PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.bilimelcileri.org

Murat Karaman
22-03-2007, 18:00
Takip ettiniz mi bilemiyorum ama iki yayın boyunca Kanal D'de yayınlanan ' Abbas Güçlü ile Genç Bakış ' programında Türkiye'nin Bilim Elçileri Seçiliyor sloganı ile bir yarışma yapıldı ve dün geceki yayın ile bu yarışma noktalandı.ODTÜ'nün ev sahipliğinde yapılan bu organizasyon gerçekten güzeldi.İlgilenenler için gerekli şeyleri bulabileceğiniz web adresini konu başlığı olarak kullanıyorum..

Bilim güzeldir ;)

Servet Güldeş
23-03-2007, 02:24
En iyi 2 sunumu yapan kişilerin öğretmen olması çok güzel... Belkide öğretmen oldukları için tecrübeden gelen bir rahatlığı sonucuydu... 3. olan yarışmacı yarı finalde de finalde de tiyatral yeteneğini konuşturdu... yakında tv dizisinde bir bilim adamı olarak koyabilirler bir köşeye :P

Ezgi Özer
25-03-2007, 16:36
kesinlikle çok iyi bi tablo ortaya çıktı ve seçilen konularda genel olarak çok iyiydi. keşke devamı olsa ...

Murat Karaman
25-03-2007, 16:38
Özellikle yarışmayı kazanan Ted Koleji öğretmeninin final sunumu gerçekten güzeldi..

Ezgi Özer
25-03-2007, 16:41
mükemmel bi göz yanılgısı yapmış yaa
dejavu ve kelebek etkisinin sunumlarıda çok iyiydi. ilk programda benim favorim yiğitti orda da paradoksu anlatmıştı çok iyiydi o da PARADOKS DOĞADA DEĞİL, ZİHNİMİZDE ;)

Murat Karaman
25-03-2007, 17:18
Devamı gelir inşallah ;)

Final programında elenen elemanın ne demek istediğini bir türlü anlayamadım :D

Ezgi Özer
25-03-2007, 17:43
hangisinin ? son 3 kişide elenenin mi?

Murat Karaman
25-03-2007, 21:32
hangisinin ? son 3 kişide elenenin mi?
Hayır..

Yarı final turunda elenen arkeolojisi öğrencisi elemandan bahsediyorum..

Murat Karaman
28-03-2007, 16:06
Bu arada son günlerde ekranlarda reklamı dönüyor.Ntv'de Türk Mucit adlı bir yarışma başlayacakmış.Gerekli detaylar; www.turkmucit.tv (http://www.turkmucit.tv) adresinde ;)

Murat Karaman
30-03-2007, 20:13
Kanal D'de yakında 'Bizim Mucitler' adı altında bu programın devamı olacak şekilde bir program yayına girecekmiş.Artık kanallar için fırsat haline gelecek sanırım bu ve benzeri yarışmalar.Bari popstar'lar gibi olmasa..

Murat Karaman
19-04-2007, 17:04
Dün gece ' Bizim Mucitler ' yarışmasının ilk programı ODTÜ'de gerçekleşti.İlk 2-3 icadı izledikten sonra uyuya kalmışım :(

Programın daha izlenilebilir bir saatte olması daha güzel olacak ;)