PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Sivasspor (Turkcell Süper Lig 23. Hafta Mücadelesi)

Ozan Ercan
03-03-2007, 01:22
4 Mart 2007 Pazar 19:00

Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadyumu

Mac basligi acma gorevini Servet`in elinden (c)aldim ama Genclerbirligi macindaki gibi umarim benim actigim baslikta guzel bir galibiyet daha aliriz.

Skor tahminim 3-1 :)

Başar Kantar
03-03-2007, 01:31
ne olursa olsun 3 puan bizim olsun....skor öenmli değil...

Selçuk İnce
03-03-2007, 01:31
4-1 alırız

Servet Güldeş
03-03-2007, 02:27
Mac basligi acma gorevini Servet`in elinden (c)aldim ama Genclerbirligi macindaki gibi umarim benim actigim baslikta guzel bir galibiyet daha aliriz.

Düzenli olarak maç başlıklarının açılmadığını farkedince bari her zaman açayım da kullanıcılar fikirlerini yazacak bir yer bulsunlar diye kendime görev vermiştim...

Ama senin ve diğer arkadaşların başlık açmasına çok sevindim...

Maç içinde Fenerbahçenin rahat kazanacağı bir maç...

Sadık Özel
03-03-2007, 14:58
Bence fenerbahçe bu saatten sonra kadıköyde puan vermez..Önemli olan deplasmanlar bence..sivas engelini gollu geçeriz

Serhat Özcan
03-03-2007, 17:39
wallahi artık takıma çokda fazla inancım kalmadı,maça gelince volkanın oynayıp oynamıyacağına bağlı ki oynicak o yüzden hiç mi hiç bilmiyorum ne olur bu maç...

Başar Kantar
03-03-2007, 18:17
wallahi artık takıma çokda fazla inancım kalmadı,maça gelince volkanın oynayıp oynamıyacağına bağlı ki oynicak o yüzden hiç mi hiç bilmiyorum ne olur bu maç...

yaaaa dostum neden bu kadar karamsarsınız analamış değilim....Fenerbahçe taraftarı her zaman metanetli olmalı...başını dik tutmalı...iki tane talihsiz maç geçirdik diye bütün sezondan umut kesildi hiç bir anlama veremiyırum bun ben yaaa...(bu arada sitemim herkese dostum tek seninel ilgili değil..)

Hakan Ateşler
03-03-2007, 19:27
ben de karamsarım, rakiplerin puan kaybetmesinden bir türlü yararlanamadık.lig bitmişti şu an.dolayısıyla yarın ne olur bilmiyorum. defansta kim oynayacak lugano yok edu sakat deniyor.umarım kazanırız, umarım başar arkadaşımın dediği gibi olur...

Hakan Ateşler
03-03-2007, 22:04
artık yenelim yarn akşam bunu değerlendirelim bjk şampi şarkıları sölüo onlar 2 hafta sonra kaybeder zaten puan gsnin kaybetmesi çok ii oldu da yarn mutlaka kazanmamız lazımm

Oğuzhan Keleşoğlu
04-03-2007, 00:29
bu takım şampiyon olacak. eleştiriler bir yere kadar. köstek değil destek olmalıyız

Başar Kantar
04-03-2007, 10:33
Bu maçı kazanmak zorundasın!

kazanacaklar içini ferah tut yeterki...

Yasin Çıkrıkçı
04-03-2007, 12:18
kesinlikle kazanmamız geren bir maç.geçen hafta bjk ve 6s puan kaybetti yenildik bu haftada öyle olmamalı. artık yeter! bizim futbolcularda bişeylerin farkına varmıştır sanırım.bazı şeylerin farkına varıp farkına vardıkları şeylerinde biliciyle sahaya çıktıklarında bizim için kazanılmayacak bir maç yok bu maçta onlardan biri olur.fener koy koy koy!!! artık ye-ter koy!!! bu arada bence mabedde en az maç kadar önemli olan bişi daha var..migros...

Yalçın Ateş
04-03-2007, 12:44
Yeneceğiz başka yolu yok ....
Volkan gol gol goll:D

Orhun Can
04-03-2007, 20:46
Aferin çocuklar. Fenerbahçe zorlu Kadıköy Deplasmanında 1-2 mağlup.

Hakan Ateşler
04-03-2007, 20:51
ssaçmalıyorlar, hiç bir şey yapmıyorlar seyirci haklı olarak sus pus 50 bin kişiyi kontrol edebilsem hepsinin dışarı çıkmasını sağlardım.işkence yapıyorlar hepimize, yeter artık, oynamayan futbolcu istemiyorum koşmuyorlar, mücadele etmiyorlar şaşkınlıklar içinndeyim.aziz yıldırım hop oturup hop kalkıyor yok yok yokk hiç ümit yokkk

Cem Esmer
04-03-2007, 20:53
Abi anlamıyorum ben şimdi maçı izleyemiyorum izleyen arkadaş varsa allah rızası için söylesin bu SErdar hatalı mı gollerde nasıl iştir anlamadım!!!

Cem Esmer
04-03-2007, 20:53
Bide bizden giden niye bize mutlaka gol atar,Servet ne işin var senin golle git kaleni savun ya

Cem Esmer
04-03-2007, 20:54
Umarım Semih Yerine Deivid almaz oyuna şimdi

Cem Esmer
04-03-2007, 20:58
Sanki şarttır en yakın takipçinin puan kaybettiği hafta puan kaybedip herşeye rağmen puan farkını azaltmakda böyle şaçmalıyor bizim oyuncular gene.

Hakan Ateşler
04-03-2007, 21:02
serkan bişi yapmıyor, aurelio yok ööle bakınıo, appiah ööle tuncay koşmayı bırak yürümüo, serdar ın yapıcağı hiç bişey yok can arat uyudu 2. golde ilk gol de frikikten çaktı adam iştee...hikayeyiz.bilerek yaptıklarını falan düşünücem artık bu kadar saçmalanmazz

Emre Çevik
04-03-2007, 21:20
ben appiahı sag kanatta ve bu takımı bu sekilde oynatmayı basaran zihniyete,ceza almak pahasına da olsa,küfrederim !!!

Cem Esmer
04-03-2007, 21:24
Gooooolllllllllllll
işteeeeeeeee

Cem Esmer
04-03-2007, 21:25
Helal Mehmet Yozgatlı sana çok güzel goldü!!! :D

Orhun Can
04-03-2007, 21:35
yahu deli olmamak işten değil bu nedir. Mehmet otururken kulübede serkan ilk 11. Ah mehmet atma o golü kurtarma şu zico'yu.
[Bu arada servet Kornerden gelen topu kafayla gol attı]

Cem Esmer
04-03-2007, 21:42
Beyler Korkarım Bu Maç 2-2 biter maç Dakika 85 ama pek umutsuzum

Orhun Can
04-03-2007, 21:43
Serdar
Serkan Can Önder Ümit
Appiah Tümer Aurelio Tuncay
Alex
Kezman
ilk 11'imiz .

Aurelio <-> Mehmet
Tümer <-> Semih
değişiklikleri oldu.
skor 2-2 son 5 dakika

Cem Esmer
04-03-2007, 21:44
Ben böyle 100.yıl takımının,Nasıl iştir ya Sivas'ı Kadıköyde yenemiyoruz

Aycan Yağanoğlu
04-03-2007, 21:46
ben hayatımda böyle defans görmedim
ben hayatımda böyle teknik direktör görmedim
ben hayatımda böyle hakem görmedim

Emre Çevik
04-03-2007, 21:48
abi her izledigimiz macta gerilmek zorundamıyız?!?!?!

Cem Esmer
04-03-2007, 21:51
abi her izledigimiz macta gerilmek zorundamıyız?!?!?!

Daha ne kadar Gerileyebiliriz ki! :(

Cem Esmer
04-03-2007, 21:54
Ya nasıl iş Saraçoğlu'nda Puan Kaybedilir Mi Ya!İkinci Yarı Başladı Başlayalı Kazandığımız Puandan Çok Puan Kaybettik!!!!!

Hakan Ateşler
04-03-2007, 21:55
ben hayatımda can arat gi,bi bir defans görmedim ne milli takımı ne fenerbahçesi ya git kardeşim oynamayı öğren baliliyle 3 4 kere yan yana pozs. yaptı kendine yaa, vur şu topa hala yanına alıoki balili geçsin die, tuncayı gören var mı, kezman aaldığı 3 milyon haram olur inşallah, serdar olmasa 5lik maç bu, yazık her seye yazık...appiah berbat bitmişiz arkadaşlar sivası yenemiyoruz. bunun bjksi var trabzonu var samiyeni var bursa deplasmanı var 6 puan iner 9 puan farka çıkarr, saçmalık takımızz, aptallarrr

Erdinç Zaman
04-03-2007, 21:55
Ve yine puan kaybettik ...Yeter artık ya

Hakan Ateşler
04-03-2007, 21:57
Ve yine puan kaybettik ...

çünkü aptal bir takımımız var , çünkü şımarık bir takımımız var tuncay golü atıo hala reklam panosunu tekmeliyor, işine baksana sen ya, şımarık, hiç bir şey de yapmadı

Ozan Ercan
04-03-2007, 22:01
Sinir hastasi olup cikicam Fener boyle devam ederse..

Muzaffer Eken
04-03-2007, 22:04
Vallaha billaha kafayı yedirtecek bu takım insana.

Murat Karaman
04-03-2007, 22:08
Zico'nun ve Samet'in doğum günleri kutlu olsun..Yok mu elinde o güzel anların görüntüleri olan?Brezilya usulü.. :cool:

Cem Esmer
04-03-2007, 22:11
Yeter Ya Lideriz Sözde Ama HAla Kahroluyoruz Takımımız Sağolsun!!!

Murat Karaman
04-03-2007, 22:13
61 yada 62.Dk'da sanırım Kezman'ın kaçırdığı bir pozisyon sonrasında Mahmut Uslu'nun tepkisi birçok şeyi anlatıyor gibiydi..

Tühh..

İsmail Kelebek
04-03-2007, 22:14
bu sitede hakaretlere izin verilmeli bu saatten sonra.üniversiteli olması farketmiyo taraftarın.bu takıma herkes hakaret yağdırıyor.burada yazamamak olsa olsa lafı boş boş dolandırıp anlamsız tartışmalara sebep olur.takımına sinirlnene içinden onlarca şey geçiren adam buraya gelip sinir olmamak elde değil diyerek kendini ifade edemiyor.bu oyuncuları bu takıma getirenleri bu ekiple birlikte yurtdışına sürmek lazım.aziz yıldırım bırak artık yeter ettin 100. yılımızın içine.100. yılda yaptığın değişikliklerle zaten kötü olan takımı iyice yerin dibine soktun.bu geçen sene galatasaraya şampiyonluğu kaptırmış korkak takım bu korkuyla başarılı falan olamaz.anlamadın anlayamadın ya da anladın fakat elinden bir şey gelmedi.kimseyi uyutmaya hakkı yok bu yönetimin.o stada maçı izlemeye gidenler bunu mu hakediyor.bu durumda bile takımını yalnız bırakmayan bu taraftar kitlesini sömürmeye hakkınız var mı?yazıklar olsun...radikal değişiklik şart, değiştiremeyiz gücümüz yok diyosanız söyleyin bilelim.uyutmayın kimseyi.bu başarısızlıklar güven kayıpları takımın geleceğini yok ediyor.yönetimde değişikliğe ihtiyaç var.kökten çözüm gerektiği gayet açık.bu şekilde biz hiç bu takımla gurur duyamayacağız.şu aciz kadroyu fenerbahçe bünyesinde barındıran zihniyetin fenerbahçeliliğinden şüphe duyarım.

Alp Alper
04-03-2007, 22:38
destek diolar destek werıoruzzz..maca gelın dıyolar maca gıdıyoruz..ama bu yaptıklarınında bı sınırı olması lazım...BİZEDE BİRGÜN KADER GÜLER GÜLER İNŞALLAH!!!

Ethem Nostar
04-03-2007, 22:46
para veriorz,susmuoruz bağırıorz takım yenilirken bile bağırıyoruz,aradaki kilometreleri hiçe sayıp maça gidioruz,kart alıoruz forma alıoruz ama görüorum ki bişeye yaramıo.artık gerçekten yeter bu kadar işkence fazla.kötü dedik daum a şimdi takım amatör küme takımı gibi kondisyon tertip düzen yok.siz idmanlarda gidin doumgünlerinizi un yumurtayla kutalyın sezon sonunda umarım bizi üzmezsiniz gene.bişeyler değişmeli artık yeter duyun bizi.kadro kuruosun para harcayıp teknik direktörü daha hiçbir başarısı olmayan adama veriosun.100 yıllık takımı kimsenin böle rezil etmeye hakkı yok bu takım kimsenin tekelinde değil.keşke burda yazdıklarımızı okusalar da bize de kulak verseler.yeter artık gerçekten yeter!!!

Taylan Kallı
04-03-2007, 22:53
bilet fiyatlarının da zaten maşallahı var 1hafta gitsem dier hafta gidemiyorum maça maddi sebepler yüzünden fiyat arttıkça da bağaran taraftar sayısı azalıyo ki bu günlerde bize SEYİRCİ değil TARAFTAR lazım!!!
pierre zamanında nasıl da doluyodu tribünler takımda yıldız çok azdı ama SAVAŞIYORLARDII!!!

Ertuğ Aydın
04-03-2007, 22:56
aziz baba eger okuyorsan 60 ytl yap bileti
yapmazsan hatrim kalir
seneye de kombine 1 milyar olsun kale arkasi

Mehmet Çelik
04-03-2007, 23:05
Sevgili 1907ünifebli arkadaşlarım sizlerden 1 ricam olacak.mümkün olduğunca yarın okullarınıza ürünlerinizle gidin.gininki size söylenen sözleri insanların yüzüne oturtun.gerçek taraftar olduğunuzu gösterin.anlasınlar üzüntülü anda da sevinçli anda da nası 1 taraftar topluluğuna üye olduğumuzu görsünler ben eminimki yarın fbli olmayan herkes 1 laf söylecek.sizin en iyi cevabınız.ÜRÜN ÜZERİNİ GİYİNİZ...

Tabı sımdı dıyeceksınız hep destek tam destek yapıyoruz ama oynamıyorlar...Biz sefasını cektıgı gıbı CEFA'sınıda cekecegız daha LİG bitmedi ve suan LİDER'iz Aziz YILDIRIM istifa etse yenı yonetım belırlenmesi 1-2 ay alır ZİCO istifa ederse yada gonderırlerse yenı teknık adamın uyum sorunu olabılır...Onun icin bu yarısta tamımızı yanlız bırakmamak ve onu DESTEKLEMEK...

Murat Karaman
04-03-2007, 23:10
" Sivas kural hatası yaptı "

Fenerbahçe Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Sivasspor'un 4 oyuncu değiştirdiğini iddia ederek, kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Merkez Hakem Kurulu'na başvuracaklarını açıkladı. MHK eğer "kural hatası" oluştuğu yönünde bir karar alır ve bu karar da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanırsa, maç tekrar edilmesi gündeme gelecek.

Mosturoğlu, "Maçın başındaki esame listesinde Serdar Topraktepe ilk 11'de görünüyordu. Ancak bunu değiştirip Gürhan'la başladı Sivasspor. Futbol Müsabaka Talimatı'nın 25. maddesine göre, bu bir oyuncu değişikliği. Biz devre arasında müsabaka hakemlerine itiraz ettik bu konuda. Mahmut Uslu'da itirazımızı 4. hakeme iletmiş bu itirazımızı. Maçın 4. hakemi de Serdar'ın oyuna girmemesi halinde bunun bir problem olmayacağını söylemiş Mahmut Uslu'ya. Ama Sivasspor 3 değişiklik hakkını kullandı. Ayrıca Serdar'da oyuna girdi. Sivas 3 oyuncu değişikliği kuralını ihlal etti ve 4 oyuncu değiştirmiş oldu" dedi.

Mosturoğlu sözlerini, "Buna ilişkin itirazımızı maçın gözlemcisine yazılı olarak girdik. Bundan sonra federasyon karar verecek bu konuda. Önce MHK karar verecek kural hatası olup olmadığına. Daha sonra TFF bir karar verecek. Bu itirazı yaptığımıza göre ciddi bir kural hatası olduğuna inanıyoruz" diyerek sürdürdü.

Kaynak: superspor.com

Taylan Kallı
04-03-2007, 23:12
şu maçı farklı kazanacak bir takımımız olsaydı da böyle kural hatasıdır odur budur diye rakiplerimiz uğraşsaydı..

Erhan Şişli
04-03-2007, 23:17
Defol git Zicoooo!!!

Kezmanın veya Tuncayın boş kaleye atamadığı topları tabi ki teknik direktör sahaya girip atmayacak ama bu takım gittikçe kondisyon kaybediyor. Geçen senelerde 120 dk koşardı bu takım hatta denizli maçıydı sanırım neredeyse yarım devre 10 kişi, son 10 dk. 9 kişi bitirdi yinede takım en az rakibi kadar koştu.Bu sene, Tuncay bile koşamadı bu sene, son 10 dakikada ümit özat, appiah,serkan,tuncay hepsi bitti. İleriye giden geriye, geride kalan atağa çıkamadı.

Taktik bilgin yok, oyunu okuma gerekli anlarda müdahale etme kabiliyetin yok,takımı motive edemiyorsun,çalıştıramıyorsun...eee zico sen bu kulüpğte n'pıyorsun???

Erhan Şişli
04-03-2007, 23:19
" Sivas kural hatası yaptı "

Fenerbahçe Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Sivasspor'un 4 oyuncu değiştirdiğini iddia ederek, kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Merkez Hakem Kurulu'na başvuracaklarını açıkladı. MHK eğer "kural hatası" oluştuğu yönünde bir karar alır ve bu karar da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanırsa, maç tekrar edilmesi gündeme gelecek.

Mosturoğlu, "Maçın başındaki esame listesinde Serdar Topraktepe ilk 11'de görünüyordu. Ancak bunu değiştirip Gürhan'la başladı Sivasspor. Futbol Müsabaka Talimatı'nın 25. maddesine göre, bu bir oyuncu değişikliği. Biz devre arasında müsabaka hakemlerine itiraz ettik bu konuda. Mahmut Uslu'da itirazımızı 4. hakeme iletmiş bu itirazımızı. Maçın 4. hakemi de Serdar'ın oyuna girmemesi halinde bunun bir problem olmayacağını söylemiş Mahmut Uslu'ya. Ama Sivasspor 3 değişiklik hakkını kullandı. Ayrıca Serdar'da oyuna girdi. Sivas 3 oyuncu değişikliği kuralını ihlal etti ve 4 oyuncu değiştirmiş oldu" dedi.

Mosturoğlu sözlerini, "Buna ilişkin itirazımızı maçın gözlemcisine yazılı olarak girdik. Bundan sonra federasyon karar verecek bu konuda. Önce MHK karar verecek kural hatası olup olmadığına. Daha sonra TFF bir karar verecek. Bu itirazı yaptığımıza göre ciddi bir kural hatası olduğuna inanıyoruz" diyerek sürdürdü.

Kaynak: superspor.com

bu tür işlerin arkasında koşarak bu maçı kurtardık diyelim, ya sonrası ???

Servet Güldeş
04-03-2007, 23:23
Bu olaydan bişey çıkacağını sanmıyorum... İtiraz ettik diye sahamız kapatılabilir mi herşey olabilir bu ülkede... Ama takım çok kötü , Zico çok kötü oyuna müdahale ediyor... Bu takımı son 5 dakikada Kemal kurtarmadı kurtaramazda... Alex tama koşmuyor tamam hep kızıyoruz ama 85 dk sonra oyunu değiştirebilecek belkide tek oyuncumuzda o...

Alp Alper
04-03-2007, 23:27
zico nasıl oyuncu degıstırecegını bılmıyorrrr..appıahın ne işi war sag kanatta..
serdar
serkan önder can ümit
yozgatlı appiah marco tuncay
alex
kezman
bu takımı böyle oyuna suremıoomu...yada surmek mı ıstemıoo...marco tek top cevıren adam o 65 te oyundan cıkarmı zıcooo...

Murat Karaman
04-03-2007, 23:28
100.Yıl Piyangonuzu Aldınız Mı?

Servet Güldeş
04-03-2007, 23:33
100.Yıl Piyangonuzu Aldınız Mı?

Bilet aldın mı ???
Taraftar Kartın var mı ???
Eee 110 Ytl ye 100. yıl formanı aldın mı ???
Çıkardığımı kalitesiz ama pahalı Fenerium ürünlerimizi aldın mı ???
Kombine'ni aldın mı ???
Yok kombineni almadın takımın sana en çok ihtiyaç duyduğun anda 45 ytl bilet aldın mı ???
Aylarda rezil oynamasına rağmen takıma Hep Destek Tam Destek gibi ucuz numaralr yaptın mı ???

Yönetim bunları soruyor bize...

Mehmet Çelik
04-03-2007, 23:38
Biz yonetıme degil Futbolcuya degil Teknık adamına degil BİZ O SARI LACIVERT RENGINE ASIGIZ...

Erhan Şişli
04-03-2007, 23:38
Bilet aldın mı ???
Taraftar Kartın var mı ???
Eee 110 Ytl ye 100. yıl formanı aldın mı ???
Çıkardığımı kalitesiz ama pahalı Fenerium ürünlerimizi aldın mı ???
Kombine'ni aldın mı ???
Yok kombineni almadın takımın sana en çok ihtiyaç duyduğun anda 45 ytl bilet aldın mı ???
Aylarda rezil oynamasına rağmen takıma Hep Destek Tam Destek gibi ucuz numaralr yaptın mı ???

Yönetim bunları soruyor bize...
Servet kardeşim çok ii sorular sormuş,
cevaplar: EVET, TARAFTARLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK

Şimdi başka bi soru: "Yönetim bu sene görevini yerine getirdi mi?"

Taylan Kallı
04-03-2007, 23:39
Servet kardeşim çok ii sorular sormuş,
cevaplar: EVET, TARAFTARLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK

Şimdi başka bi soru: "Yönetim bu sene görevini yerine getirdi mi?"
cevabı bilmeyen yok:kizgin:

Mehmet Çelik
04-03-2007, 23:42
Yonetim artık basarı bakmıyor aynı REAL MADRİD gibi artık yıldız getıreyım para kazanayım bılmıyorkı bu takımın basarıya ac bı taraftarı var...

Serhat Özcan
04-03-2007, 23:48
ne güzel istanbul be...hep aynı terane ...hep destek tam destek...100 yıl piyangomuzu aldınız mı?forma alın klube destek olun...sanki bakkal açmış adamlar be kardeşim...yeter artık aziz bey bırak bu takımın yakasını...bu adamların getiren sensin ve artık adamlarınıda al git...bu kadar insanı üzmeye hakkın yok...sen gitmedikçede bu takımda hiç bişe düzelmiycek...

Murat Karaman
04-03-2007, 23:54
Ya Kadıköy'ün de bir özelliği kalmadı.Ona üzülüyorum en çokda..Önceden bırak 1 puanı,fark yemesek derlerdi rakipler..Bugüne bak ya :(

Yasin Çıkrıkçı
04-03-2007, 23:55
ne kural hatası yaa? kural hatasıymış oymuş buymuş hikaye.nerde ruh? nerde hırs? nerde fenerbahçe aşkı? kural hatasymış bırakın yaa? kural hatası... komik bunlar.öle bişey warsada kabul etmesinler zaten.yencek takım yenerdi.şimdi diyelim kural hatası var maç tekrar edildi kazandık bana burda çıkıp kaç kişi sevindik der??? ben sevinmem.sevinenede akıl sır erdiremem ki sevinen de olucağını hiç sanmıyorum.ya buraya ne yazıcam onuda bilmiorum ki..yazık ya ayıp ya.bu böyle nereye kadar?daha bu tarfatarların boynu nekadar bükük kalıcak.destek ver destek ver her her hafta çıkıo bazıları 100yıl piyangosu al,100yıl forması al,aaa busene 100yıl kombine al,100yılda 100bin taraftar kartı hadiii taraftar kartı al.hepsi helal hoş olsun fenebahçeme herzaman alırım,her sene alırım sadece 100.yıl die değil.ama bende bu takımdan bi taraftar olarak çokmu şey istiyorum ya. ne kupa ne şampiyonluk ne UEFA kupası istiyorum ruhlu futbolcular istiyorum,savaşan futbolcular istioyrum fenerbahçe aşkıyla o formayı taşıyan futbolcular görmek istiyorum ben.tümer kadar olamıyolar.hepimiz eleştrdik belki onu geldiğinde bjk li diye.ama o bile tuncay ve azbucuk api hariç hepsinden hırslı.tümer kadar olamıyolar ya.ya okadar para alıyosunuz her maç full türbünlere oynuyosunz yeter ya Allah aşkına oynayın yaa.konuda dağaldı buraya yazarken...neydi konu neler yazdım...bide ceza yemesek bari forum yönetiminden.ya beni foruma almasınlar ama yeterki şu takımı savaşırken göreyim ruhlu hırslı koşerken yenilince benm gibi ağlarken gözleri dolu dolu göreyim.malup dakikalrda hepsi ölü gibi ya bi hırslanın koşun basın savaşın nolur ya.kural hatası falan boş...ne kural hatası yaa..kural hatası olsa nolur ki..ki öle bile olsa çıkıp yenseler nolurki...bence hiç..! Haydi Bastır Şanlı Kanarya Ölümüne Saldır Kanarya Senin Tek Korkun Kaybetmek Olsun Savaşmassan YAZIKLAR OLSUN!!!
''kural hatasıymış....''
bence hatayı bazıları kendilerinde arasınlar ve artık gitsinler!! sn.aziz yıldırım ve yönetimi bu klübü ticaret hane yaptıNız.en büyük ruh taraftarı o bu hallere getirdinz.SES ÇIKMIYO be stadtan!mabed mabed dioruz nerde Mabed?? aziz yıldırım artık yeter!!!yaptıkların inkar edilemez,tesis yaptın,eski stadı yıktın yeni stad yaptın ama o eski stadı yıkarken o stadın ruhununda yıktın.yaptığın hertürlü katkı için çok teşşekür ederiz...
AZİZ YILDIRIM İSTİFA!!!

Berk Akgünlü
04-03-2007, 23:56
* Ben en son ne zaman koLtuğumda oturup rahatça, büyük bi zewkLe maç izLediğimi unuttum.. :(
* şu maçLarda tribünde oLmadığıma sewiniyorum oLsaydım kahroLurdm herlde..

Güzide Ören
05-03-2007, 00:01
inancım kalmadı artık arkadaşlar..:(
bizler inandık sizler inanın......boş hikaye..
artık bizim inanmamız bişey getirmiyor..evinde bile bukadar kötü ve ruhsuz futbol..yazık...:(:(:(

Erhan Şişli
05-03-2007, 00:01
Renklere aşığız takıma değil...!

Murat Karaman
05-03-2007, 00:03
Şampiyonluğu nerede olursa olsun alacak güçteyiz

Teknik direktörümüz Zico, takımımızın puan farkını açması gereken haftalarda puan kaybetmesini, "Ben de farkın 20-25 puan olmasını isterim. Ancak bizim 2 rakibimiz var onlar da Anadolu takımlarıyla oynuyor. Benim için fark 20 de olsa, 0 da olsa ben hiçbir şeyden korkmam. Bizim şampiyonluğu İnönü'de de, Galatasaray'ın sahasında da almaktan, benim hiç bir korkum yok.Ben takımıma güveniyorum ve korkmuyorum. Kimse de korkmasın" şeklinde değerlendirdi.
Sivasspor maçı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Zico "Çok basit pas hataları yaptık ve yenik duruma düştük. Şampiyonluğa giden bir takımın bu tip pozisyonlarda maçı çevirmesi lazım. Bunu da beceremedik. Galip gelmememiz gereken bir maçı kaybedebilirdik de. O nedenle alınan 1 puana sevinmeliyiz" diye konuştu.
Sakatlıklar konusuna değinen Zico, Devid'in aşil tendonunda bir sorun olduğunu, ayağının üzerine basamadığını, doktorun da görüşü doğrultusunda kadroya alınmadığını, Edu ve Uğur'un sakatlıklarının da devam ettiğini söyledi.
Taraftarın eleştirisinin takımı sahiplenmesinden ileri geldiğini belirten Zico, "Ben de kazanmak isterim. Ama kenardan istemek yetmiyor. Taraftar takımını sahipleniyor. Eleştirmek hakkı" diye konuştu.
UEFA'dan elenmenin takım üzerinde mental bir düşüşe neden olmadığını ileri süren Zico, "Her maça gereken konsantrasyonla çıkıyoruz. 3 tane direkten dönen topumuz var. Onlar gol olsaydı. Burada, galip gelmemize rağmen neden kötü futbol oynadığımızı konuşuyor olacaktık. Rakip sahada sıkı savunma yaptı. Sahanı da durumunu göz önüne aldığımızda; biz de tek pas toplarında hata yaptık. Saha kenarında reklam panolarına değdi diye oyuncumuza sarı kart gösteriliyor. Önder'e yapılan harekette, ters bir kararla bizim aleyhimize faul çalınıyor. O pozisyondan gol yiyoruz. Tüm bu hatalar olabilir. Ama bunların da dengeli olması lazım. Eşit şartlarda olmalı" diye konuştu.
Oyuncuların performansını değerlendiren Zico, Serdar'ın elinden geleni yaptığını şansını iyi değerlendirdiğini, belirtirken, Kezman için de "Kezman'ın ileride yalnız kaldığına inanmıyorum. 8-9 pozisyon üretmiş bir takımda bu düşünülmez. Ancak Kezman'ın pozisyonlarda bir şanssızlığı vardı" diye konuştu. Zico, sakatlıklar ve cezalardan dolayı 2007'nin başından beri üst üste 3 maçta aynı kadroyla oynayamadıklarını da sözlerine ekledi.

Zico'nun resmi sitedeki açıklaması..

İsmail Ayarığ
05-03-2007, 00:08
ne olursa olsun bu yıl desteklemeliyiz ama hala ne bizlerde ne de futbolcularda iş var.Allah sonumuzu hayır etsin.Bu yıl şampiyon olalımda seneye allah kerimdir.Bugünlerde geçer..

tepkimizi artık nasıl vereceğimizi bizde şaşırdık.İşl gittikce kötü hal almaya basladı.Nerde kaldı eski günler..off yavvvvv

Berk Akgünlü
05-03-2007, 00:09
geçen senede böyLe diyorLardı.. Aradaki puan farkı nasıL kapandı htrLayan warmı... :(

Ertuğ Aydın
05-03-2007, 00:10
eger maci tekrarlarsak kazanacak miyiz acaba?
coook buyuk suphelerim var
birakalim daginik kalsin

Hakan Ateşler
05-03-2007, 00:33
umarım kural hatası kabul edilmez, edilirse kesin yeniliriz, biz 3 tane kaçırdıysak sivas 5 tane kaçırdı, zico kötü futbolcular daha kötü unutmuşlar hangi takımda oynadıklarını, bu kadar ruhsuzluk olmaz, ben olsam kupada oynadığım takımla çıkarım alex yok tümer yok kezman yok yerlerine semih kemal olcan en azından mücadele ederler daumun ilk senesi gibi 90 dakika koşarlar belki...ama bu kadroyla kezmanla alexle tümerle olmaz can arat futbolü bilmiyor daha, deniz öyle defans tam bir felaket serdara ise helal olsun 3. kaleci oldu 2. kaleci oldu yılmadı bugün de farkı önledi...

Hikmet Ergün
05-03-2007, 00:41
http://bim.tff.org/talimatlar/futbolmusabaka.doc

TFFnin kendi sitesindeki bu dökümanda yazmaktadır.
25.madde açıkca belirtmektedir.25.maddenin sonlarına doğru orayı iyi okuyun

Duygu Kanver
05-03-2007, 01:04
Kendi çıkarımız açısından kuralların uygulanmasını isterim ve havadan gelen 3 puana hayır diyemem takım bu durumdayken ama o kadar emek harcayan Sivaslı futbolculara da acırım,adamlar iyi oynadılar çünkü..Biz bu maçtan 1 puan kazandık onlar 2 puan kaybetti bence.Fenerbahçe taraftarının böyle kural hatalarından falan medet ummak zorunda kalması da çok üzücü bu arada..

Deniz Özmen
05-03-2007, 01:06
arkadaslar bu kural hatasıyla ilgi ne dusunuosunz sizce olurmu artik nelere kaldik ya kural hatasi olsunda belki daha fazla puan aliriz diye dusunuyorz hic fenerbahceye yakısmıo umarim bundan sonra puan kaybetmeyizz

inanmazsan kaybedersin

Ozan Ercan
05-03-2007, 01:09
MÜSABAKA KADROLARI:
MADDE: 25: Bir takım dokuz futbolcudan az bir kadro ile müsabakaya başlayamaz. Takım yöneticisi, müsabaka başlamadan önce, müsabakada yer alacak bir kaleci olmak üzere onbir futbolcu ve en fazla 7 (Yedi) yedek futbolcunun isim listesini imzalayarak hakeme vermek zorundadır. Müsabakadan önce ibraz edilen futbolcu listeleri ve futbolcu lisansları rakip takımlar tarafından incelenerek uygunlukları, listeler imzalanarak kabul edilir, varsa itirazları liste üzerinde yazı ile belirtilir. Böyle bir durumda itiraz karşı tarafa okutularak imzalattırılır.
Yöneticiler, 11 (Onbir) kişilik kadro yazmalarına rağmen onbir futbolcudan az bir kadro ile oyuna başlarsa onbir kişilik listede ismi yazılı futbolculardan eksik olanlar geldiklerinde oyuna girebilirler. Listede yazılı on bir futbolcu dışında bir yedek futbolcu ile kadronun tamamlanması halinde oyuncu değişiklik hakkının biri kullanılmış sayılır. Erkek ve bayan futbolcular yalnız kendi kategorilerindeki müsabakalara katılabilirler.
Diğer hususlarda Uluslar arası Oyun Kuralları geçerlidir.

Ustteki mesajin alintisidir.

Erkan Ergün
05-03-2007, 01:41
arkadaslar bu kural hatasıyla ilgi ne dusunuosunz sizce olurmu artik nelere kaldik ya kural hatasi olsunda belki daha fazla puan aliriz diye dusunuyorz hic fenerbahceye yakısmıo umarim bundan sonra puan kaybetmeyizz

inanmazsan kaybedersin

Kural hatası bariz var.Bu durumda yönetimin yaptığı gibi hakkımızı aramamız en doğrusu.Zamanında 6 yabancıyla oynayıpta nasıl hükmen yenildiysek ya da bayan voleybol takımı nasıl geçen cezasını çektiyse Sivas'ta cezasını çekmek zorunda.

Hikmet Ergün
05-03-2007, 01:57
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-03-04_esamelistesi1.jpg
Evet arkadaşlar yukarıdaki resim esame listesi...
Görüldüğü üzere "Serdar Topraktepe" yerine Gürhan Gürsoy ilk 11 başlamıştır.
Bu bir oyuncu değişikliğidir.
Dolayısıyla maç anındada yapılan 3 değişiklikle beraber toplam 4 adet oyuncu değiştirilmiştir. Bu bir kural hatasıdır. Fenerbahçe'nin 3-0 hükmen galip gelmesi gerekmektedir.
Saygılar...

Aytekin Denktaşçı
05-03-2007, 02:45
yazık ama gercek

Hakan Ateşler
05-03-2007, 09:45
kural hatası varsa hakkımızı aramak en büyük hakkımız!!, bütün tvlerde fb bunlara mı kaldı deniyor, ayıp ya hakkını arayacak tabi aramassa büyük mü oluyor?ama maç tekrar da edilse sonuç yine aynı olur farketmez bu oyunla...

Serhan Kuştutan
05-03-2007, 15:55
yöneticiler cok akıllıca gelecek tepkileri bertaraf etmek için böyle ucuz numaralara başvuruyorlar.görüyorum ki birçok taraftarda bu oyuna kanmış durumda.bizim bunları mı tartışmamız gerekiyor yoksa 2. devre basladığından beri gsnin bize verdiği şansları kullanamamızın nedenlerini mi tartışmamız gerekiyor.koskoca fenerbahçe kendi evinde teknik direktörünün deyimiyle bir puan alıyor yada 1 puanı zor kurtarıyor hemde sivas karşısında.vah vah vah.biz kalkıyoruz neleri tartışıyoruz.vah vah vah

Mustafa Ünal
05-03-2007, 17:20
Bende nerde kaldı diyordum bizim işgüzar..

Aycan Yağanoğlu
05-03-2007, 18:53
Kural hatası yok gibi gözüküyor ama en acı olanı kendi alamadığımız 3 puan için ulusoyun eline bakıyor olmamız...

Alper Tunka
05-03-2007, 22:29
durumumuz gerçekten içler acısı,kayıpsız geçmemiz gereken kolay maçların çoğunda puan kaybettik ve önümüzdeki haftadan itibaren acayip zor deplasmanlarımız var ve bunları geçtikten sonra 3 tane ardı ardına büyük maçımız var (bjk,gs,ts),bu oyun kurgusuyla bu inançla devam edersek inanın 100.Yılımız zehir olacak ve şampiyonluk yine kaçacak,bu kadar yapılan yanlışların ardından sonumuz nasıl olacak kestirmek mümkün değil..şampiyonluğun kaçmasını hayal bile etsem içim ürperiyor ama şuanki görüntüde bunu gösteriyor,birileri bişeyler yapmalı artık yönetim hoca futbolcular oturup bi karar vermeliler ve ona göre azimlerini bizlere gösterip şampiyonluğu almalılar,konyaspor maçı bunun için çok iyi bir başlangıç...LÜTFEN artık bu maçı alalım ve çıkışımıza kaldığımız yerden devam edelim...Haydi FENERBAHÇEM