PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon...!

Aykut Taşdelen
30-04-2007, 00:55
Aziz başkan şimdiye kadar yaptıklarından dolayı sana minnetarız.Ama artık kredi doldu.Herkesi Fenerbahçe ye düşman yaptınız ve bugünkü durumlara düştük.Artık suların durulması ve yeni kan grekir.Ali Koç Başkan Fenerbahçe ŞAMPİYON...!

Halil Çolakoğlu
30-04-2007, 01:33
Aziz başkan şimdiye kadar yaptıklarından dolayı sana minnetarız.Ama artık kredi doldu.Herkesi Fenerbahçe ye düşman yaptınız ve bugünkü durumlara düştük.Artık suların durulması ve yeni kan grekir.Ali Koç Başkan Fenerbahçe ŞAMPİYON...!

daha neler...bi lig bitsin bakalım,şimdi bunun sırası mı ya,en olmayacak zamanda,biraz daha sağduyulu olmak gerekiyor arkadaşlar,katılmıyorum(ŞİMDİLİK)...

Meral Kaya
30-04-2007, 01:48
ayrıca başkan ben koltuga yapıştım gitmem demiyor oda ali koç'a bırakmayı düşünüyor

Tuğba Tülü
30-04-2007, 04:29
Bencede kan değişikliği iyi olur aziz başkanı tabiki çok seviyorum ama ali koç un başkan olmasını istiyorum:cool:

Mertan Acar
30-04-2007, 09:52
aziz başkan su ana kadar fenerbahçemize kazandırdıkları için medya ve diğer külupler tarafından istenmeyen adam haline getirilmeye çalışılıyor. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı . Ama Ali Koç un başkan olmasını da istiyorum. Sonuçta o da fenerbahçe için elinden gelenin en iyisini yapacaktır

Fahri Ayçiçek
30-04-2007, 11:53
ali şen gelsin:)

Onur Başak
30-04-2007, 15:48
başkanlığa en çok Ali Koç yakışır.. en azından sorumluluğunun bilincinde olacak ve takımı hakettiği yerlere taşıyacaktır.

Ertuğrul Çolak
30-04-2007, 16:18
ayrıca başkan ben koltuga yapıştım gitmem demiyor oda ali koç'a bırakmayı düşünüyor

çok doğru bu sezon sonunda en geç diğer sezon sonunda ali koç'a bırakacak zaten bu koltuğu

Cafer Demirtaş
30-04-2007, 16:49
bende dusunuyodum ama yaw ali koç da sivri dilli çıktı.onu sevecekler mi peki??bence rıdvan dilmen başkan olsun.arkasında maddi destekle.çok ciddiyim.futbolu en iyibilen adam.bi de yılmaz vurala sans versin.bence hiç bişey kaybedilmez....

Göktuğ Güllüce
30-04-2007, 19:43
Lig bitmeden böyle bir tartışma içine girilmesi bence gereksiz... Zaten tüm Fenerbahçeliler kritik bir dönemden geçerken birde böyle bir konunun ortaya atılması bize birşey kzandırmaz aksine kaybettirir.. Tabii ki bu da senin fikrindir hatta bende belki senle aynı fikri bile paylaşıyor olabilirim ancak bunun zamanı şimdi değildir...

Cafer Demirtaş
30-04-2007, 20:35
Lig bitmeden böyle bir tartışma içine girilmesi bence gereksiz... Zaten tüm Fenerbahçeliler kritik bir dönemden geçerken birde böyle bir konunun ortaya atılması bize birşey kzandırmaz aksine kaybettirir.. Tabii ki bu da senin fikrindir hatta bende belki senle aynı fikri bile paylaşıyor olabilirim ancak bunun zamanı şimdi değildir...

dogrudur vakti değil.bensadece acılan baslıga yorum yazdım.lig sonu bu fikrimi fb li buyukler dikkate alsınlar...:D

Tuğba Tülü
30-04-2007, 21:27
bende dusunuyodum ama yaw ali koç da sivri dilli çıktı.onu sevecekler mi peki??bence rıdvan dilmen başkan olsun.arkasında maddi destekle.çok ciddiyim.futbolu en iyibilen adam.bi de yılmaz vurala sans versin.bence hiç bişey kaybedilmez....
Cafer bence Ali koç sivri dilli değil hakedene haketttiği cevabı verdi ;) çok seviyorum şahsen ben kendisini,bir dergide onun fenerbahçeli yönünü okuyunca daha çok sevdim..inşallah başkan olarak da görürüz:cool:

Cafer Demirtaş
30-04-2007, 21:44
Cafer bence Ali koç sivri dilli değil hakedene haketttiği cevabı verdi ;) çok seviyorum şahsen ben kendisini,bir dergide onun fenerbahçeli yönünü okuyunca daha çok sevdim..inşallah başkan olarak da görürüz:cool:

haketmiş olabilirler ama(ki daha fazlasını haketti selcuk dereli) ama koc ailesinin bi mensubu ve fb yoneticisi olarak tv de onlar soylenmezzz.ama yine de olursa o olsun _rıdvanla beraber.sayet aziz baskan bırakırsaaaa..:p

Tuğba Tülü
30-04-2007, 21:49
haketmiş olabilirler ama(ki daha fazlasını haketti selcuk dereli) ama koc ailesinin bi mensubu ve fb yoneticisi olarak tv de onlar soylenmezzz.ama yine de olursa o olsun _rıdvanla beraber.sayet aziz baskan bırakırsaaaa..:p
Yok valla Cafer o tv de söylerken kendim sölemiş gibi mutluydum keşke daha fazlasını söyleseydi :p hazmedemiyorum çünkü yapılanları,tabi koç ailesinin bir mensubuna etik olarak yakışmadı orası ayrı:)

Cafer Demirtaş
30-04-2007, 21:50
iyi anlastıkk

Ozan Çetinkaya
30-04-2007, 22:15
Konu başlıgı hakkında yorum yapmayacagım fakat aziz yıldırımın iyi tavrına karşı bukadar üstüne gelinmesinden dolayı başkanlık sevdasından vazgeçildi söylenmiş.Unutulmamalı ki bu takımın başkanlıgını Ali Şen gibi sivri dillinin kralı,fenerbahçe camiasını geçtim futbol camiasının tir tir titrediği bir adam da yaptı.Ozaman kimsenin sesi çıkmıyordu belirtmek isterim

Baha Şahin
01-05-2007, 00:58
bu nedemk oluor sımdı bu tıp baslıklar bu zamanda bıze zarar verır bırlıge beraberlıge en fazla ıhtıyacımızın oldugu zamanda acıtıgın topıce bak bence kapatılmalı kargaları kedılerı guldurmelım kendımııze

Mustafa Kaplan
01-05-2007, 02:07
Hepimiz Üniversite öğrencisi, eğitimli insanlar olarak burada düşüncelerimizi belirtmekte özgürüz. Hakaret etmediğimiz ve değerlerimize zarar vermediğimiz sürece.

Yasin Çıkrıkçı
01-05-2007, 13:07
haklısın valla kardeşim çok haklısın...

Yasin Çıkrıkçı
01-05-2007, 13:09
yılmaz vural konusunda KESİNLİKLE sana katılıyorum.

Levent Mamur
01-05-2007, 13:14

Arkadaslar bu ilerisi icin mantikli olabilir ama suanda bole seyler takima inanin daha fazla zarar verecektir. Bu noktada hepimiz sonuna kadar takimimizi desteklemeliyiz bence nolursa olsun destek arkadaslar.

Cafer Demirtaş
01-05-2007, 16:25
yılmaz vural konusunda KESİNLİKLE sana katılıyorum.

teşekkürlerrr:D

Fırat Kocadağ
01-05-2007, 16:35
Evet son Denizli maçında iyi bir oyun sergilemedik. Belki bizim için çok önemliydi geçen sene olanlardan sonra. Ama unutmayalım ki hafta içinde bjk ile oynadığımız olaylı bir maç var takım yeterince yoruldu herkes canla başla savaştı şu veya bu şekilde olmadı! Haklısın takım iyi oynamadı ama biraz daha sabretmek zorundayız son 4 haftaya girdik ve çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu hafta yüzde yetmiş düğüm çözülücek biraz daha sıkı sıkı sarılmanın zamanın. Ve unutmayın ki üzerimize oyunlar oynanıyor biraz daha sabredelim.

Amir Özkul
01-05-2007, 17:14
Konu başlıgı hakkında yorum yapmayacagım fakat aziz yıldırımın iyi tavrına karşı bukadar üstüne gelinmesinden dolayı başkanlık sevdasından vazgeçildi söylenmiş.Unutulmamalı ki bu takımın başkanlıgını Ali Şen gibi sivri dillinin kralı,fenerbahçe camiasını geçtim futbol camiasının tir tir titrediği bir adam da yaptı.Ozaman kimsenin sesi çıkmıyordu belirtmek isterim

Ali Şen varken konuşmak biraz sıkardı...

Göktuğ Güllüce
01-05-2007, 19:33
Korktular Ali KOÇ başkandan ve 2 yıl hak mahrumiyeti verdiler daha başkan olmadan... :D

Mert Yamalı
02-05-2007, 00:38
ali koçunda demeçlerine bakarsak aziz yıldırım dan pek farklı olduğu soyleyemeyiz, iyi olur hoş olur da fenerbahçe bildiğimiz fenerbahçe olur yine.

Onur Başak
02-05-2007, 00:46
Korktular Ali KOÇ başkandan ve 2 yıl hak mahrumiyeti verdiler daha başkan olmadan... :D
hakkaten de yaa, bu nasıl iştir, utanmasalar malzemecilere bile ceza vercekler:D

Tuğba Tülü
02-05-2007, 02:38
Haklısın renktaş ama ceza ağır süresi de uzun :???:

Mertan Acar
03-05-2007, 09:52
hiç dikkat ettiniz mi bu kadar çok ceza verilen başka bir klüp , başka yöneticiler var mı? Adnan polatın , yıldırım demirören in sölediği o kadar şeyden sonra hiç ceza aldıklarını görmedim ben. 8 puan geriden gelip şampiyon olduğumuzda hakemlere federasyona demediklerini bırakmadılar.
nedir bu çifte standart ben anlamıyorum kim bunlara bir dur diyecek ?