Orijinalini görmek için tıklayınız : Runje' nin 2 maçlık cezası 1 maça indirildi
Onur Aloğlu
19-04-2007, 21:48
Tahkim kurulu, PFDK' nin Runje' ye verdiği iki maçlık cezayı, jet hızıyla toplanarak bir maça indirdi...
Bu ne hızdır?
Serhan Siyahhan
19-04-2007, 21:54
runjeeeeeee runjeeeeeeeee
Tunay Aygün
19-04-2007, 21:54
ulusoysuz yine son dk'larda yapıyo yapacağını.başlıcam ben böle adalete :@ suscakmıyız??????
Murat Karaman
19-04-2007, 21:55
Kaldırırlar diye bekliyordum,şok oldum !
Ben olsam kaldırırdım..
Yuhh !
Rahmi Kara
19-04-2007, 22:04
Bu karara hanginiz şaşırdınız?
Onur Aloğlu
19-04-2007, 22:06
:) Ben hıza şaşırdım. Açık söyleyim...
Murat Karaman
19-04-2007, 22:12
Hız ki ne hız..
Maşallah!
Necati Mete
19-04-2007, 22:13
Ben tamamen kaldırırlar diye düşünüyordum o yüzen şaşırdım biraz.
Umut Gergerli
19-04-2007, 22:15
amcaya selam yolumuz devam ;)
Onur Ferger
19-04-2007, 22:20
buldog surat şimdi çıkıp ne diyecek bakalım...
Murat Karaman
19-04-2007, 22:25
Her ne kadar Sakaryaspor son sırada olsa da bu kulübün taraftarına ' İkinci Lig'e düşecekseniz ' manasına gelen bir hareket yapan, aynı elini utanmadan/sıkılmadan cinsel organına götüren bir kaleciye önce 2 maç ceza veriliyor sonra da tek maça indiriliyor..
Yazık..
Bana göre asıl hareketi federasyon yaptı..
Allah sonumuzu hayır eyleye..
Serkan Özen
19-04-2007, 22:28
Beşiktaş yöneticisi çok da ağır bir hareket değil demiş.
Madem öyleyse keşke o yönetici benim de karşıma gelse. :rolleyes:
Onur Aloğlu
19-04-2007, 22:33
Beşiktaş yöneticisinin de bir tarafları kaşınmış.
Bunca pişkinlik, ayıp yahu...
Murat Karaman
19-04-2007, 22:35
Bence o 1 maçı da kaldıracaklar..
Çağlar Çağatay
19-04-2007, 22:37
bari birde runjeye tebrik plaketi falan verilsin...
Murat Karaman
19-04-2007, 22:38
bari birde runjeye tebrik plaketi falan verilsin...
Fair-Play ödülü vs.uydururlar merak etme..
Fırat Kocadağ
19-04-2007, 22:40
Ben çok şaşırdım tamamen kaldırılımasını bekliyordum aslında.Edu'nun cezasınıda 2 ye indirmişler çok iyiler sağolsunlar.:rolleyes:Acaba nouma aynı hareketi yaptığında neden böyle yapılmadı. Böyle oldukca biz şampiyonda olamayız bu kadar açık taraf tutulmaz. Herkes göz yumuyor kimsenin sesi çıkmıyo çok ilginçtir ki. Artık hakemler forma renklerinide değiştirseler olucak siyah-beyaz çubuklu formalar alınsın hakemlere. Dayanamıyorum hergün bir haber geliyor. Maçlara gitmek istemiyorum bu maç neler yapılıcak diye yeter artık:agla:Resmen anti-FB bayrağı açtılar kim dur diyecek çok merak ediyorum. Spordan sorumlu devlet bakanı açıklama yapıyor. Elimde denizli-Fenerbahçe maçıyla ilgili belgeler var. Nedense müdahele edilemiyor kimse federasyon özerktir demesin bana! Hani seçime gidilicekti hepsi bir tezgah piyon gibi oynanıyoruz yeter artık.:kizgin:
Çağlar Çağatay
19-04-2007, 22:43
Ya inanılmaz bir şekilde ve inanılmaz bir hızla ceza düşürüldü ben cezayı duymadan indirildiğini duydum açıkçası ve runje federasyon tarafından Fenerbahçe maçına yetiştirildi...amcaya selamlar...
Erhan Karadağ
19-04-2007, 22:43
arkadaşlar öle demeyin ya.
haberiniz yok galiba;
değerli federasyonumuzun yeni
almış olduğu kararla oyuncuların
eli ile bu tip hareketler yapması
tammmamen serbesttir.
ayrıca yeni çıkan bir diğer kuralda ise
hakeme gözlük işareti
yaparsa oyuncular hayatlarında
alabilecekleri en büyük ceza
ile cezalandırılacak.
Furkan Demir
19-04-2007, 22:56
Kaldırılmamasına inanamıyorum. :rolleyes:
Murat Karaman
19-04-2007, 22:59
Kaldırılmamasına inanamıyorum. :rolleyes:
Bu gece onu da yapacaklar,buraya yazıyorum..
Yiğit Arın
19-04-2007, 23:08
Aynı gün içinde nasıl indirelibiliyor ya benim aklım hala almadı. Daha önce olmuş muydu böyle bişey var mı hatırlayanınız?
Türkiye bürokrasi tarihinde rekor kırdıracak duruma geldiyse bu iş, işimiz gerçekten zor.
Çağlar Çağatay
19-04-2007, 23:21
Kalan 1 maçında indirilip runjeye yaptığı hareket için plaket verilmesini talep ediorum...
Serkan Özen
19-04-2007, 23:23
Bizim 3 maçlık cezamıza belki lig maçı denk gelir ihtimaline karşılık "mesai saatleri dışında" Türkiye Kupası maçlarının ertelenme kararı çıkmıştı. Sanırım yılbaşı zamanıydı. Bunu çok net hatırlıyorum.
Tunay Aygün
19-04-2007, 23:27
runjenin yaptığı harekete normal diyen yöneticiler varya inanamıyorum.bu kadar edepsiz insanlarmı türk futbolunun başında.. yazık wala.. çok yazık.. şampiyonluk için herşey mübah anlayışı geçmişte kalmalı.oyuncun bi terbiyesizlik yapıyosa çık da cezasını ver.. ama onun yerine oyuncularına sahip çıkmayı tercih ediyorlar.bravo wala...
Erman Akkoca
20-04-2007, 00:14
bizim edu'nun cezasını da 2 maça indirmişler niye acaba???:)
Mert Çubukçu
20-04-2007, 00:33
ben boyle federasyonun cok guzel gelmişiyle geçmişiyle oynayayım...
Burak Berkol
20-04-2007, 00:47
Yılmaz Vural zaten demişti "bizim maçımızda bile oynayabilir burası Türkiye".Bu adama gittikçe kanım ısınıyor bi de bjk den puan kaptımı :)
Hakan Arıduru
20-04-2007, 00:49
Yüzsüzlüğünde bu kadarı artık:cool: Bunlar işi iyice abarttılar söylenecek hiçbirşey yok herşey açıkça ortada...Bence direk adama ödül versinler daha manidar olur bu nasıl bjk sevgisiyse adamlar jet hızıyla karar değiştiriyor...tahkim kurulu haddini iyice aştı:kizgin:
Tunay Aygün
20-04-2007, 01:09
Yılmaz Vural zaten demişti "bizim maçımızda bile oynayabilir burası Türkiye".Bu adama gittikçe kanım ısınıyor bi de bjk den puan kaptımı :)
antalyaspor şampiyonluğa oynasaydı cezayı 3 iş gününe felan indirirlerdi...
Kenan Ergün
20-04-2007, 01:40
Sevmem ama noumaya haksızlık yapıldı o zaman. adam içine sokmuştu bu dışardan yaptı bide :D
Baran Kutlu
20-04-2007, 01:42
yazıklar olsun be dönen dolaplara bak.ligin bitmesine çok var.durun daha neler çıkacak kim bilir.. :kizgin:
Onur Aloğlu
20-04-2007, 01:50
Savunmaları Beşiktaşlılık duruşuna yakışmış...
Savunmaya göre Runje, kaşınmış
Halil Süzen
20-04-2007, 01:52
Aziz başkanla arası kötü diye runje nin 2 maç cezası tek maça indi ne güzel alt yapıdan 17 yaşında bi çocuk gelcekti 4-5 tane atacaktık:D
Baran Kutlu
20-04-2007, 01:55
hakkaten öyle açıklamamı yaptılar.yuuh derim be kardeşim..
İlker Aktaş
20-04-2007, 02:44
Helal olsun tahkim kuruluna!!
Helal olsun federasyona!!
Helal olsun bunca şeyi izleyen ve sesini çıkarmayan medyaya!!
Helal olsun Türkiye'de bürokrasiyi yenebilenlere!!
Helal olsun o bürokrasiyi işine gelince sonuna kadar kullananlara!!
Helal olsun ANTİ-FB bayrağı altında birleşip neredeyse FB maçlarına o formayla çıkacak olanlara!!
Helal olsun onca şeye rağmen buna el koymayan devlete!!
HELAL OLSUN!!!
Oğuz Gökgün
20-04-2007, 02:51
ei bari ya olmadı pancu geçerdi kaleye bakalım 90 dakka direnebilcekmiydi 10 dakka direnmek kolay herifler şampiyon olcaz diyolar kalecisi yok adamların fenerimin rakibi bunlarmı olcaktı ya:D :bilmem:
İlker Aktaş
20-04-2007, 02:55
Bir de böyle küçümseyenler var ya rakibi!!
Yapmayalım Allah aşkına ya, ayak oyunlarını bizden iyi becerdikleri, takım olarak da bizden çok daha inançlı oldukları ortada!!
Kadroları ve imkanları kısıtlı olabilir ama ne olursa olsun küçümsemek sonumuz olur bizim! Biz ne oynuyoruz ki!!
Baran Kutlu
20-04-2007, 02:58
geçen sene küçümseye küçümseye verdik zaten şampiyonluğu..
Serkan Özen
20-04-2007, 03:04
Aziz başkanla arası kötü diye runje nin 2 maç cezası tek maça indi ne güzel alt yapıdan 17 yaşında bi çocuk gelcekti 4-5 tane atacaktık:D
Pancu'ya da atmıştık zaten de mi?
Bu kadar alaycı yaklaşmayın şu rakiplere sonra hayal kırıklığınız büyük olur. 4-5 tane atacaktık dediğin takım 6 maç sonra 85.de gol yedi ilk kez ve ligin en az gol yiyen takımı durumundalar hala.
Yapılan uygulamanın yanlış olmasını eleştirmek ayrı bunlar ayrı işler.
İlker Aktaş
20-04-2007, 03:07
Pancu'ya da atmıştık zaten de mi?
Bu kadar alaycı yaklaşmayın şu rakiplere sonra hayal kırıklığınız büyük olur. 4-5 tane atacaktık dediğin takım 6 maç sonra 85.de gol yedi ilk kez ve ligin en az gol yiyen takımı durumundalar hala.
Yapılan uygulamanın yanlış olmasını eleştirmek ayrı bunlar ayrı işler.
Tam olarak anlatmaya çalıştığım da bu işte..
Ömer Yağanoğlu
20-04-2007, 04:10
Madem bir maça indireceksin kafada ver niye iki maç verip böyle bir kaos yaratıyosun.
Dalga geçiyorlar resmen,ondan sonra sitede yok onlar komplo teorileri fasa fiso..Hey Alllah'ım.
Bahriye Tekin
20-04-2007, 04:40
oyun oynuyorlar, sanki çocuk kandırıyolar, resmen dalga geçiyo göz boyuyolar!!! :kizgin: :kizgin:
nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ki... :kizgin:
Amir Özkul
20-04-2007, 07:04
Bence Runje'ye özel bir pankart ya da plaket gibi bir şey yaptırıp verelim Fenerbahçe taraftarları olarak,yaptığı Beşiktaş'lılık duruşuna ve Fair-Play'e yakışan(!) hareket için...
Fırat Kocadağ
20-04-2007, 08:43
Aslında cezayı tamamen kaldırsalardı o görüntüler alınarak kaşınmıştır yazılsa güzel olurdu ama ceza aldığı için böyle bir pankartan bizede ceza verebilirler.:)
Hakan Arıduru
20-04-2007, 09:23
Runje ye yılın kalecisi diye ödül versinler de içleri tam rahat etsin...ceza indirmeleri hafif kaldı:rolleyes:
Sercan Tuna
20-04-2007, 12:49
arkadaşalr boşverelim biz düzenbazlşarın oyunlarını önümüzdeki 3 maçı almaya bakalım .. bu 3 maçı alırsak ( antep denizli bejeke) şampiyonuz ötesi yok ;)
Yeliz Özdemir
20-04-2007, 14:58
çok şaşırdım ya bu ceza mı:(:(:(
Yasin Karanfil
20-04-2007, 15:22
Bugün Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu PFDK tarafından 2 maç ceza alan Runje`nin, yine bugün Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu`nun kararıyla cezası 1 maça indirildi.
Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu tarafından 2003 yılında Fenerbahçe`ye attığı bir golden sonra cinsel organını eliyle tutan Pascal Nouma`ya 7 ay ceza verilirken, aynı hareketin bir benzerini yapan Runje`ye 2 maç ceza veren, daha sonra da acil kararla cezayı 1 maça indiren bu kurumun artık futbolu yönetmekle bir alakası kalmamıştır.
Kendi aileleri içinde verdikleri kararlarla adeta Türk halkıyla dalga geçmeye başlayan Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu verdiği bu kararla Türk futbolunu yönetmekten çıkmış tamamen amcalara, eniştelere bir hizmet sunmaya başlamıştır.
Acilen Runje`nin cezasını 1 maça indiren Haluk Ulusoy Futbol Federasyonunun amacı çok açıktır. Amaç Fenerbahçe`nin şampiyonluklarını engellemek, kupa yolunda Fenerbahçe`nin önünü kesmektir.
Kendi açılarından amaçlarına ulaştılar. Edu`nun cezasını oldu bittiye getirip 3 maç oynamamasını sağlayanlar, Runje`nin cezasını 1 maça indirdikten sonra Edu`nun cezasını da göstermelik olarak 2 maça indirenler, Appiah`a hiç bir şey yapmadığı halde kafa atmaya teşebbüsten (!) 3 maç ceza verenler, kamuoyunun üzerinde ittifak ettiği toplam 8 net penaltı pozisyonu varken bunların hiç birinin verilmemesini sağlayanlar, artık yazmaktan bıktığımız, tüm iğrençlikleri Fenerbahçe üzerinde yapmaya çalışanlar..Fenerbahçe`nin tahkime itirazını 3 hafta sonra karara bağlayanlar, Runje`nin açıklanan cezasını aynı gün indirmeye karar verenler.. Kınalıların, amcaların, eniştelerin yönettiği Haluk Ulusoy Federasyonu`ndaki Fenerbahçe düşmanları.
Muhammet Budak
20-04-2007, 16:56
Jet hızıyla toplanıyor adamlar.Ne zaman gs veya bjk menfaatine bir durum gerekiyor anında toplanırlar.
Allahtan derbi maçları var o maçların içine alenen hile bulaştıramazlar,yoksa yine şampiyonluğumuzu hile ile hurda ile çalmalarından korkardım.
Berk Akgünlü
20-04-2007, 17:19
bizimle maçLarı varya.. :cool:
Erman Akkoca
20-04-2007, 17:23
Bugün Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu PFDK tarafından 2 maç ceza alan Runje`nin, yine bugün Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu`nun kararıyla cezası 1 maça indirildi.
Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu tarafından 2003 yılında Fenerbahçe`ye attığı bir golden sonra cinsel organını eliyle tutan Pascal Nouma`ya 7 ay ceza verilirken, aynı hareketin bir benzerini yapan Runje`ye 2 maç ceza veren, daha sonra da acil kararla cezayı 1 maça indiren bu kurumun artık futbolu yönetmekle bir alakası kalmamıştır.
Kendi aileleri içinde verdikleri kararlarla adeta Türk halkıyla dalga geçmeye başlayan Haluk Ulusoy Futbol Federasyonu verdiği bu kararla Türk futbolunu yönetmekten çıkmış tamamen amcalara, eniştelere bir hizmet sunmaya başlamıştır.
Acilen Runje`nin cezasını 1 maça indiren Haluk Ulusoy Futbol Federasyonunun amacı çok açıktır. Amaç Fenerbahçe`nin şampiyonluklarını engellemek, kupa yolunda Fenerbahçe`nin önünü kesmektir.
Kendi açılarından amaçlarına ulaştılar. Edu`nun cezasını oldu bittiye getirip 3 maç oynamamasını sağlayanlar, Runje`nin cezasını 1 maça indirdikten sonra Edu`nun cezasını da göstermelik olarak 2 maça indirenler, Appiah`a hiç bir şey yapmadığı halde kafa atmaya teşebbüsten (!) 3 maç ceza verenler, kamuoyunun üzerinde ittifak ettiği toplam 8 net penaltı pozisyonu varken bunların hiç birinin verilmemesini sağlayanlar, artık yazmaktan bıktığımız, tüm iğrençlikleri Fenerbahçe üzerinde yapmaya çalışanlar..Fenerbahçe`nin tahkime itirazını 3 hafta sonra karara bağlayanlar, Runje`nin açıklanan cezasını aynı gün indirmeye karar verenler.. Kınalıların, amcaların, eniştelerin yönettiği Haluk Ulusoy Federasyonu`ndaki Fenerbahçe düşmanları.
evet ya nouma çok büyük ceza almştı.demek artık bu hareket okadarda anormal degil.bence artık gol attıktan sonra forma falan çıkarıp,sarı kart,kırmızı kart görüp ceza alcagmıza aynı hareketi yapsınlar nası olsa 1 maç ceza veriyolar!!!:kizgin:
Kayhan Merkit
21-04-2007, 00:55
abi yok böyle birşey yaa nauma 7 maç alıyo bu önce 2 sonra jet hısıyla 1e iniyo. hiç vermeselerdi daha makbul olurdu
Arıkan Altay
21-04-2007, 04:21
Bütün bu olayların hepsine sahada cevap vermemiz lazım bence.
önce Kadıköy'de bjkyi elemememiz ardında inönü ve samiyende alacağımız galibiyetlerle şampiyon olmalıyız..
başka türlü baş edemiyoruz..böyle en güzel cevabı veririz onlara bence..
Ege Uysaler
21-04-2007, 11:55
ne bekliyoduk ki???
Erdem Özdamar
21-04-2007, 16:03
tam bir rezalet.runje bile cezasının bir maça indirildiğini saatler sonra öğrenmiş antrenmanda halbuki federasyon 1 saat içinde iki karar birden çıakrtarak amacına ulaşmayı başardı.edunun cezasınıda göstermelik indirdi.
burdan iki şey çıkarabiliriz:
1-hakeme el kol hareketi yapmak ve ya rakip futbolcuya fiziki eylemde bulunmak 3 maç.rakip takım taraftarını küçük düşürücü şekilde küme düştünüz demek ve cinsel organını göstermek 1 maç.ceza yönetmeliği buysa artık.
2-fenerbahçenin önünü kesmek için her yol mübahtır.bkz.teşvik etiktir.
Çağlar Çağatay
21-04-2007, 22:07
beşiktaş-Antalyaspor maçının tamamını izledim kalede murat olmasaydı da runje olsaydı keşke...murat inanılmaz toplar çıkardı...
Erhan Dikmenli
22-04-2007, 00:36
valla bende kaldırırlar dıye beklıyordum ama 1 maca ındırmısler :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.