Orijinalini görmek için tıklayınız : Serie -A-
Murat Karataş
12-09-2004, 20:32
Ve sonunda İtalya ligide başladı bu sezon 20 takımla oynanacak olan italya ligi ilk maçlara Milanın Şok beraberliği ile başladı
Milan:2
Livorna:2
Chievo:2
İnter:2
Brescia:0
Juventus:3
Roma:1
Fierontina:0
baklım İnter bu sezon şeytanın bacağını kırabilecekmi???
Burhan Günarslan
12-09-2004, 22:38
ah be milan ah be
Burhan Günarslan
12-09-2004, 22:41
diğer maçlarda bunlar
Parma 0 : 0 Messina
Reggina 0 : 0 Udinese
Cagliari 1 : 0 Bologna
Palermo 1 : 0 Siena
Atalanta 2 : 2 Lecce
Burhan Günarslan
12-09-2004, 22:59
milan dakika 8 de 10 kişi kaldı adamlar 90 dakika yoruldular
hakemin katlettiği doğrudur hele 90+4 de livornali bir oyuncunun kırmızı kart görüşü vardı yerlere yatmamak elde değil
Emre Paçarız
14-09-2004, 16:13
Juventus şampiyonluğu kimseye bırakmaz...
Serkan Özen
14-09-2004, 18:08
Ben tamamen Dida'nın aptallığı olarak yorumluyorum ne maçı izledim ne de pozisyonu gördüm ama bu aptal maç 80m. kazanmamı engelledi daha doğrusu aptal Dida sen koskoca Milansın ne güzel 3.dk.da da öne geçmişsin rakip beraberliği yakalasa noolcak hatta isterse öne geçsin koca Milan maçı çewiremicek mi? Nitekim 10kişi bile 2-1 öne geçtiler ama koruyamamışlar. sen git K.kartlık penaltı yaptır hakem de abartı kararlar wermiş olabilir ama %100 gollük pozisyonda adamı düşürdüyse Dida'ya aptal bile az kalır.
Serkan Özen
14-09-2004, 18:12
Milan'ın kadrosu çok güçlü Juventus da yaşlı kurtlarıyla şampiyonluk kovalayacak Ibrahimoviç'in getirdiği heyecanla. Cannavaro da defansları için önemli bir güç ama skor ne olursa olsun ben Bu sene Inter'in senesi olacak fikrimde kararlıyım.
Sonunda Inter yönetimi sadece forwet oyuncularıya başarı elde edilemediğini kawramış olsalar ki ortasahaları da oldukça güçlü emre davids cambiasso karagounis veron recoba bunların önünde de gol kowalayan vieri martins cruz ve Tabii ki ADRIANO
ama keşke Cannavaro'yu yollamasalardı
Bu sene Inter ve ADRIANO'nun senesi olacak
Serkan Özen
15-09-2004, 02:41
Bu sene Inter ve ADRIANO'nun senesi olacak
Demiştim
Murat Karataş
15-09-2004, 13:25
milan dakika 8 de 10 kişi kaldı adamlar 90 dakika yoruldular
hakemin katlettiği doğrudur hele 90+4 de *livornali bir oyuncunun kırmızı kart görüşü vardı yerlere yatmamak elde değil
Livornonun son dakikada attığı bariz golüde vermedi hakem
Emre Öztürk
04-09-2005, 23:09
Serie A başlığını buldum sonunda en sondaymış :D
Bir S.S. Lazio hayranı olarak öncelikle geçen sezonki kabusu yeniden görmemek dileğim.
Juventus yine şampiyonluğa en yakın takım gibi duruyor. Inter geçen seneki gibi bol bol berabere kalmazsa Juventusu zorlar.
Bahtiyar Güdürü
05-09-2005, 00:07
inter bu sene büyük ihtimalle şampiyon olur
Muhammet Budak
05-09-2005, 18:17
inter bu sene büyük ihtimalle şampiyon olur
bu sene gerçek bir üçlü çekişme olacak sonunda juve,milan ve inter arasında.ama Adriano gerçekten bayağı bir öne çıkarıyor interi.
Emre Akça
06-09-2005, 10:34
adriano ve robinho Şİli maçında çok iyidiler.O eski göze hoş gelen futbolu oynuyor Brezilya Adrinano için sıra interde
Ad-ri-ano
Murat Karaman
12-09-2005, 17:15
dün tw 8 de roma-udinese maçını izlerken maçı anlatan sunucunun ifadeleri komik we ilginçti.
yanında yorumculuk yapan leonardo isimli adama şu soruyu sordu önce:
-leonardo rıdwan ı tanır mısın?
-...
-baq kassano da aynı rıdwan gibi oynuyor :D
-...
neyse...tw 8 in halen daha bu işi beceremedeği kanısındayım.bu akşam da west ham-aston willa maçı war!bakalım ne yapcaklar?
Serkan Özen
12-09-2005, 19:11
TV 8 de maçları yorumlaması için çağırılmış çat pat çok komik Türkçe konuşan bir İtalyan var. Adı de Leonardo bilmemne. Ondan bahsediyorsun sanırım. Adamın konuşmaları çok komik ama Serie A'yı gayet iyi biliyor bence.
Murat Karaman
12-09-2005, 22:21
TV 8 de maçları yorumlaması için çağırılmış çat pat çok komik Türkçe konuşan bir İtalyan var. Adı de Leonardo bilmemne. Ondan bahsediyorsun sanırım. Adamın konuşmaları çok komik ama Serie A'yı gayet iyi biliyor bence.
ewet o adam ama dediğin gibi Türkçesi iyi değil.ama yine dediğin gibi anlıyor serie a dan.bu yüzden tw8 e katlanıyos ya :D
Emre Öztürk
13-09-2005, 00:02
Serie A'da 2.hafta sonuçları:
Palermo * 3 - 2 *Inter
Milan * 3 - 1 *Siena
Chievo * 1 - 0 *Parma
Empoli * 0 - 4 *Juventus
Lecce * 0 - 0 *Ascoli
Messina * 2 - 2 *Fiorentina
Roma * 0 - 1 *Udinese
Sampdoria * 3 - 2 *Reggina
Treviso * 0 - 1 *Livorno
Cagliari * 1 - 1 *Lazio
Muhammet Budak
16-09-2005, 13:09
Juve gol atmayı öğrenmiş demek ki.Geçen sene Clde 6 maçta 5 gol atarak 15 ya da 16 puanla üst tura çıkmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.Toplamda 10 maçta yine bizim gol sayımızı dahi geçememişlerdi.Bu yıl Juve ve Inter'in yılı olacak galiba.Bu arada Palermo da çıkışa devam diyor galiba.
Mert Kaynar
04-10-2005, 19:08
bu sene kim sampiyon olur?
vieira'yı alan juve mi?
sheva'lı milan mı?
yoksa benim gonlumde yatan figo'lu inter mi?
Emre Öztürk
04-10-2005, 19:44
juventusu kim durdurabilir?
Alper Çakır
23-10-2005, 21:18
Bugün Milan-Palermo maçını izledim. Bir çok Serie A maçında olduğu gibi mücadele üst düzeydeydi. Milan çok iyi oynadı denilemez fakat her iki takım da çok iyi mücadele etti.
Palermo'yu bu sezon 2. defa izledim. Gerçekten taş gibi bir takım. Sol bekteki Grosso ve kanattaki Santana çok iyi futbolcular. Tabii ki genç forvetleri Makinwa'yı göz ardı edemeyiz. Son yıllarda İtalya'daki Afrikalı genç futbolcu patlamasına yeni bir örnek Makinwa. Çok yetenekli bir santrafor. İlerde daha iyi yerlere gelecektir. Bir de Udinese'deki Ali Sulley Muntari var. O zaten çok muhteşem bir yetenek. 1-2 yıl içerisinde büyük takımlar peşine düşer.
1990'lı yılların başında TRT'de Milan maçlarını abimle izlerken hayran olmuştuk bu takıma o zamanlarda defansta Maldini, Costacurta ve Baresi oynuyordu. Bugün eski günler aklıma geldi halen daha Maldini(37) ve Costacurta(39) beraber oynuyor. Tabii normalde Stam ve Nesta(Playstation 2 mağduru) oynasa da bugün onları izlemek güzeldi. Artık Milan takımının bilhassa defansına en az 3 tane oyuncu alınması gerektiğini söyleyebilirim. Cafu(35) defansif anlamda artık yeterli olamıyor. Burada oyunculara kabahat bulmaya gerek yok dopanın kanunudur bu. İnsanlar yaşlanır. Kaka güzel oynadı fakat ikinci yarıda daha fazla top almalıydı diye düşünüyorum. Biraz markajda kaldı.
Inzaghi çok çalıştı bir de gol attı ama yine de Milan'ın daha fazlasına ihtiyaç duyduğuna inanıyorum. Bu işler Vieri'yle Inzaghi'yle olmaz.
Sheva olmayınca takım hucümda aksıyor. Gilardino daha fazla oynatılmalı. Alıştıkça çok daha iyi olacak.
Gattuso muhteşem bir gol attı.Tekrar tekrar izlenecek bir gol attı. Tabii sonrada hızlı bir şekilde Fossa De Leoni tribünlerine koştu Curvaların Adamı Gattuso. Gattuso ikinci yarı adeta sahada yok oldu ve yerini Seedorf'a bıraktı.
Bu akşam Roma-Lazio derbisi var o maçı da izleyeceüğim. Hasta olduğumdan Fenerbahçemizin maçını izlemeye gidemedim:( .
Saygılar
Alp Hacıoğlu
29-08-2010, 20:14
http://www.acmilan.com/splash.aspx
İbra Milanda
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.