PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇE - V.Manisaspor ( Süper Lig 28. Hafta Karşılaşması )

Servet Güldeş
12-04-2007, 10:04
15 NİSAN 2007 PAZAR
Fenerbahçe - Vestel Manisaspor
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu / 19.00

Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 10:12
rahatlıkla kazanmamız gereken bir maç öyle de olacaktır

Erhan Şişli
12-04-2007, 14:48
Zor maç olacak bu kesin. Bjk maçının yorgunluğunu da hesaba katınca ilk yarı işi bitirmeliyiz

Hakan Ateşler
12-04-2007, 15:37
çok stresli maç olacak manisa 4 5 yediği günlerden uzak en son sivasa kazandılar, stresli maç olacağı açık, umarım kolay geçecek diyen
arkadaşın dediği olur...

Serkan Özen
12-04-2007, 16:17
Sivas'a attıkları gol tamamen bal ve kaleci hatası karışımı bir gol. O golü Serdar yeseydi topladığı bunca krediyi silerdi taraftarımız eminim, öyle bir gol yani. 4 savunma oyuncumuz ve Aurelio yerinden ayrılmazsa sadece geriye kalan oyuncularımızın katkısıyla en az 2 gol atarız gibi geliyor bana. Ersun Yanal'ın futbol disiplininden uzak, "yediğinden daha fazla at" felsefesinden, Giray Bulak'ın oyun anlayışına uyum sağlamaları öyle kolay olmayacak hemen. Kaldı ki yanlarında küme düşme streslerini de getirecekler İstanbul'a. Geçen sene oynayan oyuncular da 5-3'lük maç için biraz kendilerini intikam alma modunda hissederse işimiz daha da kolaylaşır. Beşiktaş'a karşı çok iyi top çevirip, topa sahip olan takıma Alex, Kezman ve sağ kanatta oynatılacak da olsa Appiah eklenecek. Bu sebeplerden ben rahat demesem de zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.

Serkan Özen
12-04-2007, 16:48
Maçın hakemi de İsmet Arzuman olarak açıklanmış.

Muhammet Budak
12-04-2007, 17:14
Özlemiştik İsmeti.O zaman Selçuk ve Kuddusi de yoldadır.

Kayhan Merkit
12-04-2007, 19:09
Yaa kardeşlerim içiniz rahat olsun bu maçın 4e 5e kadar yolu war.Rahat alırız

Talha Dulman
13-04-2007, 00:07
nasıl rahat olucaz bilmiyorum ki hakem ismet teknik direktör zico ben nasıl rahat olayımm

Emre Akgün
13-04-2007, 00:11
bence gol atana kadar sıkıntılı olacaktır. golü bulduktan sonra önümüz açık diye düşünüyorum.

Mehmet Atlı
13-04-2007, 00:30
bencede rahat mac olucak zaten anca manisaya atarız gol :(

Mesrur Yersel
13-04-2007, 00:41
bu saatten sonra hiçbir şey için rahat konuşamıyorum.. manisa düşmemek için oynuyor artık, çok dikkatli olmak lazım bence hafife almamalıyız rakibi yine de.

Başar Kantar
13-04-2007, 00:47
nasıl rahat olucaz bilmiyorum ki hakem ismet teknik direktör zico ben nasıl rahat olayımm

bencede rahat mac olucak zaten anca manisaya atarız gol

bu iki yorumdan sora no comment yani...

Kayhan Merkit
13-04-2007, 01:53
V.Manisa biletleri satışta

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Vestel Manisaspor arasında yapılacak maçın biletleri satışa çıktı.

Biletix'den satılan biletlerin tribünlere göre fiyatları şöyle:
Migros ve Telsim kale arkası tribünleri: 27,50 YTL
Migros rakip tribün (H Blok): 27,50 YTL
Fenerium üst tribün: 60 YTL
Fenerium alt G blok: 100 YTL
Fenerium alt B-F blok: 150 YTL
Fenerium alt C-E blok: 175 YTL
Fenerium alt D blok: 225 YTL

Tuğba Tülü
13-04-2007, 13:04
Artık rahat maçları bile stesle izleyeceğiz sanırım Manisa maçını başka zaman olsa rakip olamaz 4-5 tane sallarız derim ama şu hafta bunu söleyemiyorum inşallah rahat maç olur ve kazanırız kaybedilecek puanların telafisinin olmadığı haftalardayız artık:rolleyes: :rolleyes:

Akif Ahmetoğlu
13-04-2007, 13:29
Fenerbahçe mizin penaltı atmadığı rakip takımın ise kırmızı kart görmediği bir galibiyet bekliyorum.

Ertuğrul Çolak
13-04-2007, 19:50
Fenerbahçe mizin penaltı atmadığı rakip takımın ise kırmızı kart görmediği bir galibiyet bekliyorum.

her zamanki gibi diosun yani

İsmail Ayarığ
13-04-2007, 22:05
nasip olursa Oradayım..umarım ayagım ugurlu gelecektir;)

**Lig bitene kadar Yeminliyim.eleştiri yok destek var,üzülmek yok sevinmek var,Lig Bizim Kupa Bizim..**

Talha Dulman
13-04-2007, 22:30
ben şimdi bişi solerdm ama olmıcak ben maça gittiiim de hiç kaybetmedk sadece bi defa berabere kaldık 10 maçta falan ama agzım pek hayırlı diildir :)

İlker Aktaş
14-04-2007, 22:29
Beşiktaş'ın puan kaybından sonra önemi 10 kat arttı maçın..

Ama EMİNİM bu maçta takım patlama yapacak..

Zico ilk 11'de Appiah'ı göbeğe M.Yozgatlı'yı da sağ kanata koymayı sonunda akıl etmiş! Bakalım maça da bu 11'le mi çıkacak..

Ertuğrul Çolak
14-04-2007, 22:49
Beşiktaş'ın puan kaybından sonra önemi 10 kat arttı maçın..

Ama EMİNİM bu maçta takım patlama yapacak..

Zico ilk 11'de Appiah'ı göbeğe M.Yozgatlı'yı da sağ kanata koymayı sonunda akıl etmiş! Bakalım maça da bu 11'le mi çıkacak..

o zaman rahatız takmayın kafaya sonunda doooru yolu bulmuş

Halil Süzen
14-04-2007, 22:53
Evet artık adam gibi kadroyla çıksın kayseri maçı son puan kaybımız olsun...

Başar Kantar
14-04-2007, 23:38
Evet artık adam gibi kadroyla çıksın kayseri maçı son puan kaybımız olsun...

bu imkansız...puan kaybı her zaman olur önmli olan bunu en aza indirgemektir...

Çağatay Arslan
15-04-2007, 12:19
Yaa kardeşlerim içiniz rahat olsun bu maçın 4e 5e kadar yolu war.Rahat alırız

evet kayhan sana katılıyorum o mac bayagı farklı olcak.bıde arkadas hakemden söz etmıs bırak ısmetı onun sahı gelsın ne yazar orası kadıkoy fenerbahce tarıh yazar.:serefe:

Sertaç Günel
15-04-2007, 13:15
bu hafta olası bi galibiyetimiz bjk ı yıpratır.eğer haftaya da kazanırsak bjk da moral diye bişi kalmaz tamamen elimize bakmaya başlarlar zaten biz bunlara inönüde kesinlikle yenilmicez adım gibi eminim.sonra da gelsin sami yen:D

Oğuz Gökgün
15-04-2007, 13:49
ohh ohh moraller yerinde kısmetse akşam desteğimizide verecez staddan takıma tam süper olcak kaçırmayalım bu maçı beyler dolduralım trübünleri:D

Halil Süzen
15-04-2007, 16:02
bu imkansız...puan kaybı her zaman olur önmli olan bunu en aza indirgemektir...
fenerbahçem isterse kalan maçları hiç kayıpsız alır...:kizgin:

Çağlar Çağatay
15-04-2007, 19:14
5-2 gibi bir skor geçiyor içimden...işallah...

İsmail Kelebek
15-04-2007, 20:53
çok kötüyüz.kendi sahamızda böyle oynuyoruz gerisini düşünmek bile istemiyorum.bu maçı zorlanara kda olsa albilirz fakat gerisi için ciddi şekilde düşünüyorum.şampiyon olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.takım oyunu falan yok orta sahayı geçemeyen karşı takımın kontra ataklarında güven vermeyen bir savunma görüntüsü var.çok zor işimiz.bu oyunla şampiyon bile olsak sene sonu gerçekten sevinebilecek miyiz eğlenebilecek miyiz kutlamalarda??

Hakan Ateşler
15-04-2007, 20:53
3 oyuncu değişikliğiyle (yozgatlı sağa- appiah ortaya ve deniz yok) koskoca Fenerbahçe'nin şaha kalkacağını düşünenlerin ilk yarı itibariyle yanıldığı bir maç oluyor. beşiktaş maçında neden oynatılmaz denilen kezman'ın ise (bir kaç maçtır olduğu gibi)tek olumlu hareketi bulunmamakta. Futbol dışında her şey var kadiköy'de. ikinci yarıda her şieyin terse dönmesi umuduyla...

Yusuf Yavuz
15-04-2007, 21:07
ya zico naptin sen ya. appiahi ortaya almis adam alismiti saga tam da. ustune denizi cikarmis son maclarda formda olan denizi neden cikartir da hic oynamayan mehmeti korsun ki. of zico of. deivid duruken kezmani da ilk 11 e almissin ya daha ne diyeyim ben sana (!).

+edit : oho zico dk65 oyuncu degisikligi yapilirmi ayip sana gercekten beklesene 85.dk yi (!)

.....hep destek herseye tem destek.....

hadi be sari-kanaryalar alin su maci 1-0 yeter bize 1-0 tek gol atarsiniz insallah hadi cubuklunun gucunu goster lutfennn...

İlker Aktaş
15-04-2007, 21:48
Son 3 dakika!!

İlker Aktaş
15-04-2007, 21:51
Evinde düşecek Manisa'yı yeneme ondan sonra ona buna mana bul!!

Yazık!!

Arıkan Altay
15-04-2007, 21:52
kahretsin!!

Hakan Ateşler
15-04-2007, 21:53
bu ne ya 93 35te maç mı biter 4 dakka uzattı son atağı yedi heriff!!

Yusuf Yavuz
15-04-2007, 21:53
iyinin kotusu; en azindan 1 hafta daha gecti demek istiyorum.

Ozan Çetinkaya
15-04-2007, 21:54
işimiz zorrrrr hem de çok zor

Hakan Ateşler
15-04-2007, 21:54
yozgatlı sağda appiah ortada deniz barış yok...sonuç ?

Burak Yayla
15-04-2007, 21:56
İnsanı zorla küfre sevkederler :( Bu mudur sizin takım ruhunuz,bu mudur sizin şampiyonluk azminiz??Teknik direktöründen en uçtaki oyuncusuna kadar inanmamış bir takımız. Allah bildiği gibi yapsın derler adama... Zico'ya da bir lafım var: Deivid'i de al... !!!!
Bir lafımda taraftara umarım yanlış duymuşumdur ama 90 dk içinde takım "yuh"lamak hangi zihniyetin ürünüdür ben anlamadım ???

Berk Akgünlü
15-04-2007, 22:07
bu ne biçim tribün! Nerede Fenerbahçe aşkı!

Çağlar Çağatay
15-04-2007, 22:10
Kadiköy'de gol atamıyoruz hatta bırakalım gol atmayı gol bile kaçıramıyoruz...enteresan...

Ertuğrul Çolak
15-04-2007, 22:12
deivid fenere geldikten sonra sinir hastası fenerbahçelilerin sayısının arttığına eminim :kizgin:

Murat Kükürtçü
15-04-2007, 22:15
haftalardır taraftarın istediği kadro
appiah & mehmet yozgatlı oyunda
herşey istenildiği gibi
mac başlıyor
oyun güzel
sonuç kötü.
zico güzeldi yapılacak herşeyi yaptı.
kezman cıkınca zicoya diil skora sinirlendi.
inanılıyor bu sene güzel şeyler olacak
DAYAN FENERBAHÇEM AZ KALDI ÜZME BU SENE BİZİ

Bihter Balkuvar
15-04-2007, 22:18
neydi şimdi bu ya?!.. töööbeler olsun!!

Çağdaş Çamlıoğlu
15-04-2007, 22:20
arkadaşlar bundan sora en kolayıı birilerinii kötülemek...yok zico şunu değiştirmedi,yok deivid nasıl topçu...biz zor olanı yapmalıyız...takımımıza sonuna kadar destek vermeliyiz...suan herkes çok üzgün ama doğru olan buu...çünkü yapacak başka birşeyimiz kalmadı...

Sertaç Günel
15-04-2007, 22:22
İnanamiyorum Yaaaa .olmaz Olamaz Bu MaÇ BÖyle Bİtemez.rakİbİ ÇÖkertceİn MaÇlardan Bİrİsİ Bu MaÇ Nasil BÖle SonuÇ Olur.pes Dİyorum.geÇen Seneyİ Unutmayan Futbolcular Bunlar Mi?hafta İÇİ Pohpohla Pohpohla Hafta Sonu Ayni Terane.

Arif Şahin
15-04-2007, 22:23
söylencek çok şey var da söylemeye mecalim yok. Tuncay'ın pozisyonu yüzde bir milyon penaltı bu da ayrı bi konu.

Sertaç Günel
15-04-2007, 22:26
resmen daumun mirasını yiyoruz bu hoca ile bu lig bittikten sonra yolar artık keisnlikle ayrılmalı.takım kağnı gibi saçma sapan paslar yapıyoruz orta sahada takımda hiç sürat yok.tümer girince ortada adam gibi pas yapmaya başladık adam eksiltmeye başladık

Hakan Ateşler
15-04-2007, 22:28
yanlız takım kötü ama taraftar da ondan farksızdı... adam yerde yatıo yuhluo herkes sora bi anda kesilio 2. yi yapıo çıt yok.. sürekli baskı sürekli ateşlemesi lazım takımı taraftarın yapmadılar, ööle izlediler maçı...yönetimin yapması gereken şey kendi sahamızdaki maçları kale arkasını 15 ytl yapıp taraftarı tribüne çekmektir bööle olmiicak bu iş.

Saygın Özkan
15-04-2007, 22:47
Yazık ya yazık, şampiyon olsak bile keyif alamıcam çünkü ömrümden ömür gitti bu sene.. Ömrümü yedin zico, ömrümü yedin fener. Geçen seneden hiç ders almamış bu futbolcular!!!

Serhat Taşkın
15-04-2007, 22:50
Çubuklunun hakkını sonuna kadar veren bayan - erkek voleybolcularımızı , Tüm yüzme şubemizi , Bayan basketbolcularımızı , kısacası malum şubemiz hariç taraftarıyla bütünleşen ve önündeki hedefe varmak için canla başla çalışan Tüm sporcularımızı Fenerbahçe Spor Kulübü Taraftarı olarak yürekten kutlamayı bir borç bilirim.

mehmetçik basri, lefter , can gibi layık olun bu taraftara.

Başka 100.yıl olmayacak !..

Ethem Nostar
15-04-2007, 22:53
ne hırs var ne inanç var ne diye gidip maçta bağıralım ki kimi bağrımıza basalım yeter artık bu işkence ya gerçekten

Özgür Altıner
15-04-2007, 22:56
ya maça mı yanayım yatan iddaa kuponuna mı şaşırdım!!:kizgin: :kizgin: :agla:

Saygın Özkan
15-04-2007, 22:57
Sen iddaadan mı bahsediyosun ? Fener sonuncuyla oynasa ve fenerin ganyanı 20 olsa bile fenere oynamam!

Tunay Aygün
15-04-2007, 22:57
ne zico'ymuşsun beee..
seyret hala seyret !!!
çizgiden iyi gözükmez, maratondan kombine alalım sana, ordan seyret!!!!!

Servet Güldeş
15-04-2007, 23:00
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007manset/MacManset/fb_manisaskormanset%20[IoXHRzi4].jpg?0.6798146

nokta

Sertaç Günel
15-04-2007, 23:00
yaa bu takım hafta içi hiç mi çalışmıo yürüyecek halleri yok.eskiden takım son 15 dakikada bi bastı mı rakip çaresiz kalırdı.gecen sene kadıköydeki kayseri maçı hala aklımda dk 75 0 0 dk 90 3 0.işte 100.yılda böle transfer yaparsan haid geçtim transferleri ligin 5. haftasında yaparsan transferleri olacaı bu.takımın gecen senki hali ile bu seneki hali arasında anelka ve deividin arasındaki fark kadar fark var

Murat Karaman
15-04-2007, 23:02
Bu hafta kimin doğumgününü kutlayacaklar acaba tesislerde?Şöyle en unlusundan,yumurtalısından..

Erhan Şişli
15-04-2007, 23:03
Bu takımı bu hale getirenler utansın:kizgin:
Stajyer bir hocayla ancak bu kadar...!
90 dakika boyunca bi tane organize atak yapılmaz mı?
Kanatlardan Yozgatlı hariç kim orta yapmayı denedi?
Adamlar 9 kişi savunma yapıyıor, 10 yaşında çocuk bile bilir ki bu tür takımlara karşı ancak çizgiye inip penaltı noktasına doğru yapılacak ortalarla gol pozisyonları kazanırsın, 40-50 m şişirilen toplarla değil!
Geçen sene Dauma gitsin diyorduk, taktik becerisi yok diyorduk ama giden geleni mumla aratıyor desek yeridir. Daumla bu takım 9-10 puan fark atmıştı en az.

Son sözümde saygıdeğer yönetim kurulumuza ve değerli başkanımız Aziz Yıldırım'a ; 100. deyip her türlü ticari hamleyi yaptınız, 7'den 70'e tüm Fenerbahçeliler bu ticari hamlelerinize kulübe milyon dolarlar akıtarak karşılık verdi ve görevini fazlasıyla yerine getirdi, peki siz naptınız?

Stajyer bir hoca, ne olduğu belli olmayan 3-5 transfer ve koca bi sezonda rakiplerinin kötülüğünden lider kalan bir takım... YAZIK bu Taraftara...!

Sertaç Günel
15-04-2007, 23:06
ne 9 10 puanı arkadaşım daum oslaydı bu takım bu maçı gene berabere bitirirdi ama çoktan şampiyon olmuş olurdu ne tigana kalırdı ne gerets.biz adam ettik bunları.

Erhan Şişli
15-04-2007, 23:08
ne 9 10 puanı arkadaşım daum oslaydı bu takım bu maçı gene berabere bitirirdi ama çoktan şampiyon olmuş olurdu ne tigana kalırdı ne gerets.biz adam ettik bunları.

doğru diyorsun renkdaş, ben sadece en kötü olacağı yazdım...

Mesrur Yersel
15-04-2007, 23:17
artık hiç inancım kalmadı... antep deplasmanı ve denizli maçı ikiside çok zor sonrası zaten malum 100. yılda bu hale geldik yaa..

Sertaç Günel
15-04-2007, 23:32
ya arkadaşlar öle veya böle.sene daha bitmedi kolay pes etmek yok.hala biz öndeyiz ve geriye 6 tane maç kaldı 3 içerde 3 dışarıda.taraftar olarak kendimize gelelim.çok sinirliyiz sinirden çok kırgınız ama bu taraftar 3 0 dan maçı çevirmiş bi taraftar.bunları unutmadan yine takıma destek verelim sene sonu zaten çok zaman olcak takımı tartışacak.

HEP DESTEK TAM DESTEK

Onur Akalın
15-04-2007, 23:38
kezman:ben tek forvet oynayamam
appiah.ben ortasahada oynamalıyım
serkan:ben oynamayacksam gideyim
alex:sözleşmem bitiyo
ya arkadaşlar şunların içinde bi tane kötü oynadım oynayamıyoruz diyen varmı. tamam zico kötü ulusoy haklemleri üstümüze sürüyo.diğer kulüpler birleşmiş... ya alah aşkına ya bizim oyuncular ne yapıyo.hadi şimdie destek deyinnn ya neyi destekleyecez artık yaaaaa.allahım beni birazcık seviyorsa bu takımı şampiyon yapmazzz.yoksa ben bu takımamı sevineycem yaa

Hakan Ateşler
15-04-2007, 23:50
deivid fenere geldikten sonra sinir hastası fenerbahçelilerin sayısının arttığına eminim :kizgin:

geçen hafta bize 1 puanı getiren deivid, bugün maçın tek pozisyonuna giren de deivid. kezman'a neden tepki göster miyorsun? kaç maçtır ne yapıyor bu adam? bugün yüz kere ofsayt, boş kaleye bile atamadı ofsayt olup olmadığını da bilmiyordu...deivid kötü tamam ama sağ kanatta oynuyor zaten kaç maç oynamış ki toplam? girdi olumlu işler yaptı golü kaçırdı diye kızıyorsun adama. haftalardır bursa maçı dışında koskoca bir sıfır olan sürekli ofsayt sürekli yerlerde sürekli kırmızı sarı kart gören (ceza sınırında şu an da) kezman'a tepki gelmiyor, anlamıyorum.belirli adamlar seçilmiş sürekli onlara suç atılıyor.

Alkan Akkaya
15-04-2007, 23:57
saolsun yönetim 100. yıl şerefine
son derece etkisiz sönmus yıldız kezman ı alarak
sporting lizbon un yedegi deivid i getirerek
bizdeyken son derece faydalı nobre yi yollayıp
japonya nın hocası 0 kariyerli zico u staj amaclı fenerbahce ye getirdigin icin saol

bizler müşteriyiz
taraftar kart piyango alan iyi taraftarız...

Mehmet Atlı
16-04-2007, 00:05
ya 90 dakkika sahasına kapanan bi takım karşısında nasıl pozisyona girilmez ya ömrümü yediler artık kaçıncı kaçırdığımız şans bu kredimiz tükendi bence artık ya cekidüzen verirler ya gitti şampiyonluk

Fatma Arslan
16-04-2007, 00:27
ben artık ziconun yaptıklarına akıl erdiremiyorum ziconun ne yaptığını anlayan varsa bana da anlatsın.
bu kadar kötü bi teknik direktör, bu kadar kötü değişiklik kararları olamaz ya..
şampiyonluğumuz riskte hemde 100.yılımızda yazık

Hakan Ateşler
16-04-2007, 00:28
Bu sonucun en büyük sorumlusu, Zico'dur bence. Appiah'ı alıp deivid'i koydu adam ya... Gününde olmayan Alex'i alsana hocaaa...

Saygılar.

abi tamam da appiah da pek bişi yapmadı yanındaki adam pas veremedi ya, bugün zico'nun yapabileceği pek bişi yoktu herkes kötüydü, kezman serkan appiah önder yozgatlı hepsi...aurelio maçın en iyisi süper oynadı. herkes konuşuo yozgatlı oynamaz mı diye appiah ortada olsun deniz oynamasın diye ama hiç birşey olmadı, garip bi lig. beşiktaş da haftaya kaybeder antalyaya biz de antepe hiç şaşırmam

Taner Berktaş
16-04-2007, 01:15
beyler kendinizi yormuşsunuz sonunda *** aldık:D

Ertuğrul Çolak
16-04-2007, 01:57
geçen hafta bize 1 puanı getiren deivid, bugün maçın tek pozisyonuna giren de deivid. kezman'a neden tepki göster miyorsun? kaç maçtır ne yapıyor bu adam? bugün yüz kere ofsayt, boş kaleye bile atamadı ofsayt olup olmadığını da bilmiyordu...deivid kötü tamam ama sağ kanatta oynuyor zaten kaç maç oynamış ki toplam? girdi olumlu işler yaptı golü kaçırdı diye kızıyorsun adama. haftalardır bursa maçı dışında koskoca bir sıfır olan sürekli ofsayt sürekli yerlerde sürekli kırmızı sarı kart gören (ceza sınırında şu an da) kezman'a tepki gelmiyor, anlamıyorum.belirli adamlar seçilmiş sürekli onlara suç atılıyor.

kezmana tepki göstermediğimi nerden çıkarıyorsun bugünkü boş kaleye atamadığı pozisyon ister ofsayt olsun ister olmasın amatörlerin bile kaçırmayacağı bir durum

Serkan Özen
16-04-2007, 02:14
Stres yükünü kimse Deivid'den çıkarmasın. Adam forma şansı bulduğu 20 dakika içinde tüm iyi niyetiyle elinden geleni yapmaya çalıştı. Pozisyonlara da girdi. Kezman pozisyona bile giremiyor, kaçırmadığı için eleştirilmiyor; Deivid pozisyonlara giriyor, atamadı diye eleştiriliyor. Ohh ne ala memleket.

Oynayan bilir, çok zordu Deivid'in kaçırdığı pozisyon. Ayağını sakatlanma pahasına araya soktu ama olmadı. Yapacak bir şey yok. Şu maçta Deivid forvette oynasaydı Manisa savunmasını bin kat daha fazla rahatsız ederdi, o atardı demiyorum ama Manisa onunla uğraşırken Tuncay, Yozgatlı, Alex biri kesin atardı.

Kezman'ı seneye Hollanda'da Vitesse, Roda, Groningen tarzı bir takımda görmeyi istiyorum. Ya da Avrupa defterini kapatan oyuncuların kendi memleketlerine dönmesi gibi Kızılyıldız falan.

Ozan Ercan
16-04-2007, 02:46
Bu futbol enteresan bir oyun hakikaten. Oncelikle belirteyim ki maci izlemedim, radyodan da dinlemedim, ozetleri de gormedim henuz. Skordan haberim var sadece.

Yenilsen bile macin sonunda, sirilsiklam olsun o forma diyorduk ya hani, acaba bu sene futbolcular ayni formayi pespese birkac mac kullansalar nasil olurdu diyorum. Sadece bu mac icin konusmuyorum, bu sene oynadigimiz 50 kusur macin 40inda sahada mucadele namina 2-3 kisi haric en ufak bir caba gorememekten sikayetciyim.

Kucuk takimlara cok puan veriyoruz, ver Alex`in basina bir adam, kilitle Fener`in tum hucum organizasyonlarini, kenarda zaten seyirciden farksiz bir hoca var. Takimin yedek bir plani yok, hatta yedegi gectim, a planimiz olduguna dair supheliyim. Organize, antremanda calisildigi belli bir gol attik mi bu sene? Hatirlayan varsa hatirlatsin lutfen.

Kucuk takimlar bize karsi iyi motive olup sahadan 1 puanla ayrilmayi basariyorlar, o zaman artik teknik direktore gerek yok demektir. Bir takima profesyonel bir motivator(Kadir Inanir haric), bir de kondisyoner yeterli. Sahaya maci kaybetmemek icin cikan takimin belli bir oyun sablonuna ihtiyaci yoktur, cikin maci kaybetmeyin demek yeterlidir. Teknik direktor yerine yari hatta ceyrek maasa calisacak bir adam da biz alalim, o da bizim oyuncularimizi motive etsin kucuk takimlari yenme konusunda. Ne farki var onlarin bizden, boylari mi uzun, cigerleri mi buyuk, seyircileri mi fazla? Tum sartlar bizim lehimizeyken neden puan kaybetmeliyiz hele ki ekstra ekstra motive cikmamiz gereken bir macta??

Penalti verilmedi diyen birkac yorum okudum. Hakem ne kadar aleyhte calisirsa calissin Fenerbahce sahaya cikinca hakem dahi tanimamali. Kezman niye bu kadar etkisiz oynamali? Daha da kotusu, Zico neden ona bu denli kotuyken sabir gostermeli? Appiah sakatliktan yeni cikti, uzun suredir duzenli antreman yapamiyor takimla, digerlerine oranla formsuz olmasini ve degistirilmesini yadirgamiyorum.

Tek teselli hafta sayisi 1 azalmasina ragmen puan farki hala ayni. Bardagin 20% olan dolu kismindan bakinca ancak bunu gorebiliyorum. Kalan 80%i haftalar once bosalmayacak sekilde doldurabilirdik aslinda ama gecmise mazi diyorlar.

Umarim kalan maclarda ozledigimiz takimi, mactan sonra sirilsiklam formalari goruruz.

Baran Kutlu
16-04-2007, 04:13
ben net olarak hatırlamıyorum da korner pozisyonunda tuncayı yaka paça indirdi diye adamın birine sarı kart göstermişti ya bu ismet arzuman denen herif,o pozisyonda top oyunda mıydı yoksa korneri kullandırmadan mı gerçekleşti o olay??

Burak Yayla
16-04-2007, 07:16
beyler kendinizi yormuşsunuz sonunda babayı aldık:D
Kına lazımmı ???:kizgin::kizgin:

Kemal Aktürk
16-04-2007, 09:39
Böyle takım kuranın da, böyle teknik adam getirenin de suçu vardır. Tez elden istifa edip geri dönmemeleri dileğiyle.

Hakan Ateşler
16-04-2007, 09:45
Ligde son beşte yer alan takımların hepsine puan vermişiz...yazık gerçekten futboldan soğuyorum...Eleştirsem ne çıkar eleştirmesem ne çıkar herşey ortada zaten...
beceke ile inönüde oynuyorsun aynı taktik manisa ile Kadıköyde oynuyorsun yine aynı taktik peki bu maçların farkı nerde?Yada bu farkı görebilcek hoca nerde?Geçen yılı unutturacaklarını söyleyen futbolcular nerde?Fenerbahçe ruhu nerde?Malesef hiç biri yok...

aynen öyle biz de burda birbirimizle tartışalım yok böle daha iyi bilmem ne diye...kimse bişi yapmassa bizim gırtlağımız yırtılsa ne olur...

Hakan Ateşler
16-04-2007, 09:47
beyler kendinizi yormuşsunuz sonunda babayı aldık:D

ne komik arkadaşım ya dimi... walla dediğin gibi babayı aldık hahaha ne salakmışız bi de kendimizi yoruyoruz.

Dora Doğruyol
16-04-2007, 10:13
bu zicoylan şampiyon olursak zoru başarmış olucaz bütün mesele bu başımızda turk hoca olsaydı bugun 10 puan fark olurdu arada çok yazık ve ayıp...

Recep Mahmutoğlu
16-04-2007, 10:30
artık ben yorum yapmıyacam en başından beri dedğim sorun devam ediyor.yazık oluyor yazık

Ozan Ercan
16-04-2007, 12:03
Kurallari bilen biri varsa yardimci olsun ama benim bildigim kadariyla topun oyunda olmasi sart degil penalti icin. Erman Toroglu zamaninda korner oncesi birbirini iten ceken futbolculari defalarca gosterip 1 hakem sunlara penalti calsa bir daha kimse yapamaz diye bas bas bagiriyordu.

Gostermelik te bir sari kart cikarmis, ne gerek vardi Ismetcim, hatta biraz daha iyi yorumlasan Tuncay`in kendini attigini bile dusunebilirdin

Ege Uysaler
16-04-2007, 14:00
besiktasa sampiyonlugu verdigimiz mac diyorum nasıl ki gecen sene yine bir manisa macı sonrası gs ye verdigimiz gibi yazık!!!

Veysel İşçi
16-04-2007, 14:55
bu takımın başına derhal rıdvan dilmen getirilip uzun vadeli bir antlaşma yapılmalıdır f.bahçenin başka kurtuluşu yoktur.Bu sene şampiyomluğa inanmıyorum maalesef

Ertuğrul Çolak
16-04-2007, 15:12
bu takımın başına derhal rıdvan dilmen getirilip uzun vadeli bir antlaşma yapılmalıdır f.bahçenin başka kurtuluşu yoktur.Bu sene şampiyomluğa inanmıyorum maalesef

o da olabilir veya aykut kocaman

Muhammet Budak
16-04-2007, 16:28
Yine bu İsmet Arzuman değil miydi Songun karateci hareketini görüp sarı kart gösteren?Dün akşam da yine sarı kart var ama penaltı yok.Çok komik.

Hakem camiası her daim karşımızda neyse onları geçelim.Federasyonun yaptığı oyunlara da girmiyorum.Yine zor olanı yapmaya çalışacağım.Çok kötü bir futbol oynadık ama kimseyi eleştirmiyorum.Desteğe devam!!!

Mert Yamalı
16-04-2007, 17:58
evet çok kötü oynadı takımımız çok önemli bi fırsatı kaçırdı, ama böyle kötü başlıklar son haftalara yaklaşırken hiç olmamalı bence özellikle de antu gibi bi sitede, dediğim gibi kimse memnun değil şu an ki FENERBAHÇE'den ama unutmayalım ki bu yıl sıradan bi yıl değil, 100. Yıl, öyle ya da böyle, mutlaka şampiyon olmalıyız ve bunun için de bence en son yapılması gereken böyle konuşmalardır, her ne kadar sabrımız taşmış, sinirlerimiz bozulmuş olsa da herşeyi bir kenara bırakıp 6 hafta daha sabredip son gücümüzle takımımıza destek vermeli, şampiyonluğu BİZ yani TARAFTAR kazanmalıyız, lütfen arkadaşlar 100. Yıl hatrına 6 hafta daha lütfen, şampiyonluğa inanalım, en azından biz sene başından beri olduğu gibi daha çok asılalım, daha çok inanalım, daha çok bağıralım, hep beraber ŞAMPİYON OLALIM

tabi kesinlikle haklısın ama bir yere kadar artık... biz yıllardır hep destek tam destek dedik ama bir gerçek varki futbolu ne stadtaki 52 bin kişi ne turkiyenin herbir yerinden 30 milyon insan oynuyor. artık (artık demeye utanacağım kadar geç kaldılar)teknik yonetimin ve sporcuların her şeylerini ortaya koymaları lazım. biz televizyon başında hırstan saçımızı yoluyoruz, orada ne bi yardımlaşma ne bir istek var. lugano ve önder hayatlarında yapmadıkları kadar pas yaptılar. kesinlikle kazanman gereken bir maçın 75-80 dakikasında hala bu zihniyet varsa biz kendimizi ne kadar yırtarsak yırtalım şampiyon olamayız. 3. sıradaki ezik takım bile nasıl bir hırsla oynuyor...
kısacası ben yinede daha çok inanırım, daha çok bağırırım ama....
ama bu takım da oynasın be kardeşim....

Göktuğ Güllüce
16-04-2007, 19:10
bu maçın ne gibi yorumu olur ki...koskoca FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ FUTBOL TAKIMI 90 dakika boyunca kaleye sadece 1 şut çekebiliyorsa neyin yorumu yapılabilir...sadece 11 kişi kapanıp 1 puanı hedefleyen bir vestel manisaya karşı doğru dürüst 1 atak bile gerçekleştiremeyen bir takım hakkında ne denebilir? kapanan bir takımı göbekten saldırarak açamayan bu takımın kanatlara yayılıp gol aramasının vakti geldiği zaman türkiyenin en iyi kanat oyuncusunu çıkarıp, ne olduğu belirsiz 'futbolcu müsvettesini' oyuna alan, gol atmanın farz olduğu bir vakit çift forvete dönmek yerine bir forveti çıakrıp başka forvet alan ve yine tek forvet oynamaya devam eden 'teknik direktörlükten bir haber olan' birisi hakkında ne konuşulabilir? üstelik bu kişi maçtan sonrada bütün suçu 2 yıldızın (appiah ve kezman) üstüne atıp kendisi bu suçtan sıyrılmaya çalışıyorsa...ayrıca 2 FENERBAHÇEli grubu birbirine düşürüp aralarına nifak tohumları sokarak birbirlerinin arasında polis oturtan çevrelerinde suçu büyüktür... zaten bize karşı ittifak kuranların bu oyundaki rollerini söylemeye gerek yok... sonuçta hepsi bir araya geldi ve FENERBAHÇEmiz 2 puan daha kaybetti ve geçen seneki senaryo tekrar sergilenmeye başlandı ne yazık ki... (bütün bu yorumlardan 'TUNCAY ŞANLI'yı muaf tutuyorum çünkü 90 dakika boyunca sahanın her yerinde olan ve nefesini son haddine kadar harcayan tek oyuncu oydu ve gerçek bi fenerbahçelilik örneği gösterdi...tebrikler TUNCAY hep böyle kal...)

Ozan Ercan
16-04-2007, 19:14
bu maçın ne gibi yorumu olur ki...koskoca FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ FUTBOL TAKIMI 90 dakika boyunca kaleye sadece 1 şut çekebiliyorsa neyin yorumu yapılabilir...sadece 11 kişi kapanıp 1 puanı hedefleyen bir vestel manisaya karşı doğru dürüst 1 atak bile gerçekleştiremeyen bir takım hakkında ne denebilir? kapanan bir takımı göbekten saldırarak açamayan bu takımın kanatlara yayılıp gol aramasının vakti geldiği zaman türkiyenin en iyi kanat oyuncusunu çıkarıp, ne olduğu belirsiz 'futbolcu müsvettesini' oyuna alan, gol atmanın farz olduğu bir vakit çift forvete dönmek yerine bir forveti çıakrıp başka forvet alan ve yine tek forvet oynamaya devam eden 'teknik direktörlükten bir haber olan' birisi hakkında ne konuşulabilir? üstelik bu kişi maçtan sonrada bütün suçu 2 yıldızın (appiah ve kezman) üstüne atıp kendisi bu suçtan sıyrılmaya çalışıyorsa...ayrıca 2 FENERBAHÇEli grubu birbirine düşürüp aralarına nifak tohumları sokarak birbirlerinin arasında polis oturtan çevrelerinde suçu büyüktür... zaten bize karşı ittifak kuranların bu oyundaki rollerini söylemeye gerek yok... sonuçta hepsi bir araya geldi ve FENERBAHÇEmiz 2 puan daha kaybetti ve geçen seneki senaryo tekrar sergilenmeye başlandı ne yazık ki... (bütün bu yorumlardan 'TUNCAY ŞANLI'yı muaf tutuyorum çünkü 90 dakika boyunca sahanın her yerinde olan ve nefesini son haddine kadar harcayan tek oyuncu oydu ve gerçek bi fenerbahçelilik örneği gösterdi...tebrikler TUNCAY hep böyle kal...)

Aurelio hatta Serdar´in da takimi ayakta tutan isimlerden oldugunu soylersek yanilmayiz saniyorum..

Çınar Şahin
16-04-2007, 19:19
Acikcasi ben bu konsepti anlamiyorum,

"Inanc yok, hirs yok, mucadele yok."

Klasiktir. Hani kabul ediyorum donem donem takim mucadele etmiyor ama dun konu bu degildi. Yani tamamen futbol taktigi ile ilgili bir durumdu ortada olan. Son 2-3 yildir Fenerbahce benzer bir kadro yapisinda, Giray Bulak takimlari hep ayni futbolu oynuyor Fenerbahce'ye, hep de ayni sonuclar ortaya cikiyor.

Ha derseniz Fenerbahce neden bu futbola bir turlu cozum uretemiyor, bunu kadroyu kuran ve yonetenlere sormak gerekir.

Ama oyunculari suclamak, strese sokmak fayda getirmez diye dusunuyorum, futbolcular oynadiklarindan zevk almali ki bu takim da keyif versin.

Sevgiler,

Erhan Dikmenli
16-04-2007, 19:26
valla maç sabaha kadar da oynansa fenerbahce o kafayla gol atamazdı ne dıyelım ya sabır umarım kalan maçları adam gıbı oynarlar da kazanırlar hala hep destek tam destek dıyoruz ve beklıyoruz..

Göktuğ Güllüce
16-04-2007, 19:26
Aurelio hatta Serdar´in da takimi ayakta tutan isimlerden oldugunu soylersek yanilmayiz saniyorum..

tabii ki aurelio ve serdar'da 1 puanın alınmasında roller üstlendiler (açıkçası bunu söylerken içim acıyor...FENERBAHÇE olarak 1 puanın alınmasına sevinir duruma geldik) ama hiç kimse bir tuncay olamadı...90 dakika boyunca yüreğini ortaya koydu oyüzden örnek teşkil ettiği için ben tuncayın adını ortaya sürdüm...keşke bu takımda 2-3 tane daha tuncay olabilse...

Efkan Kazak
16-04-2007, 20:12
''Kezmanı oyuna appiah'ı ortaya mehmet'i sağ kanada aldı işte noldu '' diyen arkadaşa sesleniyorum,arkadaşım bu winning eleven değil oyuna aldığın anda güzel oynasın,bunların hepsi birer insan....sen 28 hafta appiahı sağ kanatta oynat kezmanı KADIKÖY'DE bile ısrarla tek forvet oynat,deniz gibi VASIFSIZ bir adamı ısrarla oynat(artık bilmiyorum aralarında neler yaşanıyor ikisinin)....sonra beşiktaşa bu takım kurgusuyla yeniliyosun,basın aşırı derecede tepki gösterip oynatılması gereken oyuncuları ve yerlerini ısrarla söyleyince vestel maçına bu kadroyu sürüyosun ve sonrada ALIN İŞTE İSTEDİĞİNİZ KADRO NE OLDU!YİNE AYNI'' diyosun :???: yazık yaa acırımda acırım müthiş bi ön libero olarak juve'den bize gelen appiah'a ve harika bir golcü olarak transfer ettiğimiz kezman'ın bu hallere düşmesine acırım,Değirmen gibi öğüttün be zico walla helal olsun:???: :???:

Hakan Ateşler
16-04-2007, 21:05
''Kezmanı oyuna appiah'ı ortaya mehmet'i sağ kanada aldı işte noldu '' diyen arkadaşa sesleniyorum,arkadaşım bu winning eleven değil oyuna aldığın anda güzel oynasın,bunların hepsi birer insan....sen 28 hafta appiahı sağ kanatta oynat kezmanı KADIKÖY'DE bile ısrarla tek forvet oynat,deniz gibi VASIFSIZ bir adamı ısrarla oynat(artık bilmiyorum aralarında neler yaşanıyor ikisinin)....sonra beşiktaşa bu takım kurgusuyla yeniliyosun,basın aşırı derecede tepki gösterip oynatılması gereken oyuncuları ve yerlerini ısrarla söyleyince vestel maçına bu kadroyu sürüyosun ve sonrada ALIN İŞTE İSTEDİĞİNİZ KADRO NE OLDU!YİNE AYNI'' diyosun :???: yazık yaa acırımda acırım müthiş bi ön libero olarak juve'den bize gelen appiah'a ve harika bir golcü olarak transfer ettiğimiz kezman'ın bu hallere düşmesine acırım,Değirmen gibi öğüttün be zico walla helal olsun:???: :???:

ben zaten sana katılıyorum 2 3 oyuncunun yeri değişmesiyle hele tek maçta bu iş olmaz. ama öyle bir hava yaratıldı ki sanki bunlar olsa fener bi anda şaha kalkacak, sanki iş o kadar basit. zico bunu göremiyor dendi hep, ben de inatla 3 oyuncuyla olacak iş mi dedim...olay bu, yoksa ben de sana katılıyorum. ama appiah'ın da hafta içinde (haklı olarak) ben sağda az verimli olurum ortada daha verimliyim diyip ortada oynadığı ilk maçta vasat olması da olmaz. göster o zaman ortada nasıl oynadığını (ki gecen sene gördük) da vazgeçilmezi ol oranın ama appiah da takım gibi çok kötüydü...

Çağlar Çağatay
16-04-2007, 21:53
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-04-16_yorumsuz288.jpg

Fifa Kokartlı hakemler ve hakem eskileri...yazık...

kaynak:Fenerbahçe.org

Serkan Özen
17-04-2007, 01:57

Bu resim resmen, tabiri caizse, yusuf yusuf olduğumuzun resmidir. Madem haksızlıklara karşı tepki göstermek istiyorsunuz buna değil de bundan çok daha bariz bir pozisyonda Alex kaleci Serkan Kırıntılı'dan sıyrıldıktan sonra topu boş kaleye yuvarlayacakken düşürülmesi sonrası verilmeyen penalatımıza (hatta Alex'e hakemi aldatmaya yönelik hareketten çıkan sarı karta) tepki gösterselerdi.

Bu pozisyona penaltı değil falan demek istemiyorum, kimse yanlış anlamasın. Ama madem hakkın peşinden koşuyoruz, bunu sadece puan farkının az olduğu ve puan kaybettiğimiz kritik haftalarda değil; 6 puan farkla, ne Beşiktaş'ın ne de Galatasaray'ın bizi ciddi anlamda tehdit edemediği ligin orta haftalarında kazanırken de tekrarlayalım.

Tuğba Tülü
17-04-2007, 02:42

Bunlar bize yabancı değil her sene yapılanların bu sene devamı!!!

Çağlar Çağatay
17-04-2007, 19:45
Bu resim resmen, tabiri caizse, yusuf yusuf olduğumuzun resmidir. Madem haksızlıklara karşı tepki göstermek istiyorsunuz buna değil de bundan çok daha bariz bir pozisyonda Alex kaleci Serkan Kırıntılı'dan sıyrıldıktan sonra topu boş kaleye yuvarlayacakken düşürülmesi sonrası verilmeyen penalatımıza (hatta Alex'e hakemi aldatmaya yönelik hareketten çıkan sarı karta) tepki gösterselerdi.

Bu pozisyona penaltı değil falan demek istemiyorum, kimse yanlış anlamasın. Ama madem hakkın peşinden koşuyoruz, bunu sadece puan farkının az olduğu ve puan kaybettiğimiz kritik haftalarda değil; 6 puan farkla, ne Beşiktaş'ın ne de Galatasaray'ın bizi ciddi anlamda tehdit edemediği ligin orta haftalarında kazanırken de tekrarlayalım.

İzmir'de oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında olmuştu bahsettiğin pozisyon ancak takdir edersinki 27.haftada hiç penaltı atmamış bir takım değldik henüz ozaman ki ozaman da tepki gösterildi ama bu kadar değildi bu kadar olmamasının nedenide yaşanmışlıkların ve birikimlerin bugünkü kadar olmamasıydı...

Serkan Özen
17-04-2007, 23:28
İzmir'de oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında olmuştu bahsettiğin pozisyon ancak takdir edersinki 27.haftada hiç penaltı atmamış bir takım değldik henüz ozaman ki ozaman da tepki gösterildi ama bu kadar değildi bu kadar olmamasının nedenide yaşanmışlıkların ve birikimlerin bugünkü kadar olmamasıydı...
O zaman da 17 hafta boyunca penaltı kullanmamış bir takımdık. 28 hafta penaltı kullanmayan bir takım olmak elbette daha vahim bir durum ama 17 hafta penaltı kullanmamak da, ligin en fazla gol atan, en fazla gol pozisyonuna giren takımı için kabul edilebilir bir tesadüf (!) değil.

Söylemek istediğim şey, daha bariz, deyim yerindeyse gabak gibi penaltılar verilmiyorken durumumuz rahat ve belli bir şampiyonluk rakibimiz dahi yokken tepki göstermeyip; penaltı olan ama süzmesi zor olan bu pozisyon için böyle tepkiler vermek, geçen sene yaşanılanların tekrarlanmasından korkulduğu izlenimini uyandırıyor bana göre.

Çağlar Çağatay
17-04-2007, 23:43
Geçen sene yaşanılanları tekrar yaşamaktan çekinmeyen var mı? Bu tepkinin gitgide büyümesinin de sebebi bu sanırım...

Efkan Kazak
18-04-2007, 19:39
Geçen sene yaşanılanları tekrar yaşamaktan çekinmeyen var mı? Bu tepkinin gitgide büyümesinin de sebebi bu sanırım...
+ bir milyon kere 1907
bütün bunları defalarca dile getirdim,o günü bir kere daha yaşayacağıma ölüyüm daha iyi !!! bütün tepkimiz ağır eleştirilerimiz bunun için...