PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Durup da arkaya bakmak...

Cahit Binici
14-03-2007, 19:41
ne zamandir foruma giremeyen ben, bu uzun suren ayriliktan sonra soze nasil girebilecegimi bir turlu bilemeden yazmaya basladim bu satirlari... inanin kotu bir niyetim yoktu... araya hayat girdi...

gecen pazar benim de katildigim 4. olagan kongremiz benim acimdan cok duygulu gecti diyebilirim. oyle kadife sakalli sevgi yazarlari gibi otaboka zorlama duygulananlardan degilim ama yine de boyle menfaatsiz cabalarin sonunda guzel isler basaran temiz yurekli insanlari bir arada gorunce ve konu da Fenerbahce'yle ilgili olunca zorlama olmuyor duygulanmak.

evet uzun suredir ortalarda yoktum.. araya hayat girdi diye gecistirdim ama aslinda her universite ogrencisinin mezuniyet sonrasi yasadiklarindan farkli degil yasadiklarim sanirim.. temelde, yasama artik bir yetiskin olarak tutunma cabalarinin getirdigi tonlarca yuk... bir ise girme cabalari, iste tutunma cabalari, iste daha iyi yere gelme cabalari ve bu arada sevdigin ve her zaman yasamayi istedigin hayatla olan kirilgan iliskiyi hep saglam tutma seruveni...

hep avrupa yakasinda calismasina ragmen evi stad manzarali olsun da ne olursa olsun diyen tayfadanim ben de.. evim stadyuma yaklasmasina ragmen calisma yasami beni kendi girdabina cekmeyi basardi bir bicimde maalesef. kombine bile alip hic bir maci kacirmamayi hayal ederken, maca gidebilmenin kacamak sayildigi bir noktaya gelmeyi bile basardi bu hayat maalsef...

fakat gecen pazar gunu katildigim kongrede gorduklerim benim icin harika seylerdi. unifeb'te artik beni hic tanimayan, benim de hic tanimadigim arkadaslar gelecekle ilgili heyecanlarini anlatiyorlardi. herkes, yillar once karsiliksiz sevgileriyle yola cikmis "o insanlarin" dusundugu gibiydi. artik unifeb'in her baskani benim icin biraz berkay... unifeb'in orada gordugum tum baskanlarinda berkay'i goruyorum mesela... sanki benim kusagimdaki unifeb cengaverleri ayrilmamis da onlari maasli eleman gibi oraya kazandirmislar gibiydi. etrafta ari gibi calisan o yirtik gencler dolasiyordu. hepsi iyi egitim almis, parlak universite ogrencileri ve hepsi benim gibi, yillar sonra tekrar yuva dondugunde ayni seyleri hissedecek...

ben unifeb icin oyle pek fazla bir sey yapanlardan olamadim tam olarak. her zaman bu islere benden kat kat daha fazla mesai harcamis cengaverler vardi etrafta. ne ise yararsam yarayayim hic bir zaman onlar kadar caliskan olamazdim zaten. ne mutlu ki hala ayni sey gecerli.. istesem de buradaki pek cok kisi kadar katkim olmaz.. fakat ne zaman guzel bir seyleri karsiliksiz bir askla yapan insanlar gorsem durup, onlara bir el atmadan gecemem. benimkisi de oyle bir hikayedir.

omrum yeter de 25. yil uyelerine plaket vermek icin cagirirsaniz, o torene geldiginizde unifeb yazilarimdan olusmus kitabimin 3. cildini hepinize imzalamak istiyorum... :-)

Turk gencliginin FENER'i yolumuzu aydinlatsin....

Hos buldum....

Yiğit Arın
14-03-2007, 20:39
Konseyde de foruma giriş yapma fırsatını yakaladığında yeni bir yazının geleceğini tahmin ediyordum Cahit abi'den. :)
Bu güzel duyguları bizlerle paylaştığınız, desteğinizi gösterdiğiniz için kendi adıma teşekkür ediyorum. Hayat mücadelenizde de sonsuz başarılar diliyorum...

Celal Tunalıoğlu
14-03-2007, 21:25
Güzel yazınız için teşekkürler,sizleri bu forumda daha sık okumak dileğiyle :)

Ömer Birdal
14-03-2007, 21:28
İnsan bu yazıyı okurken bile duygulanıyosa kim bilir bu yazıyı kaleme alınca aklından, kalbinden neler geçer..
Teşekkürler abi duygularını paylaştığın için..

Melis Varan
14-03-2007, 22:07
Emeği geçenleri abi ve ablalarımızdan gelen bu yazılardan güzel motive eden bir şey daha olmamalı, teşekkürler.

Erdal Futtu
14-03-2007, 22:44
güzellikler yaratmak için elini taşın altına koyan insanları baltalayanlara şahit oldugumuz bu zamanda ;senin gibi insanları gördükçe;insan kendini şanslı hissediyor..(herhangi bir Ünifeb üyesinden bahsetmiyorum,yanlış anlaşılmasın)
yolun hep açık olsun Cahit Abi...

Barış Kaleoğlu
14-03-2007, 23:38
Gerçekten bu yazıyı okumak bile duygulandırırken insanı bunu yazmak hiç zorlamasa gerek duygulanmak için...Kitap için ön çalışma olur abi burada böyle yazıları görmek inanın müthiş keyif veriyor okurken :)

Tekrar teşekkürler tüm emekleriniz ve bu güzel yazı için :)

Bahriye Tekin
15-03-2007, 01:15
Bugün yazdıkların,
yarın bizim içimizi titretmekten çıkacak, her biri dilimizden dökülecek belki de...
''ÖMÜR BOYU SÜRECEK'' olan bu karşılıksız sevda, bu kadar sıkı bağlarla kurulan dostluklar aslında ruhumuzu doyuran yegane varlığımız bizim araya yollar, dağlar ve hayat girse de...
Ellerine sağlık abi, hepimizi hoş ettin...

İnanç Gülfidan
15-03-2007, 01:22
Genel Kurul'da tanıştığım zaman, Cahit Abi'yi keşke daha önce tanıyabilseydim de tecrübelerinden faydalanabilseydim diye geçirmiştim içimden. Şimdi bu yazıyı okuyunca Cahit Abimizin de "keşke daha önce sizleri tanısaydım, keşke sizlere ayıracak daha fazla vaktim olabilseydi de tecrübelerimi sizlere aktarabilseydim" diye aklından geçirdiğini anlıyorum. Hiçbir şey için geç değil Abi, yıllar geçtikçe mezunların desteği, gençlerin çalışmalarıyla 1907 ÜNİFEB daha da iyi yerlere gelecek. Buraya bu yazıyı yazman bile 1907 ÜNİFEB'i ne kadar önemsediğinin, bizlere ne kadar güvendiğinin bir göstergesi bence.

Tekrar Hoş geldin Abi...

Selçuk İnce
15-03-2007, 01:27
hoşgeldin be cahit abi bu yazıyı okurken inan çok duygulandım hayatta hiçbir zaman keşkelerle yaşamayıp seni her zaman aramızda görmekten inan çok mutlu olacağız
HOŞGELDİN CAHİT ABİ

Eray Karabağlı
15-03-2007, 01:35
Cahit abi genel kurulda tanışamadık ama inan şu yazını okuduktan sonra nasıl olurda tanışamamışım dedim.Eline sağlık abi.İnşallah kitabının 13. cildini imzalarsın :)

Çınar Şahin
15-03-2007, 10:02
Cahit Abi cok guzel bir noktaya deginmis.

1907Unifeb icin calisan insanlar degisiyor ama
AYDINLIK GELECEK OLMA HEDEFI
1907UNIFEB DEGERLERI
ve TERTEMIZ FENERBAHCE ASKI

iste bu uc onemli deger ilk gunku heyecanla, gelecek nesillere aktariliyor.

Yeni donem hepimize hayirli olsun,

Cinar

Doğa Aydın
19-03-2007, 22:48
Cahit Abi,
Yazılarını okumak bizler için büyük keyif. Bu yüzden ben dahil bütün gençler, sabırsızlıkla senin vites yükseltip eski günlerine dönmeni bekliyor.

Muhammed Turan
20-03-2007, 01:24
Yeni bir konu açılmış. Konuyu açan Cahit Binici. Abi inan heyecanlanmadım dersem yalan olur. Dersane günlerimden beri forumda yazdığın her yazıyı takip etmiştim. Bir solukta okunan, süslü cümlelerle lafı uzatmadan her şeyi açıkça anlatan yazılarına hasret kaldık diyebilirim.

ben unifeb icin oyle pek fazla bir sey yapanlardan olamadim tam olarak.

Sana katılmıyorum abi. Yazıların yetiyordu bence. Bu yazın bile seni tanımayan arkadaşları etkilemiş görünüyor.

Hoşgeldin abi.

Atakan İşçimen
08-04-2007, 01:24
Cahit yine yampış yapacağını...

böylesi sinir böylesi öfke böylesi kin dolu iken bu satırları okuyunca umut gözyaşı doldu yüreğime....

bekle bizi şampiyonluk sen uzaklaştıkça istnabulun bu yakası seni içine çekerek yaşayacak 100. yılını...

Necati Mete
08-04-2007, 01:37
Ne güzel,ne güzel bu paylaşılanlar...1907Ünifeb i bilmek,anlayabilmek ne güzel..ne güzel yazılan şeyler,her bir Ünifeblinin ağzından çıkan sözler...Ne güzel,bunları okumak,Ünifeb in içinde daha yer alalı 1 sene olmuş iken,bu duygulara sahip olabilmek...

Tüm abilerimize,ablalarımıza ve şuanda faal olan tüm Ünifeb lilere,teşekkürler.Gururluyum,mutluyum...

Cahit Binici
09-10-2009, 13:24
yeni bir selamlama yazamadım.. geri dönmenin mutluluğunu bu topicde zaten anlatmısım. tembellik yapmak gibi olacak ama yazdiklarimin hepsinin hala arkasindayim... daha cok topic acabilmek dileğiyle. utanmadan, bir kez daha selam herkese! :-)