Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB Atkıları Tekrar Üretildi
Emre Paçarız
08-01-2007, 23:20
Arkadaşlar,
1907 ÜNİFEB Tribünlerinin vazgeçilmez bir aksesüarı olan atkılarımızın, sezon başında tükenmesinden sonra tekrar üretim kararı almıştık.
Geçtiğimiz ay,Fenerium'la yaptığımız görüşmelerin ardından aynı tasarımda atkı üretim talimatını vermiştik. Bu üretim sürecinin ardından bugün atkılarımızı Fenerium'dan teslim almış bulunmaktayız.
Fenerium lisanslı,1907ÜNİFEB atkılarının yeni satış fiyatı 10 ytl olacak.
Atkı taleplerinizi, Üniversite Ürün Sorumlularınız aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz.
Saygılar
1907 ÜNİFEB ÜRÜN KOMİTESİ
Ozan Çetinkaya
08-01-2007, 23:48
Emre'nin de dediği gibi tüm taraftarların en çok kullandığı aksesuar olan atkılarımız yeniden üretildi.1907ünifeb polarlarının ardından en çok rağbet gören ürün olan atkılarımızın daha önceden de olduğu gibi kısa süre zarfında tükeneceğinden eminim.Çünkü Fenerium lisanslı bir atkıya bukadar ucuz bir fiyata sahip olmak çok güç
Mert Ürkmez
09-01-2007, 15:06
hemen alalım geç kalmayalım
Aycan Yılmaz
09-01-2007, 16:32
Üniversitemizin dernek de yaptıgımız son toplantı ile resmen ünifeb birligi icine katılmasının ardından dernegimizden cıkarken ben ve arkadaslarım ilk sahip oldugumuz ürünümüz atkılarımız olmustu.. :) :) Dernekden cıkarken de atkımızı ünifeb logosunun daha iyi görünür olabilecek sekilde durması icin ayrı bir caba göstermis ve sonunda eve gidene kadar tüm yol boyunca öyle bir ruh haline girmistim ki hem o ürünü tasımanın verdigi mutluluk hemde sorumluluk ile daha bir birligin icinde oldugumu hissettimistim.. Sonra ki günlerde de uzunca bir süre atkılarımız boyunlarımız da sürekli kaldı.. O yüzden atkımızın benim icin ayrı bir yeri var yani. :) :) Hem diger ürünler icinde fiyat olarak en kolay ulasılabilecek ürün olması ve hemde cogu zaman yanımızda tasıyabilecegimiz bir ürünümüz olması dolayısıyla atkılarımızın tekrar üretilmesi oldukca sevindirici bir durum.. Hem bunun yanında atkımızın bana ve arkadaslarıma yasattıklarını da birligimize yeni dahil olacak arkadaslarımıza da yasatacagını bilmek de ayrı bir mutluluk. :) :)
Emegi gecenlere ve tabii ki ürün komitesine tesekkürler.
Mert Çubukçu
09-01-2007, 20:32
emre ilk ben alıcam demistim sana :) ilk ben aliyorum gelip :)
ellerinize saglık tesekur ederiz..
Selim Karakaya
10-01-2007, 05:17
telekom maçında atkıları getirin. orda hemen alabiliriz. :serefe:
Kıvanç Müçek
10-01-2007, 13:28
telekom maçında atkıları getirin. orda hemen alabiliriz. :serefe:
katılıyorum... telekom maçında alalım...
Sercan Okur
11-01-2007, 11:24
Güzel haber, elinize sağlık..
http://img135.imageshack.us/img135/4930/atki1ra0.jpg (http://imageshack.us)
http://img186.imageshack.us/img186/6486/atki2tn2.jpg (http://imageshack.us)
Çağdaş Yiğit
11-01-2007, 17:50
Güzel çalışma olmuş elinize sağlık.
Merve Ocak
11-01-2007, 21:43
atkıyı alalı sadece bir kaç ay oldu ama o kadar çok taktım ki yıllarca kullanmışım gibi görünüyor:) ne olur ne olmaz ikinciyi alıyorum:) sürekli kullanabileceğimiz bir ürün olma açısından bence çok önemli:)
Can Demir
11-01-2007, 23:28
;)Atkı siparişini verdik.Muğla soğuğunda fenerbahçe aşkıyla ısınmak için bekliyoruz...
Mustafa Ünal
12-01-2007, 14:43
Muğla'da soğuk olur mu beaa :D:D
Bizde vericez bakalım sayıyı netleştirince..
Ürün Komitesi'nde ki arkadaşlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
Can Demir
12-01-2007, 21:36
Muğla'da soğuk olur mu beaa :D:D
Bizde vericez bakalım sayıyı netleştirince..
Ürün Komitesi'nde ki arkadaşlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
Öyle deme adaşım bizde sıcak diye muğlayı yazdık ama istanbuldan soğuk çıktı burası..Donuyoruzz:)Yani atkılara çok ihtiyaç var bence sayıyı çabuk netleştirin biz 2. kez istetcez galiba;)
Can Demir
15-01-2007, 23:18
1907 ÜNİFEB atkıları tekrar üretildi ve şuanda boynumda;)
Selim Karakaya
19-01-2007, 02:38
bugün akşamki maçta yeni atkıyı aldım ve hemen taktım(bu arada Yiğit Arman ve Seval Yücal'e teşekkürler), atkıyı takar takmaz Fenerbahçem çoşmaya başladı. :dans:
Atkıyı en çok soğuktan değilde en çok şu marş eşliğinde süpper oluyor;
Seni sevmek deli gibi yürek ister
Bu kalpler bir tek seninle titrer
Bir Allah'ım olsun birde sen ol FENEEEEEEERRRR.
OOOooooOOoooOoooooooO
:D
Mustafa Ünal
26-02-2007, 22:43
Emrecim özeline bir bakarsan sevinirim. 10 tane atkı ücreti hesaba havale edildi. İlgin için şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Cihan Turnacık
21-03-2007, 07:39
Atkılardan bir adet edinmek istiyorum,ilgili arkadaşlara mail attım fakat 4 gündür cevap alamadım. Ne yapmak gerekiyor acaba?
Hüseyin Güler
21-03-2007, 10:06
bugün akşamki maçta yeni atkıyı aldım ve hemen taktım(bu arada Yiğit Arman ve Seval Yücal'e teşekkürler), atkıyı takar takmaz Fenerbahçem çoşmaya başladı. :dans:
Atkıyı en çok soğuktan değilde en çok şu marş eşliğinde süpper oluyor;
Seni sevmek deli gibi yürek ister
Bu kalpler bir tek seninle titrer
Bir Allah'ım olsun birde sen ol FENEEEEEEERRRR.
OOOooooOOoooOoooooooO
:D
vapurda yapalım dedik bu olayı atkı uçup gidiyordu :D
Ozan Çetinkaya
21-03-2007, 12:59
Atkılardan bir adet edinmek istiyorum,ilgili arkadaşlara mail attım fakat 4 gündür cevap alamadım. Ne yapmak gerekiyor acaba?
cihan mesaj kutuna bir bak istersen ;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.