Orijinalini görmek için tıklayınız : Olcan Adın
İlker Aktaş
15-02-2007, 03:06
Hepimiz unutuyoruz bu genç yeteneği ve bu forumda bir türlü konuşulmuyor nedense Olcan..
Fenerbahçe'nin bence en yetenekli GENÇ oyuncusu.
Nereye koysanız oynayacak kadar, takımda şans tanıdığımız birçok oyuncuya verdiğimiz şansı versek Türkiye'de EN AZ Arda kadar ses getirecek kadar!
Peki neden oynamıyor bu Olcan, neden unutuluyor anlamak mümkün değil!
Tolgahan Duralı
15-02-2007, 03:14
Türkiyede artık kadrolar oyuncularn perfonmasndan cok isimlerine göre kurulmaya başladı sanki , bilmem belik yanılıyormdur. Olcan da kimmiş dier Sözde yıldızlarn yanında dimi ama :???:
İlker Aktaş
15-02-2007, 03:29
Olcan de Souza olmalı ya da Olcanho falan!!
Şu takımda orta sahanın her yerinde oynayabilecek joker bir oyuncumuz var ve biz hala Deniz'leri formasını terletmeyi bırakın saçı bile terlemeyen Alex'leri oynatıyoruz!!
Yazık!!
Fatih Özpınar
15-02-2007, 03:42
Zihniyet değişimi şart...Arda, Sabri, Ferhat, Aydın, Uğur, Özgürcan....her zaman laf attığımız dalga geçtiğimiz Gs'ın özünden çıkanlar. Biz hala 24 yaşındaki Semih'e '' Genç Semih '' demeye devam edeilim. Olcan'a da aynı muameleyi yapacaklar nasıl olsa '' Genç Olcan''...
Ozan Ercan
15-02-2007, 07:04
Yarim metre geride olsa veya pas 1 saniye once atilsa bugun Olcan gazete mansetlerinde yerini almisti. Cok ta guzel bir pozisyondu ama ofsaytti. Zico bugun Olcan`a mecburen de olsa forma vererek guvendigini gosterdi. Daha once Avrupa`da maclara cikmis, defalarca umit milli takim kaptanligi yapmis Kemal otururken Olcan sahadaydi. Helal olsun Olcan`a, formayi cikarmak kolay ama giymek cok zordur. Birkac mac iyi performans Tuncay`i sag kanada itebilir bile. Ama onunde Tuncay, Tumer gibi isimler varken cok calismasi lazim. Daha seneye Gurhan`i bekleyin siz.
Arif Şahin
15-02-2007, 11:23
Olcan çok yetenekli bir futbolcu, bunu da defalarca ispatladı, seneye Tümer'in olmucağını düşünürsek, önümüzdeki seneden itibaren Olcan, Tuncay'ın yerine hazırlanmaya başlamalıdır. Tuncay kendisine abilik yapmalı ki Tuncay'ın gitmesi durumunda çok yara almayalım, ya da Tuncay'a alternatif yaratıp Tuncay'ı başka mevkilere kaydırabilelim
Burak Erarslan
15-02-2007, 12:45
Şu takımda orta sahanın her yerinde oynayabilecek joker bir oyuncumuz var ve biz hala Deniz'leri formasını terletmeyi bırakın saçı bile terlemeyen Alex'leri oynatıyoruz!!
Yazık!!
çok iyi demişsin valla aynen katılıyorum
Murat Aydın
15-02-2007, 14:27
olcanın oynamama sebebi alextir
Muhammet Budak
15-02-2007, 17:22
Biraz değişik bir öneri olacak,kabullenmek biraz zor olur ama Alex oturtulup Olcan oynatılmalı bence.Olcana yapılacak yatırım bence çok daha önemli.Dün akşam oynadığı kısıtlı sürede yaptığı olumlu işlerle Olcan kalitesini ispatlamıştır. Bence üzerine gidilirse Ardayı ve Gsnin diğer yeteneklerini oldukça geride bırakacak bir kapasitesi var Olcanın.Hız,mücadele gücü, teknik,... bence Olcana ciddi bir yatırım yapmalıyız...
Mustafa Akdoğan
15-02-2007, 17:24
alexle 10 kişi oynanacağına sahada canını dişine takan bir futbolcuyla 11 kişi olmak daha iyidir..
Sercan Matur
15-02-2007, 20:09
yarın birgün olcan 11 oynarken, yaptıgı ilk top kaybında ıslıklanıp yuhalanmayacağını kim garanti eder ki?
İlker Aktaş
15-02-2007, 20:13
yarın birgün olcan 11 oynarken, yaptıgı ilk top kaybında ıslıklanıp yuhalanmayacağını kim garanti eder ki?
De Souza'lara gösterilen sabrın onda biri yetecektir OLCAN için!
İbrahim Öztürk
16-02-2007, 12:35
Zihniyet değişimi şart...Arda, Sabri, Ferhat, Aydın, Uğur, Özgürcan....her zaman laf attığımız dalga geçtiğimiz Gs'ın özünden çıkanlar. Biz hala 24 yaşındaki Semih'e '' Genç Semih '' demeye devam edeilim. Olcan'a da aynı muameleyi yapacaklar nasıl olsa '' Genç Olcan''...
Nede güzel dile getirmissin renkdas bu zihniyet oldugu sürece bu takım ilerlemez bize fenerbahceli fulbolcu lazim para icin oynayan degil.
Bakın Arda!ya nasilda oynuor peki Olcan'in Arda'dan eksigi nedir ??? ben
göremiorum sahsen....
Bu zihniyetle zor ne diyelim hayirlisi umarim zico'da o yarim saatlik oyundaki olcandan etkilemiştir... :serefe:
Kurtuluş Başaran
16-02-2007, 14:40
Bize olcan-semih-tuncay gibi topcular lazım.Alkmar macında 2 tuncay daha olsa maç cok farklı olurdu..
Mehmet Kayılı
16-02-2007, 17:35
olcan çok yetenekli bi oyuncu ilk 11de elbetteki yer bulabilir ama şunu açıkca sölemekte yarar var kendini çok daha geliştirmesi gerekir maç eksiği çok bencede düzgün bi teknik direktörü olan aykut ersun gibi hocaların bulunduğu bi takıma kiralanabilirse bu sorunda aşılabilir.Sonunda kazanan takımımız olur.
İbrahim Öztürk
16-02-2007, 20:55
Ben genç bir yetenek hakkında yorum yaparken her zaman kiralık olarak bir takıma gönderildiği zaman neler yaptığına dikkat ederim. Antalyaspor'a kiraladığımız dönemde hatırladığım kadarıyla 1-2 maç oynayabildi ve sürekli yedek kaldı. Sonra Fenerbahçe de 2 sezondur yedek kulubesinde futbol hayatını sürdürüyor.
Bence Olcan'i şu an takıma koyup kaybetmek yerine onu gelecek sezon bir süper lig takımına kiralayabilir ve değerlendirebiliriz.
olcan in 1 veya 2 mac oynadigina eminmisin antalya'da bence iii izlememissin
Serhat Özcan
16-02-2007, 22:39
fenerbahçe taraftarı hiç bi zman mücadele eden koşan savaşan bi oyuncuyu yuhlamadı...hiç düşündünmü tuncay neden yuhlanmadı diye...bu çocuğa düzenli forma verilsin taraftarın yeni sevgilisi olcağından hiç şüphem yok...
Muhammet Budak
17-02-2007, 14:32
fenerbahçe taraftarı hiç bi zman mücadele eden koşan savaşan bi oyuncuyu yuhlamadı...hiç düşündünmü tuncay neden yuhlanmadı diye...bu çocuğa düzenli forma verilsin taraftarın yeni sevgilisi olcağından hiç şüphem yok...Emin misin yuhlanmadığına ya da belki o olmamıştır ama tepki görmediğini kimse söyleyemez.Ümit Özat,Deniz,Selçuk mücadele etmiyorlar mıydı ki.Ellerinden geleni yapıyorlar savaşıyorlardı niye ıslıklandılar peki?(Zaragosa,Kiev ve Frankfurt maçları)Hani taraftar koşan oyuncuyu ıslıklamazdı.Ben unutmadım daha o günleri.Artık taraftar yok Kadıköyde ne yazık ki.Stadın büyük kısmı seyirci oldu.İlk hatada oyuncusunu ıslıklayan ama o hata yapan oyuncu olur da bir gol atarsa en önde övgüler dizen bir dolu insan var ne yazık ki artık Kadıköyde.
Muhammet Budak
17-02-2007, 14:33
De Souza'lara gösterilen sabrın onda biri yetecektir OLCAN için!Ama o sabrın gösterilmeyeceğini gayet iyi biliyorum.
İbrahim Öztürk
17-02-2007, 15:57
belki 2 değildir ben sadece 11 de çıktığı 1 maçı hatırlıyorum. Fenerbahçe ile hazırlık karşılaşması da yapmıştı Antalyaspor o zaman da yedekti. Hatta Aurelio süper bir gol atmıştı yanlış hatırlamıyorsam
ya ben 1, 2 mac derken ilk 11' den bahsettigini anlamadim o yüzden yazmiştim onu
saygilar...
Emre Aslaner
18-02-2007, 22:09
sakarya maçında maç seyirciyi uyutmaya doğru giderken alex in yerine girdi ve maça bi hareketlilik getirdi alexin ismine güvenip mücadele adına kendinden ödün vermemesi olcanı daha da ön plana çıkarıyo bence artık daha fazla süre almalı
Ramazan Büyük
19-02-2007, 01:16
Hocam Allahını Brezilyanı seversen şu Olcan kardeşimizi daha fazla oynat. Harcanmasın bu yetenek. Martinez yerine başka bir kaleci olsaydı yılın en güzel golünü atıyordu Sakaryaya.
Aycan Yağanoğlu
19-02-2007, 01:35
FB dergisinde vardı sanırım adın olcan büyük futbolcu olcan :)
Hakan Arıduru
19-02-2007, 02:23
kendini çok daha iyi geliştirirse gelecekte mükemmel bir yıldız olacak harika bir sol ayağı var ben tek kelimeyle hayran kaldım
Ali Süngü
19-02-2007, 10:43
olcan'ın pişmes için daha zaman ar.zico mutlaka oynatır yeterli görseydi
Kenan Ergün
19-02-2007, 16:05
Ah be Martinez o topta cıkarılmazki bırak 90 a taksın Olcanımız
Ege Uysaler
19-02-2007, 21:45
son iki mactır sonradan girmsine ragmen goz doldurdu
Orhun Can
20-02-2007, 09:48
Arada FB TV'den izliyorum gerçektende özveri ile çalışıyo Olcan Adın. Keza maçlarda da canını dişine takarak oynuyor ancak ilk 11 için biraz erken. Sezon başında hatta geçen sezon alması gereken süreleri yeni yeni almaya başlıyo, çok iyi yerlere gelecektir eminim.
Tolgay Kırkıl
28-02-2007, 12:09
Alkmaar MaÇinda GÖrdÜnÜz Neler YapabİleceĞİnİ.oyuna GİrdİĞİ Anda Bİr Hareket Katiyor MaÇa.bence Alex İn Yerİne Oynasin.
Servet Güldeş
28-02-2007, 13:16
22 yaşında ki hala genç dediğimiz oyuncu...
Antalya havaalanında ki mevzuyu okuyunca ben artık olgun biriyim artislikte yapabiliorum moduna geçtiğini gösterdi sanırım...
Burak Yayla
28-02-2007, 13:37
yanlış örnekler almakta.Kendisine daha hayırlı bir yol bulmasını temenni ederim!!!
Talha Dulman
28-02-2007, 23:37
kesinlikle o da volkan gibi olur allah korusun walla..
Burak Yayla
01-03-2007, 02:24
Küfür ediyordu veya kafa tutuyordu taraftara diye anlatmayız inşallah!!!
Celal Tunalıoğlu
01-03-2007, 15:23
Kendisine abi olarak Volkanı secmis,sonu da aynı olacak muhtemelen.
Ağaç yaşken eğiliyor..
Burak Baltacı
01-03-2007, 15:28
hatasının farkına varıcaktır. . .bugünkü maçta da 18'de yok. . .
Talha Dulman
01-03-2007, 17:22
daumun eseri oldu bu olcan oynatmadı onu son dakikalrda şimdi çocuk oyuna girince şımarıo
Erman Akkoca
10-07-2007, 00:01
avusturya kamp kadrosunda ismini göremedim,antalyaspora kiralık mı gitti acaba yine??
Servet Güldeş
10-07-2007, 13:33
Bence gitsede olur...
22-23 yaşına geldi daha bir maç bile çıkıp kendini göstermedi veya antremanda hocasına bile oynatmak zorunda bırkamadı...
Biraz özveri olsa çoktan formayı kapardı bence...
Onur Karaaslan
25-07-2007, 20:54
Olcanın Karsıyakaya trasnfer olusu umarım hem kendısı acısından hemde ileriki yıllarda fenerbahce acısından yaralı olur (kiralık olarak gıttı)
basarılar olcannn
Burak.Coşkun
25-07-2007, 21:16
iyi oldu iyi karşıyakada izleyelim onu biraz. gidip maç yapsın göbeğini eritsin..
Cem Esmer
25-07-2007, 23:14
Hakikaten çocuk klubede oturmaktan göbek bağlamış:D
Ama hiç bir oyuncu kendini geliştirsin diye bir alt lige yollanıpta fayda görüleceğini sanmam,Mesela Recep 2yıl Lig A'ya kiralandı bu senede takımla ilişkisi tamamiyle kalmadı!
Zeynel Turna
26-07-2007, 14:23
Bari Kasımpaşa, İBB tarzı bi takıma yollansaydı da göz önünde olsaydı.. Hem bu şekilde süper lig tecrübesi de kazanırdı..
Ege Uysaler
06-09-2007, 01:34
altay macının ozetlerinde izledim cok guzel 2 asisti vardı olcanın ama 90dk nasıl oynadı bilmiorum
Mehmet Sabırlı
01-05-2008, 01:41
olcanın takımla ilişkisi tamamen bitti mi acaba? Bilgisi olan var mı?
Ege Uysaler
01-05-2008, 15:21
olcanın takımla ilişkisi tamamen bitti mi acaba? Bilgisi olan var mı?
en son karsıyaka da kiralıktı seneye gelir herhalde tekrar hatta bu sol kanatsızlıkta iyi de olur
Mehmet Sabırlı
01-05-2008, 20:29
dalga geçiyosun galiba ama işte zaten bizim en büyük yanlışımız bu.
Hakan Ateşler
01-05-2008, 22:28
rooney 17 yaşında geldi man u ya, ronaldo 18 zannedersem ama onlar profesyonel tabii, bizde futbolcular ilk paralarıyla ev ve araba almakla uuraşmaktan takımla ilgilenemiyorlar pek. ülke şartları yüznden olsa gerek. ibrahim akın, serhat (ki yine en iyisi içlerinde), ali güneş daha niceleri bu yüzden kayboldu...
Ozan Ercan
01-05-2008, 22:43
Bojan Krkic var daha guncel ornek :)
Mehmet Sabırlı
03-05-2008, 00:05
Ya arkadaşlar birazda kendimize batıralım iğneyi. Şimdi Olcan'ı Kerim'i veya Gürhan'ı zico 11 e koysa olurya maçta kritik bir hata yapsa ne deriz? Ben söyleyeyim;
Çoluk çocukla olur mu bu işler. Adam gibi adam oynatsana maceraya ne gerek var...
(ki geçen sene Kerim örneği. Ki adam yerinde oynatılmamasına rağmen bende dahil olmak üzere hepimiz yaygara kopardık.) Olcan bence bizde oynadığı maçlarda çok kötü performans göstermedi. sadece heyecandan dolayı ufak tefek hataları oldu. Ama mesela benim hatıladığım 4-2 lik meşhur Konya maçının 2. yarısında maçın gizli kahramanlarındandı. Ama Daum cesaret edip oynatamadı. Hatta daha sonra sahadaki Alex'in yedeği olarak Olcanın olması çok büyük sorun deyip o adamı tamamen kaybetti.
Mert Yamalı
03-05-2008, 23:47
rooney 17 yaşında geldi man u ya, ronaldo 18 zannedersem ama onlar profesyonel tabii, bizde futbolcular ilk paralarıyla ev ve araba almakla uuraşmaktan takımla ilgilenemiyorlar pek. ülke şartları yüznden olsa gerek. ibrahim akın, serhat (ki yine en iyisi içlerinde), ali güneş daha niceleri bu yüzden kayboldu...
ev araba demişken gökhan gönül bmw m6 almış sanırım, vay anasını dedim, adam geçen sene ikinci lig oyuncusuydu...
gerçi o bu performansıyla hak ediyor bunları..
sanırım sorunda burada. gençlerin takıma girebilmesi için bir patlama yaşaması gerekiyor. eğer olcan gun sahada alexten daha iyi oynasaydı, bunu ertesi maçta tekrarlasaydı, bu benim, şans değil diyebilseydi kimse hayır kardeşim sen çok gençsin oynayamazsın demezdi. rooney'in ilk maçlarını biliyoruz, birisi bizim 6-2 lik maç hatta. c.ronaldo her zaman hayvandı ilk maçından beri:) krkic bilmemne liginde gol rekoru kırmış..
sanırım bir yıldız gibi parlamadan yıldızlar karmasında forma bulmak imkansız.. parlamakta gerçekten zor, çünkü hakanın da dediği gibi malum ülke şartları...
Mustafa Ünal
04-05-2008, 01:35
Ya arkadaşlar birazda kendimize batıralım iğneyi. Şimdi Olcan'ı Kerim'i veya Gürhan'ı zico 11 e koysa olurya maçta kritik bir hata yapsa ne deriz? Ben söyleyeyim;
Çoluk çocukla olur mu bu işler. Adam gibi adam oynatsana maceraya ne gerek var...
Çok güzel demişsin Mehmet.
Emre Berkol
04-05-2008, 16:40
Olcan bence Alex in yedeği ve bunun tek nedeni yaşı.Alex gibi teknik olup ondan daha fazla ve hızlı koşuyorsan sen formayı hakedersin,ama üstümdeki arkadaşın katıldığı noktaya bende katılıyorum TR şartları hata kaldırmaz...
Alper Ünal
06-05-2008, 16:08
(ki geçen sene Kerim örneği. Ki adam yerinde oynatılmamasına rağmen bende dahil olmak üzere hepimiz yaygara kopardık.) Olcan bence bizde oynadığı maçlarda çok kötü performans göstermedi. sadece heyecandan dolayı ufak tefek hataları oldu. Ama mesela benim hatıladığım 4-2 lik meşhur Konya maçının 2. yarısında maçın gizli kahramanlarındandı. Ama Daum cesaret edip oynatamadı. Hatta daha sonra sahadaki Alex'in yedeği olarak Olcanın olması çok büyük sorun deyip o adamı tamamen kaybetti.
kesinlikle katılıorum,ülkemizde çok zor böle işler.tek bi hatada alıp yerden yere vurmayı çok ii bilioruz biliorlar.bu yüzden çoğu zaman kaybedioruz ve bu mentalite değişmediği sürece kaybetmeye devam edicez
Mehmet Sabırlı
11-05-2008, 23:27
bugün 2 gol atmış karşıyakada. 2 golle veda etmiş yani:) seneye inş. kadroda kalır
Kutay Soylu
12-05-2008, 00:22
sadece kadroda kalıyor zaten bizim genclerimiz gençlere sabretmeyi bir türlü öğrenemedik ülke olarak her genç oyunucumuz zaten ilk maçlarından itibaren mükemmel oynasalar ilk sezonlarında avrupaya giderler ülkemizde sabır yok malesef ama bazı şeyler mecburiyete dönünce oyuncularımız kendini ispatlıyor en güzel örneği cinconda var linderoth sakatlanınca mecbur mehmet topala kaldılar ve o cocuk bugün cinconu şampiyon yapan 3 adamdan biridir bütün sezon mükemmel top oynadı ayrıca ülkemizde ön libero kısılığı yaşanırkende milli takıma ilaç gibi gelecek avrupa şampiyonasında çok işimize yarıyacak
olcan da çok yetenekli bir oyuncu şans verilirse çok iyi yerlere geleceğine eminim ama bizimde şans verildiği zaman biraz sabretmemiz gerekiyor
Mehmet Sabırlı
12-05-2008, 12:58
sadece kadroda kalıyor zaten bizim genclerimiz gençlere sabretmeyi bir türlü öğrenemedik ülke olarak her genç oyunucumuz zaten ilk maçlarından itibaren mükemmel oynasalar ilk sezonlarında avrupaya giderler ülkemizde sabır yok malesef ama bazı şeyler mecburiyete dönünce oyuncularımız kendini ispatlıyor en güzel örneği cinconda var linderoth sakatlanınca mecbur mehmet topala kaldılar ve o cocuk bugün cinconu şampiyon yapan 3 adamdan biridir bütün sezon mükemmel top oynadı ayrıca ülkemizde ön libero kısılığı yaşanırkende milli takıma ilaç gibi gelecek avrupa şampiyonasında çok işimize yarıyacak
olcan da çok yetenekli bir oyuncu şans verilirse çok iyi yerlere geleceğine eminim ama bizimde şans verildiği zaman biraz sabretmemiz gerekiyor
+1907
Cemil Dağlı
16-05-2008, 17:46
fenerbahçe de oynayan herkes yeteneklklidir
büük futbolcu olmaya aday oyuncudur
Alper Ünal
17-05-2008, 23:51
+1907
Fatih Çelen
18-05-2008, 01:23
+1907
Burçin Menekşe
01-06-2008, 03:29
döndü mü bize acaba,hiç bir yerde adı geçmiyor:???:
Servet Güldeş
01-06-2008, 04:35
23 yaşına geldi sanırım olmasada olur...
Takımda yeteri kadar süre alamadıkları için harcayıp duruyoruz...
gerçi oyuncularında ileri için adım atma gayretleri yok... o kadar kirallık gitti oralarda dahi sivrilemedi...
Alp Hacıoğlu
01-06-2008, 15:12
anca samandırada kerimle birlikte playstation oynar.
çok yetenekli ama,
hani derler ya,
insanın içinde olacak
Sercan Ülker
01-06-2008, 16:20
bugün emre için saçılan miktar 17 milyon €.belkide emre'den daha yetenekli bir oyuncumuz var elimizde.ama değerlendiren yok.karşıyakada ,antalyada neler yapabildiğini gördük.daha ne bekleniyor olcana A takımda şans vermek için?23 yaşına geldi.hala ortalarda yok.emre onun yaşındayken avrupada oynuyordu.
Oktay Doğan
02-06-2008, 18:43
Fenerbahçe'de ilk 11 de oynamasını en çok istediğim 2 futbolcu var biri Olcan Diğeri Gürhan. İnşallah bu sene o formayla görürüm..
Mehmet Sabırlı
09-07-2008, 12:28
fenerbahce.com da oğulcan gaziantepte diyor bu bizim olcan mı?
Erman Akkoca
09-07-2008, 12:33
Olcan da Gaziantep yolcusu
Gaziantepspor, Kemal Aslan'ın ardından Fenerbahçe'den Olcan Adın'ı da kadrosuna katıyor. Kırmızı-siyahlı kulüp genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
http://www.ntvspor.net/Images/32717.jpg
NTVSPOR ve Ajanslar
Dış transferde özellikle son haftada atağa kalkan Gaziantepspor, Fenerbahçe'den orta alan oyuncusu Kemal Aslan'ın ardından Olcan ile de anlaştı.
Kırmızı-siyahlı yöneticiler, Olcan ile bir araya gelerek prensipte anlaşmaya vardı. Olcan'ın hafta içinde Gaziantep'e giderek resmi sözleşmeyi imzalayacağı ve Celal Doğan tesislerinde sürdürülen ilk etap kamp çalışmasına katılacağı ifade edildi.
Fenerbahçe'den transfer edilen Olcan ile 3 yıllığına mukavele yapılacağı bildirildi.
Bugüne kadar Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar, Emrah Eren, Erman Özgür, Mehmet Yozgatlı ve Kemal Aslan'a imza attıran yöneticiler, Olcan'ın transferinde herhangi bir pürüz bulunmadığını, prensipte anlaşılan futbolcunun işinin yalnızca imzaya kaldığını belirttiler.
murat şahin,mustafa cevahir,hakan bayraktar,mehmet yozgatlı,kemal aslan,olcan adın...6 eski Fenerbahçeli gaziantep de bjkye döndü:)
Mehmet Sabırlı
09-07-2008, 12:35
mustafa cevahiri ne ara aldılar yaa. Ne oluyor bütün gençleri Antep e mi veriyoruz. İnşallah geri alabilme opsiyonu falan vardır.
Tuğrul Erdem
09-07-2008, 23:31
Bu adamın adının Oğulcan değil de Olcan olduğunu hala bazı basın kuruluşları öğrenemedi. Gerçi Mahmut Uslu da Olcan'dan Oğulcan diye bahsediyordu. Bence çok yetenekli bir oyuncumuz gitti. Bundan sonra başarılı olur umarım.
Sercan Tuna
10-07-2008, 01:41
Kendi altyapımızdan yetişen oyuncularımızdan neden yararlanamayız ki??? :( Antep'te Kemal ile birlikte başarılı olacaklarına inanıyorum... OLCAN sen büyük adam olcan :)
Erdem Özdamar
10-07-2008, 02:22
umarım gürhanı yollamazlar
Mete Eker
18-07-2008, 19:40
olcanın sol ayagı iyi,süratli ama fizik gücü çok çok zayıf.
antepte umarım fizigini de gliştirir ve bilal kısa gibi patlama yapamadan yaşlanmaz.
Mehmet Sabırlı
18-07-2008, 22:51
gerçekten bilal kısada çok sağlam oyuncu olacak diyordu herkes. İnşallah olcan öyle sönmez.
Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 13:44
Arkadaşlar olcan Adın Fenerbahçemizin alt takımından yetişmiş kaliteli ender oyuncularımızdan biridiirrr...
Ama çogu inan tanımazzz...
Forumunu ben açmak istedimm çünkü çok sewdigim bi kardeşimiizzz...
Yorumlarınızı beklioruummm
Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 15:33
gerçi varmış bu forum bilmiodummm
Cem Demirtaş
08-08-2008, 17:11
Arkadaşım sen daha yenisin belli ama yeni olman her yere yorum yazayım demek olmamalı neticede burası antu gibi bir sürü gereksiz başlığın olduğu bir forum değil...
daha seviyeli daha yazanın sorumluluk sahibi olduğu ve çoğunluğun birbirini tanıdığı bir platform o yüzden sadece bir tavsiye olarak görürsen bunları sevinirim. -uyarı falan haddim değil-.Ayrıca gerçekten sanki msnde ya da telefonda mesaj yazıyomuş gibi post yazıyorsun imlaya dikkat edersin iyi olur.
Utku Cenikli
09-08-2008, 05:06
Arkadaşım sen daha yenisin belli ama yeni olman her yere yorum yazayım demek olmamalı neticede burası antu gibi bir sürü gereksiz başlığın olduğu bir forum değil...
daha seviyeli daha yazanın sorumluluk sahibi olduğu ve çoğunluğun birbirini tanıdığı bir platform o yüzden sadece bir tavsiye olarak görürsen bunları sevinirim. -uyarı falan haddim değil-.Ayrıca gerçekten sanki msnde ya da telefonda mesaj yazıyomuş gibi post yazıyorsun imlaya dikkat edersin iyi olur.
+1907
ayrica buradaki bayan kullanicilar dahil hemen hemen herkes olcan adini biliyodur
Süleyman.Özdemir
09-08-2008, 10:20
Ben foruma üğye isem istedigim yere yorum yazarım. Yanlış bi yorumum olursa forum yetkilişsi gereken uyarıyı yapar. Hem ne ımlası Türkçe dersinde miyiz...??
Cem Demirtaş
09-08-2008, 11:48
Hem ne ımlası Türkçe dersinde miyiz...??
Yuh artık!!!
Daha da birşey demiyorum...
Altay Şimşek
09-08-2008, 11:49
Ben foruma üğye isem istedigim yere yorum yazarım. Yanlış bi yorumum olursa forum yetkilişsi gereken uyarıyı yapar. Hem ne ımlası Türkçe dersinde miyiz...??
Bu yazdıklarına bu foruma yazanların hemen hemen hepsi tepkiyle karşılık verir. Sana yazılanların altına yanlış anlama diye notlar bile düşülürken sen hala yazdığın topiclerde inadına tersine gidiyorsun.
Tabi ki istediğin yere yazacaksın, kurallara uygun yazdığın taktirde. Seni kimse sınırlamıyor.
Amacım burda polemik yaratmak veya başka bişey yapmak deill. Açılan bi foruma bende herkes gibi bişeyler yazmak, görüşümü belirtmek istedimmm. Ben konunun nerelere saptıgını neden buralara geldigini çok iyi biliyorum.
Herkes biz üniversiteliyiz dogru konuşmamız gerekiyor diyor ama demek ki oturumlarda sizin görüşünüze katılmayıp kendi görüşünü söleyen kişiye saygı göstermiosunuz...
Her nese ben bi daha bu başlagı yorum yapmıcam arkadaşlar...
Senin görüşlerine bazı arkadaşlarımız katılmadı diye, ÜNİVERSİTELİYİZ doğru konuşmalıyız diye onları saygısız ilan ediyorsun ama kendi dediklerinle ters düşüyorsun.
ÜNİVERSİTELİYİZ Türkçe'mizi her alanda doğru ve tertemiz kullanmalıyız. Sadece TÜRKÇE dersinde değil!!!
Süleyman.Özdemir
09-08-2008, 12:41
Komikkkk :)))
Cem Demirtaş
09-08-2008, 12:43
Senin Türkçe'yi güzel konuşmak için kendini derste olmak zorunda hissetmen daha komik neyse uzamasın...
Süleyman.Özdemir
09-08-2008, 12:50
ewet bencede uzamasın gerek yok zatenn.
burda tartışmak yerine fenerbahçemizi konuşmak en güseli
Ebru Atik
09-08-2008, 23:24
bak arkadaşım bende buraya yazmaya başladığımda tepki aldım burada türkçe daha düzgün kullanılıyor yanlışının farkına varmalısın uzamasına gerek yok bende çok üzülmüştüm ama haklılar daha dikkatliyim şimdi...
Cem Demirtaş
09-08-2008, 23:27
Evet Ebru'yu takdir etmek lazım bu konuda bir gün öyle yazdı ama ertesi gün gerek bile yokken belki de özür diledi ve artık dilimizi doğru kullanıyor..Buraya yazılanı herkes bi şekilde anlar ama işte güzel kullanmak...
Ebru Atik
09-08-2008, 23:33
haklısınız gerçekten madem geleceğe ışık tutacağız daha düzgün olmalı türkçe yok olmasın artık kızAcak bişey yok bunda bunu hatırlatanlarada teşekkür etmek gerekir sağolun arkadaşlar..
Utku Cenikli
10-08-2008, 05:52
arkadaslar eger her istedigin yere yazi yazarsan Turkrceyi her istedigin gibi kullanirsan ne farkimiz kalir diger forumlardan
Süleyman.Özdemir
11-08-2008, 14:41
bak arkadaşım bende buraya yazmaya başladığımda tepki aldım burada türkçe daha düzgün kullanılıyor yanlışının farkına varmalısın uzamasına gerek yok bende çok üzülmüştüm ama haklılar daha dikkatliyim şimdi...
Çok entresan bi forum burası o zaman desene... İnsanların nasıl yazdıkları deil ne yazdıkları önemli olması gerekir bence ama anlaşılan yazdıklarımızın yanında nasıl yazdıgımızada dikkat etmemiz gerekicek bundan sonra anlaşılan...
Onur Aloğlu
11-08-2008, 15:09
Çok entresan bi forum burası o zaman desene... İnsanların nasıl yazdıkları deil ne yazdıkları önemli olması gerekir bence ama anlaşılan yazdıklarımızın yanında nasıl yazdıgımızada dikkat etmemiz gerekicek bundan sonra anlaşılan...
Süleyman, insanların ne yazdığını anlayabilmesi için, zorlanmadan okuması gerekir. Aksi halde, noktalama ve dil bilgisi kurallarına gerek kalmazdı öyle değil mi?
Enteresan olan forum değil yani. ;)
Can Demir
11-08-2008, 15:11
Süleyman artık bu tartışmalara girmeyi bıraksan ve düşünmeye başlasan?
1907Ünifeb'in açılımını biliyorsundur heralde.Üniversiteli olduğumuzdandır ki türkçeyi ilk önce bizler düzgün kullanmalıyız anladın mı? Enteresan değil düzgün ve düzenli bir forum burası.Lütfen forumun kurallarından da önce Atamızın bizlere en büyük miraslarından olan Türkçemizi öğrenelim,düzgün kullanalım!
Kötü birşey rica edilmiyor senden.Türkçeyi düzgün kullanman sana daha yararlı bir olay değil mi sonuçta?
Süleyman.Özdemir
11-08-2008, 15:15
Süleyman, insanların ne yazdığını anlayabilmesi için, zorlanmadan okuması gerekir. Aksi halde, noktalama ve dil bilgisi kurallarına gerek kalmazdı öyle değil mi?
Enteresan olan forum değil yani. ;)
evet
Süleyman.Özdemir
11-08-2008, 15:15
Süleyman artık bu tartışmalara girmeyi bıraksan ve düşünmeye başlasan?
1907Ünifeb'in açılımını biliyorsundur heralde.Üniversiteli olduğumuzdandır ki türkçeyi ilk önce bizler düzgün kullanmalıyız anladın mı? Enteresan değil düzgün ve düzenli bir forum burası.Lütfen forumun kurallarından da önce Atamızın bizlere en büyük miraslarından olan Türkçemizi öğrenelim,düzgün kullanalım!
Kötü birşey rica edilmiyor senden.Türkçeyi düzgün kullanman sana daha yararlı bir olay değil mi sonuçta?
tamam
Çağdaş Turak
15-08-2008, 02:02
olcanı konusalımmm
Servet Güldeş
15-08-2008, 02:05
olcanı konusalımmm
bişey olacağı olsa olurdu o çocuktan...
bu saatten sonra bişey olmaz sanırım..
Süleyman.Özdemir
15-08-2008, 17:03
Harcadılar Olcan'ı boşu boşuna. Bu sene G.Antep'te izleyin neler yapıyor. Bence Gürhan'dan daha kaliteli futbolcu.
Yasin Bağcı
16-08-2008, 00:23
bencede gürhandan daha kaliteli ama, daha hırslı olması gerekk.. sonradan oyuna girdiği zmanlarda çok yırtıcı olsaa istekli olsaa alırdı formayı.. gürhan içinde geçerli buu.. oyuna girdiğinde sanki sürekli oynayan biriymiş gibi raha oynuyooo.. mesela burak son partizan maçında oyuna girdikten sonra nasıl oynadı heppimiz biliyoruz
burak gürhandan yada olcandan daha kalitelli değil ama daha hırslı ve kazımın formu düşerse banko oynamaya başlıcak...
Sercan Ülker
16-08-2008, 01:00
Gaziantepspor bonservisini ödemediği için yönetim Olcan'ı ve Kemal'İ geri çağırmış.Lig Tv'nin haberine göre.
Mehmet Sabırlı
17-08-2008, 11:41
olcanın gitmesine çok üzülmüştüm şimdi çok iyi oldu. Buarada mustafa cevahirle ilgili birşey yok mu?
Utku Cenikli
17-08-2008, 15:03
oda gelir heralde geri:D
Mehmet Sabırlı
22-08-2008, 01:25
kemal kocaeline gitti de peki olcan ve mustafa cevahire ne oldu?
Uğur Kaba
22-08-2008, 17:30
kemal kocaeline gitti de peki olcan ve mustafa cevahire ne oldu?
olcanı lost 5. sezonda görebilirz böle giderse:D
Fatih Çelen
22-08-2008, 17:50
Olcan hazır gelmişken takımda kalabilir ama oynamak isteceğini düşündüğümden gitmek isteyecektir....
Oğuz Han
22-08-2008, 17:59
gaziantepsporla anlaşma sağlanmış resmi siteye göre
olcan gaziantepsporda...
Orhan Kuşcuoğlu
22-08-2008, 19:37
olcan ve mustafa tekrardan antepe verilmiş..
Tuğfan Aslan
22-08-2008, 19:59
olcan ve mustafa tekrardan antepe verilmiş..
çocuk oyuncağı mı bu işler böyle geri çağır sonra yolla,transfer anlamında enteresan şeyler dönüyor takımda bu sezon...
Ozan Karaer
23-08-2008, 19:44
Olcan bonservisi ile Gaziantepspor'a verilmiş...genç yetenek dedik,gelecek vaad ediyo dedik ama bonservisi ile yuvadan uçtu...
Süleyman.Özdemir
25-09-2008, 11:06
Kupa maçında Antep'in 2. golünü olcan attı... Başarılarının devamın9 diliyorum Olcan... Çok yakında Türkiye milli takımında olman dilegiyle...
Aytek Öztürk
25-09-2008, 17:00
olcanı da türkiyeden futbol topiğine alsak tam süper olucak kanımca :)
Alp Hacıoğlu
18-04-2011, 11:17
Göreceğiz ts maçında nasıl oynayacaksın
Fırat Yıldız
18-04-2011, 12:11
Yillar once guraydi sanirim gol atip 6s yi sampiyonluktan etmisti..aynisini beklemiyorum ama adam gibi oynarsa antep trabzon puan goremez..
Alp Hacıoğlu
18-04-2011, 13:27
sivas maçında
gürhan gürsoy atmıştı :)
Alper Kayabaşı
18-04-2011, 13:38
Maç Sonu Hüseyin Göçek'e gidip "Ekmeğimizi çaldın hoca, 10 dakika fazla oynattın, inşallah trabzon şampiyon olur" demiş.
Sen önce ekmeğini yediğin kulübe saygılı ol. Kendin için oyna, başkası için değil.
Mehmet Sabırlı
28-12-2011, 20:25
Maç Sonu Hüseyin Göçek'e gidip "Ekmeğimizi çaldın hoca, 10 dakika fazla oynattın, inşallah trabzon şampiyon olur" demiş.
Sen önce ekmeğini yediğin kulübe saygılı ol. Kendin için oyna, başkası için değil.
Yakışanı yapıp Trabzon'a transfer olmuş... Sana verilen emekler...
Oğuz Cicak
28-12-2011, 21:03
Benim icin bittiği andı...
Bizim alt yapıdan çıkan oyunculardan tek sempati duymadığım adam herhalde.hayırlı olsun demek bile gelmiyor içimden...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.