Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Bel. 0-5 FENERBAHÇE
Servet Güldeş
20-01-2007, 03:44
http://img264.imageshack.us/img264/4319/untitled1sc0.jpg
Yasin Çıkrıkçı
20-01-2007, 17:13
bu sene inşl bütün kuplar bizimmmm.türkiye kupası şampiyonluk kupası,uefa kupası,süper kupa kıtalar arası kupa heppppsi bizim:D
Mustafa Ünal
21-01-2007, 03:40
Güzel galibiyet ama ölçü alınmamalı.
Yeri değil ama neden konular kilitlenme gereksinimi duyuluyor bu aralar çözemedim.
Servet Güldeş
21-01-2007, 09:24
Güzel galibiyet ama ölçü alınmamalı.
Yeri değil ama neden konular kilitlenme gereksinimi duyuluyor bu aralar çözemedim.
Kilitlenme derken maç başlıklarının yukarda tutulmasını diyorsan son zamanlarda yaptığımız bişey ve fenerbahçenin maçı varken o başlığın altllarda kalmasını istemediğimiz içindi...
Eğer kilitlenme derken kantinle veya başka bir başlıkla ilgili diyorsan Fenerbahçe maçıyla alakası olmadığı için bu başlıkta yazılmasıda yanlış...
Mustafa Ünal
21-01-2007, 13:34
Yeri değil dememle senin son paragrafında belirtmek istediğin sanırım aynı şey. Ama neyse.
Kantine yazmadığım için burda belirtmek istedim. Sonuçta sende Web Komitesi'nde olduğun için ortak aldığınız kararlar bunlar. Kantindeki kilitlenmelerden bahsetmiştim ayrıca. Neyse uzamasın burda mümkünse.
Mustafa Ünal
22-01-2007, 15:17
Bu arada bu maçta kırmızı kart görerek muhtemel 11 çıkacağı Erciyesspor maçında cezalı duruma düşen Can'a tecrübe kazanması için yönetim tarafından bu yaptığı gereksiz hareket için uyarılmalı diye düşünüyorum. Veya Zico tarafından. Lugano sakat çünkü. Büyük ihtimalle Can oynayacaktı ama işte tecrübesizliğinden ötürü kendi kendini yaktı.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.