PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Gençlerbirliği l 2 Şubat 2007 Cuma İzmir Atatürk Stadyumu

Uğur Avcı
28-01-2007, 13:37
Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Ligin 2. haftasında 2 Şubat 2007 Cuma günü saat 20.00'de aldığımız ceza nedeniyle İzmir Atatürk Stadyumunda Gençlerbirliği ile karşılaşacaktır. 1907 ÜNİFEB olarak takımımıza destek olmak için İzmir'de olacağız.

1907 ÜNİFEB olarak yerimizi alacağımız Sanayi kale arkası bilet fiyatları 17.5 ytl olup yol ücreti talebe göre belirlenecektir. Yola çıkış yeri, saati ve diğer ayrıntılar önümüzdeki günlerde yine bu başlık altından açıklanacaktır.

Organizasyona katılmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim-soy isim-tel.no.-üniversite bilgilerini içeren bir mail atmaları ve sonra ayrıntıları buradan takip etmeleri yeterli olacaktır. Organizasyona katılacak arkadaşlarımızla komitemiz irtibata geçecektir

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

Duygu Kanver
28-01-2007, 15:49
İzmir'deki maçta kombineler geçerli olucak diye duymuştum war mı öle bişi ya??

İnanç Gülfidan
28-01-2007, 19:57
İzmir'deki maçta kombineler geçerli olucak diye duymuştum war mı öle bişi ya??

Bu konuyla ilgili ayrıntılar da önümüzdeki günlerde açıklanacaktır arkadaşlar. Kombinesi olanlara bilet verilmesi gündemde, biz de açıklama bekliyoruz yetkililerden.

Barış Kaleoğlu
28-01-2007, 21:02
umarım kombinelerle ilgili karar olumlu çıkar...

Emre Özçakır
28-01-2007, 22:23
hem bilet olayının hemde organizasyon olayının olumlu sonuçlanmasını 4 gözle bekliyoruz

Bahtiyar Güdürü
29-01-2007, 00:44
İzmire 2 kere gittim bu maç muhabbetine nefret ettim bi daha orda maç izlemeyi düşünmüyorum.Tabi şuanki fikrim bu,değişmediği taktirde sanırım değişmez ve kombinelilere bilet verilme mevzusu da gerçekleşirse kombinemi merkeze verebilirim.Gidenlerin ayağına sağlık şimdiden.

Emre Özçakır
29-01-2007, 18:43
bu izmir organizasyonu ve kombinelerlke ilgili durum ne zaman açıklığa kavuşur acaba ???

Burcu Bıçar
29-01-2007, 21:43
Biletlerımızı aldık Cumayı beklıyoruz:dans: Haydi İzmir

Çağlar Çağatay
29-01-2007, 23:32
DUYURU

02.02.2007 Cuma günü oynanacak olan Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı için İzmir'e gelecek olan arkadaşlarımız için bazı organizasyonlar yapılmıştır;sabah kahvaltısı ve bir kafede hepberaber zaman geirdikten sonra hepbirlikte stada gidilecektir...

İzmir'e gelecek bütün arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı yolculuklar diliyoruz ve cuma günü hepinizi en iyi şekilde ağırlayacağımızı umuyoruz...

İnanç Gülfidan
30-01-2007, 00:02
bu izmir organizasyonu ve kombinelerlke ilgili durum ne zaman açıklığa kavuşur acaba ???

Kombinelerle ilgili durum için hala açıklama bekliyoruz ama büyük ihtimalle kombineler geçerli olacaktır bu maçta.
Organizasyonun akıbeti ise gelecek maillere bağlı.

Emre Özçakır
30-01-2007, 14:01
arkadaşlar katılım gösterelimki güzel bir deplasman olsun hazır dönem sonu sınavlarımızda bitmişken ha gayret :)

Birol Uslu
30-01-2007, 17:10
bende bileti aldım.. cuma günü maçöncesi organşzasyonda görüşmek dleğiyle..

Eray Karabağlı
30-01-2007, 17:55
DUYURU

02.02.2007 Cuma günü oynanacak olan Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı için İzmir'e gelecek olan arkadaşlarımız için bazı organizasyonlar yapılmıştır;sabah kahvaltısı ve bir kafede hepberaber zaman geirdikten sonra hepbirlikte stada gidilecektir...

İzmir'e gelecek bütün arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı yolculuklar diliyoruz ve cuma günü hepinizi en iyi şekilde ağırlayacağımızı umuyoruz...

Arkadaşlar hep beraber güzel bir gün geçirelim.Unifeb'in İzmir'e akmasını bekliyoruz :)

Emre Özçakır
30-01-2007, 19:09
Arkadaşlar hep beraber güzel bir gün geçirelim.Unifeb'in İzmir'e akmasını bekliyoruz :)
eray yaptıgınız organizasyon için tşk ler ama şu kombinelerin durumunun bir an önce kesinleşmesi gerekiyor palnlar ona bağlı yani !!!

Mert Salgın
30-01-2007, 23:32
İyi akşamlar arkadaşlar...2ay içinde Fenerbahçemizi ikinci kez evimizde ağırlmanın mutluluğunu yaşıyoruz....biletlerimizi aldık maç gününü, sizleri ve FENERBAHÇEMİZİ bekliyoruz...tüm Fener dostlarımıza şimdiden iyi yolculuklar İzmir'de görüşmek üzere....

"İzmir Fenerbahçe Sevgisiyle Dolu"

Mehmet Karakaya
31-01-2007, 05:31
biletler hazır sabırsızlıkla maçı bekliyorum...

Bizde sizleri bekliyoruz Salih omuz omuza destek vermek için

Mert Ünsal
31-01-2007, 13:26
arkadaslar bugun fanatikte okuduguma gore kombinelerimiz bu macta gecerli olacakmis.. umarm yanlis bilgi vermiyorumdur..

Onur Akalın
01-02-2007, 01:21
ya bunu sorabileceğimiz bi merci yokmu.vala kombine olayı olmazsa zor gelirim

Burak Yayla
01-02-2007, 02:06
ya bunu sorabileceğimiz bi merci yokmu.vala kombine olayı olmazsa zor gelirim
sanırım 0216 542 1781 kombine kartlar merkezini ararsan yardımcı olabilirler...

Muzaffer Eken
01-02-2007, 02:14
Arkadaşlar tüm tribünde olacaklara kolay gelsin diyelim şimdiden ...

Sercan Okur
01-02-2007, 12:28
Malesef Kombineler geçmiyor..

Turkcell Süper ligi 19. haftasında yarın (2 Şubat Cuma) günü İzmir Atatürk Stadyumunda oynanacak Gençlerbirliği maçında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda geçerli olan kombine kartların adı geçen maçta geçerli olduğu yönünde basında çıkan haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüzden bu konuda herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen, bazı gazetelerimiz kombine kartların tarafsız sahada oynanacak maçımızda geçerli olduğunu yazmıştır. İzmir'de oynanacak maçta kombine kartlar geçerli olmayacaktır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü

Mert Ünsal
01-02-2007, 12:45
evet resmi sitede cikti bu haber.. kusura bakmayn arkadaslar ben daha once gazetede okdugumu yazmistm..

İnanç Gülfidan
01-02-2007, 13:21
Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre kombine kartlar bu maçta geçerli olmayacaktır.
Buna göre organizasyonun akıbeti birkaç saat içinde belli olacak ve mail atanlara duyurulacaktır.

Bekir Şahin
01-02-2007, 16:44
maca gdecek arkadaslara hayrlı yolculuklar dılerim..

Birol Uslu
01-02-2007, 17:57
Bizde sizleri bekliyoruz Salih omuz omuza destek vermek için

mehmetcim bende geliyorum beni iyi ağırlarsın artık dimi:serefe: :reis:

Mehmet Karakaya
01-02-2007, 18:02
mehmetcim bende geliyorum beni iyi ağırlarsın artık dimi:serefe: :reis:

Ayıpsın kardeşim.Arkadaşlar gelecek olan kişiler imzamda yazan numaralar aracılığı ile benimle irtibata geçerlerse sevinirim.Çünkü kombieneler geçerli olmadığı için sanırım münferit katılımlar olacaktır organizasyon düzenlenemezse.

Kemal Aktürk
01-02-2007, 18:22
Malesef Kombineler geçmiyor..

Turkcell Süper ligi 19. haftasında yarın (2 Şubat Cuma) günü İzmir Atatürk Stadyumunda oynanacak Gençlerbirliği maçında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda geçerli olan kombine kartların adı geçen maçta geçerli olduğu yönünde basında çıkan haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüzden bu konuda herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen, bazı gazetelerimiz kombine kartların tarafsız sahada oynanacak maçımızda geçerli olduğunu yazmıştır. İzmir'de oynanacak maçta kombine kartlar geçerli olmayacaktır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü

Ayıp ya bu kadar paragöz olunmaz ki!

Can Turgut
01-02-2007, 18:25
Yaptığın insafsızcadır yönetim.
Yaptığın bizleri yeşil banknot olarak görmektir yönetim.
Senin bu yaptığın var ya, bizi halk takımı yaftasından iyice koparmıştır. Böyle bir yaklaşım olamaz. Fanatik Gazetesi'ni tekzip ederken öğreniyoruz kombinelerin geçmeyeceğini, peki Ankara'daki Bursa ve İzmir'deki Gençler maçlarında niye geçmişti ? Ne değişti o günden bu yana ?
Yüzbin kere yazıklar olsun, sinirimi anlatamam. Bu kadar taraftardan kopuk bir yönetim olamaz. Ne yazık ki bizim jenerasyona denk geldi, ne zaman heyecanlı bir organizasyon olsa saatler kala içimizde patladı. İçimden dolu dolu küfür ediyorum size, varsın olsun burdan yazamayayım.

Seçkin Özmen
01-02-2007, 19:12
Kombineye 450 YTL verdik sene başında, 100. yıl dedik sesimizi çıkarmadık, ben hala taksit ödüyorum. Daha bunun taksitleri bitmeden gelecek senenin kombineleri satışa çıkar yakında. Bugün Fenerbahçe parası olanın satada gidip izleyebildiği, parası olanın lisanslı ürün alabildiği, taraftarını müşteri gibi gören bir anlayışla yönetilen bir kulüp haline geldi. Çocuğunu bir avrupa maçına götürüp bir de feneriumdan lisanslı 100. yıl forması almak isteyen bir memurun oğluna/kızına Fenerbahçe'sini yaşatmak için aylık maaşından ayırması gereken oranı varın siz hesaplayın.
Bu son gelişme de bir daha gözler önüne serdi ki Fenerbahçe halktan kopuyor ama gün gelir devran döner...

Barış Kaleoğlu
01-02-2007, 19:30
bu kadarı fazla artık bir yönetim taraftarını ancak bu şekilde $ olarak görebilir...
yazıklar olsun...

Emre Akça
01-02-2007, 19:33
Avukat değilim ama kombine almış olan insanların hukuki anlamda bi haklarının olduğunu düşünüyorum. Sonuçta tarafsız sahadada olmuş olsa Fenerbahcenin sahası değilmi bu...
Eğer böyle bir hak varsa kullanılmalı-- Sana nasıl davranılıyorsa sende öyle davranacaksın. Zaten bu 100.yıl muhabbetinden çok sıkıldım.Ağzımızı açsak yapmayın 100.yıl deniyor. Adamlar hakkımızı gasp ediyor 100.yıl denip susturuluyoruz.
Nasıl diyorsak federasyon tarafsız olmalı üzerinde siyasi bir baskı olmamalı diye bizde aynı şekilde olucaz.. aziz yıldırım gitsin diyemiyoruz ya dediğin anda no-post alıyosun bunu yapan insanlar nasıl olurda federasyonun tarafsızlığını savunur.
Sivas deplasmanında yaşadıklarımızdan beri içimde bir heyecan kalmadı resmen sömürüldük bitirildik. Evet lideriz basketbolda iyi gidiyoruz!!! voleybolda iyiyizde , tirbüne gelen takımına desteğe gelenler iyimi. Tabiki iyi değil çünkü iyi olacak bir hal kalmadı insanlarda. Herşey aslında çok kötü biz kendimizi kandırıyoruz.
Yok Yok bunları yazmayalım malum 100.yılımızdayız. Çok önemli!!!

Yasin Çıkrıkçı
01-02-2007, 20:03
Avukat değilim ama kombine almış olan insanların hukuki anlamda bi haklarının olduğunu düşünüyorum. Sonuçta tarafsız sahadada olmuş olsa Fenerbahcenin sahası değilmi bu...
Eğer böyle bir hak varsa kullanılmalı-- Sana nasıl davranılıyorsa sende öyle davranacaksın. Zaten bu 100.yıl muhabbetinden çok sıkıldım.Ağzımızı açsak yapmayın 100.yıl deniyor. Adamlar hakkımızı gasp ediyor 100.yıl denip susturuluyoruz.
Nasıl diyorsak federasyon tarafsız olmalı üzerinde siyasi bir baskı olmamalı diye bizde aynı şekilde olucaz.. aziz yıldırım gitsin diyemiyoruz ya dediğin anda no-post alıyosun bunu yapan insanlar nasıl olurda federasyonun tarafsızlığını savunur.
Sivas deplasmanında yaşadıklarımızdan beri içimde bir heyecan kalmadı resmen sömürüldük bitirildik. Evet lideriz basketbolda iyi gidiyoruz!!! voleybolda iyiyizde , tirbüne gelen takımına desteğe gelenler iyimi. Tabiki iyi değil çünkü iyi olacak bir hal kalmadı insanlarda. Herşey aslında çok kötü biz kendimizi kandırıyoruz.

emre çok güzel yazmışsın sana katılıyorum..

Arif Akdemir
01-02-2007, 22:01

Dediklerinin her kelimesine katılıyorum Emre!!

buarada saınırım bi hukuki hakkmız yok çünkü kombine alırken imzaladığımız sözleşmede böyle durumlarda kombine geçersizdir gibi bi madde hatırlıyorum, ama yanlış hatırlıyo olabilirm tabi aklımda öle kalmış..

Mehmet Karakaya
01-02-2007, 22:49
Bu olaya tepki olarak,işe yaramaz elbette biliyoruz ama,havaalanına takımı karşılama organizasyonu düzenlemedik

Burcu Oy
01-02-2007, 23:04
Kombine kartlar için imzalatılan taahhütnamede Fifa, Uefa, Tff gibi kurumlar ya da devlet tarafından verilen saha kapatılarak maçların dış sahalarda ya da başka sahalarda oynanması veya seyircisiz oynatılması gibi disiplin cezaları nedeniyle, hatta liglerin,kupaların veya maçların yine aynı kurumlar tarafından iptal edilmesi,kaldırılması,ertelenmesi,yarıda bırakılması gibi durumlarda kombine kart sahiplerinin kartın iptali ya da bedelinin tamamı veya bir kısmının iadesi talebinde bulunamayacağı yazılmış ayrıca kartın jübile maçlar ve milli maçlar dışında Şükrü Saracoğlunda oynanacak tü maçları kapsadığı belirtilmiş.

Bakınca bu maç ceza nedeniyle Şükrü Saracoğlunda oynanamadığı için kombineler geçmez gibi duruyo,diğer sahalar için geçer geçmez denmemiş sadece öyle durumlarda kart bedeli geri talep edilememez falan denmiş...

Ama önceki uygulamalar var ortada, yani demek tarafsız sahada da geçebiliyomuş o zaman şimdi niye geçmiyo??? Artık bu raddeye mi gelmiş işler,işte asıl sorun bu...Olayın bildiriliş zamanı, şekli sorun...Kulüp yöneticilerinin taraftarları için hiç bir şey yapmadığını görmek sorun...Offf...

Bilal Aktan
01-02-2007, 23:23
evet kağıta imza attık kaabul ama bu kadar vefakar taraftara yapılan uygulama ayıptır. kombine al forma al kaset al piyango al kart al taraftar 12 ürünü al ve bunların hepsinide orjinal al... bir maça gitmene engel olunsun ayıptır... izmirde 60000 kişi mi olacak bu fiyatlarla istanbuldan gidecek kombine sahibi en fazla 5000 6000 kişi mi koca camiayı zarara sokcak... zengin ağalar nerden bilecek ama bunu taraftar ruhunu ne planlar yapmıştık oysaki:(

Mehmet Karakaya
02-02-2007, 00:17
Ben en son bu akşama doğru bilet alırken stadın yarısı hala boştu ve en acısı da A.Gücü maçında 5 gişeden satış yapılıyodu ve bütün gişelerde maçtan 2 gün öncesinden itibaren deli gibi kuyruk varken bu sefer 2 gişeden yapılan satışta bırakın kuyruğu benden başka müşteri yoktu gişede :kizgin:

Celal Tunalıoğlu
02-02-2007, 00:21
Bu son gelişme de bir daha gözler önüne serdi ki Fenerbahçe halktan kopuyor ama gün gelir devran döner...

Benim bundan pek umudum yok ne yazık ki...
Keşke dönse.

Çağlar Çağatay
02-02-2007, 00:29
Taraftarlık sadece parası olanın gönül vereceği bir iş halini aldı kulubümüzde...bu işin kabacası ''paran yoksa maçada gelme Fenerbahçe'ye gönülde verme'' gibi bir hal aldı yazık...bu maçta 3-5 kuruş hesabı yapıp böyle oyunlara girenler acaba stadları boş gördüğünde bu işleriyle gurur duyacaklarmı...kombinesi bu maçlık yanan arkadaşlara geçmiş olsun...

Onur Tarhan
02-02-2007, 00:33
bizi üzen en büyük nokta da bu... stad boş kalacak.. belki de bir kaç ay boğazınızdan kısıp da aldığınız kombineleriniz bu maçta geçerli olmıyacak ne söyleseniz haklısınız arkadaşlar. 15 ytl bir çok kimseye göre az gibi görünebilir ama biz öğrenciyiz.. bunu anlamıyan zihniyete yazıklar olsun...

Çağlar Çağatay
02-02-2007, 00:36
''Bir klübü büyük yapan taraftarıdır'' işallah bunun 1 cümle ötesine geçmeye yeltenmezler...

Yiğit Arman
02-02-2007, 00:58
Ana sayfadaki yazı çok güzel olmuş bence.Anlatmak istediğimizi usturuplu ve açık bir dille yazıya dökmüşüz.Zaten Ünifeb olarak da yapmamız gereken doğru yer ve zamanda Fenerbahçe için doğru adımları atmak ve tepkimizi koymak. Sevgimiz ve mücadelemiz ne yönetim ne teknik kadro ne de futbolcular için !

Hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkürler.

Serhat Gürleyen
02-02-2007, 01:01
Biletlerin cogu yarın satılır bence mac öncesinde.Çevre illerden gelen cok olur cünkü,onlarıda hesaba katmak gerek.

Eray Karabağlı
02-02-2007, 01:39
Kesinlikle o stad boş kalmıyacaktır.Ancak bizim yaşamak istediğimiz atmosfer asla olmıyacaktır.Biz ne güzel birlikte kahvaltılar,piizler yapcağımızı düşünürken tüm hevesimizi kırdılar.Mehmet'de belirtmiş önceki sayfalarda,takımı karşılamaya gitmedik.Niye diye sorarsanız biz tepki diyelim siz içinizden gelmedi deyin.Keşke hep beraber olabilseydik.Keşke taraftarın hakkı yenmeseydi.

Mert Ünsal
02-02-2007, 01:48
Gercekten bu yapilan son darbesi oldu yonetimin.Bugune kadar hicbirseye ses cikarmayarak belki de biz de hata yaptik ve sonunda bu raddeye gelindi. Bu vefakar taraftara yapilmamaliydi bu. Anasayfadaki yazi duygularimizi cok iyi tarif etmis gercekten. Yarin bende stadda olacagim ama icim gercekten buruk olacak..

Çağlar Çağatay
02-02-2007, 01:59
Kesinlikle o stad boş kalmıyacaktır.Ancak bizim yaşamak istediğimiz atmosfer asla olmıyacaktır.Biz ne güzel birlikte kahvaltılar,piizler yapcağımızı düşünürken tüm hevesimizi kırdılar.Mehmet'de belirtmiş önceki sayfalarda,takımı karşılamaya gitmedik.Niye diye sorarsanız biz tepki diyelim siz içinizden gelmedi deyin.Keşke hep beraber olabilseydik.Keşke taraftarın hakkı yenmeseydi.

eray kardeşim belki cidden yarın stad boş kalmayacak dediğin gibi -ki bence asla dolmayacak-ama nereye kadar stadlar boş kalmayacak? ve ya şöyle düşünelim stadları her halükarda tıklım tıklım doldurdukça acaba dahamı çok tepemize binilecek?Fenerbahçe 5-6bin kombineden batmaz aksine arkasına bu desteği alırsa güçlenir ancak vefalı taraftarı koyun sürüsü sanan bir yönetim tarzıyla neyi nereye kadar dolduracaksın?ve dolmadığı zaman söz söylemeye ne hakkın olacak?

Eray Karabağlı
02-02-2007, 02:18
DUYURU

Gelecek olupta görmeyenler için alıntı yapayım dedim.

Fırat Aydın
02-02-2007, 12:34
Aşkımız renklere; yönetime değil.

Kimse unutmamalı ki bir gün o koltukların sahibi değişir. değişmeyecek tek şey bizim sevgimiz. Fenerbahçe Taraftarlarınındır

Birol Uslu
02-02-2007, 14:52
akşama kuduracaz..

Emre Akça
02-02-2007, 15:28
Ama önceki uygulamalar var ortada, yani demek tarafsız sahada da geçebiliyomuş o zaman şimdi niye geçmiyo??? .
Çünkü yönetime para yetmiyor ..Oraya kombinesi ile gelecek adamlar para vermeyecek ekstradan çok bir katkısı olmayacak 100 yıllık çınarımıza. Oraya kombineli 10bin adam gelse 15 ytlden en az 150 bin ytl kayıp var.Halbuki aziz başkan çevre derneklere bu tirbünü dolduracaksınız derse ve dolarsa kara bak. Hem izletmediğin maçın parasını al , hemde onu başkasından bir daha al bir taşla 2 kuş çok iyi bir ticaret.
Zaten ben kombinenin bir yararını göremedim karlı olduğu için alıyoruz ama zaten 17 lig maçının 4ü ya başka saha da yada seyircisiz oluyor. Normal bilet alan adam daha karlı oluyor.En azından işi çıktığı zaman bilet parasını ödemediği için gitmiyor. Çözemiyorum... Beste bilmeyen concon kesim gitsin izlesin abi.Gol olunca uyumsuzluk içinde laylay yapsınlar yada gol yiyince ıslıklamaya başlasınlar.

Onur Aloğlu
02-02-2007, 15:34
Başkanımızın bu politikaları sayesinde gidilen deplasmanlarda yemek yenilen yerden tutun da bilet fiyatlarına kadar sağılacak inek gibi görülüyor Fenerbahçe taraftarı...

İlhan Cavcav' a Fenerbahçeli bir arkadaşımız neden bilet fiyatları Fenerbahçe' ye özel, bu kadar pahalı diye sorduğunda sen kendi başkanına sorabiliyor musun bunu cevabını yapıştırıyor.

Yazık, günah...

Oğuz Çapar
02-02-2007, 15:37
HER türlü kazanıcaz skor tahminim 3-1

Çağlar Çağatay
02-02-2007, 23:51
Bugün İzmir'de güzel bir Fenerbahçe günü yaşadığımıza inanıyorum hernekadar yönetimin aldığı hatalı bir karar yüzünden tüm çoğu arkadaşımız mağdur olup maça gelemesede...Umarız dışardan gelen arkadaşlarımıza iyi evsahipliği yapabilmişizdir...

Burak Çankaya
03-02-2007, 15:46
2 Şubat 2007 Fenerbahçe-Gençlerbirliği fotoğrafları

http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=69735

Fenerbahçe-gençlerbirliği maçı organizasyonu fotoğrafları

Mustafa Akdoğan
03-02-2007, 18:41
Bugün İzmir'de güzel bir Fenerbahçe günü yaşadığımıza inanıyorum hernekadar yönetimin aldığı hatalı bir karar yüzünden tüm çoğu arkadaşımız mağdur olup maça gelemesede...Umarız dışardan gelen arkadaşlarımıza iyi evsahipliği yapabilmişizdir...
gercekten cok iyi bi organizasyon oldu deü ve ege li arkadaslara cok tesekkürler..baya bi donduk ama olsun:D

Kaan Göktürk
03-02-2007, 19:06
Kol kola donarak marşlar sölediğimiz arkadaşlara burdan teşekkürler. Umarım iyi ev sahipliği yapmışızdır...

Burcu Bıçar
03-02-2007, 23:02
o kadar cok üşüdümki kendime yeni geldim

Çağlar Çağatay
04-02-2007, 22:40
çağlarcım çok teşekkürler gerçekten çok iyi bi organizasyondu sizlerle birlikte olmaktan, kazanmaktan çok mutlu oldum ama en önemlisi sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum tekrar herşey için teşekkürler...

kardeşim herzaman bekleriz...sizleri ağırlamak gerçekten keyifliydi tekrar görüşmek üzere;)

Dağhan Doğan
05-02-2007, 12:40
Katılım göteren tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyoruz..Umarım sizleri iyi ağırlamışızdır..:)

Onur Ataç
05-02-2007, 16:49
izmirdeki bütün renkdaşlara çok teşekkürler sayenizde çok güzel bir gün geçirdik..

Eray Karabağlı
05-02-2007, 21:04
İnşallah İzmir'de daha güzel organizasyonlarda görüşürüz.Hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum.Her zaman bekleriz :)