PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor - FENERBAHÇE ( Süper Lig 27. Hafta Karşılaşması )

Servet Güldeş
04-04-2007, 02:15
7 NİSAN 2007 Cumartesi
Kayserispor - Fenerbahçe
Kayseri Büyükş. B. Atatürk Stadı / 18.30

Kritik haftalara girerken 100. yılda anadoluda oynanacak son 2 deplasmanımızdan birisi... Diğer üniversitelerden gelecek kardeşlerimizle eğlenceli ve mutlu sonla biten bir maç olur umarım...

Maç biletleri Fenerbahçe tarafı 20 ytl olarak açıklandı...

Arıkan Altay
04-04-2007, 02:22
Gelen kardeşlerimizi ağırlamaktan çok memnun olacağız,maç öncesi,anı ve sonrasında nacizane anılar bırakacağız geride inş.

Hakan Ateşler
04-04-2007, 15:35
kayseri bu sene kendi sahasında hiç kaybetmemiş, umarım ilki başarırız, çok zor maç ama...

Baran Kutlu
04-04-2007, 17:11
ge-li-yo-ruz ..bizde ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ olarak orda olacağız inşallah.hem siz kayseride yaşayan renkdaşlarımızla tanısacaz hem de evinde kayseriyi devirip geri döneceğiz diye ümit ediyorum..

Tuğba Tülü
04-04-2007, 17:18
zor maç olacak ama kusura bakma memleketim bu maçta fenerliyim:p

Baran Kutlu
04-04-2007, 17:37
ee bi zahmet :)

Kerem Çalkılıç
04-04-2007, 19:09
İstanbul gelemedik, bari Erzurum'dan gelelim. :D

Saygın Özkan
04-04-2007, 19:32
Bu maç çok önemli.. Eğer kazanırsak hem çok rahatlarız hem de rakiplerin direncini kırarız.. Kayseri takım oyunu oynamasına rağmen defansta açık veren bi takım. Gökhan da oynamıyo bildiğim kadarıyla ama umarım alırız. Kader maçı olarak görüyorum.

Baran Kutlu
05-04-2007, 01:18
gökhan ünal haberi doğru mu,bilgisi olan varsa söylesin lütfen..?

Onur Aloğlu
05-04-2007, 01:38
En zor viraj. Alırsak artık şampiyonuz diyeceğim.

Orada olacağız.

Emre Çözel
05-04-2007, 22:50
çok korktuğum maçlardan birisi kayseri maçı.umarım alırız bu maçı ve tam olarak düzlüğe çıkabılırıız.sonrakı hafta kı maç manısa ıle.o maç kolay

Önder Gül
06-04-2007, 13:34
Arıkan kardeşim kolay gelsin ;) Bumaç dönüm maçı gibi gözüküo dileri takım 2. yarılardaki oyunu biraz daha genele yayar ben Kayseriden çekiniyorum biraz ama takım yinede kazanmayı bilecektir bu sene üzmeye hakları olmadıklarını onlarda biliyorlar

Murat Karaman
06-04-2007, 14:45
Zor maç..

Umarım kazasız belasız atlatırız.Hakem Vedat Yüksel..

Aha buraya yazıyorum!Haftaya Manisa maçımızı Selçuk Dereli yönetecek..Hem Kadıköy'de maç hem de Manisa'nın hocası Giray Bulak..Engellemeler sürecektir kanısındayım,her maç biraz daha artacak.Penaltı noktasına gitmeden sezon bitecek,yazık :(

Taylan Kallı
06-04-2007, 15:26
haydi fener haydi fener haydiiii

Onur Aloğlu
06-04-2007, 15:29
İnönü ve Samiyen'e göre çevre yolu hatta otoban gibi kalıyor hatta ve hatta uçakların iniş pisti de denilebilir.

Ben böyle görmüyorum. Bu maçı almak onları psikolojik açıdan yoracaktır.

Bu maçı alırsak İnönü ve Sami Yen çevre yolu hatta otoban gibi kalır, hatta ve hatta uçakların iniş pisti bile denilebilir. :)

Emre Kıyak
06-04-2007, 15:34
Bana da göre de dönüm maçı alırsak İnönüye ve samiyene şampiyon gitme hayalimiz çok da uzak olmaz...

İlker Aktaş
06-04-2007, 15:57
Kesinlikle almamız gereken bir maç..

Hele hele kupa BJK maçından önce bir gözdağı, bir kendini gösterme maçı olmalı bizim için..

Baran Kutlu
06-04-2007, 16:03
inşallah futbolcular bunun bilincinde olarak çıkarlar sahaya.saLdır saLdır kanarya..!

Baran Kutlu
06-04-2007, 17:24
ümit özat kadroda yok :( kaynak : fb.org

Onur Aloğlu
06-04-2007, 17:35
Hey Allah' ım... Tamam 11' e koymazsın da neden kadro dışı?

Sakatlık durumu mu var acaba?

Bora Haykır
06-04-2007, 17:58
Adam taktı Ümit Özat'a ya ne derdi varsa:???:

Mustafa Kaplan
06-04-2007, 18:04
Adam taktı Ümit Özat'a ya ne derdi varsa:???:
Ümit Özata kimse takamaz. :cool:

Kerem Çalkılıç
06-04-2007, 18:56
Adam taktı Ümit Özat'a ya ne derdi varsa:???:Bir üstündeki mesajı okusana kardeş. :)

Serhat Kılıç
06-04-2007, 22:26
arkadasler umıt ozat sakatlıgından dolayı goturulmedi.yoksa bu ugur hayatta kesemezdı kaptanı.maca gelınce bu mac zıcoya baglı gercı her macımız zıcoya baglı bence.takımı motve eder duzun taktık anlayısı ve dogru kadroyla cıkarsa alır gelırız ama cook zor bır mac bence.eger bu macı alırsak cok buyuk bır engelı asmıs olacaz cunku tum rakıplerın en muhtemek puan kaybımızı bekledıklerı mac bu

Mehmet Atlı
07-04-2007, 00:50
zor olucağı kesin ama fenerbahçemizin elinden geleni yapıp bu maçı alacagına inanıorum alırsak cok rahatlatıcı olacak en zor macımız bu bence

Mustafa Ak
07-04-2007, 01:06
ben bu maçı şampiyonluk maçı olarak görüyorum..
derbilerden daha önemli bence..
şampiyonluk yolundaki en önemli engel
bu maçı kazanırsak ki kazanacağımızdan şüphem yok
şampiyonluğu göğüslerizzz

Gökhan Aytaç
07-04-2007, 21:18
fenerbahce tarihinde hic bu kadar rezil olmamisti.yazik ki ne yazik.artik tek care var.eziktasi inönüde eze eze yenip bu ligin tek büyügü oldugumuzu ispatlamamiz lazm

Kayhan Özturk
07-04-2007, 21:18
bu takım şampiyonluğu 1 gr haketmiyor şampiyonluk adına hiçbirşey yok. yazıklar olsun.

Selçuk İnce
07-04-2007, 21:25
bu ne biçim 100. yıl havası yaa zorla zor geçiyoruz şu maçları takım ruhu kalmamış bunlarda :(

Saygın Özkan
07-04-2007, 21:26
Yeter artık yaaaaaaaaaa istifa et zico !!!
Her hafta aynı kadro , her hafta aynı yanlışlar, her hafta aynı değişiklikler yeter zico yeter. Yendiğimiz maçta bile sevinemiyorum!!
skor önemli değil,, bu appiah'ın sağ tarafta oynamak istemediğini sağır sultan biliyo artıq.. bi maça da korkmadan çift santrof çık. Tümer Denize 100e katlar.. Olursak çok zor şampiyon oluruz.. Futbolcuların kendi becerileriyle ...!

Ahmet Gülbahar
07-04-2007, 21:31
ya maç ne güzel rahat gdiodu,devre bitio 1 0 öndeydk!bi oyuncu bi maçı böle katleder!uğur boral git bu takımdan,kaptan nerdesin ya!!!!

Necati Mete
07-04-2007, 21:36
bu yönetim,gururu bir kenara bırakıp bir şekilde önlem almalı..

yoksa zico nun fenerbahçeyi,teknik direktörlüğü öğrenmek için bir kobay olarak kullanmasını,sadece izleyeceğiz...

kahrolası bir 14 mayıs daha yaşamak istemiyorum ben!

Selçuk İnce
07-04-2007, 21:37
git bu takımdan artık zico git bee olmaz böyle teknik adam yaa ne bu bizim çektiğimiz her maç galibiyetimize dahi zor sevniyoruz

Serhat Kılıç
oncelikle ugur o hatasyı yaparak kendisinin son kredisini de tüketmiştir.sonra zico appiah deniz ve uguru okadar dk sahada tutarak gol atsada torpilli deividi oyuna sokup mehmeti kenarda tutarak çok büyük yanlışlar yapmışlardır.Ama asıl sebep o şerefsiz vedat yükseldir.2-1ken tümere vermediği penaltı arkadan çekmelere vermediği sarı kartlar ve en son tayfun coraya gösterdiği sarı kartın aynı pozisyonu maç içinde 3-4 kere gene aynı oyuncu ve diğer kayserili fubolcular tarafından yapılmıştır.artık hakemler hakkında konuşma zamanın geldi sayın başkanımız asbaşkanlarımı ve yönetim kurulu üyelerimiz.uğur uçar ve ragıp denen kanıbozuk herifler onlarca kez hakemi dövecek gibi itiraz ediyorlar hakem bakıyor.ama bize gelince buluttan nem kapıyorlar.

Mehmet Atlı
zor bir deplasmandı gercekten kötü oynadık ama yine sans bizim yanımızdaydı 1 puan koparabildik hicyoktan iyidir diorum

Tuncer Yıldızoğlu
07-04-2007, 21:38
Kazandığımız maçlara bile sevinemez olduk. Bu kadar atak oyuncuyla bu kadar zor gol bulmak nasıl oluyor anlamıyorum. Takımda hiç heyecan yok. Tuncay da olmasa hırs kalmayacak. Bu senede şampiyonluk giderse kimseye açıklama yapamayız. Geçen sene kötü de oynasak kazanıyorduk. Bu sene oyunda oynamıyoruz gol de atamıyoruz, Bir an önce fenerbahçe ruhunun geri dönmesi lazım.

Murat Karaman
07-04-2007, 22:31
Hangi mantık taca çıkacak bir topu oyunda tutturur ki?

Yazık..

Bu gece Vedat Yüksel..Haftaya da büyük ihtimalle Selçuk Dereli puanları çalmaya devam edecek..Ee bizim kötü futbolda eklenince tabi..

Selim Peker
07-04-2007, 22:49
Amatör ruhlu! oyuncu ile oynarsan olacağı bu!
zico sen ve diğerlerini(deniz,edu,deivid,uğur) bu takımda görmek istemiyorummm...!

Miray Esen
07-04-2007, 23:35
bu ne biçim 100. yıl havası yaa zorla zor geçiyoruz şu maçları takım ruhu kalmamış bunlarda :(
o ruh sezon başından beri hiç olmadı kii??:kizgin:

Tolgahan Duralı
07-04-2007, 23:54
Yorumsuz....

Barış Kaleoğlu
08-04-2007, 00:07
Uğur maçta gayet iyiydi bence ilk goldeki hatası hariç. Tamam belki bu yaptığı hata 1 gole ve belki beraberliğe mal oldu ama yine de bu Uğur'un kötü oynadığı anlamına gelmiyor bence.

Taylan Kallı
08-04-2007, 00:15
offff fener offf

Barış Deniz
08-04-2007, 00:15
zicoyu anlamıyorum yaff...hala deniz barışı oynatıyor

Çağdaş Çamlıoğlu
08-04-2007, 00:41
deniz barışş hakketenn şaka gibii birii yaa, bazen düşünüoruumm bi futbolcuu istesede deniz kadarr kötüü oynaya bilirmii, bide allah aşkınaa zico appiahı denizin yerine çekipp denizii çıkarmakk bu kadar zormuu kahroldukk maçıı izlerrkennn...

Doğa Aydın
08-04-2007, 01:27
Ben de senin yazdıklarını okumaya çalışırken kahroldum. Okuyamadım bir türlü.

Erman Akkoca
08-04-2007, 02:02
yedigimiz ilk golde ugur boralın ne yapmak istedgini anlayabileniniz oldumu ben anlayamadım da..allahım sabır ver bize:(

Mesrur Yersel
08-04-2007, 02:10
ugur orda resmen artistlik yapmak istedi bence ama pahalıya mal oldu bize... acilen bi sol bek lazım (bu arada mahmut hanefi antepte oynuo mu bilen var mı? ) deniz i ise bi ben anlayamadım galiba bütün tejnik direktörlerin vazgeçilmezi oluyor... umarım bugunkü 1 puan bizi tekrardan 14 mayıs yaşamaktan kurtarır ...

Fırat Kocadağ
08-04-2007, 03:13
deniz barışş hakketenn şaka gibii birii yaa, bazen düşünüoruumm bi futbolcuu istesede deniz kadarr kötüü oynaya bilirmii, bide allah aşkınaa zico appiahı denizin yerine çekipp denizii çıkarmakk bu kadar zormuu kahroldukk maçıı izlerrkennn...
Halen Deniz'e yüklenebilmene şaşırıyorum sanki golleri Deniz hata yapıp yedirdi artık birşeylere daha dikkat etmek lazım ne olursa olsun bu 100. yılımız göz göre göre şampiyonluğu elimizle vericez artık bjk-rize maçınıda 90 dk seyrettim onların maçtaki hakemle bizim maçtakinin alakası yoktu herkes savaş açmış durumda ne yapsakta Zico Deniz'i Uğuru oynatıyor ya bir köşede yakalayım bir yerlerini kırıp maçlardan uzak tutucaz yada sene sonuna kadar destek verip tek yumruk olduğumuzu kanıtlıyacağız. Umutmamız gereken tekşey bu sene bizim için çok önemli mutlaka puan kayıpları olucak önümüzde çok önemli 2 derbi var bu maçlar ligin kaderini belirliyecektir. Futbolcular hazırlanmak istemese bile bizim futbolcularımızı hazırlamamız lazım. Hep Destek Tam Desktek

Arif Kocamanoğlu
08-04-2007, 04:14
100. gol Deivid'ten :)

Hakan Ateşler
08-04-2007, 12:39
appiah ı ortaya koy yozgatlı sağda olsun deniz oynamasın, ve fener dün akşam rahat rahat kazanırdı öle mi? bursa maçında nerdeydi şu an yorum yapan insanlar...4 0 bitti diye nooldu başlıklar açtınız yok şampionluk sesi uzaktan duyuluyor bilmem ne die. seneye hangi yabancıları alalım die başlıklar açanlar... bursa maçından önce zico gitsin diyordunuz sora sustunuz şimdi yine mi? maçtan maça yorum yapın siz.3 tane oyuncuya takılıp durun yerleri değişse 15 puanla lider olurduk dimi? her şey bu kadar basit.deivid e yorum yapan da yok hani deivid den nefret edenler?? bir kişi yazmış deividi istemiorum die dierleri yok ortada...gol attı die mi acaba.8 maç kaldı.27 maç penaltı verilmedi tümerinki penaltı değil mi kezman 5. dk da sarı kart gördü boş yere. geçen sana futbol haini denilen kendini yere atıor denilen nobreye şimdi çıt çıkmyor, bjk istiyor maçın saati günü bilmem kaç kez değişiyor çıt çıkmıyor burda yazılmıyor, fb nin dün puan kaybetmesinin nedeni yozgatlı sağda oynamadı appiah denizin yerinde oynamadı. bu değil mi? 34 maçlık türkiye liginde fb gibi bir kulübün şamp. olması buna bağlı.

Hakan Ateşler
08-04-2007, 13:02
Appiah'ı da sonunda delirtttiya Allah müstehakkını versin ZICO!!!!!!!
Çok teknik direktör gördük Lazoronisi Bariçi Lorantı ama hiç senin kadar vasıfsızını görmedi bu camia..

arkadaşım senin amacın bu forumda bana laf yetiştirmek mi yoksa fenerbahçe hakkında yorum yapmak mı?benim dediklerimi alıp bana inceden laf mı sölüorsun? sen herelde yardımcı antrenör falandın fb'de haberimiz yok, baksana lazaroni bariç vasıfsızmış zico onlardan da vasıfsızmış. neye göre vasıfsız acaba? seninle bu forumda tartışmayı bitirdiğimi sölemiştim ve bir daha yazmiicam dedim, ama senin bu yorumun nedense bursa ve ankara maçlarından sonra geliyor. bunu yazmak için dün akşamı mı bekledin? ankaraspor maçından sonra bursa maçından sonra niye yazmadın? kazandık çünkü. yenilince "ben demiştim zico kötü şöyle böyle" deme fırsatı doğdu değil mi? dök bakalım kurtlarını ama burda hepimiz fenerbahçeliyiz amaç fbyi tartışmak sen haklı ben haklı değil.

Sertaç Günel
08-04-2007, 14:59
yaa arkadaşlar bu bir tercih ben de zicoyu beenmiorum ama appiah da aman aman oynamıo.alex bile geriye gelirken appi ileride duruo.takım 1 0 önde uğurun yaptıı hataya bak takımı yaktı celta maçındaki gibi gene saçma bi hareketle.1 0 öndesin dakika 45+ sen ne diye gidip o topu almaya çalışırsın be kardeşim niyetin ne alsan nolcak.haa eğer o topu aldıysan o topu ileriye vuracaksın o top bizim kalemiz önünde gezinmicek.
VEDAT YÜKSEL ANNENİ HİÇ SEVMİYORSUN GALİBA

Talha Dulman
08-04-2007, 15:04
vedat yüksele lafımız yok yani şimdi lütfen o ulusoyun prensi ulusoy bizim amcamız da diil onun için biz vedata kızamayız..sen kendi oyuncuna bunları anlatamıosan o zmn sorun sende adam gibi çıkıp topunu oynayacaksın macı alacaksın işimizin penaltıya kalmaması gerektiğini anlatacaksın sen futbolcuna itiraz etmeyeceksin edrsen ssarıyı kırmızıyı görürsün bjk macında cezayı alırsın bole sen bunları anlatamıosan suc hakemde mi hyr ben de suc tüm fenerlilerde

Sertaç Günel
08-04-2007, 15:19
ben de ziconun saçma oyuncu tercihlerini konuşurdum ama artık dünden sonra bu iş konuşulmaz kendi içimizde kaosa sürükler.işte şu zaman hep destek tam desteğin zamanı,bütünleşmenin zamanı.ayrıca bunlar da etten kemikten insan ne demek itiraz etmeyecekler, edecekler tabi haklılarsa.böyle saçma bi düşünce olabilir mi?sorun bizim itirazlarımızda değil sorun rakibe de aynı uygulamaların yapılmaması.gecen sene gs a yapmadılar bu sene bjk a yapmıolar.

Talha Dulman
08-04-2007, 15:22
ya işte bunları yapıolar ne kadar sölersen sole degişmio ıllardır böle o zmn çözüm bazı seyleri futbolcuna anlatmak baska çözümü olan warsa solesn

Baran Kutlu
08-04-2007, 15:48
Kayseride oLup da tanışabiLdiğimiz veya tanışamadığımız tüm renkdaşLarıma üniversite grubumuz adına teşekkür ediyorum.başka maçlarda görüşmek üzere..

Hakan Ateşler
08-04-2007, 16:09
bjk maçında bakiyle koray adamı aynı anda biçiyorlar kart bile yok...kezman 5. dakikada komedi gibi sarı kart görüyor. tümer'in yüzde bin penaltısı verilmiyor. nobre yere atıyor penaltı!(geçen sene nobre hain, futbolumuzu kirletiyor diyenler nerde?) faul yok faul veriliyor, edu itti diye sarı görüyor eyvallah ama kayserililer öle durdu mu orda onlardan neden bir kişi bile kart görmüyor? bu iş bence zico'yu uğur boral'ı veya her kimse onu aşmış görünüyor.şampiyonluğumuzu almak için her şeyi yapıyorlar

Sadi Yıldırım
08-04-2007, 16:21
Olabilir 17 takıma karşı oynadığımıza hemfikirim ama bir denizin birde ugurun hatalarını affedecek kadar zayıf takım kalmadı gerçekten tsl de..Yinede bu kadar basit hataları yapan oyuncular nasıl oluyor da bir ısrarla oynatılıyor anlayamıyorum!! Kadro zengin olmayabilir,yinede hata yapan oyunculara artık keşke gözüyle bakılmamalı!!

Uğur Kaba
08-04-2007, 16:30
takımda hatalar olabilir ama en azından takım dışı unsurların etkisinden uzak bi mücadelel olmalı!!

Sadi Yıldırım
08-04-2007, 16:59
dışarıdan müdahaleyi futbolcular durdurabilir mi! sahada herkes kendi üstüne düşeni yapsın sadece

Kayhan Merkit
08-04-2007, 17:32
biz bu sene bu oyunla,bu skorlarla nasıl şampiyon olacagız???:???:

Sadi Yıldırım
08-04-2007, 17:33
olacağız inş. Ama ya seneye ya öbür sene? hep böyle mi olcak hep sinir krizi geçirerek mi maçları izleyeceğiz..

Muhammet Budak
08-04-2007, 18:01
Allah aşkına maç öncesinde kaç kişi fazlasıyla emindi galibiyetten.34 maç da kazanılacak diye bir kaide mi var?Hala 4 puan öndeyiz.

Zico istifa diyenleri 33.hafta görmek isterim.Şampiyonluk kutlamasına hakkınız yok sizin.Bugün destek olmayan şampiyonluğu da kutlamaya gelmesin.

Önder Gül
08-04-2007, 18:22
Kayserinin zor bi takım olduğu zaten bilindik bişeydi ama takımın son dakkaya kadar gol araması bence bir artıdır ki bu kötü futbolla aldığımız puan bence iyi şu gitsin bu gelsinle bu ünlere gelindiği unutulmasın evet bende her maçı kazanalım derim ama olmayınca olmuyor fubolculara bir uyarı vermek gerektiği gerçek ama en zor dönemde yanlarında olmamak bizlere yakışmaz

Hakan Ateşler
08-04-2007, 18:26
Allah aşkına maç öncesinde kaç kişi fazlasıyla emindi galibiyetten.34 maç da kazanılacak diye bir kaide mi var?Hala 4 puan öndeyiz.

Zico istifa diyenleri 33.hafta görmek isterim.Şampiyonluk kutlamasına hakkınız yok sizin.Bugün destek olmayan şampiyonluğu da kutlamaya gelmesin.

aynen katılıyorum, iyi gün dostu olmak çok kolay...

Talha Dulman
08-04-2007, 18:50
abi tamam sampiyon olacagız ona inancımız tam da geçen yıl olanlar her puan kaybedişimiz de gözümün önüne geliyo.bu da beni üzüyo korkutuyo sadec ..zico istifa etmeyecek tabi ki sadece fenerbahçe gibi olmamız gerekiyo zico bunu weremio takıma.güvenimizi azaltıyo..her zaman fbmin yanındayım hep olucam da ama korkum da war bunu paylaşayım

Fırat Kocadağ
08-04-2007, 20:03
http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=6908
Artık yönetim bile isyan etti hakeme maçın belli kırılma noktaları vardır. Burda hakem sahneye çıkıyorsa iyi oynayamazsınız zaten.

Bahriye Tekin
08-04-2007, 20:05
bjk maçında bakiyle koray adamı aynı anda biçiyorlar kart bile yok...kezman 5. dakikada komedi gibi sarı kart görüyor. tümer'in yüzde bin penaltısı verilmiyor. nobre yere atıyor penaltı!(geçen sene nobre hain, futbolumuzu kirletiyor diyenler nerde?) faul yok faul veriliyor, edu itti diye sarı görüyor eyvallah ama kayserililer öle durdu mu orda onlardan neden bir kişi bile kart görmüyor? bu iş bence zico'yu uğur boral'ı veya her kimse onu aşmış görünüyor.şampiyonluğumuzu almak için her şeyi yapıyorlar

takımda hatalar olabilir ama en azından takım dışı unsurların etkisinden uzak bi mücadelel olmalı!!

bugünkü Fanatik te Tamer Bağlan ın yazısını okuyun yeterli cevap olmuş bence, gidebileceği her yere dokundurmuş yine kendine has uslubuyla...

Kayserinin zor bi takım olduğu zaten bilindik bişeydi ama takımın son dakkaya kadar gol araması bence bir artıdır ki bu kötü futbolla aldığımız puan bence iyi şu gitsin bu gelsinle bu ünlere gelindiği unutulmasın evet bende her maçı kazanalım derim ama olmayınca olmuyor fubolculara bir uyarı vermek gerektiği gerçek ama en zor dönemde yanlarında olmamak bizlere yakışmaz

çok kızdım, hala kızgınım, sevmediğim birileri, yanlış olduğunu düşündüğüm bisürü şey var. Gerekli ve bize,1907ÜNİFEB bilincine yakışır seviyede tepkimizi de veririz ama skor taraftarı değiliz biz. Elimizden gelen desteği vermek bu aşkın borcudur zaten.
Umarım bu garip (!) hava çabuk dağılır tamının üzerinden. Sezon sonunda şampiyonluk şarkılarını söyleriz inşallah ve kimbilir belki o zaman insanlar anlar 100. yılımızı kutladığımızı...

Uğur Kaba
08-04-2007, 20:23
kimse kelle avcılığı yapmıyo zaten.sakin olun yani bence:D

en azından benim dünkü maçta tek sıkıntım(takım içinde)bazı oyuncularımızn isteksiz oluşuydu.

hakeme onların veya ziconun yapacak zaten bişeyi yok.alıştık demek istemiom ama ne yazık ki alışıtılar.penaltıya bile doğru dürüst itiraz edemedik:(

gerçi etsek maçı 10 kişi de bitiremezdik ya

Sadi Yıldırım
08-04-2007, 20:28

Sen kimsin ki bu kadar insanı eleştiriyorsun!
Sen mi söyleyeceksin kutlama yapıp yapmayacagımızı..Biz hiç bir zaman takımımızı yalnız bırakmadık! Ama takımı iyisiyle kötüsünü ayırt edemiyorsan o zaman sen git kendi taraftarlığını ölç biraz.

Hakan Ateşler
08-04-2007, 20:59
her puan kaybından sora zico istifa deivid defol die yazmak mı Fenerbahçelilik? maç kazandıktan sonra susmak mı? zico yu beğenirsin beğenmessin herkesin fikri kendine tabii ki kimse gelip seni engellemeyez kimin haddine ama gelip de ondan sonra ben detsek oldum bilmem ne demeyin. şamp. maçında veya takım 2 0 3 0 öndeyken bağırmak çok kolay.luganodan nefret edenler nerde bana onu söyle?sene başı nerden bulundu bu beceriksiz denilen adam bi anda baş tacı ama o zaman da destek olun diyenler bu insanlar işte. eduya laf atanlar nerde? deividin lafı geçmio ilk kez bi maçtan sonra, gol attı die mi acaba? nie kezmana tek laf etmiyorsunuz peki? bursa maçı dışında bir maç söyle bana kezmanın iyi oynadığı dün ne yaptı kezman? 2 3 kişi bulmuşunuz taş atıosunuz ama galip gelince yok.bu mu taratarlık bu mu destek? bu 7 hafta zico deivid kezman ve kimden nefret ediosanız onlarla geçecek. destek olmaktan başka her sey zara verir takıma bu saatten sonra...

Yusuf Yavuz
08-04-2007, 21:05
her puan kaybından sora zico istifa deivid defol die yazmak mı Fenerbahçelilik? maç kazandıktan sonra susmak mı? zico yu beğenirsin beğenmessin herkesin fikri kendine tabii ki kimse gelip seni engellemeyez kimin haddine ama gelip de ondan sonra ben detsek oldum bilmem ne demeyin. şamp. maçında veya takım 2 0 3 0 öndeyken bağırmak çok kolay.luganodan nefret edenler nerde bana onu söyle?sene başı nerden bulundu bu beceriksiz denilen adam bi anda baş tacı ama o zaman da destek olun diyenler bu insanlar işte. eduya laf atanlar nerde? deividin lafı geçmio ilk kez bi maçtan sonra, gol attı die mi acaba? nie kezmana tek laf etmiyorsunuz peki? bursa maçı dışında bir maç söyle bana kezmanın iyi oynadığı dün ne yaptı kezman? 2 3 kişi bulmuşunuz taş atıosunuz ama galip gelince yok.bu mu taratarlık bu mu destek? bu 7 hafta zico deivid kezman ve kimden nefret ediosanız onlarla geçecek. destek olmaktan başka her sey zara verir takıma bu saatten sonra...

+1907 ben bu arada her futbolcu gibi kezmani da destekliyorum sonuna kadar hem de zicoyu da eduyu da uguru da ve tabiki denizi de....

Gökhan Aytaç
09-04-2007, 00:12
ugur boral ispanyadaki celta macında da aynı seyi yaptı.pas verebilecegi 4 adam varken, topu taca atabilecekken kaptırdı.devamı frikikle ve golle sonuclandı.onun artık bu takımda yeri yok.bu takımda deniz ve ugurun yeri yok.ziconun siddetle desteklenmesi gerektigini düsünüyorum.hakem cinsse,iyi top oynarken ugur tuhaf bi gol yediriyorsa suç ziconun degil.düzenli bir takımla zico basarılı olacaktır.bunu carsamba günü kanıtlayacak bize zico...

Muhammet Budak
09-04-2007, 12:44
Sen kimsin ki bu kadar insanı eleştiriyorsun!
Sen mi söyleyeceksin kutlama yapıp yapmayacagımızı..Biz hiç bir zaman takımımızı yalnız bırakmadık! Ama takımı iyisiyle kötüsünü ayırt edemiyorsan o zaman sen git kendi taraftarlığını ölç biraz.Ben Fenerbahçe taraftarıyım.Taraftar her zaman destek olacak.Cefasını çekmeyen kötü günde sahip çıkmayan sefa da süremez.Şurda yazılanları bir oku bakalım herkes birilerini kovma peşinde.

Fahri Yılmaz
09-04-2007, 14:58
haybeye 2 puan kaybettik.45+ da o golü yemesek kayseri bize sittimsene gol atamazdı

Ceyhun İskender
09-04-2007, 21:58
ne yani zico iyi teknik direktör değil dedik diye şampiyonluğa sevinmeyecem öyle mi?
hadi ordan....

Hakan Ateşler
10-04-2007, 00:45
zico iyi teknik direktör veya diil herkesin fikri kendine burası da forum tabii ki bunlar söylenecek. seninki basit bi laf. kimse ona bişey demiyor zaten ama puan kaybeddikten sonra laf atıp kovulsun defolsun demek, 3 puan aldıktan sonra susmak iş değil. sora gelip de destek olduk sevinmek hakkımız demesin bu insanlar sölenmek istenen bu.luganoya edilen lafların haddi hesabı yoktu sene başı nerde o adamlar? eduya bu nerden çıktı diyenler nerde? ama ayağının altından top kaçırsın hemen başlarlar biz dedik diye... zico olayı da aynı şey. yoksa fikrini sölemeye herkesin hakkı var sevinmeye de tabii ki. ama sonra gelip de o insanlar biz cefa çektik sefasını sürmek hakkımız demesinler...

Muhammet Budak
10-04-2007, 22:50
Zico konusunda fikrim değişmedi değişmeyecek daha önce yazdım tekrar ediyorum "değil alınan galibiyet şampiyon dahi olsak Zico yu beğenmiyorum" Ayrıca arkadaşlardan ricam kimse bir başkasının ne çekeceği cefaya nede süreceği sefaya karışmasın LÜTFEN!!! Zico yu yada herhangi bir futbolcuyu beğenmeyen taraftarın şampiyonluğa sevinme hakkı yok mu ?Böyle bir düşünce olabilirmi?Hocam beğenirsin beğenmezsin ayrı konu.Ama defol git istifa demeye hiçbir taraftarın hakkı yok.Ve sene ortasında o futbolcuya bu futbolcuya git burada işin yok,hocaya istifa diyenin,ilk kötü sonuçta kelle isteyenin şampiyonluğa sevinme hakkı yoktur.

Tuğba Tülü
11-04-2007, 13:40
Memleket dedik bize çelme takıp 2 puandan ettin olmadı şimdi:( :(

Selim Karakaya
11-04-2007, 16:47
Memleket dedik bize çelme takıp 2 puandan ettin olmadı şimdi:( :(

Kafanı yorma sırada eziktaşlılar var ;) onlardan 3 puan alacaktır KAYSERİ. Biz oradan 1 puan aldığımıza dua etmeliyiz. Son dk. duası. :)