PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alpella-Fenerbahçe l TBL 13. Hafta Karşılaşması 29 Aralık Cuma saat 14.00

Uğur Avcı
26-12-2006, 15:14
Fenerbahçemiz, Beko Basketbol Ligi'nin 13. haftasında 29 Aralık 2006 Cuma günü saat 14.00' de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Alpella ile karşılaşacak.

1907 ÜNİFEB olarak bu maça, Kadıköy ve Taksim'den "yeterli talep olduğu takdirde" servis organizasyonu düzenleyeceğiz. Servis saatleri ve ayrıntılar önümüzdeki günlerde yine bu başlık altından açıklanacaktır.

Servisten faydalanmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim-soyisim-üniversite-tel. no. bilgilerini içeren bir mail atmaları ve oluşturulmak istenen görsel bütünlük açısından herkesin bu maça da 1907 ÜNİFEB ürünleri ile gelmesi önemle rica olunur.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

İlker Kökdemir
26-12-2006, 15:58
İyi bir katılım ve sağlam bir Tribün olması dileğimle.Tribün komitesine Kolay gelsin,maça gidecek arkadaşlarında şimdiden Seslerine kuvvet

İnanç Gülfidan
26-12-2006, 19:30
Normalde Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak maç ne yazık ki Abdi İpekçi Salonu'na alındı. Bu değişiklik olmasaydı Anadolu yakasından basketbol maçlarına katılmakta güçlük çeken arkadaşlarımızın katılımıyla dolu tribünlere oynardık ama maç saatinin de 14:00 olmasıyla katılım oldukça az olacaktır kanımca. Bu yüzden bu maçta vereceğimiz desteğin ayrı bir önemi olacak, fazladan 3-5 kişinin bile tribünde bulunmasının önemli olacağı bir maç olacaktır.

Talha Dulman
28-12-2006, 01:22
ya inş tribun gusel olur ama mac saati çok kötü:( :( belki yeişemeyiz.

Serhat Omaç
28-12-2006, 03:38
Herzaman ki gibi yine...

Selim Karakaya
28-12-2006, 03:57
Arakadaşlar, Apdi İpekçi'ye Gideriz. Yeneriz. Geliriz.
Yeterki tribünler dolu olsun.
Bu ara Eurolig'deki gruptan çıkmak için son 5 maçtan mutlak 4 galibiyet almamız gerekiyor. Umutlarımızın son maçlara kalması ve içerdeki 3 maçtan mutlak galibiyet ve kaunas'ı deplasmanda yenmemiz halinde bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
* Fenerbahçe - Benetton treviso 03 Ocak :D
* Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe Ülker 11 Ocak :D
* Fenerbahçe - Winterthur FCB 18 Ocak :D
* Fenerbahçe Ülker - Eldo Napoli 25 Ocak :D
* CSKA Moskova - Fenerbahçe Ülker 31 Ocak
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu içerdeki son 3 maçta bari Apdi İpekçi'yi full doldurmak ve takımın kazanması için desteklememiz lazım.
İstanbul'da olan tüm Fenerbahçe taraftarlarının bu maçlarda takıma destek olması lazım.
"Haydi Herkes Apdi İpekçi'ye" Kampanyası başlatalımda, bari şu 11.000 kişilik salonu dolduralım.

Burçay Tiftikçi
28-12-2006, 09:45
Bu maça toplam gidecek sayısı 200 ü geçmez.Bu saatteki maça hele alpella maçına kimse gitmez.

ama 3 ocaktaki Benetton maçına herkes şimdiden kendini hazırlasın ben kendi adıma o maça mazeret kabul etmiyorum.Euroligte en iyi 6. nın gruplardan çıkacagını düşünürsek daha şansımızı kaybetmedik ,bu maçta bizim dönüm maçımız.

Mehmet Eke
28-12-2006, 11:59
ne yazıkki ne yarınki maça nede 3 ocaktaki maça gelemiyorum bayram tatili dolayısıyla istanbul dışında olucam ama gönlüm sizlerle olucak

Celal Tunalıoğlu
28-12-2006, 16:53
Alpella-Fenerbahce TBL karsılasmasına talep yetersizliğinden ötürü servis organizasyonu yapılmayacaktır.

1907ÜNİFEB Tribün Komitesi

Giray Yıldızlı
28-12-2006, 17:22
off ya kacırdık macı:S saat 8 20 ucagıyla gelicem maca yetismek pek zor olur 3 ocaktakine bi sekilde gelmeye calıscam ama bakalım:) ...

Onur Bilgin
29-12-2006, 17:55
rezil bir maç oldu.son dk.larda kopardık maçı anca

semih sanırım kadro dışı kalmış.sevindim buna umarım bir başlangıc vede en önemlisi dierlerine bir ders olur

Çağlar Çetin
29-12-2006, 18:03
bencede çok sıkıcı bir maçtı toplasan 150 kişi falan vardı koca salonda...

Emre Akça
29-12-2006, 18:30
Cuma günü öğlen saatine koyarsan maçı 150 kişi bile fazla olur.
Bir kere basketbolu 2.spor dalı yapan , kendilerini futbolun gerisinde kendisini gören kurum Türkiye Basketbol Federasyonudur. Verdiği kararlarin tamamı koltuklarını kaybetme kaygısıyla alınmış. Doğdum,cocuk oldum ,ölecem hala Turgay Demirel ,Dogan Hakyemez ,Aydın Örs ,Erman Kunter vs vs. Bu insanlar başarılı değil çünkü basketbol gelişeceğine geriliyor artık bunların koltuk sevdalarından vazgeçmeleri gerekiyor.Yeni beyinler gerek artık ,basketbolu 1.spor yapmak isteyenler gelmeli he yapar yapmaz onu bilemem ama enazından uğraşılmalı.
Her tartışmayı geçtim şampiyonluğa oynayan 25 milyon taraftarı olan bir takımın hemde futbol maçları yokken nasıl olurda öğlen saatine maçını koyarsın bu kocaman bir rezalettir.

Aydın Örs konusunda hiç bir zaman yorum yapmadım ama geçen hafta ki maçta oyuncu dizilimlerine bakınca kafayı yedim Solomon-Mrsic-Hakan üçüde guard pozisyonunda oyuncular ne şiş yansın ne kebap demekten 3ünüde oynatıyor. Hayatımda Mrsiçin ilk defa 3 numara oynadıgını gördüm.Bu kadar lakayıt olunamaz.İbo takımın kaptanı büyük bir gazla geldi adama süre vermiyor doğru dürüst. Takımda ki bana göre tek 3 numara Rasim basak adamı bazı maçlarda kullanmıyor bile. Sonuçta kariyeri parlak bir hoca ama ya bu takımı toparlamalı yada gitmeli.Türkiye liginde yenilebilecek 3 takım var Beşiktas-Efes-Telekom.Bunların hepsine yenilse yine ilk 3 te bitiricez ama euroleagude son 3 arasında gitmye devam edicez. Bence100.yıl Türkiye liginde şampiyon olsak yeter bence.Daha fazlası rüyadanda öte