PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşvik Primi Verilmesi Etiktir

Göktuğ Güllüce
16-04-2007, 19:49
Ülkemizde yıllardır özellikle son haftalarda konuşulan teşvik primi söylentileri bu sene yine son 6 haftaya girilirken gündeme taşınmaya başlandı...Dün gece bir kanalın spor programına bağlanan beşiktaş asbaşkanı levent erdoğan yaptığı açıklamada teşvik priminin oldukça normal ve etik olduğunun,şampiyonluğa oynayan takıma karşı mücadele eden takımların sahada boş boş dolaşması yerine bir miktar para karşılığında o takımı yenmesini sağlamanın normal bir tutum olacağını dile getirdi...erdoğan yaptığı açıklamada;"Teşvik priminin verilmesini ben şahsen normal karşılıyorum. Türkiye'de verildiğine şahit olmadım veren ya da alana sormak lazım. Benim şahsi kanaatim teşvik primi etiktir" cümlelerini kullandı...yorumcuların kendisine sorduğu soruda ise 'kalan haftalarda ozaman beşiktaş fenerbahçenin rakiplerine teşvik primi verebilirmi' sorusuna ise şu an benim bir bilgim yok,bu olay oturulu konuşulur diye oldukça üstü kapalı fakat oldukçada açık bir cevap verdi...her ne kadar demirören 20 dakika sonra yayına bağlanarak;"Benim olduğum yerde teşvik priminin lafı olmaz" dese de asbaşkanının yapmış olduğu itirafın üstünü örtemedi...

Bekir Şahin
16-04-2007, 19:54
onlar zaten hep boyle ıkılı konusmalar yaparlar
baskalarının yaptıklarını kınr ama aynısı nı kendı yaparlar

Çağlar Çağatay
16-04-2007, 20:33
Etik tabi ya Rizeyle dost ol sebatla arkadaş...

Ozan Ercan
16-04-2007, 21:15
Eksik bir aciklama olmus bence, tesvik primi sikeye oranla daha etiktir dese daha dogru olurmus ki bence de oyle. Sike yapmak demek bir takima kasitli olarak yenilmesi icin para vermek demektir. Tesvik primi ise adi uzerinde bir takimi tesvik etmek adina olasi galibiyet karsiliginda para vermektir. Ikisinn de var oldugu bir gercek, dolayisiyla tesvik primi tercih sebebidir digerine gore etik anlamda.

Çağdaş Çamlıoğlu
16-04-2007, 22:30
adamlar artık bariz bi şekildee sölüyolar yaa...

Onur Aloğlu
16-04-2007, 22:44
Vestel Manisa Nevzat Demir Tesisleri' nde çalıştı. :)