Orijinalini görmek için tıklayınız : Filede dramatik derbi
Emre Tanrıseven
03-04-2007, 21:14
Voleybol Erkekler Birinci Ligi Klasman Grubu'nda ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, yarın karşı karşıya gelecek.
Klasman Grubu'nda Galatasaray, yaptığı 12 maçta 22 puanla 4. sırada yer alırken, Beşiktaş ise 12 maçta 11 puanla 9. ve son sırada bulunuyor.
Beşiktaş açısından derbi maç, yenilmesi durumunda lige veda anlamı taşıyor. Siyah-beyazlılar, ezeli rakiplerine yarınki derbide yenilmesi durumunda, maçlarını tamamlamasına 3 maç kala, ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşecek.
Klasman Grubu'nun ilk yarısında yapılan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.
Bakalım bu durumdayken birbirlerine nası yardım edicekler:D
Erhan Şişli
03-04-2007, 23:10
:hakem: gs geçen senenin diyetini öder kardeşine, maçı verir 3-0 :hakem:
Taylan Kallı
04-04-2007, 13:51
daha 3 maç varmış zaten 6syi yenseler de düşerler sorun yok:D
Onur Aloğlu
04-04-2007, 14:06
Bayan voleybol takımı düşmüştü Beşiktaş' ın sanırım. Bunlar da mı düşecek?
Allah düşürmesin... :)
Sercan Tuna
04-04-2007, 16:10
Bayan voleybol takımı düşmüştü Beşiktaş' ın sanırım. Bunlar da mı düşecek?
Allah düşürmesin... :)
o senesi voleybol liginde küme düşme kaldırılmıştı. düşen takımlar tekrar 1. lige geri alınmıştı. bakalım bu sefer ne yapacaklar...
Celal Tunalıoğlu
04-04-2007, 18:47
Valla 2'si de düşmesin,problemlerini aşıp kaliteli kadro yapsınlar..
Müessese takımlarıyla muhatap olmaktansa Beşiktaşı,Galatasarayı tercih ederim.
Ertuğrul Çolak
04-04-2007, 22:32
ya bu beceke düşerse senelik terbiye ortalamamız azalır düşmesin :D
Servet Güldeş
05-04-2007, 03:05
Cimbom Beşiktaş'ı ligden düşürdü
Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde oynanan derbi maçta Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-2 yendi. Bu sonuçla son sırada yer alan Beşiktaş lige veda ettihttp://www.internetspor.com/v3/img/1x1.gif
Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde oynanan derbi maçta Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-2 yendi. Bu sonuçla son sırada yer alan siyah-beyazlıların, karşılaşmaların tamamlamasına 3 maç kala ligden düştümesi kesinleşti.
Erkekler Birinci Voleybol Ligi Klasman Grubu'nda Galatasaray ile Beşiktaş, bu akşam karşı karşıya geldi. Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü ölüm-kalım maçında 2-2'lik eşitliği yakaladı. Tie-break setinde ezeli rakibine 15-13 yenilen Beşiktaş, 3 maç kala ligden düştü.
Fırat Kocadağ
05-04-2007, 04:38
Yazık olmuş zaten bekleniyordu :)
Emre Tanrıseven
05-04-2007, 09:50
Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Orhan Yavuz, seyircinin keyif aldığı, çok güzel bir maç olduğunu belirterek, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Biz kadro olarak onlardan biraz daha iyi değiliz. Çok sakat ve yorgun oyuncumuz var. Arzu ettiğim gibi oynadık. Maçı biz de alabilirdik, ama artık yapacak bir şey yok. Üzgünüz" dedi.
Beşiktaş'ın smaçörü Uğur Ülkü de, bu sezon hiçbir şeyin istedikleri gibi gitmediğini vurgulayarak, "Yaklaşık 18-19 maç yaptık, hiç böyle bir seyirciye oynamadık. Bıçak kemiğe dayandığı zaman taraftarın desteğini gördük. Galatasaray da çok zor günler yaşıyor. Zaten çok fazla şansımız yoktu, ama bu maçı kazanmak istiyorduk. Sporculuğumun yanı sıra Beşiktaş taraftarıyım. Hakikaten çok üzgünüm. Hiçbir zaman bunları yaşamak istemezdim. İnşallah bundan sonra her şey daha iyi olur" diye konuştu.
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Ali Ümit Hızal ise, zor bir derbi maçı oynadıklarını ifade ederek, "Oyuncularım kötü oynamasına rağmen savaşmayı bırakmadılar. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Beşiktaş'ın küme düşmesi bu maçla kesinleşti, ama küme düşeceği zaten daha önceden belliydi"
tüh ya bi branş eksildiler seneye daha az galibiyet alıcaz:(:(:(:(
Çağlar Çağatay
05-04-2007, 19:26
bakalım bu defa nasıl bi kural değişikliği yapacaklar beşiktaşı geri almak için...
Uğur Kaba
05-04-2007, 22:42
ayyy yazık kıyamam ben bunlara :D
Emre Tanrıseven
05-04-2007, 23:14
Sanırım herkesin içi parçalandı:D:D:D
Sercan Tuna
06-04-2007, 02:53
Allah 'ım bu günleri beşiktaşa futbolda da yaşat yarabbim :D:D:D:D:D:D
Başar Kantar
06-04-2007, 08:30
Yaaa arkadaşlar hatırlıyomusunuz Tüpçü Yıldo sezon başında ne demişti''Fenerbahçe nin her branşta önünü kesicez,100. yıllarını zehir edicez'' gibi bi açıklama yapmıştı çok iyi hatırlıyorum ben...Valla Yıldo sana ben hiç bişey demiyorum..yüzyıllık Fenerbahçe tarihinin en ezik düşmanımız sensin yani...Allah diğer branşlarına da nasip etsin...Keşke TBL bitmese yaaa belki Murat didin gitti diye ordada düşerdi :)
Hakan Arıduru
06-04-2007, 09:55
Bence düşmeseler daha iyiydi her sene her branşta bunları ezerek yenince bir keyif alıyorum:)
Ozan Çetinkaya
06-04-2007, 14:15
geçmiş olsun...küme düşmeleri bize bi fayda saglamıyor sadece agzımıza sakız olup dalga geçebilecegiz..ama en kısa zamanda 1.lige gelerek celalin de dediği gibi müessese takımlarına karşı kulüp takımlarının üstünlüğünü kabul ettirebilmek adına kaliteli kadro kurmalılar diye düşünüyorum
Barış Kaleoğlu
06-04-2007, 19:54
Şahsen ben de herhangi bir takıma karşı oynamaktansa Beşiktaş'a Galatasaray'a karşı oynanmasını isterim. En azından tribünlerde eğlence oluyor bu şekilde.
Ege Uysaler
06-04-2007, 20:45
fenerle ugrasacagına kendi takımına baksa koca kafa boyle rezil olmazlardı
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.