldı.
Günün lafı olarak şunu belirtirim ki
To bo continued ;D ;D ;D
Mehmet.Apaydin
07-07-2005, 13:37
enes ve ersan mı ya bu benim dönemimdeki oyak renault altyapısı da kapış kapış yani:D bir bomba da benden efes pilsen de eski oyuncusu benim hayranı olduğum antonio granger'ı kadrosuna kattı :D süper bir transfer bence:)
Mert Salgın
10-07-2005, 12:48
bi transfer de benden benim kardeşim gibi olan arkadaşımda KSK nin alt yapısına getirildi...genç yetenekleri A Takıma çıkaracak...eh benden de ona böyle kıyak olsun....:)
Mehmet selam senin transferinde hayırlı olsun arkadaşım...İzmir deplasmanlarına gelmeden haberleşelim izlemeye gelirim saygılar.....
Mehmet.Apaydin
10-07-2005, 12:57
teşekkür ederim mert inşallah aradaki pürüzler de giderilir de tekrar birinci lige dönüş yaparım...izmir deki maçlarda tabi ki haberleşiriz ayıp ettin biz unuturmuyuz sizleri:D taraftar desteği lazım tabi ki:P
Mert Salgın
10-07-2005, 13:01
tabi de taraftar desteği olarak KSK maçlarında benden bekleme sadece sana arka çıkarım :) ;) ama Tuborg maçlarında her zaman arkanızda olurum....
hayırlısı o zaman transferde olmadı alalım seni KSK ye bak torpilde var ne dersin :) eh yetenek de sende geriye imza kalıyor....:)
Mehmet.Apaydin
10-07-2005, 13:05
abi çok sağol ya ama ankarada oynamam lazım çünkü okul burada eğitim ilk önemli olan şey bizim için ama bak fenerbahçe olursa hayır demem:D
Mehmet.Apaydin
13-07-2005, 13:17
bu arada takımımız kaspars kambalayı transfer etmiş...diğer transfer haberleri ise eski fenerbahçeli erkan veyseloğlu tuborg'da....
bizim de ilgilendiğimiz serkan erdoğan ise hafta sonunda ispanyol tau ceramica'ya transfer olabilirmiş...inşallah gitmez ya:(
Mehmet.Apaydin
13-07-2005, 13:19
galatasaray ise erman kunteri tekrar takımın başına getirmeyi planlıyormuş...getirse ne olacak yine küme düşmeye oynarlar:P
Onur Bilgin
13-07-2005, 22:54
görürsünüz mirsad veya çok ii bir 4 nuımara da alacağız.kambalayı alacağımı sölemiştim,bunlar da tutaacak
Fatih Dilber
27-07-2005, 01:19
fatih büyük kolejin gelenler kısmına beni ekleyebilirsin mehmet apaydin(ted kolej) ok:) büyük ihtimalle ağustos başı imzalayacağım sözleşmeyi:)
Yaaa eklenir de silinir de...
Ozan Avcu
27-07-2005, 20:25
Mirsad ülkere imzalamış, çok sinir oldum her istediğimize el atıyorlar..
Ülkerspor ve arkadaşları(bjk,gs)
Şeyma Akdaş
29-07-2005, 03:34
ben de sinir oldum walla Ozan..
hadi onlar el atıyolar da Mirsadlar neden imza atıyorr??
Fatih Dilber
08-06-2006, 23:33
bu sezon başında Mehmet Apaydın'dan kurtulan Ted Kolej geçen sene yapamadığını yaparak TBL'ye yükseldi :) ;D ;D ;D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.