Göktuğ Güllüce
16-04-2007, 19:49
Ülkemizde yıllardır özellikle son haftalarda konuşulan teşvik primi söylentileri bu sene yine son 6 haftaya girilirken gündeme taşınmaya başlandı...Dün gece bir kanalın spor programına bağlanan beşiktaş asbaşkanı levent erdoğan yaptığı açıklamada teşvik priminin oldukça normal ve etik olduğunun,şampiyonluğa oynayan takıma karşı mücadele eden takımların sahada boş boş dolaşması yerine bir miktar para karşılığında o takımı yenmesini sağlamanın normal bir tutum olacağını dile getirdi...erdoğan yaptığı açıklamada;"Teşvik priminin verilmesini ben şahsen normal karşılıyorum. Türkiye'de verildiğine şahit olmadım veren ya da alana sormak lazım. Benim şahsi kanaatim teşvik primi etiktir" cümlelerini kullandı...yorumcuların kendisine sorduğu soruda ise 'kalan haftalarda ozaman beşiktaş fenerbahçenin rakiplerine teşvik primi verebilirmi' sorusuna ise şu an benim bir bilgim yok,bu olay oturulu konuşulur diye oldukça üstü kapalı fakat oldukçada açık bir cevap verdi...her ne kadar demirören 20 dakika sonra yayına bağlanarak;"Benim olduğum yerde teşvik priminin lafı olmaz" dese de asbaşkanının yapmış olduğu itirafın üstünü örtemedi...