PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ulusoy'un Maça Gelme İsteği

Cihan Mendi
13-02-2007, 11:15
Arkadaşlar,
Yönetimimiz AZ Alkmaar maçına gelmek isteyen Haluk Ulusoy'un bu talebini geri çevirdi.
Gerçekten Ulusoy maça gelmek istiyormuydu derseniz, ben 'hayır' derim. Çünkü o kadar ıslıklanmayı göze almaz. Ama, buna rağmen yönetimimizin gelmeni istemiyoruz demesini de pek anlamlı bulmuyorum açıkçası. Sonuçta biz de 'gelmek iistiyorsan gel' diyebilirdik, ne olursa olsun. O, maça gelmediğinde de 'biz gel dedik ama o gelmedi' deme hakkına sahip olacaktık.
Ancak şu anda O, 'ben gitmek istedim,onlar çağırmadı' bahanesiyle tümüyle bizi ateşe atacak.
Sonuçta şu anda Türkiye'nin Avrupa Kupalarındaki tek temsilcisiyiz.UEFA İstatistiklerinde de 33. sıradayız ve en iyi Türk takımıyız.Bunların avantajını kullanmak yerine böylesine önemli bir sınav öncesi yine büyük bir polemiğin içine sürükleneceğiz.
Ben de sevmem Ulusoy'suzu sizler gibi,ama burada yönetim, bizi haksız duruma düşürecek gibi geliyor.

Mustafa Ak
13-02-2007, 11:32
Ya bu adam FEnerbahçeyi sevdiğinden, moral vereceğinden değil koltuk sevdası yüzünden böyle bi girişim içinde..... bence en iyiyi yönetim yapmıştır. türk futbolunda fenerbahçemiz ve federasyon arasında eritilecek buz varsada bu saattten sonra eritilmez bence....

Selçuk İnce
13-02-2007, 11:40
Arkadaşlar,
Yönetimimiz AZ Alkmaar maçına gelmek isteyen Haluk Ulusoy'un bu talebini geri çevirdi.
Gerçekten Ulusoy maça gelmek istiyormuydu derseniz, ben 'hayır' derim. Çünkü o kadar ıslıklanmayı göze almaz. Ama, buna rağmen yönetimimizin gelmeni istemiyoruz demesini de pek anlamlı bulmuyorum açıkçası. Sonuçta biz de 'gelmek iistiyorsan gel' diyebilirdik, ne olursa olsun. O, maça gelmediğinde de 'biz gel dedik ama o gelmedi' deme hakkına sahip olacaktık.
Ancak şu anda O, 'ben gitmek istedim,onlar çağırmadı' bahanesiyle tümüyle bizi ateşe atacak.
Sonuçta şu anda Türkiye'nin Avrupa Kupalarındaki tek temsilcisiyiz.UEFA İstatistiklerinde de 33. sıradayız ve en iyi Türk takımıyız.Bunların avantajını kullanmak yerine böylesine önemli bir sınav öncesi yine büyük bir polemiğin içine sürükleneceğiz.
Ben de sevmem Ulusoy'suzu sizler gibi,ama burada yönetim, bizi haksız duruma düşürecek gibi geliyor.

evet kardesim sana katiliyorum cunku bunu bahane ederek bize yuklenecek gelsin gorsun takimi stadi taraftari

Can Demir
13-02-2007, 12:04
Bence yönetimimiz en doğru kararı vermiştir...Sonuçta bu "değişik" adam maça gelseydi baya bi zaman onunla uğraşılcaktı taraftarımız(biz) maça konsantre olamayacaktı,Son sözümüz Fenerbahçe yerine ulusoysuz istifa diye bağırıcaktık hatta o adam ordayken kendini tutamayacak bissürü insan tanıyorum iyi de bir ceza alırdık...Bırakın gelmesin uğursuz...Ne "garip" bir varlıktır bir çözemedim ya..

Kenan Ergün
13-02-2007, 12:20
Adamın şevkini kırıyoruz ya ne kadar kötüyüz biz :D :D

Fırat Aydın
13-02-2007, 13:51
Yönetimin yaptığı bu kez doğru. Arada bu kadar ihtilaf varken sürtüşme varken o adamın stada gelmesi ve ağırlanması hiç hoş olmazdı. Muhaliflere koz vermiş olurdu.

Ancak Ulusoy'a gelme diyen yönetim(aziz yıldırım ve ali koç ) geçen cuma günü Fatih Altaylı'yı ofisinde ziyaret ederek maça davet etmişler ve localarda ağırlamak istediklerini söylemişler. Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Fatih Altaylı'nın klübümüz hakkında söyledikleri ve yaptıkları ulusoy'dan daha mı affedilir.

Fırat Aydın
13-02-2007, 13:53
İşte Altaylı'nın o yazısı

http://www.sabah.com.tr/2007/02/10/yaz1437-40-142.html

Ceyhun İskender
13-02-2007, 13:58
bence gelseydi o şahıs bizde etkilenirdik futbolcularda...
çünkü hep ulusoyla uğraşcaktık elde olmadan maç 2. plana gidicekti....
yönetimimiz kendine yakışanı yaptı...

not:benim görüşümdür...

Kaan Göktürk
13-02-2007, 14:35
yönetim doğru kararı vermiş bence, arkadaşların da dediği gibi maç boyunca bu zatla(!) uğraşılacağından maç 2.plana itilecekti...

Sercan Tuna
13-02-2007, 14:39
Adamın şevkini kırıyoruz ya ne kadar kötüyüz biz :D :D
Ayva çiçek açmış yaz mı geleceeeekkk , uluSOYSUZ Kadıköy'e nasıl gelecekk , uluSOYSUZ Kadıköy'e nasıl gelecekk :D
kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz kötüyüz :D
http://img213.imageshack.us/img213/7958/domestosanavarnr9.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=domestosanavarnr9.jpg)

Sedat Aydın
13-02-2007, 15:51
Biz Mevlana değiliz , adam olsun öyle gelsin:D

Cihan Mendi
13-02-2007, 16:09
Ya arkadaşlar,
Tabii ki herkes farklı görüşler belirtebilir de,ben ulusoy stada gelmeliydi demiyorum zaten. Hatta gelmeyecekti diyorum.Daha ortada yönetime direkt olarak yapılmış kesin bir talep yoktu.Sadece ortalığın karışması adına Ulusoy'un maça gelmek istediğinden falan söz edildi.
Ama bizim yönetim şöyle diyebilirdi mesela,'eğer gerçekten gelmek istiyorsan içtenlikle kulübümüze veya başkanımıza sor. Niyetin ciddiyse,taraftardan da, camiadan da özür dile ve içtenlikle Türkiye'nin Avrupadaki tek temsilcisini destklemeye gel.'

Doruk Sarıkaya
13-02-2007, 16:14
Ulusoy'un AZ maçına gelmemesi yönünde demeç veren yönetim bu maçın önemi ve hassasiyeti açısından en doğru kararı verdiği düşüncesindeyim!
Ayrıca ulusoy'un psikolojik desteğe ihtiyacı olduğu ve hastalıklı bir ruha sahip olduğu fikrine bende katılıyorum!
zaten yeterince üzerimize gelecek Fenerbahçe'yi çekemeyen herkes,bırakın bunların arasında yıllardır olduğu gibi uluSOYSUZ'da olsun!
Fenerbahçe'nin rize'de kaybettiği puan'ı,hala akıllarda bitmemiş olan geçen seneki denizli maçını bırakalım önümüzdeki çok önemli AZ maçı var ona bakalım! bu sene Fenerbahçe bu büyük taraftarıyla bu büyük camia'ya yakışanı yapıp şampiyon olacaktır! ve gerçekçi bakmak gerekirse bu sene uefa'da yarı final'e gelmek bence önemli bir başarı olacaktır!
Frankfurt maçındaki inançla,palermo maçındaki performans'ı sergilesin bizim takım,isterse az'ye elensin! ama o ruh'u gösterirler umarım yarın ki maçta!
ulusoy'u,adnan'ı,yıldırım'ı üst üste koyup şampiyonluk şarkıları söylemek dileğiyle saygılar herkese ;)

Fatih Taşkınsoy
13-02-2007, 16:29
yazıyı okudum şok oldum...yazık

Ozan Ercan
13-02-2007, 17:02
Sanirim Futbol Federasyonu baskani`nin yetkileri arasinda istedigi maca gitme hakki da vardir. Avrupa maclari icin gecerli midir bilmiyorum ama lig maclarinda kesinlikle boyle bir durum soz konusu. Yani bence Ulusoy zaten elinde olan bir hakki medyanin gozleri onunde Fenerbahce elinden almis gibi gostermek icin boyle bir oyuna basvurdu. X bir takimin yonetici kontenjanindan da faydalanip gelebilirdi pek tabii.

Reklam kokan hareketler bunlar tabi yaklasan secim oncesi iyi niyet calismalari falan filan ama yemezler..

Can Demir
13-02-2007, 17:19
Ya adamın Fenerbahçe düşmanlığı öyle bir boyuta ulaşmış ki adam artık işi gücü bıraktı Fenerbahçeye nasıl zarar veririm diye plan yapıyor...İnsanlar uluslararası maç bunda da Fenerbahçeye antilik yapmaz diye düşünüyordu ama http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=5324 bunları yapmış bi insandan da milli birtakım hareketler beklemek aptallık olur...

Mehmet Özka
13-02-2007, 18:46
o şahışın maça gelmesi tamamen göstermelik. provakasyon yapmaya geliyo. yönetimin tavrı çok doğru. ASLA YANLIZ DEĞİLSİN BÜYÜK BAŞKAN "AZİZ YILDIRIM"

Hakan Ateşler
13-02-2007, 19:26
ya zaten şöyle bir şey var, ilk biz dedik federasyondan kimse bizim avrupa maçlarımıza gelmedi, bize destek vermedi diye. bunu dedikten sonra gelmek ne kadar doğrudur veya dürüstçedir? 2.si yönetimin reddedeceğini biliyordu bilmese böyle bir talebi olmazdı zaten , gelemez çünkü kadiköye, yönetim de doğru olanı yaptı.

Erdem Özdamar
13-02-2007, 19:31
ulusoy maça gelirse taraftar tepkisini alacaktı.bunu göze aldı.neticede taraftar takıma destek vermeyecekti kendine bağırmaktan.
ayrıca şimdiye kadar aklı neredeydi?????

Mustafa Ünal
13-02-2007, 20:25
http://img251.imageshack.us/img251/1815/azizly6.jpg (http://imageshack.us)

Yorumsuz. :)

Mustafa Ak
13-02-2007, 20:38
maç başlayınca shayı cehenneme çevireceğimize o SOYSUZla uğraşacaktık.
biz cehenneme devam edelim.
bırakalım yönetim en güzel cevabı vermiş
fenerbahçemizin desteğe ihtiyacı var yani BİZLERE....
o SOYSUZA değil
GELME ULUSOY GELME CELLADIN OLUR FENERBAHÇE

Serhat Kılıç
13-02-2007, 22:25
inşallah inat edip gelir de 55 bin kişiden küfür yer ve aziz yıldırıma edilen küfürlere engel olmamanın ceza verememenin cezasını çeker

Serhat Gürleyen
13-02-2007, 23:42
Gelmesi art niyetli bence bu adam Tanrı bir dese 3 kez düşünmemiz gerek ne cıkarı varda dogruyu söyledi diye.

Serhat Kılıç
14-02-2007, 01:01
sırf yaranmaya çalışıo.ulan hiçbir kere bile bir başarımızda bizi tebrik etmedin ne yüzle gelecem diyon.ulusoysuz

Tuğba Tülü
14-02-2007, 04:12
Amacı gelip ortalığı karıştırmak gelmesin uğursuz şey:kizgin: :kizgin:

Serhat Özcan
14-02-2007, 14:45
ya arkadaşlar gözden kaçan bi konu var...adam zaten biz yalvarsakta gelmeyecekti...açıklamalarını dinledim olurda işim olmassa falan gbi ucu açık konuşmuş...hani olurda gel derlerse nasıl kıvırırımı da düşünmüş zaten...o yüzden keşke gel deseydikde,çıkıp sağda solda ben gitmek istedim gelme dediler diyemeseydi...ayrıca fatih altaylının maça gelmeside ilginç...

Meltem Bostancı
14-02-2007, 14:57
Arkadaşlar,

ne demek onlar çağırmadı..Türkiye Futbol Federasyonunun başkanı olarak ağırlığını koyup da gelemiyosa ne kadar acınacak halde olduğunun farkına varsın...

DEĞMESİN MABEDİMİN GÖĞSÜNE NAMAHREM ELİ:D:D:D

Güzide Ören
14-02-2007, 15:51
"Her federasyon başkanı, hangi branş olursa olsun, müsabakalara giderek izleyebilir" diyen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin, "Gittiği takdirde de VIP'te, protokol tribününde yeri vardır. Bunun dışında başka değerlendirme yapmam yanlış olur" dedi.

Murat Karaman
14-02-2007, 17:18
Gelirken birkaç yıl önce Trabzon'da oynanan Türkiye-Gürcistan maçında Trabzonlular'ın açtığı 'Ulusoy' posterini de getirsin,açalım.. :cool: