Orijinalini görmek için tıklayınız : Nicolas Anelka
Devrim Kılınçel
07-01-2005, 18:01
F.Bahçe, M.City'de forma giyen Fransız yıldız Anelka'yı transfer etmek için düğmeye bastı... Hooıjdonk'la yolları ayıran Fenerbahçe, tüm dünyayı sarsacak bir transfer yapmaya hazırlanıyor.
Nikolas Anelka
Manchester City'nin dünyaca ünlü Fransız golcüsü Anelka, Hooijdonk'un yerine geliyor....
Hooijdonk'la yolları ayıran Fenerbahçe, tüm dünyayı sarsacak bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Yöneticiler Hakan Bilal Kutlualp ve İlhan Ekşioğlu'nun Anelka için yaklaşık bir aydır gizli bir şekilde yürüttüğü transfer hamlesinde son aşamaya gelindiği öğrenildi.
Ancak son anda Barcelona'nın da bu futbolcu için devreye girmesi can sıktı. Bu gelişme üzerine başkan Aziz Yıldırım, "Barcelona'nın da istediği birini almak büyük olay olur" deyince çalışmalar hızlandı. F.Bahçe, ara transferde olmasa da sezon sonunda yıldız futbolcuyu almaya kararlı
Onur Bilgin
07-01-2005, 21:44
off offff.yaw insanı şöle ümitlendiriyorlar ya sinir oluyorum
düşünsene forvatte anelka,savunma solda dede.yuhhhhhhhhh
inşallah gerçekleşir
Bünyamin Demir
07-01-2005, 22:36
arkadaşlar şuan cnnturk te devam eden ankette tomas Ümitten önde lütfen herkez oylamaya katılsın
Ersin Demirel
07-01-2005, 22:38
Her habere inanmayın. Biliyorsunuz ki Anelka'nın Fener'e geleceğinden bahseden gazete! zamanında bize Batistuta'yı da transfer etmişti ;D
Serkan Özen
07-01-2005, 23:18
van Hooijdonk gerçekten gidici galiba :'(
geçen sene hatta 4haftada 5gol attığı ligin başında herşey ne kadar güzeldi :(
Muhammed Turan
07-01-2005, 23:44
Pierre bizimdir bizim kalacak...
Bu arada Ronaldinho' yu alıyormuşuz ;)
Süleyman Karadağ
07-01-2005, 23:48
*Her habere inanmayın. Biliyorsunuz ki Anelka'nın Fener'e geleceğinden bahseden gazete! zamanında bize Batistuta'yı da transfer etmişti ;D
Ayn gazete Ronaldo yu getirmişti bize ;D en kötüsü Zidane bundan 3 yıl önce yaşlanmıştı ve 6alatasaray'a transfer olacaktı ;D taraflar her konuda anlaştı ama nedense küçük pürüzlerden transfer yattı ???
FOTOMAÇ ALMA ALDIRMA!!!!
Servet Güldeş
08-01-2005, 01:39
ftomaç alma aldırma
off off sıktı bu gazete
Uğur Yedikardeş
08-01-2005, 20:43
Ronaldinho yu alıcaz da Daum Selçuk varken gerek yok demiş Fotomaça. E doğru soylemiş ;D
Mehmet Karakaya
08-01-2005, 21:57
Anelka mı?Dstlar lütfen bugünkü fotomaçtaki Altan Tanrıkulu'nu okuyun ne güzel yazmış.Adam bir fenomen.Bize yarar getireceğini sanmıyorum.Esen kalın
fotomaç alma aldırma hele hele fenomen kılıklı bu herifi okuma okutma."kadıköye küfür ve yabancı maddeyi UNIFEB getirmiştir" diyen bu adama fenomen demeyelim,ne diyeceğimizi burada yazamam forum yönetimi siliyo sonra benim yazdıklarımı >:(
Birol Cengiz
09-01-2005, 14:14
anelka,emre, hamit altıntop... vay be devre arası için ii transferler.transfere bayağı ihtiyacımız varmış da haberimiz yokmuş.devre arası bukadar transfer yaptırılan başka bi kulüpte yoktur heralde.büyüklüğümüzden olsa gerek.fenerbahçe ismini kullanarak şatış yapmaya çalışıyolar.bunun başka bi açıklaması yok bence.insanında bi yerde yeter diyesi geliyo...
Murat Karataş
09-01-2005, 16:32
Biraz önce shubuo dan da msj geldi herşey tamam birtek anelkayı ikna etmek kaldı diye. Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun Fenerbahçemiz için
Anıl Germeç
09-01-2005, 21:36
hayalinle yaşıyorum anelkanın umarım gerçek olur. ne demek ya. fenerbahçe formasının arkasında anelka. off
Ercan Kibar
09-01-2005, 23:19
anelka gibi bir dunya yildizinin takimimizda oynamasi cok guzel olur....disiplinsiz oldugu soyleniyor, ama burasi FENERBAHCE CUMHURIYETI.....hele bi o kutsal formayi giysin disiplinli de olur aslan terbiyecisi de.....
tek bildigim, fenerbahceden baska bisey bilmedigimdir......
Anıl Germeç
10-01-2005, 00:57
anelka şu dünyadaki sayılı forvetlerden. luis fabianoymuş dindaneymiş hikaye bunlar. asıl gerçek anelka şuan. ve gelmesini o kadar istiyorum ki. burada disiplinsiz futbolcuların kuralları değil FENERBAHÇE CUMHURİYETİ'nin anayasası geçer. bu bu kadar basit. disiplinsizse daum onu da halleder.
İsmail Sümer
10-01-2005, 02:34
anelka geliyorda kim gidiyor?? PVH mi?
Serkan Özen
10-01-2005, 05:10
Pierre van Hooijdonk nooolur kalsın noolur
Süleyman Karadağ
10-01-2005, 06:06
Harbi kimi gönderiyoruz merak ettim.Resmi site açıklamadan burda transfer müjdesi veren var aahahhahah
Bence Tuncay'ı gönderelim.
aaaaa Tuncay Türk ama unutmuşum onu göndermeye gerek yok ki!!!
O zman Dindane'yi gönderelim derim ben; zaten Anelka gelirse Dindane takımda yer bulamaz.
Dindane'yi de göndermezsek şu Malmö'den aldığımız 3 futbolcudan birini gönderelim hangisi olsa farketmez..............
Eyüp Toktaş
10-01-2005, 12:27
FB'nin transfere ihtiyaci var.kesinlikle transfer yapilmasi lazim.PVH su an sakat.Sahalara ne zaman dönecegi mechul.Eger Nobre sakatlansa veya cezali duruma düsse ne yapacagiz?Ama bu Anelka'mi olmali bu tartismali bir durum bence.Hayirlisi olsun demekten baska birsey diyemeyecegim simdi.
Ali Yılmaz
10-01-2005, 12:32
anelka sorunlu bi isim her gittiği yerde sorun çıkaran bi adam yani anelkanın gelmesi bence daumun sonu olur sezon sonu daum gider ortega gibi bişi bu da. benim şahsi kanaatimce başka biri alınmalı :(
Kemal Göktaş
10-01-2005, 20:43
ne gerek var ki anelkaya sırf ünlü bi oyuncu almak için alıyoruz yönetimin en büyük zaafı bu bence ortegadada böyle olmuştu işallah almayız.eger alacaksakta işallah yanılıyorumdur.
Mehmet Karakaya
10-01-2005, 21:34
ne gerek var ki anelkaya sırf ünlü bi oyuncu almak için alıyoruz yönetimin en büyük zaafı bu bence ortegadada böyle olmuştu işallah almayız.eger alacaksakta işallah yanılıyorumdur.
bence de.ve bende inşallah yanılıyorumdur 8)
Mehmet Karakaya
10-01-2005, 21:36
ya bi forvete ihtiyaç var ama forvet oynatınca ortah sahadan adam eksilecek ve yine iş sadece marco paşa'ya kalcak o zaman ne anlamı var pierre'den vazgeçmenin adam atamıyo mu yani?bence bizim yedek forvete ihtiyacımız var çünkü semih,tuncay,serhat işe yaramazlar forvetlik konusunda.anelka için de bu kadar para dökdüğümüze değmez
Sinan Bıçak
11-01-2005, 00:57
Turkish champions Fenerbahce have emerged as surprise favourites to land Manchester City’s want-away striker Nicolas Anelka.
Although no fee has been discussed for the controversial French international, the Press Association understands preliminary talks have taken place between high-ranking City officials and their Fenerbahce counterparts, who initiated the discussions.
Blues officials have refused to comment on the development, which will come as a shock to Liverpool boss Rafael Benitez, who has put Anelka at the top of his shopping list should he fail in his bid to land Real Madrid front man Fernando Morientes.
Bu ingiliz işadamları sitesinden
Sinan Bıçak
11-01-2005, 00:59
MANCHESTER, England -- Troubled France striker Nicolas Anelka could be set to join Turkish giants Fenerbahce, it has been revealed.
The 25-year-old former Arsenal and Real Madrid star had been linked with a possible return to Liverpool where he spent a few months on loan in the 2001/02 season.
But Fenerbahce officials met with their City counterparts on Friday to discuss a bid believed to be in the region of £7 million.
City manager Kevin Keegan has revealed he is willing to sell the striker, which was hastened after Anelka refused to undergo a fitness test before the 1-1 draw with Arsenal last Tuesday.
"We need everybody fit right now and I put players out against Arsenal who were not 100 per cent. But Nicolas wasn't one of them," said Keegan.
"He didn't feel he could even take a fitness test, which I have to say I was a bit disappointed with. But if he says it's hurting, I have to respect that."
Keegan admitted that anyone wishing to buy Anelka would have to come up with a fee well in excess of the £5 million that City still owe French side Paris Saint Germain when they bought him in 2002.
"Everybody knows we still have £5 million to pay on Nicolas, so you would have to add quite a bit more on to that figure for us to sell."
Bu CNN den.
Sinan Bıçak
11-01-2005, 01:01
Turkish champions Fenerbahce have emerged as surprise favourites to land Manchester City's want-away striker Nicolas Anelka.
Although no fee has been discussed for the controversial French international, the Press Association understands preliminary talks have taken place between high-ranking City officials and their Fenerbahce counterparts, who initiated the discussions.
Blues officials have refused to comment on the development, which will come as a shock to Liverpool boss Rafael Benitez, who has put Anelka at the top of his shopping list should he fail in his bid to land Real Madrid front man Fernando Morientes.
New Real coach Wanderley Luxemburgo is thought to be reluctant to part with the Spanish international and with Fenerbahce ready to firm up their initial approach with a formal bid, Benitez looks as though he will have to decide whether to intensify his efforts to sign Anelka far quicker than he originally anticipated.
Blues boss Kevin Keegan, who saw his club turn down a £5million bid for skipper Sylvain Distin, has grown increasingly frustrated with his record signing, who recently suggested he was hoping to leave Eastlands for a 'bigger club' when the transfer window opened.
Currently sidelined with a back problem, Anelka has failed to justify star billing at City this season and Keegan admitted during the week he no longer regarded the 25-year-old as the most important player in his squad.
While Keegan has been resolute in his desire to see figures such as Distin, Joey Barton and England international Shaun Wright-Phillips remain with the club, he has become lukewarm in his attitude towards Anelka and chairman John Wardle admitted last month the Frenchman would probably be sold if an acceptable offer was received.
Liverpool and Barcelona have long been touted as potential buyers, although the Catalan giants are seemingly only interested in doing a loan deal, which City chief executive Alistair Mackintosh refuses to entertain.
Fenerbahce are looking to Anelka to spearhead their UEFA Cup campaign alongside former Celtic front-man Pierre van Hooijdonk.
Ousted from the Champions League by Lyon and Manchester United, the ambitious Turkish outfit feel Anelka is the man to help them make a big impact in Europe during the second half of the season.
Buda www.football365.co.uk dan
Görülüyorki Fotomaç ve diğerleri kopyala Türkçeye çevir yapmışlar olsun buda haberciliktir sonra Yöneticiler sızdırdı falan die kendi haberlerinin üstüne haber yapıyorlar ki sonra yaptıkları bu haberi skandal olarak veriyorlar
Tolga Yıldız
11-01-2005, 15:08
hiç inanasım gelmiyor
Burak Çankaya
11-01-2005, 19:25
Bize bence forvet değil defans lazım forveti seneye pierre gidince almalıyız bence bilmiyorum neden ama oldum olası Anelkaya hep soğuğumdur bence tercih yine bir brezilyalı olmalı
Cem Çilekçiler
11-01-2005, 19:38
luis fabiano bu adamdan daha ii hem AZİZ BABA onu takımda görmeyi cok istıyo.....
Sinan Bıçak
14-01-2005, 11:56
Fenerbahce offer Man City's Anelka £3.5M-a-year
tribalfootball.com - January 13, 2005
Fenerbahce lead the race for Manchester City striker Nicolas Anelka.
Get your FREE Screensavers Now!
City boss Kevin Keegan is ready to sell the Frenchman after he cried off from last week's match at Arsenal.
Its reported Anelka is being offered a massive £3.5 million-a-year by Fener, which have also tabled a bid of £7 million to City.
Anelka bize yakın gibi.Anelkadan bahsediyoruz arkadaşlar basit bir futbolcu değil istediğinde neler yapabildiğini biliyoruz.
Erdem Şap
14-01-2005, 14:43
ben anelkanın bu takıma cok yararlı olacagını sanıyorum mukemmel bı oyuncu nobreyle avrupanın en ıyı 2 lilerinden bırı olurlar dısıpsınsızlıgıde dauma kolay kolay ıslemez gıbı
Sinan Bıçak
14-01-2005, 23:53
Anelka Marsiyla ile anlaşmış dior ingiliz isteleri.Aslında Marsilyadan bahsediyorlardı ama ...
Arda Altuner
15-01-2005, 15:02
gelse fena mı olur bence takıma yarı bir hava katar sorunlu iddialarını anlamıyorum oynadığı klüplere bakın arsenal psg real madrid liverpool manc. city bu adam gününde olduğunda onu durduracak bir defans oyuncusu yok
Anıl Germeç
15-01-2005, 17:09
altyazı geçti atvde anelka bitti haftaya türkiyeye geliyor diye!
Süleyman Karadağ
15-01-2005, 20:08
Bugün bütün kanallarda Anelka ile anlaşma sağlandığı pazartesi geleceği yazıyor ben hala inanmıyorum ,hele bi pazartesi olsun hava limanında görelim,yoksa inanmamm ::)
Onur Bilgin
15-01-2005, 20:51
bende kesinlikle imzayı görmeden inanmam
havaalanına gelip de dönen adam çooook :)
Hakan Güneş
15-01-2005, 22:45
arkadslar son haberlere gore anelkayla anlasmısız..ınsaallah haayırllısı olur
Tolga Yıldız
15-01-2005, 23:02
abi keşke sezon başında yapılsaydı böyle bir transfer ama ben hala inanamıyorum....
Onur Bilgin
15-01-2005, 23:19
bırak havaalanına inmesini imzayı atmadan bile inanmam
ama gelirse daha önceden de dediğim gibi fantastik olur
Süleyman Karadağ
16-01-2005, 00:09
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=futbol;action=display;num=110512308 8
Anıl Germeç
16-01-2005, 00:16
yok arkadas kulup binasina adimini atmadan inanamam ben buna
Birol Cengiz
16-01-2005, 00:18
bırak havaalanına inmesini imzayı atmadan bile inanmam
ama gelirse daha önceden de dediğim gibi fantastik olur
katılıyorum imza atsın öle...
Cem Çilekçiler
16-01-2005, 00:34
imza lasım..
Cem Çilekçiler
16-01-2005, 00:36
resmı sıtede yayınlanmadan ınanmam
Anıl Germeç
16-01-2005, 00:40
fenerbahçe dergisine kapak olmadan inanmam
İsmail Sümer
16-01-2005, 01:02
gol atmadan inanmam!!!
Anıl Germeç
16-01-2005, 01:08
konu basligini .... olmadan anelkanin geldine inanmam yapalim.
yapmadan inanmam :)
Tufan Avşar
16-01-2005, 01:22
resmı sıtede yayınlanmadan ınanmam
Mehmet Karakaya
16-01-2005, 01:34
bence de once imza ama yazik oldu takimin orta saha yine azaldi zavalli marco ben olsam ceker giderim
Mert Salgın
16-01-2005, 02:05
Anelka ile imza aşamasına gelindi
Fenerbahçe, Manchester City’de forma giyen dünyaca ünlü Fransız golcü Nicolas Anelka ile anlaşma sağladı.
İstanbul
NTV
15 Ocak 2005— Anelka’nın Salı günü Fenerbahçe ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Fransız L’Equipe gazetesi de yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile imza aşamasına geldiğini yazdı.
-----------------------------------------------------------
ntv yazmış nette ama dediğiniz gibi imza lazım foto lazım formalı görmek lazım...... para biriktirmek lazım offf ya off bu kadar iyi olmak zorundamıyız puahahahaha
Sercan Matur
16-01-2005, 04:16
Bilen bir arkadas, Anelka'nın kariyerini buraya yazabilirler mi?
Biz de aydınlanmış oluruz...
Bildiğim kadarıyla birçok kulupte dikiş tutturamamış bir oyuncu ama... Detaylı bilgim yok.
Anıl Germeç
16-01-2005, 04:47
Nicolas Anelka:
18 yasindayken Arsenale gelmis
99da real madride 23,5 milyon £ karsiligi geçis yapmis
2000de paris st germain onu 22 milyon £ karsiligi almis.
2001de liverpoola kiralik gitmis
2002de manchester city 13 milyon £ vererek psg'den almis anelkayi.
ugruna 100 trilyondan fazla verilen bir adam bos adam deildir diye düsünüyorum. defalarca da fransa milli takim formasini giymis ve hatta fransanin wembleyde ingiltereyi devirdigi tarihi maçta ise takiminin tek golünü atmis.
web sitesi: http://nicolasanelka.sports.fr/
maç-gol sayilari
96-97 : 8-1
97-98 : 26-6
98-99 : 35-17
99-00 : 19-2
00-01 : 27-8
01-02 : 12-2 (psg)
01-92 : 20-4 (liverpool)
02-03 : 38-14
Emre Paçarız
16-01-2005, 04:51
95/96 - 96/97 Paris Saint Germain
97/98 - 98/99 Arsenal
99/00 Real Madrid
00/01 - 01/02 Paris Saint Germain
01/02 Liverpool
02/03 .... Manchester City
Ercan Kibar
16-01-2005, 04:55
insallah gerceklesir...ve camiaya hayirli olur....bazilari avrupa takimiyiz diye konusup kadroya cingeneleri doldururken, bizim bole transferleri yapmamiz aradakai farki daha dogrusu tartismasiz ustunlugumuzu cok acik gosteriyo...
Recep Yüce
16-01-2005, 16:13
bende ona şaşırdım :)
ama Anelka gibi bi topçu Türkiye'yi sallar onu söyleyeyim.Gol kralı da olur,en iyi futbolcu da olur,en başarılı forvet oyuncusu da olur!
O kadar da emin olmayın hemen. Bilmeyende adamı Türkiye'deki tek yıldız zannedecek. Türkie'de PVH, Alex De Souza gibi yıldızlar oılacak bu gibi sıfatları kazanmak için yarışacağı ;)
Ha bide Necati Ateş var ;D
Murat Ünlü
16-01-2005, 16:25
yönetim yalanladı.haberiniz ola.
Faruk Aksu
16-01-2005, 16:59
Düğün ve cenaze
Martinik asıllı 17 yaşındaki çocuk için PSG bir fiyat bile belirlememişti. 2 sezonda 10 maç oynadığı kulübünde sadece 1 gol atabilmiş bir yeni yetmeydi. Ümit milli takımın gelecek vaat eden siyahi yıldızıydı. Arsene Wenger, onu 1 milyon dolara Paris Saint Germain'den alıp Londra'ya götürdü. Çok geçmeden Ian Wright sakatlandı. Wenger sıra sende dedi. Takıma girmişti işte. Ne giriş! 98'deki dublenin başrollerinden birindeydi. 2 sene sonra Lazio onu alabilmek için 40 milyon doları gözden çıkarmıştı.
Wenger vermeyeceklerini söylüyordu. Ona hayrandı. Temel projesi Anelka'ydı. Arsenal'de yıllar boyunca bir dolu yıldızı büyütecek yarı Alman tam Fransız, Anelka'nın henüz gelişimini tamamlamadığını söylüyordu, ona öğretecekleri vardı. Müthiş bir patlayan güce, çok üst düzey reaksiyon hızına, tempo ayarlama kabiliyetine sahipti. "O Ronaldo kadar iyi. En iyisi olacak. Ama unutmamalı ki, bir santrforun en verimli olduğu dönem 26-30 yaşları arasıdır" diyordu. Gideceğine hiç ihtimal vermiyordu. Doğrusu kulübe gelmiş bir teklif de yoktu. Zaten kariyeri boyunca Anelka için hiçbir kulüp, kulübüne teklif götürmedi. Teklifler, hep Londra'da evini paylaştığı ağabeyi Claude'a giderdi. O işi bitirir, Anelka maçlara, antrenmanlara çıkmayı reddeder, kulübü de onu bırakmak zorunda kalırdı. Claude, Lazio ile görüşmeleri gizli gizli sürdürürken, Arsenal yönetimi buna isyan etmiş, Claude da son noktayı koymuştu: "Ne var yani sanki 2 yıl evvel onlar farklı bir şey mi yaptılar".
Ne dram !
Sonra devreye Real girdi. 45 milyon dolar vereceklerdi. Anelka. Manchester'la oynanan Charity Shield maçında çıkmayacağını açıkladı. Peki seyretmeye gidecek miydi? "Arsenal'le işim bitti. Orada ne işim var" dedi. "Canları cehenneme". Peki sonra ne oldu? Anelka, Real tarihinin en pahalı oyuncusu olarak Madrid'e yollandı. Gönlünün hep Madrid'de olduğunu açıkladı. Çok mutluydu. Ama her zamanki gibi bunu gösteremiyordu. Wenger en büyük projesini tamamlayamadığı için üzgündü. Başka bir hedefe yöneldi. Juventus'tan Henry'i aldı.
Anelka "Londra'yı çok severim. Abim Claude ve onun eski takım arkadaşı Salem'le kalıyorduk. Birçok da arkadaşım vardı, ama asla mahallemin ambiyansını orada bulamadım. Ve basın ayrılmamın sebebi oldu. Beni hiç sevmediler. Bir de soyunma odasında beni deli eden bir şey vardı. Oyuncular Fransızca rap dinlememi istemediler" diyordu. Ne dram!
Wenger'in yorumu ise farklı: "Nicolas'nın şunu anlaması lazım. Bir insan çok fazla kazanabilir. Hep daha fazlası vardır. Ama önünde sonunda bir insanın ihtiyacı olan bir yatak ve üç öğün yemektir. Anelka bunu anlamalı ve işine yoğunlaşmalı". Nicolas, belki de daha doğrusu abileri, eski ve olmamış bir futbolcu olan Claude ile bir eski atlet ve ailenin entelektüeli olan lise muhasebe öğretmeni diplomalı Didier ve bir de Claude'un yakın arkadaşı Salem bunu anlamadı. Fransız ve İngiliz basınında çok şey yazılıp çizildi. "Ne önemi var ki!" diyordu Nicolas "Bunların tek sebebi var: Kıskançlık".
Bosque'yi kızdırdı
O Real forması giyen 5'inci Fransız ve tarihin en pahalı mor - beyaz transferiydi. Efsanevi forvet Raymond Kopa'nın varisi... Onu, Bernabeu'da 200 gazeteci karşıladı. Bu kez yanında ağabeyi Dider vardı. Claude, Londra'da kalmıştı. Çok mutluyum diyordu, ama 2 ay geçmeden oyun sistemiyle sorunları olduğunu, Toschack'ın onu hiç anlamadığı söylemeye başladı. Fransa'da ise başka kriz konuşuluyordu. Jacques Chirac'la, Madrid ziyareti sırasında görüşmeyi reddetmiş, telefonlarına çıkmamıştı. Anelka bu suçlamalara cevap bile vermedi.
Real, Toschack'la yollarını çok geçmeden ayırdı. Ama Anelka'nın sorunları bitmedi. Del Bosque de, onu tatmin etmiyordu. Ona pas verilmediğini söylüyordu. Topa çok az dokunabiliyordu. Böyle sistem olur muydu? Söylenmeleri bitmedi, daha da ileri gitti. Basına "Real oyun sistemini bana göre uyarlamalı" dedi ve çok geçmeden Paris'e döndü. Del Bosque arkasından sadece şunları söyleyebildi: "Dünyanın en eğlenceli düğününe katılsa, 5 dakikada cenaze evine çevirir". Del Bosque'nin bir oyuncusu hakkında bunu söylemesi için gerçekten gına gelmiş olması gerekir, hatta fazlası...
Sonra yeniden PSG. Kişisel olarak vasat, ama takım olarak kötü geçen bir yeni macera. Yeni, aslında hep aynı sorunlar, ardından Liverpool'da geçen 6 aylık kiralık dönem. Bu dönemin ardından Anelka, İngiltere'de kalmaya karar verdi. Liverpool'la sözleşme imzalayacakken, Kevin Keagan devreye girişiyle ve Manchester'ın dünyada az bilinen, ama şehirde daha fazla tutulan mavilerine, The City of Manchester'a yollandı. İngiliz futbolunun en büyük efsanesi dediği Keagan, onu çok etkilemişti. 2002-03 sezonunda 15 golle takımının 9. sırada tutunmasına yardım eder. Bir yıl sonra 15 golü takımını ligde tutar. Ve bu yıl sakatlıklardan başını kurtardıkça, ya da doğrusu keyfi yerinde oldukça oynadığı maçlarda 7 gol atar.
Faruk Aksu
16-01-2005, 17:05
Aynı senaryo
Ve geçtiğimiz hafta. Nicolas'nın kariyeri boyunca hep olduğu gibi, her ne kadar sorun kaynağı olduysa da hep talipleri vardır. Bu kez de devredekiler Barça ve Liverpool'du. Çünkü o gerçekten, ortak bir kanıyla Fransız futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük forvet. Başından bu yana her zaman herkesi kendisine hayran bırakan bir gol makinası. O belki de dünya futbolunun en büyük ikilemi.
Ve yine talipleri çıkmaya başlayınca aynı oyun sahneye kondu. Arsenal maçı öncesi fizik testine girmeyi ve maçta oynamayı reddetti. Keagan, onu satmayı hiç istemiyor, ama henüz PSG'den transferi gereği Fransızlara verilmesi gereken 8 milyon Euro ve yine sorun yaşatmaya başlayan bir adam söz konusu. "Onu alacak birileri varsa artık verebiliriz" diyor; "Ama borcumuzu ödememiz için bu bedeli ödemeliler. Fiyatı belli".
Bence yanılıyor. Anelka'nın bedeli hiç ama, hiç belli değil. Büyük bir yıldız, heyecan verici bir yetenek ve girdiği bir düğünü cenaze evine çeviren bir mutsuz. Buna kaç para verirsiniz?
Mehmet Demirkol
Hakan Güneş
16-01-2005, 17:35
anelkanın formaları basıma hazırmıs...gızlı bılgı..bayrmadan sonra pıyasaya cıkıyormus..gızlı bılgı...
Servet Güldeş
16-01-2005, 19:52
yöneticilerden bi yalanlamanın gelmemesi bende oplumlu bi hava yarattı yalan olsa hemen sölerlerdi ama anlaşılan bi çalışma var
herkes bilir susmak onaylamaktır...
Ercan Kibar
17-01-2005, 01:48
O kadar da emin olmayın hemen. Bilmeyende adamı Türkiye'deki tek yıldız zannedecek. Türkie'de PVH, Alex De Souza gibi yıldızlar oılacak bu gibi sıfatları kazanmak için yarışacağı ;)
Ha bide Necati Ateş var ;D
ne necatisi yaaa. ??? allah askina guldurme bizi....
Recep Yüce
17-01-2005, 02:11
ciddiye alacak olanda olmaz heralde.
hepimiz bu ayrımı yapacak kapasitede insanlarız ;)
Ata Bahadır
17-01-2005, 02:12
PvH gelmeden once sevgili, engin ! basinimiz sorunlu bir oyuncu oldugunu yazmisti surekli. Anelka gelecek , gelmeyecek daha kesin bi durum yok ama ''sorunlu adam, uyum saglamaz'' onyargisini butun beyinlere kazimaya calisiyorlar.
Neyse kapak takmaya alistilar bir tane daha eklerler insallah koleksiyona.
İnanç Baş
17-01-2005, 10:17
Anelka gelirse 2.bir Ortega krizi yaşamaya hazır olun. Ben gelmesini istemiyorum.
Faruk Aksu
17-01-2005, 16:32
Anelka gelirse 2.bir Ortega krizi yaşamaya hazır olun. Ben gelmesini istemiyorum.
Katılıyorum.Ama olur da gelirse umarım çok başarılı olur.
Tanalp Kaptan
17-01-2005, 17:44
ben çok sorun yaratacagına inamıyorum ortega olayını hatırlarsanız başımızda teknik adam demeye bin şahit isteyen şahsiyeti hatırlayın yada alex gelirkenki 2.ortega yolda diyenleri ayrıca adam sorunlu falan takır takır atıyo işte ben gelmesinden yanayım....
Ercan Kibar
17-01-2005, 18:02
ortega olayi cok farkliydi..tanalp`in de dedigi gibi t.direktor yoktu basimiza ve ortega ulkesinin disinda oldugu icin rahatsizdi...anelka olayi farkli olacaktir...bi cosarsa onu kimse durduramaz...alex nobre anelka uclusu...dusunemiyorum bile..tuncay da cabasi...
Faruk Aksu
17-01-2005, 18:47
* Anelka ismi F.Bahçe ile ilk anıldığından beri hep hırçınlığı tartışma konusu edildi. Oysa o bir yıldır çok farklı bir kişilik...
* Fransız futbolcu yaşadığı bu büyük değişimi geçtiğimiz yıl din değiştirip müslümanlığı seçmesine bağlıyor.
* İlk ezanı okuyan Bilal-i Habeşi'den esinlenerek Bilal Abd-us-Salam ismini alan Anelka huzuru bulduğunu belirtiyor.
* Anelka, "Paris'te işçi arkadaşlarla sabaha dek tartışırdık. Sonunda İslam'ı seçtim. Düşünce ve davranış olarak çok değiştim" diyor.
* Arkadaşı Trezeguet'ye göre özel bir adam olan Anelka için hocası Keegan da "Onun kötü adam olduğu bir uydurma" diye konuşuyor.
Ercan Kibar
17-01-2005, 18:49
(CEYHUN)haklisin ama...anelka oyunu dondurebilecek bi oyuncu..daha dogrusu bi yildiz...bizde bunu yapabilecek sadece alex vardi...nobre tuncay superler ama oyunu donduremiyolar, sikintida fazla bisey yapamiyolar...oynadigimiz maclara bakin, gol atana kadar cok gucluk cekiyoruz...attikmi da cosuyoruz..anelka bu yuzden yararli olacaktir...takimin dizilisi nasil olur bilmem...nobre nin yanina koyarsa zaten iyi olan ofansif gucumuz super olacak..defans ta orta sahaya yardim eder...geleni geceni ezeriz...nobre yi kesip anelka yi koyarsa..orta saha guclu kalir ama hucum presimiz azalacak...ama iyi beslerlerse anelkayi cok gol atar o zaman...bence en iyisi nobre ile oynamasi...butun takimlari ezeriz...en azindan saracoglunda ki tum maclarda en az 4 garanti diyorum (gs maci haric onlara tarifemiz belli..5`ten buyuk 7`den kucuk)...herneyse hele bi gelsin...Daum biliyodur zaten....
Faruk Aksu
17-01-2005, 18:55
Tabi Anelkanın gelebilmesi için bir yabancının gitmsei gerek.Sorun da burda.Pierre'in gitmesine kimsenin gönlü razı olmuyor.Fabiano da Alex'in en yakın arkadaşı.Başka Brezilyalılar da var elbette takımda ama Alex gibi starların bu tip durumlarda demoralize olması ihtimali az değil.Anelka ile ilgili gerçekten bir girişim olmasaydı olay bu kadar ayyuka çıkmadan yalanlanırdı.Sanırım Anelka ile anlaşıldı fakat kimi göndereceklerine karar veremediler.Olanları hep beraber göreceğiz..
Sinan Bıçak
17-01-2005, 18:57
anelkanın formaları basıma hazırmıs...gızlı bılgı..bayrmadan sonra pıyasaya cıkıyormus..gızlı bılgı...
Vallaha iyi gizlemişler haberi
Ata Bahadır
17-01-2005, 19:14
Ortega meselesindeki en buyuk neden takim icinde ona karsi cephelesme vardi, internet sayesinde dun FB TV'nin Teknik heyet ile Yonetim arasindaki macini izliyordum mac sirasinda Tuncay ile Kemal biri ''Nicholas'' digeride ''Anelka'' diyerek karsilikli bagiriyorlardi.
Takim icindede Anelka bekleniyor ve hic bir sorun olmayacaktir. Ama biz zorla sorun yaratmaya bayiliyoruz.
Faruk Aksu
17-01-2005, 19:25
Bugün Ortega'nın kısa bir röportajı vardı.Ben Fenerbahçe'ye istemeyerek geldim gibi bir cümle söyledi.Sıkıntı baştan varmış yani.
Benim tek düşüncem şu:Fenerbahçe her zaman karışmaya müsait bir camiadır ve bu karışıklıklar pek çok kişiyi memnun eder.Tarihimizde 2 sene üst üste şampiyonluk nadir görülür çünkü istikrar bize uzak bir kavramdır.Ama bu sene herşey güzel gidiyor.Anelka acaba pekçok kişinin beklediği karışıklığı yaratacak adam olabilir mi?İşte benim kaygım bu.Herşey güzel giderken "Brezilyalılar Anelka'yı sıkıştırıp bi güzel dövdü" gibi asparagaslar çıkabilir.Belki biraz komplo teorisi gibi oldu ama daha önce buna benzer olaylar yaşanmadı değil.
Anıl Germeç
17-01-2005, 23:20
anelka gelmiyecek gibi. bana öyle geliyo neyse..
zaten onun yerine (tabiki mükemmel bir adam anelka da) luis fabiano'yu tercih ederim. portodan.
onunlanda ilgileniyomusuz duydugma göre. belki anelka daha iyi de olabilir ancak takimdaki brezilyalilar sayesinde çok iyi isinir buraya fabiano. düsünsenize anelka nasil yabancilik çeker buraya. kendinizi bi düsünün. yani tam anlamiyla "fransiz" kalir ;)
Hakan Güneş
18-01-2005, 00:35
sayın baskanımız azız yıldırım anelkayla ılgılenmıyoruz dıye bı acıklama yapmıs duyduguma gore.lakın sayın yonetıcımız hakan .... anelkayla anlasmıslar...anelka bayrmada ıstanbulda(gızlı bılgı)
Pulat Yılancıoğlu
18-01-2005, 11:26
hakan tum gizli bilgilerii yaydın internete.. ne sır tutamaz adamsın sen yaa :D:D
pazartesi- salı gelecek dendii..hala ses seda yookk bende umidimi kesmek uzereyim.. :(
Mehmet Karakaya
18-01-2005, 19:06
bence bu adam dert olur ama karakteri ile değil,oyun yapımızı bozar.siz kimi kesersiniz bu herifi oynatmak için.bence nerdeyse garanti olmuş bi şampiyonluğu tehlikeye atıyoruz,çünkü yine herşey sadece marco paşaya kalcak.bence gs bile daha çok seviniyodur bu transfere durduk yerde oyun yapımızı bozacağımız için
inşallah yanılan ben olurum
Kürşat Filiz
18-01-2005, 23:18
Arkadaşlar anelkanın internet sitesinde gs liler ingilizce fransızca adama FENRBAHCE ye gelme diyorlar.hatta örnek veriyolar.Ortega vs.
Ben bişeyler yazdım ama fazla ingilizce bilmediğim için saçma sapan şeyler yazıorum.Adamlar döktürüyo valla gelmesin diye.
Yokmu şöyle ingilizce bilen iyi bir şekilde??? ???
Steye girip msj atın arkadaşlar adam bizden korkucak yoksa...
www.nicolasanelka.net (forumda)
Mehmet Karakaya
19-01-2005, 00:58
daumun düşünmüş olmasına kesinlikle katılıyorum ama ben onun ne düşündüğünü bilmediğim için endişeliyim sadece ama sırf cinconun hayallerine göre de transfer olmaz di mi ama ... tabe bu söz daumu bağlamaz :)
Alkan Akkaya
19-01-2005, 01:44
Ne olursa olsun Ben sorunsuz bir Anelka yı Nobre ye tercih ederim ama Sorunsuz!!...
Savaş Özmen
19-01-2005, 13:45
ben Anelka nın transferinin basın için göstermelik oldugunu zannediyorum.Yönetimin başka bi transfer üzerinde çalışmaları olabilir.Hem bize forveten ziyade cok iyi bi stoper lazım bence.
Servet Güldeş
19-01-2005, 18:27
nihatı alsalar hakikaten çok daha güzel olur
Faruk Can
19-01-2005, 20:39
ne ANELKA ne NİHAT ne de baska bi kaprisli insana gerek yok hem de elimizde böylesine kaliteli gençler varken SEMİH bile takımda oynayamazken yeni bi santrafora ne gerek!
Ve de geçen yılki şampiyonlukta büyük katkısı olan gerçek fenerbahçeli P.van HOOİJDONK u göndererek.NE GEREK.
Futbolcular bir takım için gelip geçici olabilir ama taraftarların gönlünde kalır. Misal: UCHE,OGUZ,AYKUT,RIDVAN,RAPAİC ve niceleri....Oyüzden HOOİJDONKu küstürerek göndermemeliyiz!!!
bunlarda duygularım: :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? :P :-[ :-X :-/ :-* :'(
Mehmet Karakaya
20-01-2005, 01:35
bence de önce nobre'nin bonservisini alsınlar anelka da kim oluyor pierre'imin yanında
Alkan Akkaya
20-01-2005, 15:54
Faruk arkadaş .. Pierre iyi oyuncu ama adam 35 yaşında daha ne kadar oynayabilir sence ? 2. si semih çok güçsüz bir adam FB forvetini bence kaldıramaz ya da şöle sölim fazlasını yapamaz bize fazlasını yapan adamlar lazım.. 3. Nihat la Anelka yı kıyaslamayın bile .. Nihat ın tek artısı Türk olması Anelka her yönden bence çok daha etkili bir oyuncu .. sadece sorunlu diye söyleniyor.. ama maçta işini yapsın sonra ne yapıosa yapsın beni ilgilendirmez ...
Servet Güldeş
22-01-2005, 21:41
kulüpten resmi haber çıkmadı ama hala haberleri yalanlamadıklarına göre bu iş oldu gibi...
ama ne yzık ki fabiano yu brezilyalılardan ayırmayacak gibiler p.v.h da sakatlığının biraz uzun süreceği haberi p.v.h yolun sonu gibi gösterdi :(
Faruk Can
22-01-2005, 22:03
Alkan kardeş...ben de pierre den cok sey istemiyorum tecrübe katar frikik atar falan zaten tuncay nobre serhat semih var 5 forvet bence bu sezon yeterlidir. Devre arası gereksiz yere yabancı forvet transferi yanlıs olur bence defansa bakarsak eğer. Luciano,servet,önder,deniz ve de ümitten ibaret cok ağır 4lü defansa transfer yapılsa hiç bişey demem.
2. si ümit milli takımın en iyi oyucusuna usak macında bile forma verilmezse bu adam ne zaman oynayacak nasıl kendini gösterecek sana...
saygılarımla faruk
Murat Ünlü
23-01-2005, 00:51
gerçekten geliyorsa uefa kupası için dev bir adım attık demektir.yanlız anelka gelirse gönderilecek kişi hooijdonk olmamalı.fabiano geri gönderilmeli.şimdiden anelka için sabırsızlanıyorum.ama göz bebegimiz her zaman hooijdonk olacak.
Eyüp Toktaş
23-01-2005, 01:54
5+1 forvet Insallah FB icin hayirlisi olur.
Sinan Bıçak
23-01-2005, 03:07
FENERBAHCE have confirmed they are on the brink of signing Nicolas Anelka.
The Turkish outfit have been in negotiations with City and the French striker and are set to finally complete the deal.
"Most of the deal is complete," their vice-president, Nihat Ozdemir, told the Daily Mail.
"There are some small problems but we're sure they can be sorted out."
Anelka has been given the all-clear by medical staff over his back and groin problems, which have prevented him from playing since the New Year's Day win over Southampton, and he remained absent for tonight's defeat at West Brom because he has missed too much training.
Hayırlı uğurlu olsun
Recep Yüce
23-01-2005, 03:26
kaynak nedir Sinan?
İngiliz Fotomaç olmasın sakın ;D
Sinan Bıçak
23-01-2005, 03:47
kaynak ingilizlerin sayılı internet sitelerinden biri
Bestami Gezer
23-01-2005, 07:36
arkadaşlar fenerbahçemıze bır yenı yıldız daha NICOLAs ANELKA
artık FENERBAHÇEDE salı ya da perşembe havaalanına ınıyormuş.gece bultenı stardan aldım haberı.hayırlıysa gelsın hayırsızsa uçağı rotar yapar inşallah.şaka da pıerı asla unutmayacaz.
Alkan Akkaya
23-01-2005, 14:43
SABAH gazetesinin haberine göre Anelka için City ile anlaşıldı ... Anelka Salı günü İstanbul'da... İnanılmaz bir karşılama onu bekliyor.. ;D
Pulat Yılancıoğlu
23-01-2005, 14:51
oldum olasıı sabahh kurubuna inanmam... :(
Alkan Akkaya
23-01-2005, 15:03
ya bu haber her yerde var .. herkes bu kadar ümitlenmişken umarım patlamaaz...
Onur Kalender
23-01-2005, 15:13
Umarım bu haber her zaman ki gibi yalan çıkar!
Ahmet Mirzaloğlu
23-01-2005, 15:24
* *Umarım bu haber her zaman ki gibi yalan çıkar!
Bencede inşallah yalan haberdir...
Sinan Bıçak
23-01-2005, 17:47
arkadaşlar Anelkadan bahsediliyor ve gelmez inşallah diyorsunuz ben fabianonun gönderilip Anelkanın alınması taraftarıyım
Seçkin Özmen
23-01-2005, 18:30
biraz önce 2.başkanın (adını unuttum) açıklaması vardı tv de, hala kesin birşey yok şartlar uygun olursa transfer gerçekleşir falan dedi, yani bu haber biraz bomba olmuş gibi... bu arada anelkanın futboluculuguna lafım yok ama sanki gelirse takımın havası bozulcakmış gibime geliyor, inşallah yanlırım da yararlı olur
Servet Güldeş
23-01-2005, 20:26
arkadaşlar Anelkadan bahsediliyor ve gelmez inşallah diyorsunuz ben fabianonun gönderilip Anelkanın alınması taraftarıyım
ama sinan gidecek kişinin p.v.h olacağı kesin gibi bu durumda bu transfere sevinilmez bence
Alkan Akkaya
24-01-2005, 01:56
müslüman diye orda bi ön yargı olabilir ama bu dorumudur bilinmez.. ama bence 10 numara bir adam anelka.. bence bunun için riske girmek gerekir.. daha fazlassını yapabilmek için.. yoksa sadece türkiyede sampiyon oluruz...
İsmail Sümer
24-01-2005, 08:11
Anelka'nın transferini büyük ölçüde bitiren Fenerbahçe yönetimi başarılı bir performans ortaya koyamayan Fabiano'nun menajeri Juan Singer'i İstanbul'a davet etti. Başkan Aziz Yıldırım'ın Van Hooijdonk'a sahip çıkmasından sonra topun ucundaki isim olan Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinin fesh edilmesi bekleniyor.
Hooijdonk'un emeği çok
Bu arada Yıldırım, sakat olan Van Hooijdonk için "Bizde emeği çok. Sahalara dönmesini bekleyeceğiz" dedi. F.Bahçe Başkanı "Van Hooijdonk bizim çok önemli bir oyuncumuz. Tedavisi uzun sürdü. Ay sonunda gelecek. Biz onu son ana kadar bekleyeceğiz" diye konuştu. Bu arada Hollandalı futbolcunun tatil için Barcelona'da olduğu bildirildi.
Mürekkep çantadan çıktı!
Daum, Anelka'nın transferinde sona geldiklerini söyledi. Alman hoca, Fransız yıldızla ile ilgili bir soruya şu yanıtı verdi: "Anelka konusunda çok haber çıktı. Ben listemi yönetime veririm, bu tür konuları kamuoyu ile konuşmam. Sadece sözleşmenin mürekkebi kuruduktan sonra yorum yaparım. Bildiğim kadarıyla sadece mürekkep çantadan çıktı, henüz bir imza yok"
Cem Çilekçiler
25-01-2005, 00:07
Basın açıklaması
23.01.2005
23 Ocak tarihli Fotomaç gazetesinde "Yıldırım gibi bitirdi" bağlığıyla yayınlanan haberde, "Kilitlenen Anelka transferi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım`ın İngiltere`ye gidip müdahale etmesiyle çözüldü" şeklinde ifadeler yer almıştır.
Bu haber gerçek dışıdır. Başkanımız bahsedildiği şekilde İngiltere`ye değil, kendi özel işlerini halletmek üzere İsviçre`ye gitmiştir.
Spor kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla duyurulur.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
arkadaslar resmı sıteden aldım dereyı gormeden sıwamayalım...
Sinan Bıçak
25-01-2005, 01:19
Şimdi anelka gelirse sistemin değişmesinden korkan arkadaşlar PVH gelince yedek klübesinde kalınca çok sevinecek herhalde
Funda Meriç
25-01-2005, 12:18
Anelka Fener'de
Sarı-Lacivertli yönetim, Fransız yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı. Manchester City Kulübü ile dün gün boyu süren pazarlıkların ardından taraflar el sıkıştı
NEVSAL ELEVLİ
İndirime gittiler
FENERBAHÇE'NİN, uzun süredir peşinde koştuğu Fransız yıldız Nicholas Anelka'nın işini bitirdiği öğrenildi. Sarı - Lacivertli yöneticilerin iki günden beri Manchester City Kulübü ile yoğun görüşmelerde bulunduğu ve sonunda iki tarafın el sıkıştığı kaydedildi. İngiliz kulübünün yüksek bonservis ücretinde indirime gitmesiyle transferi yılan hikayesine dönen Anelka'da mutlu sona ulaşıldı.
Küçük pürüzler
DAHA önce Anelka ile prensipte anlaşma sağlayan ve Manchester City'in yüksek bonservis ücretinde indirime gitmesini bekleyen Fenerbahçe Yönetimi'nin, Teknik Direktör Christoph Daum'un Ankaragücü maçından sonra yaptığı çıkışın ardından dün gün boyunca süren sıkı pazarlıklar sonrası istediği rakamı yakaladığı kaydedildi. Bu arada Anelka'nın menajeri ile küçük pürüzlerin kaldığı belirtildi.
Hafta sonu gelecek
YÖNETİM, bu pürüzleri de hallettikten sonra hafta sonunda Anelka'yı İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Fransız futbolcunun transferinin ardından yabancı oyuncu sayısı yediye yükselecek olan Fenerbahçe, ya Pierre van Hooijdonk, ya da Fabiano'nun sözleşmesini fesh edecek. Daum'un, Hollandalı oyuncu ile yollarını ayırmak istemesine rağmen, yönetimin Fabiano'nun gitmesinden yana olduğu kaydedildi.
[url]http://www.milliyet.com.tr/2005/01/25/spor/axspo02.html[url]
Can Güleç
25-01-2005, 12:52
anelka süper bir oyuncu ama alexle birlikte oynatılırsa ortalığa bakın o zaman ::)) ikinci yarı fenerbahçe için samba rüzgarı esmeye başlayacağını söyleyebilirimm.. tabii yedek kalmazsa geçmişteki bazı hatlardan ders alarak düzgün bir oyuncu almak en iyisi fenerbahçe en iyiye layık ...bana göre pierre kalsında fabianonun gitmesi doğru tercih bu sene fazla iş düşmedi fazla oynanamasına rağmen görevini başarıyla yaptı o bize yeter..anelkanın tamamen gelmesiyle şimdi daha mutluyumm::))
Servet Güldeş
25-01-2005, 22:37
az önce cnn turkte çıkan haberde
fabianonun menejeri ile görüşmeler başlamış onu yollayıp anlaştıklarını bilidlern anelkayı alacaklarmış inşşallah iyi olur
p.v.h kalması çok hoşuma gitti
Anıl Germeç
25-01-2005, 22:41
manchester city başkanı açıklama yapmış...
"Anelka'yı Inter'e satıcaz"
geçmiş olsun.. umarım kolpa haberdir.
Cem Çilekçiler
25-01-2005, 23:54
oooooooo PIERRE VAN HOOIJDONK.
Ali Yılmaz
26-01-2005, 23:40
yapma ya! Ne olur şaka yaptım de:'(
Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bi türlü beceremiyorum.
Allah sonumuzu hayır getire ne diyim!
Cem Çilekçiler
26-01-2005, 23:54
:)
Sancar Serbest
27-01-2005, 20:52
Harika bir transfer..
ŞU an BBC de bile 24 saat içinde imza gerçekleşecek deniliyor
Bu iş bitti..Hayırlı olsun
evet yahırlı olsun
ınsallah takımı daha ılerı goturur
Berk Aymete
27-01-2005, 22:28
Manchester City nin internet sitesinde de yapılan açıklamaya göre Fenerbahçemiz Manchester City ile anlaşma sağlamış durumda. İnşallah hayırlı olur
Onur Kalender
27-01-2005, 22:35
M.City kulübü transfer ile ilgili açıklama yapıp, Fenerbahçe ile anlaşıldığını duyurmuş...
Sadece eyvah diyorum... Umarım takımdaki iyi havayı etkilemez ve ben yanılmış olurum Anelka hakkında...
Sinan Bıçak
27-01-2005, 23:51
City nin offical sitesi
Manchester City have agreed a fee with Turkish club, Fenerbahce for striker Nicolas Anelka.
The club has confirmed that the French hitman is poised to leave City with the two clubs reaching an agreement on the fee this afternoon.
"Manchester City and Fenerbache have agreed a fee for the transfer of Nicolas Anelka, said a City spokesperson.
"The club will make no further comment until the transfer is complete."
The twenty five year old hitman, who last played in a Manchester City shirt in the New Year's Day win over Southampton, must now discuss personal terms and complete a medical for his move to be finalised.
The striker who topped the Blues scoring in the last two seasons moved to Manchester City from Paris St. Germain in July 2002 for a fee of £10m.
Ozan Özdemiroğlu
28-01-2005, 05:03
Tuncay Alex Anelka Nobre
bu dort oyuncuyu durduracak bır defans soyleyın bana!
bu dört oyuncuyu bir arada oynatacak bir zihniyet söyleyin bana???? orta sahadan adam eksilterek çift forvete dönerse sistemimiz (2. lyon maçından önceki gibi) yine saçlarımıza ak düşer tribünde. ne zaman orta sahamızı 4ledik(çift ön libero) o zamandan beri iyi futbol oynuyoruz iyi mücadele ediyoruz. tek endişem bu futboldan birseylerin eksilmesi. yoksa nico mükemmel bir transfer.
Servet Güldeş
28-01-2005, 10:51
büyük ihtimal bugün imzalar ve ç.rize maçında tribünde olur...
müthiç bi karşılama yapacağınızdan eminim
Kıvanç Gülser
28-01-2005, 10:54
anelka ıle bırlıkte heralde ligde 200 gol atarız yine dünyada fenerbahce konusulacak
Hakan Bıyıklı
28-01-2005, 11:38
City nin offical sitesi
Manchester City have agreed a fee with Turkish club, Fenerbahce for striker Nicolas Anelka.
The club has confirmed that the French hitman is poised to leave City with the two clubs reaching an agreement on the fee this afternoon.
"Manchester City and Fenerbache have agreed a fee for the transfer of Nicolas Anelka, said a City spokesperson.
"The club will make no further comment until the transfer is complete."
The twenty five year old hitman, who last played in a Manchester City shirt in the New Year's Day win over Southampton, must now discuss personal terms and complete a medical for his move to be finalised.
The striker who topped the Blues scoring in the last two seasons moved to Manchester City from Paris St. Germain in July 2002 for a fee of £10m.
Ben de bugün okudum.. Gerçekten süper bir transfer olacak...
Savaş Özmen
28-01-2005, 14:02
yaw her Samsun maçında bi dunya starı oynatıyoz... ;D
hatırlarsanız Alex te ilk geldiginde samsun macında oynamıştı.
yazık bu samsun ve diger tum takımlara!!!
en şanslı ç.rize walla...
İşte artık herkes anlasın Fenerbahçe nin Dunya da alamayacagı futbolcu yok!!! :)
Yaw Aziz başkan işin cıvıgını çıkarıp Uzay dan falan adam almasın!!! ;D :P ;D
Servet Güldeş
28-01-2005, 15:37
Rüstü bozmadi, Anelka mi bozacak ???
etme kardeş adam geldi işte artık onun iyi oynaması için zemin haz8ırlamak lazım
Faruk Can
28-01-2005, 15:41
Manchester City FC den yapılan 27.01.2005 tarihli haber için sadece tıkla http://www.mcfc.co.uk/article.asp?article=252464&Title=Clubs+agree+fee+f or+striker
Hayırlı olsun!!!
Anıl Germeç
28-01-2005, 16:54
bu kadroyla en iyi 3-5-2 gider artık. daumun da kafasında vardır bişeyler. çünkü van hooijdonk tuncay serhat anelka nobre alex var ve bunların 6sını da oynatacak kadar aptal deil heralde? real madride döneriz. onların da kadro süper ama hallerini görüyoruz. günümüz futbolu 4 forveti bile kaldıramıyo 6 forveti hiç kaldıramaz. sonumuz hayırlı olsun ne diyelim. yinede süper bi transfer o ayrı ;)
Ercan Kibar
28-01-2005, 18:49
forvette nobre-anelka oynar..pvh nin durum zaten sakat.....orta saha iyi kostumu canavar gibi oluruz..
Ersin Demirel
29-01-2005, 16:51
HAyırlı olsun..Bir de imza atsın bakalım..
Koray Kunduracı
29-01-2005, 16:52
hay kaynağınıza..
memetin havaalanında çalışan güvenlik görevlisi arkadaşı nası?
Koray Kunduracı
29-01-2005, 18:12
laf sana değil. kusura bakma
? ? ?
Burhan Günarslan
29-01-2005, 18:36
http://www.antu.com/images/manset/hazirmansetler/0405/anelka_imzamanset01.jpg
Anelka imzaladı..
Dünyanın sayılı yıldızlarından olan Fransız Nicolas Anelka kendini Fenerbahçe'li yapan imzayı attı. Anelka Sarı lacivert'li formayı giyecek. Bu müthiş transferden dolayı başta Başkanımız Aziz Yıldırım'ı ve tüm yönetim kurulumuzu tebrik ediyoruz. Anelka'nın Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye hayırlı olmasını diliyoruz
antu.com
Nuri Çelik
29-01-2005, 18:40
antuda yazıyo ama fenerbahce.org da bişi yok....
Nuri Çelik
29-01-2005, 18:58
Adam gelmeden kafalar karıstı gelince neler olur artık bilemem :D
Kerem Çalkılıç
29-01-2005, 19:08
Antu'da yazıyorsa doğrudur abi. Demek ki imzayı atmış. :D Şimdi bir de İstanbul'da mı atacak? ;D
Anıl Germeç
29-01-2005, 19:43
antu yalan yazmaz.
Tufan Avşar
29-01-2005, 22:30
ya istanbula ayak mı bastı yoksa hala paris sokaklarından olta mı atıyor? :) ortalık iyice karıştı.. hayırlısı.. :)
Tolga Yıldız
29-01-2005, 23:10
resmi sitede yazmadan inanmayın....
Tolga Yıldız
30-01-2005, 00:30
ya abi inşallah Kosecki gibi olmaz GS koseckiyi alıp 7 puan öndeyken şampiyonluğu wermişti...
Burhan Günarslan
30-01-2005, 00:38
antu da sonra bu seferde fenerbahce.com dan bi haber
----------------------------------------------------------------
Ve Anelka'da mutlu son!
Bir süperstarı daha Türkiye'ye getirdik... Fransız yıldızla kesin olarak anlaşıldı...
Türkiye'de artık rakiplerine göre kat kat büyük olan Fenerbahçe arayı giderek açıyor. Fenerbahçemiz bir dünya yıldızını daha Türkiye'ye getirdi. Günlerdir konuşulan Nicholas Anelka transferinde sona varıldı ve Fransız süperstar ile kesin anlaşmaya varıldı. Anelka transferinin kurbanı ise Fabiano Lima oldu. Bir türlü bekleneni veremeyen Brezilyalı futbolcunun gönderileceği öğrenildi. Anelka'nın gelişiyle forma giyme şansı iyice zora giren genç Semih'in ise ilerleyen yıllarda Fenerbahçemize daha fazla katkı sağlaması için bir başka takıma kiralık gönderileceği bildirildi.
Evet Fenerbahçeliler. Bir süperstarı daha renklerimize bağladık. Onu kucaklamaya, onun süper şovlarını izlemeye hazır olun...
-------------------------------------------------------------
Onur Bilgin
30-01-2005, 00:55
resmi sitede yazmadan inanmayın....
olay budur
hatta imzayı kendi gözümle görmeli,bir kere de maça çıkmalıdır.
bundan önce kimler geldi-kimler geçti vallahi
Uğur Yedikardeş
30-01-2005, 10:44
ohh be FENERBAHCE.COM da yazdıysa bu iş tamamdır :)
önce bi fenerbahce.org yazsın
Faruk Can
31-01-2005, 00:12
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/anlekaimza300.jpg
Anelka Fenerbahçe`de!
30.01.2005
Kulübümüz, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City`de forma giyen Fransız futbolcu Nicolas Anelka ile, 1 yıl uzatma opsiyonu Fenerbahçe`de olmak üzere 3.5 yıllığına anlaşmaya varmıştır.
Anelka ile yapılan sözleşme, Kulübümüz`ün istek ve prensiplerine uygun şekilde gerçekleşmiştir.
Yeni transferimiz bugün geç saatlerde Türkiye`ye gelecektir.
Bu arada, yabancı kontenjanının fazlalığı nedeniyle, Brezilyalı oyuncu Fabiano Lima Rodriguez`in sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesh edilecektir.
Spor kamuoyunu duyurulur.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kerem Çalkılıç
31-01-2005, 00:26
Alın size resmi site açıklaması. :P
Kerem Çalkılıç
31-01-2005, 02:12
Kazım Kanat, Carew Anelka'dan daha iyi demiş. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gözde Sayılgan
31-01-2005, 03:52
yok be erkan aslinda pek de kötü etmemis bakana bakip bakip gülmek lasim saolsunlar eglenios iste fena mi ;D
Fatih Özpınar
31-01-2005, 04:04
*Bunların hayatta görüp görebilcekleri tek yıldız vardı o da Hagi'ydi. Ee şimdi bunalımdalar para da yok. En büyük rahatsızlıkları Fenerbahçe'nin başında Aziz Yıldırım'ın olması...Biliyorlar ki Fenerbahçe marka olma yolunda yavaş yavaş ilerliyor.
* Fenerbahçemize Ortega'da geldi ama onun en büyük şansızlığı doğru yerde yanlış insanlarla birlikte olmasıydı.
* Sonra ne oldu bir futbol yıldızı daha takımımıza geldi : Pierre Van Hooijdonk onun en büyük şansı da doğru zaman da doğru insanlarla birlikte olmaktı.
*Ben Fenerbahçe'nin Anelka konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Sonuçta Aziz Yıldırım ve ekibi biraz acı da olsa bu işi öğrendi.
* Galatasaraylıların yaptıkları yorumların tek bir karşılığı olabilir : KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR der.
* Hele bu kediler kendilerini arslan zannedip hayal aleminde yaşıyorlarsa, buldukları ciğerleri bile beğenmezler.
*
Anıl Germeç
31-01-2005, 06:17
4 tane başlık var anelka hakkında
Ata Bahadır
31-01-2005, 08:16
Cok guzel oldu cok. Once Anelka gelemez hadi canim artik dediler simdi Anelka geldi bu takimi karistirir tek tesellileri. Umarim Anelka en verimli, en parlak donemini bizde yasar.
Hepimize hayirli ugurlu olsun. Hosgeldin Bilal Anelka .
Ozan Avcu
31-01-2005, 11:58
Zamanında Alex hakkında Parma macerası şöyle oldu böyle oldu diye, Hooijdonk hakkında yok bilmem kaç takım değiştirdi diye bi sürü şeyler yazıldı çizildi ama şimdi görüyoruz ki ne bi uyumsuzluk sorunları var ne de buna bağlı bi başarısızlık var. Bence bunun bir nedeni takımda şu an gerçektende süper bir arkadaşlık ortamı olması diğer bir nedeni oyuncuların ekonomik açıdan klüple hiçbir sorunu olmaması ve tabiki en büyük nedeni de Büyük Fenerbahçe Taraftarından gördükleri sevgidir.
Anelka da Mabedimizde ilk maçına çıkıp gollerini atmaya başladıktan sonra "ANELKA ANELKA" diye inleyen tribünleri görüp o anda kendini bu Büyük Camianın önemli bi parçası olarak görecektir. Bu yüzden Anelka hakkında yazılan kötü şeylere gülüp geçiyorum sadece. Fenerbahçemiz de başarılı olacağından hiç kuşku duymuyorum.
İlker Kökdemir
31-01-2005, 12:07
Arkadaşlar Anelkanın geldiği iyi oldu hoş oldu ama Gs bir Fransız oyuncu almış Fransanın Metz Kulübünden Adı Frank Ribery ve onu 10 kişilik bir medya ordusu karşılamış(Taraftarları olmadığı için gelen olmamış) Bjk ve sözde bizimle bağlantısı olduğunu fakat sözdeTürkiyenin en büyükkulübüolduğu için Gs'ye geldiğini söylüyor haberlerde Ben Tek Kelimeyle ŞAŞIRMIŞ diyorum sizlerin yorumları nelerdir
İsmail Sümer
31-01-2005, 12:11
yaw adam biraz soğuk galiba hiç gülmemiş imza atarken fln...
Hakan Bıyıklı
31-01-2005, 13:49
İşte Anelka'nın istatistikleri...
(Ayrıca bu linke de bakabilirsiniz.)
http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/a/anelka_31888.stm
Squad profiles
Player name: Nicolas Anelka
Date of birth: 14 March, 1979
Nationality: French
Position: Striker
Height: 1.84
--------------------------------------------------------------------------------
Overall career totals
Apps As sub Goals Yellow Red
Total (Club) 311 (45) 107 8 1
League 241 (35) 80 5 1
FA Cup 22 (2) 8 1 0
League Cup 7 (0) 0 1 0
European/Others 0 (0) 0 0 0
--------------------------------------------------------------------------------
International career totals
France 26 (6) 5 0 0
Current club totals
Total (Club) 103 (2) 45 2 1
League 89 (2) 37 1 1
FA Cup 5 (0) 4 0 0
League Cup 4 (0) 0 1 0
This season
Total (Club) 19 (1) 7 0 0
League 19 (1) 7 0 0
FA Cup 0 (0) 0 0 0
League Cup 0 (0) 0 0 0
Manchester City
Total (Club) 19 (1) 7 0 0
League 19 (1) 7 0 0
FA Cup 0 (0) 0 0 0
League Cup 0 (0) 0 0 0
Last season
Total (Club) 43 (1) 24 2 1
League 32 (1) 16 1 1
FA Cup 4 (0) 4 0 0
League Cup 2 (0) 0 1 0
Kerem Çalkılıç
31-01-2005, 13:53
Allaaah.... İmza atıyor şu an.... ;D
Faruk Can
31-01-2005, 15:56
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/anelkaimzakulupg300.jpg
Attııııı.......... ;D
Fatih Özpınar
31-01-2005, 16:08
yaw adam biraz soğuk galiba hiç gülmemiş imza atarken fln...
Valla bende aynı yüz ifadelerini gördüm. Sonuçta pişkin pişkin sırıtması gerekmiyor ama sanki zorla imzalatıyorlarmış gibi duruyordu.
Nuri Çelik
31-01-2005, 16:13
Yok be Adam sokta o yusden öle sasırmıs bi sekilde bakıyo..
Onur Bilgin
31-01-2005, 16:15
ne diyelim kıskananlar çatlasın
lütfen sıradaki gelsin :)s<
Kerem Çalkılıç
31-01-2005, 16:21
Abi adam zaten gecenin kaçında geldi, o kadar yoruldu sabah 10'da da sağlık kontrolü vardı zaten, fazla uyuyamamıştır da heyecandan. ;D
Burhan Günarslan
31-01-2005, 16:24
tekrardan hayırlı olsun
Murat Toktaş
31-01-2005, 16:48
Anelkanın resmı ınternet sıtesınde bulunan forumda baskanımız ve fenerbahcemız hakkında malum klubun taraftarları tarafından cok cırkın ıftıralar yer alıyor...bazı taraftarlarımız gereklı cevapları vermıs ama bılgınız olsun dıye yazmak ıstedım...
forumdakı bu topıgın adresi:
http://nicolasanelka.sports.fr/Forum/viewthread.asp?forum=AMB_AP924163977&id=586
Eyüp Toktaş
31-01-2005, 17:11
Öncelikle Hayirlisi olsun,Anelka gibi bir dünya yildizini FB'de görmekten gurur duyarim.Ama daha öncede yazmistim FB'de daha öncelikli transfere ihtiyac duyulan mevkiler var.Buralardan birine öyle dünyaca ünlü bir yildiz gelseydi mutlulugum bir kat daha artardi.Neyse Anelka simdi bizde.Bize düsen görev ona destek vermek olmalidir.Uyum dönemini Insallakh kisa sürede atlatir.Yildizlarin hepsi sorunludur.Maradona'sindan Ortega'sina Kluvert'inden Cantona'sindan Nouma'sina sorunsuz yildiz yoktur.Ama önemli olan sahada yüregiyle formasinin degerini vermesidir.Umarim yildiz yagmuru devam eder.
Faruk Can
31-01-2005, 17:42
Bi sey mi girmis bu eziğe ya da girecek diye mi korkuo ne abi bu kadar da olmaz ki... Şimdi bişey dicem sansürlencek >:(
Erdem Şap
31-01-2005, 17:59
abı o forumda cıldırmıs bı 6alatasaraylı arkadas var herıf 7 kısıyle 7-0 falan dıyo bu adamlar soka gırdı sanırım cokmu ezıyoruz nedır hahahaaha
Aynur Akman
31-01-2005, 19:30
anelka fenerbahçe ye gelmez diyenler şimdi aldılar ağızlarının payını..
Bora Erdinç
31-01-2005, 21:34
Ribery heralde artık son dakka golü onlar için.Ze Roberto'yu getireceklerdi adamın karısı izin vermemiş.Şimdi ki rotaları heralde Zola olur.Olmadı Tayfurla anlaşırlar.35 yaş altı mı?Galatasaray Huzurevi açıldı,bi ziyarette oraya yapmak lazım :)
Murat Ünlü
01-02-2005, 00:19
geldi gerçekten helal olsun yönetime.
Hakan Güneş
02-02-2005, 22:17
arkadaslar ben sıze 1ay once demedım mı anelaka fenerbahcede dıye.hatta formaların baskıda dahı oldugunu soylemıstım aldıgım kaynaklarca ve sımdı o tarıh hakıında aldıgım bılgılere gore gfb'nın kurulus tarıhı dıye duydum..sımdı aldıgım bır duyuma gore de anelka samsun macında yok.bırdahakı macda kadılkoyde saha cıkacakmıs(gızlı bılgı):)
Savaş Özmen
07-02-2005, 02:47
TGRT deki Futbol Zamanı na Baliç R.Madrid teyken takım arkadaşı olan Anelka hakkında yorum yaptı.Baliç; R.Madrid de Anelka nın söylenenlerin aksine uyumsuz biri olmadıgını ve eger Anelka kendi üzerinde bir baskı hissetmediği takdir de Fenerbahçe de başarılı olabileceğini söyledi.
Anelka yı tabii ki Baliç kadar iyi bilmiyorum! :P ama sanki Anelka ya baskı yapılmaması konusunda haklı gibi geliyo bana
Emre Oruç
07-02-2005, 02:55
Önümüzdeki 3 hafta Kadıköy'de.Bence bu 3 haftada Anelka beklenen patlamayı yapacaktır.Tabi medya bizi rahat bırakırsa.
Murat Toktaş
07-02-2005, 17:35
dun telegolu seyredenler varmı bılmıyorum ama ben gene cok guldum...bu program benı hep gulduruyor...adamlar ergun gursoya yaranmak ıcın rıberyi anelka ıle bır tuttular ve rıberyıbuyuk bomba bır transfer olarak degerlendırdıler...ya tamam adam genc olabılır, lyon ıstemıs olabılır ;D ama bu kadarda olmaz...
allahım sen aklıma mukayyet ol...
Murat Ünlü
07-02-2005, 19:35
komiksin gürsoy.
Faruk Can
08-02-2005, 15:06
Anelka sakın gülme ha ciddiyete devam , bak Kemal güldü neler yazıldı sana da yazarlar
Bir dost.......................... ;D ;D ;D
Tanalp Kaptan
08-02-2005, 19:17
bilmiyorum tv de gördünüzmü......!!
fransanın en çok satan spor dergisi ANELKAYI bu ayın sayısına kapak yapmış wetam 4 sayfa ayırmış FENERBAHCENİN büyük bir takım oldugundan we daumun görüşlerinden bahsetmiş feneruım un fotoları konmuş.......
fransayı ribery nin transferiyle salladıgını söyleyen 6s li amcalara sormak gerek neden hiç ribery bahsetmemiş???
Onur Erülker
29-03-2005, 15:24
Bu soruyu soruyorum çünkü medyada bazı densizler Anelka'nın o muhteşem kariyerini görmeksizin dünyada sorsan hiç kimsenin tanımadı Ribery ile karşılaştırma gafletine düşüyorlar.Aslında onların bu talhsizliği yapmaları doğal.Gelmez deyip!gelen futbolcular kervanına Ortega ve Alex ten sonra bir yenisi eklendi.Hasetlerinden ne dediklerini kendileride bilmiyor.Benim takıldığım nokta Fenerbahçeli olduğu sanılan yazarların biri kalkıpta bu karşılaştırmaya yuh çekmiyor.Burada görev yine FB taraftarına düşüyor.Arkadaşlar daha kavrayamadık ama Anelka çok büyük bir isim.Anelka hakkındaki görüşlerinizibekliyorum.
Savaş Özmen
29-03-2005, 16:16
Bu sene çok önemli bir şampiyonluga gidiyoruz ve biz taraftarların yapması gereken butun takıma sahip çıkmaktır ki bunda şüphesi olanda yok herhal!!!
yıllarca Fenerbahce ye emek vermiş bir Rüştü ye bile kötu oynadıgı zaman bile sahip çıkmayanlar warken,Deniz i,Selçuk u yuhlayan bi zihniyet varken hele hele maçta 'niye guldu' diye Kemal i Fenerbahce düşmanı sayanlar varken,bizlerin Anelka ya sahip çıkmamızın hiçbir anlamı olmuyor!!!
Serkan Özen
29-03-2005, 17:04
Anelka'ya sahip çıkalım çıkmasına ama sırf güzel bir kariyeri var diye Anelka'ya sahip çıkıp kariyerinin başındaki Selçuk, Deniz, Serkan, Önder, Mahmut gibi oyuncularımızı yuhlarsak sadece yaplan transferin büyüsüne kapılıp takımımızı unutmuş olmaz mıyız? Anelka'nın da çok pasif oynadığı hatalar yaptığı maçlar var ama Anelka hiç yuhlanmıyor. Yuhlanmalı demiyorum ama Selçuk, Mahmut gibi genç futbolcularımızı yuhlayan zihniyet Anelka'yı bir kez olsun yuhlamıyor çünkü onun adı ANELKA. O transfer bombası. Gönül ister ki kimse hiç bir futbolcumuzu yuhlamasın ama hiçbir futbolcunun da dokunulmazlığı olmasın.
Anelka'ya sahip çıkalım ama diğer oyuncularımıza - sahip çıkmasak dahi - en azından yuhlamayalım. Yuhlayanları uyaralım.
Anelka'nın Ribery'le kıyaslanmasıyla uğraşmayalım. Şahsi görüşüm Ribery o paraya alınabilecek en iyi oyunculardan biridir. Gerçekten Galatasaray'ın son yıllarda yaptığı başarısız transferlerin aksine genç ve takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu ama ne Alex'le ne Anelka'yla karşılaştırılamayacak bir oyuncu. Bırakalım onlar Ribery de ısrar da etsinler bu ligin en kaliteli oyuncuları bizde. Bunu kendileri de biliyor. Biz kendi oyuncularımıza moral verelim, mabedimizde onları var gücümüzle destekleyelim. Potansiyel skora yansıyınca kupaları alan takım biz olacağız.
Baran Bildirim
10-04-2005, 13:46
Anelka, gunden gune daha iyi oluyor. Ayagında iyi top tutuyor. Bu mactada cok pozisyon hazırladı. Golde de Luciano kafayı vurduktan sonra hemen egildi, *bir detay gibi gozukebilir ama arkadasının atacagı bir golu defans oyuncusuymus gibi kesen cok forvet oyuncusu gordugum icin Anelka'nın bu olumlu hareketini belirtmek istedim. Ayrıca, golde cabucak egilmesi kaleciyi de sasırtmıs olabilir. Gelecek sene daha da iyi olacagını dusunuyorum. Ozellikle seneye Avrupa maclarında deplasmanda oynadıgımızda uzerimize gelen rakiplere karsı kontraataga cıktıgımızda cok yararlı olacagını tahmin ediyorum.
sana tamamiyle katılıyorum...
Fatih Özpınar
14-04-2005, 03:29
*Büyüle bizi Nicolas Anelka...Beşiktaş maçında öyle bir oyna ki seni John Carew'le, Frank Ribery ile ( ki 2 hafta da balonu sönmüştür) karşılaştıranlar ne kadar büyük bir gaflet de olduklarını anlasınlar. Nouma ile seni aynı kefeye koyan camiaya maç günü öyle bir futbol dersi ver ki hem biz Fenerbahçeliler hem tüm TÜRKİYE sana tekrar hayran kalsın. Haydi Anelka ! O gün senin günün olsun.
Hasan Muradoğlu
28-05-2005, 15:00
dün akşam attığı golden sonra hala anelka'nın klasını tartışan adamlara ben futbol yorumcusu demem...
gerçi hoş onlar ortega'yı bile tartışıyorlardı ya neyse ;)
Erman Gören
28-05-2005, 15:09
ya adam gol atıoda hiç koşmuo .. alex te koşmayınca çok açık weriyoruz orta sahada .. ayrıca takımda anelka ya ayak uyduracak adam yok .. anelka çalımlıo 2-3 kişiyi pas werio tuncay a topu tribüne dikio , duwar pası yapcak pas werio koşuo topu alamıo .. ben anelka gibi büyük bi futbolcu olsam sıkılır bırakırım walla .. takımımıza bence daha kaliteli futbolcular alınmalı ..
Onur Bilgin
28-05-2005, 17:46
dün akşam attığı golden sonra hala anelka'nın klasını tartışan adamlara ben futbol yorumcusu demem...
gerçi hoş onlar ortega'yı bile tartışıyorlardı ya neyse ;)
ya millet imza diyince kızıyo ama bu laflara daha ne yorum yapmaya gerek var ki.
fazla söze gerek yok.imza kere imza ;)
Muhammet Budak
29-05-2005, 18:28
ya biz basını bırakalım onlar hep bizim düşmanımız!
anelkaya gelince tartışacak hiçbir yanı yok ermana katılıyorum azıcık pres yapsa daha iyi olur!!!
Fatih Göğebakan
29-05-2005, 23:56
Anelka bize çok yararlı olacak çok.Özellikle şampiyonlar liginde inanılmaz şeyler yapacağından hiç şüphem yok....
Çok kLaS adam yaw......................
Erman Gören
30-05-2005, 01:20
anelka çok klas ztn ondan korkuorm ben .. takımda ona ayak uyduracak adam yok .. anelka maç başlıo 2-3 çalım atıo inio pas werio millet topla boş boş işler yapıo o da kopuo direk maçtan .. sonra herkes dio ki anelka güçsüz maçın başında koşuo sonra yoruluo fln .. bence alakası yok .. adam koşuo pas werio çalım atıo ama bakıo ona ayak uyduran yok bırakıo ondan sonra kafasına göre takılıo .. Türkiyede fb maçı nslsa kazanıo die düşünüyordur heralde .. şimdi anelkanın yerinde ben olsam bende koşmam .. düşünsene sen o kdr uğraşıyosun sıfıra iniosn orta açıosn tuncay boş kale yerine her seferinde topu tribüne dikio .. adam duwar pası yapcak werio topu koşuo serkan balcı nobre hiç farketmez hepsi topu 20 m. ilerisine atıo .. adam da sonra kopuo tabi maçtan .. anelka nın ilk önce oynanan futboldan zewk alması lzm bence koşması için fln .. öle düşünüorm ben ..
Mahir Yeşil
31-05-2005, 00:48
bence anelka markaj altında bile topla buluşmayı bilen bir oyuncu.. avrupada ve türkiyedeki derbilerde en çok bu özelliğiyle faydası dokunacak takıma.. pres yapmayı da sevse biraz..
Barış İlhan
31-05-2005, 02:27
anelka fenere turkıye lıgı ıcın gelmedı. bunu herkes bılıyodur sanırım. o yuzden pek sallamıyo lıgı. ama samp. lıgınde çok basarılı olcak dıye dusunuyorum...
Onur Çelik
31-05-2005, 18:25
anelka tartısılmaz ama oyntıldıgı yer tatısılabılır bence dunyanın tanıdıgı bı fovetı sag kanat oynatmak sacma gelıyo bana
Alper Çakır
31-05-2005, 21:21
Eskiden Eric 'The King' Cantona vardı
Şimdi de NIC 'THE KING' ANELKA var ;)
Volkan Peri
11-09-2005, 13:07
Görmek istediğimiz Anelka yı seyrettik sonunda Ankara spor maçı Anelka nın dönüşünü müjdeledi bizlere biraz daha takımın onunla onunda takımla oynamaya alışması gerekiyor herhalde. Ş.L. öncesi Anelka nın forma girmesi cok sevindirici Ş.L. bundan daha iyisini yapıcağına inanıyorum.
Hakan Sert
11-09-2005, 17:49
Anelka istedigi zaman neler yapacagini gösterdi. neler yapabilecegi konusunda benim süphem yoktu gerçekten çok yetenekli. Ama dün aksam benim kafama takilan nobre ile olan uyumsuzldugu idi. Aralarinda bir sorun var gibi geldi bana çok uygun pozisyonlarda nobre'ye pas vermedi ve nobre de bence hakli olarak sinirlendi. Bu sorunu umarim birlikte çözerler...
Ufuk Peker
12-09-2005, 15:47
Anelka istedigi zaman neler yapacagini gösterdi. neler yapabilecegi konusunda benim süphem yoktu gerçekten çok yetenekli. Ama dün aksam benim kafama takilan nobre ile olan uyumsuzldugu idi. Aralarinda bir sorun var gibi geldi bana çok uygun pozisyonlarda nobre'ye pas vermedi ve nobre de bence hakli olarak sinirlendi. Bu sorunu umarim birlikte çözerler...daum da bu sorunu görmüş olmalı ki basın toplantısın da buna değinerek"bencil oynamaya bir son vermeliyiz"diye bir demeç verdi.zannedersem kısa sürede çözülecek bir sorundur ve öylede olur .ikiside iyi oyuncular ve ikisinede ihtiyacımız var.
Can Sezici
13-09-2005, 00:09
yarın herkes görecek anelka kimmiş....tüm yorumculara kapak olacak
Yusuf Ucuz
16-09-2005, 18:01
düyanın en iyi 5 forvetinden biriiiiiiiiiiii........................ TARTIŞILMAZ.
Ufuk Peker
16-09-2005, 18:06
ama şu milan maçında birde şu son vuruşlarda ekili olsaydı ilk 3 forveti arasına girecekti
Volkan Peri
17-09-2005, 19:32
Anelka nın hergecen gün daha iyiye gittiğini görmek cok sevindirici bence henüz kapasitesinin %70 yle oynuyor bu formuyla bile bjk macına damgasını vurucağına inanıyorum. Hadi Anelka bu maçların adamı olduğunu göster herkese.
Ercan Kibar
17-09-2005, 20:42
bence hala yuzde 50-60 civari kapasitesini kullanabiliyo...bu adam hazirlik kampi geciremedi...su an hazirlaniyo..yuzde 70-80 oldugu zaman zaten kasip kavurur ortaligi...
Hasan Muradoğlu
18-09-2005, 23:07
did you see anelka,man?
right in the air...fışşştt :o
Emre Bağlı
18-09-2005, 23:45
anelka anelka
nicolas anelka
Nuri Çelik
19-09-2005, 00:06
Seni kim durduracak bu ligde Bilal?_? Teşekkürler herşey için yüreğini ortaya koyduğun için inandığın için...
Erdem Şap
19-09-2005, 00:31
anelka ayıp edıyo ama abı bu kadarda olmazkı boylede takılmazkı
Onur Aloğlu
19-09-2005, 00:32
Daha halen golden sonra sevinmediği tartışılıyor oynadığı top değil de... Ayıp ya
Semih Karaca
19-09-2005, 00:46
süperdi bu gece.Koray yerlerde çimenleri saydı onun sayesinde. bu kadarda yapılmazki ayıp ya:-)
Okan Külekçi
19-09-2005, 00:49
' anelka,kendisi ile ilgili çıkan transfer haberlerinin hatırlatılması üzerineyse'ben hala buradayım ve beni oynarken gördünüz'cevabını verdi'
* * * * * * * * * * * * *antu
* * * * * * ;Ddaha hiç bir şey görmediniz.... ;)
* * * * * * * *
Ozan Ercan
19-09-2005, 01:01
Korayla İbrahim bu gece oturup birlikte ağlarlar heralde :)
Nuri Çelik
19-09-2005, 01:12
Korayla İbrahim bu gece oturup birlikte ağlarlar heralde :)
sabaha kadar içmeleri lasım kederden ama Kandil naparlar bilemem artık :D
Hakan Sert
19-09-2005, 01:57
Bence diger klüpler federasyona bas vurup anelkanin bu ligte oynamamasini isteyebilirler. adam gerçekten çok fazla bu lige:)
Ramazan Büyük
19-09-2005, 03:13
penaltı pozisyonu öncesi çalımları ben bugüne kadar hiç bir yerde görmedim. Yok böyle bişey. daum yine 4 ayağının üstüne düştün. Buseneki şampiyonlukta Anelkadan gelecek.Belli oldu ;D
Hasan Muradoğlu
19-09-2005, 14:40
selamün aleyküm
ve aleyküm selam
nasıl koydu ama
bilal abdüsselam ;)
Yusuf Sünbül
19-09-2005, 15:04
Bence diger klüpler federasyona bas vurup anelkanin bu ligte oynamamasini isteyebilirler. adam gerçekten çok fazla bu lige:)
Harika yaaa... başka söze gerek var mı?
Ufuk Peker
19-09-2005, 18:36
anelkanın resitalı gerçekten de muhteşem di.hele o tesbih dizermişcesine eziktaşlıları dizişi bir harıkaydi.attığı gol zaten bu lige busezon damgasını vuracağım dedirten bir goldü.10 metrede koraya 5 metre fark atması müthiş bir olay.herkese nazire yaparcasına oynadığı maçtan ve bizi sevindirdiğinden ötürü teşekkürler anelka.
Fatih Ünlü
19-09-2005, 18:51
işte futbolcu dediin böle olur bide penaltıyı anelka kullansaydı süper olacaktı ama
Burak Çankaya
19-09-2005, 23:11
şiir gibi oynuyor adam nazar değmesin..
Serkan Özen
19-09-2005, 23:48
Sana inanmam yaklaşık 20 resmi maç sürse de bu şekilde inanmaya başlamak gerçekten çok güzel. Artık senden Milan maçındakinden daha kötü performans istemiyorum. Neler yapabileceğini göstermen gerektiğine bir inansan o kadar şaşırtacaksın ki insanları. Ve beni kendinle öyle bir barıştırdın ki... Şampiyonlar Ligi'nde de lütfen böyle inançlı oyna.
Can Yıldan
19-09-2005, 23:52
http://www.myanmargoal.com/images/Nicolas%20Anelka14.jpg
tek yorum ŞANLI FORMA ONA ÇOK YAKŞIYOR ! ..
Nuri Çelik
20-09-2005, 23:31
Anelka Hükmeder
http://img259.imageshack.us/img259/9233/anelkahukmeder1vf.jpg
Aydın Delbesoğlu
20-09-2005, 23:45
anelkanın bilek hareketlerini hayranlıkla izliyorum avrupada ondan çok şey bekliyorum ve psv yi boş geçmeyeceğinden eminim
Şabettin Doğan
21-09-2005, 00:08
milan ve bejdaj maçında yaptıklarını tekrar tekrar izliyorumda bence anelka insan değil insan üstü bir varlık ;D
Can Yıldan
21-09-2005, 00:36
Anelka Hükmeder *
http://img259.imageshack.us/img259/9233/anelkahukmeder1vf.jpg
süper olmuş ,)..
Hasan Muradoğlu
21-09-2005, 11:13
anelka gol attıktan sonra sevinmiyor diyenler için.... ;)
Anelka_Manchester_City_-_Manchester_United.mpeg (http://rapidshare.de/files/4583978/Nicolas_Anelka_Manchester_City_-_Manchester_United.mpeg.html)
lütfen biri bunu bilgin gökberk'e göndersin :)
Ufuk Peker
21-09-2005, 16:23
fb tvden dün izlediğim sabah spor haberlerinde anelka için şu haber vardı.anelkaya n.unıted dan bizim ödediğimiz paranın iki katı teklif gelmiş.yönetim kurulu da bunu başkanımıza söylemiş.oda anelkaya idmanda sana güveniyoruz bizim güvenimizi boşa çıkarma demiş.ve anelka da bizi sevindirerek herkesin güvenini kazandı.
Can Yıldan
21-09-2005, 17:00
Anelka_Manchester_City_-_Manchester_United.mpeg (http://rapidshare.de/files/4583978/Nicolas_Anelka_Manchester_City_-_Manchester_United.mpeg.html)
tahmin ettiğim gol ise bu süper ;)..
Berk Aymete
21-09-2005, 17:33
Arkadaşlar şimdi internetten Sabah gazetesinden okuduğum haberi ileteyim:
SABAH aracılığıyla sarılacivertli taraftara seslendi: "Bana Nicolas ya da Nic diye bağırsınlar. O zaman tam coşarım..."
Bence denemekte yarar var :)
Erdinç Zaman
21-09-2005, 18:40
http://img359.imageshack.us/img359/7305/background3yq5pz.gif
kaynak.antu.com
Aycan Yağanoğlu
21-09-2005, 19:03
işte aynen maçın özeti
Kerem Çalkılıç
22-09-2005, 15:22
Anelka botox yaptırmış ondan gülemiyormuş. :P
Anelka: Büyücü-2
Nuri Çelik
22-09-2005, 16:23
golü attıktan sonraki sewinci cok hosuma gitti bizimde bir tribünün Alex'e yaptığı gibi Nic'e destek wermesi lasım sanırım bu daha da ateşler...
Mustafa Akdoğan
22-09-2005, 17:42
anelka gbi bi forwet daha önce türkiye topraklarına ayak basmadı diyorum daha da bişi demiyorum!
anelka ile youla yı karsılastıran kazım kanat'a ne diceksiniz??ben bişi yazcaktım ama burda gösteremezler herald?:)
Yusuf Sünbül
22-09-2005, 19:40
Anelka'yı (Daha iyi ve faydalı olması için) Her maç'tan önce Türbün show'a katmak lazım!Desteklendikçe coşacak,coştukça atacaktır.Allh nazardan saklasın,inşallah sakatlanmaz.
Bu arada İTAAT ET fotoğrafı Herkese,herşeyi anlatıyor.Tebrikler.
Kadir Fidan
23-09-2005, 04:10
Beşiktaş maçından sonra yorumculardan Bilgin Gökberk "Anelka golü attıktan sonra bile gülmüyor. Bunun için büyük takımlarda kalamadı" dedi. Ne diyorsun?
Maç bitmemişti. Sevineceğim, güleceğim, sonra 2-1 kaybetsek ne olacak? Ayrıca Beşiktaş seyircisine de saygı duymak gerek. Bir de konsantrasyon. Gol sevinçlerinde kontrollü olmam gol attım diye mutsuz olduğum anlamına gelmez.
helallll :)
Fatih.Celik
24-09-2005, 23:44
anelkanın gol sevinci mükkeemmmeeeeeeeellllllllldi appiah ayakkabların tozu aldu golüde bacak arası attı adam kendine geldi...korkulan takımız olma yolundayızzz....harikasın anelka...
Barış İlhan
24-09-2005, 23:52
kocum gıttıkce acılıyo.
macın basında penaltısını vermedi serefli selcuk derelı. sonra 75 e kadar karnımız ağrıdı. allahtan alex var...
Bilgin Gökberk sevınsın artık anelka asıstten sonra guldu :)
Erdinç Zaman
24-09-2005, 23:58
Anelka ben sana kurban oluyum ya
Tufan Avşar
25-09-2005, 00:36
:) Daha da iyi olacak inşallah. Nazar değmesin
İlker Kökdemir
25-09-2005, 00:43
Her Yıl Birileri Takımı Sırtlayıp Başarılı Olmasında Önemli Rol Oynuyor.Bu Seneyede Damgasını Bu Futbolu Oynamaya Devam Ederse NİCOLAS ANELKA Vurur.İnşallah Bu Oyun Şampiyonlar ligi Maçlarınada Yansır.
Esra Delibalta
25-09-2005, 00:45
anelka anelka nicolas anelka.... :)bu adam müthiş bişi ya....
Murat Çakmak
25-09-2005, 01:09
Arkadaşlar sevinin,sevinin.Şahsen ben uçuyorum.
Abi yok böyle bi adaam yaaa :o
Tek kelimeyle müthişşş bi herif ve Fenerbahçede.Budur işte beyler bayanlar,ne diyebilirimki.On numara oooooonnnn... ;) ;) :D
Melih Çetingöz
25-09-2005, 19:58
yavaş yavaş kendini buLuyor ve bizi coşturmaya başLıyor..souness saLağı, gargameL ve değerLi(!) Türk basını yeterince kafasını karıştırmıştı adamın..son üç maçtır çok iyi..ama aneLka daha bu değiL..geLecek maçLarda göreceğiz inşaLLah.. :)
Forum Yönetimi
25-09-2005, 20:52
yavaş yavaş kendini buLuyor ve bizi coşturmaya başLıyor..souness saLağı, gargameL ve değerLi(!) Türk basını *yeterince kafasını karıştırmıştı adamın..son üç maçtır çok iyi..ama aneLka daha bu değiL..geLecek maçLarda göreceğiz inşaLLah.. :)
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Onur Aloğlu
25-09-2005, 23:21
Sevgili arkadaşlar bu trt de pazar günleri olan spor programının kel yorumcusu kimdir? Anelka iki hafta önce sevinmediği için "problemli, psikolojik bir oyuncu" ( o neyse) dedi. Bu haftada "iki hafta önce sevinmedi bu hafta sevindi işte Anelka'nın problemi bu, Anelka psikolojik bir oyuncu!!!" dedi. Bu adam yaptığı bu yorumlardan para alıyor değil mi? Dengesizlik parayla mı? Hayır bedava olduğu gibi bir de üstüne para alabiliyorsunuz. trt...
Serkan Özen
25-09-2005, 23:48
Bilgin Gökberk olması lazım. Kendisi uzun sürelerdir CNN Türk'te Pivot programını sunuyordu. O yüzden da yorumlarını ne derece ciddiye almak gerekir bilemiyorum ;)
Aycan Yağanoğlu
26-09-2005, 17:44
Evet zaten selçuk yula çok doğru tespitlerde bulunuyo takıma yakın olduğu için.Anelka konusunda da haklı çıktı.İyi ki satılmamış Nicomuz
Burak Arulad
28-09-2005, 10:56
önümüzdeki haftalarda daha da iyi olacaktır özellikle psv maçında ondan gol bekliyoruz...
Arif Şahin
28-09-2005, 12:41
Bigin Gökberk futbol yorumcusu değil,basketbol hiç değil, sunucu bile değil. cnn'de bi programda Hidayet'in lafını kesti kırk kere. Hidayet de "lafı ağzıma tıkadın" diyerek teli kapadı. bu ve buna benzer bi çok olayı var. tim duncan ve henry de gülmüyo. hem Anelka gülmese ne olcak? illa laf etcekler şu adama ya
Ufuk Peker
28-09-2005, 18:07
anelka anelka nıcolas anelka umarım kadıköy bu gece bu seslerle yıkılır.selamun aleykum ve aleykum selam nasıl koydu ama bilal abdul selam.inşallah bu günde bizi çoşturur dualarımız fenerbahçe ile olsun amin.
Tufan Avşar
29-09-2005, 02:56
Anelkaaa Anelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) yürü be :)
Hasan Muradoğlu
29-09-2005, 11:42
nic the king...
Anelka est celui
He is the one
Anelka est le meilleur
He is the best!!!
olay budur...
Fatih Göğebakan
29-09-2005, 12:06
İyiki varsın! Nic Nic Nicolas......................
Dünkü muhteşem oyuuna bir de gol yakışıtrdı ama olmadı..şlk 04 'e patlayacak benden söylemesi:)
Onur Erülker
29-09-2005, 12:12
Dün Nicolas mükemmel oynadı.Geçen sene şampiyonlar liginin en iyi defans oyuncularından Lamey,Alex Anelka karşısında manyaklaştılar.İyiki varsın Nicolas...
Murat Ünlü
29-09-2005, 13:22
javssssssss nicolassssss
Hasan Muradoğlu
29-09-2005, 13:38
kadıköyde mutlu bir fransız...nicolas anelka :D
Erhan Dikmenli
29-09-2005, 14:05
sahada bir kara yılan vardı dün akşam psv savunmasının içine yılan gibi kıvrılarak ve bır jaguar gibi hızlı girince gollerın gelmemesi için hiç bir sebeb kalmamıstı teşekkür ANELKA
Ufuk Peker
29-09-2005, 15:20
alex e alda at dediği pas ile büyüklüğünü birkez daha göstermiş oldu teşekkürler bilal abdül selam nıcolas anelka
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.