PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnönü Üniversitesi

Emre Ekmekçi
22-01-2007, 03:35
arkadaşlar üniversitemizde maalesef faal değiliz bir türlü de toplanamadık 2005 de gelen arkadaşlar az çok birbirlerini tanıyor fakat 2006 da gelen arkadaşlarımız inönüde ünifeb'in varlığından bile habersiz.şimdi soruyorum sizlere akademi bjk ve ya isimleri her ne haltsa üniversitemizde cirit atarken onları sadecce uzaktan izlemek zorunuza gitmiyor mu?onlar her hafta panoya birşeyler asıp kendilerini çok sosyal bir grupmuş gibi gösterirken bize böyle sus pus olmak yakışıyor mu?benim zoruma gidiyor arkadaşlar ünifeb gibi en gelişmiş üniversiteli taraftar platformunun bizim üniversitemiz gibi bi üniversitede bu konumda olması.eğer sizin de zorunuza gidiyorsa pm atın mesaj yazın ikinci dönemde uyansın ünifeb_inönü en azından maçlaraa beeraber gidelim işin bi ucundan başlayalım gerisi gelir şahsım ve bir kaç arkadaşım adına konuşuyorum bu durum bizleri rahatsız ediyor bizler ikinci dönemin başlarında stand açmayı düşünüyoruz arkadaşlarım satsalar bile ki yapmazlar inşallah bunu ben tek başıma gidip oturacağım mediko sosyal de.yardımcı olmak isteyen ben de elimi taşın altına koyarım diyen varsa buyursun gelsin konuşalım herkese gösterelim ÜNİFEBin nasıl büyük bir platform olduğunu.kimse yanlış anlamasın ne üniversite sorumluluğunda ne de egolarımı tatmin edecek bir görev de bulunmak için değil bunlar bunların hepsi ünifeb için FENERBAHÇE için..

Emre Ekmekçi
24-01-2007, 01:27
arkadaşlar bi yorum bi cevap alalım

Ahmet Demir
30-01-2007, 15:17
Değerli Emre arkadaşım...

Tanışıyormuyuz ya da beni tanıyor musun bilmiyorum. Yaklaşık 1,5 sene Unifeb-İnönü Okul Soumlusu olarak görev yaptım. Elimden gele herşeyi de yaptığımı düşünüyorum, bir arada olmak ve çalışma yapmak adına. Ama herşey kimse kusura bakmasın, (benim de muhakkak suçum vardır) herşey lafta kaldı, kimsler verdikleri sözleri yerine getirmedi. Toplantı yapılacak diye duyurduğumuzda 3-4 kişyle toplantı yaptık, inanın bunlar dahi yıldırmadı bizi.

Herneyse, yüz yüze görüşürsek herşeyi detaylarıyla paylaşabilirim. Mediko-Sosyal'de part-time çalışıyorum, ayrıca Dağcılık Kulübü'nde başkanlık da yaptığım için Mediko'da ismimle sorarak (Dağcılık Kulübü dersen daha kolay) beni bulabilirsin. Mediko'da yapacağınız çalışmalarda yardımcı olmak boynumun borcu diye düşünüyorum.

Bana mail yoluyla da ulaşabilirsin, çünkü çok yoğun olduğum için internette fazla zaman geçiremiyorum...

Görüşmek üzere...

Ahmet Demir
0 544 843 01 81
ahmetdmr@gmail.com

Emre Ekmekçi
31-01-2007, 02:05
Ahmet Başkan,
öncelikle mesaj yazmana çok sevindim ilgin ve alakan içinde ayrıca teşekkür ederim.şu an memleketteyim ama 2. dönemin başlamasıyla mutlaka yanına geleceğim çünkü bu grubu üniversitede tekrar canlandırmak istiyorum ne şekilde olursa olsun istersen sen başkan ol bana üye topla de istersen bir arkadaş göster o başkan olsun üye bulalım ve ya ben olayım inanın mesele bu değil.her türlü sorumluluğu almaya her türlü özveriyi göstermeye varım bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.

görüşmek üzere
internetten konuşmak istersen(iz)
emek1907@hotmail.com

Can Özbirecikli
09-02-2007, 15:49
Ahmet Kaptan
şundan emin olki az kişyle çook işler başarılmıoo
geçn sene bi toplantı yaptıımızda 4-5 kişi oluyodu bende dahil herkes suçlu ayrıca emre kardeşm baya bi istekli bence güsel bi yeni oluşum olsa bile az kişiyle olmuyo
Can Özbirecikli

Emre Ekmekçi
11-02-2007, 01:43
cevap için teşekkür ederim can kardeş.
Peki sende bizlerle olmak ister misin?

Fatih Taşkınsoy
11-02-2007, 17:33
emre kardesim ekle beni msnden konusalım

Fatih Taşkınsoy
11-02-2007, 17:38
emre ekledim seni ama ???

Emre Ekmekçi
11-02-2007, 17:47
Fatih hocam şimdi çıkacağım akşama görüşürüz uyar mı?

İsmail Ayarığ
13-02-2007, 00:23
selam arkadaşlar insallah yeni olusumunuz hayırlı olur umarım bir an önce yeniden şahlanırsınız.Malatyasporda süper lige cıkacak gibi :) hadi bakalım calısmalarınızda basarılar..Gözlerimiz üzerinizde :)

Ahmet Demir
17-02-2007, 23:51
selam arkadaşlar insallah yeni olusumunuz hayırlı olur umarım bir an önce yeniden şahlanırsınız.Malatyasporda süper lige cıkacak gibi :) hadi bakalım calısmalarınızda basarılar..Gözlerimiz üzerinizde :)

Bence Emre bu işi başaracak...

:)

Emre sen İnönü'nün herşeyisiiiiiiiinnn....

Emre Ekmekçi
19-02-2007, 15:54
Abi benim neden pek ümidim yok :s

Ahmet Demir
19-02-2007, 19:51
Olmuyor şimdiden böyle ama...

Kolpa yapma... :)

Emre Ekmekçi
20-02-2007, 03:36
Kolpalıktan değil de abi sanki bir arpa boyu yol alamamışım gibi :(

İsmail Ayarığ
25-02-2007, 17:22
arkadaslar simdi bizim fatih abimizde orada konusmustur sizlerle bizler sizlere her türlü destegi vereceğiz.Bu arada malatya 3-1 önde :D umarım bı yıl süper lige cıkarda bizde geliriz oraya fenerimizin macına :D

biraz daha özveri calısmaya devam.Yolda gördüğünüz atkılı fenerliyi bile cevirin..
hersey fenerbahcemiz icin

Emre Ekmekçi
01-03-2007, 15:34
Fatihle görüşemedik yav:o

ama her şey yolunda sizlerinde desteğine ihtiyacımız var ;)

Emre Ekmekçi
02-03-2007, 01:49
evet bu işin sırf ağızla olmadığını bildiğim için
Bu iş için ankaradayım sadece ağızla olsaydı zaten oturur malatyada konuşurdum

Volkan Büyük
02-03-2007, 02:49
Arkadaşlar örgütlenme çalışmalarınız kolay gelsin...
Görüşmek üzere

Emre Ekmekçi
02-03-2007, 17:56
teşekkür ederim volkan.

Fatih Taşkınsoy
08-03-2007, 00:47
Emre kardesim öncelikle hayırlı olsun ;) destegimiz her zaman oldugu gibi devam edecek.calısmalarınızda basarılar diliyorum.biz sizlere her konuda destek verecegiz kardeşim;) bu konuda merak etme için rahat olsun.
su asamada bizim yapabilecegimiz bir sey varsa bekliyorum kardesim ;) görüşmek dilegi ile ;)

Emre Ekmekçi
08-03-2007, 15:42
Fatih hocam seninle görüşemedik yaf :)ben Ankaradan yeni geldim sorumluluğum İstanbul tarafından da onaylandı Haftaya stand açacağız inşallah Gümbür Gümbür gireceğiz kesinlikle sönük kalmayacağız ilk organizasyondan da alnımızın akıyla çıktık mı tamamdır işte sizlerle beraber.

Fatih Taşkınsoy
10-03-2007, 03:04
Bol bol görüşürz emre merak etme :) sizin işleriniz bu ara yogundur ,ilk fırsatta ziyaret edecegim ;)

Emre Ekmekçi
10-03-2007, 03:08
valla baya yoğun gidiyoruz
bugün medikodan izin almaya gittim pazartesi haber gelecek inş. haftaya stand açacağız.

Arif Işık
10-03-2007, 04:31
kardeşim hayırlı ugurlu olsun belki geç oldu biraz ama kusura bakmayın en yakın deplasmanda bulusnak dileğiyle

Emre Ekmekçi
10-03-2007, 16:44
teşekkür ederim kardeş:)

Arif Işık
11-03-2007, 22:04
bende yeni bi ekiple resmen artık gorevi devraldım insalah elazığ malatya guzel organizasyonlara imza atarız

Emre Ekmekçi
11-03-2007, 23:46
Hayırlı olsun hocam .
İnşallah iki komşu üniversitenin ünifebleri büyük işler başarır.

Deniz Demir
12-03-2007, 20:37
:) hayirli olsun arkadasim.. bu arada kayseri maci 6 nisanda :D elinizi cabuk tutun :D biz hazirliklara basladik :D firat inonu el ele hep beraber kayseriye :D

Emre Ekmekçi
12-03-2007, 23:43
okul yönetiminden henüz izin alamadık malesef:(
stand işi haftaya kaldı galiba.
Sanki okuldan bir parselde bize verin dedik stand açmak için kaç yerden onay almam gerekiyor ben bile sayamadım bu hafta açmak için çok çabaladım ama olmadı malesef:(
inşallh haftaya açarız da ilk org. nu da gerçekleştiririz.

İsmail Ayarığ
14-03-2007, 00:38
kardeşlerim calısmalarınızda basarılar.Bir an önce toparlanın 6 nisanda 30 minibüs geliyıruz kayseri macına :D :D şaka bi yanada iki komşu üni el ele gidelim bu maca hazırlıklı olun denizin dediği gibi :=)

Arif Işık
14-03-2007, 02:09
maçtan bir kaaç gun once az sayıda bile olsanız bize bildin kardes beraber gide biliriz

Emre Ekmekçi
15-03-2007, 02:41
kardeşlerim calısmalarınızda basarılar.Bir an önce toparlanın 6 nisanda 30 minibüs geliyıruz kayseri macına :D :D şaka bi yanada iki komşu üni el ele gidelim bu maca hazırlıklı olun denizin dediği gibi :=)

iştee bomba:(
galiba i.i.b.f nin yani benim fakültemin vize tarihleri 7 nisan olarak belirlenmiş.
bir insan bu kadar bahtsız olur ancak.

Osman Yaren
18-03-2007, 06:08
Bombalar erken patladı yine ...

Emre Ekmekçi
19-03-2007, 02:20
Valla ben anlamadım bu işi :(

bahtsız bedevi olayı benim işi
zaten hiç bir işim düzgün gitmedi ki stand açacağız 2 haftadır bir adamın imzası bekleniyor atmıyor atmazda galiba stand açsak en yakın deplasmanlardan birine gidemeyeceğiz ne iştir anlmadım valla.

Ahmet Demir
20-03-2007, 01:39
ne imzası bu kimi bekliyonuz Emre?

sordum ben tamam demişlerdi... ne oldu?

Emre Ekmekçi
20-03-2007, 01:50
abi msnde anlatırım.

Emre Ekmekçi
20-03-2007, 17:13
veee stand olayi yalan oldu :(

iki bucuk haftadir bugün git yarin gel dendi atti atacak biraz bekle dendi bekledim hergün geldim bugün sagolsunlar cevap geldi

ISTEGINIZ REDDEDILDII :mad:

BURASI TÜRKIYE burada yasamak ZOR

Osman Yaren
20-03-2007, 22:15
Kagit as dernekde toplaniriz

Emre Ekmekçi
20-03-2007, 23:34
haftaya çarşamba medikoda toplantı yapacaz yeni üye kaydı falan filan diyeceğiz lakin stand kadar ses getirmez sanırım:(

Osman Yaren
21-03-2007, 22:23
Hayırlısı şimdiden

Emre Ekmekçi
22-03-2007, 01:48
sağolasın abi
bekleriz ;)

Mehmet İş
28-03-2007, 20:15
iyi bir toplantı oldu. Stand olmasada biz bu yoıla baş koyduk artık engel mengel tanımıyoruz......

Sertaç Çelik
23-05-2007, 18:42
merhaba arkadaslar bende yeni kayıt oldum.
inonu ünvde okuyorum.msnim inonu07@hotmail.com

Mustafa Ünal
22-07-2007, 03:22
Dogum gunun kutlu olsun Emre.

İsmail Ayarığ
10-08-2007, 05:41
Selam komşu üni:)

Arkadaşlar Yeni sezon hepimize hayırlı olsun..

Umarım Okulların acılmasından sonra yeni sezonda sizlerle beraber güzel organizasyonlara imza atarız,sanırım voleybol takımınız var ligde,Fenerbahçemiz oraya gelecekmiş öyle duydum.Varsa öyle bir durum yıl icinde organizasyıon düzenleyebilirizİrtibatta olursanız sevinirim.

Bu yıl sizler icin insallah güzel olur.Daha başarılı olmanız dileğiyle..

Övünç Zaman
27-08-2007, 11:33
Emre Ekmekçi kardeşim. öncelikle merhabalar. üniversitedeki örgütlenme çalışmanızda başarılar dilerim. ben afyon kocatepe üniversitesinde öğrenci iken unifeb'te görevliydim. üniversite bittiği için eskisi kadar faal değilim ancak kuzenim bu sene inönü üniversitesini kazandı. 1 hafta sonra oraya gelecek. unifeb birliğinde bulunmak istiyor. acaba seninle irtibata geçebilir mi. ona yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler..

Ahmet Demir
16-09-2007, 17:26
Emre Ekmekçi kardeşim. öncelikle merhabalar. üniversitedeki örgütlenme çalışmanızda başarılar dilerim. ben afyon kocatepe üniversitesinde öğrenci iken unifeb'te görevliydim. üniversite bittiği için eskisi kadar faal değilim ancak kuzenim bu sene inönü üniversitesini kazandı. 1 hafta sonra oraya gelecek. unifeb birliğinde bulunmak istiyor. acaba seninle irtibata geçebilir mi. ona yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler..

Emre iyi çocuktur, yardım eder... :)

Şaka bi yana UNİFEB'in güzelliklerinden biride bu, nereye gitseniz bi tanıdıkk buluyosunuz...

Emre uyuma, İnönü'ye sahip çık...

Ümit Beyret
02-11-2007, 20:38
arkadaşlar selamlar üniversitenizden serkan arkadaşınızın yapmış olduğu parçayı yeni dinledim..hakikaten çok iyi bir çalışma olmuş..ağzına sağlık:) sıkıldıkça dinliorm vallahi..:) iyi çalışmalar..

Emre Ekmekçi
05-11-2007, 00:43
Merhabalar
Buralar yazmaya pek yüzüm yok aslında ne 1907ünifebe ne üniversiteme gerektiği gibi hizmet edemedim maalesef sanırım beceri konusunda pek bi zayıf kaldım.Bildiğim tek şey bu işi yapma istediğim ve iyi niyetimdi bu çoğu zaman başıma bela oldu ama bir şekilde elimi taşın altına sokmak istedim.
Şuan bir ekibimiz yok ekip arıyoruz ama geçen sene hevesle gelen sonradan hiç uğramayan bir çok kişi oldu maalesef.
Eğer bu sene hakkıyla yaparım bu işi diyen biri çıakrsa biz görevi devretmeye hazırız tabi ki aday olan arkadaşa elimizden gelen her konuda yardıma da varız neticede benim için önemli olan sıfat değil öenmli olan Sarı Ve laciverte hizmet etmek.
Bilginize bana güvenen arkadaşlara teşekkür ediyorum Özellikle ahmet abiye ve onlardan özür diliyorum :(

Yılmaz Gül
08-11-2007, 04:56
Fenerli olmak sadece Fenerliyim demekle olmaz. Bu konuda ben emre gibi vazifeyi devretme taraftarıyım yine bende çalışacak arkadaşlara elimden geleni yapacağım.

Yılmaz Gül
08-11-2007, 05:02
Ünifeb canlanmalı.
Avrupa da destan yazan bir takımın taraftarı böyle dağınık olmamalı

Hasan Çetinkaya
06-02-2009, 15:19
ben inonu univ. tıptayım...her zaman icin bu tur organizasyonlarda bulunmak isterim tabi...saygılar ve kolaylıklar...

Atilla Çevik
12-02-2009, 02:49
1907 ÜNİFEB içerisinde İnönü Üniversitesi'nde yer alması için ilgili arkadaşların bu başlığı kullanarak bizlere ulaşması ço iyi olacatır.
İnönü için canlanma vakti ;)

İsmail Ayarığ
07-04-2009, 03:18
arkadaşlar kimse yok mu koskoca inönüde? Elini taşın altına atacak kimse yok mu oralarda.Elimden gelen bütün gayreti gösteririm,oraya da gelir yardım etmek isterim.Yeter ki sizler de canlanın aramızda olun,beraber çok iyi organizasyonlar çıkartabiliriz.Hadi beyler 1 kişi bile olsanız işin altından çıkabilirsiniz. Bunu becermek gerçekten zor ama uğraşılırsa altından kalkılabilir emek biraz.

Hüseyin Boztepe
12-08-2009, 18:52
Atilla İnönüye geciş yapıyorum üniversitedeki arkadaşlarımızla güzel şeyler yapcaz inşallah :)

Burak Bölükbaşıoğlu
29-10-2009, 07:52
Arkadaşlar Ben Malatyalıyım Ve Antalyada Okuyorum Burda Mükemmel Bi Organizasyon Var Ve Grup Çok İyi İnönü Olarak Sizde Bişeyler Yaparsınız Ben Buna Gönülden İnanıyorum Malatyaya Geldigimdede Konusalım Görüşelim Fikirleri Ortaya Koyup Birşeyler Yapmak Güzel Olur...

Burak Bölükbaşıoğlu
29-10-2009, 07:53
Ama Lütfen Lafta Kalmasın...

Tuğra Erdem
24-12-2009, 23:27
İyi akşamlar arkadaşlar ben mersinde okuyorum ama malatyalıyım. Burdaki organizasyonlar 10 numara aynısını malatyadanda bekliyorum tatile geldiğimizde sizinle olmak tanışmak kaynaşmak istiyoruz. Ama gerçekten lafta kalmasın hepinize iyi akşamlar...

Nurullah Şakir
05-06-2010, 02:48
Artık memleketimdeki üniversiteninde aktif olduğunu görmek istiyorum.

Nurullah Şakir
07-06-2010, 04:31
Yazın inönüye bir çıkartma yapmak lazım memleketimin ünisinide de bu forumda aktif görmek istiyorum ;)

Nurullah Şakir
10-06-2010, 16:22
Koskoca İnönü Üniversitesinin burada aktif olmadığını ve sadece aday üniversitelerde adının geçmesini görmek gerçekten üzücü :S

Meltem Karaavcı
19-07-2010, 20:35
Koskoca İnönü Üniversitesinin burada aktif olmadığını ve sadece aday üniversitelerde adının geçmesini görmek gerçekten üzücü :S

katılıyorum. aktif bir üniversite olsaydıda hep beraber bugün için bi organizasyonda toplanabilseydik :S

Havva Saatçioğlu
17-08-2010, 00:57
inönü nasıllar bakalım:)

Abdülhamid Tekeli
12-09-2010, 16:10
arkadaşlar ben de yılardır inonü de ünifeb in yoklugundan yakınıyorum kilerle nerede nasıl toplanıp buluşacaksak buluşalım artık... bu sene faaliyete geçelim inonu ünifeb olarak...

Didem Karaavcı
21-09-2010, 22:37
inönü feb te ses var faliyet yok :):)

Ümit Öztek
20-10-2010, 01:39
Gerçekten katılıyorum Nurullah'a...koskoca inönü üniversitesi aday üniler arasında olması şaşırtıcı...mltyadan daha iyisini bekliyoruz arkadaşlar...biraz çaba biraz daha gayret...başarılar dilerim hepinize..

Aydoğan Yılmaz
26-10-2010, 01:28
hadi inönü sırkelende kendine gel bi hadi:)

Veysel Gök
27-10-2010, 00:56
İnönü çok daha iyi yerler de olmalı olacakta buna yürekten inanıyoruz...

Ümit Öztek
27-10-2010, 01:08
hadi inönü sırkelende kendine gel bi hadi:)

e hadi daaaa...bakın gakko de souza da arkanızda ;)

İsmail Ayarığ
01-11-2010, 11:38
arkadaşlar,benim ilk yılım ve ilk deplasmanım Malatya'ya olmuştu o zaman süper ligdeydi Malatya. Az çok bir oluşum vardı ama o yıldan sonra kaç kez aktif etmek için uğraşan olduysa da kimse bir türlü diriltemedi.. Benim sorumluluğum döneminde Emre diye bi arkadaşımız bayağı uğraşmıştı ama sanırım destek alamadı kimseden..

Şunu söylemek istiyorum,orada mutlaka çok iyi Fenerbahçe'li olanlar vardır. Sadece bir kıvılcım gerekli oranın küllerinden tekrar doğması için.. Geçen Duman ve Hayko'nun konserine gelmiştik bir kaç arkadaşla, konser bittikten sonra kantinden biraz oturup dönelim dedik, o sırada ultaslan diye bir ses çıkınca bizde bir kaç kişiyle karşılık verdik daha sonra ne mi oldu,tabi ki orada ki fenerlilerin hepsi toplanıp bağırdık eğlendik.. Güvenlik geldi tam dağılırken ultraslan diye bağıran grup bize gelip tebriklerini sundu,3 yıldır buradayız ilk defa Fenerbahçelilerin bize karşıık verdiğini gördüm falan dediler. Ardından hiç tanımadığımz 2 arkadaş gelip bizimle tanıştı konuştuk anlattık,ünifebden bahsettik,fıratta ki oluşumumuzu öyle kısaca anlattık çok memnun olmuşlardı bu durumdan yani uzun oldu ama orada böyle bir şeylere ihtiyaç var,emin olun bir kıvılcım yetecektir ;)

Şansınız var ki Y.Malatyaspor ile Ocak ayında maçımız var Türkiye Kupası,Artık o zamana kadar umarım inönü'den bir atılm çıkar. Fırat ünifeb yanınızda arkadaşlar.. Umarım TR kupasında ki maçta tanışabileceğimiz bu sorumluluğu üstlenecek birileri çıkar da o gün muhabbet etme şansımız olur..

Nurullah Şakir
03-11-2010, 12:51
arkadaşlar,benim ilk yılım ve ilk deplasmanım Malatya'ya olmuştu o zaman süper ligdeydi Malatya. Az çok bir oluşum vardı ama o yıldan sonra kaç kez aktif etmek için uğraşan olduysa da kimse bir türlü diriltemedi.. Benim sorumluluğum döneminde Emre diye bi arkadaşımız bayağı uğraşmıştı ama sanırım destek alamadı kimseden..

Şunu söylemek istiyorum,orada mutlaka çok iyi Fenerbahçe'li olanlar vardır. Sadece bir kıvılcım gerekli oranın küllerinden tekrar doğması için.. Geçen Duman ve Hayko'nun konserine gelmiştik bir kaç arkadaşla, konser bittikten sonra kantinden biraz oturup dönelim dedik, o sırada ultaslan diye bir ses çıkınca bizde bir kaç kişiyle karşılık verdik daha sonra ne mi oldu,tabi ki orada ki fenerlilerin hepsi toplanıp bağırdık eğlendik.. Güvenlik geldi tam dağılırken ultraslan diye bağıran grup bize gelip tebriklerini sundu,3 yıldır buradayız ilk defa Fenerbahçelilerin bize karşıık verdiğini gördüm falan dediler. Ardından hiç tanımadığımz 2 arkadaş gelip bizimle tanıştı konuştuk anlattık,ünifebden bahsettik,fıratta ki oluşumumuzu öyle kısaca anlattık çok memnun olmuşlardı bu durumdan yani uzun oldu ama orada böyle bir şeylere ihtiyaç var,emin olun bir kıvılcım yetecektir ;)

Şansınız var ki Y.Malatyaspor ile Ocak ayında maçımız var Türkiye Kupası,Artık o zamana kadar umarım inönü'den bir atılm çıkar. Fırat ünifeb yanınızda arkadaşlar.. Umarım TR kupasında ki maçta tanışabileceğimiz bu sorumluluğu üstlenecek birileri çıkar da o gün muhabbet etme şansımız olur..

+1907 İyi dileklerine katılmamak elde değil...Umarım TR kupası maçı İnönü Üni için bir başlangış olur.

Emre Dal
13-11-2010, 00:18
İyi akşamlar arkadaşlar :)

Halis Kaya
20-11-2010, 02:46
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?Nerde bu İnönü üniversitesinin sakinleri,öyle bir üniversiteye yakışanı yapıp bir an önce örgütlenmenizi tamamlamanız tek temennim.Malatyalıyım bende,Kars Kafkas Üniversitesi sorumlusuyum.Her konuda yardıma hazırım.13 Ocak finallerin başlama tarihi ama 12 Ocaktaki TR kupası maçına geliyorum inşallah.Buluşup tanışabilirsek çok güzel olur.İyi geceler..

Dursun Ataş
26-12-2010, 14:57
arkadaşlar bi yorum bi cevap alalım

Slm... İnönü. üni. okuyorum ve Faal duruma geçmek için elimizden geleni yaparak tekrar hizmet vermek istiyoruz..
Bu konuda çalışma yapmak istiyorum ama nasıl oplacağı konusunda bir fikrim yok..
Sağlam arkadaşlar var kendi çabamızla deplasmanlara gitmeye çalışıyoruz..bir topluluk oluşturmak istiyoruz..
zlatandursunovic@hotmail.com
http://www.facebook.com/?ref=home#!/dursuninho44

Dursun Ataş
26-12-2010, 15:11
Arkadaşlar http://www.facebook.com/?ref=home#!/dursuninho44 adresinden ulaşırsanız sevinirim..3sınıftayım gitmeden önce birşeyler yapmak istiyorum ..Eğitim fakültesindeyim...
Boynumda devamda atkım var Bulmanız kolay olacak..
Hertürlü internet tanıtımını ben yaparım..
Sağlam arkadaşlarda var böyle bir çalışma yapmamı istediler benden.. HErtürlü destek var bana ulaşmanız yeterli o kıvılcımı bana verin
05056065846

Meltem Karaavcı
27-12-2010, 03:30
ya hadi örgütleninki:) malatyaya gidince organizasyonlara katılayım:D

Dursun Ataş
27-12-2010, 14:35
http://www.facebook.com/pages/Malatya-Inonu-Unifeb/188462937835201?v=photos&ref=mf#!/pages/Malatya-Inonu-Unifeb/188462937835201
Face adresimiz ..Lütfen ilgilenenler varsa yardımcı olsun

Aydoğan Yılmaz
27-12-2010, 15:42
İnş malatyayı eski günlerine tekrar kavuşturacaz arkadaşlar..

2 dönem Fırat Ünifeb Malatyaya çıkarma yapacak:D

Yusuf Karlıdağ
27-12-2010, 17:22
Arkadaşlar inşallah inönü üniversitesiyle çok güzel işler yapacaz... hertürlü yardıma hazırız bizler.. ;)

Dursun Ataş
27-12-2010, 21:58
Aktif olabilmek için her gerekeni yapmaya Hazırım..Dursun ataş sınıf öğretmenliği 3.sınıf

Dursun Ataş
28-12-2010, 23:38
inönüde olan renktaşlar buluşalım ve eski güzel günlerimize dönelim...05056065846 eğitim fakültesi

Engin Omak
29-12-2010, 04:38
Çalışmalarınızda başarılar dilerim arkadaşlar. İstediğiniz yere en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah, kolay gelsin.

Dursun Ataş
08-01-2011, 22:46
Ünifeb İnönü olarak pankartımızı hazırladık ve Yeni malatyaspor maçında Takımımızın yanında sahaya çıkıyor...Saldır Allah Aşkına Yağmurda Çubuklu formanla...
Biz kimliğimizde yazanı değil Kalbimizde YATANI SEVDİK.. Bu parolayla yola çıktım.. Yanımda gelip bu işi başaracak arkadaşlar..Maça gelin tanışalım.. ünifeb için her türlü fedakarlığa hazırım.. Eğitim fakültesi Dursuninho

Dursun Ataş
08-01-2011, 22:48
http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1735581542583#!/unifeb.inonu
Bu adresten ulaşabilirsiniz..

Tuğra Erdem
12-01-2011, 17:06
Yarın ki maca biletim var malatyalıyım ama mersin de okuyorum tanısma imkanımız olursa güzel olur açık ;)

Aydoğan Yılmaz
12-01-2011, 21:29
İnönü hayde baba haydeee :)
dursun kardeşim neye ihtiyacınız olursa bi alo yeter bana:D
bizde gelecez zaten şu pokul belasını bi savaydık iidi:D

Arda Çetin
14-01-2011, 00:08
tüh keşke gelseydik yenerdik belki D:
verem etcek bu takım

Dursun Ataş
01-02-2011, 23:21
Gençlerbirliği-Fenerbahçemiz Arasında oynanacak 7.hafta Süper Toto Süperlig Karşılaşmasını Tribünde izlemek istiyoruz...Ünifeb İnönü olarak Ankara'da tribündeki yerimizi Alacağız..bizimle birlikte olmak isteyen Tüm renktaşlarımız bizimle iletişime geçerse seviniriz...Tel.05056065846

Dursun Ataş
07-02-2011, 22:02
Gençlerbirliği-Fenerbahçemiz Arasında oynanacak 7.hafta Süper Toto Süperlig Karşılaşmasını Tribünde izlemek istiyoruz...Ünifeb İnönü olarak Ankara'da tribündeki yerimizi Alacağız..bizimle birlikte olmak isteyen Tüm renktaşlarımız bizimle iletişime geçerse seviniriz...Tel.05056065846

Dursun Ataş
11-02-2011, 15:16
http://img713.imageshack.us/i/img5019a.jpg/

Oğuzhan Yılmaz
11-02-2011, 19:31
Arkadaşlar çalışmalarınızda başarılar. En kısa zamanda adaylıktan çıkmanız temennisiyle, yardımcı olabileceğimiz her durumda bi mesaj bırakmanız yeterli :rolleyes:

Dursun Ataş
20-02-2011, 18:24
inşallah kardeşim..Çalışmalarımız devam ediyor En kısa zamanda Adaylıktan çıkacağız..

Dursun Ataş
20-02-2011, 18:25
ürünlere neren ulaşabiliriz..yardımcı olabilir misin?

Dursun Ataş
20-02-2011, 23:17
Dolmabahçede FENER ALAYI:)

Aydoğan Yılmaz
26-02-2011, 01:09
nasılsın malatya nasıl gidiyor?

Dursun Ataş
03-03-2011, 18:55
Nasıl gitsin umutsuz vaka...Bu sene belki olmayacak ama ben pes etmedim..Seneye inşallah daha hızlı atak yapacam

Emre Dal
17-03-2011, 04:06
Pes etmek yok her zaman desteğmz sizlerle :)

Esat Gönenç
30-03-2011, 19:53
Arkadaşlar bir Malatyalı olarak inönü üniversitesinin hala aday üniversiteler arasında olmasın beni çok üzüyor.umarım en kısa zamanda iyi bir örgütlenme kurularak faliyetlerine başlar.Yardımcı olunacak bi konu olursa her zaman olabilirim.Kolay gelsin hepinize..

Nurullah Şakir
31-03-2011, 03:26
Arkadaşlar bir Malatyalı olarak inönü üniversitesinin hala aday üniversiteler arasında olmasın beni çok üzüyor.umarım en kısa zamanda iyi bir örgütlenme kurularak faliyetlerine başlar.Yardımcı olunacak bi konu olursa her zaman olabilirim.Kolay gelsin hepinize..

+1907 duygularıma tercüman olmuşsun ;) Malatyada doğup büyümüş bir Malatyalı olarak İnönüde ki örgütlenmenin canlanması için yapılması gerekn her ne varsa elimden geldiğince yapmaya hazırım...

Oğuzhan Yılmaz
31-03-2011, 03:40
Dakikalar önce Çankırı adaylıktan çıktı. Darısı Malatya'nın başına :rolleyes:

Nurullah Şakir
31-03-2011, 03:47
Dakikalar önce Çankırı adaylıktan çıktı. Darısı Malatya'nın başına :rolleyes:

Vaaay hepimize hayırlı olsun :D Amin darısı memleketimin başına :D

Yusuf Yıldız
01-04-2011, 05:37
haydi inönü az kaldı...
her türlü sıkıntınızda yanınızdayız unutmayın.

Salim Karakaya
23-06-2011, 21:07
arkadaslar malatyada okuyorum 3 e gectım bırıncı sınıftan ıtıbaren ugrasıyordum ama bıt turlu arkadaslara ulasamıyordum organıze olamıyorduk artık okul baslayınca daha aktıf sekılde calısıp malatyayı da unıfeblı unıversıteler arasındaki yerıne koyalım bana ulasmak ıstersenız
skarakaya22@hotmail.com
salim karakaya
okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf

Ümit Öztek
03-07-2011, 10:28
Haydi Salim seni göreyim. birilerinin sana ulaşmasını bekleme Salim.sen ekibini kur.Unifeb yönetimini sürekli bilgilendir yeter.zaten kendinizi gösterirseniz belli süre sonra aday üniversitelikten çıkarsınız. Allah yardımcın olsun.

Salim Karakaya
05-07-2011, 02:37
eyvallah kardesim hele bi okul acılsın da sıkı bi calısmayla basaracaz ins desteklerinizi bekliyoruz simdiden herkese tesekkurler
saygılar...

Ümit Öztek
05-07-2011, 21:08
eyvallah kardesim hele bi okul acılsın da sıkı bi calısmayla basaracaz ins desteklerinizi bekliyoruz simdiden herkese tesekkurler
saygılar...

saygı bizden kardeşim.her zaman yanınızdayız..ben gop ünifeb yönetim kurulunda 3 yıl aktif görev aldım.organizasyonlardan sorumluydum.ama emekli olalı 2 yıl oldu.şuan iş hayatındayım.(malatyada çalışıyorum.) aktif hale gelmenizi canı gönülden isterim. elimden gelen yardımlarıda yaparım.

Salim Karakaya
06-07-2011, 12:00
cok tsk ettim malatyaya geldiğimde gorusuruz artık ıns yonetım ve organızasyon konusunda tecrubelerıne ıhtıyacım olacak sagolasın malatyada olmana da sevındım

:dans:

Ümit Öztek
21-07-2011, 23:14
cok tsk ettim malatyaya geldiğimde gorusuruz artık ıns yonetım ve organızasyon konusunda tecrubelerıne ıhtıyacım olacak sagolasın malatyada olmana da sevındım

:dans:

gel kardeşim tabiki ne demek elimizden gelen her türlü yardımı yaparız. çünkü FENERBAHÇELİYİZ ;)

Dursun Ataş
27-09-2011, 22:20
Selam aleykum..Salim karakaya numaram 05056065846 sana ulaşabileceğim numara varsa okulda görüşelim bir gün..sınıf Öğ.4.Sınıf öğrencisiyim..Geçen sene Ünifeb için baya uğraştım ama yalnız kaldım..Tanışıp beraber hareket edelim..

Salim Karakaya
27-09-2011, 23:42
mrb ümit öztek bi kaç gün önce malatyaya geldim dursun atas isimli arkadasla da irtibata gectim müsait oldugun bi zaman görüşme imkanımız olursa toplulugumuzu kurmak için girişimlerde bulunmaya nıyetımız var bılgılerıne ve tecrubelerıne ıhtıyacımız olacak

Dursun Ataş
27-09-2011, 23:46
Salim,arkadaşların varsa onların kimlik fotokopileri ve resimleri lazım..perşembe günü üni rektörlüğüne başvuruda bulunacağım...En az 30 kişi lzım..Birde alttan dersi olmayan 7 kişi lzım..

Meltem Karaavcı
29-09-2011, 10:54
bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete =)

Meltem Karaavcı
29-09-2011, 11:28
öztek ulaş bana acil lazımsın hacı

Nurullah Şakir
22-10-2011, 13:19
Atatürk Üniyi dondurdum bu yıl malatyada tekrar hazırlanacagım.elimden geldigince yardımda bulunmak isterim ne zaman isterseniz bana 05545708716 bu numaradan ulaşabilirsiniz. Umarım İnönüyü çok iyi yerlerde görürüz ;)

Salim Karakaya
22-10-2011, 19:15
mrb nurullah kardes inönü için dursun ataş ve meltem karaavcı arkadaşlarla ugrastık ama mılletın ılgısı cok az kımse ılgı gostermedı fenerbahcelı olmayan arkadaslardan bıle kımlık ftokopılerını aldık uyelık ıcın ama olmadı bu ıse gonul verecek fedakarlık yapacak arkadaslar lazım sagolsun dursun ve meltem cok ılgılendıler ama olmadı zamanı gectı hayırlısı artık olmadı seneye kurarız ıns

Nurullah Şakir
23-10-2011, 13:02
mrb nurullah kardes inönü için dursun ataş ve meltem karaavcı arkadaşlarla ugrastık ama mılletın ılgısı cok az kımse ılgı gostermedı fenerbahcelı olmayan arkadaslardan bıle kımlık ftokopılerını aldık uyelık ıcın ama olmadı bu ıse gonul verecek fedakarlık yapacak arkadaslar lazım sagolsun dursun ve meltem cok ılgılendıler ama olmadı zamanı gectı hayırlısı artık olmadı seneye kurarız ıns

hadi ya :/ canınız sağolsun haklısın bu bir gönül işi ve gönülden sizin yanınızda yer alacak olan üyelerin olması lazım ama kısmet umarım seneye her şey çok daha güzel olur. Ne zaman istersen beni ustteki numaradan arayabilirsin. Eger istersen maçları beraber izleriz kendine iyi bak gorusmek uzere ;)

Salim Karakaya
23-10-2011, 13:53
tabi tabi ne demek toplulugu kyramadık diye ayrı kalacak degiliz numaranı aldım ararım senı yaparız yıne etkınlıkler fenerbahcelıler olarak arkadaslarla gorusmek uzre

Ümit Öztek
25-10-2011, 21:23
meltem geç oldu ama burdayım hacı :) görüşelide baya oldu :) inönü gibi büyük bi ünide neden ilgi az anlamıyorum ya :(

Salim Karakaya
25-10-2011, 23:32
ümit ya abi nerelerdesin sesin slugun cikmiyordu forumdan msj attım mail attım hayatta mısın ya :D

Ümit Öztek
26-10-2011, 22:08
ümit ya abi nerelerdesin sesin slugun cikmiyordu forumdan msj attım mail attım hayatta mısın ya :D

Buralardayım be birader. çalışıyoz ya baya yoğun. öğrencilik bitince salla başı al maaşı olmuyor :D özel pm kapalı benim nasıl attın yaw :D çalışıyorum kardeşim. o yüzden pek giremiyorum. stand falan kurmuşsunuz. neden talep görmüyor anlamıyorum. eminim yeterince fenerlide vardır. standı nereye kurdunuz kardeşim ?

Ümit Öztek
26-10-2011, 22:12
kardeşim mailini şimdi gördüm yav. genelde iş yerinin verdiği hotmaili kullanıyorum. maillere ordan bakıyorum . bu sebeple görememişim. çok özür diliyorum :( ama anlaşılan çok geç olmuş. acaba ara dönemde bidaha mı zorlasak stand işini falan.

Salim Karakaya
26-10-2011, 23:03
yok abi estagfurullah ne demek yogunsan ne yapasın kı sen de senın de ısın gucun var valla stand kuramadık da epey ugrastık kımse gonullu degıl bı ben meltem dursun ugrastı zaten forumda da yazmıstım fenerlı olmayan arkadaslardan bıle kımlık fotokopısı aldık ısın kotu yanı resmı olarak kurulmadıgımız ıcın afıs gıbı calısmalar da yapamadık ımzalatmak lazım cunku afıs asabılmek ıcın kısmet olmadı ama olmadı bız yıne toplulugu kuramasak da bırlıkte bıseyler yapmaya calısacaz cok uzuldum kuramadık toplulugu suresı varmıs sure bıtınce bısı yapamadık cok ıstıyordum kurulmasını ama olmadı calısanımız yoktu okulda dogru duzgun duyuramadık aklıma geldıkce zaten delı oluyorum kacırdık fırsatı ama yarıyıl tatılınden sonra da oluyorsa yıne baslarız calısmalara sımdıden umarım oluyordur

Ümit Öztek
27-10-2011, 20:10
yok abi estagfurullah ne demek yogunsan ne yapasın kı sen de senın de ısın gucun var valla stand kuramadık da epey ugrastık kımse gonullu degıl bı ben meltem dursun ugrastı zaten forumda da yazmıstım fenerlı olmayan arkadaslardan bıle kımlık fotokopısı aldık ısın kotu yanı resmı olarak kurulmadıgımız ıcın afıs gıbı calısmalar da yapamadık ımzalatmak lazım cunku afıs asabılmek ıcın kısmet olmadı ama olmadı bız yıne toplulugu kuramasak da bırlıkte bıseyler yapmaya calısacaz cok uzuldum kuramadık toplulugu suresı varmıs sure bıtınce bısı yapamadık cok ıstıyordum kurulmasını ama olmadı calısanımız yoktu okulda dogru duzgun duyuramadık aklıma geldıkce zaten delı oluyorum kacırdık fırsatı ama yarıyıl tatılınden sonra da oluyorsa yıne baslarız calısmalara sımdıden umarım oluyordur

Yani yönetimin oluşturulup oluşturulamıyacağı hakkında benim de net bilgim yok. çünkü başımıza gelmedi böyle bişey :) olmazsa bile çalışmalarını sürdürürsün. ama etrafına birkaç arkadaşını alman lazım. Fenerbahçemize gönül vermiş fedakarlık yapabilecek arkadaşlar. sonuçta birileri bu işi başlatmalıki diğer kardeşlerimiz devam ettirsin. ilk adımlar çok önemlidir . ben sende o potansiyeli hissediyorum ;) ama etrafına alman lazım sağlam adamları. yoksa tek çok zor. bizde kendi ünimizde sıfırdan kurmuştuk . kimse yoktu etrafımızda. ancak benim ekibim sağlamdı. sonrada devrettik. şimdide 3. yönetimle devam ediyorlar .yani diyeceğim o ki bir yerlerden başlamak lazım. inönü deki renktaşlarımızda inşallah ilgi gösterirler artık :???: