PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kambala'da doping bulundu :(

Fırat Aydın
31-01-2007, 00:29
Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker'in Letonyalı oyuncusu Kaspars Kambala'nın, Aris maçından sonra alınan idrar örneğinde doping maddesine rastlandı.

Kambala, Fenerbahçe Ülker'in yarın CSKA Sofya ile yapacağı Euroleague maçında oynayamayacak.
Letonyalı oyuncunun itiraz edip 10 gün içinde ikinci testi isteme hakkı olduğu bildirildi.
Fenerbahçe Ülker basketbol takımı menajeri Nedim Karakaş, Kambala'da doping testinin pozitif çıktığını yeni öğrendiklerini belirterek, "Önce, oyuncuyla konuşarak konuyu değerlendireceğiz. Daha sonra itiraz gibi ne yapılması gerekiyorsa gerekeni yapacağız" dedi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/5865790.asp?m=1&gid=112&srid=3429&oid=2

Fırat Aydın
31-01-2007, 00:44
Kambala'nın resmi sitedeki açıklamaları:

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımımızın Letonyalı oyuncusu Kaspars Kambala'nın, Aris maçından sonra alınan idrar örneğinde doping maddesine rastlandığı yolundaki haberler üzerine oyuncumuz konuyla açıklamalarda bulundu. Kambala, Barselona maçından sonra Amerika'da tedavi gördüğünü söyleyerek "Maç sonrası ağabeyimin rahatsızlığı için Amerika'ya gitmiştim. Bel ağrılarım için Amerika'da tedavi gördüm ve doktorun verdiği ilaçları kullandım. Muhtemelen aldığım bir ilacın içindeki maddeden dolayı testim pozitif çıktı. Çıkan karara itiraz edip, on gün sonra gelecek sonucu bekleyeceğim." dedi. Basketbol şubemiz ayrıca testin kesin sonuçları gelene kadar Kambala'nın kadro dışı kaldığını açıkladı.

Mustafa Ünal
31-01-2007, 01:59
Olacak iş mi şimdi bu yaa :(

Mehmet Eke
31-01-2007, 16:35
inanılcak gibi deil. ihtiyacıda yok nie yapsınki:-(

Necati Mete
31-01-2007, 17:13
bir kasıt olduğunu düşünmüyorum...şanssızlık....

Mustafa Akdoğan
31-01-2007, 19:35
umarım bir yanlışlık vardır...:agla:

Taylan Kallı
31-01-2007, 21:26
ben de öyle umuyorum madem bu kadar profesyonelsin neden dikkat etmiyosun şu ilaçlara..

Hakan Arıduru
31-01-2007, 21:34
profesyonel bir basketbolcunun böyle bir şeye çok dikkat etmesi lazım böyle sorumsuzluk olmaz...umarım sonucu kötü çıkmaz diye temenni ediyorum...

Ege Uysaler
24-03-2007, 14:39
sonuç ne oldu haberi olan var mı?

Onur Aloğlu
24-03-2007, 16:10
2. numuneyi bekliyorlardı sanırım. Sonuç olarak Kambala süresiz kadro dışı bırakıldı. Daha sonrasını takip edemedim. Ancak resmi sitemizdeki erkek basketbol takımımız kadrosunda görünmüyor kendisi.