PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım'ı İstifaya Çağırdılar

Ertuğrul Çolak
17-04-2007, 11:28
Büyük Başkan Aziz Yıldırım'a olan tepkilere inanamıyorum ya istifaya çağıracak kadar ileriye gidildi işte bunu aklım almıyor.Aziz Yıldırım Fenerbahçe için hayatını vermiştir kaç senedir yönetimde olduğunu biliyoruz nerdeyse ömrü Fenerbahçe yöneticiliği yapmakla geçti. Fenerbahçemiz için o kadar çalıştı ki sağlığını kaybedecek kadar.O Fenerbahçe'yi o kadar seviyordu ki gelirlerin büyük bölümünü tesisleşmeye yatırdı o dönemlerde transfere şimdiki kadar para ayırmadı takımın başarılı olamayacağını biliyordu tepkilerin geleceğini biliyordu ama Fenerbahçemizin geleceği için yaptı bunları günü kurtarmak maksadında olan bir başkan değil o. Şimdi böyle bir başkana nasıl tepki gösteriyorsunuz hatta ve hatta istifaya çağırıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Faruk Aksu
17-04-2007, 12:06
Büyük Başkan Aziz Yıldırım'a olan tepkilere inanamıyorum ya istifaya çağıracak kadar ileriye gidildi işte bunu aklım almıyor.Aziz Yıldırım Fenerbahçe için hayatını vermiştir kaç senedir yönetimde olduğunu biliyoruz nerdeyse ömrü Fenerbahçe yöneticiliği yapmakla geçti. Fenerbahçemiz için o kadar çalıştı ki sağlığını kaybedecek kadar.O Fenerbahçe'yi o kadar seviyordu ki gelirlerin büyük bölümünü tesisleşmeye yatırdı o dönemlerde transfere şimdiki kadar para ayırmadı takımın başarılı olamayacağını biliyordu tepkilerin geleceğini biliyordu ama Fenerbahçemizin geleceği için yaptı bunları günü kurtarmak maksadında olan bir başkan değil o. Şimdi böyle bir başkana nasıl tepki gösteriyorsunuz hatta ve hatta istifaya çağırıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Açın gözünüzü biraz. Başarılı günlerde alkış toplamayı bildilerse başarısızlığın da sorumluluğunu üstlenmeliler.

Ertuğrul Çolak
17-04-2007, 12:21
Açın gözünüzü biraz. Başarılı günlerde alkış toplamayı bildilerse başarısızlığın da sorumluluğunu üstlenmeliler.

sen neyden bahsediyorsun yaa sen bejeke ver 6eseden onlarca yıl ötede bi takımın taraftarıysan bu aziz yıldırım ve yönetimi sayesinde olmuştur sakın bana onlar da taraftarın parasıyla yapıyorlar bu işi deme zamanında bütün paralarımızı bejeke ve 6ese yönetimi gibi alkış toplamak için sadece transfere ayırsalardı şimdi onlardan geride bile olabilirdik

Faruk Aksu
17-04-2007, 12:36
Bjk ve Gs'nin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Sen kulübümüzü onlardan çok ileride görebilirsin, saygı duyarım. Ama ben aradaki farkın bu kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bizim de verim alamadığımız transferlere harcadığımız büyük paralar var.

Aziz Yıldırım'ı seviyor olabilirsin ama bunu döndürüp dolaştırıp tesislere bağlamayın. Ha tesislerden başka somut icraat bulamıyorsanız bu da anormal değil aslında.

Ertuğrul Çolak
17-04-2007, 12:41
Bjk ve Gs'nin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Sen kulübümüzü onlardan çok ileride görebilirsin, saygı duyarım. Ama ben aradaki farkın bu kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bizim de verim alamadığımız transferlere harcadığımız büyük paralar var.

Aziz Yıldırım'ı seviyor olabilirsin ama bunu döndürüp dolaştırıp tesislere bağlamayın. Ha tesislerden başka somut icraat bulamıyorsanız bu da anormal değil aslında.

aradaki farkın bu kadar büyük olduğunu düşünmüyormusun yaa bejeke ile 6esenin yıllık gelirini topla 3 le çarp bi fenerbahçe ediyorlar mı

Faruk Aksu
17-04-2007, 12:50
Seni inandırmak durumunda değilim. Evet, arada bir fark var ama o kadar. Zaten niye daha büyük bir fark yok demiyorum ki ben. Türkiye'nin mevcut koşulları altında daha büyük bir farkın olması mümkün değil zaten. Ama bu ekonomik farkın akıllı kullanılmadığı da ortada. Bu ekonomik güçten bu kadarlık bir futbol çıkıyorsa, o gücün hiçbir anlamı yoktur.

Ertuğrul Çolak
17-04-2007, 12:56
zaten burda ekonomik farktan bahsediyoruz kulübü büyük yapan ekonomisidir dünyanın en büyük iki kulübü man utd ve real madrid nie en büyükler çünkü en zenginleri onlar

İlker Aktaş
17-04-2007, 12:57
Seni inandırmak durumunda değilim. Evet, arada bir fark var ama o kadar. Zaten niye daha büyük bir fark yok demiyorum ki ben. Türkiye'nin mevcut koşulları altında daha büyük bir farkın olması mümkün değil zaten. Ama bu ekonomik farkın akıllı kullanılmadığı da ortada. Bu ekonomik güçten bu kadarlık bir futbol çıkıyorsa, o gücün hiçbir anlamı yoktur.

Bu konu yanlış başlık altında açılmış.. Ceza alman yakındır forum kurallarını öğrenin arkadaşlar.. Saçma sapan başlıkları, saçma sapan yerlerde açmayın lütfen!

Faruk Aksu
17-04-2007, 13:06
Senin gönlün bu paranın böyle savrulmasına razı geliyorsa Aziz Yıldırım'ı desteklemeye devam et. İnsanların yoksullukla boğuştuğu bir ülkede Avrupa'nın en pahalı kombinelerinden birini satan bir başkana sahibiz. Kulübün mali gücü buralara geldiyse peygamber sabrına sahip taraftarı sayesinde geldi. Ama o sabrın da sonuna gelinecek elbet böyle giderse. 110 liraya forma, 10 milyona piyango, 450 milyona kombine, 35 milyona taraftar kart vs... Benden bu paraları almasını biliyorsan o parayı da verimli kullanmasını bileceksin.

Selçuk Gerger
17-04-2007, 13:10
maçı izliyorum..
sahada oynaması için milyonlar harcanmış bir beceriksizler topluluğu..
maç sonu telefonuma mesaj geliyor kulüpten:FB Piyangonuzu aldınız mı?
ben niye gidip piyango alayım ki paraların sokağa atıldığını gördükten sonra?
harcıyacağım paraların sonuna kadar düzgün işletildiğini görsem hiç sorun değil, ama yönetimimizin kendi düzelttikleri düzeni yavaş yavaş bozduğunu görünce niye paramı oraya koyayım ki?
aziz yıldırım bu kulübe çok şey kattı, ekonomi yönünde bir düzlüğe kavuşturdu..
ama ekonomimizi düzeltti diye bu takıma her acıyı çektirmek hakkı diye bir şey kabul edilemez...
çünkü o ekonomi aziz yıldırımın değil; Fenerbahçemizin..
ve tutup da parasal konularda bizi rahata kavuşturan adamlar; kulübün parasını çaylak hocalara, top tutmayı bilmeyen oyunculara harcıyorsa doğal olarak ''İstifa'' seslerini işitecek...
eğer tam tersi durumu düşünürsek; aziz yıldırım ve ekibi kulübe görevlerinin zorunluluğu sonucu kazandırdığı parayı sokağa dökene kadar izliycez sonra da ''Allah Allah adamlar kulübün parasını bitirdi'' diycez...
Bu takım bu ekonomiyle, bu tesislerle, bu statla işi daha iyi bilenlerin yönetiminde daha büyük işler yapar diye düşünen herkesin bu yönetimi protestosuna saygı gösterilmelidir..
ve tabi ki faruk abinin dediği gibi herkes gözünü açmalıdır artık...

Sertaç Günel
17-04-2007, 14:53
bu sene tam bir kepazelik.Allah tan diğerleri kötü de biz şu anda şampiyon olur muyuz diyoruz.bunun başsorumlusu da yönetim.transferler 5. hafta da geldi ülkeye uyumları de 10. haftayı bulur.biz 100. yılımızın 3 de 1 ini çöpe atmışız bunnu sorumlusu yok mu.yoksa şu anki durumun sadece sorumlusu zico mu futbolcular mı.hepimiz çok seviyoruz aziz yıldırımı ama yanlışını söylemezsen tepki vermezsen arkası gelir bu yanlışların.ama aziz yıldırımdan önce fenerbahçeyi seviyoruz.

Onur Aloğlu
17-04-2007, 14:56
E bu taraftar da etten kemikten insan değil mi?

Sabır sınırları var...

Ozan Ercan
17-04-2007, 17:13
Real Madrid`i yildizlar toplulugu haline getiren, sampiyonlar ligini kazandiran baskan Lorenzo Sanz bile basarisizliklarin ardina gorevi birakiyorsa Aziz Yildirim`in birakmamasi icin hicbir sebep yoktur.

Hakan Ateşler
17-04-2007, 17:55
sadece tesis ve stad yaptı deniyor,. gs ye bakın yapsa ya stadını 10 yıldır nerde.. nerde tesisleri. tesis ve stad yapmak ööle kolay işler değil hele türkiye'nin en krizde olduğu dönemde tak diye parayı ortaya koymak da her adamın yapacağı iş değil. nerde abi kim stad yapmış kim ne yapmış...sene başı kezman alındı. kimse sesini çıkarmıyordu. lugano edu bunlara kimse kötü transfer demedi. ama sonrasını görünce birden bu adamlara bu kadar para verilir mi deniyor. aziz yldırım mı bilecek bunları... bir tek zico dan daha büyük hoca getrmeliydi tek hatası bu oldu. anelka ortega alex kezman, bunlar çok büyük isimler türkiye tarihinde alınmamaış bunlara yaklaşılmamış bile. basket takımı şamp. giderken voleybol 2. yüzme şamp. bunlar olurken başkan iyi ses yok ama bi futbol takımı 4 puanla lider diye başkan yönetim istifa yok ööle şey kimse kusura bakmasın...

Fırat Kocadağ
17-04-2007, 18:15
Aziz Yıldırım tehsisleşmede büyük adımlar attı parmakla gösterilicekler arasında olan bir stadımız var. Ama o stadında hakkını vermek lazım. Yönetim kurulumuzda futboldan daha iyi anlıyan insanlar olsa şu anda durumumuz çok farklı olurdu... Ben kabul edemiyorum geçen sene yaşanan olaylardan sonra manisayı yenemememizi kabul edemiyorum. Belki penaltılar verilmedi yanlış kararlarda verildi ama bu maç ne olursa olsun alınmalıydı. en az 3 golle 1. golden sonra top hakeme 2. golden sonra manisaya 3. golde taraftar için atılmalıydı. Ama yapıcak birşey yok olan oldu bugün fotomaçta Hakkı Yalçın'ın köşe yazısı baya ilgimi çekti. Cebimizdeki puanları çok cömert harcıyoruz umarım bu kaybedilen puanları aramayız. :(

Mert Yamalı
17-04-2007, 18:36
aziz yıldırım'ı istifaya çağırmakk yanlıştır. yalnız bu aziz yıldırımın mukemmel bir başkan olmasından değil, olabilecek en iyi başkanlardan biri olmasındandır. bu seneki en buyuk hatası takım için iyi(katılmayanlar olabilir ama aldığımız 6 oyuncuda kendini ispatlamış iyi oyuncular, biz bugun satsak herhangi birini bjk gs havada kapar) transferler yaptıktan sonra bu futbolcuları isminden başka birşeyi olmayan zico ya emanet etmek oldu. ancak yinede fenerbahçe eskisi gibi değildir, bunları yıldırım a borçludur ve mevcut super lig klublerindeki başkanlar arasından en iyisidir.

İsmail Kelebek
17-04-2007, 19:38
bu fenerbahçe taraftarı futbol takımının oyunu dışında her şey yolunda giderken bu takımın da iyi olduğunu görmek istiyor.oyunu oyunculardan fazla hissediyor.mutlu bir şekilde onca yolu tepip en pahalısından biletini alıp maçına gidiyor.neden bu kadar mutlu?çünkü yönetimin takımın oyunu dışında yaptıkları belli.bunları yapan hele bir de böyle büyük konuşan yönetime güveniyor ve sabırsızca başarı bekliyor.beklemekte son derece haklı.birileri ümit verirse ki ümit verenler aslında o umudu gördükleri için veriyorlar taraftar ümitlenmeye en başından hazırdır.bu ümiti veren birinin de bir bildiği vardır elbette fakat bu bilinenlerin ne kadar başarı getireceği bilinemez bu şekilde.ben burada aziz yıldırım gitsin gitmesin tarzından protesto eder ya da destekler pozisyona geçmeyeceğim.bize bu şekilde ümit verip umduklarımızı bulamamamıza seyirci kalanlardan çok mu memnunum? Hayır.eğer bu yönetim bırakırsa yerine alternatifi hazır mı bilemiyorum.bir an önce hazırlanması gerekmektedir eğer değilse.çünkü sonuçta bu yönetimin planları başarısızlığa uğramıştır ve hem taraftarın gözünde hem de kendi gözlerinde itiraf etmeye çekinenler olsa da sınıfta kalmışlardır.aslında futbolda da işler yolunda gidebilirdi.gitmedi, demek ki ortada bir ya da birden fazla yanlış var.güvenin de sarsıldığı apaçık ortada.aziz yıldırım ve yönetimi bizim bu kadar hayallere dalabilecek kadar ümitlenmemizin karşılığını verebilecek kadar iyi değilmiş ya da en azından şimdilik değil, bu yük onlara ağır geliyor olabilir bilemiyorum.kendileri dahil taraftarıyla futbolcusuyla klübü bu kadar tepede görmenin zararları diyebilirim bütün bunlara.herkes takımıyla kişisel egosunu tatmin etmeye kalkarsa, en büyük olmaya çalışırsa, bunun uğrunda acımasız olup klübü yönetenlerin de klübü yükseltenlerin de takımda oynayanların da insan olduklarını, yanlış yapabileceklerini unutursa bu kısır döngüden sıyrılmak hayli zor olur.bu konularda en doğru yorumu yapabilmek için klübün iç işlerini ve bu işlerle uğraşan kesimin karakter tahlillerinin ince ayrıntılarına kadar elimize verilmesi gerekir.yani çoğu insan en iyi ya da en iyilerden olduğunu iddia eder fakat az sayıda en iyi vardır.demek istediğim bütün şartlar dahilinde yapılacak sağlıklı ve akılcı bir program gerekiyor.elimizdeki verilere bakarsak bunu yapmak bizim için imkansız gibi.bu yüzden üzgünüm.mutlak gerçekliğe ulaşma gibi bir şey bu da bir nevi:>o kadar zor değildir elbette:P o gitsin bu kalsın, o şu taktikle oynatsın, şu da şu mevkide şu ayağıyla orta yapsın direktifleri arasında kaybolmadığımız, tutarlı olanı bulduğumuz günlerde başarıları kutlamamız dileğiyle ......:) tabi bu arada bu yazı da çok karışık oldu.bu kadar olasılığı bir kenara at Fenerbahçe'm de şampiyon ol sokaklara dökülelim.olumsuzlukları her zaman karşımıza çıkacak olsalar da bir başka bahara erteleyelim.başarısızlık içinde kazanılmış başarı da bu sağlıklı ve akılcı düşünceleri doğuracak olan ortamları beraberinde getirir.daha da batağa batmamak için şampiyon olalım hep beraber.

Ertuğrul Çolak
17-04-2007, 22:47
Bu konu yanlış başlık altında açılmış.. Ceza alman yakındır forum kurallarını öğrenin arkadaşlar.. Saçma sapan başlıkları, saçma sapan yerlerde açmayın lütfen!

ulan bu başlığın nesi saçma hasta etmeyin adamı beee

Ertuğrul Çolak
17-04-2007, 22:51
sadece tesis ve stad yaptı deniyor,. gs ye bakın yapsa ya stadını 10 yıldır nerde.. nerde tesisleri. tesis ve stad yapmak ööle kolay işler değil hele türkiye'nin en krizde olduğu dönemde tak diye parayı ortaya koymak da her adamın yapacağı iş değil. nerde abi kim stad yapmış kim ne yapmış...sene başı kezman alındı. kimse sesini çıkarmıyordu. lugano edu bunlara kimse kötü transfer demedi. ama sonrasını görünce birden bu adamlara bu kadar para verilir mi deniyor. aziz yldırım mı bilecek bunları... bir tek zico dan daha büyük hoca getrmeliydi tek hatası bu oldu. anelka ortega alex kezman, bunlar çok büyük isimler türkiye tarihinde alınmamaış bunlara yaklaşılmamış bile. basket takımı şamp. giderken voleybol 2. yüzme şamp. bunlar olurken başkan iyi ses yok ama bi futbol takımı 4 puanla lider diye başkan yönetim istifa yok ööle şey kimse kusura bakmasın...

hakan kardeşim has fenerli bi seni gördüm şurda aziz yıldırımı bir kalemde harcayan adama fenerli demem ben

Hakan Ateşler
17-04-2007, 23:05
hakan kardeşim has fenerli bi seni gördüm şurda aziz yıldırımı bir kalemde harcayan adama fenerli demem ben

saol... manisa'yı yenseydik bu aşlık açılmayacaktı bile. benim karşı çıktığım şey bu. bu söyleneneler geçen sene de vardı, neden geçen sene söylenmedi.ondan önceki sene? her şey futbol takımına göre... alın adam bıraktı yazın işte. neden yürüdü insanlar o zaman?ali şen bile neden aziz yıldırım benden daha büyük başkan dedi öle böle biri değil bunu diyen kameraların karşısında ali şen...fener tarihinde diğer kulüplerin trarihinde en büyük rakibine bu sözü bile söylettiren bir başkan söyleyin bana. stad yaptı tesis yaptı ama sportif başarı yok. ne kolay laf bu ya.aziz yıldırım mı çıkıp oynicak sportif başarı olsun die. al sana daum al sana anelka al sana ortega kim almış böyle yıldızları? alıştı herkes tabii yıldızlara ona buna, bir iki yenilgide aziz yıldırımı harcıyorlar.. ayıptır...

Faruk Can
18-04-2007, 00:52
ulan bu başlığın nesi saçma hasta etmeyin adamı beee

Üslubuna dikkat et önce.

Koskaca Fenerbahçe camiasını aciz bir çöplükten alıp bu günlere getiren adam olarakta göremeyin Aziz Başkanı. Fenerbahçe her zaman en büyüktü. Aziz Yıldırım gitti diye bu camia batmaz, kimse korkmasın.

Muhammet Budak
18-04-2007, 02:11
Aziz Yıldırım konusunda kafamda milyonlarca soru işareti var şu anda.

Yusuf Yavuz
18-04-2007, 02:23
sanki aramizda tartisma cikartip, birbirimize laf sokmak icin deli gibi konu ariyoruz ve buluyoruz; tam da birlik olmak gerekirken; tam da bu tartismalarin bize en cok zarar verecegi donemde; yazik gercekten :(

Erhan Şişli
18-04-2007, 10:32
Bazı arkadaşları anlamakta Zorluk çekiyorum, anlayan anladı :kizgin:

Tunay Aygün
18-04-2007, 18:11
bende bazı üslüpları kınıyorum

Serkan Özen
19-04-2007, 01:16
Ekonomik şartları bu kadar alçak bir ülkede bu kadar yüksek fiyata bilet sattı. Taraftarın Fenerbahçe'sine ulaşmasına engel oldu.
Tribünlerle arasını bir türlü düzeltemedi.
Fenerbahçe'nin bir spor klübü olduğu bize unutturuldu, ticarethane olduğu bizim bile farkımıza varmadan bize dikte edildi. Başarıların kaynağı elbette ekonomidir ama ekonomi başarı kazanmak için araç olmalıdır, Fenerbahçe'linin takımına sevgisi ekonomi kazanmak için araç değil.
İç saha maçımız olmasına rağmen İzmir'deki maçta kombineleri saydırtmayarak bir kez daha ne kadar paraya meraklı olunduğu sergilendi. İnsanlardan parasını önceden ödedikleri maça girme haklarını ellerinden aldı.
Taraftarın deplasmanları geçelim Kadıköy'de dahi gördüğü çirkin muamelelere seyirci kalındı.
Neredeyse diğer tüm klüplerle olan ilişkiler iflas etme noktasına geldi. 17'ye karşı tek imajı oluşturuldu.
Senelerce 100.yılımız için vaadlerde bulunulup 100.yıla istifa edip 20 gün sonra dönerek girdi.
Bu vaadlere ulaşmak için yanlış isimlerle anlaşarak çok büyük (belki de altından kalkamayacağı) bir risk aldı. Daha önce hiçbir tecrübesi bulunmayan Zico, Düşüşte olan Kezman, kendini bir türlü ispat edemeyen Deivid. Kimse de Kezman'ın böyle olacağını o nerden bilebilirdi demesin. Bu kadar profesyonellikten bahsediyorsan ya onu da bileceksin ya da onu bilecek bir ekip ile çalışacaksın.
Camia içinde kendisinden başka çok az ön planda olan isimleriniflahı kimsenin anlayamadığı bir şekilde kesildi. Saadettin Saran, Hakan Bilâl Kutlualp. vs.. Muhalefet engellendi.
Bir zamanlar hem kendisini, hem de güvendikleri ama son hafta bize dünyanın en büyük utancını yaşatan almanı, sırtında taşıyan takımın en formda ve adeta şampiyonluğu tek başına kazandıran oyuncusunun kişisel meseleler yüzünden takımdan koparılmasına seyirci kalındı. Çünkü miyadı dolmuştu. Hollandalı yıldız sayesinde milyonlarca 17 numaralı forma satılmış, bir önceki sezon üst üste galibiyet alamama rekoru kıran ve küme düşmesi kesinleşen Göztepe'yi dahi yenemeyerek UEFA'ya gidemeyen takım şampiyon yapılarak popülaritesi arttırılmış, 17 numaranın görevi tamamlanmıştı, Fenerbahçe'nin daha başarılı olması kimin umrundaydı ki, Fenerbahçe bir spor klübü müydü? Hemen yerine taraftarın adını Avrupa'dan bildiği bir yıldız daha alınarak forma satışlarını tekrar tavan yaptırmanın zamanı gelmişti de geçiyordu bile...
Taraftarlardan maç gelirleri, kombineler, Fenerium gelirleri, taraftar kartı, piyango bileti vs.. gibi yollarla toplanan milyonlarca dolarlık para hala tartışılan isimler ve Zico ile resmen çarçur edildi. Avrupa'da kupa hedefiyle başladığımız Avrupa maceramız, 100.yılda Şampiyonlar Ligi ön elemesinde maçı kurtaracak oyuncu olarak Murat Hacıoğlu'nun girdiği bir maçta son buldu. UEFA umutlarımız da bağıra çağıra geliyorum diyen golü izlemekle yetinen bir teknik direktörün elendi tükendi
100.yıl hakkında bunca beklenti yaratıldı, 99.yıl takımı 90 gole ulaşırken 100.yıl takımı 28 maçta 53 gol atabildi, üstelik hücum futbolunun beşiğinden gelip dünyanın, kendi zamanında en iyi hücumcularından biri olan eski bir futbol yıldızının ellerinde...

İyi şeyler de yapılmadı mı? Elbette yapıldı...

Amatör branşlar kendilerini buldu, geçen senelerden gelen istikrar hemen hemen tüm takımların liderliği ile 100.yılda zirve yaptı.
Klüp son derece modern Avrupa'lıları dahi şaşırtan tesislere ve stada kavuştu. 2009 yılında UEFA Kupası finali alındı.
Fenerbahçe üst düzey bir ekonomiye sahip oldu. Fenerium gelirleri sayesinde klüp kendine çok önemli bir gelir kapısı üretti.
Taraftar kartı olmayanlar ... şeklinde başlayan şartlara rağmen Taraftar Kart gibi başarılı bir projeye imza atıldı.
Basketbol ve voleybol için bir salon sözü verildi ve tesisler konusunda yapılan bunca olumlu çalışmaların getirdiği güven sayesinde başarılı bir şekilde tamamlanacağına dair sanırım kimsenin şüphesi yok.

Ben kendi açımdan böyle yorumluyorum başkanı.
Aksini söylersem yalancı olurum her ne kadar elimden geldiğince diğer branşları da takip edip destek vermeye çalışsam da Fenerbahçe deyince benim aklıma %75 belki de daha yüksek bir oranla futbol geldiği için maddeler biraz futbol ağırlıklı ama bu sadece benim fikirlerim zaten. Herkes için geçerli olacağını, olması gerektiğini iddia etmiyorum.

Sonuç olarak benim açımdan eksiler artılardan daha fazla olduğu için başkanın 100.yıl sorumluluklarını kazasız bir şekilde yerine getirdikten sonra bırakması gerektiğini düşünüyorum.

Çok denendi ama olmuyor. Tesisler geldi ama sportif başarı bir türlü gelmiyor. Başkan da zamanında bıraksın ki taraftarlar onu ileride kazanılacağına inandığımız başarıların tesislerini yaratan temellerini atan başkan olarak güzel hatırlasın. Temelin üstüne binayı inşaa edip, başarıları kazanacak ekip bu ekip değil, denendi denendi ama olmuyor. Seneler sonra Aziz Yıldırım denince "Tesislerimizi modernleştirip başarı ortamını hazırladı. Zaten ondan sonra gelen ekip de aldığı mirasla başarılar kazandı" diye hatırlamak istiyorum. Kalması için yürüyüşler yapan taraftara gitmesi için de yürüyüşler yaptırarak ayrılması hiç hoş olmaz.

Ozan Ercan
19-04-2007, 04:00
Eline saglik Serkan, ekleyecek birsey var mi diye bastan sonra 2 kere okudum ama dort dortluk bir yazi yazmissin.

Berat Elinç
19-04-2007, 17:03
serkan konuyu çok iyi açıklamışsın +1

Faruk Aksu
19-04-2007, 19:13
Çok denendi ama olmuyor. Tesisler geldi ama sportif başarı bir türlü gelmiyor. Başkan da zamanında bıraksın ki taraftarlar onu ileride kazanılacağına inandığımız başarıların tesislerini yaratan temellerini atan başkan olarak güzel hatırlasın. Temelin üstüne binayı inşaa edip, başarıları kazanacak ekip bu ekip değil, denendi denendi ama olmuyor. Seneler sonra Aziz Yıldırım denince "Tesislerimizi modernleştirip başarı ortamını hazırladı. Zaten ondan sonra gelen ekip de aldığı mirasla başarılar kazandı" diye hatırlamak istiyorum. Kalması için yürüyüşler yapan taraftara gitmesi için de yürüyüşler yaptırarak ayrılması hiç hoş olmaz.

Serkan ellerine sağlık, harika bir derleme olmuş. Şu paragrafından alarak birkaç şey de ben söyleyeyim.

2001 senesine kadar henüz o 2 senelik şampiyonluk dönemi yaşanmamış iken "sportif başarı yok" eleştirileri yoğundu Aziz Yıldırım için. Ama o zamanlar tesisleşme hamlesi savunularak yatırımların ilerisi için yapıldığı ve yakın gelecekte sportif başarıların bu şekilde geleceği söyleniyordu. O gün için hep arkasında durduğumuz ve yine o gün için desteklediğimiz girişimlerdi bunlar. Ama aradan uzun zaman geçti ve şimdi durum farklı. Evet, 2 şampiyonluk geldi, 3.sü akıl almaz bir şekilde kaçtı. Bunlar elbette sportif başarıdır. Ama bu başarının sürdürülebilir olduğu şüpheli. O günler için geçerli olan tesisleşme savını artık bugün kullanamayız.

9 senelik başkanlığı süresince tesisleşme dışında uzun vadeli başka hangi adımı attı Aziz yıldırım? 9 senede futbol takımının alt yapısı halledilmez mi? 6 senenin sonunda bir ümit yeşermişti Joop Lensen getirilince ama o da nedeni bilinmeyen bir şekilde ve pek çok olayda olduğu gibi kimseye haber verilmeden kovulup yerine Şenol Büyükusta getirildi. O ne kadar dayanır bilemiyorum. Ama her sene altyapı sorumlusu değiştirerek bir yere varılamayacağını biliyorum.

Kurumsallaşma lafı var bir de. "Paralı başkan devri bitti, profesyoneller yönetecek." Nerde bu profesyoneller peki? Bir ara CEO getirdik dediler, icraatini görmeden onu da kovdular habersiz. Tamam o kişi yapamadı diyelim. E madem bu kulübün CEO'ya ihtiyacı var, onu kovduysan başkasını göreve getir. Başkasını getirmiyorsan; demek ki böyle bir ihtiyaç yokmuş aslında, laf olsun diye gelmiş bu adam.

Eleştirilerin sonu yok aslında. Herkes eleştirilir, kimse mükemmel değil. Ama esas eleştirim şu. Aziz Yıldırım sürekli günlük düşünüyor. Uzun vadeli planladığını söylediği işlerde bile günlük düşünüyor aslında. Bunu 5 sene önce söyleyemezdim ama artık bugün rahatça söyleyebiliyorum. Çünkü Aziz Yıldırım aslında akıllıca başladığı başkanlığını aynı seyirde devam ettiremedi.

Bu arada, Aziz Yıldırım'ı da bir kalemde harcıyor değiliz. Yaptığı işleri görmezden geliyor da değiliz. Özellikle amatör şubeleri getirdiği nokta ayakta alkışlanmalı. Kendisi gider de başka bir başkan gelirse birinci isteğimiz bu ivmenin devam ettirilmesi olmalı belki de. Yaptıkları için teşekkür edilmeli Aziz Yıldırım'a ve hatta alkışlarla uğurlanmalı. Ama inadını sürdürürse vedası hoş olmayacak.

Fenerbahçe'nin şimdi bir vites daha yükseltmesi gerekiyor, bunun da bana göre Aziz Yıldırım'la olması zor görünüyor.

Çağatay Arslan
19-04-2007, 20:34
noluyo ya bu nedır?azız yıldırıma laf söylemek bu kadar kolay mı nededınızı kulagınız duyuyormu?ben yaptıklarını anlatıp kımseyı ıkna etmekle ugrasamam.unutanlar için söyluyorum o bızım baskanımızdır ona göre yorum yapsın.forum yönetıcilerinede haddım olmayarak bu duruma mudahele etmelerını rıca edıyorum.gerci onlar ne yapacagını bızlerden daha ii bilir.ama bu kadar buyuk bı baskanı elestırmek bana ters.

Çağatay Arslan
19-04-2007, 20:43
daha önemlı şeyler var 100.yılımız bı kere olacak.200yılımızıda görebılecegımızı de tahmın etmıyorum.o yuzden su anda sampıyonlugu ve turkıye kupasını konusalım.bu arada 10mayıs 2007de 1907ünifeb 100.yıl balomuz olacak.kıbrısımıza herkesı beklıyoruz.mukemmel bır balo olacak.

Kenan Ergün
19-04-2007, 22:47
noluyo ya bu nedır?azız yıldırıma laf söylemek bu kadar kolay mı nededınızı kulagınız duyuyormu?ben yaptıklarını anlatıp kımseyı ıkna etmekle ugrasamam.unutanlar için söyluyorum o bızım baskanımızdır ona göre yorum yapsın.forum yönetıcilerinede haddım olmayarak bu duruma mudahele etmelerını rıca edıyorum.gerci onlar ne yapacagını bızlerden daha ii bilir.ama bu kadar buyuk bı baskanı elestırmek bana ters.

Affedersin ama bu düşüncene katılamayacagım.. Aziz Yıldırım haşa Allahmıdır ki sen laf soylemek bu kadar kolaymıdır gibi bir laf edebiliyorsun?Biz burada futbolcuları eleştirebiliyorsak tabiki başkanı da eleştireceğiz. Tabiki saygı kuralları çerçevesinde.

Serkancım söylenebilecek herşeyi alt alta toplamışın söylenecek söz yok ;)

Muhammet Budak
20-04-2007, 14:33
noluyo ya bu nedır?azız yıldırıma laf söylemek bu kadar kolay mı nededınızı kulagınız duyuyormu?ben yaptıklarını anlatıp kımseyı ıkna etmekle ugrasamam.unutanlar için söyluyorum o bızım baskanımızdır ona göre yorum yapsın.forum yönetıcilerinede haddım olmayarak bu duruma mudahele etmelerını rıca edıyorum.gerci onlar ne yapacagını bızlerden daha ii bilir.ama bu kadar buyuk bı baskanı elestırmek bana ters.Çok ağır eleştiri yapılmış olsa,haddi aşan sözler olsa zaten ceza verilir.Ancak ortada ağır bir eleştiri yok.Eğer yazılanları dikkatli bir şekilde okursan,hepsinin son derece doğru ve mantıklı şeyler olduğunu göreceksin.

Kemal Aktürk
20-04-2007, 21:41
............

Kemal Aktürk
20-04-2007, 21:42
En dayanamadığım nokta Aziz Yıldırım ın resmen ilah sayılıp eleştrilemeyeceği. Benim gözümle herkes her koşulda eleştrilebilir. Onun gözüyle ben müşteri isem, aldığım mal defolu çıkarsa eleştririm. Teknik direktör E.T forveti Tsubasa olmayan takımı eleştiririm. Var mı itirazı olan! Benim Fenerbahçe liliğimi sorgulayacak adamı da adamdan saymam.

Efkan Kazak
21-04-2007, 01:00
100.Yılımızın bu halde başarısızlıklarla dolu olmasının nedeni ne zico nede futbolculardır,tek neden başkan Aziz Yıldırım,her yıl sanki gelenekselmiş gibi istifa edip geri gelmesi ne demek yaa,çocuk oyuncağımı bu,koskoca yaz mevsimi yok geri dönecekmi yok bu sefer kesin dönmüycek yok bilmem ne,nedir bunlar ya ayıp denen bi şey var,sen 100.Yılın için nasıl daha başarılı olurum hangi hoca ve futbolcuları getirmeliyim bunları düşünceğine gs'nin şampiyonluğunu üstünü örtmek ve gündemi değiştirmek için istifaya gidiyosun,olmaz arkadaşım böyle yönetim olmaz,haa yiğidi öldürüp hakkını tabiki yemiyceksin yaptığı tesislere stada ve diğer güzel hizmetlerine ne laf söylerim ne de söyletirim ona kimse bişey diyemez ama bunların sonucunda insanlar güzel futbol ve başarı bekliyor...artık Fenerbahçeli deplasmanda olmasa bile Kadıköyde rakibini eze eze yenmesini görmek istiyor...taraftarın gerçekten gırtlağına kadar geldi sabır sabır bi yere kadar,Allah korusun bunun lafını bile etmek içimi ürpertiyor ama bu yıl şampiyonluğun kaçırılması durumunda ne azizi kalır ne tesisi nede başka bişeyi o kadar çok yanlışı varki saymakla bitmez...böyle yönetim olmaz !!!

bu yıl yaptığı utanç verici bi durum var,gitmişsin sefayla boy ölçüşmeye çalışıyosun,yok o lider olamaz fenerbahçenin tek lideri benim yok bilmem ne, sen nasıl başkansın ya,amigoyla kendini bir tutup boy ölçüşüyosun bu nasıl bir mantalite,onun liderliği tribün senin liderliğin koskoca Fenerbahçe camiası bunlar ayıptır yaa,her maça geldiğimde migros tribününün o halini görünce utanıyorum o nasıl bi rezilliktir ya,fenerbahçe taraftarının arasında iki sıra çevik kuvvet var,bu nasıl bi başkanlık bu nasıl bi liderlik...bana göre yaptığı eksiler artıların hepsini artık götürmeye başladı...böyle yönetim olmaz !!!!

Ertuğrul Çolak
21-04-2007, 01:31
şöyle bir youmlara bakıyorum da galiba haluk ulusoyun istediği şeyler gerçekleşiyor yazık gerçekten yazık

Muhammet Budak
21-04-2007, 11:11
şöyle bir youmlara bakıyorum da galiba haluk ulusoyun istediği şeyler gerçekleşiyor yazık gerçekten yazıkNeymiş Haluk Ulusoyun istediği.Eleştiri yasak mı?Hem de düzeyli eleştiriler.

Ertuğrul Çolak
21-04-2007, 13:32
Neymiş Haluk Ulusoyun istediği.Eleştiri yasak mı?Hem de düzeyli eleştiriler.

eleştiriye lafım yok aziz yıldırımın istifa etmesini isteyenlere lafım

Meltem Bostancı
21-04-2007, 13:57
5 sayfayı da okudum ama arkadaşlar siz onu bunu bırakın da: 100. YIL PİYANGONUZU ALDINIZ MI !!!

Efkan Kazak
21-04-2007, 14:36
hemde 10 tane

Ersin Çelikbaş
21-04-2007, 20:53
Affedersin ama bu düşüncene katılamayacagım.. Aziz Yıldırım haşa Allahmıdır ki sen laf soylemek bu kadar kolaymıdır gibi bir laf edebiliyorsun?Biz burada futbolcuları eleştirebiliyorsak tabiki başkanı da eleştireceğiz. Tabiki saygı kuralları çerçevesinde.

Serkancım söylenebilecek herşeyi alt alta toplamışın söylenecek söz yok ;)
bak kardeşim sen öncelikle fenerbahçelilik nedir onu öğren.fenerbahçelilik bir futbol takımına gidip şak şak yapmak değildir.fenerbahçe bir kültürdür,edebiyattır,sanattır ve en önemlisi bir yaşam felsefesidir.senin bu mahalle ağzı fenerbahçeli duruşuna yakışmıyor.sen git maç izle yenersek alkışla,yenilirsekde swear yap.

Kenan Ergün
21-04-2007, 22:18
bak kardeşim sen öncelikle fenerbahçelilik nedir onu öğren.fenerbahçelilik bir futbol takımına gidip şak şak yapmak değildir.fenerbahçe bir kültürdür,edebiyattır,sanattır ve en önemlisi bir yaşam felsefesidir.senin bu mahalle ağzı fenerbahçeli duruşuna yakışmıyor.sen git maç izle yenersek alkışla,yenilirsekde swear yap.

Benim kim oldugumu ne kadar Fenerbahçeli oldugumu tanıyan bilir. Sen de sorgulayamazsın ;) Nasıl ben seninkini sorgulayamayacagım gibi.. Herkes kendine göre en iyi Fenerbahçelidir.. Edebiyattan bahsedip n edemek istediğimi anlayamayacak kadar edebiyatla ilgili sorunun var sanırım. Açık ve net söylediğim.. Aziz Yıldırım ilah değildir herkes gibi eleştirilir. TAbiki saygı çercevesinde..

Yenilirken bile bogaz yırtanlar neredeyse kaldır kafanı bak C bloga ben oradayım ;)

Bu arada :

2- Forumlarımızda eleştiri boyutunu aşan, hakaret içeren, küçük düşürücü yazılar yazmak, bir başka üyeyi tehdit etmek ve bir başka üyenin Fenerbahçe taraftarlığını sorgulayıcı mesajlar yazmak yasaktır. Bu kuralı ihlâl eden üyeler 1 hafta No Post (Foruma Mesaj Yazamama) cezası ile cezalandırılırlar.

Muhammet Budak
21-04-2007, 23:02
bak kardeşim sen öncelikle fenerbahçelilik nedir onu öğren.fenerbahçelilik bir futbol takımına gidip şak şak yapmak değildir.fenerbahçe bir kültürdür,edebiyattır,sanattır ve en önemlisi bir yaşam felsefesidir.senin bu mahalle ağzı fenerbahçeli duruşuna yakışmıyor.sen git maç izle yenersek alkışla,yenilirsekde swear yap.Peki sen hiç yaptın mı bunları?Takım kaç haftadır kötü.Niyese herhangi bir şekilde destek mesajı görmedim ben senden.Biz gırtlak patlatırken statta,burada herkesi savunurken neredeydin?Son derece haklı olan eleştirilere mi laf söylüyorsun?

Çağlar Çağatay
21-04-2007, 23:39
Birbirine Fenerbahçeliliği öğretenler var...ilginç...

Meltem Bostancı
22-04-2007, 01:18
hemde 10 tane
vayy beeeee..işte gerçek fenerbahçe taraftarı!!!

sözüm meclisten dışarı tabi ki :D

artık öyle bir konuma geldi ki bunlarla ölçülüyor malesef...futbolcularımız her konuşmalarında taraftardan destek beklediklerini dile getirip duruyorlar...daha ne yapmamız gerekiyor anlamış değilim...biz bu yola baş koyduk diyoruz daha ne diyelim...

sonraki mesajları okudum da " bu mudur senin fenerbahçeliliğin" gibi ifadeler kullanılmış...ne kadar acı...HERKES HERKESTEN DAHA FENERBAHÇELİDİR bundan şüphem yok...

bence birbirimizin fenerbahçeliliğini ölçmeye kalkıp da hiç kalp kırmaya gerek yok derim ben...

Efkan Kazak
22-04-2007, 01:57
10da alırım 100de alırım 1000de alırım,gücüm yettiğince destek için herşeyi yaparım ama ölmeden bi avrupa kupası görüyüm dahada bişey istemem

Halil Kapan
22-04-2007, 17:07
oLuşturduğu profiL başkanı heryere çağırır merak etmeyin...

Ege Uysaler
24-04-2007, 20:55
Sanki taraftar bu sene üstüne düşen görevi çok iyi yapmış gibi bi de yönetime laf atıyorlar tabi ki yonetimde hata yaptı bu sene ancak taraftar hiç bu kadar pasif ve silik olmamıstı kimse (taraftarlar) kendi basarısızlıgını yonetime ya da aziz yıldırıma yuklemeye calısmasın yonetime karsı ses cıkarabilmek için taraftarın sesinin yuksek cıkması lazım

Başar Kantar
24-04-2007, 21:17
töbe töbe yaaa diyorum ve bir hafta daha ceza almamak için susuyorum...bu forumun amacı sapmış başka bişey demicem...Her zaman Aziz başkanın arkasındayım ve hata yapmicak diye bişey yok..Hanginiz bütün hayatınız boyunca doğru şeyler yaptınızki Aziz başkanın hatalarıyla yaptıklarının üsütünü örtüyosunuz...Çok ayıp çok bide hepimiz üniversiteli olcaz..Sokakta bağırıp Fenerbahçeliyim diye hayatında bir tane maç izlememiş,Fenerbahçeliliği tam olarak tatmamış,hiç destek vermemiş maddi manevi,hiç bir zaman takımını savunmamış ve olaylara gülüp geçmiş insanlardan farkınız kalmıyo bence...Neyse yine tepki çekicem zaten Ünifeb forumunda son zamanlarda destek verenlere karşı acayip bir antipati var..Ama ben yinede desteğe devam edicem ne pahasına olursa olsun...Aziz Yıldırım bu takımın herşeyidir bence ister karşı çıkın ister çıkmayın...

Selçuk Gerger
24-04-2007, 22:10
töbe töbe yaaa diyorum ve bir hafta daha ceza almamak için susuyorum...bu forumun amacı sapmış başka bişey demicem...Her zaman Aziz başkanın arkasındayım ve hata yapmicak diye bişey yok..Hanginiz bütün hayatınız boyunca doğru şeyler yaptınızki Aziz başkanın hatalarıyla yaptıklarının üsütünü örtüyosunuz...Çok ayıp çok bide hepimiz üniversiteli olcaz..Sokakta bağırıp Fenerbahçeliyim diye hayatında bir tane maç izlememiş,Fenerbahçeliliği tam olarak tatmamış,hiç destek vermemiş maddi manevi,hiç bir zaman takımını savunmamış ve olaylara gülüp geçmiş insanlardan farkınız kalmıyo bence...Neyse yine tepki çekicem zaten Ünifeb forumunda son zamanlarda destek verenlere karşı acayip bir antipati var..Ama ben yinede desteğe devam edicem ne pahasına olursa olsun...Aziz Yıldırım bu takımın herşeyidir bence ister karşı çıkın ister çıkmayın...

arkadaşım bir sorunun varsa sağda solda yazacağına web@1907unifeb.org adresine maille isteklerini bildir.

Faruk Aksu
24-04-2007, 22:16
Sanki taraftar bu sene üstüne düşen görevi çok iyi yapmış gibi bi de yönetime laf atıyorlar tabi ki yonetimde hata yaptı bu sene ancak taraftar hiç bu kadar pasif ve silik olmamıstı kimse (taraftarlar) kendi basarısızlıgını yonetime ya da aziz yıldırıma yuklemeye calısmasın yonetime karsı ses cıkarabilmek için taraftarın sesinin yuksek cıkması lazım

Taraftar niye pasif ve silik peki?

Ege Uysaler
24-04-2007, 22:36
Taraftar niye pasif ve silik peki?
bunun sebebini bende bilmiyorum pasif ve silik olması için bir nedende goremiyorum ama sen biliyosan ogrenmek isterim

Başar Kantar
25-04-2007, 01:19
arkadaşım bir sorunun varsa sağda solda yazacağına web@1907unifeb.org adresine maille isteklerini bildir.

bir sorun olarak bişey göstermiyorum ben sadece bu benim genel görüşüm ve gerçektende bu böyle yani...ben ne zaman destek olsam hem futbolculara hem zico ya hep tepki görüyorum..bu yüzden böle düşünüyorum ben...

Ertuğrul Çolak
25-04-2007, 11:53
Ben almadım. Almam da... Yeterince para saydım kulübe. (Kombine, taraftar kartı, lisanslı ürünler...vs.)

bu işin yeterincesi mi var evet arkadaşlar açıklıyorum 1500 ytl kulübe harcama yaparsanız gerçek taraftar olmak için yeterince katkı sağlamışsınız demektir var mı böyle bişey yaa

Ömer Şahin
25-04-2007, 12:23
İstifaya çağırmışlar...

Geç bile kalmışlar...

Ertuğrul Çolak
25-04-2007, 13:06
İstifaya çağırmışlar...

Geç bile kalmışlar...

bunu bir ünifeblinin söyleyebileceğine inanmıyorum

Hasan Muradoğlu
25-04-2007, 14:20
E bu taraftar da etten kemikten insan değil mi?

Sabır sınırları var......

Bak ne güzel demiş Onur zamanında...

Başar Kantar
25-04-2007, 18:31

inan dostum maalesef ünifeb bu hallere gelmiş yazık yazık...

Celal Tunalıoğlu
25-04-2007, 22:32
inan dostum maalesef ünifeb bu hallere gelmiş yazık yazık...

vah vah napsak..

Sadece kendi görüslerinizi yazın,ne diğer insanları görüslerine göre kendinizce yargılayın ne de bir Birliği.

Başar Kantar
25-04-2007, 23:02
vah vah napsak..

Sadece kendi görüslerinizi yazın,ne diğer insanları görüslerine göre kendinizce yargılayın ne de bir Birliği.

Celal sana karşı bişey demiyorum ben..zaten şu forumda en son laf söleceğim insanların başında geliyosun...biliyorum senin ne kadar Fenerbahçeli olduğunu hatta bi voleybol maçında karşılaşmıştık neyse ama...bence gerçekler bu yani ben buna inanıyorum,gerçekten yapıcı eleştirilerin olmadığını düşünüyorum ve buna üzülüyorum...

Faruk Aksu
26-04-2007, 11:23
Celal sana karşı bişey demiyorum ben..zaten şu forumda en son laf söleceğim insanların başında geliyosun...biliyorum senin ne kadar Fenerbahçeli olduğunu hatta bi voleybol maçında karşılaşmıştık neyse ama...bence gerçekler bu yani ben buna inanıyorum,gerçekten yapıcı eleştirilerin olmadığını düşünüyorum ve buna üzülüyorum...

Şuraya yazdıklarınıza hiç dikkat etmiyor musunuz? "ünifeb bu hallere gelmiş" ne demektir? Kişilerle ne sorununuz varsa gidin onlarla halledin, beğenmediğiniz birşey oldu mu hemen ünifebi kötüleme yarışına girmeyin.

Ayrıca açın şu Serkan'ın yazısını okuyun. Üşenmemiş eleştirilerini yazmış, başkaları da buna ekleme yapmış. Ama hala yapıcı eleştiri yok deniyor. Asıl bu getirilen eleştirilere karşıt içi dolu fikirler sunulmamış. Karşısınız ama hangi eleştiriye hangi gerekçeyle karşı olduğunuz belli değil. Gerçi forumun hiçbir konusunda adam gibi fikir tartışması yapamıyoruz. Anca birbirimize laf sokup konu başlığını kapattırıyoruz.

Muhammet Budak
26-04-2007, 16:33
inan dostum maalesef ünifeb bu hallere gelmiş yazık yazık...Dostum futbol forumunda en çok sinirlendiğimiz mantıksız sözler,yapıcı olmayan eleştiriler değil miydi.Burada ben yapıcı olmayan bir eleştiri göremiyorum.İstersen yapılan eleştirileri bir daha oku...

Başar Kantar
27-04-2007, 18:47
Dostum futbol forumunda en çok sinirlendiğimiz mantıksız sözler,yapıcı olmayan eleştiriler değil miydi.Burada ben yapıcı olmayan bir eleştiri göremiyorum.İstersen yapılan eleştirileri bir daha oku...

dostum sen benim yorumlarımı ve düşüncelerimi az çok biliyosun zaten...ben bu sözü sölerken genel anlamda bütün konuları kastetmiştim...yoksa sadece bu konuyu değil ;) bunu bilmeni isterim...

Katife Keskin
28-04-2007, 02:19
Burası unifeb forumu diye herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda mı?Aziz yıldırım başkan diye özellikle 100. yılda kupa gitti diye tepkimizi dile getirmeyelim mi burada yazılan yazıların çoğu daha önceden yazılmış zaten yani ''hazin son''dan önce.Ben kombine aldım 100. yıl diye nasıl zorlanarak ödediğimi de biliyorum ve galibiyet istemem de çok doğal.Zicoyu o getirdi transferleri de o yaptı.Kimse aynı düşüncede olamaz,mantıklım olalım öyle konuşalım.Serkana yazdıklarında katılıyorum başka söze de gerek yok zaten.

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 00:19
bak kardeşim senin bu web komitesine yaptığın itirazdan dolayı bir hafta nopost aldım.ama sana şunu demek istiyorum.sözlerimin arkasındayım.senin fenerbahçeliliğinde beni ilgilendirmez.ben kendi doğrularıma bakarım.aziz yıldırıma bu sözleri sarf edecek cesareti nerden buluyorsun merak ediyorum

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 00:20
Benim kim oldugumu ne kadar Fenerbahçeli oldugumu tanıyan bilir. Sen de sorgulayamazsın ;) Nasıl ben seninkini sorgulayamayacagım gibi.. Herkes kendine göre en iyi Fenerbahçelidir.. Edebiyattan bahsedip n edemek istediğimi anlayamayacak kadar edebiyatla ilgili sorunun var sanırım. Açık ve net söylediğim.. Aziz Yıldırım ilah değildir herkes gibi eleştirilir. TAbiki saygı çercevesinde..

Yenilirken bile bogaz yırtanlar neredeyse kaldır kafanı bak C bloga ben oradayım ;)

Bu arada :

2- Forumlarımızda eleştiri boyutunu aşan, hakaret içeren, küçük düşürücü yazılar yazmak, bir başka üyeyi tehdit etmek ve bir başka üyenin Fenerbahçe taraftarlığını sorgulayıcı mesajlar yazmak yasaktır. Bu kuralı ihlâl eden üyeler 1 hafta No Post (Foruma Mesaj Yazamama) cezası ile cezalandırılırlar.
bak kardeşim senin bu web komitesine yaptığın itirazdan dolayı bir hafta nopost aldım.ama sana şunu demek istiyorum.sözlerimin arkasındayım.senin fenerbahçeliliğinde beni ilgilendirmez.ben kendi doğrularıma bakarım.aziz yıldırıma bu sözleri sarf edecek cesareti nerden buluyorsun merak ediyorum

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 00:22
Peki sen hiç yaptın mı bunları?Takım kaç haftadır kötü.Niyese herhangi bir şekilde destek mesajı görmedim ben senden.Biz gırtlak patlatırken statta,burada herkesi savunurken neredeydin?Son derece haklı olan eleştirilere mi laf söylüyorsun?
ben şunu merak ediyorum.acaba sen galatasray taraftarı olsan ne yapardın.başlarında transfer yalanıyla oyalayan bir başka.stat projesi diyerek milyonları uyutan bir başkan.bunları bir düşün

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 00:23
Birbirine Fenerbahçeliliği öğretenler var...ilginç...
asıl ilginç olan zor günlerde istifa diye bağıran taraftarlar grubu.bu gruplar başka kesimede hizmet edebilirler

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 00:24
oLuşturduğu profiL başkanı heryere çağırır merak etmeyin...
senin bu profilinde çok şeye götürür

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 00:26

Bu arada :

haa bide unutmadan şunu söylemek istiyorum sana.kafanı kaldır c bloğa bak beni görürsün demişsin.kupa maçında gördüm seni ve sen gibileri.1100 tane bjk taraftarına stadı beşiktaş diye inlettiniz.bravo sana

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 00:27
İstifaya çağırmışlar...

Geç bile kalmışlar...
yemin ediyorum şu anda gözlerime inanamıyorum.bunu bir ünifebli yazamaz

Faruk Can
01-05-2007, 00:41
haa bide unutmadan şunu söylemek istiyorum sana.kafanı kaldır c bloğa bak beni görürsün demişsin.kupa maçında gördüm seni ve sen gibileri.1100 tane bjk taraftarına stadı beşiktaş diye inlettiniz.bravo sana

Bilip bilmeden insanları tahrik edici mesaj yazıp durma. Herkese, alıntı yapıp giydireceğine Aziz Yıldırım'ın neden istifaya çağrılmaması gerektiği hakkında yorum yap.

Celal Tunalıoğlu
01-05-2007, 01:42

yavaş.
saçmalamanın da bir sınırı var.

Barış Kaleoğlu
01-05-2007, 01:49
yemin ediyorum şu anda gözlerime inanamıyorum.bunu bir ünifebli yazamaz
Bir 1907 Ünifeb üyesi bunu yazamaz ama tribünde Fenerbahçe'yi desteklemeye çalışan 1907 Ünifeb üyesi arkadaşlarınahaa bide unutmadan şunu söylemek istiyorum sana.kafanı kaldır c bloğa bak beni görürsün demişsin.kupa maçında gördüm seni ve sen gibileri.1100 tane bjk taraftarına stadı beşiktaş diye inlettiniz.bravo sanadiyebilir yani öyle mi?

Murat Bıçakçı
01-05-2007, 02:12
şu yazılan yorumları okudumda üzüldüm gerçekten biz bu takımın taraftarıyız bu takımı yııkıcı yorumlar değil yapıcı yorumlarla eleştirip desteklemeliyiz.Artık şunu herkez kafasına soksun para veriyorum başarı yok demeyi bırakın artık her takım gibi bizimde hatalarımız oldu ama şunuda anlayın artık futbolcularda yönetim kuruluda bizleri bu duruma düşürmek istemez ve istemiyorda ellerinden ne geliyorsada yapmaya çalışıyorlar ama gerek şans gereksede hakemler buna izin vermiyor artık bunu anlayalım ve sizlerdende yıkıcı değil yapıcı yorumlar yapmanızı istiyorum FENERBAHÇE'liliğimizi bu günde göstermeliyiz

Sercan Matur
01-05-2007, 04:21
yahu bırakın Allah aşkına..
istifa etse ne olacak ki?
birkaç haftaya kalmadan yeniden dönmeyecek mi?
sportif başarısızlığın nedeninin çok büyük bir kısmı Aziz Yıldırım'a kalan kısmıda giydiği formanın hakkını veremeyen futbolculara aittir.

Tuğba Tülü
01-05-2007, 08:42
yahu bırakın Allah aşkına..
istifa etse ne olacak ki?
birkaç haftaya kalmadan yeniden dönmeyecek mi?
sportif başarısızlığın nedeninin çok büyük bir kısmı Aziz Yıldırım'a kalan kısmıda giydiği formanın hakkını veremeyen futbolculara aittir.
Biraz ağır olmuş sanki sercan başkan için yazdıkların:rolleyes::rolleyes:

Yasin Çıkrıkçı
01-05-2007, 14:00
Az bile yazmışsın Sercan...
arkadaşım sana katılıyorum.bencede az bile yazmış Sercan arkadaşımız

Ertuğrul Çolak
01-05-2007, 15:06
ya bırakın allah aşkına aziz yıldırım istifa ettikten sonra kulüp binasının önünde başkan geri dön diyen yürüyüşler düzenleyen türkiyenin dört bir yanından aziz başkan bizi bırakma diyen biz değilmiydik tabii ki geri dönecekti ne çabuk unuttunuz bunları yazıklar olsun başka birşey demiyorum

Ertuğrul Çolak
01-05-2007, 17:37
arkadaşım sen tekilsin benim arkadaşlarımın %90 ı fenerbahçelidir ve hepsi de aziz yıldırımın geri dönmesi için elinden geleni yaptı gerçek bir fenerbahçelinin yapması gerektiği gibi

Onur Bilgin
01-05-2007, 18:51
arkadaşım sen tekilsin benim arkadaşlarımın %90 ı fenerbahçelidir ve hepsi de aziz yıldırımın geri dönmesi için elinden geleni yaptı gerçek bir fenerbahçelinin yapması gerektiği gibi

senin arkadaşlarının % 90 ının yürümesi FENERBAHÇE taraftarının % 90 ını temsil etmez

yürümkle de gerçek FENERBAHÇELİ olunmaz !!!

Sinan Bıçak
01-05-2007, 19:11
bakın terbiyesizlere Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırmışlar...

Ersin Çelikbaş
01-05-2007, 19:30
şu yazılan yorumları okudumda üzüldüm gerçekten biz bu takımın taraftarıyız bu takımı yııkıcı yorumlar değil yapıcı yorumlarla eleştirip desteklemeliyiz.Artık şunu herkez kafasına soksun para veriyorum başarı yok demeyi bırakın artık her takım gibi bizimde hatalarımız oldu ama şunuda anlayın artık futbolcularda yönetim kuruluda bizleri bu duruma düşürmek istemez ve istemiyorda ellerinden ne geliyorsada yapmaya çalışıyorlar ama gerek şans gereksede hakemler buna izin vermiyor artık bunu anlayalım ve sizlerdende yıkıcı değil yapıcı yorumlar yapmanızı istiyorum FENERBAHÇE'liliğimizi bu günde göstermeliyiz
sana katılıyorum.işte fenerbahçelilik bu günlerde belli olur.bravo kardeşim

Doğa Aydın
01-05-2007, 23:39
Arkadaşlar,
İki önemli noktaya değinmek istiyorum, konudan bağımsız olacak.
Birincisi bu forumda yazarken, kime hitap ettiğimizi, ve kime nasıl hitap ettiğimizi unutmadan yazalım. Sonra bir gün yüz yüze geldiğimizde, daha önceden söylediğiniz sözlerin altında ezilmemek, sonradan tükürdüğümüzü yalamamak ve hatadan dönmek için çok geç olduğunu farkettiğimizde üzülmemek adına (tekrar söyleyeyim), kime ve nasıl sözler sarfettiğimize dikkat edelim.
İkinci olarak da; 1907Ünifeb nedir, ne değildir; 1907Ünifeb üyesi nasıl olmalıdır, nasıl olmamalıdır; 1907Ünifeb üyeleri hangi konularda yorum yapabilir, hangi konularda yorum yapamaz bu gibi konularda merakı olanlar, diledikleri an Berkay Abi'ye ve bu konuların sınırlarını daha önceden çoktan çizmiş olan tüm büyük abilerimize ablalarımıza istediğimiz zaman ulaşabilir, bilgi alabilir. Ama bundan önce mümkün mertebe bu konularda çok köşeli yorumlar yapmaktan kaçınalım.
Kolay gelsin...

Servet Güldeş
02-05-2007, 18:10
Konuyu kişisel tartışmalara döndermeye dikkat edersek daha iyi olur arkadaşlar...

Konu hakkında ki fikrimde 2. defa dönmeseydi Aziz Yıldırım bunlar olmayacaktı...

Bahtiyar Güdürü
02-05-2007, 19:06
Eski abiler,reisler,Ünifebde 3-4 seneyi devirmiş kişiler ya da Ünifeb e geleli 1 sene olmuş olmamış ama sağlam yetişmiş desteklenmiş ortama sokulmuş arkadaşlar yani kısaca ''Trübünün nefesini solumuş deplasman nedir bilen kişiler (Tamam hepimiz Fenerbahçeliyiz ve birbirimizin Fenerbahçeliğini tartışmıyoruz ama Trübüncü olmak çok daha farklı...)Aziz Başkan ın miyadının dolduğunu düşünüyorlar.

Diğer taraftan,kötü anlamda söylemiyorum ''toy'' olanlar ki bende toy sayılırım,ÜNİFEB e yeni gelen neyin ne olduğunu pek bilmeyen ''trübün felsefesinden biraz yoksun'' kişiler ise Aziz Başkan'cı gibime geldi bana şöyle bir baktığımda...

''Hep destek tam destek'' neye göre,kime göre...? Kraldan fazla kralcı olmamak lazım...

96 senesindeki trübünlerimi istiyorum ben...Sezonu 6.bitirdiğimizdeki hüznü istiyorum geçen seneki Denizli gibi olmayanını,daha az kirli,hakemle federosyana ona buna bağlanmamış üzüntülerim hıçkırıklarım olsun.

Ali Şen zamanında dahi hiçkimse Fenerbahçe'den bu kadar nefret etmemişti Aziz Başkana göre...Ben ne Ali'ciyim Ne Aziz'ci...İyisiyle kötüsüyle geliniyor artık sona.4 hafta kaldı,şampiyon oluruz olmayız ama artık 9 senelik bir yönetim yeter gibi...

Berk Akgünlü
02-05-2007, 20:30
.. çok kısa düşünceLerimi beLirticem.

Bence Fenerbahçeye karşı aLınan bu cephe tamamen kişisel ve Aziz Yıldırım'a karşıdır. Bende Aziz Başkan 2. sefer geri dönmeseydi bunLar oLmazdı düşüncesindeyim.. :cool:

Erhan Dikmenli
03-05-2007, 21:55
arkadaşlar abence karıstırdıgımız yada medyanın bıze empoze ettıgı bır fıkır var azız yıldırım kotu herkesı fb dusmanı yapıyor gıbı
şöyle bi düşünün bıze gelen her futbolcu topa vurmayı bılmez td antraman bılmez menajer gıyınmeyı bılmez vb.. seyler bız 1907unifebız lutfen medyanın oyununa gelmeyelım başkanın yapmıs oldugu klube katmıs oldugu ıvmeden rahatsız olanların soylevlerıne lutfen çanak tutmayın unutmayınkı bu lıgde 18 e 1 oynuyoruz (17+fedarasyon) fenerlinin fenerliden başka dostu yoktur
iyi aksamlar

Kemal Aktürk
04-05-2007, 16:25
Bugün Bjk maçı için bilet kuyruğunda bulundum. Nereye gittiği kimin çektiği belli olmayan biletlerden arta kalanı almak için. Anlamsız bir şekilde tek bir gişeden satış yapıldı. Aslında anlayana anlamı çok büyük ya neyse.
Bu tribünlerin şirazesi ile oyuncak gibi oynayan bir başkanımız var. Bu işlere başladığı yıllar ise 2001-2002 dir. O zamanlar çıtır tabir ettiği ufak oluşumlar ile büyük oluşumlarını karşı karşıya getirdi. Neyse ki başarılı olamadı. Bilenler bilmeyenlere anlatsın. Huyu hiç değişmedi. Ben bileyim, ben yapayım, reis olayım vs. Bunun bir padişahlığa gittiğini o zamanlar gördük. Şimdi padişah olduğu gibi artık büyük bir halkı da var. (Eleştrilemez, konuşulamaz, yanlış yapamaz, yapsa da gık çıkartılamaz!) Biz Demokrasi aşıklarının ise bu saltanatın biteceği günü beklemekten başka çaresi yok. Ama bu saltanatın biteceği gün yakındır.
Genç arkadaşlardan ricam eğer imkanları varsa yaşları kemale ermiş abilerine sorsunlar ve dinlesinler o günleri. Şimdi çoğu stada rahatça soktuğunuz ve astığınız pankart için nasıl mücadele verildiğinden tutunda polar giyerken nasıl davrandıklarını. Özellikle de "büyük başkan" veya başka grupların adını bağırırken ne hissettiklerini. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. An itibari ile tribünde bulunan hiyerarşi uyumuna asla lafım yok.
Fazla uzatıp aklınızı karıştırmayayım.

Not: Yazıyı elimden geldiği kadar yumuşatarak yazdım, değiştirilmezse sevinirim.

İlker Kökdemir
04-05-2007, 16:46
Gün olur devran döner bu günler gelir geçer.

Muhammet Budak
04-05-2007, 17:54
arkadasşlar hep federasyonu ve diğer takımları suçluyorsunuz.peki fenerbahce cok mu iyi oynuyor? biz oyunumuzu oynasak kimse durduramazFenerbahçe kötü oynuyor diye federasyon adil davranmayacak mı?Kim veriyor bu hakkı federasyona.Hem ayrıca bu mesajın konu ile ne alakası var?

Ertuğrul Çolak
04-05-2007, 18:28
arkadasşlar hep federasyonu ve diğer takımları suçluyorsunuz.peki fenerbahce cok mu iyi oynuyor? biz oyunumuzu oynasak kimse durduramaz

evet bu başlık altında biraz yanlış i yorum olmuş ama cevap vermek istedim fenerbahçe oynarsa kimse durduramaz demişsin ya hatırla ilk yarıdaki sakarya maçını hakem ofsayt olmayan golümüzü vermezse ve rakibin ofsayt olan golü geçerli sayılırsa öyle bir durdururlar ki bizi

Serkan Özen
05-05-2007, 00:33
KIYAT: "YÖNETİM ACİZ!"

Fenerbahçe eski asbaşkanlarından Atilla Kıyat, yönetime eleştiri yağmuruna tuttu! Asbaşkan Mahmut Uslu'nun, 'Aciz devlet' açıklamasına tepki gösteren Kıyat, "Aciz olan mevcut yönetimdir" derken, 100. yıl için kurulan kadroyu da eleştirdi.

Atilla Kıyat'ın, D Spor'da bu akşam yayınlanacak ''Bülent Yüksel'le Yüz Yüze'' programında yaptığı açıklamalar, Radyospor'un internet sitesinde yer aldı. Mahmut Uslu'nun sözlerini kabul edilemez olarak değerlendiren Kıyat, ''Devlet aciz şeklindeki açıklamaları duyunca irkildim. Bu, demokrasiden yana olup, ülkeyi demokratik olmayan güçlere teslim etme taraftarı olmaya benziyor'' diye konuştu.

''Fenerbahçe, futbolun özerkliğini istemiyor mu, devleti futbola el koymaya nasıl davet eder?'' diyen Atilla Kıyat, şöyle devam etti:
''(Aciz devlet yönetimi) ne demek? 11 Eylül'de ikiz kulelere saldırı olduğu zaman 'Amerika şu sorunun cevabını vermelidir' demiştim. Niye ben hedefim? İşte bu sorunun cevabını veremedikleri için oradaki sorun halen çözülemiyor. Eğer Fenerbahçe'nin üzerine hakikaten oyunlar oynanıyorsa bununla ilgili Fenerbahçe'nin kuvvetli kanıtları varsa Fenerbahçe yöneticisi 'Son dört haftaya dokuz puan önde giremezsek bizi şampiyon yapmazlar' diyecek kadar ürküyorsa, Fenerbahçe'nin devleti acizlikle suçlamadan önce 'Neden ben hedefim?' sorusunun cevabını vermesi lazım. 'Biz çok güçlü bir yönetimiz' diyoruz ama bu şikayetlerle hiç de güçlü olmadığımızı gösteriyoruz. Biz güçlü olsak federasyon bizi hedef seçebilir mi? Aciz devlet yönetimi diyeceğimize, aciz Fenerbahçe yönetimi olur. Bağırıp çağırmakla güç gösterilmez. Güçlüyse Fenerbahçe'yi hedef seçtirmeyecek.''

-''BAZEN MENFAATLER İNSANLARI BİR ARAYA GETİRİYOR''-
Atilla Kıyat, Fenerbahçe yönetiminin nasıl güçlü olabileceğinin sorulması üzerine, ''Kusura bakmasınlar, mevcut yönetim kadrosuyla bunun olması mümkün değil. Bu yönetimde kendi fikrinden ziyade, başkanın duymak istediği fikirler söylendiği müddetçe güçlü yönetim sergilenmez'' dedi.

Kıyat, ''Camiada bu kavgaları sona erdirecek bir büyük yok mu?'' sorusunu ise esprili bir şekilde şöyle yanıtladı:
''Olmaz mı? Ali Şen, başkanımızdan makas bile aldı. Başkanla Ali Şen'in arasının ne kadar bozuk olduğunu herkes biliyor. Başkanımız ikinci kez görevini bırakıp dönerken, en büyük destekçisi Ali Şen'di. Bazen Fenerbahçe sevgisi, bazen menfaatler insanları bir araya getirebiliyor.''

-''KOÇ'UN AÇIKLAMALARI GURURUMU ZEDELEDİ''-
Atilla Kıyat, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un açıklamalarının gururunu zedelediğini söyledi.

Koç'un açıklamalarından üzüntü duyduğunu kaydeden Kıyat, ''Ali Koç'un sergilediği tablo, o sırada Fenerbahçe'ye ne yapılmış olursa olsun, kullandığı kelimeler, bir zamanlar Fenerbahçe yöneticisi olmuş olmaktan duyduğum gururu zedelemiştir. Öyle bir şey söyleyecekse 'Şu anda Ali Koç olarak konuşuyorum, bu benim şahsi yorumum' demeliydi'' diye konuştu.

-''HEDEFLERE ULAŞACAK KADRO KURDUK MU?''-
Atilla Kıyat, 100. yılda ''İki kupayı alacağız, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayacağız, UEFA Kupası'nı alacağız'' gibi hedeflerin konulduğunu belirterek, ''Bu hedeflere ulaşacak kadro kurduk mu?'' diye sordu.

Fenerbahçe'nin 100. yılı olduğunun kimsenin farkında olmadığını ifade eden Kıyat, ''İnsanların en büyük vasıflarından biri, neyi yapıp neyi yapamayacağını bilmesidir. 'İki kupayı alacağız, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayacağız, UEFA Kupası'nı alacağız' gibi hedefler koyuldu. 100. yıla benim görev yaptığımız dönemde hazırlanmaya başladık? Biz bu hedeflere ulaşacak kadro kurduk mu? Fenerbahçe seyircisi her zaman farklıydı ve artık daha da bilinçli. Bu seyircinin yöneticisi, ağza alınmayacak laflarla tepkisini koyuyor. Bir spor kulübünde işler iyi gitmiyorsa, sorumlusu başkan ve yönetim kurullarıdır'' şeklinde konuştu.

-''KURUMSALLAŞMA 25 YIL MI SÜRECEK?''-
Fenerbahçe Dergisi'nin son sayısında kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Kurumsallaşıyoruz'' dediğini hatırlatan Kıyat, ''10 yıl başkanlık yaptığın yeri kurumsallaştıramazsan, şirkette genel müdür olsan ikinci yılın sonunda yollanırdın'' dedi.

Atilla Kıyat, futbolda başarıdan uzaklaşıldığını ve verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını ileri sürerek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Fenerbahçe Dergisi'nin son sayısında başkanımız 'kurumsallaşıyoruz' diyor. Adama 'insaf' derler. 10 yıl başkanlık yaptığın yeri kurumsallaştıramazsan, şirkette genel müdür olsan ikinci yılın sonunda yollanırdın. Bu kurumsallaşma kaç yıl sürecek? 25 yıl mı sürecek? Bu kadar mı kötüydü Fenerbahçe? Hiç kimsenin hiç kimseye diyet borcu yoktur. Stadın yapılmış olmasının diyeti 10 sene başarısızlıkla ödenmemelidir. Fenerbahçe'nin sahibi biz gelip geçici yöneticiler değil, genel kurulun olduğu mesajını ilk kongrede versinler.''

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20070504/kiyat_yonetim_aciz.html

Ömer Şahin
05-05-2007, 14:27

Ya bırakın bu antu'daki insanlar gibi dawranmayı...

Eleştiriye hayır felsefesini geçin artık...

Bugün Mourinho bile eleştirilio...Ronaldinho bile eleştirilio...

Bu arada Unifeb'li de insan...İnansan ii olur...

Bu arada bana Aziz Yıldırım döneminde olan sportif başarılardan bahset...

Ben stad falan istemiorum...Ben BAŞARI istiorum başarı...

Bak eziklere...Stadı başlarına yıkılacak,taraftarı adamları linç edecek...Parası pulu yok...Ama maalesef bi uefa kupası we süper kupası war...

Pardon...FB'yi eleştirdim...Kusura bakmayın...Bu takımı ben getirdim bu hallere...Tüm suç benim...Tekrar pardon...

Fırat Kocadağ
06-05-2007, 15:34
Bunlar varda ne oluyor. Silindiler gittiler işte...
Önce alt yapın ve tesislerin sağlam olucak ki bir yerlere ulaşabilesin. Eleştirilebilir insanlar gayet normal. Ama kulübün bütçesini katladı ve giderek gelişiyor. Güzel günler yakında bunu hep beraber görücez...

Barış Kaleoğlu
06-05-2007, 16:53
Aziz Yıldırım tesisi stadı yaptı ve bence görevini tamamladı bundan sonra sportfi başarı getirecek bir başkan gelmeli. Bunu da kötü giderken değil daha dün İnönü'de Beşiktaş'ı yenmiş ve şampiyonluğun kaçması için artık mucize gibi birşeyin olması gerekirken söylüyorum.

Hüseyin Kaya
06-05-2007, 17:38
Aziz Yıldırım tesisi stadı yaptı ve bence görevini tamamladı bundan sonra sportfi başarı getirecek bir başkan gelmeli. Bunu da kötü giderken değil daha dün İnönü'de Beşiktaş'ı yenmiş ve şampiyonluğun kaçması için artık mucize gibi birşeyin olması gerekirken söylüyorum.

Ben de katılıyorum bu görüşe..

Şampiyon olalım veya olmayalım..Azizi yıldırım'ın gitmesi gerekiyor bence..

Bunu sadece onu ii şeylerle hatırlayabilmek için istiyorum..Şampiyonluğa çok az kaldı.Şampiyon olursak ve bırakırsa zirvede tamamlamış olur ve buda ona yakışan harekettir.

Erdem Özdamar
06-05-2007, 17:43
aziz yıldırım 100 yıl formasına kendi resminide bastırdığına göre daha fazla kalmasına gerek kalmamıştır diye düşünüyorum

Ertuğrul Çolak
07-05-2007, 00:09

Bak eziklere...Stadı başlarına yıkılacak,taraftarı adamları linç edecek...Parası pulu yok...Ama maalesef bi uefa kupası we süper kupası war...

Pardon...FB'yi eleştirdim...Kusura bakmayın...Bu takımı ben getirdim bu hallere...Tüm suç benim...Tekrar pardon...

dostum sen şu bejeke bizi inönüde yenecek şampiyon olacak şampiyonluk hayal artık falan diyen arkadaş değilmisin kusura bakma senin yorumlarını fazla ciddiye almıyorum

Rüştü Kaya
07-05-2007, 02:21
Ya Fenerbahçe yi kupaları için şampiyonlukları için sevmiyoruz ki zaten..Fenerbahçe bi spor klübünden çok öte..Ayrıca Fenerbahçe yenilecek şampiyonluk gidecek gbi söylemler UNİFEBlilere yakışmıo..Rakip ve şartlar ne olursa olsun hep inanmaya devam edelim bunun için varız zaten dimi?_?

Rüştü Kaya
07-05-2007, 02:24
Ayrıca Ömer Şahin'den imzasını(Eline100üne bulaştırdın) değiştirmesini rica diyorum..Lütfen

Ersin Çelikbaş
07-05-2007, 19:11
aziz yıldırım 100 yıl formasına kendi resminide bastırdığına göre daha fazla kalmasına gerek kalmamıştır diye düşünüyorum
gelecek yıl sizin resminizi basacak

Ersin Çelikbaş
07-05-2007, 19:13

kardeşim sana tavsiyem şu imzanı bir değiştir.bak yüzüncü yılda şampiyon olduk.hemde beşiktaşı kendi sahasında eze eze.sen gelecek yıla bak.bu yıl bitti.aziz yıldırımdabu takımın başında kalmsaı gerekiyor

Ersin Çelikbaş
07-05-2007, 19:15
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20070504/kiyat_yonetim_aciz.html
atilla kıyat yönetimi istifaya çağırsa ne olur çağırmasa ne olur.aziz başkanda onu dinleyip istifa edecekti.kulübün en zor anında takımı terk edip giden de kendisi.ne verdi ki bu kulübe ne istiyor

Ersin Çelikbaş
07-05-2007, 19:17
Ben de katılıyorum bu görüşe..

Şampiyon olalım veya olmayalım..Azizi yıldırım'ın gitmesi gerekiyor bence..

Bunu sadece onu ii şeylerle hatırlayabilmek için istiyorum..Şampiyonluğa çok az kaldı.Şampiyon olursak ve bırakırsa zirvede tamamlamış olur ve buda ona yakışan harekettir.
siz daha aziz başkanı çok şeyle hatırlayacaksın.az sabırlı ol ve bekle.ama bundan da emin ol.başka güçler provakasyonuna gelme

Sinan Bıçak
07-05-2007, 20:09
Birden aklıma kaynana semre geldi nedense?...

Ömer Şahin
09-05-2007, 16:25
İmzamı değiştirmemekte kararlıyım...

Futbolda sonuç önemlidir...Bunun farkındayım...Fakat şu 30 haftada ne çektiğimi bi Allah bilir bi de ben...

Bu oyunla şampiyon olmamıza sewinioruz ya...Şaşırıorum ben...Gelecek sene bu takım Tl'de oynadığı oyunla Avrupa'da oynayacak...

100. yıl dedik herşeyi yaptık...Crespo,İbrahimovic,Campbell dediler...Deivid,Kezman,Edu geldi...Bu futbolcuları kötülemek amacı ile yazmıorum...Sadece FB yönetiminden verilen vaatler beni bıktırdı...100. yılda Denizlispor'u yenemedik...Geçen seneki oyunun yarısını göremedik...

Benim yazımı kaale almayan arkadaşa da şunu soruyorum...

eziktaşı yandik...Eywallah...Ama kaç tane pozisyonumuz war sölesene...

Her maçı böle bi gol atıp üstüne yatarak kazanacağımızı mı zannediorsun?

bu arada o köpekleri savwunuormuş gibi olacak ama...o yendik dediğin eziktaş bize son 2 senedir 25 senedir(çeyrek asır yapıyor) beklediğimiz kupayı aldırmadı...

Senin gibi aldırmazlar yüzünden zaten buralara gelioruz...

Bak bu arada yazım ii günde yazılıor...Öyle yenilgiden sonra falan diil...

Son olarak...Yazın bu takımı başkansız bırakıp sürünmemizi sağlayan Aziz Yıldırım'dır...

Transferin son 4 gününde 55 milyon para haracayanda başkandır...Üstelik gelende süper futbolcular olsa...

Cl'ne gidemedik...Kerim'le Semih'le eleme maçına çıktık...Bu arada milyon dolarlar(cl'ye katılım parası) uçtu gitti...

Ertuğrul Çolak
09-05-2007, 17:21
eziktaşı yendik kaç tane pozisyonumuz var demişsin eğer pozisyonlar bakacaksan yenildiğimiz inönüdeki maçta ve kadıköyde elendiğimiz maçta ezmedik mi bunları biz hele kadıköydeki maçta 6 - 0 'lık 6ese maçının belki 2 katı net gol pozisyonları vardı al sana pozisyon

Ömer Şahin
10-05-2007, 13:07
Pozisyon neden ortaya çıkar?Oyundan...

Bak 3 kere aynı defans hatasından gol yicektik...Orta sahadan pas geliyor ricardenyo'ya...O topu 1 metre falan sürüor...Bu arada bobo mudur dabo mudur onun önünden sola doru koşu yapıor...Tabi bizim defans boboyu takip edior...O sırada ricardenyo skendi soluna bir pas...Arkadan adam koşarak gelior...Karşıda kale...İi vuran bir futbolcu olsa büyük ihtimal gol...

Bu sadece eziktaş'ın yapabildiği tek şeydi...Tutmadı...Bunlar gelecek sezon Avrupa'da oynayacak bu oyunla...İşte ben onların durumuna düşmek istemiorum...FB'mizin artık Avrupa kalitesinde futbol oynamasını istiorum...

Öyle bi oynayalım ki...Trene bakar gibi baksınlar...İşte oyun ve pozisyondan anlatmak istediğim sonuç bu...

Şu an takımımızın oynadığı futbolu beğeniorsan birşey diyemem...Ben beğenmiorum...İlerisi için kırmızı alarm verior...

Oratada oyun falan göremiorum...Bi şekilde kişisel çabalarla ilerledik...O kişilerde ii ki war!Umarım gelecek sezonda da olacaklar...

Ersin Çelikbaş
15-05-2007, 20:24
arkdaŞlar Azİz Yilrdirim BaŞkanliĞindakİ Takimimiz Şampİyon Oldu.azİz BaŞkan DÜŞmanlarina Duyrulur!!!!!

Orhun Can
28-05-2007, 01:03
arkdaŞlar Azİz Yilrdirim BaŞkanliĞindakİ Takimimiz Şampİyon Oldu.azİz BaŞkan DÜŞmanlarina Duyrulur!!!!!
Ersin öyle bir söylemişsin ki sadece futbol takımımız şampiyon olmuş gibi. Aziz Başkan döneminde resmen klübümüz şampiyon oldu. Türkiye'de, yok yok avrupada, hadi daha da ileri gidelim Dünyada bu zevke ulaşmış kaç klüp var acaba? Artık bizi geçmeleri için biryerlerinden spor branşı uydurmaya başlayacaklar.

Nur Baykal
28-08-2007, 17:16
Serkan Özen arkadaşımız muhteşem tespitlerde bulunmuş...

okurken gazete yazısı gibi geldi... nereden aklına geldi bunca şey...

çünkü ekleyecek tek kelime bile bulamıyorum...

şu kulübü ticarethane haline getirme konusuna da aynen katılıyorum...

kulübün gelirleri için bunlara da ihitiyaç var ama her şey dozunda...

Real MadriD'i geçtik neredeyse çeşitlilikte yakında araba da satacakmışız Fenerium'larda...

tüm bunları söyledikten sonra son sözüm şu şekilde olacak:

SABIR

Nur Baykal
28-08-2007, 17:27
ben de takımın şampiyonluğundan pek umutlu değilim ama...

hani aziz yıldırım'a da yazık...

sonuçta kız beyni daha duygusal oluyor... ;)

Aytek Öztürk
29-08-2007, 12:50
valla bence başkan klüp sayesinde ne kadar egosu varsa hepsini tatmin etti ve etmeye devam ediyo çarpık türkiye düzeninde başarılı olabiliyoruz sadece başarısız olduğunda da kaçmayı denedi ama saolsun arkasından başkan bizi bırakmacılar çok fazla olduğu için herşey ört pas edildi bence klübün kendi içinden bir güç çıkarması gerekli yoksa bu çark böyle dönücek