Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan Polat şaçmalamaya devam ediyor!
Başar Kantar
28-12-2006, 17:22
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, düzenlediği basın toplantısında Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, Fenerbahçe'ye verilen cezalarda indirime gitmesine tepki gösterdi.
Polat, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki basın toplantısında, çeşitli konularda görüşlerini açıklayıp, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Tahkim Kurulu'nun aldığı kararları kinayeli bir şekilde yorumlayan Adnan Polat, ''Benim şahsi değerlendirmem, Tahkim Kurulu'muz, verdiği kararda cezanın tamamını kaldırması gerekirdi. Çünkü Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde Saracoğlu'nda olduğu gibi antrenörlerin kafası yarılıyor, futbolcuların kulakları sağır ediliyor. Taç veya korner kullanan futbolcuların kafasına her türlü yabancı madde atılıyor. Bence eksik karar vermişler. Bu cezayı tamamen kaldırmış olmaları gerekirdi. Fenerbahçe'ye iyi bir yılbaşı ve bayram armağanı verebilirlerdi. Önümüzdeki günlerde inşallah bu eksiklerini giderebilirler'' diye konuştu.
''Tahkim Kurulu'nun dün aldığı karara hayretler içinde bakıyorum'' diyen başkan yardımcısı Polat, şöyle devam etti:
''Bana göre tamamını kaldırsalardı da hiç olmazsa Avrupa standartlarında karar almış olurlardı. Kesinlikle bir ödül verildi, cezanın bu kadar kaldırılması yeterli değil. Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra tuhaf şeyler oluyor Türk futbolunda, biz de izlemeye devam ediyoruz. Bazıları içlerine sindirebiliyorsa onları da tebrik ediyoruz.''
Adnan Polat, bir basın mensubunun ''Gelişen olaylar sonrasında,Fenerbahçe'nin korunduğunu düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine de ''Olaylara bakmak lazım, olaylar kendi cevabını veriyor. Fenerbahçe'nin 100. yılını kutluyorum, inşallah daha nice 100 yıllar yaşarlar. Galatasaray için önemli bir kulüp. Türkiye'nin en büyük ekiplerinden biri, bizim en büyük rakibimiz. Ama bütün temennim alacağı sportif başarılar bir fair-play içinde olsun, kimse tartışmasın, gelişen olaylar bazı endişe verici düşüncelere yöneltiyor, onu da itiraf etmek gerekiyor. Tahkim Kurulu'nun aldığı karar bunun açık açık neticesi.''
-DERELİ'YE TEPKİ SÜRÜYOR-
Fenerbahçe-Galatasaray maçının başından sonuna kadar kaos olduğunu vurgulayan Polat, çok güvendiği ve Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri olarak gördüğü Selçuk Dereli'nin ligin kaderini etkilediğini savundu.
Dereli'nin seyirci baskısından korktuğu için vermesi gereken kararları veremediğini, rakip oyunculara kırmızı kart gösteremediğini ifade eden Adnan Polat, ''Penaltımızı vermedi. Bu bir yerde galibiyetimizi engelledi. Bu bize 3 değil, 6 puan olarak yansıdı. Galatasaray galip gelseydi, şu anda 34'e 33 puan şeklinde bir yarış olacaktı. Bana göre yanlış yorumları ve seyirci baskısından veremediği kararlardan dolayı ligin sonucunu da etkiledi'' şeklinde konuştu.
Allah bildiği gibi yapsın bu adamı...İnsan bi dönüpkendi sahasındaki olaylara bakar yaaaa...Burdan gerçekleri açıklıyorum :BU SENEKİ SU SIKINTISININ SEBEBİ GESE TARAFTARIDIR ÇÜNKÜ GEÇEN SENE KUPA MAÇINDA SAHAYA ATTIKLARI SU LAR İLE BÜTÜN STOKLAR TÜKENMİŞTİR....Önce bunlara ve bunu gibi daha çok yaşanmış örneklere baksın adnan beyefendimiz...Ordan oturup ahkam kesmek kolay...Ağlaya ağlaya dilene dilene şampiyon oldular geçen sene ama bu sene yapamıcak bunu adnan...
Taylan Kallı
28-12-2006, 17:57
yazık bu adama cidden..
Onur Aloğlu
28-12-2006, 18:25
Adam geçen sene bu ve buna benzer kamera şakalarıyla elimizden şampiyonluğumuzu çaldı.
Zırıltılar erken başladı ama papaz her zaman pilav yemez. Yakın zaman zarfında ne yemek yiyebileceği bir Demirören, ne kupaların federasyon başkanlarının babalarına ithaf edildiği bir federasyon, ne de ağızları ishal olmuş Adnan Polatlar kalacak...
100. yılda yüzünüze vuran tek başına bahçedeki fenerin ışığı değil, balçıkla sıvamaya çalıştığınız güneştir. Gözlerin kamaşmış olması ondandır muhtemel.
Samet Tonay
28-12-2006, 19:25
Nolur şu herife forumda yer vermeyin...onları bu sayfalara yazmak onları yüceltir...trübünlerde ve sahada gerekli cevabı vereceğiz...
Sercan Tuna
28-12-2006, 19:27
Dilencii Adnan Polat diye bi beste vardı karagümrük yanıyor melodisi ile :) onu armağan ediyorum veled-i zina olan şahsa :)
Fırat Kocadağ
28-12-2006, 19:47
Yaşlılığına veriyorum ve kim senin aldırış etmemesini tavsiye ederim.
Arıkan Altay
28-12-2006, 20:12
abi harbiden acıyorum bu herife we bunun gibi olan nicelerine..bi kardesim cok haklı yukarda yasmıd nie kimse cıkıp sormuyo yaa gecen sene,ki asy denki macı we olayları...alla alla...
Alp Alper
28-12-2006, 20:29
YaZıK CooooK YaZıK..FB ile baş edemıyorlar hergun cıkıp sacmasapan acıklamalar yapıyorlar..bızde guluyoruz :D ...bence cok guzel bir eglence..aslında her hafta carsamba saat 2 de konussun bu adam :dans: ...adnan BOL-AT hahahahah
Mustafa Ünal
28-12-2006, 20:57
yazık bu adama cidden..
Adam mı ??
Sedat Aydın
28-12-2006, 21:05
Ya acaba bu adamın başka işi gücü yok mu durmadan bizimle uğraşıyor?
Ağzından bir tek hayırlı laf çıkmışlığı yok be kardeşim.
Necati Mete
28-12-2006, 21:08
yanlız onları 2-1 yendimi maç evlat acısı gibi koymuş adama :)
hala acısı içinde zavallının :)
zavallısın adnan PO-LIGHT zavallı!!!
Arıkan Altay
28-12-2006, 21:17
Ya acaba bu adamın başka işi gücü yok mu durmadan bizimle uğraşıyor?
Ağzından bir tek hayırlı laf çıkmışlığı yok be kardeşim.
fenerbahce yle ugrasmaktan baska işleri warmı sence kardes;):rolleyes:
Sertaç Günel
28-12-2006, 22:49
tutuştular tutuştular.haluk amcaları gidio yaa ondandır.şimdi nasıl da haluk ulusoy gitsin die oy kullanıo kurnazlar.biliolar ulusoyun gideceğini yeni gelene yaranmaya çalişacaklar.ulusoy gidene kadar da ne kadar zarar versek kardır.ulan topunuzu dize getirecez inşallah.imzadaki olay için dua ediorum Allah o günleri bize nasip etsin.tutup saatini kolundan sökelim bu kılkuyruğun
Fırat Aydın
28-12-2006, 23:21
Ya bi git Adnan Abi yaa Bi git allah aşkına kumda oyna sen. Bu arada aziz yıldırım'a 1 sene ceza veren PFDK'nın Adnan Polat'a her seferinde bir şey dememesi dikkatimizden kaçmıyor.
Tuğba Tülü
29-12-2006, 00:58
Adnan polat bizim uzerimizden prim yapıyor deli oluyorum bu adama ya:kizgin: özellikle ballı şampiyonluklarından sonra stadda saat kaç diye sorduğunda git boğazını sık at bir kenara dedim:kizgin: :kizgin: sussun bence yeter artık!!!!
Serhat Özcan
29-12-2006, 14:30
selçuk dereli sizi şampiyon yaparken nerdeydin adnan polat!!!!!!!!!
Mustafa Ünal
30-12-2006, 00:07
valla içimden cok şey geliyor söylemek için ama babamın adı da Adnan..ordan yırtıyor işte ş.
Hakan Arıduru
30-12-2006, 01:21
kayda değer alınacak bir insan olarak görmüyorum zaten o varlık bir insan olamaz
Çağlar Çağatay
30-12-2006, 03:09
az kaldı adnan dayan...
Soner Saygılı
30-12-2006, 13:27
az kaldı adnan dayan...
aman caglar baskan sen bırsey yapma :) bekle onu kendı taraftarı bıtırıcek bekleyın gorun o adam kulubu soymaya geldı tekrar :) beklesın gorsunler
Cihad Sözkesen
06-02-2007, 21:46
adnan polat baska imkanı kalmadıından dolayı yukarıdan mesaj geldi felan demeye basladı..BU KADAR CARESİZ Bİ TAKIMI VAR YUKARIDAN GELEN MESAJLARA KALAN Bİ TAKIM..banada az önce bi mesaj geldi ve paylasmak istedim yukarının izniyle! adnan polat FenerBahcemizin 100.yılındaki sampiyonluğunu göremeyecekmis:D :D :D
Gökhan Aytaç
07-02-2007, 17:42
adnan polat FenerBahcemizin 100.yılındaki sampiyonluğunu göremeyecekmis:D :D :D
amin inşallah:D :D :D
Ozan Ercan
07-02-2007, 19:39
hic hos temenniler degil acikcasi, ezeli rakibin yoneticisi de olsa, hic haz etmedigimiz aciklamalarda da bulunsa o da bir insan. Nasil hicbir rakip futbolcunun sakatlik gecirmesini temenni etmezsem, rakibin yoneticisi hakkinda da beddualarda bulunmam.
Ayrica ithaf edilen insan Turkiye´de spor denince akla gelen ilk 5 isimden biri konumunda. Rakip te olsa saygiyi eksik etmemek gerekir, kaldi ki olmesini temenni edenler var nerdeyse..
Murat Türkmen
07-02-2007, 23:02
bu adnan polata kemik atcaksın bak o zaman nasıl susuyor:hakem:
Ceyhun İskender
08-02-2007, 01:17
Ayrica ithaf edilen insan Turkiye´de spor denince akla gelen ilk 5 isimden biri konumunda. Rakip te olsa saygiyi eksik etmemek gerekir, kaldi ki olmesini temenni edenler var nerdeyse..
o kadar da değil bence....
temenni biraz sert ama spor adamı kimliği hem de ilk 5de sanmıyorum....
Ozan Ercan
08-02-2007, 06:30
Spor adami kimligi olarak demedim ben de zaten. Futbolu surukleyen iki takim var bu ulkede, bahsi gecen kisi de bu kulubun baskanindan cok adi gecen bir yoneticisi, onu demek istedim sadece.
Ali Süngü
17-02-2007, 14:46
ısıracak köpek havlamazmış arkadaslar.onlar havlasın dursun.fener dişini onlara sami yende gösterecek.
Burak Yayla
17-02-2007, 22:01
noldu bolat :) ilahi adalet dedigin seyin altindami kaldin ??? o elinle yaptigin 1 isaretini simdi agzina götür mama diye emersin ;)
Emre Aslaner
17-02-2007, 22:21
o bir işaretinin yanına şimdiden bi sıfır eklesin
Doruk Sarıkaya
17-02-2007, 23:15
o bir işareti yaptığın parmağın değerini bil,sezonun sonunda onu çok doğru bi yönde kullanmana yardımcı olcaz ;) anladın sen onu ;) :D
Kemal Çelik
17-02-2007, 23:29
Adnan Polat delikanlı ol biraz,yaptığın şeyler çocukça:kizgin:
Onur Aloğlu
18-02-2007, 02:21
Sallasana sallasana mendilini,
Akşam oldu göndersene sevdiğimi...
Aycan Yağanoğlu
18-02-2007, 11:31
adnan polatı ailecek çok seviyoruz onun yüzünden sabah gs köşelerini okuyorum güne gülerek başlıyorum :) böle komedi bi adamda anca gs yöneticiliğine yakışırdı iyi varsın adnan polat :D:D:D
Ali Süngü
18-02-2007, 14:08
onlar sadece hava civa boş seyler konusup atıp tutmayı seviyorlar.maç günü geldiği zamanda korkudan elleri ayakları titriyor.
Hakan Arıduru
18-02-2007, 14:40
o saçmalamaya devam etsin arkadaşlar boşverin;)
Yusuf Sünbül
18-02-2007, 19:45
Şimdi Aradaki Puan farkı ÇIKTI mı 4'e ( !!! ) :>)
Hadi bakalım Adnan Polat O parmağınla Saymaya başla bakalım Her hafta Fark ne kadar artacak,Ama tavsiyem O PARMAĞINA DİKKAT ET SEZON SONUNDA BAŞKA YERLERE LAYIK OLACAK !!!!!
Tuğba Sarıkaya
19-02-2007, 02:48
sizce o bolATAN gittikçe artcak olan(inş) puan farkını sayabilecek kapasiteye sahipmiki :seytan:
Kıvanç Müçek
19-02-2007, 03:10
adnan BORAT:D
Servet Güldeş
20-02-2007, 13:26
G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı, “Alex ve Tuncay gibi oyunculara ihtiyacımız var. Eğer isterlerse açık çek sunacağım” dedi.
Polat'ın bu sözleri, “F.Bahçe'yi karıştırmak istiyor” diye yorumlandı.
G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, F.Bahçeli Alex ve Tuncay'a açık çek önereceğini söyledi. Polat, G.Antep maçı sonrası İstanbul'a dönerken uçakta gazetecilerle yaptığı sohbette, “Tuncay ve Alex çok kaliteli futbolcular. G.Saray'ın böyle futbolculara ihtiyacı var. Bu iki oyuncu G.Saray'da oynamayı kabul ederse önlerine açık çek koyup, 'doldurun' diyeceğim. Alex, G.Saray'a gelirse yeni Hagi olur. G.Saray yıllardır Hagi gibi bir oyuncuya sahip olmamanın sıkıntısını yaşıyor” diye konuştu.
Formalarını alır..
Geçen yıl çok ses getiren “20.45, G.Saray şampiyon” sloganından sonra, bu sezon ortaya attığı “Puan farkı 4” ve “Yukarıdan mesaj geldi, F.Bahçe puan kaybedecek” söylemleriyle gündeme gelen Adnan Polat'ın bu sözleri, 'F.Bahçe'yi karıştırmak istiyor' şeklinde yorumlandı. F.Bahçeli yöneticiler, Polat'ın futbolcuların konsantrasyonunu bozmaya çalıştığını ileri sürüp, “Bunlar ucuz taktikler. O, takımıyla ilgilensin. Adnan Polat, Alex'le Tuncay'ın ancak formasını alır” dediler.
'Kapıdan giremez'
İstanbul'a dönüş uçağında Tuncay'a istemesi halinde açık çek uzatacağını söyleyen Adnan Polat, 1 Ekim 2006 tarihinde Star televizyonunda yayınlanan Telegol programında, “Tuncay, G.Saray'ın kapısından içeri giremez” demişti. F.Bahçeli futbolcu 22 Mart 2006'da takımının G.Saray'a 3-2 yenilmesine karşın, averajla tur atladığı Türkiye Kupası yarı final maçından sonra sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu tribünlere giderek, “bir baba hindi” tezahüratı yapmıştı. Yıldız futbolcu, bu tezahürattan sonra çok büyük tepki görmüştü.
Kaynak: Yenişafak
Güven Yapıcıoğlu
22-02-2007, 18:48
F.Bahçelilerin en sevmediği adam…
Fenerbahçelilere sorun “en nefret ettiğiniz kişi kimdir” diye.
Şüphesiz alacağınız tek cevap “Adnan Polat” olacaktır.
Ezeli ve ebedi rakipleri G.Saray’ın Başkanı sayın Özhan Canaydın’ı bu oylamada sonuncu bile göremezsiniz. Beyefendi ve ince ruhlu kişiliği ile her kesim tarafından sevilir ve takdir edilir. Canaydın, Ali Sami Yen’deki maçlara, taraftarının büyük protestosu yüzünden 2-3 gidememişti. Buda ayrı bir çelişki.
Fenerbahçelilerin, Canaydın yerine Adnan Polat’tan nefret etmeleri, bana göre duygusal değil, tamamen kişiseldir.
Yine bana göre Polat’ın Fenerbahçeliler tarafından sevilmemesinin haklı nedenleri var. Zaten kendisinin pek sevimli olduğu söylenemez.. Antipatik tavırlarına ilave olarak çok soğuk bir espiri anlayışı var. Hele birde sivri dili var ki; şöhretini doğrular nitelikte.
Öncelikle yazımı açmadan önce Ergün Gürsoy’u anmadan geçemeyeceğim. Her şeyden önce Sayın Gürsoy bana göre iyi bir G.Saraylıdır. Fenerbahçe aleyhine beyanatları olmuşsa da, üslubu ve bey efendi tavırlarıyla sarı lacivertli taraftarların pek fazla tepkisini çekmemiştir. Hatta “Fenerbahçe bizi her alanda solladı. Alt yapı ve tesisleşmede büyük atılımlar yaptı” şeklinde ki açıklaması, O’nun “Sezar’ın hakkını Sezar”a veren objektif biri olduğunun ve ayrıca içe dönük cesur özeleştirisi ile kulüp içinde “dik duruş” sergilediğinin en önemli ispatlarından biridir. İşte Gürsoy, bu görüş ve düşüncelerinden dolayı kendi kulübü tarafından dışlanmış, adeta aforoz edilmişti.
Gürsoy’un yerine, “kulübü maddi açıdan rahatlatacağım” vaadiyle Adnan Polat getirildi. İlk icraatı ise, kulübün borçlarını kapatmak için bir ortaya bir formül atmak oldu. G.Saray’a gönül vermiş zengin iş adamlarından ve taraftarlardan para toplanacak ve kulüp maddi açıdan rahatlayacaktı. Adnan Polat’ın bu girişimi sonuç vermedi.
Karizması çizilen Polat, takımın kötü gidişatı ile ilgilenmek yerine, başarısızlığını kamufle etmek için sürekli Fenerbahçe aleyhine, karşı tarafı kışkırtıcı, tahrik edici, sert ve sivri açıklamalar yapmayı tercih etti. İşte bu nedenlerle, Adnan Polat Fenerbahçelilerin “en sevmediği adam” unvanına layık görüldü.
Adnan Polat, geçen sezon kaybedilen şampiyonluğun şifresi ve simgesi haline gelen “Saat kaç?” muhabbeti ile, Fenerbahçeliler ile arasındaki gerginliğin ilk tohumlarını atmış oldu. Her fırsatta Fenerbahçe yöneticilerine göndermeler yapan Polat, Fenerbahçe ile puan farkının çok yakında 1’e ineceğini söylemişti. Soru soran gazetecilere ise olmayan bıyıklarının altından sırıtarak “Yukarıdan mesaj geldi” diyerek yanıt vermişti.
Mübareğe sanki (haşa) vahiy gelmişti.
Adnan bey bu açıklamaları sarf ettiği sırada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında puan farkı 4’dü. Sarı kırmızılı takımın rakibi ise G.Antepspor’du. Antep, kendisini çantada keklik gören, adeta hiçe sayan Adnan Polat’a en güzel cevabı sahada verdi.
Bu sefer kehaneti tutmayan Adnan Polat’ın maç sonrası kameralara yansıyan kireç gibi yüzü görülmeye değerdi
Adnan Polat’a ikinci cevap ise G.Antepspor teknik direktörü Arıca’dan geldi : “Birileri çıkıp, ‘liderle aramızda 1 puan kaldı’ diyor ve bizi hiçe sayıyor. Biraz saygılı olmak gerekir.”
Cümlenin her kelimesinde asalet ve gurur var.
Resmen “cuk” diye oturmuş.
Şimdi ise bey efendi Alex’i G.Saray’a transfer edeceklerini söylüyor. Ekonomik kriz ve yönetim zaafı yüzünden elindeki futbolcuları tutamayan bir kulübün, Alex gibi el yakan bir futbolcuyu alabileceğine kargalar bile inanmaz. Üstelik bu Adnan Polat değimliydi, “Alex bu kulübün kapısından bile giremez” diyen. Alex, Fenerbahçe’den ayrılsa bile, inanın gideceği kulüp G.Saray olmaz. Çünkü, G.Saray’ın maddi gücü buna imkan vermez. Adnan Polat’ın yaptığı, Fenerbahçe’yi karıştırmak, taraftarı yönetime karşı kışkırtmaktır. Ama ne var ki; Adnan beyin bu açıklamaları, Fenerbahçelileri daha da biliyor ve birleştiriyor. Yani, Adnan bey istemeyerekte olsa Fenerbahçe’ye iyilik ediyor.
Kutsal İttifak kurarak, futbolun ilkeleri ve kuralları dışında, kaos ve puslu havadan medet umanlar, geçen sezon sürpriz şampiyonlukla birlikte iyice şımarıp, haddini aşan açıklamalar yapanlar, bu sefer İlahi adalet’in pençesindeler.
Şimdi ise söz sırası Fenerbahçe taraftarında;
Saat kaç Adnan Polat?
Cihan Öner
25-02-2007, 11:47
adnan polat tam cinconun aradığı yawşak yönetici profilini sunuyor bizlere :D
ne diyelim dracula özhan soytarısını bulmuş
bu gs bu gidişle seneye ya iflas eder yada kümeye gider :hakem: bizede kutlamak kalır :serefe:
Gültekin Kaymaz
02-04-2007, 12:27
adamın kendisi saçmalık zaten:D
Necati Mete
02-04-2007, 14:46
ergun gürsoy zamanında fenerbahçe bizi her alanda solladı demişti...
unutulan birşey var,zamanında,çok değil 2 sene önce adnan polat,henüz yönetimde değilken "fenerbahçenin ekonomik olarak çok ileride,bu çok iyi bir avantaj,zira Atatürk'ün bir sözü var, "okadar savaş kazandık,düşmanı bertaraf ettik fakat ekonomik alanda ileriye gidemezsek bunların hepsi boşadır" demiştir sayın adnan bol-at.....
ama yönetime geldiğinde,baktı ki ben böyle objektif olunca,ve bir de gölü mayası tutmayınca,iğnelemeye başlamıştır ve bu şekilde yolunu bulmuştur..
velhasılı kelam dostlarım,keşke futbolu,futboldan anlayan kişiler yönetse...bkz. pele,platini,bauer vs...
Göktuğ Güllüce
09-04-2007, 01:35
adnan polat bugün ntvdeki %100 futbol programına katıldı...tamamını izlemedim (çünkü sinirlerim dayanmaz) ama bi ara açtığımda altta şöyle bir yazı vardı;'Adnan Polat:yapacağımız stad dünyanın en iyi 5 stadından biri olacak.' ilk önce yanlış okudum zannettim,yaklaştım televizyona gerçekten doğru okumuşum aynen öyle yazıyormuş...ve ondan sonra kahkayı bastım ve 10 dk gülmekten kendime gelemedim...bir insan bu kadar komik olur...'yapacağımız stad maketi dünyanın en iyi 5 maketinden biri olacak' dese neysede :D:D:D
Emrah Temiz
09-04-2007, 02:41
adnan polat bugün ntvdeki %100 futbol programına katıldı...tamamını izlemedim (çünkü sinirlerim dayanmaz) ama bi ara açtığımda altta şöyle bir yazı vardı;'Adnan Polat:yapacağımız stad dünyanın en iyi 5 stadından biri olacak.' ilk önce yanlış okudum zannettim,yaklaştım televizyona gerçekten doğru okumuşum aynen öyle yazıyormuş...ve ondan sonra kahkayı bastım ve 10 dk gülmekten kendime gelemedim...bir insan bu kadar komik olur...'yapacağımız stad maketi dünyanın en iyi 5 maketinden biri olacak' dese neysede :D:D:D
"yapacağımız stad" yerine "devletin yapacağı stad" dese daha doğru olurdu herhalde. Kulüp olarak başbakanın verdiği sözü yerine getirmesinin beklentisi içindelermiş. Bu stad konusunun kendilerinden çıktığını bürokratik ve siyasi kararlar çıktıktan sonra en kısa sürede stadın temelinin atılacağını da söyledi.
Necati Mete
09-04-2007, 03:13
güldüm :)
Çağlar Çağatay
09-04-2007, 05:23
adnan saat kaç? bu saatte puan farkı kaç? komik olmaya devam ediyor:)
Başar Kantar
09-04-2007, 09:44
Asıl bombayı unutmuşsunuz arkadaşlar bide diyodu bolat dene ezik..Hakemler kadıköyde korkuyor,sahaya bıçak atılıyo,insanlar yaralanıyo ama yine bişey olmuyo tarzı konuşmuş ezikkkkk işte yaaa...şeref kalmamış itte...
Ertuğrul Çolak
09-04-2007, 10:30
bizi şampiyonluk yarışının dışına ittiler dedi ulusoya gönderme yaptı geçen sene sizi şampiyon yapan kimdi ulusoysuzun ta kendisi değil mi
Başar Kantar
09-04-2007, 10:53
bizi şampiyonluk yarışının dışına ittiler dedi ulusoya gönderme yaptı geçen sene sizi şampiyon yapan kimdi ulusoysuzun ta kendisi değil mi
yaaa dostum bunlar normal şeyler...biliyoruz artık hepimiz adam tam bir MAL yani...başka söze gerek bile yok :D
Levent Mamur
12-04-2007, 21:52
kendi capinda eglenio heralde adamcagiz
Ülkü Selvi
19-04-2007, 18:05
diyeceğim çok amma bek kalabalık yerdesin ;)
Necati Mete
19-04-2007, 19:58
adnan borat işte...nolcak
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.