PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Sivasspor / 4 Mart 2007 Saat:19:00

İlker Alıcı
01-03-2007, 23:43
Turkcell Süper Ligin 23. haftasında 4 Mart 2007 Pazar günü saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşmasında 1907 ÜNİFEB olarak takımımıza yine gereken desteğivereceğiz. Bu maç için kararlaştırılan buluşma yerleri ve saatleri aşağıdadır:

16:00 Fasıl

17:45 Pembe Okul

Oluşturulmak istenen görsel bütünlük için, lütfen maça 1907 ÜNİFEB ürünleri ile gelmeye özen gösterelim.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

Celal Tunalıoğlu
02-03-2007, 00:23
Her maç altın değerinde artık,futbolcularımız da bunun bilincinde oynarlar insallah,3 puan bizim olur.

Baran Kutlu
02-03-2007, 02:14
bjk-gs maçının oldugu bu haftada 3 puanla ayrılmamız gereken ve evimizde oynandıgı için de yenecegimizi düşündügüm bir maç.umarım yanılmam..

Anıl Öztürk
02-03-2007, 12:41
sisli bir gece yarısında ıssız bir sokak ortasında kırık bir lambanın altında dalmışım sevdalara neler geçti kalbimden bilsen yaşlar damladı gözlerimden anladımki ölene kadar fenerbahçe düşmeyecek dilimden>>>pazar günü görüşmek üzere

Taylan Kallı
02-03-2007, 12:52
valla bu maç için inşallah maşallah denemez ya yenecekler ya da yenecekler başka bir seçenek yok benm gözümde

Ozan Çetinkaya
02-03-2007, 13:36
taraftar tepkisini yavaş yavaş hissetmeye başladılar...bu maçı kesin alıcaz

Alper Akay
02-03-2007, 15:32
tek çözüm 3 puan...
orda görüşmek üzere... :)

Hikmet Ergün
02-03-2007, 19:16
inşallah iyi mücadele ederiz. Yenmişiz yenilmişiz pek önemsemez oldum artık....
Oradayım...

Sadık Özel
03-03-2007, 15:20
bence fenerbahçemiz kadıköyden alnının akı ile çıkacak siz hiç düşünmeyin..

Ceyhun İskender
03-03-2007, 22:10
3 puan bizimdir bence artık futbolcular kendilerine geldiler diye düşünüyorum....

Sercan Tuna
03-03-2007, 22:20
beşiştaşın kazanmasından sonra bizim 3 puan almamız şart oldu ...

Mustafa Topal
03-03-2007, 22:24
inşallah sivası deviririz.. endişe var içimde sivas deplasman takımı çünkü.

Oğuzhan Keleşoğlu
03-03-2007, 23:59
1-0 olsun bizim olsun.ama iyi futbol oynayalım

Emre Aslaner
04-03-2007, 00:13
serkan balcının ve denizin oynamasından endişe duyuyorum onun dışında kendimiz gibi oynayabilirsek yeneriz

İrem Güngör
04-03-2007, 00:16
yarın puan kaybetmenin bahanesi olamaz..böyle durumlarda saolsun takımımız 3 puanı alıp bi rahat nefes almak yerine işi dahada zora sokuo saolsun ama yarın öyle olmamalı..kaç kaç olursa olsun yeterki bizim olsn:???:

İnanç Gülfidan
04-03-2007, 00:36
Maçtan önce Fasıl'da kurucu başkanımız Berkay Erdim'in doğumgünü kutlamasını yapacağız, Fasıl'ın en kalabalık günlerinden birini yaşaması, gecenin güzel futbol ve 3 puanla sonlanması dileğiyle...

Yiğit Babacan
04-03-2007, 00:42
Fasılda ordayız.Şimdiden Berkay Abimizin doğum gününü içtenlikle kutlarım..

Sivas maçında yine tribünlerde deli gibi bağırıp sahada kim olursa olsun(Deniz ve Serkan Balcı) onları desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.. Unutmayalım ki futbolcular taraftarından ne kadar destek alırsa kendine o kadar güvenle oynar.Başka takımın taraftarı gibi korkutmayalım oyuncularımızı..Inanıyorum ki cok rahat bir galibiyet olucak..

Ahmet İnal
04-03-2007, 02:27
Maçtan önce Fasıl'da kurucu başkanımız Berkay Erdim'in doğumgünü kutlamasını yapacağız, Fasıl'ın en kalabalık günlerinden birini yaşaması, gecenin güzel futbol ve 3 puanla sonlanması dileğiyle...

Maça geleceğim yoktu bunu duyunca gelmek gerekir

Yarın görüşmek üzere :serefe:

Başar Kantar
04-03-2007, 10:37
Arkadaşlar geçen yıl oynadığımız ve 3-0 kaznadığımız Sivas maçını hatırlarsınız...aslında unutulmayan maçlardan biriydi bence...taraftarın çoşkusu,uyumu,mükemmelliği,herşeyi harikaydı tek kelimeyle...gün destek zamanı o maçı hatırlayalım ve aynı şeyleri yaşatalım sahadakilere...artık protesto,yuhlama falan olmasın lütfen...öyle bir destek verelimki yer gök inlesin...işte o zaman futbolcular olumlu yönde etkilenir...hadi bakalım gzl bir atmosfer için elele...

Eren Aytaç
04-03-2007, 14:22
Umarım güzel bir oyunla ve bol gollerle alırız maçı

Mustafa Topal
04-03-2007, 21:55
inşallah sivası deviririz.. endişe var içimde sivas deplasman takımı çünkü.
yaaa waryaa beenn bu takıma inanamıyorum yaaa

helal olsun valla sivasa geldi kaptı 1 puanı!..

Timur Pirlioğlu
04-03-2007, 22:01
88. dakıkada alex ı ckarıp defansıf on lıbero ıle skoru korumaya calısan en cok top kazanan aurelıo ckaran bıtmıs bır hocaya dıyecek laf bulamıyorum arkadaslar soruyorum bu hocanın olup olmaması neyı degstırır HERKESE SESLENIYORUM FENERBAHCE ICIN BU HOCAYA TEPKISIZ KALAMAYIZ ayıptır 2 haftada 15 puan fark yapacagımız yerde yerınde say

Buğra Çelikkanat
04-03-2007, 22:01
evimizde bu kadar kolay puan vermemeliyiz artık taraftarın sabrı kalmadı 100. yılda hüsranla bitmemeli bu maçı almamız lazımdı yazık oldu

Pınar Pamuk
04-03-2007, 22:11
yönetim daha nekadar sessizliğini koruyacak merak ediyorum. biz bu oyunla daha çokk puanlar kaybederiz :( daha fazla puan kaybetmeden değişiklikler yapılmalı

Buğra Bilen
04-03-2007, 22:17
yeter artık ya yeter!!

İsmail Kelebek
04-03-2007, 22:18
yönetim sessiz kalıyorsa yönetime çare bulunmalı.bu bekleme neden anlamış değilim.maç sonu görüntüleri izleyemedim bilemiyorum fakat zicoya yönelik protestoları duydum.yönetime neden protestolarda bulunulmuyor?ben mi duymuyorum.umarım duymuyorumdur.canı sıkıldığında yönetimine ses geçiremeyen taraftar neden haluk ulusoya ya da başkalarına laf atıyor.o statta aziz yıldırım protesto edilmeyecek mi?ne bu diktatör mü bu insan?alsın bu durumda stadını tepe tepe kullansın.takımı her geçen gün daha kötüye götürüyorlar sessiz kalarak.

Serhat Yamaç
04-03-2007, 22:20
ya vallahi ne hallere geldk ya onceden yenmek icin her an bi umudumuz vardı simdilerde o da kalmadı...zico denilen adam da 85 inci dakkada kendi shamzda resmen beraberlige yattıgını belli etti..ne diim yaaa...

Alp Alper
04-03-2007, 22:22
ya bu zıcoNCON futboldan falan anlamıyorrrr..artık uzulmekten bıktım..kız arkdasım benı aldatsa bukadar uzulmem...rahat rahat mac ızledıgımı hatırlamıyorumm..umarım yuzuncu yılımız olmaz huzuncu yıl:(:(:(

Hatice Zobu
04-03-2007, 22:24
yıkıldım! şansızlık insanın peşini bukadar mı bırakmaz ya! bugün bizi yıkan sivas diil şanssızlıktı bence!yenilgi diorum çünkü ben beraberliğe inanmıyorum! aşık olduğum takımada bole şansızlıkların musallat olmasından nefret ediorum!

Cihan Mendi
04-03-2007, 22:27
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off"></TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off"></TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">

</TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">Bence 100. yıl hüsranla bitti bile.şu anda 6 puan farkla lideriz,tamam ama daha bu takım İnönü'ye ve Sami Yen'e gidecek, bu futbolla eleğe döneriz. Trabzon'da Kadıköy'de bizi yener. Çünkü Fenerbahçe hariç,Süper Lig'deki diğer 17 takımda da 'hırs' diye bir şey var. Bizim Futbol Şubesi'nde bu hırsın % 1'i bile yok.

Aziz Yıldırım,yaptığı hatanın bedelini ödemeye devam edecek. yöneticilerin dövünmelerini gördükçe gerçekten üzüldüm.Ama onlar da galiba,gerek Zico'ya ve daha da önemlisi Aziz Yıldırım'a laf geçiremiyorlar.

Son 1 yıl içinde Fenerbahçe Futbol Takımına verdiğim maddi ve manevi desteği hesaplamama imkan yok. Verdiğim paraları geçtim,yaşadığım stresi tarif bile edemem.

Ben üniversiteden mezun olalı 3 yıl oluyor. Bir yılı askerde geçti Şu anda da çalışıyorum.Aramızda bir çok insan halen öğrenci ve okul stresi yaşıyor. İsyanımızı gösterebileceğimiz tek forum olarak burada yazıyorum ki, ne FB Futbol Takımı'nın ne de onların yöneticilerinin,gerek çalışanlara ve gerekse de okullarını bitirmek zorunda olan Türkiye'nin bu aydın geleceğine bunları yaşatma gibi bir lüksü yoktur.

Zico'yu zaten geçtik.Ama ben artık Aziz YILDIRIM'ı da istemiyorum. Artık 'kral çıplak' diyen birileri çıksın n'olur.

Takım tel tel dökülüyor ve ben TV'de izliyorum ki,hala bir grup taraftar 'Ulusoy istifa'diyor. Siz,demeye devam edin,ama ben artık 'Yıldırım İstifa' demeyi tercih edicem. Onun yaptırdığı hiçbir emeğe artık saygım yok. ,lig 3. lüğümüz şimdiden hayırlı olsun. Hatta bence onu bile haketmiyoruz. Eğer biz futbolla yatıp futbolla kalkıyorsak,bu kulübe ait futbolç takımının başarısı herşeyden üstündür. Yani basketbol veya diğer branşlarla avunmak falan olmamalı.

Bu yıl da kappattık yine Fenerbahçe dosyasını..Herkese hayırlı olsun..

</TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">

</TD></TR></TBODY></TABLE>

Hüseyin Güler
04-03-2007, 22:33
vallahi biz taraftarlara yazık yaz kış yağmur çamur gidiyoruz maçlara aldığımız sonuçlara bakın şu anda 12-13 puan önde olmamız ve bıraktığımız futbolu oynamamız lazım dı bize yazık...

Mehmet Özkarslı
04-03-2007, 22:34
ya bu zıcoNCON futboldan falan anlamıyorrrr..artık uzulmekten bıktım..kız arkdasım benı aldatsa bukadar uzulmem...rahat rahat mac ızledıgımı hatırlamıyorumm..umarım yuzuncu yılımız olmaz huzuncu yıl:(:(:(

arkadaşım fenerbahçe teknik direktörünün adını bu şekilde yazman pek hoşş deil nolursa olsun hala Fenerbahçe takımının teknik direktörü...

Hatice Zobu
04-03-2007, 22:55
ewet bende bu gün çok sinirlendim sonuca ama sanmıyorum ki hiç bir yönetici yada bi fenerli,bilerek fenere zarar wermek niyetinde olsun!çünkü herkesin bi emeği war bu takımda!özellikle unifebliler olarak bizim yaptığımız fedakarlığı düşünsenize!ewet busene şampiyonluu hakeden biziz ama olmasa bile bende en ufak bile üzüntü olmucak çünkü ben inanıyorum ki bu takıma emek weren herkes bişileri yoluna sokmak içi uğraşıo, işin içine sokmak diil kimsenin amacı,,ewet yapılması gereken şeyler wardı yapılmaması gerekende ama bunlar kasıtlı diildi asla olmaz olamazda! bence fenerli olarak görewimiz yeni başlıo!!!

Onur Tarhan
04-03-2007, 23:02
arkadaşlar maçta kural hatası olduğu idda ediliyor ki var... maçtan önceki resmi listede 11 de oynayacak gibi görünen serdar topraktepe'nin yerine sahaya 11 de gürhan gürsoy çıktı.. devre arasında klubümüzün yaptığı itiraz üzerine 4. hakem 'eğer 3 oyuncu girerse kural hatası olur '' demiş..... serdar oyuna girdi...yani bu maçta sivasspor 4 oyuncu değiştirdi.. kurallarda bulunan 25. maddede açık bir kural hatası vardır... ve bu kanıtlandı... kurallara göre 3-0 hükmen galip sayılmamız gerekiyor.. klübümüz itirazını yaptı.. sonucu bekliyoruz..

Hüseyin Güler
04-03-2007, 23:05
arkadaşlar maçta kural hatası olduğu idda ediliyor ki var... maçtan önceki resmi listede 11 de oynayacak gibi görünen serdar topraktepe'nin yerine sahaya 11 de gürhan gürsoy çıktı.. devre arasında klubümüzün yaptığı itiraz üzerine 4. hakem 'eğer 3 oyuncu girerse kural hatası olur '' demiş..... serdar oyuna girdi...yani bu maçta sivasspor 4 oyuncu değiştirdi.. kurallarda bulunan 25. maddede açık bir kural hatası vardır... ve bu kanıtlandı... kurallara göre 3-0 hükmen galip sayılmamız gerekiyor.. klübümüz itirazını yaptı.. sonucu bekliyoruz..

evet mantıklıda geldi nedense bu tekrarlar hep bizim başımıza geldi bakalım nasıl gelişmeler olacak cnn de de söylemiş artık bundan sonrası yönetimimizin becerikliliğine bağlı malum ulusoy kıvırmak isteyecek

Alper Akay
04-03-2007, 23:25
hadi hayırlısı

Onur Tarhan
04-03-2007, 23:38

tabi bunlar yöneticilerimizin açıklaması ilk mesajda yazmayı unutmuşum..

Mehmet Özkarslı
04-03-2007, 23:38
hiç zannetmiorum ama hadi bakalım bekleyelim ve görelim...

Duygu Kanver
04-03-2007, 23:43

Muhtemelen bi kulp bulunur, olay örtbas edilir...Çünkü aksi halde durum Fenerbahçe lehine olur, bu da birilerinin hiç işine gelmez...Ama keşke gerçekten adil bi uygulama yapılsa tabi...

Berk Akgünlü
04-03-2007, 23:48
biLeğimizLe alamayıp, şöyLe kuraL hataLarndan puan almak istiyoruz ya :( yazıkLar oLsn taraftarını bu hale getirenLere...

ama bencede kesin bi kuraL hatası war hayırLısı.. Bu yönetim yine oLayı örtbas eder ya...

Ceyhun İskender
04-03-2007, 23:50
arkadaşlar açık bir kural hatası yapılmış...
şekip mosturoğlu kural hatasıyla ilgili itirazın hakemlere yapıldığını söyledi....
artık top federasyonda.... olmadı fifa....

Kemal Aktürk
04-03-2007, 23:53
Tabi biraz istifa sesi falan duyuldu ya hemen konuyu değiştirmek, dikkatleri başka yöne çekmek gerek. Allah muhafaza bu bön bön bakan taraftar bir gün hesap sormaya kalkar! Güneşe bakan ayçiçekleri gibiyiz yemin ediyorum.

Pınar Pamuk
04-03-2007, 23:54
sivas sporun kural ihlali sonucu biz tekrardan mı maç oynuyacağız? bu konuda bir fikri olan var mı?

Celal Tunalıoğlu
04-03-2007, 23:55
Ne kural hatası,sahada yeniceksin rakibini masa basında değil.Sivasspor'un emeğine saygısızlık yapmaya gerek yok,yakışmaz.

Takımın haline bak,yönetimin uğraştığı şeye bak.

Burç Kurtoğlu
04-03-2007, 23:57
tekrar oynarsak yazıklar olsun...

Eren Aytaç
04-03-2007, 23:58
ah be Fenerim neden böyle yapıyorsun:( Biz herşeyimizden kısıp senin için neler neler yapıorusss ama sende biras ruhunla oynaa ama herşeye rağmen biz hep seninleyizzz :(

Necati Mete
05-03-2007, 00:03
sezon sonu neler olacağını çok merak ediyorum :)

Berk Akgünlü
05-03-2007, 00:04
Ne kural hatası,sahada yeniceksin rakibini masa basında değil.Sivasspor'un emeğine saygısızlık yapmaya gerek yok,yakışmaz.

+1907

Onur Akalın
05-03-2007, 00:09
arkadaşlar açık bir kural hatası yapılmış...
şekip mosturoğlu kural hatasıyla ilgili itirazın hakemlere yapıldığını söyledi....
artık top federasyonda.... olmadı fifa....
ya ceyhun hala kural hatasıyla mı ilgileniyorsun ya.sivası yenemiyoruz o kadar pozisyon veriyoruz onları yazavağına kural hatası açıklamasını yazıyorsun.ya adamlar çatır çatır oynadı ya.artık şöyle bahaneleri unutalım.isterlerse 15 kişi oynasınlar önemli olan o takımı yenebeilmek ii mücadale etmek.bundan geris yalan.işte 100.yıl yönetimi takımı ve TARAFTARI!!!

Serhat Bulak
05-03-2007, 00:11
neden anlamıyorum daha ne kadar beklememiz gerekiyor mutlu olmak icin o kadar paralar harcıyorsun taraftarın her zaman yanında ama olmuyor.transfer tercihleri yanlıs tamam ama bari biraz yureginizi koyun bugun sanssızlıktı anlıyorum peki ya digerleri.su an 15 puan fark olurdu ve biz gecen sene gibi son ana bırakmazdık isi ama yok ne desem bos.akıl+yurek baska seye gerek yok:???:

Onur Tarhan
05-03-2007, 00:12

+1907.. düştüğümüz duruma bak... ayrıca merak edenler için kural hatası kabul edilirse hükmen 3-0 galip sayılcaz o şekilde gelecek +2 puana lanet olsun...

Berk Akgünlü
05-03-2007, 00:12
sonumuz inş geçen sene gibi oLmaz.. bu sefer neLer oLacağını tahmin edemiyorum.. :(

Doruk Sarıkaya
05-03-2007, 00:18
Onur'a katılıyorum... 100.yıl'a yakışır bir mücadele bekleyen taraftarın beklentisine cevap veremeyen bir futbol takımı,taraftarına hakaret eden bir kaleci,sürekli kendi vatandaşlarını savunmayı kendine görev edinmiş bir teknik adam,100.yıl'ında 3kulvarda final hedefleyen;ligin orta sıralarda yer alabilecek düzeyde bir takımı kendi sahasında yenemeyen takımın yöneticilerinin sorunu karşı takımın kural ihlalinde araması gerçekten düşündürücü...
Diyelimki kural ihlali nedeniyle bize 3puan verdiler yada türkiye süper liginin orta düzey bir takımını kural ihlali nedeniyle 2.oynadığın maçta yendin! haftaya n'olcak? bu takımın önünde 3tane derbi maç var,onları napcaz?

Umarım en kısa zamanda tüm camia erkenden girilmiş olan bu rehavet'ten çıkar ve realist bir şekilde kupada ve lig'de mutlu sona ulaşır! yoksa 100yıl'ın rezaleti olur gibime geliyo...

Serkan Şahin
05-03-2007, 00:21
yaa ben hayatımda hiç bu kadar zavallı hissettiğimi hatırlamıyorum herkesin alay konusu olduk eziktaşlılar bile dalga geçmeye başladı bizimle.6 haftada galibiyet 1 hadi olmadı 2. yazık çok yazık. ilk kez laf sokma çabasına giren arkadaşlarıma cevap veremediğimi hissediyorum.biz bu takımı galibiyet için para için pul için sevmedik tabiki ama bu kadarda aşağılanamaz bu renkler ve bu forma. BARİ ONURUN İÇİN OYNA!!

Bilal Aktan
05-03-2007, 00:29
sanırım bu sene sorgulamayı bırakmak lazım yoksa 25te anjiyo 28de by-pass. bugün tribünde biz daha çok yorulmuşuzdur... kaç maçtır 80 den sonra kontak kapatan takımı görme, yok hakem hatası yok kural hatası...
zico gitsin deniyor ama bu yönetim,bu kafayla kalacaksa yine değişen bir şey olmayacak... gürcan bilgiçin yazısına provekatörce yazılmış diyen yönetim ne zaman görecek hatalarını bir 14 mayıs daha görmek istemiyoruz yeter... bize, benim sistemim bu istediğim oyuncular bu,işime karışmayın diyecek bir teknik adam getirmek gerek bu da başkana uymaz... rapaiç,ortega,alex,anelka... olmuyor işte başkan anla... bize ince oynayan değil taraftarı ince düşünen oyuncu lazım

Emre Kıyak
05-03-2007, 00:35
Byu maçda kural hatası varmışşş....

Barış Kaleoğlu
05-03-2007, 00:54
Kural hatasıyla maç kazanacaksak yazık...
Celal'e kesinlikle katılıyorum Kadıköy'den 1 puan çıkarmış taş gibi top oynamış Sivas'ın emeğine yazık...

Hüseyin Güler
05-03-2007, 00:56
İnşallah maçın tekrarında yenilmeyiz:
sanırım kural hatası sonucu direk malup sayılıyorlar çünkü hatayı onlar yaptı hakem değil rize maçı gibi tekrarlanmaz. 3 puan yazılır eğer doğruysa çünkü sivasta biz fenerli yönetici ve volkan ballıdan imza aldık demişler :???:

Muzaffer Eken
05-03-2007, 00:59
Volkan Ballı imza atmadığını söyledi gerçi ama neticede sanmıyorum ki kural hatası saysınlar bu durumu.Zaten işi bu derecede tartışacak bi boyuta bile getirmemeliydi takım,sahada kazanıp haklıyıda haksızı da susturmalıydı ama yine olmadı.Bu puan farkı bakalım nereye kadar böyle sabit gidecek.6 sayısını çok sevdiğimiz kaç haftadır yine kanıtlandı sanırım.

Onur Tarhan
05-03-2007, 01:23
Sivasspor yetkilileri kural hatası olmadığını maçtan önce serdar'ın isminin silindiğini ve gürhan'ın yazıldığını belirtti Volkan Ballı imzalamış bu kadroyu...

Muzaffer Eken
05-03-2007, 01:52
Sivasspor yetkilileri kural hatası olmadığını maçtan önce serdar'ın isminin silindiğini ve gürhan'ın yazıldığını belirtti Volkan Ballı imzalamış bu kadroyu...
Kanal FOX ta imzalamadım dedi Volkan Ballı ama ...

Kemal Aktürk
05-03-2007, 02:02
Ya diyelim kural hatası var ve hükmen mağlup olacak Sivas! Önemli olan bu değil, görmemiz gereken daha önemli şeyler var. Ama dediğim gibi güneşe bakan ayçiçeği kadar körüz...

Onur Tarhan
05-03-2007, 02:06
Kanal FOX ta imzalamadım dedi Volkan Ballı ama ...

adamlr ısrarla Volkan Ballı'nın imzaladığını belirtiyorlar...

Onur Tarhan
05-03-2007, 02:31
Arkadaşlar maçtan sonra Mustafa Çulcu(mhk başkanı) maçın hakemleri ve temsilcileriyle yaptığı görüşmeden sonra kural hatası olmadığını belirlemiş.... maçın hakemleri bu değişiklikten haberdar olduklarını belirtmiş.. artık takımın kötü gidişini konuşmaya başlıyalım mı? ya da buna gerek var mı?

Mehmet Bakkaloğlu
05-03-2007, 02:36
yakısmıyor bize kural hatasi bahanesi arkasina sıgınmak iyi futbol oynamiyoruz iste bunu gormeleri lazim polyannaciligi birakmak gerek

Aytekin Denktaşçı
05-03-2007, 02:38
yakısmıyor ama sonucta varsa oyle bır hata cezalarını cekecekler

Serhan Kuştutan
05-03-2007, 03:03
inşallah kural hatası yoktur kazara mac tekrar falan olursa adamlar bizi yener :)
en azından bi puan aldık.zico gibi konustum bende :))

Mesrur Yersel
05-03-2007, 03:59
maç öncesi ısınırken sivas'ın 11 de kim vardı sahada bilen var mı ?

Onur Tarhan
05-03-2007, 04:52
ısınırken serdar varmış maç başlamadan önce hakemlere ve gözlemcilere haber verilerek gürhan oynatılmış...

Mustafa Boztopraklı
05-03-2007, 06:57
ısınırken serdar varmış maç başlamadan önce hakemlere ve gözlemcilere haber verilerek gürhan oynatılmış...

Gözlemci ve hakemlere haber vermek yetmez, resmi olarak belgelenmeli. Belge hakem ve gözlemciye gitmeden önce iki takım yetkililerinin itirazımız yoktur diye imzalaması gerekir.

Ayrıca eğer Sivasspor yetkilileri Volkan Ballı imza attıktan sonra, sadece hakemlere haber vererek belgede değişiklik yaptıysa, ki açıklamalardan -bir taraf yalan söylemiyorsa- öyle bir sonuç çıkıyor, iş federasyonu da aşar.

Gerçi böyle bir ihlal varsa dahi bişi çıkacağını sanmıyorum, bir kılıf bulunur.

Erkan Keremoğlu
05-03-2007, 14:44
Kural hatası yok sistem hatası var. Sistem geri yükleme yapmamız lazım ama en son ne zaman checkpoint aldığımız belli değil, üstelik bulaşan virüs geri yükleme yaparak gitmiyormuş, tek çare format c:

Sercan Tuna
05-03-2007, 16:10
Madde 24: Hakem tarafından oyun başladıktan sonra oyundan ihraç edilen futbolcular, tekrar müsabakaya dönemeyeceği gibi, yerine de başka bir futbolcu alınamaz. Oyun başlamadan önce ihrac edilen oyuncuların yerine ismi bildirilmiş yedeklerden oyuncu alınabilir. İhraç edilen yedek oyuncu yerine maç listesine başka bir yedek oyuncu yazılamaz. Resmi ve özel müsabakalarda uluslar arası oyun kurallarına uygun olarak oyuncu değiştirilmesine Federasyonca karar verilebilir.<o>:p></o>:p> <o>:p></o>:p>

Madde 25: Bir takım dokuz futbolcudan az bir kadro ile müsabakaya başlayamaz. Takım yöneticisi, müsabaka başlamadan önce, müsabakada yer alacak bir kaleci olmak üzere onbir futbolcu ve en fazla 7 (Yedi) yedek futbolcunun isim listesini imzalayarak hakeme vermek zorundadır. Müsabakadan önce ibraz edilen futbolcu listeleri ve futbolcu lisansları rakip takımlar tarafından incelenerek uygunlukları, listeler imzalanarak kabul edilir, varsa itirazları liste üzerinde yazı ile belirtilir. Böyle bir durumda itiraz karşı tarafa okutularak imzalattırılır.<o>:p></o>:p>
Yöneticiler, 11 (Onbir) kişilik kadro yazmalarına rağmen onbir futbolcudan az bir kadro ile oyuna başlarsa onbir kişilik listede ismi yazılı futbolculardan eksik olanlar geldiklerinde oyuna girebilirler. Listede yazılı onbir futbolcu dışında bir yedek futbolcu ile kadronun tamamlanması halinde oyuncu değişiklik hakkının biri kullanılmış sayılır. Erkek ve bayan futbolcular yalnız kendi kategorilerindeki müsabakalara katılabilirler.

yukardaki kurallara göre; sivas 1 oyuncu değiştirme hakkını kullanmış oluyor maçtan önce ve 3 oyuncuda maç içinde değiştiriyor. yani toplam 4. ama bu federasyonun bizim lehimize bi karar vereceğini hiç sanmıyorum...

hrm sadece ikinci yarıda değildi maçın tamamında iyi oynasaydık da maçı alsaydık bunlarla ilgilenmemize bile gerek kalmazdı...

Yiğit Yaral
05-03-2007, 16:15
arkadaşlar olay diğerlerinin değilde bizim çok kötü oynamamız ve de ne olursa olsun şu anda çözüm takımı teknik direktörü ıslıklamak değil en azından şu ortamda tarftarına en çok önem veren kulübümüze ve takımımıza sahip çıkmak lazım her maçta..

Mesrur Yersel
05-03-2007, 16:32
eğer ısınırken serdar varsa serdar ise maçtan sonra "gürhan'ın 11'de oynayacağı belliydi demiş" o zaman hakkaten bunlar hata yaptı ayrıca sadece hakemlerin haberinin olmuş olması yetmez bizim yetkililere de haber vermek zorundalar... (yoksa bundan Fenerbahçe'nin kadrosuna göre oyuncu çıkarmak anlamına gelir ya da bizi şaşırtmak ... !!! )

Saygın Özkan
05-03-2007, 18:00
Yeter artıq bu muhabbet, yönetimin bu konuyu neden ortaya attıkları ortada : '' Kendi ayıplarını örtmek için !'' Sezon başında 1 günde yapılan 3 transfer ve takımın başına adı sanı duyulmamış avrupa tecrübesi olmayan bi adam getiriyolar. Var mı ötesi.. Şampiyonluk bu kadroya rağmen gidebilir. Hiçbir maça fener bu maçı kesin alır diye yorum yapamıyorum.

Okan Kütük
05-03-2007, 21:37
Sevdanda Şüphe Etme Dostum!HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE!Bu takım ŞAMPİYON olacakdır!!!

Onur Akalın
05-03-2007, 22:34
Yeter artıq bu muhabbet, yönetimin bu konuyu neden ortaya attıkları ortada : '' Kendi ayıplarını örtmek için !'' Sezon başında 1 günde yapılan 3 transfer ve takımın başına adı sanı duyulmamış avrupa tecrübesi olmayan bi adam getiriyolar. Var mı ötesi.. Şampiyonluk bu kadroya rağmen gidebilir. Hiçbir maça fener bu maçı kesin alır diye yorum yapamıyorum.
katıllyırum sana arkadaşım.allah aşkına bEZİKtaş 6 puan geride şampiyonluk şarkıları söylüyo ya biz 6 puan öndeyiz şu halimize bak tek bi maçı bile kesin kazanırız diyemiyoruz.vay be 100 yıllık fenerbahçeme bak.bizi bu hale getirenler utansın

Serkan Badem
06-03-2007, 21:21
katıllyırum sana arkadaşım.allah aşkına bEZİKtaş 6 puan geride şampiyonluk şarkıları söylüyo ya biz 6 puan öndeyiz şu halimize bak tek bi maçı bile kesin kazanırız diyemiyoruz.vay be 100 yıllık fenerbahçeme bak.bizi bu hale getirenler utansın
onur kardesım ılk defa dogru soyluyor....:serefe: