Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş - Fenerbahçe (Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İlk Mücadelesi)
Ozan Ercan
08-04-2007, 12:14
11 Nisan 2007 20:00
Beşiktaş İnönü Stadyumu
Talha Dulman
08-04-2007, 15:00
korkuyorum we takıma güvenemiyorum :( biri bana güven asılasın
Servet Güldeş
08-04-2007, 15:01
Kezmanı Baki Mercimek savunabilir bunu hayal et mesela...
Talha Dulman
08-04-2007, 15:04
saol bu güzeldi :) peki hakemi napıcazzz
Kayhan Merkit
08-04-2007, 18:06
Hakem veya başka birşey,hiç fark yapmaz.Biz buradan ii bir sonuçla dönecegiz arkadaşlar
Taylan Kallı
08-04-2007, 18:10
takımdan ümidim var benim bu maç için beşiktaşı kupadan elemek ligde de çökmelerine sebep olabilir ki hiçbirşey yapmadan 1-0larla buralara geldiler.. aksi durumda yani kötü bir oyun sergilersek işte o zaman tamamiyle hayal kırıklığına uğrarım bu maçta takımımızın aslında ne kadar yeterli olup olmadığı ortaya çıkacak..
Mehmet İş
08-04-2007, 21:21
Ne hakemler ne saran ne de kıran hiç kimse bizi ne şampiyonluktan ne de ne de türkiye kupasından vazgeçiremiyecek önce Türkiye kupası özlemini giderecez sonra da beşiktaşı tekrardan yenip şampiyon olacaz bu böyle bilinsin böyle olacaktır....
Ertuğrul Çolak
08-04-2007, 21:51
eziklere gereken yapılacaktır
Kenan Ergün
08-04-2007, 21:58
Pek umutlu değilim ama inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Mehmet Atlı
08-04-2007, 22:57
kapasitemizin % 70 ını gosterebılsek sorun kalmıcak besıktasa karsı bı zafımız var ama ınanıorum bu macla bırlıkte kırcaz bunu
Selçuk Gerger
08-04-2007, 23:20
Fenerbahçe Turkcell Süper Liginde 4 puan önde olduğu rakibiyle karşılaşıyor...
Fenerbahçemiz iyi oynuyor mu?
Malesef hayır...
Beşiktaş nasıl oynuyor?
En iyi oyunları bizim oyunumuzdan üstün değil...
Ee peki bu güvensizlik nedir arkadaşlar?
Beşiktaş her maçında 3-4 topu direkten dönüp şanssızlıkları sonucu 4 puan arkamızda olan bir takım değil ki...
Onlar da bizim çoğu zaman oynadığımız gibi vasat bir şekilde oynuyorlar...
Ve normal olarak bizden kötü bir yerdeler tabloda...
Ha güvensizlik sebebi ''hakem'', ''federasyon'' falan filan diyebilirsiniz ama işte takımımız onlara rağmen 4 puan önde zaten...
Üstelik bu sefer ''Kadıköy'de şanssızız.'' da denilemez çünkü İnönü'de maç...
O zaman bize aramızda sadece kurucu abilerimizin yaşadığı Türkiye Kupası sevincine inanmamız kalıyor...
Bakın adamlar 7 puan gerideyken bile biz şampiyon olucaz diyor, biz liderken bile ''Çok ümitsizim, bari Avrupa'ya gidebilelim'' diyoruz...
Biz lider bir takımın sahip olması gereken psikolojiyi bir türlü öğrenemedik, ve öğreneceğimizi de hiç sanmıyorum...
Çünkü babamız, amcamız bize böyle öğretti: Fenerbahçeysen her maçı 5-0 kazanacaksın, 102 puan alacaksın, hiç sarı kart görmeyeceksin...
Ama bu mantık değişmeli artık...
Geçen seneyi unutmayın arkadaşlar Denizli'ye karşı ne kadar kötü oynadığımızı ama maçın son dakikalarında hiçbirimizin oyunu değil; bizi belki de 5 sene üst üste şampiyonluğa götürücek o golü önemsediğimizi unutmayalım...
Biz öndeyiz, lideriz hem de averajla değil; 4 puan farkla...
Hem de elimizde en yakın rakibimizi kendi bileğimizin hakkıyla yenip farkı 7'ye çıkarma,Kadıköy'de Trabzonspor'u yenip erken şampiyonluğu kutlama; Ali Sami Yen'de takımımız ısınmaya çıktığında 1000 kişilik deplasman tribününden ''Şaaampiyon'' seslerini duyma şansımız var...
Bizim ''İnanın çocuklar!'' dememizle bitmiyor, önce biz inanacağız...
Her şey kötü gitse Beşiktaş'a yenilsek, ligde kötü gitsek bile inanacağız...
Her şeyi tıpkı geçen seneki gibi kaybettiğimizde de yine bu sevdayı miras aldığımız büyüklerimizin -bu sefer sonuna kadar değişmemesi gereken mantıkta olan- sözleri girecek devreye...
ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü...
inanalım...
lütfen...:)
Alper Akay
09-04-2007, 01:05
Malesef hayır...
Beşiktaş nasıl oynuyor?
Beşiktaş her maçında 3-4 topu direkten dönüp şanssızlıkları sonucu 4 puan arkamızda olan bir takım değil ki...
Ha güvensizlik sebebi ''hakem'', ''federasyon'' falan filan diyebilirsiniz ama işte takımımız onlara rağmen 4 puan önde zaten...
O zaman bize aramızda sadece kurucu abilerimizin yaşadığı Türkiye Kupası sevincine inanmamız kalıyor...
Bakın adamlar 7 puan gerideyken bile biz şampiyon olucaz diyor, biz liderken bile ''Çok ümitsizim, bari Avrupa'ya gidebilelim'' diyoruz...
Biz lider bir takımın sahip olması gereken psikolojiyi bir türlü öğrenemedik, ve öğreneceğimizi de hiç sanmıyorum...
Çünkü babamız, amcamız bize böyle öğretti: Fenerbahçeysen her maçı 5-0 kazanacaksın, 102 puan alacaksın, hiç sarı kart görmeyeceksin...
Geçen seneyi unutmayın arkadaşlar Denizli'ye karşı ne kadar kötü oynadığımızı ama maçın son dakikalarında hiçbirimizin oyunu değil; bizi belki de 5 sene üst üste şampiyonluğa götürücek o golü önemsediğimizi unutmayalım...
Hem de elimizde en yakın rakibimizi kendi bileğimizin hakkıyla yenip farkı 7'ye çıkarma,Kadıköy'de Trabzonspor'u yenip erken şampiyonluğu kutlama; Ali Sami Yen'de takımımız ısınmaya çıktığında 1000 kişilik deplasman tribününden ''Şaaampiyon'' seslerini duyma şansımız var...
Her şeyi tıpkı geçen seneki gibi kaybettiğimizde de yine bu sevdayı miras aldığımız büyüklerimizin -bu sefer sonuna kadar değişmemesi gereken mantıkta olan- sözleri girecek devreye...
inanalım...
+1907:kanka:
Hüseyin Güler
09-04-2007, 01:13
hmm
baya zor geçecek ama nedense inönüye daha rahat çıkıyoruz hem takım hem ben :D
Hüseyin Atik
09-04-2007, 01:41
adamların çaykur rizeyi yaratma bi penaltıyla nasıl yendiğini gördük,rizenin de erilmeyen penaltılarını! biz de malesef 27 haftadır verilmeyeni bırakın dün verilmeyen çok net bi penaltıyla çok da iyi oynamadığmız maçta 2 puan bırakıp geldik ya da 1 puan aldık! penaltı konusunda artık inandığım tek şey var ceza sahasında bi futbolcumuzun herhangi bi yeri kırılmadan penaltı kazanamıcaz! kupa maçının hakemi olarak geçen sene kupayı korkak kargalara kazandıran bülent demirleği bekliyorum, adamların amcaları,akrabaları var! 14e 11 mücadele olacak yine takımımıza düşen canla başla oynamak,uğur boral gibi basit hatalar yaparak takımının puan kaybetmesine yol açmamak! yaklaşık 11-12 yıldır inönüye defalarca gittim,çok kötü zamanlarımızda bile onları yenmeyi başardık,takımımız iyi ligin ikinci yarısının başlarında biraz düşüş yaşandı ama son haftalarda bi çıkışımız var,bjk top mop oynamıyo kazandıkları 5 maçın 3ü 1-0 ecel terleri dökerek,gsyi 2-1 zor yendiler,ankarada da gençler tek kale oynadı,biri kendi kalelerine olmak üzere 2 gol yiyince maçı bıraktılar! yani şişirilmiş bi takıma karşı oynıcaz,takımımız da bunun bilincinde,sahada akrabalarından,amcalarından intikam almaya çıkıcak bi Fenerbahçe olacak inş. turu Kadıköy'e bırakmıycaz inş.
perşembe günü vatani görevimi yapmak üzere birliğme katılacağım için tribündeki yerimi alamıycam,tribünde takımımızı desteklemeye gidecek arkadaşlara başarılar, allah inş. hakedenin yanında olacaktır!
Çağlar Çağatay
09-04-2007, 01:46
Nedense içimden İnönü'de galibiyet Saraçoğlu'nda beraberlik geçiyor...
Emre Karaca
09-04-2007, 01:57
1-2 alırız ;)
Başar Kantar
09-04-2007, 09:48
bence 1-1 bitecek ve kadıköyde turu alıcaz gibi geliyo yani..
Taylan Kallı
09-04-2007, 14:35
Selçuk Gerger arkadaşım yazı mükemmel olmuş...
Hakan Ateşler
09-04-2007, 17:31
beşiktaş çok kötü oynuyor bizi yenmeleri çok zor ama defansta can arat çok korkutuyor beni nobre falan iyi numaralar çekebilir ceza sahası içinde. kornerlerde karete yapmamayı bi öğrense can, onun dışında fb nin ölüsü şu an bjk den iyi oynuoyor futbol olarak her açıdan ...
Arif Şahin
09-04-2007, 18:20
Edu'nun yerine Önder oynasa keşke.
Ege Uysaler
09-04-2007, 18:27
ben beraberlik bekliyorum zaten fener yenilirse hele ki farklı bir skorla lig de gider ama tam tersi olursa bu sefer de bjk gider zor maç takıma ne kadar güveniyorum o da soru işareti
Mustafa Kaplan
09-04-2007, 18:53
Beşiktaş nasıl olsa gol atarız mantığıyla savunma ağırlıklı çıkıyor sahaya. Baskılı oynayamıyorlar cunku teknik acıdan zayıflar. O yüzden kontrataklara karşı dikkatli olmalıyız. Tek forvet arkada alex ortasahada 3 defansif oyuncu ve tuncay defansta ümit önder can ve lugano ideal olur. Bu kadromuz motive olursa beşiktaşı kendi silahıyla vurur.
Başar Kantar
09-04-2007, 19:25
Derbin Hakemi Fırat Aydınus yandık iki yıl önce inönüde onunla 2-1 kaybetmiştik...carew iti pierre e tokat ve tekme atmıştı hiç unutmam...
Onur Aloğlu
09-04-2007, 19:54
Zor.
Sertaç Banko
09-04-2007, 22:06
Derbiye Beşiktaşlı Hakem
Türkiye Futbol Federasyonu çarşamba günü Beşiktaş ile oynayacağımız Türkiye Kupası yarı final maçında hakem Fırat Aydınus`un düdük çalacağını açıkladı. Beşiktaşlılığı ile bilinen Fırat Aydınus geçtiğimiz yıllarda bir alışveriş merkezinin girişinde Fenerbahçeli bir taraftara kafa atarak ne kadar fanatik bir Beşiktaşlı olduğunu kanıtlanmıştı.
(Alıntı ANTU)
Amir Özkul
09-04-2007, 22:32
serkan-lugano-can-ugur
dortlusu ve
appiah sag acik cikarsa zico gidene kadar direk futbolla iliskimi kesiyorum.
benim 11'im
serdar
onder lugano can umit
aurelio appiah
mehmet alex tuncay
kezman
bu 11 ciksin. yenilirsek de yenilelim.
ama dogru dizilisle dogru 11'le yenilelim.
Alıntıdır...
Kaynak: http://antu.com
Amir Özkul
09-04-2007, 22:44
Malesef hayır...
Beşiktaş nasıl oynuyor?
inanalım...
+1907
Emeğine sağlık,çok güzel bir yazı...
Gökhan Aytaç
09-04-2007, 23:32
Bu eziktaş ki kendi sahasinda o böbürlendikleri inönüde uydurma bir penaltiyla kazandilar.ondan vahimi tek pozisyon bulamadilar.ondan daha vahimi rize inönüde yüzde 70 topla oynadı.tabi bize karşı muhtemelen farklı oynayacaklar. tabiri caizse,bize hep tasmasından kurtulmuş köpek gibi saldırıyorlar.biraz da oı yüzden zorluyorlar bizi.bu arada tabi futbolla degil futbol dışı şeylerle zorluyorlar bizi.ama fenerbahçem, bu sezon kalan maçları içinde en önemlisine çarşamba günü çıkacak.onları orada yenersek hem turu yüzde 99 garantiler hem de onlara sampiyonluk yolunda cok agır bir darbe vururuz.tabi tersi bizim icin de gecerli.onun icin bu mac bizim icin hayati ve tarihi bir maç...
Önder Gül
09-04-2007, 23:47
Biz inönüde daha rahat oynuyoruz gibi geliyor bana vala tamam galibiyet güzel olur ki kazanacağımız inancındayım ama bide şu varki bu kupaya sadece bizim alamamamız önem katıyor gibi geliyor bana yoksa ligde kalmalıyım diyip yedek kadro çıkaran takımlar olmazdı diye düşünüyorum işte bu yüzden bu maçta o kadar gerilmemizin takımımızın ilerisi için moralini bozmamızın bi nedeni yok diye düşünüyorum unutulmamalıki bizler o kutsal renklere gönül veren taraftarlar olarak biliniyoruz ve bu böyle devam edecektir güzel bir maç olacak kesin bide Tümer şov yaparsa işte o zaman ayrı bir bayram olacaktır bizim için
İlker Aktaş
10-04-2007, 12:34
-------------------------------Serdar----------------------------------
-------Serkan----------Önder-------------Lugano---------Ümit---------
----------------------Appiah----------Aurelio--------------------------
----------------------------Tümer-------------------------------------
----------------Alex------------------Tuncay--------------------------
-------------------------Kezman--------------------------------------
Gönlümden geçen 11..
Fenerbahçe'nin bence en etkili 11'i budur, olması gereken..
Can Demir
10-04-2007, 12:46
Yağmur duasından sonra şimdide deivied ve deniz oynamasın duasına çıkıcaz artık...
Cihan Mendi
10-04-2007, 13:10
Arkadaşlar,dün geceye kadar benim de umudum yoktu. Ama gece ne olduysa,hafızam bir anda bundan 3 yıl öncesine gidiverdi...Siz de hatırlayın..
Tarih:25 Nisan 2004..Ben o zamanlar,KKTC'de öğrenciyim.Daha bir gün önce tarihi 'Annan Planı Referandumu' yapılmış ve gergin bekleyiş sonucunda KKTC'nin tarih olmadığı ve ömrünü bir süre daha sürdüreceği,tabii bizim de okulumuzun kapanmayacağı öğrenilmişti.
Ama o gün, esas referandum İnönü Stadı'ndaydı. 2003'deki lig 6 ncılığından beri beklediğimiz şuydu ki,o 2004'te mutlaka şampiyon olmak. Daum'um hocalığında (bence) müthiş ve gencecik bi kadro kurmuşuz,özellikle Pierreparemizin attığı gollerle de lider Beşiktaş'la olan puan farkını 1 puana kadar indirmiştik ve eğer o gün kazanırsak 2 puan farkla,sezonun bitimine 3 hafta kala lider olacaktık.
Ve maç başladı..İlk ciddi ataklar onlardan gelmişti ve hatta 24. dakikada Sergen'in bir şutu auta çıkmıştı. Ama 32. dakikada sahneye Kadıköy'ün boğası çıktı..Luciano'nun çizgiden çevirdiği kafasını gole çeviren Serhat ilk golümüze imza attı..
İkinci devrede gerçekten dahiliğini kullandı ve takımı kontraataklara sürükledi.Ama zaten kolay kolay gol yemezdik,çünkü o gün gerçekten kalede Volkan gibi Volkan vardı. Dakika 57 ve Serhat süper bir gol daha atmış;2-0..ve 61. dakika, Tuncay,skor 3-0..Neticede maçı 3-1 aldık ve o yıl bileğimizin hakkıyla şampiyon olduk..
İşte herkes birazcık moral istiyo ya bu önemli maç öncesi,birazcık bu maçı hatırına getirsin. Tamam kabul ediyorum,o kadro ve oyunla,bugünkü oyunumuz arasında dağlar kadar fark var,ama isteyince herşey olur..Eğer bu adamları kupadan elersek,o havayla şampiyonluk da gelir.
İnşallah bütün bunlar olur ve ben de o 'tüpçü'nün ve kısa sürede kahinlik konusunda Adnan Polat ile aynı seviyeye gelmeye çalışan Celal Kolot gibi yöneticilerin yüzünü görürüm.
İşte takıma motivasyon vermek istiyorlarsa bu tür tarihi maçları izletsinler veya kendini yönetici sanan bu tip insanları verdiği demeçleri futbolculara izletsinler..Özellikle bu sabahtan beri öyle bir umutlandım ki maç için,yarını sabırsızlıkla bekliyorum...Kimse korkmasın,yeter ki umutlanalım ve isteyelim..
İnanalım ve kazanalım...
Onur.Öztürk
10-04-2007, 13:50
pek te iyi olduğumuz söylenemez. ama onlarda son maçta kötüydü. artık ALLAH kerim. ya beraberlik yada mağlubiyet :(
Çağdaş Çamlıoğlu
10-04-2007, 13:55
inleyen nağmeler ruhumuzu saracak çarşambaa günüüü arkadaşlar hiç şüpeniz olmasınn...
Sercan Tuna
10-04-2007, 15:59
ben beraberlik bekliyorum zaten fener yenilirse hele ki farklı bir skorla lig de gider ama tam tersi olursa bu sefer de bjk gider zor maç takıma ne kadar güveniyorum o da soru işareti
forumun mikseri inanmıyorsan gölge etme başka ihsan istemez. İnönüyü dhaa önce defalarca yaptığımız gibi başlarına yıkacğız...
Emre Akgün
10-04-2007, 16:44
Yarın ki maçtan çok umutluyum. inşallah anlımızın akıyla bu maçtan çıkıcaz ve bütün Türkiyeye beşiktaşın aslında bolon bir takım olduğunu gösterecez.
Serhat Kılıç
10-04-2007, 16:48
arkadaşlar ben takıma güveniyorum ama zicoya güvenemiyorum malesef.artık appiahı sağda oynatma inadından vazgeçsin yeter artık.denizide kessin artık.sağ tarafa mehmeti yada tümeri koy bu maçta be zico vazgeç artık şu inadından.serkanıda oynatma oynatacaksan orta saha oynat dicem ama bu maçta mecbur oynayacak edunun yokluğunda.eğer illa appiah sağda oynıcak dşye tutturursan da denizi oynatacağına tümeri oynat bu maç için.artık kredin doldu çünkü zico.takımımızın 2. az maçındaki şekilde sakin ve akıllı oynaması durumunda darmaduman edeceğiz bjkyi bence.
Kiper Ayıran
10-04-2007, 18:23
yarın akşam inönü eski açıktayız. inş avantajlı bi skorla dönerz kim oynarsa oynasın takım için o kutsal forma için kanının son damlasına kadar mücadele etmeli şans da biraz yanımızda olrsa avantajlı bi skorla döneceimizi düşünüorm
Ozan Ercan
10-04-2007, 19:19
2-2 biter, kadikoyde 1-1le tur atlariz
Koray Arslan
10-04-2007, 19:26
inşallah iyi dileklerimiz gerceklesir.inönude ne olur bilemiyorum ama turu geçicegimize inanıyorum.hem de bu kez kadıköy de dewirecegiz gbi gelio bana............
Doruk Sarıkaya
10-04-2007, 19:30
İnönüye gidicez,sahaya çubukluyla çıkıp federasyonu,federasyonda amcası olanları,hakemi,rakibi,rakip taraftarı o sahaya gömüp Her Zaman Her Yerde En Büyük Fener Sesleriyle çıkıcaz! Daha fazla yorum yapmıyorum! Yarın Ben demiştim msj.ınıyazmak için sabırsızlanıyorum! :cool:
Amir Özkul
10-04-2007, 19:41
http://www.antu.com/firat.htm
Çok ilginç :rolleyes:
Gözümüz üzerinde Fırat...
Mustafa Çam
10-04-2007, 19:49
2 devrenin de ilk 15 dakkasında gol yemezsek bizim bu iş olur..
Fırat Kocadağ
10-04-2007, 19:55
Bu hakemle mi? Bence zor artık bundan daha açık oyun oynanamaz. Ellerinden geleni yapıcaklar bu kesinleşti bu saatten sonra herşey çok zor...
Saygın Özkan
10-04-2007, 20:38
Zor maç .. eğer zico yine aynı ilk 11i koyarsa işimiz çok zor. Denizle başlarsa appiah sağda oynarsa yani.. Tümeri 1 devre de olsa o sahada görmek istiyorum.
Çağlar Çağatay
10-04-2007, 20:46
bence bu maç Tümer 90dk oynamalı en azından kesinlikle tümerle başlanmalı...İlginç bir futboldu Tümer böyle seyirci baskısında oynamayı seviyor ve eminim bjklilere süprizi vardır...
Onur Aloğlu
10-04-2007, 21:18
Bundan sonra işleyeceği suçlardan ötürü yargılanmayacağını biliyor birileri.
Giderayak herşeyi yapacak.
Kendisini Trabzon Milletvekili olarak göreceğiz seçime girdiği parti barajı geçerse, dokunulmazlık zırhı.... ;)
Hele bir de koalisyon ortağı olursa bahsi geçen parti Spordan Sorumlu Devlet Bakanı da olur.
Bizim çilemiz dolmaz.
Gözümüz üstünde Fırat.
İbrahim Baytok
10-04-2007, 21:32
kesinlikle tümer olmamalı appiah denizn yerinde yozgatlı ilk 1 de çıkarsa karnımızı kaşıya kaşıya yeneriz ki türbün mükemmel olacak..1606+ben
Fatih Deniz
10-04-2007, 21:51
yenelimde beşiktaşı kadroda -bizlere kriz geçirttiren - deivid e bile razıyım
Batuhan Kılıç
10-04-2007, 22:25
Arkadaşlar maça gidicek olan varsa nasıl gidilecegi hakkında bi bilgi yazarsanız memnun olucam, unifebden gidenler toplu mu gidicek yoksa herkes kendi mi?
Ceyhun İskender
10-04-2007, 22:45
Arkadaşlar maça gidicek olan varsa nasıl gidilecegi hakkında bi bilgi yazarsanız memnun olucam, unifebden gidenler toplu mu gidicek yoksa herkes kendi mi?
dostum toplu gidemiyoruz zaten....
tek tek gitmek zorundayız....
stadın deniz tarafı ile taksim tarafının çaprazından gireceğiz içeri....
Çağlar Çağatay
10-04-2007, 23:51
http://www.antu.com/firatsahaya.jpg
Bilal Aktan
11-04-2007, 00:04
0-3 olur... amca kıyak yapmazsa 3 olur.. aramızdaki kalite farkı çünkü...
Ozan Ercan
11-04-2007, 00:58
Hakemle ilgili boyle dolduruslara gelmeyelim. Herkes gencliginde takim tutmustur mutlaka, ama sahaya cikinca o duygularini ortebilen insanlari hakem yaparlar sadece. Cem Papila`nin Zonguldak`tan bir tanidigi besiktasli oldugunu soylemisti bizzat bana. Ama ayni Papila 2si cok tartisilan 5 kirmizi karti da cikartti besiktasa.
Hakeme falan cok takilmayin, biz sahaya cikip adam akilli top oynadiktan sonra karsimizda hakem bile duramaz.
Servet Güldeş
11-04-2007, 01:20
Tümerin kaptan olarak çıkmaması gerekiyor... nobre çıktığı zaman saçma olduğunu buralarda hep konuştuk... tümer çıktığı zamanda seviyeli olmasada beşiktaş forumlarında da bu mevzular konuşulacak...
Murat Bıçakçı
11-04-2007, 02:29
1-2 bu maç bizim arkadaşlar güvensizlik ortadan kalksın bu takım hiç bir takıma benzemez bu takım FENERBAHÇE ve biz çok şanslıyızki bu büyük takımın taraftarlarıyız.Bunun ağırlığını takımımıza en iyi şekilde şüphe duymadan destek olarak taşımalıyız ve göstermeliyiz. 11 nisan zafer günü olucak
Doruk Sarıkaya
11-04-2007, 12:13
murat kardeşime katılıyorum ve bu gece gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum! ilk yarı 1-0 yenik girdiğimiz soyunma odasından bu sene şampiyonluğa yürekten inanan bi takım olarak çıkıyo FENERBAHÇE ve 1-2 yeniyoruz. Benim rüyalarımın tersi filan çıkmıyo,geçen seneki 4-0 6s maçını gollerin dakikalarıyla birlikte görmüştüm! referans sağlam o yüzden güvenin bana ;) ayrıca uğur boral oynarsa gol atacak! ;) kehanet stylea :)
İlker Aykut
11-04-2007, 12:38
:) herşey tamam da abi ben uğur borala takıldım o adam gol atabiliomu inş atar:D
Sercan Okur
11-04-2007, 13:03
Fortis Türkiye Kupası'nda bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zico, bu dev derbi öncesinde sahaya süreceği 11'i Deniz Türker'e açıkladı..
Brezilyalı çalıştırıcı Zico, ilk 11'de takımın yıldız isimleri Appiah, Alex ve Kezman'a yer vermedi..
İşte MARATON.COM.TR farkıyla Fenerbahçe'nin ilk 11'i ;
Serdar
Serkan
Lugano
Önder
Ümit Özat
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Deivid
Semih
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER - DENİZ TÜRKER
Tuğba Tülü
11-04-2007, 13:14
Beşiktaş kadıköyde nasıl rahat oynuyorsa biz de inönüde daha rahat oynuyoruz ama bugün ortada bir maç olur gibi ben beraberlik diyorum
Arif Kocamanoğlu
11-04-2007, 13:16
Kadro gerçekten böyle mi olucakmış ... ?
Ozan Ercan
11-04-2007, 13:21
Arsene Wenger`e ozendi Zico :)
Onur Aloğlu
11-04-2007, 13:49
Şu takım bi' kere 3-6-1 oynamadı ya...
Koy göbeğe Lugano, Önder, Ümit' i
Ortaya Serkan, Appiah, Deniz, Aurelio, Tuncay
Önüne Alex,
İleride Kezman..
Selim Peker
11-04-2007, 13:55
Kadro böle olsun ben bu maçı izlemem ya!Bu kesinlikle ziconun tazminatını alarak gitme isteğidir bu takımdan!
Umarım tümer ilk onbirde ayrıca kaptan olarak çıkar çünkü bu maçtaki en büyük kozumuz o olacak oynasa da oynamasa da.Futbol şansının bizimle olmasını diliyorum inş...
Onur Aloğlu
11-04-2007, 14:17
Bu kadro kupada sadece 1 gol yedi.
Koray Arslan
11-04-2007, 14:28
abi gazetede bi kadro okudum inşallah olmaz yaw.cıldırırım walla:
orta saha:deiwid-aurelio-deniz-tuncay önlerinde de tümer.....
ya şaka mı bu??????????????
Selim Peker
11-04-2007, 14:32
Bu kadro kupada sadece 1 gol yedi.
Evet sadece bir gol yedi ama anadolu takımlarına karşı 1 gol yedi...
Onur Aloğlu
11-04-2007, 14:53
Evet sadece bir gol yedi ama anadolu takımlarına karşı 1 gol yedi...
Beşitaş' ın as kadrosunun bahsi geçen Anadolu takımlarından daha iyi top oynadığını düşünüyor musun?
Orhun Can
11-04-2007, 15:16
az önce ntv'den muhtemel 11leri gördüm
Appiah yerine dievid
Alex yerine tümer
Kezman yerine Semih var dediler. Bu doğru olabilir mi acaba ?
Selim Peker
11-04-2007, 15:17
Bu akşam görücez sonuçta karşındaki nekadar da hakemlerle yürüse de! bjk.Ve yer inönü buna göre bir kadro ile çıkması lazım!
Onur Aloğlu
11-04-2007, 15:29
Bizim karşımızdaki Beşiktaş da onların karşısındaki de Dışkapınınmandalıspor değil ki... Kaldı ki Tümer' in oynamasını bu kadar çok isteyen varken Zico ona en sevdiği yeri vermiş. Deivid' in sağ açıkta Appiah' tan verimli olduğunu söylemek abartı olmaz. Ve bu tür maçlarda yedeklerden gelen kaliteli oyuncular (Kezman, Alex, Appiah) karşındakini moral olarak çökertirken sana da oksijen deposu olurlar. takımın yapması gereken 60-65 dk. gol yememesi. O dakikadan sonra oyuna dahil olanlar işi bitirecektir zaten.
Aslında uzun lafın kısası bu maçı kazanması gerekn futbolcunun teknik anlayışı veya mevkiisi değildir. Bu maçı kazanması gereken, puanları çalınan, gasp edilen, taraftarı ülkenin her yerinde terörist muamelesi gören bir camianın kazanma azmi, intikam hissiyatdır.
Arif Kocamanoğlu
11-04-2007, 15:44
Ama bu maç farklı, her maçın farklı taktiği olur diye düşünüyorum ... Beşiktaş maçı diğer grup maçlarından farklı.
Kayhan Merkit
11-04-2007, 16:06
yaw arkadaşlar ben korkuyorum baya. Ne olacak bu maç
Orhun Can
11-04-2007, 16:23
Şimdi Serhat olcaktı kadroda affetmezdi kartalı :) Yinede korkmuyorum bjk'den. Ancak zico dahilik yapmaya mı çalışıyor ne ?
Selim Karakaya
11-04-2007, 16:39
Yaw korkmayın dostlarım. FENERBAHÇEmiz bugün galip gelecektir. Tek korkunuz Zico olsun.
Bugün kalede de Volkan'ı görürseniz şaşmayın. ;) (Hani kupada Volkan, Ligde Serdar)
Hasan Bulut
11-04-2007, 16:45
murat kardeşime katılıyorum ve bu gece gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum! ilk yarı 1-0 yenik girdiğimiz soyunma odasından bu sene şampiyonluğa yürekten inanan bi takım olarak çıkıyo FENERBAHÇE ve 1-2 yeniyoruz. Benim rüyalarımın tersi filan çıkmıyo,geçen seneki 4-0 6s maçını gollerin dakikalarıyla birlikte görmüştüm! referans sağlam o yüzden güvenin bana ;) ayrıca uğur boral oynarsa gol atacak! ;) kehanet stylea :)
inş ben de gs macını dogru tahmin etmiştim 4-0 ı simdi bu maçı 4-2 alırz diyorum
Oğulcan Söylemez
11-04-2007, 16:58
içimden bi ses bu maçı çok rahat alıcaz diyo ama, dışımdaki ses Zico warken o kadar da kolay olmayablir diyo ya, hadi hayırlısı bakalım...
Kayhan Merkit
11-04-2007, 17:02
Ahh zico ahh. Bi tek seni düşünür olduk. Bugun tuncaya çok iş düşecek gibi
Bilal Aktan
11-04-2007, 17:11
alex keşke oynasaydı.. sonuçta onlarla veya onlarsız biz bu akşam kazanacağız.. ben bu kadroya güveniyorum bu akşam daha bir aşkla oynamalarını bekliyorum.zaten ilk 11in oyun kuramadığı ekiplere karşı bu kadro kupada iyi iş çıkardı. he kazanırsak deriz yedeklerimizle sizi yendik diye o zaman çökerler moralman... solda olcan sağdada kerimi oynatsa, tam wenger taktiği olacaktı...
Doruk Sarıkaya
11-04-2007, 17:16
inş ben de gs macını dogru tahmin etmiştim 4-0 ı simdi bu maçı 4-2 alırz diyorum
dostum sen benim skor'u 2'yle genişletmişsin daha iyi olmuş bence :) umarım söylediğimiz gibi olur! şimdiden akşam ki maç için herkese başarılar arkadaşlar! maçtan sonra zafer şarkıları söyleyeceğimize gönülden inanıyorum! İnleyen Nağmeler Ruhumu Sardıııııııı........... :cool:
Çağlar Çağatay
11-04-2007, 17:31
MUHTEMEL 11'LER
Ezeli rakiplerin bugünkü büyük maça çıkması beklenen olası 11'leri şöyle:
Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, Delgado, Koray, Serdar, Ricardinho, Bobo (Burak), Nobre.
Fenerbahçe: Serdar, Serkan, Önder, Lugano, Ümit, Appiah (Mehmet Yozgatlı), Aurelio, Deniz (Tümer), Tuncay, Alex, Kezman.
ntvmsnbc.com
İlker Aktaş
11-04-2007, 17:33
Aslında uzun lafın kısası bu maçı kazanması gerekn futbolcunun teknik anlayışı veya mevkiisi değildir. Bu maçı kazanması gereken, puanları çalınan, gasp edilen, taraftarı ülkenin her yerinde terörist muamelesi gören bir camianın kazanma azmi, intikam hissiyatdır.
Günün anlam ve önemini, hissiyatını anlatan cümleler bunlar olmuş.. Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum..
Taylan Kallı
11-04-2007, 17:39
umarım bizimkiler tutuk başlamazlar maça bu maça motive olamicaksa takım başka hiçbir maça olamaz gibime geliyo..sırf demirören ve aksu pisliklerinin demeçlerini bilmeleri hırslanmaları için yeter de artar bile..
Dora Doğruyol
11-04-2007, 18:11
100 yıl once doğdu şanlı efsanem bugun bu staddan mağlup ayrılmıycaz bizim şanımız yeter
Dora Doğruyol
11-04-2007, 18:12
umarım bizimkiler tutuk başlamazlar maça bu maça motive olamicaksa takım başka hiçbir maça olamaz gibime geliyo..sırf demirören ve aksu pisliklerinin demeçlerini bilmeleri hırslanmaları için yeter de artar bile..
kesinlıkle maça çıkmadan konuşanlar görecekler neticeyi...
Dora Doğruyol
11-04-2007, 18:15
beşiktaş kim ya kapasitemizin % 50 si yeter onlara
İlker Aktaş
11-04-2007, 18:49
İlk 11 belli oldu..
Serdar, Serkan, Önder, Lugano, Ümit, Deniz, Aurelio, Appiah, Tümer, Tuncay, Semih..
Ne düşünüyor acaba Zico yine..
Emrah Temiz
11-04-2007, 19:54
İlk 11 belli oldu..
Serdar, Serkan, Önder, Lugano, Ümit, Deniz, Aurelio, Appiah, Tümer, Tuncay, Semih..
Ne düşünüyor acaba Zico yine..
yine bizim düşünemediğimiz ve aklımızın ermediği şeyler düşündüğü kesin :rolleyes:
Taylan Kallı
11-04-2007, 19:57
cidden bu mu ya ilk 11??
Şükrü Günal
11-04-2007, 20:15
Böyle bir kadro olamaz..Zico'da hoca olamaz..Takımın 3 starını kesmek ne demek?Alex,Kezman,Appiah sakatlık olmadıkça kesilecek adamlar mı?Allah aşkın Allah akıl fikir versin.Diyecek lafım yok..
Bilal Aktan
11-04-2007, 20:15
çıktı sahaya kanaryamız... bence savaşacak bir 11 sahada onlarda fenerin evlatları... bu olumsuz hava bence çok yersiz.. neden ligde oynamıyor denilen semihle tümer 11'de.. ben bu takıma inanıyorum.. sizde inanın...
Taylan Kallı
11-04-2007, 20:45
hadi bakalım hayırlısı...
Taylan Kallı
11-04-2007, 21:46
şu deivid'i 2.yarıya başlarken çıkarmazsa zico benm gözümde tamamen bitecek!!!!
Aycan Yağanoğlu
11-04-2007, 22:48
oyuncu değiştirmek için gol yemeyi beklemek gerekiyormuş galiba...
Bilal Aktan
11-04-2007, 22:55
ah be serkan bir adam var içerde nasıl ters kademedir bu ya... alexi 70 dk.da alsa maç çok rahat bizimdi... kaç maçtır ezikler kısmetle galip geliyor. marco(10 numara),semih,lugano,önder başta olmak üzere bu takım iyi oynadı bence rövanşta kadıköyde işi bitiririz eze eze
Taylan Kallı
11-04-2007, 22:58
bravo zico tebrikler maçı elinle verdin takım iyi oynadı ama deivid KAZMASI herşeyi bozdu!!!:kizgin:
Arif Şahin
11-04-2007, 23:02
Her teknik direktör hata yapabilir, ama hiç bir teknik direktör Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçemez.
Timur Pirlioğlu
11-04-2007, 23:05
SAYIN HOCAMIZ ZICO arıf arkadasımızın dedıgı gıbı bızımle dalga gecmeye basladı sen bzım elımızde bulundurdugumuz adamlarımızı degerlendıremezsen bız senı degerlendırıp gonderırız bu kadar olmaz ayıptır yazıktır fenerbahceme deıvıd oynatıyosun barı sagda oynatma bu kadar damı bılgın yok ne olur ıste bızım kopegımız bıle olamayacak adamların agzına koca FENERBAHCEMI sakız edersın
Serhat Kılıç
11-04-2007, 23:06
ulan 85 dk sen oyna ez şu aptal kargaları ama galibiyet hamlesini yapma.sana yazıklar olsun zico beee resmen alay ettin koskoca camiayla.alex kezman ve mehmeti dökülen deivid torpillisi tümer ve denizin yerine alma.hiçmi kafan çalışmıyo yaaaaaaaaaa.yeteeeeeeeeer yaaa.birisi uyarsın artık zicoyu.insanlığına insansın adamlığına adamsın beyaz pelesin ama teknik direktör değilsin.tek şansın var çıkıp eleyeceksin bjkyi 2,maçta bu takım bu kargalara çok gol atar ama sen takıma engel olmazsan.şampiyon yapman yeterli değil artık bunu unutma bu kupayıda alacaksın
Cenk Özdemir
11-04-2007, 23:06
o kezman nie durur kenarda ? alex 85 dakka ne diye bekler ? zico al devidi bi tarafana sok. ne yapcaksın daha bilmiyorum? şu ezikleri yine sevindirdin!! al eve götür şimdi o yedekleri!!:kizgin: :kizgin:
Necati Mete
11-04-2007, 23:08
Bana, 4 4 1 1 ile oyuna başlayıp,karşı takımın daha sonra atağa geçmesi üzerine,
* hala bu oyun düzeniyle devam etmenin
* 90dk boyunca yürüyen deivid i oyunda tutmanın
* kezman gibi bir futbolcuyu yedekte tutmanın
* takımın beyni dediğin alexi kulübede oturtup,bütün yükü tümer e vermenin
* ali tandoğan, bobo gibi hücum oyuncuların oyuna girdiğni göre göre,hiçbir önlem almamanın
* 20 den fazla top kaptıran denizi oyunda tutmanın
* ve son olarak,golü yedikten hemen sonra,yani 83. dakikada alex i oyuna almanın,
mantığını biri açıklayabilir mi ? gerçekten,öğrenmek istediğim için soruyorum.
Berk Akgünlü
11-04-2007, 23:09
85. dkkada golü yiğince mi akLına geLdi acaba yedekler... Senin yedek klübende Alex var, Kezman var, Mehmet var bunLarın hepsi iyi top tutabilen takımı ayağa kaldırabilen oyuncuLarın. Buyur şimdi evine götür... :@
Emre Tanrıseven
11-04-2007, 23:16
Birisinin şu zicoya bu kupayı 25 yıldır alamadıgımızı sölemesi gerekir.. Bizimle dalga mı geçiyosun be adam,dünyanın önde gelen futbolcuları kadromuzda ama zico bey adamları yedek oturtuyo sanki derbi oynamıyoruzda sıradan bi maç yapıyoruz.. buna artık birinin dur demesi gerekiyo yönetim mi el koyar Aziz Yıldırm mı bişe yapar bilemem ama artık yeter...
Serhat Kılıç
11-04-2007, 23:17
zico hikayesinin sonu bellidir oda zico şampiyon yapmaya mecburdur ve yapacaktır ama gi-de-cek-tiiiiiiirrr.maytapmı geçiyosun adamların stadı suspus ayakları titriyo orta sahayı geçtim 18den çıkamıyolar sen salakça yönetip daha doğrusu salakça bile yönetemeyip maçı elinle veriyosun.al deividini sezon sonu gittiğin yere götür.ilk geldiğinde medyaya şov yapıyodun hücüm oynatacam diye bu mu ulan senin gol isteğin hücumun.çıldırttın en sonunda.umarık,m hatalarını birileir düzeltir çünkü sen düzeltemiyecen
Hakan Ateşler
11-04-2007, 23:18
ulan 85 dk sen oyna ez şu aptal kargaları ama galibiyet hamlesini yapma.sana yazıklar olsun zico beee resmen alay ettin koskoca camiayla.alex kezman ve mehmeti dökülen deivid torpillisi tümer ve denizin yerine alma.hiçmi kafan çalışmıyo yaaaaaaaaaa.yeteeeeeeeeer yaaa.birisi uyarsın artık zicoyu.insanlığına insansın adamlığına adamsın beyaz pelesin ama teknik direktör değilsin.tek şansın var çıkıp eleyeceksin bjkyi 2,maçta bu takım bu kargalara çok gol atar ama sen takıma engel olmazsan.şampiyon yapman yeterli değil artık bunu unutma bu kupayıda alacaksın
ulan ! 85 dakka ezdik oynadıysak kimin taktiğiyle oynadık. 85e kadar zico yoktu 85ten sonra mı geldi takımın başına?? az alkmaar maçında 2 0 dan sonra yenildik, hepiniz burda alexi nie çıkarmadı dediniz. bu maç alexi koyup gol yeseydik 0 0 giden maçı katletti diicektiniz. defans yaparken hücuma ne gerek var diicektiniz. bi dediğiniz diğerini tutmuo. atak yapsaydık alkmaar maçındaki gibi 100 tane gol kaçırsaydık ve gol yeseydik hepiniz burda, yok 2 maçlı eleme usulü riske değer mi, zaten hafta sonu lig maçı var bu adamları dinlendirseydi falan derdiniz... bırakın bu lafları, al işte bjk kovamadı tiganayı del bosque tazminatı yüzünden adamlar yavaş yavaş oturuo ki bu maç oyun bile oynamadılar, bizse gol atmak istemedik geriyi garantiye aldık, ama hücum yapsak yenilsek ne gerek var dimi, hadi ordan be
Murat Bıçakçı
11-04-2007, 23:19
arkadaşlar tamam zico hatalıydı oynayabilicek bu maçın ağırlığını kaldırabilicek topcuları sahaya sürmedi biz bu yenilgiyi haketmedik ama sizlerde izlediniz sahadaki topcuların hangisi büyük bir özveriyle oynadıki hangisi kendilerine verilen şansı değerlendirebildi ki tamam zicoda suç olduğu kadar en az sahada top oynayan futbolcularda da suç var böyle maçlar olucaktır önümüzdeki maçlara bakıcaz artık yapıcak bişiyimiz yok sadece ezikleri kendimize karşı konuşturucaz o canımızı sıkıyor :( kadıköyde bunun hesabı sorulucak hemde acı acı sorulucak hiç merak etmeyin
Mehmet Atlı
11-04-2007, 23:22
bu nasıl bir mantıkdir nasıl bir beyindir yaa bıraksa takımı kendi baslarına daha iyi oynarlar ya bu kadroyla besiktastan daha iyi top oynadık 85 de alexı alıor dalga mı gecıorsun adam sen ya deniz kimdir ya nasıl bir adamdır bır ınsan bu kadar mı yeteneksız olabılır halısaha macına cagırmam o tıpıya onda da suc yok onu oynatanda suc besıktasıda tbrkler yanı top oynamadan bu kadar macı nasıl kazanıorlar ıkıncı yarı top ayaklarına degmedı gole kadarr boyle olmas kardesım ya nedir bu cilemiz
Hakan Ateşler
11-04-2007, 23:23
dünya starı kezman kaç maçtır nerde abi biri sölesin bana ya!! ne yapıo topu aldıı gibi yerde pas atamıo hiç bişi yapmıo, ama o kezman dimi laf atılmaz ona.deivid sağ kanat oyuncusu mu?serkan sağ bek mi ümit sol bek mi? kaç senedir oynuo bu adamlar. kayseri maçındna sonra etsenize deivid nerdeydi oynamadı die... yok yenilicez bok atıcaksınız herkese, 81 de serkan balcı düzgün kademe yapıp önlese maç bööle bitse bu yorumların hiç biri olmicaktı.
Mehmet Atlı
11-04-2007, 23:24
aurelio süperdi bence
Mehmet Atlı
11-04-2007, 23:26
dünya starı kezman kaç maçtır nerde abi biri sölesin bana ya!! ne yapıo topu aldıı gibi yerde pas atamıo hiç bişi yapmıo, ama o kezman dimi laf atılmaz ona.deivid sağ kanat oyuncusu mu?serkan sağ bek mi ümit sol bek mi? kaç senedir oynuo bu adamlar. kayseri maçındna sonra etsenize deivid nerdeydi oynamadı die... yok yenilicez bok atıcaksınız herkese, 81 de serkan balcı düzgün kademe yapıp önlese maç bööle bitse bu yorumların hiç biri olmicaktı.
bu maci farklıda kazansak yine yapardım deniz barışın ne ısı var amator kumede top oynuyamaz o adam
İbrahim Tutkun
11-04-2007, 23:31
abi bu takımda dogru gıden bıseyler oldugunu savunanlarmı war.mac berabere bıtse bole bı tartısma olmazdı dıye sacma bısey warmı yaa.denizi sawunabılcek bı adam warmı yeter daaa adamda sabır dıye bısey war.kezman kotu gol atamıyo dıye kesılırmı senın yedek kadronda henry mı war onun yerıne alcaksın.bolebi macta oynatmıcaksan nıye aldın.zico gıbı adama her mactaaynı kadroyla cıkıosun dersen adam tutar bole bı degısıklık yapar ıste.o adama da kımse suc bulmasın ama asıl suclu onu staj yapsın dıye 100. yılda takımın basına getırenlerde!!!
Alkan Akkaya
11-04-2007, 23:32
şu besiktasi herhangi bir fenerbahce taraftarının cıkardıgı kadroyla bırakın beraberligi kesin yenerdik ... zico zoru basardı .. saolsun
Orhun Can
11-04-2007, 23:33
Sezon başından beri söylüyoruz serkan deniz ve dievid'in bu takımda işi yok diye.
Zico o kestiğin adamlar gibi bir maçta kendini kessen be ahhhhhhhhhh !!!!!!:kizgin:
Emrah Temiz
11-04-2007, 23:33
bu maci farklıda kazansak yine yapardım deniz barışın ne ısı var amator kumede top oynuyamaz o adam
ne yazık ki gerçek bir cümle ve ne yazık ki bu adam bizim takımda oynamaya çalışıyor!
Sadi Yıldırım
11-04-2007, 23:34
Herşeyi bırak uyuyan KARGA yı uyandırdık şimdi feneri bile yendik deyip gaza gelecek ****ler!!!!
Mesrur Yersel
11-04-2007, 23:34
maçı kaybetmemizin sebebi zico nun taktik anlayışı değil bence, geçtim alex, kezman, yozgatlı yı deniz in yerine kemal i alsa orta sahaya bu maç boyle bitmezdi ama bunu 60 - 70 arasında yapması gerekiyordu takım iyi mücadele etti yoruldu deniz tümer pas hatası rekoru kırdılar, burada hata oyuncu değiştirmemek... bence zico tekrarladığı bu hatası ile artık kredisini doldurdu.. kupadan hala ümitliyim de inş morallerini bozup lige yansıtmazlar bunu...
Yiğit Babacan
11-04-2007, 23:36
Ben serkanla denizin olduğu takıma güvenmiyorum.Sonucta sag bekte kerim vardı ilk yarı niye şuan oynatılmıyor şu adam anlamıyorum.Genç genç genç al işte genç.Veya uğur boralın geçen hafta yaptığını saymazsak o niye bi anda forumdayken kenara çekildi?Alışmıştı da o bölgeye.Ümitin yeri zaten orası değil.Kadro var insanlar yanlış yerdeler.Sadece bu maçı düşünmemek lazım genel olarak bi düşüş var ve birinin bu düşüşe dur demesi gerek.Hele bi gelsinler de kadıköye...
Bilal Aktan
11-04-2007, 23:46
Herşeyi bırak uyuyan KARGA yı uyandırdık şimdi feneri bile yendik deyip gaza gelecek ipneler!!!! bu eziklerden bir halt olmaz hocam neyin gazı adamlar en iyi kadrosuyla ite kaka zor yeniyor bizi burda zicoya sallayan arkadaşlar zicoyu bende beğenmiyorum hatta şampiyon olsak bile ertesi gün bye bye desin yönetim ama bu maçta bence hakkını yiyoruz... kezmanı savunmayın bence bundan sonra kalan maçlarda semih oynamalı farketmediyseniz takım bugün daha çok ısırdı rakibini deniz maçın belli başlı bölümünde kötüydü ama ilk yarıda onunla bir pozisyona girdik ikinci yarıdada attığı bi deparla tuncayı topla buluşturdu tuncay daha iyi vursa maç bugün bizimdi... bence bugün bir büyük takım gibi çıktık oynadık kaybettik, olabilir ama bugünkü maçtan sonra artık şampiyonluktan daha da eminim
Alkan Akkaya
bide su muhabbet dönüyor iyi oynamak hic bir sey kazandırmıyor gol atamadıktan sonra ....
Selim Peker
Ya halen bu zico yu koruyanların yazıları var bur da ya!
Ya nedenmeliki bunlara allah akıl fikir versin bare !
Sen ligin gol kralı ve asist kralı adamı oynatma! Sonrada td diye gçin!Defol git seni de seni seveni de sevmiyorum!al deivide ................
Aycan Yılmaz
11-04-2007, 23:47
iki top yapamayan takıma mac verdik gecmis olsun!!..
Orhun Can
11-04-2007, 23:51
Sen ligin gol kralı ve asist kralı adamı oynatma! Sonrada td diye gçin!Defol git seni de seni seveni de sevmiyorum!al deivide ................
+1907
Selim Peker
11-04-2007, 23:52
ulan ! 85 dakka ezdik oynadıysak kimin taktiğiyle oynadık. 85e kadar zico yoktu 85ten sonra mı geldi takımın başına?? az alkmaar maçında 2 0 dan sonra yenildik, hepiniz burda alexi nie çıkarmadı dediniz. bu maç alexi koyup gol yeseydik 0 0 giden maçı katletti diicektiniz. defans yaparken hücuma ne gerek var diicektiniz. bi dediğiniz diğerini tutmuo. atak yapsaydık alkmaar maçındaki gibi 100 tane gol kaçırsaydık ve gol yeseydik hepiniz burda, yok 2 maçlı eleme usulü riske değer mi, zaten hafta sonu lig maçı var bu adamları dinlendirseydi falan derdiniz... bırakın bu lafları, al işte bjk kovamadı tiganayı del bosque tazminatı yüzünden adamlar yavaş yavaş oturuo ki bu maç oyun bile oynamadılar, bizse gol atmak istemedik geriyi garantiye aldık, ama hücum yapsak yenilsek ne gerek var dimi, hadi ordan be
sorarım sana sen bu takımı(bu kadar kötü olmasına ramen) deplasman da yenemiyorsan! Hatta üstüne gol yüyorsan! zico efendin sayesinde!!!! 7 yıldır kazanamadığın kendi sahan da nasıl olurda gol yemeden 2 gol atmayı düşünürsün??? Bana hiç mantıklı gelmedi? ziconun yardımcılığınımı düşünüyorsun?
İsmail Ayarığ
11-04-2007, 23:53
gercekten yazık oldu maça.Yani kötü oynasak neyse iyi giden maçı verdik ufacık bi hatayla.Zico ya kimse anlatmıyor mu bu oyuncu değişikliği yapılır diye.Sanırım bilmiyor değişiklik yapmayı :) Zamanında yapacagı 2 değişiklikle bana göre maçı bile kazanabilirdik.Zico bu takımı mahvetmeden birinin el atması lazım.Umarım lige yansımaz bu sonuc.Ki ben inanıyorum ki eleyeceğiz eziktaşı.İnancım tam..
Arıkan Altay
11-04-2007, 23:54
teşekkürler zico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesrur Yersel
11-04-2007, 23:54
golü daha erken yeseydik yenilmezdik. çünkü gene hemen adam değiştirecekti.. ben uzatmalarda kezmanı bile bekledim açıkcası...
İsmail Ayarığ
11-04-2007, 23:55
:hakem: lig daha bitmedi.Sakin...Böyle yapmakla çözüm üretemeyiz.ligi bitirene kadar sahip cıkmalıyız takımımıza,bunun bilincinde olarak konusalım bence.İnanıyorum eleyeceğiz biz bu ezikleri..
alayına isyan ölümüne fener..
Merve Ocak
11-04-2007, 23:59
YA bu zico adam değil. Deniz hiç değil. Anlamıyorum adamı karısı öldü moral olsun diğye mi oynatıyor bursa da bi gol attı demesin kimse bu onun zaten göreviydi orada kejman alex dururken ne deivid ne de deniz oynamamalı olcanı da takımda görmek isterdim adam en azından press yapıyor bugün tuncay dışında kimse basmadı uzakta bekliyorlar ya top gelirse diye ya bi bas karşındaki adama bi zorlansın bi ne yazpcağını şaşırsın
Tuğba Tülü
12-04-2007, 00:04
Her zaman olduğu gibi beşiktaşa yine sansımız tutmadı bence bu sene de kupanın üzerine 1 bardak soğuk su içelim:( kadıköyde daha rahat oynuyolar zaten 6 sezondur yenemedik bir beraberlik yetiyor adamlara hatta 2-1 yensek bile tur yine beşiktaşın,daha fazlasını da bizim yapacağımızı düşünmüyorum şahsen:rolleyes: :rolleyes:
Cem Esmer
12-04-2007, 00:07
Ya bu adam (Zico denen şahıs)aynı işi Alkmaar maçında da yaptı değişiklik yapmak için 90. dakikayı bekledi ki süreyi öyle doldurayım diye ama iki maçta da takım gol yedi halbuki yapacağı 70-75.dakikalar arası ayağı top yapan ve ayağında top tutabilen herhangi bir oyuncuyu oyuna almak bu kadar basit,bence bu forumdan herhangi birimizi takımın başına hoca diye geçirsek daha başarılı olur gibime geliyor.
Cem Esmer
12-04-2007, 00:14
Tamam istikrardan yanayız hepimiz ama böyle bir hocayada nereye kadar katlanabiliriz.Eğer bu sene şampiyon olmayacaksak bu hoca kesinlikle gönderilmeli ve şu an gidişat ne kadar iyi olmasada yapabileceğimiz en iyi şey HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
İlker Aktaş
12-04-2007, 00:16
Defol git artık Zico..
Ayıptır ya, yazıktır ya!!
Oraya sokaktan geçen adamı koysan ikinci yarı 60. dakikadan sonra değişiklik yapardı.
Tümer ağırlığı kaldıramadı, kendini ispatlamaya çalıştı sürekli top kaptırdı! Deivid deseniz Fenerbahçe için yapacağı en iyi şey bavulunu toplayıp gitmek olur..
Deniz içinse artık bişi diyemiyorum! Senin elinde Dünya'da şu anda her takımda ilk 11 oynayabilecek kapasitede bir defansif orta saha olan Appiah var sen onu yedek oynatıyorsun oynadığı maçta da sağ kanada hapsedip kısıtlıyorsun!!
Yazıktır, bu kadar ezik oynayan iki top yapamayan Beşiktaş'a yenildik ya!!
YAZIK!!!
İlker Aktaş
12-04-2007, 00:23
Dinamo Kiev, AZ ve niceleri..
Bu kadar Ezik Beşiktaş'a kaybetmek üzmedi beni sadece SİNİRLENDİRDİ!!
Git artık be Zico, ya da bırak da Aziz Yıldırım felan çıkarsın takımı.. Ya da yanındaki tercüman..
Eminim o oyunu senden daha iyi okuyordur..
Cem Esmer
12-04-2007, 00:28
Hayır skorda öyle iğrenç bi skor ki rövanşta bi gol yesek herşey direk bitecek!!!
Barış Kaleoğlu
12-04-2007, 00:32
Deniz içinse artık bişi diyemiyorum! Senin elinde Dünya'da şu anda her takımda ilk 11 oynayabilecek kapasitede bir defansif orta saha olan Appiah var sen onu yedek oynatıyorsun oynadığı maçta da sağ kanada hapsedip kısıtlıyorsun!!
Appiah maçtan önce sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı zaten.
Sağ kanatta elimizde Mehmet Yozgatlı gibi deparları ve ortaları iyi olan aynı zamanda ayağında top tutabilecek kadar tekniğe sahip bir adam varken ben orada başkasını görmeye zaten tahammül edemiyorum.
Diğerleri için bişey diyemeyeceğim çünkü Semih'de en azından Kezman'ın yapabileceklerini yaptı ve Tümer de Alex'ten kötü bir oyun sergilemedi bence.
Hakan Ateşler
12-04-2007, 00:38
yazarım kardeşim sanane! forum diil mi burası. Allah sana da akıl fikir versin, istersen senin yazdıkların doğru olsun benimkiler de yanlış, fikrimi mi yazmiicam? zico yu da deividi de ne seviyorum ne sevmiyorum ben fenerbahçe'yi seviyorum.yıllardır td değiştiren sürekli bu yüzden şamp. kaybetmekten bıktım. istikrar istiyorum, nasıl olacaksa olsun. kendime göre fikirlerim var söylüyorum. adam ol haddini bil zicoyu göklere de çıkartırım yerin dibine de sokarım benim fikrim bu! saygısızlık etmeden cvp yazarsın olur biter.
Aycan Yılmaz
12-04-2007, 00:38
Su takımın nasıl ve kimlerle oynaması gerektigi o kadar acıkken teknik direktörümüzün bunu görememesi inanılamayacak bir sey!!!.. Haybeden mac verdik!!!..
Emrah Temiz
12-04-2007, 00:41
yazarım kardeşim sanane! forum diil mi burası. Allah sana da akıl fikir versin, istersen senin yazdıkların doğru olsun benimkiler de yanlış, fikrimi mi yazmiicam? zico yu da deividi de ne seviyorum ne sevmiyorum ben fenerbahçe'yi seviyorum.yıllardır td değiştiren sürekli bu yüzden şamp. kaybetmekten bıktım. istikrar istiyorum, nasıl olacaksa olsun. kendime göre fikirlerim var söylüyorum. adam ol haddini bil zicoyu göklere de çıkartırım yerin dibine de sokarım benim fikrim bu! saygısızlık etmeden cvp yazarsın olur biter.
sinir yapmayın, kendi içinizde çelişkiye düşüyorsunuz.
Güzide Ören
12-04-2007, 00:43
off zico ya 85 de oyuncu değiştirmenin mantığı ne söyler misin yaaa:(:(
Akif Ahmetoğlu
12-04-2007, 00:47
Futbol takımları, taraftarlarının acı çekmesine sebep olmakta eşi bulunmaz bir yaratıcılığa sahiptir . İnsanı Wembley ' e kadar yükseltir , sonra kıç üstü bırakırlar. Kendinizi en kötüsü için hazırladığınızda, onlar daha kötüsünü başarmanın bir yolunu hep bulurlar.
Nick Hornby
Murat Bıçakçı
12-04-2007, 00:54
Futbol takımları, taraftarlarının acı çekmesine sebep olmakta eşi bulunmaz bir yaratıcılığa sahiptir . İnsanı Wembley ' e kadar yükseltir , sonra kıç üstü bırakırlar. Kendinizi en kötüsü için hazırladığınızda, onlar daha kötüsünü başarmanın bir yolunu hep bulurlar.
Nick Hornby
çok doğru söylenen bir söz katılıyorum :(
Aycan Yağanoğlu
12-04-2007, 00:55
Mantığıma göre Ziconun sene sonuna kadar kalması gerek ama eğer şu an tv yi açtığımda ziconun istifa ettiğini veya kovulduğunu görürsem mantığı filan bırakır 40 gün 40 gece bayram yaparım.maçla ilgili tek söyleyeceğimse iyiki ilk maç inönüdeydi...
Servet Güldeş
12-04-2007, 00:58
Deniz Barış'ın top kayplarını kabul ediyorum ama ondan daha kötüler vardı bugün takımda...
Ki 2 net pozisyonumuzda bile Deniz Barış vardı... 40 dk civarında vurduğu top ve semihe attığı ara pası sonucu... Bence bugün anormal kötü değildi... Top kayıplarına da zaten alışmayanımız yok...
Hakan Ateşler
12-04-2007, 01:01
ya ben anlamıorum, geçen sene daumu kovmak hataydı, bu sene zicoyu kovsak daha kötü olmiicamızı kim garantiedebilir? geçen sene elimizdeki mükemmel kadroyla şamp. olamayınca bu kadroyu kimi getrsen şamp. yapar deniliyordu ve daum gitti, şimdi hepimiz o günleri mumla arıyoruz ve zico gitsin diyoruz. tamam güzel oynamıyoruz, zico hatalar yapıyor futbolcular hatalar yapıyor ama zico gitse seneye bugünleri de aramayalım?
Mehmet Atlı
12-04-2007, 01:02
Deniz Barış'ın top kayplarını kabul ediyorum ama ondan daha kötüler vardı bugün takımda...
Ki 2 net pozisyonumuzda bile Deniz Barış vardı... 40 dk civarında vurduğu top ve semihe attığı ara pası sonucu... Bence bugün anormal kötü değildi... Top kayıplarına da zaten alışmayanımız yok...
arkadaşım farklı kisilerimi izledik maç boyunca olumlu pası elin parmaklarını geçmez adamlar önünde basmıo her aldıgı topu geriye dönüor besiktaslılar bakiye rezil derlerdi denizi görünce bagrına bastılar cocugu
Servet Güldeş
12-04-2007, 01:07
arkadaşım farklı kisilerimi izledik maç boyunca olumlu pası elin parmaklarını geçmez adamlar önünde basmıo her aldıgı topu geriye dönüor besiktaslılar bakiye rezil derlerdi denizi görünce bagrına bastılar cocugu
demekki farklı kişileri izlemişiz...
adamın futbol mantalitesinde garanti pas vardı gençlerbirliğinde bu kadar pas hatası yaptığı görülmüş mü... Ama geri veya yana garanti pasları aylarca yuhaladınız sonrada adam pas atarken bile titrer oldu...
Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 01:08
ya ben anlamıorum, geçen sene daumu kovmak hataydı, bu sene zicoyu kovsak daha kötü olmiicamızı kim garantiedebilir? geçen sene elimizdeki mükemmel kadroyla şamp. olamayınca bu kadroyu kimi getrsen şamp. yapar deniliyordu ve daum gitti, şimdi hepimiz o günleri mumla arıyoruz ve zico gitsin diyoruz. tamam güzel oynamıyoruz, zico hatalar yapıyor futbolcular hatalar yapıyor ama zico gitse seneye bugünleri de aramayalım?
emin ol bundan daha kötüsü olamaz
Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 01:13
futboldan biraz anlayan bi insan deniz barış ı bence savunmaz.ne yaptığını kendisi bile bilmeyen 2 metre öteye pas atmaktan aciz bi insan.sezon boyunca bi tane gol atıcak bi pas vericek diye bi adam fenerbahçe de top oynayamaz...
%100 katılıyorum deniz barışın ne futbol tekniği var ne futbol zekası var ne fizik gücü var bir futbolcuda olması gereken hiçbir vasıf yok adamın ayağına top geldiğinde korkuyorum kesin kaptıracak diye
Hakan Ateşler
12-04-2007, 01:51
emin ol bundan daha kötüsü olamaz
bi emin olsak zaten iş orda bitecek de olamıosun işte.geçen sene şamp. bizim dioduk kaybettik bu sene şamp. bizim bile diyemioruz sneeye de şamp.ligine katılabilir myiz katılamaz mıyız diye düşünür hale gelmeyelim?tek korkum o.
Ozan Ercan
12-04-2007, 02:00
27 Mayis itibariyle Zico`yu bu takimda gormek istemiyorum.
Serkan Özen
12-04-2007, 03:22
Oyuna sürdüğü kadro topa sahip olma ve mücadele anlamında Beşiktaş'a oranla kesinlikle daha iyi olsa da ikisi yıldız ve biri yıldız olmadığı halde isminden dolayı yıldız kontenjanında oynayan 3 önemli oyuncumuzu oynatmaması Zico'nun FENERBAHÇE'Yİ HALA TANIMADIĞININ göstergesidir.
Sayın Zico;
Fenerbahçe, berabere kaldığı hiçbir maçta 1 puan almaz, 2 puan kaybeder.
Fenerbahçe, 10 kişi değilse ve o anki skor kendisine yaramıyorsa kesinlikle beraberliğe yatmaz.
Fenerbahçe defansının oyuncusu kritik pozisyonlar dışında topu taca atmayı başarılı müdahele yapmış sayamaz.
Fenerbahçe 24 yıldır (belki de yanlış yazdım, ne kadar olduğunu bilmediğimiz kadar uzun bir süredir) Türkiye Kupası'nı kazanamıyor. İster Zico ister Capello olsun kimse bu kupanın yarı finalinde deplasman derbisine bu 3 oyuncusunu ilk 11'e almama lüksüne sahip değil, taraftar bu durumu kaldıracak kadar sabırlı HİÇ değil. Biz Chelsea, Arsenal değiliz ligi A takımla oynayıp Carling Cup maçına Adebayor'la, Walcott'la, ilk 11'de düzenli oynamayan adamlarla çıkalım. Türkiye'de Türkiye Kupası'na, başka ülkelerde milli kupalara bakıldığı gibi ilk 11'de düzenli şans bulamayan oyuncuların da şans bulacağı bir platform olmaktan çok ötede bakılıyor, çok daha fazla önem veriliyor. Hele hele Fenerbahçe gibi bu kupayı çeyrek asıra yakın bir süredir alamayan bu kupa siz dışındaki tüm Fenerbahçe'liler tarafından, belki de değerinden değil ama, kupayı alamama şanssızlığını kıramadığımızdan ÇOK FAZLA ÖNEMSENİYOR (ama yine de lig şampiyonluğu kadar olmadığını hatırlatalım..!) Bu kupayı alınca belki de çoğumuz kupa aldığımız için değil, kupa alamama şanssızlığını kırdığımız için sevineceğiz.
Bugün sahaya sürülen 11 topa sahip olan, iyi top çeviren, rakibin oyununu kabullenen değil oyunu kendi istediği gibi yönlendiren bir 11 olmasına rağmen yaratıcılıktan uzak bir 11'di. Kadıköy'de maç stresini kaldıramayan, İnönü'de ise seyirci baskısı altında ezilen Tümer Metin'e rağmen. Belki de kendilerinden beklenmeyen şekilde etkili oynadıkları için oyuncu değişikliğine gitmediniz ama Türkiye Ligleri'ne geldiği günden beri Türkiye Ligleri'nin en değerli oyuncusu Alex'i "dinlendirmek" gibi günümüz futbolunun kabullenemeyeceği bir anlayışla oynatmamak, ya da en kötü 2. yarıda ya da 60.dakikalarda oyuna almamak son derece yanlıştır.
UEFA'da yolumuza devam ediyor olsaydık, Çarşamba UEFA, Pazar da derbi olsaydı Alex iki maçtan birinde dinlendirilmek için oynamayacak mıydı? Böyle bir şey yok...
1-0'dan turu çevirmek bence oldukça zor olacak. Türkiye'nin en fazla top kaybeden ve topun kıymetini en az bilen oyuncuları Delgado ve Burak Yılmaz'a rağmen Beşiktaş'ın maçları oldukça kısır geçiyor. Kalelerinde nedenini çözemediğim bir şekilde gol pozisyonu yaratmak bir hayli zor.
TURU ÇEVİRMEK İÇİN..:
Kadıköy'de organize bir şekilde gol pozisyonları üretemesek dahi maçı onların kalesinin önünde oynamamız, onları hataya zorlamamız gerek. İlk golü bir şekilde bulmalıyız ama duran top, ama onların hatası, ama organize atak. İlk golü atana kadar oynayacağımız riskli oyun sırasında olur da gol yersek bence sonumuz olur 3 gol atmamız gerektiği gerçeğine moralsizlik de ekleneceğinden turu muru geçemeyiz. İlk golü biz atarsak çok kontrollü bir oyun oynamamız, defans güvenliğini elden bırakmadan dengeli ataklarla risk almadan gol bulmaya çalışmamız gerekir. Çünkü o andan sonra Beşiktaş'ın atacağı gole karşılık vermemiz için 2 tane atmamız gerekir. Zaten ilk golü atabilirsek oyunun momentumu ve Kadıköy'deki seyirci baskısını da arkamıza alarak onlara çok zor dakikalar yaşatırız. En kötü ihtimalle uzatmaya gider 30 fazla dakikayı kendi stadımızda oynarız.
Beşiktaş'ın çok uyumsuz bir kadrosu ve çok acayip bir oyun sistemi var. Başlarındaki adamın teknik direktörlük diploması olduğunu bilmesem bu adam bunlara "sahaya çıkın, defanstakiler siz yerinizden ayrılmayın, Delgado'yla Ricardinho kafasına göre takılsın, ilerde dikilen nobrana gol attırmaya çalışsın siz de ortalığı doldurun" demiş hissine kapılırdım. Ne kanatlara iniyorlar, ne kısa paslarla rakibi yoruyorlar ne ortadan arapaslarla delmeye çalışıyorlar yok hiçbir taktiğe bağlı değiller ama tek yapabildikleri gol yememek. Bunu da son 4-5 maçtır gayet iyi beceriyorlar. Kadro olarak ve oyun olarak geçen yıl yaşanan faciadan sonra yeniden yapılanma sürecine giren bir takım olmamıza rağmen bu Beşiktaş'tan kat be kat üstünüz aslında. Kendi seyircileri dahi biliyor bu galibiyetlerin ne kadar zorla ite kaka geldiğini. Sadece kapasitemiz ölçüsünde futbolumuzu sahaya yansıtalım bu yetecek onları elemeye...
Deplasman derbisinde, taraftarına hediye edebileceği tek şeyibir Fenerbahçe galibiyeti olan ve bu sebepten üstümüze saldırması gereken bir takımdan nasıl oluyor da kontraatak golü yiyoruz bunu bana Zico hangi kelimeleri seçerse seçsin mantıklı şekilde açıklayamaz. Aydınus o faulu nasıl vermiyor, Ümit Milano'da Kaka'dan yediğimiz golden nasıl ders almamış da Delgado'yu indirmiyor, Delgado'ya pası atan nobran, Delgado da o kadar çaprazdan vurup atamayacağına göre ileride o golü atmaya gelebilecek tek adam var : Bobo ve bu Bobo'ya biz nasıl top vurduruyoruz, o sahada bulunma sebebi sadece ve sadece hızlı olma özelliği olan Serkan Balcı'yı Bobo nasıl oluyor da geçiyor... Bu soruların cevabı yok sanırım.
Umarım herşeyin sonu güzel biter ve kupa hasreti bir şekilde sona erer.
Aycan Yılmaz
12-04-2007, 03:30
macın teknik yorumunun dısında stada giris ve cıkısda cok sıkıntılar yasangını duydum.. öncelikle orada yer alan tüm arkadaslarımızın yüreklerine saglık diyorum.. hem takımımızı yalnız bırakmadıkları icin hem de takımımızı layıkıyla desteklerdikleri icin.. bunun yanında bu mac ile birlikde bir kez daha sunu da anlamıs oldum ki; inönü ve carsı tamamen yalan!!.. yani özellikle bu macda her sey o kadar sırıttı ki!!.. bütün macda gevelemekden baska bir sey yapmadıklarını mı!?.. seslerin mikrofonlar da o kadar patladıgını mı!?.. hem böylelikle mikrofonların cok yakın oldugunun sırıtıyor oldugunu mu!?.. hem de cıkan sesin tüm stadın sesi olmadıgı sadece önünde ki toplulugun gelen ses oldugu mu söyliyim!?.. dedigim gibi özellikle bu macda inönü ve carsı tribünleri cok sırıttı!!..
bana kalırsa orada takımımızı destekleyen renkdaslar bir cok kez cok iyi girisler yaparak bir kez daha deplasman seyircisinin 30küsür kere üclü cekilmekden ibaret olmadıgını kanıtladılar.. bu macda yer alamadım fakat lig maclarında muhakkak yer almaya calısıcam.. tekrardan gidenleri kutluyorum..
Onur Aloğlu
12-04-2007, 03:43
... Tümer' in oynamasını bu kadar çok isteyen varken Zico ona en sevdiği yeri vermiş. Deivid' in sağ açıkta Appiah' tan verimli olduğunu söylemek abartı olmaz. Ve bu tür maçlarda yedeklerden gelen kaliteli oyuncular (Kezman, Alex, Appiah) karşındakini moral olarak çökertirken sana da oksijen deposu olurlar. takımın yapması gereken 60-65 dk. gol yememesi. O dakikadan sonra oyuna dahil olanlar işi bitirecektir zaten.
Takım 60-65' e kadar gol yemedi, çıkardığı kadro, o ana kadar elinden geleni yaptı. Bu dakikada Tigana rest derken, Zico uyudu. Tümer aldığı bütün topları ezdi, ha patladı, ha patlayacak derken elimizde patladı.
Zico resti göremedi... Veya gördü, gördüm demeye cesaret edemedi. Tigana orta sahadan adam çıkarıp yerine Bobo' yu koydu. Buna karşılık yapılması gereken o kadar basitti ki... Deivid' in yerine mücadele gücü daha yüksek Yozgatlı' yı alarak oyunu açacaktık. 70-75 arası Tümer-Alex hamlesi de maçı getirecekti. Şunları anlatabilmek için teknik direktör olmaya gerek yok. Biraz futbolu izlemek, sevmek yeterli...
Beşiktaş seyircisi hakikaten balonmuş, tın tın çan sesi, patlayan mikrofonlardan başka bir numara yoktu... Bir de ilk on dakikanın gazı... Orada varlığınızı bilmek, hissetmek herşeye bedeldi, gidenlere teşekkürler...
Lige dönersek, bu Beşiktaş' tan bi' halt olmaz. Bugün şampiyonluk konusunda dünden iki kat huzurluyum. Tüm ümidini -kendi evi dahil- kontra futbola dayandıran bir takım biraz zor şampiyon olur.
Saraçoğlu' nda şu takıma 2 fark atamazsak kupa zaten gider de şampiyon da olmayalım.
Beşiktaş kontrolsüz şişen bir balon. Bu haftadan itibaren -Sakarya deplasmanı- patlar. Hatta Zico' nun yapamadığını YIlmaz Vural yapar, Antalya da İnönü' den puan alır. Çok rahatım,
sevgiler.
Serkan Özen
12-04-2007, 04:29
Fikstürlerine baktım Beşiktaş'ın son 7-8 maçını en az 60 dakika olmak üzere seyretmişim.
Konyaspor deplasmanında Konyaspor'un hakimiyetinde geçti maç. Konya öne geçti. Nobranın karambol golüyle beraberliği yakalasalar da Konya 2. yarı bi tane daha attı kazandı.
Trabzon maçında gol pozisyonu olmayan, kendi taraftarlarının bile eminim heycanlanmadığı pozisyonlarda 2 tane kaleci hatalı golle 0-2 öne geçtiler. İkinci yarıya fırtına gibi giren Trabzon 60'da 3-2 öndeydi.
Galatasaray maçını 84.dakikada gol tehlikesi olmayan bir ortaya Galatasaray'lı oyuncunun elle müdahelesi sonrası kazandıkları penaltı ile kazandılar.
Ankaragücü deplasmanında maçta hiçbir şey olmadı son dakikalarda Delgado'nun ayağından açtığı top kalecinin hatalı çıkışı sayesinde çalıma dönüştü ve Beşiktaş 12.deplasman maçında 3. galibiyetini aldı.
Seyircisiz Erciyes maçı da kısır ve pozisyonsuz geçen, izleteni uyuklatan maçlarından bir başkasıydı. 73de ceza sahası içinde bilardo topu gibi seken bir duran topu karambolde nobran tamamladı 1-0 bitti.
Gençler deplasmanı da öncekilerden farklı değildi. Gol pozisyonu yok 0-2 öne geçtiklerinde rakip açıldığında kontra atakları bile yok. İlk gol duran top karambolunde nobrandan ikinci gol eski dost Adem Dursun kk.
Rizespor maçında ise 7.dakikada çalınan bazı hakemlerin çalacağı bazı hakemlerin çalmayıp devam ettireceği bir penaltı pozisyonu sonrasında Ricardinho golü attı ve maçta başka hiç bir şey olmadı. Ne 13 deplasman maçında sadece 3 gol atabilen Rizespor ne de en yakın takipçisi Fenerbahçe'den 15, 6 puan gerilerindeki Galatasaray'dan 8 gol eksik atan Beşiktaş tek bir gol pozisyonu bile yaratamadı desem yanılmış olmam.
ve bugünkü kupa maçı...
Bu maçların ortak özelliği ise şu. Attıkları goller, maçlarda öne geçme tarzları çok eğreti. Attıkları gollerin hemen hemen hiçbiri organize olmayan, 2-3 saniye öncesinde taraftarlarının "hadi oğlum" diye heycanlanmadığı goller. Ama bir şekilde atıyorlar. Bu aralar çok şanslılar. Meşhur Samsunspor maçı sonrasından bugüne bu kadar uzun, uzun dediğim de 6 (5 lig, 1 kupa) resmi maç sadece, bir galibiyet serileri olmadı belki de. Bu şansları ne kadar devam eder bilmiyorum ama bir yerde artık mutlaka son bulmasının zamanı geldi. Onlar da alışık değil bu galibiyetlere... Eminim... Ama bu galibiyetler ile bir hava yakaladıkları gerçek. Gerçi o hava dahi adam gibi futbol oynamalarına sebep olmuyor. Bu şekilde eğreti eğreti penaltıyla karambolle rakip hataları ile iteleye kakalaya daha fazla ilerlemelerine hiç ihtimal vermiyorum.
Serdar
Önder - Edu - Lugano - Ümit Özat
Mehmet Yozgatlı - Aurelio - Appiah - Tuncay
Alex
Kezman
11'inin gereken futbol dersini vereceğini düşünüyorum her ne kadar Appiah'ı sağ kanatta Deniz Barış'ı ortada göreceğimi bilsem de...
Onur Aloğlu
12-04-2007, 05:28
1-0, 0-0 dan iyidir...
Şaka veya ironi yapmıyorum, iyidir...
Beşiktaş' a karşı galip gelme zorunluluğunu hatırlamaları değil; hiç unutmamaları gerekiyor.
Milyonları kahretmekten vazgeçmeliler... Maç izlerken düzenli olarak insanı hasta eden bi' başka futbol takımı daha zor bulunur sanırım.
Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 10:40
YA bu zico adam değil. Deniz hiç değil. Anlamıyorum adamı karısı öldü moral olsun diğye mi oynatıyor bursa da bi gol attı demesin kimse bu onun zaten göreviydi orada kejman alex dururken ne deivid ne de deniz oynamamalı olcanı da takımda görmek isterdim adam en azından press yapıyor bugün tuncay dışında kimse basmadı uzakta bekliyorlar ya top gelirse diye ya bi bas karşındaki adama bi zorlansın bi ne yazpcağını şaşırsın
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış forumda doğru söyleyenlere de 3 hafta No Post ceza veriliyor
Kayhan Merkit
12-04-2007, 11:14
yeter artık yeter yaaa. 100.yılda yapılacak işmi kanaryam.Zico inş. Allahından bulursun,o kadar para alıyorsun insan biraz olsun aldıgı paranın hakkını wermeye çalışır
Hakan Ateşler
12-04-2007, 11:24
24 senedir kupada 13 maç yapmışız bjkyle 10 kaybetmişiz 3 beraberlik. saraçoğlunda manchester'ın roma'ya yaptığıı gibi bir süpriz yapsak yaa
Miray Esen
12-04-2007, 11:35
1-0, 0-0 dan iyidir...
Şaka veya ironi yapmıyorum, iyidir...
Beşiktaş' a karşı galip gelme zorunluluğunu hatırlamaları değil; hiç unutmamaları gerekiyor.
Milyonları kahretmekten vazgeçmeliler... Maç izlerken düzenli olarak insanı hasta eden bi' başka futbol takımı daha zor bulunur sanırım.
maç başlarken dedim kesin maçı bejeke alır..zora sokmak bizimkilerin huyu olsa gerek..en yakın örnek Az Alkmaar maçları!!dediğin gibi yenilmemiz iyi oldu..Kadıköy'de galip gelmeme gibi bi ihtimalleri yok!umarım bunu düşündükçe sahada daha istekli olurlar:(
Cihan Mendi
12-04-2007, 12:12
Arkadaşlar, dün akşam yine sevgili(!) kenar mahallesi delikanlımız Zico'nun takımı ve bizleri nası yaktığını gördük. Aslında ben de bir çok spor yazarına ve arkadaşlarıma katılıyorum.Çok da kötü oynamadık. Hatta 70'li dakikalarda yapılacak Deivid-Yozgatlı; Semih-Kezman değişikliği bize galibiyet bile getirirdi. Şimdi uğraş dur bakalım 2 gol atabilmek için,bu arada 2-1'de de biz atlıoruz değil mi? Bu konuda bilgisi olan varsa,lütfen beni de bilgilendirsin.
Ancak,ben daha farklı bir konudan bahsetmek istiyorum. Tamam Zico'nun 2. hatta 3. sınıf bir teknik adam olduğu belli.Adam, daha Türkiye Ligi'nin heyecanın ve Fenerbahçe'nin büyüklüğünün farkında bile değil. Ama,bu adama da bu konuda aşılama yapabilecek,iki mevki vardır. Biri,yönetim; diğeri de her maçta saha kenarında sadece otururken görmeye alıştığımız Volkan Ballı isimli menejerimiz(!). Bu adam son 5 yılda bütün teknik adamlarla çalıştı. Fenerbahçe'nin bütün deplasmanlarına gitti. Tüm futbolcuların psikolojisini biliyor. Hiç mi uyarma mekanizması yok bu adamın. Aziz Yıldırım'ın yanlış politikalarıyla getirilen amatör antrenör Zico,takımı kaosa sürüklüyor, ne yönetim müdahale ediyor;ne de orada Teknik Direktör ile yönetim arasında köprü kurmak amacıyla para alan menejer müdahale ediyor.
Önümüzde 7 lig,1 de kupa maçı var arkadaşlar. Bu yönetim gerekirse kendi inmeli sahaya, ama bu Zico denen adama bu takımı lig ve kupa şampiyonu yaptırtmalı. Yoksa bir gün gelir taraftar iner sahaya.
Kerem Çalkılıç
12-04-2007, 12:19
2-1'de bjk tur atlar. Deplasman golü çok olan tur atlıyor eşitlik söz konusuysa.
Muhammet Budak
12-04-2007, 14:06
Arkadaşlar, dün akşam yine sevgili(!) kenar mahallesi delikanlımız Zico'nun takımı ve bizleri nası yaktığını gördük. Aslında ben de bir çok spor yazarına ve arkadaşlarıma katılıyorum.Çok da kötü oynamadık. Hatta 70'li dakikalarda yapılacak Deivid-Yozgatlı; Semih-Kezman değişikliği bize galibiyet bile getirirdi. Şimdi uğraş dur bakalım 2 gol atabilmek için,bu arada 2-1'de de biz atlıoruz değil mi? Bu konuda bilgisi olan varsa,lütfen beni de bilgilendirsin.
Ancak,ben daha farklı bir konudan bahsetmek istiyorum. Tamam Zico'nun 2. hatta 3. sınıf bir teknik adam olduğu belli.Adam, daha Türkiye Ligi'nin heyecanın ve Fenerbahçe'nin büyüklüğünün farkında bile değil. Ama,bu adama da bu konuda aşılama yapabilecek,iki mevki vardır. Biri,yönetim; diğeri de her maçta saha kenarında sadece otururken görmeye alıştığımız Volkan Ballı isimli menejerimiz(!). Bu adam son 5 yılda bütün teknik adamlarla çalıştı. Fenerbahçe'nin bütün deplasmanlarına gitti. Tüm futbolcuların psikolojisini biliyor. Hiç mi uyarma mekanizması yok bu adamın. Aziz Yıldırım'ın yanlış politikalarıyla getirilen amatör antrenör Zico,takımı kaosa sürüklüyor, ne yönetim müdahale ediyor;ne de orada Teknik Direktör ile yönetim arasında köprü kurmak amacıyla para alan menejer müdahale ediyor.
Önümüzde 7 lig,1 de kupa maçı var arkadaşlar. Bu yönetim gerekirse kendi inmeli sahaya, ama bu Zico denen adama bu takımı lig ve kupa şampiyonu yaptırtmalı. Yoksa bir gün gelir taraftar iner sahaya.Emredersiniz.
Ozan Ercan
12-04-2007, 14:08
2-1de bizim tur atlamamiz soz konusu olamaz. Ayni sehrin takimlari oldugu icin deplasman golu proseduru uygulanmayabilir belki, o durumda da mac uzatmaya gider 2-1de.
Muhammet Budak
12-04-2007, 14:08
Dün akşamki bjkyi gördükten sonra şampiyonluktan en ufak bir şüphem yok artık.Kupayı da alacağız bu yıl.Rövanşta da 31.haftada da beşiktaşı parçalarız.Alex,Kezman,Edu ve Appiah yok,Önder gerçek yerinde değil bu halde bile oyuna sürekli olarak hükmeden taraf Fenerbahçe.Beşiktaşın 2.5 pozisyonu var sadece.Ben rövanşta fark,31.haftada da şampiyonluk turu bekliyorum artık.
Seda Şahin
12-04-2007, 15:00
arkadaşlar zico yine yapacağını yaptı ve böylesine önemli bi maçta kezman ,alex,appiah gibi as oyuncuları yedek klubesine çekerek resmen mağlubiyeti ilan etti.... ama olsun bunun KADIKÖYü var!bütün FENERBEHÇE aşıklarını KADIKÖYe bekliyoruz....Orda verilmesi gereken cevap verilecektir..yani öyle umut ediyoruz 100.yılımızda şanımıza yakışır bir şekilde sezonu kapatalım...
BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN!!!!
Ömer Şahin
12-04-2007, 15:06
2 kupada hayal...
Cihan Mendi
12-04-2007, 15:09
Dün akşamki bjkyi gördükten sonra şampiyonluktan en ufak bir şüphem yok artık.Kupayı da alacağız bu yıl.Rövanşta da 31.haftada da beşiktaşı parçalarız.Alex,Kezman,Edu ve Appiah yok,Önder gerçek yerinde değil bu halde bile oyuna sürekli olarak hükmeden taraf Fenerbahçe.Beşiktaşın 2.5 pozisyonu var sadece.Ben rövanşta fark,31.haftada da şampiyonluk turu bekliyorum artık.
İyi de hocam,peki sen şimdi Zico'nun gene bu kötü(!) haldeki bir Beşiktaş'ı yenebileceğine inanıyomusun gerçekten? Madem rakibin kötü,o zaman yerinde müdahaleleri yapacaksın. Zico,belki kötü kadro kurmamıştı dün;ama her zaman ki gibi yine oyuna müdahale etmeyi unuttu. Tıpkı; AZ Alkmaar,Sivas,Rize,Kayseri v.s. maçlarındaki gibi.Eğer sen gerçekten,Zico'nun bundan sonraki büyük maçlarda takıma doğru müdahaleyi yapabileceğine inanıyorsan,böyle düşünmenin gerekçelerini bize de anlat; biz de bilgilenelim.
Ayrıca,benim maçla ilgili yazdığım yoruma da,çok gereksiz yere bir karşılık vermişsin. Ben o yorumu,sen emir terakki edesin diye yazmadım. Sadece kendi görüşlerimdir. Yorum yapmana hiç gerek yok.
Hakan Ateşler
12-04-2007, 15:36
ya arkadaşlar 2000-01 sezonunu hatırlayın mustafa denizli dönemini çok mu iyi oynuyorduk deplasmanlardan sürekli mağlup dönüyorduk. ama kadiköyde yenilmeyi bırak puan kaybetmedik neden? taraftar sayesinde. zicoymuş denizmiş şuymuş buymuş, seyirci bizim takımı itekledi mi gaz verdi mi bjk orda darmadağan olur. zaten 1 0 kazandılar ikinci maçta defans yapar bunlar gol yemeyelim die garantiye alırlar işi. biz de sıralarız golleri ama taraftar seyirci genç fb esenler unifeb kill for you hepimiz inanırsak sahadaki futbolcu da oynamaktan başka bir şey yapamaz, zico hata yapsın yapmasın oyuna giren adam oynayabileceği en iyi oynu oynar. ama biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmalıyız kadiköyde o zaman dayanabilior mu bu bitmiş bjk görürüz...
Serkan Özen
12-04-2007, 15:42
2-1de bizim tur atlamamiz soz konusu olamaz. Ayni sehrin takimlari oldugu icin deplasman golu proseduru uygulanmayabilir belki, o durumda da mac uzatmaya gider 2-1de.
Geçen sene biz Galatasaray'ı deplasman golü fazlalığıyla elemiştik. İlk maç Kadıköy'de 2-1 kazanıp 2.maçta Sami Yen'de 3-2 kaybetmiştik.
Gerçi geçen sene grup liderleri grup 2.leri ile eşleşirken bu sene bu olay değişmiş Galatasaray kendi grubundaki Kayseri Erciyesspor ile eşleşmişti, yani statü değişmiş olabilir ama deplasman golü fazlalığı kuralı uygulanacak benim bildiğim kadarıyla.
Ozan Ercan
12-04-2007, 15:49
Geçen sene biz Galatasaray'ı deplasman golü fazlalığıyla elemiştik. İlk maç Kadıköy'de 2-1 kazanıp 2.maçta Sami Yen'de 3-2 kaybetmiştik.
Gerçi geçen sene grup liderleri grup 2.leri ile eşleşirken bu sene bu olay değişmiş Galatasaray kendi grubundaki Kayseri Erciyesspor ile eşleşmişti, yani statü değişmiş olabilir ama deplasman golü fazlalığı kuralı uygulanacak benim bildiğim kadarıyla.
Dogru soyluyorsun Serkan, Hurriyet gazetesi de ayni haberi vermis. 1-0da mac uzar, tur atlamak icin 2 fark lazim.
Muhammet Budak
12-04-2007, 16:48
Zico,belki kötü kadro kurmamıştı dün;ama her zaman ki gibi yine oyuna müdahale etmeyi unuttu.
Böyle yorumlar yapın üsluplu bir şekilde ben de alaycı bir şekilde mesajına cevap yazmam o zaman.Buna ben de katılıyorum dün akşam da oyuna yine müdahale etmedi.Deivid tercihi yanlıştı,Mehmet Yozgatlı kenarda resmen buhar oldu ısınmaktan.Ancak dün akşam şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizle yarım kadro ile oynadık sonuç?Beşiktaş hiç bir şekilde oyuna ağırlığını koyamadı.15gün sonra tam Fenerbahçe ne yapar böyle bir takımı onu da sen düşün artık.
Muhammet Budak
12-04-2007, 16:50
Vay be geçen sene uyduruk maçlarda büyük hoca Gerets Aydındı,Ferhattı gibi isimleri 10-15 dakika oynatınca kahraman ilan edilirdi ama Sami Yende işler zora girince nasıl da hemen kesivermişti Aykutu 2-1in rövanşında.Şimdi Zico İnönü deplasmanında Alex,Kezman ve Appiahı dinlendiriyor ama yine de eleştiriliyor.Bir çelişki yok mu burada?
Hakan Ateşler
12-04-2007, 17:00
Vay be geçen sene uyduruk maçlarda büyük hoca Gerets Aydındı,Ferhattı gibi isimleri 10-15 dakika oynatınca kahraman ilan edilirdi ama Sami Yende işler zora girince nasıl da hemen kesivermişti Aykutu 2-1in rövanşında.Şimdi Zico İnönü deplasmanında Alex,Kezman ve Appiahı dinlendiriyor ama yine de eleştiriliyor.Bir çelişki yok mu burada?
eğer bu adamlar oynayıp da yenilseydik dün veya sakatlansaydı 1 2 tanesi o zaman "2 ayaklı kupada riske değer miydi- zico 5 0 mı kazanacaktı -neden hücum oynattı- az maçında da yaptı yenildik işte -yorumları yazılacaktı
Muhammet Budak
12-04-2007, 17:09
eğer bu adamlar oynayıp da yenilseydik dün veya sakatlansaydı 1 2 tanesi o zaman "2 ayaklı kupada riske değer miydi- zico 5 0 mı kazanacaktı -neden hücum oynattı- az maçında da yaptı yenildik işte -yorumları yazılacaktıZico suçludur o kadar biz o kadar bilmiyoruz.
Necati Mete
12-04-2007, 17:26
2 kupada hayal...
ülke kaosa gider bir 14 mayıs daha yaşarsak...İslam Çupi boşuna söylemedi bunları:
"Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz."
Çağlar Çağatay
12-04-2007, 18:55
Fenerbahçe inönüye beraberliğe oynamaya gitmez,gitmemeli,gitmemeliydi...Kontrollü oynamak demek beraberliğe oynamak demek değildir dünkü beşiktaş'ın herhangi bir anadolu takımından farkı neydi görebileniniz varmı? eğer Zico'nun aklında sadece sakatlanmasınlar diye Alex'i Kezman'ı oynatmamak gibi bir taktik varsa yazık,son 5dkda Alexi sokması gibi...
Başar Kantar
12-04-2007, 21:37
ne maçı olursa olsun derbi maça nasıl yedeklerle çıkar ki kupa bizim için önemli...
bu adamın amacı ne acaba....
satılmışmıdır nedir...
eee yuhhhhhhhhhhhh:kizgin: :kizgin: satılmış ne demek yaa ayıp ayıp...
Uğur Kaba
12-04-2007, 21:55
iyide sana mı sorcam....
sinirler gergin bi sakin olalım ama ;)
Ceyhun İskender
12-04-2007, 21:56
sinirler gergin bi sakin olalım ama ;)
haklısın dost...
fakat böle direk bana karşı yorumlara dayanamıyorum....
ben görüşünü yazıyorun o da görüşünü yazsın olsun bitsin yahu....
Alper Tunka
12-04-2007, 22:32
yıllarca asırlarca düşünsem beşiktaşa karşı bu ziconun çıkardığı ilk 11 aklımın ucundan geçmez,gerçekten inanılmaz ya,akıl sır erdiremiyorum ben bu adama,Allahaşkına bu deniz acaba maaşının yarısını zicoya veriyoda öylemi oynuyor,ya yeryüzünde hangi teknik adam bu kadar kalas bir oyuncuya bu kadar çok şans verir anlamıyorum,sadece geri top yapıyor aman top benden gitsinde kurtuluyum görüntüsü sergiliyor adam delirmemek elde değil....
appiah sakatmış ondan oynamıyomuş ya bizi gerizekalımı sanıyolar acaba ya,geçen haftaki maçta orta sahada en çok mücadele eden adamı Appiah'ı sen gidip oyundan alıyosun adamı çıldırttın,o da aşırı tepki gösterince ilk 18e bile almadın bunu 5 yaşındaki bir çocuk söylemezse bende bir daha maç izlemem...appiah'ın yüzde 500 oynaması gereken bir maçta aptalca bir tartışmadan dolayı kesip denizi gibi lüzumsuz bir adamı oynatıyorsun
senin beşiktaştan en kötü beraberlik alman gereken ve daha çok kanatları kullanıp pozisyona girmen gereken maçta sen nasıl deived gibi bir FORVET adamını sağ kanatta kullanırsın,ya senin şans versen form grafiği sürekli yükselecek olan ve sağ kanat bindirmelerinde bence Türkiyedeki en iyi kanat oyuncun MEHMEY YOZGATL'ın varken nasıl olur onu yedek soyundurur yerine deived'i koyarsın,55 milyon dolar verdiğin yıldızlarımızı beşiktaş karşısında nasıl yedek soyundurursun,semih haftalardır forma yüzü görmezken sen böylesine büyük bi derbide kezman gibi her an golle buluşabilecek bir adamın yerine nasıl oynatabilirsin...üstüne üslük dk.80de gol yiyosun bide UTANMADAN bizimle dalga geçer gibi Alex'i oyuna alıyosun,NİYE ALIYOSUN amacın nedir?neden gol yemeyi bekliyosun,Bunun mantığını biri bana açıklasın kafayı yiycem ya....herkesin eleştirdiği TİGANA resmen oyunu okudu adam öyle müthiş değişiklikler yaptıki bir anda bitirdi bizi wallahi helal olsun....bizim amelede anca böyle trene bakar gibi izliyor maçı...Zico'nun geldiği daha ilk gün yönetimi tebrik ettim yine utanarak ediyorum,TEBRİK EDERİM bir kulübün 100.Yılı en fazla ama en fazla bu kadar rezil edilir,Hepinizi Helal olsun....SAYGILAR
Başar Kantar
12-04-2007, 22:54
iyide sana mı sorcam....
bana sormana gerek yok ama koskoca Fenerbahçe ye satılmışmı acaba lafını kullanırsan ben sana yuh da derim çüş de derim oha da derim kusura bakma...casus falanmısın sen heryerde garip garip msjların var anlamadım ben yani...:???:
Başar Kantar
12-04-2007, 22:57
yıllarca asırlarca düşünsem beşiktaşa karşı bu ziconun çıkardığı ilk 11 aklımın ucundan geçmez,gerçekten inanılmaz ya,akıl sır erdiremiyorum ben bu adama,Allahaşkına bu deniz acaba maaşının yarısını zicoya veriyoda öylemi oynuyor,ya yeryüzünde hangi teknik adam bu kadar kalas bir oyuncuya bu kadar çok şans verir anlamıyorum,sadece geri top yapıyor aman top benden gitsinde kurtuluyum görüntüsü sergiliyor adam delirmemek elde değil....
appiah sakatmış ondan oynamıyomuş ya bizi gerizekalımı sanıyolar acaba ya,geçen haftaki maçta orta sahada en çok mücadele eden adamı Appiah'ı sen gidip oyundan alıyosun adamı çıldırttın,o da aşırı tepki gösterince ilk 18e bile almadın bunu 5 yaşındaki bir çocuk söylemezse bende bir daha maç izlemem...appiah'ın yüzde 500 oynaması gereken bir maçta aptalca bir tartışmadan dolayı kesip denizi gibi lüzumsuz bir adamı oynatıyorsun
senin beşiktaştan en kötü beraberlik alman gereken ve daha çok kanatları kullanıp pozisyona girmen gereken maçta sen nasıl deived gibi bir FORVET adamını sağ kanatta kullanırsın,ya senin şans versen form grafiği sürekli yükselecek olan ve sağ kanat bindirmelerinde bence Türkiyedeki en iyi kanat oyuncun MEHMEY YOZGATL'ın varken nasıl olur onu yedek soyundurur yerine deived'i koyarsın,55 milyon dolar verdiğin yıldızlarımızı beşiktaş karşısında nasıl yedek soyundurursun,semih haftalardır forma yüzü görmezken sen böylesine büyük bi derbide kezman gibi her an golle buluşabilecek bir adamın yerine nasıl oynatabilirsin...üstüne üslük dk.80de gol yiyosun bide UTANMADAN bizimle dalga geçer gibi Alex'i oyuna alıyosun,NİYE ALIYOSUN amacın nedir?neden gol yemeyi bekliyosun,Bunun mantığını biri bana açıklasın kafayı yiycem ya....herkesin eleştirdiği TİGANA resmen oyunu okudu adam öyle müthiş değişiklikler yaptıki bir anda bitirdi bizi wallahi helal olsun....bizim amelede anca böyle trene bakar gibi izliyor maçı...Zico'nun geldiği daha ilk gün yönetimi tebrik ettim yine utanarak ediyorum,TEBRİK EDERİM bir kulübün 100.Yılı en fazla ama en fazla bu kadar rezil edilir,Hepinizi Helal olsun....SAYGILAR
ii gzl maç hakkında eleştirini yapmışsın herşeyi yazmışsın...sabahtan beri diğer konulardada sölüyoruz eleştiri olacak falan diye amaaaaaa sen Fenerbahçe nin TD ne amale gibi öküzü andıracak şeyler söleyemessin...yapığın ayıp dicem saldırcaksın bana sende diğer arkadaş gibi...Valla okurken sizin yazılarınızı utanıyorum taraftarlık denilen şeyden yaaa...
Alper Tunka
12-04-2007, 23:08
ben bu kulübe zarar verelim yıkıcı şeyler yapalım mı diyorum,sadece tepkimizi yönetime gösterelim önümüzdeki yıllarda nice zicolar deivedlerle karşılaşmayalım,zicoyla 3-5 yıl daha anlaşırlarsa nolcak halimiz hiç düşünebiliyomusun,sen dünkü maçtan sonra hala nasıl bu kadar rahat olabiliyosun,arkadaşım 24 yıl oldu bilmem anlatabiliyomuyum...geçen sene son maçı hatırlıyomusun ünifeb olarak kadıköy garnie'de izledik maçı 90.dakikada haykırarak ağlayarak çıktı herkes ordan ve bu sadece milyonda biri üzüntünün geriye kalan milyonlarca Fenerbahçeliyi sen düşün ne haldeydik o gece....yaşamayalım arkadaşım bir denizli faciası daha yaşamayalım kimin hakkı var sarı laciverte yüreğini son parasını verip maça girmiş fenerbahçeliye 100.yılında bunları yaşatmaya kimin hakkı var ben söyliyim mi sana HİÇ KİMSENİN,sarı lacivert bu camiaya kimse BİLEREK hüzün yaşatamaz,bir önceki mesajımda sözlerimde aşırıya kaçmış olabilirim nedeni içimdeki yangın dostum...unutabilecekmisin tam bir yılın emeği olan şampiyonluğumuzun bağıra bağıra adi bi takıma gitmesini....yapmasınlar bir YANLIŞ daha yapmasınlar tek derdim bu..
Başar Kantar
12-04-2007, 23:13
ben bu kulübe zarar verelim yıkıcı şeyler yapalım mı diyorum,sadece tepkimizi yönetime gösterelim önümüzdeki yıllarda nice zicolar deivedlerle karşılaşmayalım,zicoyla 3-5 yıl daha anlaşırlarsa nolcak halimiz hiç düşünebiliyomusun,sen dünkü maçtan sonra hala nasıl bu kadar rahat olabiliyosun,arkadaşım 24 yıl oldu bilmem anlatabiliyomuyum...geçen sene son maçı hatırlıyomusun ünifeb olarak kadıköy garnie'de izledik maçı 90.dakikada haykırarak ağlayarak çıktı herkes ordan ve bu sadece milyonda biri üzüntünün geriye kalan milyonlarca Fenerbahçeliyi sen düşün ne haldeydik o gece....yaşamayalım arkadaşım bir denizli faciası daha yaşamayalım kimin hakkı var sarı laciverte yüreğini son parasını verip maça girmiş fenerbahçeliye 100.yılında bunları yaşatmaya kimin hakkı var ben söyliyim mi sana HİÇ KİMSENİN,sarı lacivert bu camiaya kimse BİLEREK hüzün yaşatamaz,bir önceki mesajımda sözlerimde aşırıya kaçmış olabilirim nedeni içimdeki yangın dostum...unutabilecekmisin tam bir yılın emeği olan şampiyonluğumuzun bağıra bağıra adi bi takıma gitmesini....yapmasınlar bir YANLIŞ daha yapmasınlar tek derdim bu..
ben senin eleştirmene ve fikirlerine bişey demiyorum dostum...dikkat ettiysen belirttim ama gerçekten Fenerbahçe teknik direktörüne sölenmicek bir söz sölediğin için biraz bozuldum o kadar...yoksa gayet herşei açıkça belirtmişsin yazıda...
Alper Tunka
12-04-2007, 23:28
doğru diyosun adam Fenerbahçe amblemini ne yazıkki hala göğsünde taşıyor...ettiğim hakaretler yanlış evet ama insan böyle bi durumla karşı karşıya olunca ne var ne yok çıkıyor içinden
Kerem Çalkılıç
13-04-2007, 09:59
Zico sahaya bu 11'i çıkararak ve buna rağmen bjk'ye denk ve hatta bazı bölümlerde de oldukça üstün bir futbol oynayarak, işte bjk bu kadardır, 2. maçta as oyuncuları oynatınca başlarına gelecekleri görün demiştir.
Serkan Özen
14-04-2007, 01:43
Zico sahaya bu 11'i çıkararak ve buna rağmen bjk'ye denk ve hatta bazı bölümlerde de oldukça üstün bir futbol oynayarak, işte bjk bu kadardır, 2. maçta as oyuncuları oynatınca başlarına gelecekleri görün demiştir.
Garantisi var değil mi 2.maçta turu geçeceğimizin?
Sabrı var değil mi taraftarın bu tarz denemelere?
Zico değil Capello da olsa dünyanın en büyük teknik direktörü olduğu FIFA tarafından tescillenmiş bir kişi dahi olsa Fenerbahçe'nin kupa hedefini (en azından kupayı alana kadar) hafife alamaz. Çıkarabildiği en iyi kadroyu çıkarmadığı için bence Zico bu hedefi hafife almıştır.
Ligde kendisine en yakın ve ligin en iyi iç saha formuna sahip takımlarından birinin deplasmanına giderken çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkarmamıştır Zico. Bu reddedilemez bir gerçek. Ha Zico'nun çıkardığı 11 de iyi mücadele etmiştir orası ayrı ama alabileceğimiz en iyi sonucu almamız gereken bir maça hücum gücü daha az oyuncularla çıkmıştır.
Daha önce sormuştum tekrar soruyorum. Cumartesi lig maçı çarşamba kupa maçı yerine çarşamba UEFA'da çeyrek finalin 2. maçı Pazar günü de İnönü'de lig maçı oynamak durumunda olsaydık Alex + Kezman ikilisi bu maçlardan birini oynayıp diğerini oynamayacak mıydı? Kesinlikle hayır... Kezman'la Alex'in dinlenmeye ihtiyacı var da Kayserispor maçında da Beşiktaş maçında da oynayan oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı yok mu..?
Zico Fenerbahçe'nin kupa hasretinin ne denli şiddetli ve sabırla yaklaşılması zor olduğunu dikkate almayarak bu oyuncuları sahaya sürmedi. Beşiktaş'ı da Gençlerbirliği'ni elediği gibi yedek oyuncuların olduğu kadro ile eleyebileceğini sandı ama yanıldı.
2 maçlı eleminasyon sistemlerinde en önemli avantajlardan biri kendi sahanda gol yememektir ve Beşiktaş bunu başardı. Kazanmayı da başardılar bir şekilde. Eğer Kadıköy'de olur da bir şekilde 1-0 öne geçerlerse o anda turu kaybettik demektir. Yenileceksek de mutlaka gol atmalıydık.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.