PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombine Sahiplerinin Dikkatine

İnanç Gülfidan
09-02-2007, 00:44
Bildiğiniz üzere sene başından beri futbol kombinesi olup da herhangi bir maça gelemeyecek durumda olan arkadaşlar, bilet alma imkanı olmayan arkadaşlara kombinelerini karşılıksız olarak ödünç vererek hem koltuklarının boş kalmamasını hem de maça gelemeyecek durumda olan arkadaşlarımızın gelmesine imkan sağlamış oldular. Aslında bu dayanışma sadece bu sene değil geçtiğimiz yıllarda da yaşandı 1907 ÜNİFEB içerisinde. Bu da dostluğun birliğimiz içerisinde ne kadar önemli olduğunu hepimize gösterdi fakat bu uygulamanın yol açtığı bazı karışıklıklar da istenmeyen sonuçlar doğurdu.

Şu an bu fedakarlığı gösteren birçok arkadaşımızın elindeki kombine kendisine ait değil çünkü kombine kartları el değiştire değiştire karışmış durumda. Bunun aslında hiçbir sakıncası yok fakat bi arkadaşımız cüzdanını çaldırdı ve içinde kendisine ait olmayan bir kombine vardı. Bu andan itibaren ne yazık ki bu durum sıkıntı yaratmaya başladı. Bu arkadaşımız kendi kombinesini çaldırmış olsaydı belli bir miktar ödeyerek çaldırdığı kombineyi iptal ettirecek ve kendisine yeni kombine çıkartacaktı ama şu an ne çaldırdığı kombinenin numarasını biliyor ne de kendi kombinesinin kimde olduğunu. Doğal olarak eli kolu bağlanıyor bu durum karşısında.

Kombine sahiplerinden ricamız bir an önce kombinelerini kontrol etmeleri ve elinde başkasının kombine kartı bulunanların tribun@1907unifeb.org adresine ellerindeki kombinenin numarasını, kendi kombine numaralarını ve kişisel bilgilerini içeren bir mail atmaları.

Sakarya maçına kadar herkesin kendi kombinesine kavuşmasını ve çalınan kombinenin numarasını bularak iptal ettirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede hem çalınan kombine kullanılamaz hale gelecek hem de kombinesini çaldıran arkadaşımız mağdur olmayacak. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

Doğukan Keskin
09-02-2007, 17:58
arkadaslar merhaba ben uluslararası kıbrıs unıversıtesı sorumlusu doğukan keskın alkmarr macında uluslararası kıbrıs unıversıtesı olarak statta yanınızda olmanın heyecanını yasıyoruz macta gorusmek uzere

Burçay Tiftikçi
13-02-2007, 12:41
Arkadaşlar herkes kombinesini kontrol etsin.Kombine değiş tokuşları yaparken herkesin kombinesi yer değiştirdi.Ve bir arkadaşımızın kombinesi çalındı , ve çalınan kombine kendine ait yer değildi.Şimdi kendine ait yerin kombinesini tekrar çıkartınca bir arkadaşımız madur durumda olacak.Herkes arkadaşlarına söylesin kontrol edin kombinelerinizi.

Orkun Göker
19-02-2007, 22:28
Peki bu polislerin maç girişinde kombinelerimize el koyması olayına ne diyeceksiniz böyle bir şey olur mu ya bununla ilgili bir açıklama yapılsa iyi olur.

İnanç Gülfidan
20-02-2007, 00:02
Arkadaşlar öncelikle kimsenin kombinelere el koyma gibi hakkı yok. Hele hele polisin hiç yok. Buna düpedüz hırsızlık, görevini kötüye kullanma derler.
1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu olarak bu konuyla ilgili gerekli girişimlerde bulunuyoruz en azından bir daha olmaması için.
Efes maçında böyle bir problemle karşılaşacağımıza inanmıyorum. Kimsenin kombinenizi almaya hakkı olmadığını, vermemeniz durumunda hiçbir yaptırım uygulanamayacağını bilmenizi istiyorum. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim. Biz de komite olarak maça girişte yanınızda olarak oluşabilecek sıkıntıları gidermeye çalışacağız.

Kombinesine el konulan arkadaşların tribun@1907unifeb.org adresine mail atmaları halinde bu mağduriyetleri giderilecektir.

Hakan Altunay
20-02-2007, 01:04
Arkadaşlar tabiki kimsenin kombinelerinize el koymaya hakkı yok. Böyle bir durumla tekrar karşılaşılmaması için girişimlerimiz var İnanç' ın da dediği gibi. Ancak sizlerden de ricamız şayet tekrar böyle bir durumla karşılaşılması durumunda sağduyunuzla hareket etmeniz. Böyle bir durumda güvenlik güçleriyle(polis, salon güvenliği) herhangi bir tartışmaya girmekten lütfen itinayla kaçınalım. Eğer şayet böyle bir durumla tekrar karşılaşırsak lütfen tribün komitesinde görevli bir arkadaşımıza durumu bildirelim ve yardımcı olmasını isteyelim.

Onur Aloğlu
20-02-2007, 09:18
Bunun adı gasptır. Bunun adı polis terörüdür. Biz hukuk devleti miyiz, polis devleti mi? İnsanların para vererek aldığı -ki parası da önemli değil- şahsa ait bir malı, zorla alıkoymaktır bunun adı.

Mükerrer girişlere engel olmanın yolunu suçlu suçsuz bütün insanların kombinelerine el koymakta bulan Fenerbahçe Spor Kulübü' ne de teşekkürler...

Sercan Okur
20-02-2007, 09:43
Sn. Nedim Karakaş kombinelerin toplanmasının kendilerinin değil, emniyet güçlerinin bir tasarrufu olduğunu, buradaki amacın aynı kombine ile mükerrer girişin önüne geçmek olduğunu ve toplanan kombinelerin geri alınması için girişimde bulunacaklarını belirtmiş.

Faruk Aksu
20-02-2007, 09:50
Şimdi buradan öğreniyorum olayı ve yaşamamış biri olarak düşünüyorum fakat akla mantığa sığdıramıyorum bir türlü. Tek kelimeyle trajikomik. Daha neler göreceğiz acaba?!

Serkan Şahin
20-02-2007, 13:59
resmen elimizden aldilar yaa bi anda kalakaldım açıkçası ama ben mail attım bu rezaletin biran önce giderilmesi dileğiyle..şimdiden teşekkürler.

Sercan Tuna
20-02-2007, 14:27
aynı olayı bende yaşadım son maçta kombinemi bir anlık dalgınlığımdan faydalanarak elime saldırarak aldı. daha sonrada "KEL" bi komser geldi ve yanımda bayan olmasından dolayı geri verdi. ne hakak dayanarak alıyolar kombinemizi ? ve neye dayanarak itekliyorlar tehdit ediyorlar bizi? şunu da unutmayalım ki biz bu kombinelerin her biri için 10 ytl toplayıp klübe bağış yapmadıkmı?
amaç aynı kombine ile mükerrer girişin önüne geçmek demişler ama bi kombineyle içeri girdikten sonra nasıl bi daha onunla başka kişi girebilir abdi ipekçiye? onu da engelleyemiyorlarsa ne işleri var orada? diyelimki engellenemedi kombineleri futbol kombinesi gibi yapsınlar o zman saraçoğluna nasıl giriyorsak öyle turnikeler koyulsun bunu da akıl edemiyorlarmı? bizi orada korumakla huzuru sağlamakla görevli polisler resmen gasp ediyorlar bizi...
Şunu da belirtmek istiyorum bu oaly benim başıma ilk kez gelmiyor. daha öncede 3 kez (2 euroleauge ve 1 lig maçında) aynı şeyi yapmaya kalktılar. bu haftada 4. oldu. Yeter artık Türkiye 'ye yerleştirsinel şu spor polisi kavramını .bugün kombinelerimizi gasp etmeyle başlar yarına kimbilir neler olur?:kizgin:

Seçkin Çelik
21-02-2007, 00:51
Ben kendi kombineme kavuştum. (C Blok Sıra 4 Koltuk 20).

Teşekkürler tribün komitesi.

Orkun Göker
21-02-2007, 16:18
Efes maçında görüşmek üzere

Hakan Altunay
10-03-2007, 05:42
Bir günde çıkması imkansız, yeni kart çıkması için belli bir süre beklemen gerekiyor

Burçay Tiftikçi
10-03-2007, 11:25
Sabah git başvur ama maç saatine kalma..Belki hemen çıkarmasalarda kombineyi , bilet verebilirler.düşük ihtimal ama bence sen yinede dene..

Uğur Avcı
16-04-2007, 22:38
Arkadaşlar, elinde 9/35 numaralı kombine olan var mı? Lütfen herkes elindeki kombineleri bir daha kontrol edebilir mi?