PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum kullanımı ile ilgili...

Servet Güldeş
28-12-2006, 23:51
Selam Arkadaşlar...

1907Ünifeb Forumunun bilgi , fikir ve başta Fenerbahçe olmak üzere PAYLAŞIM esasına dayandığını hepimiz biliyoruz. Eski forumumuzdan beri fikir beyan edilmediği ve kullanıcılar bir katkı sağlamadığı gerekçesiyle sadece gülümseme smileyi yollamak veya +1 türü mesajlar yazmak kurallara aykırı olmasa da, uygulamada kullanılmamaya özen gösterilmesi gereken bir durumdu . Fakat son zamanlarda bu tür mesajların fazlalığı biraz rahatsız edici hal almaya başladı.

Diğer bir durumda 1907Ünifeb Kantin başlığı , bu başlığın altında da yazdığı gibi "Her türlü konuda görüş ve yorumlarınız" bulunabilir burada ama bununda bir sınırı olmalı... Abartarak yazıyorum "Annem ağlıyor çiçek alsam sevinir mi" veya "geçen hafta çok sıkıcıydı" türü başlıklarda açılmamalı diye düşünüyorum...

Bütün arkadaşlarımız mesajını atarken 1907ünifeb kullanıcılarına ne gibi bir katkı sağlıyorum diye düşünürse sanırım daha iyi bir duruma geleceğiz...

Saygılarımla ,

Yiğit Arın
28-12-2006, 23:56
Benim de bir süredir dikkatimi çeken bir durumdu. Düzenliliği ve içeriğiyle her zaman övündüğümüz forumumuzu aynı seviyede tutmak için hepimizin özen göstermesi gerekiyor. Servet'e aynen katılıyorum ve bu vesileyle ben de herkesin bu konuda daha dikkatli davranmaya çalışmasını rica ediyorum.

Servet Güldeş
05-01-2007, 01:55
Tartışma burdan devam etsin diye üste taşımıyoru bilinsin...
Sadece bu foruma ilk yazdığım zaman benden daha tecrübeli kardeşlerimden öürendiğim ve sık sık kullandığım cümleyi tekrar okutmak için taşıyorum...

Bütün arkadaşlarımız mesajını atarken 1907ünifeb kullanıcılarına ne gibi bir katkı sağlıyorum diye düşünürse sanırım daha iyi bir durumda olacağız...

Güven Yapıcıoğlu
05-01-2007, 12:40
sonuna kadar +1907...

Muhammet Budak
05-01-2007, 20:55
sonuna kadar +1907...Bir yorum yapsan daha iyi değil mi?

Kemal Aktürk
06-01-2007, 10:34
+ 1907

Fatih Göztok
06-01-2007, 10:34
+ 1907

+ unıfeb

Emre Akça
06-01-2007, 10:35
+ unıfeb
+1907 Unifeb :cool:

Emre Akça
06-01-2007, 10:56
sonuna kadar +1907...
Yıllardır burada sen ve senin gibilerin anlamsız hiç bir yarar sağlamayan yazılırını düzetmek için çalıştık. 1907 Unifeb'e dolayısıyla Fenerbahce'ye gerçekten birşey vermeniz için uğraştık.Bunu hatalıda yapmış olabiliriz düzgünde bunu bilemeyiz. Ama maalesef basarılı olamadık.Uyarı topicinde bile dalga geçer gibi mesajlar atılınca anladıkki biz ne yaparsak yapalım olmuyor. Sen ve senin gibiler yazıları ile bu dernekte bir kambur olarak her zaman kalacaksınız.Kokarım bu hep böyle olacak.
Baktık ki sizde bir değişiklik yok bari biz değişelim dedik bundan sonra yazdığınız her saçma yazıya +1907 de bizden.

Güven Yapıcıoğlu
07-01-2007, 14:31
Öncelikle Emre Akça gibi bi abimden böyle ağır bir mesaj aldığım için duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim.

Bu başlığı ilk gördüğümde, açılmasında benimde katkımın olduğunu düşündüm. Çünkü özellikle son 2-3 haftadır forumdaki gereksiz mesajlardan son derece rahatsız olmuş, tepkimi malum başlıklarda dile getirmiş, bazı arkadaşlarıma da uyarı amaçlı özel mesajlar atmıştım.

http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=1524&page=152 (http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=1524&page=152)

http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=1524&page=155 (http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=1524&page=155)

“Forum kullanımı ile ilgili...” adlı başlıkta da, başlığın açılmasına neden olan arkadaşlara verilebilecek en iyi tepki olarak;“sonuna kadar +1907...”mesajını yazdım, çünkü bu forumda bu mesajın yazılabileceği tek başlık burasıdır. Dikkat ederseniz kirliliği oluşturan arkadaşlar, bu başlığı sadece okumakla yetinmiş; onların yazdığı mesajların aynısı olan “+…….” benzeri mesaj yazan bizlerin onlara gerçekten tepkili olduğumuzu görmüştür.

Ayrıca bu sene 1907 Ünifeb kimliğine yakışır bir şekilde kimsenin beklemediği örgütlenmeyi, İstanbul dışındaki birçok üniversitenin yapamadığı organizasyonları yapıp ve 1907 Ünifeb Yönetim Kurulu’nun takdirini aldıktan sonra, benim bu birlikte ‘kambur’ olarak görülmem; beni ve üniversitemi son derece üzmüştür.

Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bu gerginlik için Emre Akça ve 1907 Ünifeb ailesinden özür dilerim.

Emre Akça
07-01-2007, 21:06
Güven öncelikle mesajıma düzgün bir cevap verdiğin için teşekkür ederim.Son zamanlar da anlamsız mesajlara verilen sert yanıtları görüyosun açıkçası iş sana patladı diyebiliriz. Yazında Unifebe çok katkısı olan diyerek başlamışsın öncelikle bunu silmeni istiyorsun benim şahsım olarak Unifeb'e katkım dernek olarak değil olsa olsa tirbün açısından olmuştur bunun dışında Unifebin dernekleşmesini, duyulmasını ve ilerlemesini sağlayan abilerimiz arkadaslarımız var. Onlara ayıp olur açıkçası! Çok yardımcı olamamın sebeplerini Dernek ve tirbün çatışması olarak ta görebiliriz bu konular başka platformlar da gerek duyulduğu zamanlarda yapılabilir.İşin özüne gelirsek çok emeğimin geçtiğini söylemem.
Konuya dönersek verdiğin örneklerle de zaten kızdığımız konuda ne kadar duyarlı oldugunu gördük.Umarım mesajlarımız senin çalışmalarında küskünlüğe yol açmaz. Kambur lafını ve seni inciten yada üzen sözlerimi geri alıyorum. Ama ricamdır hassas olduğum cümlelerini silersen sevinirim.

Güven Yapıcıoğlu
07-01-2007, 21:28
Önemli değil, düzelttim mesajımı...
Küsecek bişey yok, amacımız aynı ne de olsa :)