PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartal'a FİFA'dan Del Bosque darbesi

Servet Güldeş
11-02-2007, 15:34
FIFA, Beşiktaş'ın, Vicente Del Bosque'ye yaklaşık 8 milyon Euro (14.4 milyon YTL) tazminat ödemesine karar verdi

Beşiktaş'ın Vicente del Bosque'yi göndermesi çok pahalıya mal olacak. FIFA, siyah - beyazlılar ile tazminatı konusunda bir türlü uzlaşma sağlayamayan Bosque ve yardımcılarına 7.7 milyon Euro ödenmesine karar verdiği öğrenildi.

Bunun, mahkeme masraflarıyla birlikte 8 milyon Euro (yaklaşık 14.5 milyon YTL) ödenmesine karar verdi. Siyah - beyazlıların eski teknik direktör Vicente Del Bosque'ye 5 milyon 909 bin 90, üç yardımcısının ise 1 milyon 797 bin 339 Euro vereceği ifade edildi. FIFA'nın bu tazminat konusundaki resmi yazıyı bu hafta Beşiktaş'a ileteceği vurgulandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Del Bosque, Beşiktaş ile anlaşmak için her yolu denediğini, elinden geleni yaptığını belirterek, "Bana bunun dışında bir yol bırakmadılar. Hep uzlaşmak için elimi uzattım. Onlar ise bunu ellerinin tersiyle ittiler. Ben de bu yola gitmek zorunda kaldım. Yapacağım başka bir şey yoktu. Bunu son çare olarak düşündüm" diye konuştu.

İspanya futbol tarihinde de bir rekor olarak nitelendirilen bu tazminatın ödenmesinin ardından Bosque'nin Real Madrid yolunun da açılacağı, İspanyol çalıştırıcının kısa süre içerisinde bu takımla anlaşma yapabileceği ifade edildi.

Kaynak : milliyet

Bjk maddi olarak sırtarmıyordu ama batış sinyalleri veriyordu...

Buda sonları oldu sanırım...

Can Demir
11-02-2007, 17:03
Tüpçünün eşi ulusoysuz öder hesabı centilmen adam sonuçta..

Taylan Kallı
12-02-2007, 00:17
iyi olmuş iyi:D

Serhat Gürleyen
12-02-2007, 01:24
muhahaha 8 milyon avro yakışır :) %5 hisse daha satsınlar,sportif basarı gelse bile sonları hiç ama hiç iyi değil!