PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Kadarına da Pes Dogrusu : Alex Beşiktaşa mı?

Giray Yıldızlı
26-12-2006, 18:43
Şok iddia: Alex Beşiktaş'ta mı?Şok iddia: Beşiktaş Fenerbahçe'nin yıldızının işini bitirdi. Sözleşme Demirören'in kasasında..!

26.12.2006 14:55http://www.haberturk.com/kuturesim/alex999.jpg Beşiktaş’ta sıcak gelişme... Sezon başı Marcio Nobre’nin transferini bitiren Başkan Yıldırım Demirören’in, Fenerbahçeli bir yıldızla daha anlaştığı iddia edildi. Bu kez gündemdeki isim Alex de Souza... Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı’nın imzaladığı protokolün Akaretler’deki özel kasada saklandığı ileri sürüldü.

Jean Tigana depremine biraz ara!
Günlerdir ‘Jean Tigana depremi’yle sarsılan Beşiktaş, şimdi spor kamuoyuna bomba gibi düşecek bir gelişmeyle çalkalanıyor. Sezon başında Fenerbahçe’nin serbest bıraktığı Marcio Nobre’yi alarak büyük sükse yapan Siyah-Beyazlılar’ın, halen Sarı-Lacivertli formayı giyen bir süperstarla da şimdiden anlaştığı iddia edildi. Yıldırım Demirören ile adı geçen yıldız futbolcunun sözleşme bile imzaladığı; kontratın, Başkan’ın Akaretler’deki kulüp binasında bulunan özel kasada saklandığı ileri sürüldü.

Sözleşmedeki tek şartı, Avrupa...
Sezon sonu kasadan çıkartılacak olan kontrata imza atan futbolcunun ismi sır gibi saklanıyor. Ancak ‘açıklandığında yer yerinden oynayacak’ yorumları yapan kulübe yakın çevreler, bu oyuncunun adı konusunda tek adreste birleşiyor: Alex de Souza... Sezon bitiminde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Sambacı’nın, Aziz Yıldırım ve kurmaylarıyla masaya oturmaması da, Demirören’in işi bitirdiği yorumlarını kuvvetlendiriyor. Hatta sözleşmedeki küçük bir ayrıntıdan da bahsediliyor: Avrupa olmazsa iş tamam...

Luciano’dan Ricardinho’ya: Gelirim
Boş vakitlerini, Beşiktaş’ta top koşturan Nobre, Ricardinho ve Kleberson ile geçiren Alex’in, vatandaşlarının ısrarları sonrasında ikna edildiği belirtiliyor. Bu iddialar konusunda Demirören’in FANATİK’e verdiği yanıt da hayli ilginç: “Beşiktaş Başkanı’nın kasasında her zaman çok önemli evraklar vardır. Yer, zaman ve ihtiyaca göre gereken neyse yapılır.'' Öte yandan Luciano’nun da Ricardinho aracılığıyla Kartal’a haber yolladığı ifade ediliyor.

Orhan YILDIRIM -MİLLİYET

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=10409&cat=170&dt=2006/12/26 (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=10409&cat=170&dt=2006/12/26)

iice sasırdı bunlar ya bu haberlere gülelim mi artık yoksa basının haline aglıyalım mı yazık gercekten cok yazık....

Buğra Atlıer
26-12-2006, 18:52
bunlar gerçekten yapacak haber bulamayıp bizim üstümüzden haber yaratıyorlar iyice düştü seviyeleri arık türkiyede medya denen bişey kalmamış eli olan yazıyor ağzı olan konuşuyor.....

Nezih Yaman
26-12-2006, 19:35
:p hahahaha..
bi de özel kasada saklıyolarmış

Alp Alper
26-12-2006, 19:56
bejeke yıne bızım futbolcularımıza ayar yapmaya calısıyor..bence bu haber yalanda olmayabılır..gecen sene nobre lıg bıttıkten 1 hafta sonra ımzalamıstı..alex umarım gıtmez...bıze katkıları cokk..

Serhat Özcan
26-12-2006, 20:11
aziz başkan ne dedi ben istemeden kimse bi yere gidemez...eğer biz yerine bi adam alırsak mesela yıldıray gbi yolu açık olsun ama alamazsak hiç bi yere gidemez...kaldıki o patates kafalı tüpçü bile şubatı görür mü bilmiyorum...

Serhat Kılıç
26-12-2006, 20:15
o once *** don alsin

Çağlar Çağatay
26-12-2006, 20:16
alexin önünde bir nobre örneği var bejdaşa gitti ve rezilleri oynuyor alexin böyle bir aptallığı yapacağına ihtimal vermiyorum...

Arıkan Altay
26-12-2006, 20:21
ya ben oturup gulerim bu habere yaa....yuh yaaa...

bakalım lig bitene kadar daa neler duyacaz:p

:yaril: :yaril: :yaril:

Serhat Özcan
26-12-2006, 20:27
ya bu transfer dönemi vary azaten...gazeteler spor haberleri yapanlar falan özellikle bu günleri bekliolar:Ddayı bide carew falan yazıo bi yerlerde :Darık bilmiom carewi yazanlar ne mantığa yazıolar adam zaten şamp.liginde oynamış nie gidip alsınlar ki türkiye için mi:Ddaha 1500 kişi daha yazarlar son dakikaya kadar...

Recep Yüce
26-12-2006, 21:17
Kulislerde konuşulduğuna göre bu transfer gerçekleşmezse, Beşiktaş kongre döneminde Hakan Bilal Kutlualp ve Sadettin Saran'ı yönetime katarak Fenerbahçe'ye müthiş bir çalım atacağı ileri sürüldü.

Bir başka kaynakta belirtildiğine göre ise Kayserispor kalecisinden daha fazla gol atamayan Nobre devre arasında gönderilip yerine Kostadinov getirilerek Fenerbahçe'nin elinden kaçırdığı yıldızı kaptığının altı itina ile çizilecek.

Ozan Ercan
26-12-2006, 21:34
Gercek olursa cok ta sasirmamak gerek :) Sozlesmesi biten bir futbolcu sonucta, Avrupa`ya gitmesine olanak yok, Brezilya`ya da yaslaninca donmek istedigini belirtmisti Alex. Besiktas guzel bir alternatif olabilir. Istedigi parayi alamazsa gidebilir Besiktas`a.

Giray Yıldızlı
26-12-2006, 21:35
ya bi kere haber cok mantıksız geldi bana ondan koydum yani... besiktasta suanda delgado ve ricardinho gibi bu sene gelen alexle hemen hemen aynı mevkide oynıyan adam var o kadar para doküpte getirdigi bu adamları bırakıp alexi almak heralde sacmalıgın kuyruklusu olur...aziz baskanın overmars ı fener alıcak yazan gazeticelere soledigi bi laf vardı tuncayla üstü üstemi oynatıcaz die bu olayda onun gibi olur 3 ünü üst üste koyup mu oynatmayı düsünüyor:D:D:D

Mert Ürkmez
26-12-2006, 22:08
yalanın daniskası gazete satılsın diye

Can Demir
26-12-2006, 22:14
ya 30 milyona yakın taraftar var tabi bu adamların gazetelerinin ilk sayfasında fenerbahçe ile ilgili bir haber olduğu zaman biliyolar ki gazete 2 katı satacak...ama sanırım spor gazeteleriyle mizah dergileri arasındaki farkı artık anlamaları gerek..

Övünç Zaman
26-12-2006, 22:14
bu çok tehlikeli bi haber aslında... alex özel hayatında sık sık ricardinho nobre ve kleberson ile birlikte takılan bir oyuncu. aklını çelmiş olabilirler. umarım yalan bi haberdir ama bana pek yalan gibi gelmio aslında..

Sertaç Günel
26-12-2006, 23:11
tamamen kendi kulüplerinin üzeriğndeki dedikoduyu dağıtmayı amaçlayan bi haber ve bunu bjk kulübünün sızdırdıına inanıyorum.eğer alex giderse de mühim değil, bu yönetim gider alexten daa iisini alır.

İbrahim Aslan
26-12-2006, 23:39
Alex Fenerbahçe'den 1.5 - 1.6 milyon dolar civarı bi para alıo bildiğim kadarıyla. Anelka gitmeden 1.7 milyon alıodu. Appiah da 1.8 milyon. Nobre ise Beşiktaş'tan 1.4 milyon alıomuş. Şimdi şöle bi düşünece olursak Nobre'nin aldığı paranın karşılığını weremiyo, Alex Fener'den ayrılırsa fazla para alamadığı için ayrılır muhtemelen, bu durumda Beşiktaş'ın 2 milyon dolar gibi bi para ödemesi lazım. Zaten Ricardinho, Delgado gibi iki pahalı adam almışlar aynı mevkiye, bi de Alex'i alsınlar etti 3. Bana sorcak olursanız Alex'i alsın Beşiktaş nasıl olsa bu kadar parayı ödeyemezler, borç batağındalar iflas ederler :D Biz de Alex'in yerine daha etkili bi oyuncu buluruz nasıl olsa.

Ozan Ercan
26-12-2006, 23:53
Alex 2.25 milyon euro aliyor yanlis bilmiyorsam, ustelik primler dahil degil bu paraya.

Fatih Özpınar
27-12-2006, 02:40
Bence çok doğal bişi....o eskidenmiş takımla özdeşleşmiş bir futbolcunun rakip takıma gitmemesi...şimdi herşey olabilir...geçen sezon sonunda bana bi arkadaşım demişti nobre beşiktaş'la anlaşmış diye inanmamıştım gülüp geçmiştim...Nobrenin olayından sonra artık kesin konuşmaktan çekinir oldum...umarım basının şişirmesidir.

Mustafa Ünal
27-12-2006, 02:43
Bence eklenmemeliydi..İlla ki eklenecekse kantine ekleseydin daha eğlenceli olurdu.

İlker Aktaş
27-12-2006, 15:40
http://egazete.fotomac.com.tr/syf-PF-20061227-03.html

Fotomaç'ın haberine ne kadar güven olur bilinmez ama Alex 2 Yıl daha Fenerbahçe'de..

Nezih Yaman
27-12-2006, 21:08
ya ronaldinho geseye gelio deseler :p daha inandırıcı olurdu alex gitmez bejekeye gitsin ben de geseli olurum ( o kadar da diil ya abarttım biraz)

Ceyhun İskender
27-12-2006, 23:00
gülüp geçicez artık....
bunların yaptığına hayvanlık diyeceğim ama ayıp olur.... :)

Cihad Sözkesen
27-12-2006, 23:26
kasayı caldırmasalar bari :D :D :D

Kemal Aktürk
27-12-2006, 23:49
İşin ilginç yanı her habere yalanlama yayınlayan resmi siteden çıt çıkmaması.

Mustafa Ünal
27-12-2006, 23:51
Her haberi yalanlasalardı ooo...Bence onlarda benim gibi gülüyorlar bu asılsız haberlere..

Arıkan Altay
28-12-2006, 00:07
kasayı caldırmasalar bari :D :D :D

:yaril: :yaril:

Tuğba Tülü
28-12-2006, 01:37
Gazetelerin yalan haberlerinden biri bence...çok tezat haber yapıyolar,zaten ne kadar dünyaca ünlü futbolcu varsa bize gelir,elimizdeki ünlü futbolcular da rakiplerimize gider:D :D

Kemal Aktürk
28-12-2006, 10:22
Resmi site ile ilgili konu başlığına bakarsanız nelerle uğraşıldığını ne saçmalıklar olduğunu görürsünüz.

Burçay Tiftikçi
28-12-2006, 10:44
Alex in yerine daha iyisini alacaklarsa tabiki gidebilir.İstediği kulübe gitmekte onun tercihi.Ama beşiktaşın hem delgado hem ricardinho varken onu alması mantıksız..

Celal Tunalıoğlu
28-12-2006, 10:44
Valla sasırmadım bu habere cunku Alex ne zamandır sözlesme istiyor ve biz yenilemiyoruz,para konusunda sorunlar var.

Ve Besiktas istediği parayı verirse gider Alex,zaten Besiktasında bu tür transferlerine alısığız,Fenerbahce'den bir oyuncu alırlar dertleri tasaları kalmaz.

Olursa cok sasırmam.

Servet Güldeş
28-12-2006, 12:03
Koşmuyor olabilir ama bu kadar maçı ipten alan bi oyuncunun sahada varlığı yeter bence...
Bazen bende çok kızıyorum ama yinede Alexin takımda kalması gerekli bence...

Ahmet Gülbahar
28-12-2006, 14:28
benim anlamadıım madem imzalamışlar alex le niye kasada saklıolar?imzaladık kardeşim die açıklasınlar tabi öle bşi varsa.ya komik bu haberler,gülün geçin ya!

Soner Saygılı
30-12-2006, 13:15
beşştasın kasasında zaten ancak boyle seyler saklarlar :)) bırde borc senetlerı tumerın dedııgı bır soz vardı onu hıc unutmamam besıktastan fenere gelınır ama fenerden besıktasa gıdılmez :)) unutmayalımkı buun soyleyen besıktasın eskı kaptanı :)

Hakan Arıduru
30-12-2006, 14:38
böyle haberlere takılmayalım arkadaşlar saçma sapan haberler...

Burak Kayatunç
16-01-2007, 21:41
Aziz başkan alexi hiç parasız gönderirmi:) sözleşmesini yeniler sonra satar astronomik bi rakama:D aziz başkan oyuncuda kar yapan tek başkan;)

Mustafa Ünal
18-01-2007, 01:36
Bu konuda yanlışın bence Burak. Futbolu pazarda ki mandalina alıp satmaya çeviren tek bir başkan var. O da İlhan Cavcav.

Yasin Çıkrıkçı
18-01-2007, 20:41
Bu konuda yanlışın bence Burak. Futbolu pazarda ki mandalina alıp satmaya çeviren tek bir başkan var. O da İlhan Cavcav.
bende sana katılıyorum mustafa.alexe gelince takıma katkısı büyük zicoda kalmasını istioyomuş ama gidersede gitsin napalım.gidersede zaten anca bjkye gider çünkü avrupaya gitse biraz zor ilk 11çıkar artık avrupada koşmayana forma yok koşmakta sanırım alexin kimyasına ters.bizdeki gibi oynatmazlar yani onu avrupada

Burak Kayatunç
19-01-2007, 00:37
ben mandalina demedim ki;) ki senin yorumun bence çok derin onu açarsak konu uzarda uzar..;) ben sadece aziz başkan aldığı bi oyuncuyu zarar ederek göndermez demek istedim.. aziz başkan bazı oyuncularda zarar etsede çoğu oyuncu da fazlası ile kar etmiştir.. Alexi de asla kar etmeden bırakmaz forumunun zirvesinde iken aziz başkan hangi oyuncuyu bonservissiz gönderdi..
Yeniler sözleşmesini 3.5 milyon dolara okadar isteyen takım var lig başlamadan satar kar eder yada koyar sözleşmesine sıkı maddeler hayatı boyunca aldığı para burnundan gelir futbolda;)

Mustafa Ünal
19-01-2007, 00:53
Benzetmelere takılmayalım :). Hiçbir insan düz mantıkla yaklaştığında yaptığı bir işten zarar etmek istemez. Bana göre bu doğaldır. Sen yenisini yapmak istediğin bir inşaatda olabildiğince kar etmeyi düşünürsün. Gerçi Fenerbahçe bunlar için alet edilecek en son yer olmalı ama şu anda başta ki Aziz Yıldırım olduğu için yaptıklarına saygı duymaktan başka yapabileceğimiz birşey yok. Alex'in sanmıyorum Beşiktaş'a veya Türkiye'den başka bir takıma gideceğini. İlla ki Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalırsa bana göre ülkesine döner. Şu an için ayrılması taraftarı değilim. Eğer aynı teknikte koşan bir oyuncu alınırsa gönderilebilir.

Serhat Özcan
21-01-2007, 16:10
wallai az önce izledim tv.de alex beşiktaşa imza atmış bunuda koz olarak kullanıyomuş...söyleyen kazım kanat ama beşiktaşa bu kadar yakın bi adam sanırım sallamaz...hatta tüpçü kongrede malzeme olarak kullanıcakmış bu olayı...wallahi eğer alex böle bişe yaptıysa ve imzaladıysa beşiktaşla beş dakka durmasın bu takımda...kimse bulunmaz hint kumaşı değil...daa iyisini buluruz nasılsa...

Kerem Işıldak
21-01-2007, 17:29
aynı konuşmayı ben de izledim eğer böyle birşey varsa ben alexi bugün koyarım kapının önüne bu profesyonellikten farklı bir durum tüp kafa aklınca çalım atıyo ama yine patlıcak o tüp

Gözde Karataş
15-01-2011, 10:08
:)

İlkay Şener
15-01-2011, 11:06
Daha eski bir konu yokmuydu hortlatıcak :D

Ufuk Coşkun
15-01-2011, 23:37
:D Yok artık diyecektim ki 2007 konusu hortlamış :D