Orijinalini görmek için tıklayınız : PFDK Cezaları Açıkladı...
Cafer Demirtaş
01-05-2007, 17:34
Aziz Yıldırım: 1 yıl, 20 bin YTL.
Murat Özaydınlı: 6 ay, 10 bin YTL
Ali Koç: 2 yıl, 30 bin YTL.
Mahmut Uslu: 1 ay.
Zico: 1 maç.
Aurelio: 2 maç.
Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz, 30 bin YTL para cezası.
Beşiktaş: 25 bin YTL.
Saygın Özkan
01-05-2007, 17:35
Olaylı F.Bahçe - Beşiktaş maçının ardından PFDK kararları açıkladı. PFDK, F.Bahçe Spor Kuluübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl, yönetici Ali Koç'a 2 yıl, teknik direktör Zico'ya 1 maç, sarı-lacivertli futbolcu Aurelio'ya 2 maç ceza verdi. Öte yandan Fenerbahçe'nin sahası da kapandı. Kurul F.Bahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
NO COMMENT !
Cafer Demirtaş
01-05-2007, 17:37
Teknik direktör Zico'ya 1 maç, futbolcu Aurelio'ya 2 maç ve Fenerbahçe takımına ise bir maç ceza verildi.
bu arada 2 başlık birleşsin de sorun olmasınn.ben 1 dk once actıgıma gore benim altımda ittifak edelimm..(sağda birlik :):) )
Saygın Özkan
01-05-2007, 17:38
Evet arka arkaya açtık galiba..
Sercan Okur
01-05-2007, 17:41
Aziz Yıldırım: 1 yıl, 20 bin YTL.
Murat Özaydınlı: 6 ay, 10 bin YTL
Ali Koç: 2 yıl, 30 bin YTL.
Mahmut Uslu: 1 ay.
Zico: 1 maç.
Aurelio: 2 maç.
Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz, 30 bin YTL para cezası.
Saygın Özkan
01-05-2007, 17:42
Ya Bence aureliya 2 maç fazla vermişler, ricardinhoya da vermişler mi peki?
Cafer Demirtaş
01-05-2007, 17:44
gs macı seyircisiz miş
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 17:46
Ya Bence aureliya 2 maç fazla vermişler, ricardinhoya da vermişler mi peki?
1 maç verilmiş :rolleyes:
Sercan Okur
01-05-2007, 17:47
gs macı seyircisiz miş
Ne alaka G.Saray maçı?
Servet Güldeş
01-05-2007, 17:49
gs macı seyircisiz miş
Samiyendeki maçın seyircisiz oynanmasıda değişik b ceza :D
Cafer Demirtaş
01-05-2007, 17:50
Ne alaka G.Saray maçı?
:o yaw sayın seyirciler cok pardon.sitede ne yazıyosa hıyar gibi ben de yazdım.bu halde trabzon macı cezalı....:D
Servet Güldeş
01-05-2007, 17:52
:o yaw sayın seyirciler cok pardon.sitede ne yazıyosa hıyar gibi ben de yazdım.bu halde trabzon macı cezalı....:D
cafer ilk mesajını ve konu başlığını düzelttim...
başlığın gerisinide siyasi son dakikalarla geçirme lütfen...
Cafer Demirtaş
01-05-2007, 17:52
Samiyendeki maçın seyircisiz oynanmasıda değişik b ceza :D
:D tamam yaaaa.haber 7 yazdı.bende haberi yetiştirme cabası ile unuttumm;)
Cafer Demirtaş
01-05-2007, 17:55
cafer ilk mesajını ve konu başlığını düzelttim...
başlığın gerisinide siyasi son dakikalarla geçirme lütfen...
tamam eline sağlık.anladık siyasi espri de yasakk..:p
Sercan Okur
01-05-2007, 17:56
:D tamam yaaaa.haber 7 yazdı.bende haberi yetiştirme cabası ile unuttumm;)
Konu açmak önemli ama doğru haberi vermek daha önemli.
Düzeltme için teşekkürler Servet..
Servet Güldeş
01-05-2007, 17:58
Peşembe günü tahkim ricardinhonun cezasını sıfırlayıp marconun kinide göstermelik 1 maça indirmezlerse ben bişey bilmiorum
Çağlar Çağatay
01-05-2007, 18:00
önemli olan marconun Bjk maçında oynamamasını sağlamaktı Servet dediğin gibi marco oynamaz rico oynar o maçta yazıkki bunu alışkanlık haline getirdiler ve yazıkki bizde bu alışkanlığa alıştık...
Kayhan Merkit
yaa yok böyle birşey.Resmen oyun oynanıyo üstümüze,şampiyon olmayalım diye
İsmail Ayarığ
bravo çok güzel bir şekilde görevleri yerine getiriliyor.Serdar ve runje ye ceza gelmemiş sanırım.Nasıl iştir bu?Adamlar meşaleyi sokuyorlar sahaya ceza yok.Manisada joplanan bizim kardeslerimiz cezayı alan yine biz olmuştuk.Ulusoysuzun LİCK`leri görevde.
Cafer Demirtaş
01-05-2007, 18:01
Konu açmak önemli ama doğru haberi vermek daha önemli.
Düzeltme için teşekkürler Servet..
tamam beni değil cezları tartışın arkadaşlar .dalgınlığıma geldi.bi daha da yazmayacagımm:D
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=238163 yalancısıyımm bak...
tahkim konusuna da katılmıyorumm..bu seferde olursa çünkü 25 milyon tandogana ,caglayana gider.o yuzden turker aslan korkarr..delgado oynar..:)
Sinan Bıçak
01-05-2007, 18:04
babanıda al git ulusoy
Kayhan Merkit
01-05-2007, 18:04
Allahsız,kitapsızlar... ne yaparsanız ypın başaramayacaksınız.Fenerbahçem Şampiyon Olacak
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 18:05
Artık çekilelim... Yeter!!
Yusuf Yavuz
01-05-2007, 18:06
Bence cezalar cok normal...
Belki baska federasyon olsa boyle konusulmayacakti ama konusmalar kavgalar oldu. Ve bence herkes hakettigi cezayi aldi diye dusunuyorum.
Indirim yapacaklarini sanmiyorum Rico ve Mehmet`e. Belki Ali Koc icin yapilir. Baskanimiz icinde 2 ettigi icin olmaz diye dusunuyorum.
Sadece Riconun irkci sozleri dogruysa ispatlanirsa bazi seyler degisebilir; onun harici normal cezalar.
Ve demek ki stadin alti da ceza kapsamina giriyormus.
Şükrü Günal
Zico'nun ceza alması birşeyi değiştirmez.Ha varlığı ha yokluğu.Ancak en büyük kayıp Aurelio.Onun yokluğunda orta saha Deniz ve Selçuk'a mı emanet edilecek?Korkutmayın beni..
Saygın Özkan
Peşembe günü tahkim ricardinhonun cezasını sıfırlayıp marconun kinide göstermelik 1 maça indirmezlerse ben bişey bilmiorum
% 1.000.000 katılıyorum :)
Sibel Şarman
01-05-2007, 18:07
Ya bi takımla bu kadar uğraşılır mı ya kıskançlığında bu kadarı..Ama ne yaparlarsa yapsınlar ŞAMPİYON olucağızz..Kimse kusura bakmasın..Yeter artık bu takım yalnız diiil arkasında 25 milyon FENERBAHÇELİ var..
Çağlar Çağatay
01-05-2007, 18:08
Alıştık amcalara giden kupalara AMCAYA SELAM YOLA DEVAM...
Sercan Okur
01-05-2007, 18:08
Seyircisiz maçın gerekçesi edilen küfürler mi, yoksa Lig Tv ile olan olaylar mı? Gerekçeli karar açıklansın daha net yorumlar yapılabilir.
Selçuk İnce
01-05-2007, 18:09
ulan ne biçim insanlar bunlar tabii insanlarsa biz ali koç'u başkan düşünüyoruz adamlar 2 yıl hak mahrumiyeti veriyor, bari bu adam küfretti aziz yıldırım naptı be insafsız adiler inadınıza bu sene şampiyon olucaz 17niz+ulu(soysuz)+mhk+pfdk = 17. şampiyonluk
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 18:10
Bence cezalar cok normal...
Belki baska federasyon olsa boyle konusulmayacakti ama konusmalar kavgalar oldu. Ve bence herkes hakettigi cezayi aldi diye dusunuyorum.
Indirim yapacaklarini sanmiyorum Rico ve Mehmet`e. Belki Ali Koc icin yapilir. Baskanimiz icinde 2 ettigi icin olmaz diye dusunuyorum.
Sadece Riconun irkci sozleri dogruysa ispatlanirsa bazi seyler degisebilir; onun harici normal cezalar.
Ve demek ki stadin alti da ceza kapsamina giriyormus.
Cezayı hak eden insanlar ceza almazken bize kimsenin ceza vermeye hakkı yok.
selçuk derelinin hakemliğini iptal etsinler eyv. ama bu şekilde biz bunların hiç birini hak etmiyoruz. Yakında taraftar konuştu diye kişisel ceza vericekler. Ayıp denen birşey var:kizgin:
Serkan Özen
01-05-2007, 18:14
Gerçi öpe öpe iptal edecekler bence ama saha kapatmayı saha olaylarından vermişlerse Trabzon maçımız, küfürlütezahüratlardan vermişlerse önümüzdeki sene ilk kupa maçımız seyircisiz oynanacakmış.
Yusuf Yavuz
01-05-2007, 18:14
Cezayı hak eden insanlar ceza almazken bize kimsenin ceza vermeye hakkı yok.
selçuk derelinin hakemliğini iptal etsinler eyv. ama bu şekilde biz bunların hiç birini hak etmiyoruz. Yakında taraftar konuştu diye kişisel ceza vericekler. Ayıp denen birşey var:kizgin:
evet selcuk dereli konusunda haklisin, o adam bu dunyadan gonderilmeli hatta. Ama hakem lisansi yirtmak iki oyuncuya iki mac ceza vermek kadar kolay olsaydi oooo :)
Yusuf Yavuz
01-05-2007, 18:15
Gerçi öpe öpe iptal edecekler bence ama saha kapatmayı saha olaylarından vermişlerse Trabzon maçımız, küfürlütezahüratlardan vermişlerse önümüzdeki sene ilk kupa maçımız seyircisiz oynanacakmış.
buyuk ihtimal kufurdendir...
Çağlar Çağatay
01-05-2007, 18:17
Peki Selçuk Dereli'ye kim ne ceza verecek?olayların çıkış noktası değilmi bu adam?Lig sonuna kadar dinlendirmek cezamı ödülmü bu adama...
Sercan Okur
Gerçi öpe öpe iptal edecekler bence ama saha kapatmayı saha olaylarından vermişlerse Trabzon maçımız, küfürlü tezahüratlardan vermişlerse önümüzdeki sene ilk kupa maçımız seyircisiz oynanacakmış.
Cezayı hangi sebepten verirlerse versinler, ilk resmi maçta uygulanır, kupa yada lig farketmiyor.
Öyle bir kural olduğundan emin misin Serkan?
Servet Güldeş
Saha olaylarından bir ceza verilseydi meşale sallayan bjk oyuncularına verilirdi... Bencede küfürden verilmiştir...
Bu yönetmelik kesin mi Serkan yoksa bi yerden mi duydun...
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 18:18
evet selcuk dereli konusunda haklisin, o adam bu dunyadan gonderilmeli hatta. Ama hakem lisansi yirtmak iki oyuncuya iki mac ceza vermek kadar kolay olsaydi oooo :)
Bu bir hata değil katliyamdır. Olayları ayırlaım!
Serkan Özen
01-05-2007, 18:19
http://www.sporx.com/futbol/superlig/62412/
"Disiplin Kurulu bu cezayı saha olayları nedeniyle kestiyse Beşiktaş derbisinden sonraki Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Cezanın sebebi küfürlü tezahürat ise kupa maçları statüsü gereği Fenerbahçe bu cezayı önümüzdeki yıl ilk kupa maçında çekecek"
Serkan Özen
01-05-2007, 18:20
Cezayı hangi sebepten verirlerse versinler, ilk resmi maçta uygulanır, kupa yada lig farketmiyor.
Öyle bir kural olduğundan emin misin Serkan?
Kupa maçlarının statüsü farklıymış Sercan.
Serkan Özen
01-05-2007, 18:23
Ülkede hukuk mu var sanki, herkes kaba etinden kanun uyduruyor kanun diye uyduğumz şeyi, yoksa ne hadlerine köprüyü keyfine göre trafiğe kapatmak. Kupa statüsü farklıysa bile bugün gece toplanan hukuk(!) kurulu tarafından değiştirilir, Trabzon maçını her türlü seyircisiz oynarız.
Burda kupa statüsünün farklı olmasından çok cezayı hangi sebepten aldığımız belirleyici olacak.
İlker Aykut
01-05-2007, 18:24
zico için verilen cezayı anlamadım ama önemli de değil zaten tribünde de olsa olur ama marco paşa inönü de olmalıydı:kizgin:
Servet Güldeş
01-05-2007, 18:25
böyle bişey mümkün mü sizce?..
biz dururken onlar neden seyirsicisiz oynasın ki..aa
Arıkan olayı yanlış anladın herhalde...
Sercan Okur
01-05-2007, 18:25
Ricardinho cezası bir çok kaynakta yazmıyor. Ntv'de ceza almadı demiş. Zaten ceza alsaydı gerekçeli karar ne olurdu onu da çok merak ediyorum..
İsmail Ayarığ
01-05-2007, 18:26
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7272
Rikardenyoya ceza yok..
Cezayı normal bulanlar,nasıl hangi mantıkla buluyor?Trübünde bile meşale yakmak yasakken,sahada futbolcular nasıl meşaleyi yakar.Aynısını biz yapsaydık kesin olarak en az 3 maç ceza verilirdi.Hem saha kapatılacak bir durum ne inanın ben hala anlamış değilim..
Çark ne güzelde işliyor görüyorsunuz değilmi?Biz bjk macını kazansak bile ts macını seyircisiz oynayacagız.Yani öyle ya da böyle geçit yok..
"Eğer son haftalara 9 puan farkla girmezsek şampıyon olamayız."Ali KOÇ
Haklıymışsın ..
Arıkan Altay
01-05-2007, 18:29
Arıkan olayı yanlış anladın herhalde...
sinirimden hızlı okumuşum yaa şimdi farkettim..
bende bjk ye seyircisiz verilecek falan sandım..
Yusuf Yavuz
01-05-2007, 18:31
Yanlis anlasilmayi onlemek amaciyla ;
Bize verilen cezalar normal.
Onlara verilmeyen cezalar anormal.
Demek istemistim ;)
Sercan Okur
01-05-2007, 18:33
Beşiktaş'a sadece 25 Bin YTL para cezası vermişler.
Onu da biz ödeyelim oldu olacak :)
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 18:37
Fenerbahçe Galatasaray maçını seyircisiz oynayacak.
bu ne alaka birbilginiz varmı?
Servet Güldeş
01-05-2007, 18:38
Fenerbahçe Galatasaray maçını seyircisiz oynayacak.
bu ne alaka birbilginiz varmı?
habercilik rezaleti o kadar...
Sercan Okur
01-05-2007, 18:47
Saha olayları ve kötü tezahürat nedeniyle ise Fenerbahçe Kulübü'ne 1 maç seyircisiz oynama ve 30 bin YTL para cezası çıktı. Beşiktaş Kulübü de 25 bin YTL para cezası aldı.
F.Bahçe, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmayı boş tribünler önünde oynayacak.
Hürriyet.com.tr
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 18:50
cezanın nedenini ne zaman açıklıcaklar çok merak ediyorum ceza veriliyor nedeni yok ortada.
Sercan Okur
01-05-2007, 18:59
cezanın nedenini ne zaman açıklıcaklar çok merak ediyorum ceza veriliyor nedeni yok ortada.
35- Aziz YILDIRIM (Fenerbahçe Kulüp Başkanı) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, hakeme ağır şekilde hakaret etmekten ve eylemini ısrarla sürdürmekten 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 20.000.-YTL (Yirmibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
36- Murat ÖZAYDINLI (Fenerbahçespor yöneticisi) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, hakeme karşı sözle ve eylemle ağır şekilde hakaret etmekten ve daha önce de cezası olduğundan 6 ay hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 10.000.-YTL (Onbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
37- Ali KOÇ (Fenerbahçespor yöneticisi) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, Federasyon mensuplarına, hakemlere görsel ve yazılı basın yoluyla hakaret ederek kişilik haklarına ağır saldırıda bulunmaktan 2 yıl hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 30.000.-YTL (Otuzbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
38- Mahmut USLU (Fenerbahçespor yöneticisi) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, Federasyon ve mensuplarına karşı sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunmaktan 1 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine,
39- Arthur Antues ZİCO (Fenerbahçespor teknik sorumlusu) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında görsel ve yazılı basında sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunması nedeniyle 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,
40- Diego A.Lugano MORENO (Fenerbahçespor futbolcusu) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, ihraç olması nedeniyle oynamamasıa gereken ilk resmi müsabaka dışında ayrıca disiplin cezası verilmesini gerektirir bir eylemi olduğu konusunda yeterli kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına,
41- Mehmet AURELİO (Fenerbahçespor futbolcusu) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasından sonra spor ahlakına ağır şekilde aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,
42- Ricado Luis RODRİGUES (Beşiktaş A.Ş. futbolcusu) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, disiplin cezasını gerektirir bir eylemi olduğu konusunda, özellikle dosyaya mübez video görüntülerinin izlenimi sonrasında yeterli vicdani kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına,
43- Serdar KURTULUŞ (Beşiktaş A.Ş. futbolcusu) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasının bitiminde taraftarlarca sahaya atılan bengal ateşlerini alarak orta sahaya kadar getirmesi nedeniyle sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan ihtar cezası verilmesine,
44- Vedran RUNJE (Beşiktaş A.Ş. futbolcusu) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasının bitiminde taraftarlarca sahaya atılan bengal ateşlerini alarak orta sahaya kadar getirmesi nedeniyle sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan ihtar cezası verilmesine,
45- Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında: 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30.000.-YTL (Otuzbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
Ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,
46- Beşiktaş A.Ş. Kulübü hakkında: 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 19:00
seyircisiz oynama cezası :???:
Servet Güldeş
01-05-2007, 19:03
46- Beşiktaş A.Ş. Kulübü hakkında: 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
Bütün provakasyonun bedeli 2.500...
Sercan Okur
01-05-2007, 19:09
44- Vedran RUNJE (Beşiktaş A.Ş. futbolcusu) 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasının bitiminde taraftarlarca sahaya atılan bengal ateşlerini alarak orta sahaya kadar getirmesi nedeniyle sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan ihtar cezası verilmesine,
Runje'ye ihtar vermişler, zaten 1 hafta önce sabıkalıydı Sakarya maçındaki olaylarda bu neyin ihtarı anlamak mümkün değil..
Fırat Kocadağ
01-05-2007, 19:09
Ricado Luis RODRİGUES ve bu adama ceza yok oda güzel
ilk başta bir yerde bir maç okumuştum cezayı öyle yazdım kusura bakmayın :(
Göktuğ Güllüce
01-05-2007, 19:28
Ricardinhoya ceza verilmezken aurelio'ya 2 maç verilmesi ne kadar düşündürücü değil mi? Hemde bjk ve ts maçları öncesi... Ortaya konan senaryoda her oyuncu rolünü çok iyi yapıyor... PFDK harikasın ulusoy sizi ödüllendircek çok güzel...
Furkan Demir
01-05-2007, 19:37
Antu'dan bir arkadaşımız ne kadar güzel özetlemiş her şeyi...
http://video.google.com/videoplay?docid=3772889957137129774&hl=en
Bilal Aktan
01-05-2007, 20:04
gittiğim spor salonunda ntv de çalışan birisiyle tanıştım ve o bugün öğlen daha cezalar belli değilken cezalar nolur diye sorduğunda bende gazetelerin bir şey karaladığını söyledim kendisi ise verilecek cezaların aurelioya 2 maç fenere saha kapama bjk li oyunculara da ihtar diye cevap verdi.. nerden biliyorsun diye sorduğum da işin içindeyiz dedi ayrıca bu arkadaş koyu bir beşiktaşlı ve söylediği bu topla normalde bjk şampiyon olamaz ama hedeflenen şey şu bursa kümeye düşürülecek beşiktaş şampiyon yapılacak.. ayrıca bu hafta inönü civarında bazı bölgelerde bjk taraftarı pusu kurarark fenerli avına çıkacak,ve açık tribünün bütün biletlerini demirören satın alıp taraftarlara bedava dağıtacağını belirtti.. tezgah belli allah yardımcımız olsun
Necati Mete
01-05-2007, 20:27
Bu takım şampiyon olacak.Helal olsun antuya,nasıl ki zamanında harrington u aldık,bunların harringtondan farkı yok zaten,bu seneki harringtonu da alacağız!HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK FENER!!!
Pınar Pamuk
01-05-2007, 20:59
bu klip süper olmuş antunun eline sağlık. inşallah inönüde maçı kazanıp , eziktaşlılara en büyük cevabımızı vereceğiz. futbol nasıl oynanır öğrensinler
Arıkan Altay
01-05-2007, 21:55
klip harika olmuş...
birde inönüde alacağımız galibiyetle herşey harika olucak..
Mustafa Akdoğan
01-05-2007, 21:56
yönetim eğer federasyona kafa tutamıcaksa,sadece konuşmakla ve taraftara şikayetle yetinecekse bu yönetim sezon sonu bırakmalıdır koltuklarını..çünkü antipatiklik konusunda tavan yaptık,hepimiz çileden çıkıyoruz üzerimizdeki oyunlar yüzünden!yönetimimizle ulusoy arasındaki husumet bize cok zarar veriyor..ayan beyan ortada bu artık.adamlar dalga gecer gbi cezalar veriyorlar futbolculara..ama bejeke ye yürü baba sen devam et der gibilerinden sırtları okşanarak şampiyonluk yarışında arkadan destekleniyor...eğer yönetim o koltukta oturuyorsa benden farklı bişiler yapmak için orda oturuyor demektir..ama bende bugün federasyona küfrediyosam benim yöneticimden benden farklı bişi yapmıyorsa kusura bakmasınlar ama benim için rahat olmaz...gereği neyse yapılmalı bu demek değildir ki herşey illegal yoldan yapılmalı,butaraftarın gücünü arkasına alanların elbet yapacakları vardır..
Onur Aloğlu
01-05-2007, 22:16
Bitsin bu çile..
Çağlar Çağatay
01-05-2007, 23:33
http://www.fenerbahce.org/giris/giris.jpg
Pınar Pamuk
01-05-2007, 23:40
offff offff bu fotoğrafı görünce o gün aklıma geldi , inşallah bu senede o güzel günü görebiliriz
Baran Kutlu
02-05-2007, 00:02
inönüde aurelio'suz ne yapıcaz bakalım.ayrıca seyircisiz oynama cezası ağır olmuş gibi.onun yerine tarafsız bir sahada oynatsalar daha iyiydi.bunların niyeti uzun zamandır belli.FB'yi şampiyon yapmamak,ama inönüde eziktaşşşş'ı yenince ne tür engellemelere başvurcaklar bakalım..!! :kizgin:
Fırat Aydın
02-05-2007, 00:17
Bu işin artık suyu çıkmış durumda. fenerbahçe'ye her fırsatta bulunduğunda ceza verilmeye başlandı. üstelik aklı başında miktarlarda da değil bu cezalar. Sayın Ali Koç'a 2 sene Sayın Aziz Yıldırım'a 1 sene hak mahrumiyeti Peki ne yaptı bu adamlar. sadece hakkımızın yendiği canımızın acıdığı bir maç sonrası bizlerin düşüncelerini dile getirdiler. Aurelio'ya 2 maç ceza gelirken onu tahrik eden milli takım seçimi yüzünden ona küfürler edip ırkçılık yapan Ricardinho'ya hiç bir uyarı yok. Bu kurullarla bu kararlarla bu lig yürümez. Ulusoy(suz) Federasyonu derhal çekip gitmelidir, yada Fenerbahçemiz bu haksızlıklara karşı radikaller kararlar almalı.
Unutulmasın ki bizim için Süper Lig sadece ve sadece Fenerbahçe'nin oynadığı ligdir. Fenerbahçe kaçıncı ligde oynarsa orası Süper Lig'dir.
Meral Kaya
02-05-2007, 00:29
inatlarına bu takım şampiyon olacak ne kadar engellemeye çalışsalarda ( gazetenin birinde başkanımızın küfür ettigini yazmışardı dememiştir ama yazdıkları gibi burda açık açık yazamıyorum ama aynen o şekilde şampiyon olucaz)
bu kadar olmaz ya ricardenyoya ceza yok runje ye ceza yok marcoya 2 maç ceza.. marco paşa inönüye kaptan çıksa ne süper olurdu
Levent Mamur
02-05-2007, 00:38
Herkesin bir sabri vardir ve bence bizim camiamizin sabrida tasmak uzere. herkese en guzel cevabi sampiyon olarak vermeliyiz bence
Alp Alper
02-05-2007, 01:48
ben umidi kestimm..onumuzun kesiildigi cok acik..umarim 2. olmamızda engellenmez..yawas yawas alıstırın kendınızı gecen senekı gıbı sok olmayın derım ben arkadaslar..belkı cok olumsuz dusunuyorum ama gercekler ortada...:(
Tuğba Tülü
02-05-2007, 02:34
Cezalar çok ağır bence:kizgin: seyircisiz maçımız trabzon maçına denk geliyor,bir derbi ve de bizim için en önemli maçlardan biri:( bu şekilde yapılanlardan sonra umudumuz iyice azalıyor:agla:
Onur Aloğlu
02-05-2007, 02:43
Artık ahlaksızlığın son noktasıdır bu.
Serkan Özen
02-05-2007, 02:58
Soytarılık...
Bir üstte Fenerbahçe Klüp Başkanı yazıyor, altta başka bir şey. Bu dengesizlikten mi bahsetsek yanlış yazılmasından mı?
Resmen kasıt var bu işte.
TFF'de geçen klübümüzün ismi bu şekilde değil
http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=28&kulupID=148
Bizim açıklamalarımıza ceza veriyorlar bunlara kim verecek.
Baran Kutlu
02-05-2007, 03:08
ya diyececek söz bulamıyorum gerçekten.rezalet,çirkeflik,basitliktir bu..:kizgin:
Fırat Kocadağ
02-05-2007, 03:26
Bu durumda bu cezayı biz yemedik o zaman :rolleyes:
Fenerbahçespor biz değiliz :kizgin:
Arıkan Altay
02-05-2007, 03:26
kendilerini basitleştiriyorlar..
Kayhan Merkit
02-05-2007, 06:36
Allahlarından bulsunlar
Berk Akgünlü
02-05-2007, 19:36
.. Trabzon maçında tribünde olamayacakmıyız şimdi.. :agla: :agla:
Hakan Ateşler
02-05-2007, 20:17
olamayacağız galiba çok fena oldu bu cezalar. bir maçlık kapama cezasını neden aldık ki?yanlız bunlara rağmen gidip şamp.olursak düşünemiyorum en anlamlı şamp.luk olur bence.şu bjkyi yeneriz , golleri atabilsek her sey var ama gol atamıyoruz bu adamlara...
Onur Aloğlu
02-05-2007, 21:24
Runje için jet hızıyla toplanıp ceza indirimine giden Tahkim Kurulu' nu merakla takip ediyorum.
Kayhan Merkit
02-05-2007, 21:37
Runje için jet hızıyla toplanıp ceza indirimine giden Tahkim Kurulu' nu merakla takip ediyorum.
yarın toplanıp hallederler.alışıldık şeyler bunlar
Servet Güldeş
02-05-2007, 21:44
Marcoya ceza vermeleride ayrı bi saçmalık...
Eğer rakip oyuncuyu patakladı diye ceza veriyorlarsa çok az... Yok olaylar otoparkta gerçekleşiyor deniyorsa durum adli bi vakadır futbol federasyonu ne karışıyor...
İşte ceza veremeyeceğimize böyle bi saçmalık yapalım diyip devam ediyorlar...
Serkan Şahin
02-05-2007, 22:03
Aslında kadıköyü müsabaka yapılan yerlerden çıkartmalılar ve Fenerbahçe maçlarının tamamını deplasmanda oynamalı.Aurelio nun futbolculuk hayatı bitirilmeli.Zico nun elinden teknik direktörlük lisansı alınmalı.Hakemler Fenerbahçe lehine penaltı verdiğinde hakemlikleri askıya alınmalı.Başkan Aziz Yıldırım ve Ali Koç un yönetici ünvanları ellerinden alınmalı.Belki bunların hepsini yaparsın çok şerefli federasyon ama bizi Fenerbahçe aşkından vazgeçiremezsin...!!!!
Kenan Ergün
03-05-2007, 00:06
bizi kışkırttılar kuyuya taş attılar ve yönetici & taraftar & futbolcu buna düştü. istediklerini aldılar bi bağlamda cok başarılılar..
Efkan Kazak
03-05-2007, 03:32
hedeflerine adım adım ilerliyolar,çark müthiş işliyor walla,eziktaşı yenerek bu çarka öyle bi çomak sokalımki 100.yılımıza damgayı bari böyle vuralım...
Seda Şahin
03-05-2007, 18:18
önce zemin hazırla kışkırt,sonra verebileceğin en ağır cezayı ver...Taktik süper takdir etmek lazım....
Ama ne olursa olsun özellikle ALİ KOÇu sonuna kadar destekliyorum...
Tuğba Tülü
03-05-2007, 22:57
önce zemin hazırla kışkırt,sonra verebileceğin en ağır cezayı ver...Taktik süper takdir etmek lazım....
Ama ne olursa olsun özellikle ALİ KOÇu sonuna kadar destekliyorum...
Sonuna kadar katılıyorum ellerinden gelen herşeyi yaptılar başarılı da oldular:kizgin: :kizgin: özellikle yöneticimiz Ali koç u bende sonuna kadar destekliyor ve verilen cezanın çok ağır olduğunu düşünüyorum:( :(
Servet Güldeş
03-05-2007, 22:58
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin yaptığı itirazı görüştü ve karar bağladı. Aurelio'nun cezasını onadı, Zico'nun 1 maçlık cezasını kaldırdı. Tahkim Kurulu ayrıca Fenerbahçe'ye verilen seyircisiz oynama cezasını da tarafsız sahay çevirdi.
Bilal Aktan
03-05-2007, 23:02
değişen bir şey yok ziconun saha kenarında olmasıyla tribünde olması zaten aynı.. aurelio nun olmaması kayıp... ayrıca ctesi sonuç ne olursa olsun birlik olunmalı yönetime başvurulup tarafsız sahada oynanacak maçta kombinelerin geçmesi sağlanmalı... madem her yerde taraftarın cefakar ve vefakarlığından bahsediyorlar işte onlara fırsat!!!! taraftar mıyız müşteri mi yönetimin gözünde ortaya çıkar...
Serkan Özen
03-05-2007, 23:23
değişen bir şey yok ziconun saha kenarında olmasıyla tribünde olması zaten aynı.. aurelio nun olmaması kayıp... ayrıca ctesi sonuç ne olursa olsun birlik olunmalı yönetime başvurulup tarafsız sahada oynanacak maçta kombinelerin geçmesi sağlanmalı... madem her yerde taraftarın cefakar ve vefakarlığından bahsediyorlar işte onlara fırsat!!!! taraftar mıyız müşteri mi yönetimin gözünde ortaya çıkar...
Gençlerbirliği maçında sayılmamıştı kombineler. Her şeyi para olarak görmekten vazgeçsin artık şu yönetim. İnsanlara parasını ödedikleri maça girme hakkı vermemek ne demektir ?
Sercan Okur
04-05-2007, 00:29
İzmir yolu göründü o zaman.
Serhat Kılıç
04-05-2007, 00:38
aurelio en onemli 2 macımızda yok.Keske o mubarek yumrukları maç içinde atsaydı rico ırkçısına da birşeye yarasaydı:)
Göktuğ Güllüce
04-05-2007, 01:41
Acaba ziconun cezasının kaldırılması Fenerbahçe düşünüldüğünden midir yoksa cezalı bir ziconun bjk maçında tribünlerde,çarşının arasında oturacağı ve olması muhtemel saldırı ve sataşmalar sonucu bjkye ceza verilmek zorunda kalınacağı düşünüldüğü için midir?
Murat Karaman
15-05-2007, 16:57
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 15.05.2007 tarih ve 73 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
1- Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Denizlispor müsabakasında meydana gelen saha olayı nedeniyle 200.000.-YTL (İkiyüzbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
2- Selçuk ŞAHİN (Fenerbahçe futbolcusu) 05.05.2007 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında seyircilere karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,
3- Beşiktaş A.Ş. Kulübü hakkında: 05.05.2007 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında yasal koşullar oluşmadığından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza tayinine yer olmadığına,
Müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 5.000.-YTL; Ayrıca merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 6.000.-YTL (Altıbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
..
Selçuk İnce
15-05-2007, 16:59
yuh yaaa ne bun 200 bin ytl tum PFDK'nın maasini bizmi vericez el insaf yaaaa
Servet Güldeş
15-05-2007, 17:02
çok önemli değil ama selçuğun cezası perşembe günü 1 maç indirilmezse runje nin 2 maçlık cezasının 1 maça indirlmesinde şaibe iyiden iyiye büyüyecek...
Serkan Şahin
15-05-2007, 17:20
yuh yaaa ne bun 200 bin ytl tum PFDK'nın maasini bizmi vericez el insaf yaaaa
birazda helal para yesinler:D
Mustafa Çelik
15-05-2007, 19:57
yav arkadaslar adamlar parlı kaz buldu yolmaya calısıyor elimiz kolumuz baglı duruyoruz burada gecen sene en celtilmen takım secildik taraftarı tek kufretmeyen takımdık en fazla cezayıda biz aldık ben bunda bi gariplik seziyorum bizimde amcamız dayımız yokki cezaları indirtelim bu adamlar helal haram bilmiyor fenere giren girsin ben alırım maasımı sallarım basımı diyor yeter artık ya
Mustafa Çelik
15-05-2007, 20:36
senmisin şampiyom olan
arkadaslar verilen cezalar harbiden ancak boyle acıklanır ne diyim ki cangeleye olmayan hareketten 2 mac ceza bize sampiyon olduktan sonra verilen 200 bin bjk ye verilen 6 bin ytl gibi komik rakamları gorunce ancak bu denebilir...
gelelim disiplin kuruluna adamlar orasını burasını gosterene 1 mac selcuga 2 mac ceza veriyor cok komik bu adamlar ya daha cıkarlar yuzumuze siz sampiyon oldunuz biz yaptık derler ona yanarım ben
Cafer Demirtaş
15-05-2007, 21:54
sen misin kabloları kesen?? :(
Ege Uysaler
15-05-2007, 23:22
hazımsızlık kotu bişey ya
Hakan Arıduru
16-05-2007, 01:27
bunlar bol keseden alıştılar iyice..:rolleyes:
Murat Karaman
17-05-2007, 19:04
çok önemli değil ama selçuğun cezası perşembe günü 1 maç indirilmezse runje nin 2 maçlık cezasının 1 maça indirlmesinde şaibe iyiden iyiye büyüyecek...
Runje'nin cezası jet karar ile indirildi ama Selçuk'a bugün ki kararlardan bir indirim çıkmadı.
:cool:
Selçuk İnce
17-05-2007, 19:14
işte o zaman şike var derim ben bu pfdk da
Mustafa Çelik
17-05-2007, 19:14
sen misin kabloları kesen?? :(
hayır ben degilim ama keske ben olsaydım:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.