PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ucuz Pazarlıklar,Federasyon Dayanısmaları

Fatih Baştan
27-04-2007, 13:56
Gece Kulübü`nde Pazarlık

Futbol Federasyonu yetkilisi üç kişi, Selçuk Dereli ve bir yardımcı hakemin bulunduğu ekip, önceki gece Dedeman Oteli`nin yakınındaki bir gece kulübünde sabahladı! Alınan bilgilere göre Dedeman Oteli`nin yakınında bulunan bir gece kulübünde buluşan ekip, sabahın ilk saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. İçilen viski ve rakıların eşliğinde bu akşam oynanan maçın stratejisini belirleyenlerin, nelere imza attığını tüm Türkiye gördü.

Şike ve şaibenin artık alenen yapıldığı, hakemlerin Federasyon yetkilileri ile pervasızca topluma açık alanlarda bu pazarlıkları yaptığı bir ortamda futbol konuşmak abesle iştigaldir.

Bu olayın yetkili kişi ve kurumlar tarafından bir ihbar olarak kabul edilmesini, sorumlular hakkında gereken soruşturmaların en kısa zamanda başlatılmasını bekliyoruz !

Baha Şahin
27-04-2007, 13:59
antuda alıntı oldugunu yazsaydın keske
bu konuda gereken yapılmalı artık oyunlara gelmemelıyız

Mehmet Özkeskin
27-04-2007, 14:07
Murat Ozaydinli da bahsetti bundan FBTV de ama sadece aciklayalimmi diye tehdit etti. Bu insanlar tehditten anlamiyor. Eger bisey biliniyorsa gereken yapilmalidir uzerine gidilmelidir. Bunlar laftan anlasaydi olaylar bu noktaya gelmezdi..

Ege Uysaler
27-04-2007, 23:12
bırakın ya bu ülkede futbol topla degil ensest ilişkiler yumagı oynanır olmus

Gökhan Aytaç
28-04-2007, 15:16
sergenin o hareketini bugün gibi hatırlıyorum.o tarz bir hareketi yapan bir futbolcu,nasıl ki valencialı navarro 7 ay cza aldı.o hareketi yapan sergenin en az 2 yıl futboldan men edilmesi gerekir.bugüne kadar binlerce maç izledim böyle bir hareketi hiç görmedim.