Orijinalini görmek için tıklayınız : Serdar Kulbilge Yeni Sezonda da Kalemizi Korumalı
Ümüt Işık
03-05-2007, 23:25
http://content.answers.com/main/content/wp/en/e/e7/Serdarkulbilge.jpg
Göstermiş olduğu performans ve maç içindeki dikkati ile birlikte çoğu maçı hatasız bitirmesi Fenerbahçe'nin kalesinin emin ellerde olduğunun kanıtır. Mevcut kalecilerle yeni sezona başlanabilir düşüncesindeyim. Kalede transfere hayır!Türk Kaleciler Kaleye!
Hakan Ateşler
04-05-2007, 00:03
elimizde iyi kaleciler var, volkan da hatalarından ders çıkartırsa onun da önü açık ama serdar hareketleri davranışlarıyla bu takıma yakışan kişi diye düşünüyorum...şımarıklığını ters bir demecini görmedim hiç.. en kolay kupa maçında bile ciddiyetini kaybetmedi.helal olsun.
Erhan Dikmenli
04-05-2007, 01:02
bencede serdar cok ıyı ınsallah ılerleyen zamanlarda volkan gıbı olmaz cunku volkanda rustuden sonra bayaga uyıydı ama sonrası bıraz kotuydu.inşallah hepsı cok ıyı olur bencede kalede yabancıya HAYIR!!!
Tuğfan Aslan
04-05-2007, 23:17
bence serdar büyük takım kalecisi olamaz.kapasitesi sınırlı,iyi niyeti ile oynuyor birkaç maç iyi oynaması benim için birşey ifade etmiyor..kurtardığı toplar üstüne gelen toplar..Fenerbahçemize maç kazandıracak yada kaba tabirle 90'dan top çıkaracak kaleci lazım..rüştü neredesin...volkan da kendini toparlayıp layık olduğu yere gelmedi..
Yasin Çıkrıkçı
05-05-2007, 00:43
serdar maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan biri.ancak rüştü reçber gibi hem tecrlübe hemde çok iyi bir kalecimiz varken kaleyi rüştü korulamı diye düşüniyorum.rüştü reçberin bu performansı sürdüğü sürece herzaman rüştü recber kaleye geçmeli.bende yabacı kaleci transferine karşıyım herzaman türk kaleciden yanayım.
Mert Yamalı
05-05-2007, 11:46
rüştü kaldığı yerden devam edebilecekse ilk tercihimiz rüştüdür tabiki ancak bence serdar da başarılı bir kaleci, soğuk kanlılığı ve ortalama ustu yeteneğii ile fb kalesi yükünü kaldırabileceğini düşünüyorum. yabancı kaleci alınmamalıdır bencede, gelen yabancı kalecilerin yerini türk kaleciler dolddurabilir ancak kaliteli bir yabancı forvet ya da defans tüm ligin akışını bile değiştirebilir. ha dida yı alacaksanız eyvallah:)
Hakan Ateşler
05-05-2007, 12:27
dida başlığı açmayalım ama :=) dida gerçekten berbat ve ötesi bir kaleci, ne maçlar yakıyor, ne goller yiyor kurtardığı maç hatırlamıyorum. kaç yaşına geldi 10 yıl önceki dida neyse hala o...serdar daha iyi kaleci
Cem Esmer
05-05-2007, 19:01
Serdarı falan bilmem kaleci transferi yapacak halimiz yok heralde 2si kirada olmak üzere 5 kalecimiz! var.
Erdem Özdamar
05-05-2007, 19:06
volkan kendine olan aşırı güveninden kalede tek olduğunu sandı ama serdar hiç oynamamış olmasına rağmen kaleye geçer geçmez performansıyla volkana yalnız olmadığını gösterdi.rüştüde iyileşiyor.kalede önümüzdeki yıl inanılmaz bir rekabet yaşanacak.bu rakabet bizi karlı çıkarır.
ayrıca yabancı kaleciye hayır!yıllardır milli takım kalesini koruyan fenerbahçeli kaleciler bu geleneği sürdürmeli.yabancı kaleci gelmesin!
Mahir Yalgın
06-05-2007, 18:55
eğer rüştü ileştikten sora eski forumna kavuşursa kısa sürede rüştünün yerine kimse geçemezz 2.tercih tabikide serdar olmalı;)....
Şenol Bakıcı
06-05-2007, 19:12
Serdar a cok güveniyrouz insallah kalır
Aycan Yağanoğlu
06-05-2007, 23:45
yan toplarda biraz korkaklığı var gibi.Bu korkaklığı atması lazım...
Seneyede kaleyi bırakmıcak gibi. Serdarı milli takımda görmekten çok büyük gurur duyarım Fenerbahçe bir kez daha milli takıma kaleci göndermiş olur...
Fatih Deniz
07-05-2007, 01:05
volkan gidecek diye bir söylenti var ama serdar ve rüştü bize yeter bence olmadı kiralık olan kalecilerimz devreye girer
Ömer Meydancı
07-05-2007, 02:30
bızım serdarımızın neyı kotu adam antremanlarda bıle gol yemıyo hem yabancı sayısı fazla olur bence serdarın avrupada bı tecrubesı olmadıgından rustuyle bırlıkte en ıyı sekılde yuruteceklerıne ınanıyorum...
Eren Aytaç
07-05-2007, 19:46
Öncelikli tercihim rüştü daha sonra tabiki Serdar.
Mustafa Çelik
14-05-2007, 03:11
Ben Derİmkİ Arkadaslar Bence Serdarin Bİraz Daha Pİsmesİ Lazim Bİ KaÇ MaÇ Turkİyede Durdu Dİye Guzel Dİyemeyİz İkİ Gun Sonra O Kaleye Kaka Sut Cekecek O Zaman Ne Yapacaz Tamam Yabanci Kalecİye Hayir Ama Durumu Degerlendİrmek Lazim Ben Derİmkİ Rustu Durabİlİr Ama Volkana Destek Olmak Lazim Bence Serdardana Daha İyİ Kalecİ Mesela Serdar Yan Toplarda Cok Zayif Sonra Defansla Kordİnasyon Sifir Bence Serdari Bİ Anadolu Takimina Verİp 1 Sene Pİsİrmek Lazim Sonra Korkmadan Teslİm Edelİm Kaleyİ Bİ 15 Sene İdare Eder Bu Kalecİler Bİzİ Zaten
Baran Kutlu
14-05-2007, 03:17
aldığın paralar kuruşuna kadar helal olsun sarı kanaryam benim..!
http://img404.imageshack.us/img404/2681/20070513sampiyorn11uo0.jpg
Orhun Can
14-05-2007, 03:19
Mustafa sen galibiyet sarhoşusun galiba kardeş. Serdar pişeceği kadar pişti zaten Bursaspor'da ve çıktığı her maç aslanlar gibi oynadı ve Bursayı tekrar süperlige taşıdı. gönül ister ki serdar 15 değil 20 yıl oynasın ama zaten 28 yaşında olan biri hakkında biraz uzun bir süreç bu!
Dinçer Hancı
14-05-2007, 17:21
Mustafa sen galibiyet sarhoşusun galiba kardeş. Serdar pişeceği kadar pişti zaten Bursaspor'da ve çıktığı her maç aslanlar gibi oynadı ve Bursayı tekrar süperlige taşıdı. gönül ister ki serdar 15 değil 20 yıl oynasın ama zaten 28 yaşında olan biri hakkında biraz uzun bir süreç bu!
serdar bu sene volkanin çuvalladi zor dönemde kalede büyük işlere imza tmiştir
hakkı yenilemez
ama rüştünün olduğu yerde serdara laf düsmez diye düsünüyorum
ama volkani kesinlikle kesmelidir
ellerine saglik
bursadan beri takip ediyordumda
hakki olan formayi aldi devre arasinda
Mustafa Çelik
14-05-2007, 18:01
arkadaslar ben sadece serdar icin 15 sene demedim altyapıdan volkan babacan var dunyanın birsuru takımının listesinde hatta fm05 de bile super o var daha ama hala diyorum serdar fenerbahceye yetmez ozellikle avrupada
Fatih Baştan
14-05-2007, 18:13
Helal olsun serdara.Trabzon maci sonrasi aglayarak röportaj verdi "abi bu benim ilk sapiyonlugum" diyodu :agla:
Serkan Özen
14-05-2007, 21:16
Ben Derİmkİ Arkadaslar Bence Serdarin Bİraz Daha Pİsmesİ Lazim Bİ KaÇ MaÇ Turkİyede Durdu Dİye Guzel Dİyemeyİz İkİ Gun Sonra O Kaleye Kaka Sut Cekecek O Zaman Ne Yapacaz Tamam Yabanci Kalecİye Hayir Ama Durumu Degerlendİrmek Lazim Ben Derİmkİ Rustu Durabİlİr Ama Volkana Destek Olmak Lazim Bence Serdardana Daha İyİ Kalecİ Mesela Serdar Yan Toplarda Cok Zayif Sonra Defansla Kordİnasyon Sifir Bence Serdari Bİ Anadolu Takimina Verİp 1 Sene Pİsİrmek Lazim Sonra Korkmadan Teslİm Edelİm Kaleyİ Bİ 15 Sene İdare Eder Bu Kalecİler Bİzİ Zaten
Serdar Bursaspor'dan kaç sene banko ilk 11'de başladı. Pişirmek terimini yaşı 23'ten falan genç oyuncular için kullanabiliriz. Önce yaşına bak istersen Serdar'ın. 27 yaşında adam.
Tufan Avşar
14-05-2007, 23:59
kalmalı bence serdar. gerçek bir fenerli gibi davranıyor. helal olsun
Fırat Aydın
15-05-2007, 00:12
Geçen sezonun sonunda ve bu sezonun başında Volkan Demirel için de aynı şeyleri düşünüyorduk. Ama o bizi hayal kırıklığına uğrattı. O yüzden ben Serdar konusunda 1 sene daha bekleme taraftarıyım. Rüştü varken ondan faydalanmalıyız.
Mert Yamalı
15-05-2007, 00:18
volkan, rüştü barcelona dayken fena değildi, aynı serdar gibi ona da o donem güvenmiştik. bu konuda fırat'a katılıyorum, serdar da umarım volkan gibi olmaz. ve ruştu -eğer eski formuna kavuşabilirse- kalenin tek sahibidir.
Mustafa Çelik
15-05-2007, 15:09
tamam arkadaslar pisti diyosunuz degilmi ben size ornek vereyim gecen sene volkana oyle deniyordu hatta rustunun yerinbe gecsin deniyordu milandan toplam 7 gol yedi ve gecen seneki volkan serdardan kat kat daha iyi oynuyordu pismismi siz karar verin.Futbol bilgime guverim ki bu gecmiste pek cogunuzdan fazla ilgilendigim icindir,diyorumki serdar turkiyede iyi aranızdan cıkıp alex gitsin avrupada basarı lazım diyorsa serdarıda dusunmek lazım avrupada yetmez bize ins. beni sasırtır ama yeterli bi kaleci degil(avrupada) ben burada haklı oldugumu dusunuyorum arkadaslar ben derimki volkanın tekrar formuna kavusması lazım yoksa rustuden sonra avrupa icin cekisecek kalecimiz kalmayacak ve serdarıda cok arayacaz.....
Tuğfan Aslan
20-05-2007, 02:54
serdar tüm iyi niyeti ile elinden geleni yapmaya çalışıyor ama kesinlikle büyük takım kalecisi değil eğer gelecekte serdar kalede ise avrupada başarıyı unutun derim..bir kaleci ki auta giden topu korner yapabiliyor,top kontrolü zayıf,en ufak zorlukta bir pozisyonda top üstüne gelmedikçe içeri alma potansiyelinde...topu oyuna sokmak için dakikalarca bekliyor bir anadolu takımı kalecisi edasında..ve bu kadar beklemeye rağmen topu taca yollayabiliyor...kıssadan hisse serdar büyük takım kalecisi değil,maç kurtaracak kaleci hiç değil (top üzerine gelmediği sürece)...Fenerbahçemizde de 3. kaleci olarak devam etmelidir... ;)
Orhun Can
03-06-2007, 16:00
22- Serdar Kulbilge
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/07072005kaleciserdar001.jpgŞube: Futbol
Mevki: Kaleci
Doğum tarihi: 07.07.1980
Doğum yeri: Hayrabolu
Boy: 1.86
Kilo: 84
Ayakkabı no: 43
[Kaynak: www.Fenerbahçe.org]
Üzülürek belirtmek istiyorum ki Serdarı hala 18'inde sananlar var.
Burak Berkol
03-06-2007, 16:09
22- Serdar Kulbilge
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/07072005kaleciserdar001.jpgŞube: Futbol
Mevki: Kaleci
Doğum tarihi: 07.07.1980
Doğum yeri: Hayrabolu
Boy: 1.86
Kilo: 84
Ayakkabı no: 43
[Kaynak: www.Fenerbahçe.org] (http://www.Fenerbahçe.org])
Üzülürek belirtmek istiyorum ki Serdarı hala 18'inde sananlar var.
Bu yaşta olması daha iyi kanımca :)
Yasin Çıkrıkçı
03-06-2007, 16:21
Serda yetenekli ve bu sezon Volkandan sonra kalemizde göstermiş olduğu performans bana göre iyi ancak ben serdarın fenerbahçe kalesini koruycak potansiye sahip olduğunu düşünmüyorum.ben serdarı bursaspordan da tanıyorum bana göre şu anda bizim kalemizi koruyacak potansiyele sahip değil.göstermiş olduğu performans kimseyi aldatmasın aman aman da böle %100'lük pozisyonlar çıkartmadı zaten.destek verilmeli arka çıkılmalı ama henüz bizim kalemizi koruyacak kapasiteye sahip değil.Rüşütü gibi bir değer varken herzaman Rüştü tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Orhun Can
03-06-2007, 16:26
Bu yaşta olması daha iyi kanımca :)
Yok ben zaten serdarın yaşından ve sergilediği performansından gayet memnunum. Sadece bazı arkadaşlar onu çok daha genç sanıp ona göre yorum yapıyorlar, o yüzden yazdım.
Geçen sezon rüzgarı da arkasına alarak haklı olarak kaleyi devraldı ancak yeni sezon için daha iyi bir kaleci bulabilirsek neden olmasın? Tek endişem volkana yapıldığı gibi tam kaleyi devralmışken rüştü de rüştü mantığı ile kesik yemesidir.
Burak Berkol
03-06-2007, 16:57
Yok ben zaten serdarın yaşından ve sergilediği performansından gayet memnunum. Sadece bazı arkadaşlar onu çok daha genç sanıp ona göre yorum yapıyorlar, o yüzden yazdım.
Geçen sezon rüzgarı da arkasına alarak haklı olarak kaleyi devraldı ancak yeni sezon için daha iyi bir kaleci bulabilirsek neden olmasın? Tek endişem volkana yapıldığı gibi tam kaleyi devralmışken rüştü de rüştü mantığı ile kesik yemesidir.
Volkan'a tam olarak öyle yapılmadı yalnız.Volkan haketti ve kaleyi aldı Rüştü'den sonra da Serdar hakederek kaleyi aldı.Kaleye Rüştü de geçebilir tabi dünkü haliyle değil:) Biz oyuncularımızın değerini gittiklerinden anlıyoruz.Rebrov,Nobre,Hooijdonk vs.Bunlara tartışılan Alex,Rüştü,Ümit gibi oyuncuların da eklendiğini görücez "bence"
Orhun Can
03-06-2007, 17:08
Volkan'a tam olarak öyle yapılmadı yalnız.Volkan haketti ve kaleyi aldı Rüştü'den sonra da Serdar hakederek kaleyi aldı.Kaleye Rüştü de geçebilir tabi dünkü haliyle değil:) Biz oyuncularımızın değerini gittiklerinden anlıyoruz.Rebrov,Nobre,Hooijdonk vs.Bunlara tartışılan Alex,Rüştü,Ümit gibi oyuncuların da eklendiğini görücez "bence"
Yanlış anlamışsın. Demek istediğim Volkan-Recep ikilisi bu takımı şampiyon yaptı ama sezon sonu rüştü döndü ve recep yollandı ardından volkanda kesildi.
Burak Berkol
03-06-2007, 17:26
Yanlış anlamışsın. Demek istediğim Volkan-Recep ikilisi bu takımı şampiyon yaptı ama sezon sonu rüştü döndü ve recep yollandı ardından volkanda kesildi.
Anladım ama Rüştü'nün de bir ismi var.2002'de herkes dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri diyordu.Daum nasıl Anelka'yı kesemediyse,Zico nasıl Kezman'ı kesemiyorsa Rüştü'yü de ilk geldiğinde kimse kesemezdi.Bu yüzden Volkan yedek kaldı ama sonradan hakettiği için rüştü'yü kesti.Yani gelecek sezonda hakeden oynar eğer rüştü iyiyse rüştü serdar iyiyse serdar oynar.Daha iyisi neden olmasın demiştin bir de tabi ki olsun ama Türkiye'de daha iyisi olduğunu düşünmüyorsun herhalde.Bir de yabancı kontenjanı var.Ben gelecek sezonda kaleden yana bir endişe duymuyorum ondan önce endişe duyulacak çok mevki çok futbolcu var..
Gürhan Kollu
03-06-2007, 17:40
bence serdar büyük takım kalecisi olamaz.kapasitesi sınırlı,iyi niyeti ile oynuyor birkaç maç iyi oynaması benim için birşey ifade etmiyor..kurtardığı toplar üstüne gelen toplar..Fenerbahçemize maç kazandıracak yada kaba tabirle 90'dan top çıkaracak kaleci lazım..rüştü neredesin...volkan da kendini toparlayıp layık olduğu yere gelmedi..
Tuğfan kardeşim senin dediğinin tersini düşünüyorum neden çünkü serdar çok iyi bir kaleci yeteneğinin de olduğuna inanıyorum üzerine geliyor hep toplar demişsin ama unutma burada serdar iyi yer tutmasını unutma. Serdar cok iyi yer tutuyor o yüzden toplar üzerine gidiyor. Bende sadece yan toplardan korkuyorum serdar için
Ümüt Işık
04-06-2007, 01:13
Volkanla beraber 1 ve 2 numaralı file bekçilerimiz olarak görev yapacaklar. Türk statüsündeki Martinez'in de bu 2liye katılmasını bekliyorum
Orhun Can
04-06-2007, 03:06
Volkanla beraber 1 ve 2 numaralı file bekçilerimiz olarak görev yapacaklar. Türk statüsündeki Martinez'in de bu 2liye katılmasını bekliyorum
Semihe attığı o tekmeden sonra martinez'i kadromda görmek istemem.
Ege Uysaler
05-06-2007, 15:22
ben formda volkanı tercih ederim serdar iyi hos da hiç yan topa cıktıgını goreniniz var mı???
Burak Berkol
05-06-2007, 21:11
Martinez mi :kizgin: Adam Semih'in kaburgalarını kırıyordu be daha neler :kizgin: Hadi kasıtlı olmasa neyse de adam keyfine göre tekme atıyor :kizgin: Fenerbahçe formasını martinez gibiler giyemez:kizgin:
Saygın Özkan
09-06-2007, 01:17
Serdar emin adımlarla basamakları çıkıyor. Yan toplara çalışması lazım, eğer onu da geliştirirse, ki inanıyorum kaleyi kaptırmaz.
Bu arada memleketi Tekirdağda krallar gibi karşılanmış, çok güzel bi duygu olsa gerek :)
Hakan Arıduru
09-06-2007, 12:56
lig için yeterli görünsede bence kendini daha fazla geliştirmesi lazım kaleyi tamamiyle devralması için zaman var..
Orhun Can
09-06-2007, 13:21
ben formda volkanı tercih ederim serdar iyi hos da hiç yan topa cıktıgını goreniniz var mı???
bende formda bir volkanı tercih ederim ama volkan form tutmak yerine jöleli bir kas yığınına dönüştü.
Orhun Can
09-06-2007, 13:25
Haydaaa!... Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Ne alaka tekme tokat kasıt vesayre. Adam sanki Selçuk Şahin gibi tribünlere el hareketi çekti veya Pascal gibi tombala çekti. Maç içerisinde herzaman olabilecek şeyler bunlar. Edu ve Lugano hermaç yapıo buna benzer hareket.
Selçuk gs tribünlerine yaptı hareketini bizim tribünlerimize değil. Bu hareketini desteklemesemde gelip bana yapmış gibi kin duymam. Keza nouma bizim tribünlerimize yaptığı için övünen bjklılar var. Asıl bu olayın martinez olayı ile alakası yoktur.
En büyük benzeri her ortamda fenerbahçeliyim deyip ardından kaptan ibrahim üzülmezin kafasını kıran ali tandoğan'ın bjk'ya transfer edilmesidir.Bence birebir örnektir. Ama arada bir nüans vardır hatta bariz kocaman bir fark vardır biz FENERBAHÇE'yiz onlar ise bjk.
Giray Kartal
09-06-2007, 14:00
Herşey Rüştü'nün kalıp kalmamasına bağlı. Büyük ihtimalle kalacak ve Zico Rüştü'yü tercih edecektir kanımca. Zor bir seçim ama Rüştü avantajlı bence ayrıca sezona kale için transfer yapılmasını düşünen arkadaşlara katılmıyorum.
Orhun Can
09-06-2007, 20:04
Senin refleks olarak belirttiğin hareket adam öldürür. Kaldı ki bence refleks falan değil bariz bilerek ve isteyerek, aynı ali tandoğanın kafayı çakması gibi olmuştur.
Bu durumu sen sindirebilirsin saygı duyarım ama ben sindiremem.
Hüseyin Kaya
10-06-2007, 15:44
komik misin nesin anlayamadım. Semih öldü mü şimdi? Adam 2 dk geçmeden oyuna devam etti. Anlaşılyorki sen hayatına hiç top oynamamışsın. Yeşil sahalarda bunlar çok doğal hareketler. Bende Yol-Spor da oynarken iki kere sağ bacağım kırıldı ve ikinci kırılıştan önce Boluspor'a imza atıyordum. İkincisinden sonra futbol hayatımız bitti. Yinede senin gibi düşünmedim. Ama biri bana küfretse veya hareket çekse o zaman karşılığını ağır şekilde ödetirdim.
Ne yani Martinez'in yaptığı hareket çok etik bi hareket miydi??
Ben anlayamadım tam olarak:???:
Çağatay Tatar
10-06-2007, 15:44
serdara bence guvenilmeli inanılmaz bir performans gosterdı trabzon macında yedıgı golden baska hatası yok bence basarılı olur yeter kı bız bıraz sabır gosterelım martınezden de on kat daha ıyı bı kalecı bence....
Orhun Can
10-06-2007, 20:55
komik misin nesin anlayamadım. Semih öldü mü şimdi? Adam 2 dk geçmeden oyuna devam etti. Anlaşılyorki sen hayatına hiç top oynamamışsın. Yeşil sahalarda bunlar çok doğal hareketler. Bende Yol-Spor da oynarken iki kere sağ bacağım kırıldı ve ikinci kırılıştan önce Boluspor'a imza atıyordum. İkincisinden sonra futbol hayatımız bitti. Yinede senin gibi düşünmedim. Ama biri bana küfretse veya hareket çekse o zaman karşılığını ağır şekilde ödetirdim.
(konuyla alakası olmasada)Evet profesyönel olarak top koşturmadım.Ama bu hareketin öldürmediği, öldürmeyeceği anlamına mı geliyor? 1 ay önce benzer müdahele sonucu halısahada arkadaşımı hastaneye kaldırdık ve dakikalar ile hayatta kaldığını söledi doktor. sen asıl benim yazdıklarımı oku, kasti bir haraket diyorum sadece basit bir sert müdahele olmadığı kanısındayım.
Hakan Ateşler
10-06-2007, 22:58
Orhuncum canım kardeşim kasıtlı olduğunu nerden biliyorsun? Semih maç içinde herzaman rakip kalecileri herzaman zorlayan, rahatsız eden, bazende sinirlendiren bazı hareketler yapar ve bunları yapmak için oyuna girer genelde. 76 Semih mi diyorlardı ne diyorlardı arkadaşları hatırlarsan. Genelde başarılı olur ve rakip defansı ve kaleciyi rahatsız eder sonunda golü ya atar yuada takımına ve maça hareket getirir, tempoyu yükseltir golü bulmamızı sağlar. Tempo yükselince biliyoruzki Fenerbahçe'yi Türkiye'de engelleyecek takım yok. Belki Martinez'e de bu tip zorlamalar yaptı o da Semih'i sakatlayacağını düşünmeden bir refleks gösterdi. Sana tüm samimiyetimle söylüyorum yeşil sahalada hiçbir futbolcu bir meslektaşını kasıtlı olarak sakatlayacak bir harekette bulunmaz. Roy Keane gibi hayvan kişilikler hariç. O adam zaten özel yaşantısında da hayvanın birisi hatta hayvan da demeyelim ben bir hayvanseverim ve bir golden retriever sahibiyim ondan asla bu tip bir hareket görmedim, o yüzden kişiliksiz diyelim bu tiplere. Roy Keane kendi kitabında yaptığı pislikleri teker teker anlatıyor.
O yüzden sana ısrarla söylüyorum ki Martinez böyle bir oyuncu değil. Sakatlamak için bir hareket yapmadığına inanıyorum.
abi martinez gerçek hayatta iyi biri olabiliğr ama o hareket harbi kasıtlıydı. ben tvden izledim o maçı yavaş çekimde de 1 2 kere gösterdi lig tv (gsye olsa veya lugano yapsa 67 kere gösterirler tabii de) harbiden adam ayağıyla geçirio karnına yani kasti o direk kırmzı kart ve semmih hatrlıorum baya yattı yerde maç sonu röportajda da orası inanılmazdı mosmordu açtı gösterdi adam.
Ümüt Işık
11-06-2007, 13:07
Martinezin yaptığı çok sert bir hareketti Semihin böbreklerinin üst kısmı kıpkırmızı olmuştu Harekette biraz kasıt görünsede bende Martinez hakkında olumsuz düşünmüyorum bu tip hareketler herzaman oluyor bizdede yapan birçok isim var Lugano ve Edu Drej buna benzer ve bundan ağır rakibin arkasından sakatlamaya yönelik birçok faul yapıyorlar Martinezinki biraz karete veya tekvando gibi bişey olduğu için göze hoş gelmiyor.
Martinez eğer alınacaksa süper bir transfer olur. Kısa zamanda 1.kaleci olur
Tuğfan Aslan
11-08-2007, 03:53
bana göre bugünkü maçtan çıkan sonuçlardan birisi de şu ki:ziconun serdarın Fenerbahçemizin kalesini koruyacak kaleci olmadığını anladığında umarım çok şey kaybetmiş olmayız..volkan sakat değilken volkan oy-na-ma-lı...
İlker Aktaş
11-08-2007, 04:04
bana göre bugünkü maçtan çıkan sonuçlardan birisi de şu ki:ziconun serdarın Fenerbahçemizin kalesini koruyacak kaleci olmadığını anladığında umarım çok şey kaybetmiş olmayız..volkan sakat değilken volkan oy-na-ma-lı...
Bugünün en sinirle yazılmış ve hakedilmemiş yorumu bu sanırım..
Serdar bu kaleyi KESİNLİKLE korumalı.. Volkan'ın jöleli saçlarıyla toplara atlamamasındansa Serdar'ın 2-0'dan sonra bile konsantrasyonunu kaybetmeyen ve olası rezaleti önleyen oyununu KESİNLİKLE yeğlerim..
Hakan Ateşler
11-08-2007, 13:04
hemen kovalım serdarı çok kötüydü dün . fenerde oynuosa hiç hata yapmaya hakkı yok.zico yu, deivid i ve kezmanı da hemen yollamak lazım hiç bişi yapmıolar ööle duruolar golcüysen golünü atıcaksın. önder can ve edu da gönderilmeli defansta çok kötüydüler, golleri onların yüzünden yedik. deniz barış da görevini yapamadı hemen kulübeye çekilmeli. anderlecht maçına kadar hemen bir . direktör ve 2 süper ve ötesi yıldız transferi yapılıp çıkılmalı yoksa avrupa hüsran olacak bu sene, senelerdir kupalara ambargo koyuyoruz bu sene başarısız olamayız o yüzden.
Tuğba Tülü
11-08-2007, 14:29
Dünkü maç 2003-2004 sezonun başlangıcı olan İstanbulspor maçının tekrarıydı o maçta Enke faciaydı,zaten fenerdeki ömrü 1 maçlık oldu bu yüzden..dün serdarda çok kötüydü ama gönderilmesinden yana değilim tüm suçu ona atmak haksızlık olur...
Göktuğ Güllüce
11-08-2007, 15:23
Eğer defans adamın kafayı vuran rakibin arkasına geçip bacağını öne uzatarak defans yapmaya çalışıyorsa bu maçın en masumane ismi serdardır
Tuğfan Aslan
11-08-2007, 16:42
unutulmamalıdır ki büyük kaleciler maç kurtaran kalecilerdir..iyi güzel adam kaçırdı defans ama bakıyorsun 2 top geliyo kaleye 2side gol..buna karşın bi hasagiç var tümerin karşı karşıyası ki maçın dönüm noktası gayet başarılı..bana göre serdarla bu iş olmaz..inşallah yanılırım...
İlker Aktaş
11-08-2007, 16:52
unutulmamalıdır ki büyük kaleciler maç kurtaran kalecilerdir..iyi güzel adam kaçırdı defans ama bakıyorsun 2 top geliyo kaleye 2side gol..buna karşın bi hasagiç var tümerin karşı karşıyası ki maçın dönüm noktası gayet başarılı..bana göre serdarla bu iş olmaz..inşallah yanılırım...
Gollerde yapabileceği bir şey yoktu kesinlikle..
Ayrıca maç 2-0 iken 3-0 olmasını önlediği çok da güzel bir kurtarışı var..!
Serdar'a güveniyorum ben zaten güvenmek de zorundayız!
Bence önündeki defansa güvenirse o da daha da iyi bir performans sergileyecektir..
Orhun Can
12-08-2007, 20:40
Serdarın yerden gelen kafa topunu çıkardığını unutmayın !
Ve Tuğfan;
"bana göre serdarla bu iş olmaz..inşallah yanılırım..." konusunda İnşallah yanılırsın. :)
Hakan Ateşler
27-08-2007, 18:12
"Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 29 Ağustos Çarşamba günü Anderlecht ile yapacağı maç öncesi sarı-lacivertlilere kaleci Serdar Kulbilge'den kötü haber geldi.
Fenerbahçe'nin Sivasspor ile yaptığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Serdar'ın bugün çekilen son detaylı MR'ında sağ diz ön çapraz bağlarında kısmi bir yırtık bulunduğu açıklandı. Milli kalecinin Anderlecht maçında forma giymesinin zor olduğu, ameliyat olması durumunda da uzun süre takımdan ayrı kalacağı öğrenildi."
Yiğit Arın
27-08-2007, 18:21
"Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 29 Ağustos Çarşamba günü Anderlecht ile yapacağı maç öncesi sarı-lacivertlilere kaleci Serdar Kulbilge'den kötü haber geldi.
Fenerbahçe'nin Sivasspor ile yaptığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Serdar'ın bugün çekilen son detaylı MR'ında sağ diz ön çapraz bağlarında kısmi bir yırtık bulunduğu açıklandı. Milli kalecinin Anderlecht maçında forma giymesinin zor olduğu, ameliyat olması durumunda da uzun süre takımdan ayrı kalacağı öğrenildi."
Eğer Serdar Anderlecht maçında oynayamazsa, kalemizde artık üstüne gelen topu dahi ancak direğe çelebilen, yere yatma uçma yeteneklerini tamamen kaybetmiş bir kaleci olursa gerçekten işimiz zor...
Mürüvvet Türken
27-08-2007, 18:29
inşallah serdar bir an önce iyileşir çünkü volkan yetersiz kalabilir topu tutamama gibi bi becerisi var adamın:kizgin:
Hakan Ateşler
27-08-2007, 18:29
volkan'a destek olunmalı ama şu uçma işini öğrenmesi lazım. çok yetenekli adam ama her topa uçuyor. Uzaktan atılan toplara ise bakıyor. 3 sene önce gs maçında omzu çıkmıştı, bu sakatlığın uzaktan gelen toplara uçamamasında etkili olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilinmez, mantıksız değil ama. Hepimizi utandır be volkan...
Burak.Coşkun
27-08-2007, 20:32
cenk serdarıda yetersiz görüyorsun ya :) sen iflah olmazsın :)
Kerem Çalkılıç
28-08-2007, 09:43
Kötü oldu bu ya. Serdar oldukça güven veriyordu, özellikle son maçlarda. Volkan ise bir süredir oynamadığı için maç eksiği var. Formayı kapmak için iyi bir fırsat aslında Volkan için. Bunun farkına varıp kendini iyi hazırlarsa kendisi için de iyi olur, Fenerbahçe için de.
Kutay Cuneray
29-08-2007, 20:05
Ya çok kötü oldu ya serdar'ın sakatlığı hemde böyle onemli bir maç öncesi daha da kötü oldu
Özlem Göktürk
01-03-2008, 14:22
Bayağı arkalara düşmüş bu başlıkta.
Bu akşam kalede çok büyük ihtimal Serdar görev alacak.Bu kadar uzun bir süreden sonra umarım o çok iyi bir şekilde yarım bıraktığı performansa kaldığı yerden devam eder.Haydi bakalım eksiklerin çok fazla olduğu bir maçta sana da çok iş düşecektir.
Hasan Tunçel
01-03-2008, 22:02
bugün muhteşemdi.bence takımı farktan kurtardı.takımımızın en sağlam yeri kale.Kim oynarsa iyi oynuyor.
Kenan Ergün
01-03-2008, 22:03
1 puanı alan tek oyuncu. helal sana.
Özlem Göktürk
01-03-2008, 23:55
Bu akşamki maçın takım adına en iyi oyuncusuydu.Aldığımız 1 puanda onun sayesindedir.
Bir daha kendini bu kadar çok özletmezsin inşallah
İhsan Oğuztüzün
02-03-2008, 00:31
volkan la beraber guzel performans gosterıyolar bence 2 sıde superler...takımımız kalecı konusunda sıkıntı cekmıyor hıc masallah :D
Yusuf Yavuz
02-03-2008, 00:34
serdar da yedek , kemal de yedek.
serdar sakat, kemal saglam.
oyunlar ortada.
ben nasıl aynı kefeye koyayım ki....
Samet Koşar
02-03-2008, 01:28
Kalede sıkıntı yok neyse ki ama...
Gol atamadan da olmuyor işte...
Ertuğrul Bayındır
02-03-2008, 02:14
Bu maçta takımın en iyisiydi.. kalemizde sıkıntı olmadıgını bi kez daha gördük darısı forvet hattına. İyi bi dönüş yaptı serdar bugünün en olumlu gelişmesi bu.
Yusuf İnan
02-03-2008, 02:32
maçın en iyisiydi, kaleci sıkıntımız olmadığını bir kez daha gösterdi çok şükür..
Ozan Ercan
02-03-2008, 12:04
Bir takimin kalecisi gunundeyse o takim sahadan 1 puanla ayrilir, forveti de gunundeyse 3 puanla ayrilir. Dun Serdar takimda 10 uzerinden 5i gecebilecek performans gosteren tek oyuncuydu ve takima 1 puani getirdi. Ilk yarida Colin disinda takimin geri kalani icin soylenebilecek fazla birsey yok zaten cunku ortada mucadele yoktu.
Emincan Kahveci
02-03-2008, 21:01
trakyalı olması bn de çok büük bi artı zaten gerçi volkan da kırma sayılır ya nese:D
Murat Şahin
16-03-2008, 23:56
Forever SERDAR KULBİLGE
Serkan Şahin
17-03-2008, 00:17
Forever SERDAR KULBİLGE
Bütün başlıklarda bunu yazmışsın...Yazmak için yazmayalım.
Murat Şahin
17-03-2008, 00:19
yazmak için deil bi arkadaşım geriye kalan adamlarımız ne olucak dedi ondan yazdım
Tuncer Yıldızoğlu
17-03-2008, 00:20
serdar çalışmasının hakkını alıyo bence, ama volkanın çok büyük bir kalecilik yeteneği var. bir de serdar da süper bir kaleci şansı var, sonuç olarak kalemiz emin ellerde :D
Murat Şahin
17-03-2008, 00:21
2 Kalecimizde tam formunda süperler Allah nazardan saklasın inşallah
İbrahim Saraç
17-03-2008, 00:25
kalecilerden yana fenerbahcem herzaman iiyidi 3. kaleci volkanda ii kaleci gecen sene istanbulsporun kalesini koruyordu onuda unutmayalım arkadaslar
Murat Şahin
17-03-2008, 00:39
Hatırlatman için teşekkürler ibrahim :)
Ertuğrul Bayındır
17-03-2008, 00:39
kalecilerden yana bi sorun yok bundan daha güzel ne olabilir ki.. hepsi biribirinden iyi ve kaliteli.
Cem Demirtaş
17-03-2008, 07:27
ama bence volkan cezası bitince tekrar kaleyi devralmalı...
Cem Demirtaş
29-03-2008, 07:06
FENERBAHÇE (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/)’de bugün oynanacak Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/beşiktaş/) derbisi öncesinde şok gelişme yaşandı. Teknik direktör Arthur Zico, kaleci Serdar Kulbilge’yi 18 kişilik kadroya bile almadı. Volkan Demirel’in cezası nedeniyle son dört maçta forma giyen ve başarılı bir performans gösteren Serdar Kulbilge kontenjena takıldı. Maç kadrosuna alt yapıdan gelen bir oyuncu almak zorunda olan Zico, tercihini genç kaleci Volkan Babacan’dan yana kullandı.
Murat Kara
29-03-2008, 11:42
bence kaleyi serdar devralmalı.adam daha hatı gol yemediği gibi herhangi bir hatada yapmadı yediği goller ise kimsenin çıkaramayacağı goller zaten.konya maçında ceyhunun şutlarını nasıl çıkardığını izledik yediği goldede muhteşem uzandı ama talihsizdi.kasımpaşa maçındada reflekslerini konuşturup hatırlarsanın durum 1-0 iken çaprazdan mermi gibi gelen şutu çelmişti...uzun lafın kısası:) kale serdarın hakkı ama volkanda korusa olur...
Erdal Futtu
29-03-2008, 13:28
alınan karar çok riskli bence!!!!
Servet Güldeş
29-03-2008, 14:20
Serdarın yedeklere bile girememsinin sebebi altyapıdan gelen oyuncu oynaması gerektiği için volkan babacanın kadroya alınması gerektirdi...
Bence volkanın geçmeside o kadar büyük sıkıntı olmayacak...
Başar Kantar
29-03-2008, 15:35
gayet normal bir karar bu hakkı ben olsam bende kaleden yana kullanırdım...
Abdullah Çalışkan
29-03-2008, 17:03
bence serdar kesinlikle yedek kaleci olmalıydı.. çünkü wolkan ztn sakatlıktan yeni çıktı.. ya ters bi pozisyon olurda sakatlıı nüksederse.. deiştircei yedekler belli ztn nie başka bi alternatifi kadroya almak yerine volkan babacanı aldı anlamış diilim.. ama zico bu bizden ii bilcei kesin..:)
Muzaffer Eken
29-03-2008, 17:16
Bence kesinlikle direk kaleci olmalıydı.Adam Volkan yokken hatasız oynadı.Hem yere sağlam basan bi kaleci hem efendi,her şeyiyle bence kaleye Volkan'dan en azından şuan için daha layık gördüğüm birisi.
Hakan Ateşler
29-03-2008, 19:42
alt yapıdan birinin kadroya girmesi gerekiyor ama bu serdar mı olmalı bilinmez. çok riskli bir karar, volkan sakatlandı ya da kırmızı kart gördü ne olacak? volkan babacan'ın bu maçı kaldırması beklenemez... umarım ihtiyacımız bile olmaz
Tuncer Yıldızoğlu
06-04-2008, 02:19
iyiydi ama önceki maçlarına göre biraz buruk oynadı sanki
Yusuf Yavuz
06-04-2008, 18:15
Bugun de iyiydi Serdar.
Fakat golde bariz hatası vardı.
Sercan Ülker
19-05-2008, 18:22
Fenebahçe'de Serdar Kulbilge şoku yaşanıyor!.. Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!..
Yönetimle günlerdir süren pazarlıktan sonuç alamayan başarılı kaleci, sarı lacivertli yönetimle anlaşamadı.
MARATON.COM.TR'ye özel açıklamalarda bulunan Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını söyleyerek, "Yönetimin önerdiği rakamla benim istediğim arasında uçurum var. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Başka takımlardan teklifler alıyorum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek çıktılar. Fenerbahçe'de geçirdiğim günler benim için çok güzeldi" dedi.
Daha önce adı Rus kulüpleriyle anılan kaleci Serdar'ın gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken, henüz kararını vermediği gelen haberler arasında.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Can Rona
19-05-2008, 18:30
Yönetimin transferde zerre anlamadığının kanıtı.Neden bırakıldığını biliyorum çünkü gündemde yabancı kaleci transferi var ve yönetim bütün planlarını yabancı sayısındaki değişikliğe göre yapmış durumda.Fakat değişmezse resmen elimizde patlayacak bu plan.
Kenan Ergün
19-05-2008, 18:38
Yahu uzun zamandır bize gelen en iyi 2. adamdı niye anlaşma yapılmadı yeni kaleci alıncak ise volkandan daha iyi bir kaleci mi var
Sercan Ülker
19-05-2008, 18:38
volkan varken yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak çok saçma.serdar'da tutulup bir tanede 3.kaleci alacaklarına ya da volkan babacan'ı oraya hazırlayacaklarına elindekini kaçırıyorlar.ne yapmaya çalışıyor bunlar?
Mehmet Turutoğlu
19-05-2008, 18:57
Umarım o sitenin haberi yalandır.Serdar çok yürekten oynayan bir oyuncumuz.İnşallah daha uzun yıllar bize hizmet eder.
Mustafa Akdoğan
19-05-2008, 19:19
ayrılacağı yazılıyor heryerde yönetim az para verdiği için..yazık!!bukadar kaliteli bir insan ve kaleci her yerde bulunur sanıyor yönetim heralde..
Samet Koşar
19-05-2008, 19:51
ayrılacağı yazılıyor heryerde yönetim az para verdiği için..yazık!!bukadar kaliteli bir insan ve kaleci her yerde bulunur sanıyor yönetim heralde..
Yok artık daha neler... Serdar da bu takımda tutulmayacaksa..İnanmayalım derim şahsen bu tarz haberlere..
Can Rona
19-05-2008, 19:57
Yok artık daha neler... Serdar da bu takımda tutulmayacaksa..İnanmayalım derim şahsen bu tarz haberlere..
Haber doğru ama,istediği parayı vermiyoruz.
Can Vodina
19-05-2008, 19:57
her ne kadar volkan bazen kritik hatalara imza atıyor olsa da kaleye peter cech'i almayacağımız sürece yabancı transfer hakkımızı kaleci mevkiinde kullanmak doğru değil. volkanın bu kısmi yetersizliğinin faturasını serdar'ın ödemesi ise hiç doğru değil.
serdar ne zaman kendisinden görev beklendiyse bunu hakkını vererek icra etti. yeri geldi adı unutuldu ama o asla küsmedi. karakteri ile bu formaya artı değer katan oyunculardan biriydi.kulübede durması güven veren yedeklerdendi.
eğer bu haberler doğruysa yanlış bir yoldayız demektir.
Samet Koşar
19-05-2008, 20:00
Haber doğru ama,istediği parayı vermiyoruz.
Yazık, çok yazık...
Can Rona
19-05-2008, 20:10
her ne kadar volkan bazen kritik hatalara imza atıyor olsa da kaleye peter cech'i almayacağımız sürece yabancı transfer hakkımızı kaleci mevkiinde kullanmak doğru değil. volkanın bu kısmi yetersizliğinin faturasını serdar'ın ödemesi ise hiç doğru değil.
serdar ne zaman kendisinden görev beklendiyse bunu hakkını vererek icra etti. yeri geldi adı unutuldu ama o asla küsmedi. karakteri ile bu formaya artı değer katan oyunculardan biriydi.kulübede durması güven veren yedeklerdendi.
eğer bu haberler doğruysa yanlış bir yoldayız demektir.
Yönetimin beklediği hükümetin Avrupa Birliği uyum yasalarını devreye sokması,buna göre Avrupa dışı oyuncular yabancı sayılacak,bizde de Alex dışında hepsinin Avrupa pasaportu var.Bunu düşünüyor yönetim ama bu yasa çıkmassa bu sene çok kötü olacak.
Orhun Can
19-05-2008, 20:16
Kusura bakmayın ama sadece maraton.com.tr adlı internet sitesinin saçma sapan haberleri üzerinden yola çıkıp yönetime laf etmek bana komik geliyor.
Can Rona
19-05-2008, 20:21
Kusura bakmayın ama sadece maraton.com.tr adlı internet sitesinin saçma sapan haberleri üzerinden yola çıkıp yönetime laf etmek bana komik geliyor.
Yönetimin eleştirilecek çok yanı var bir tanesi de bu,millet devre arasından oyuncularıyla anlaşırken bir tane bile sözleşmesi biten oyuncuyla anlaşmadı yönetim,Zico'nun sözleşmesi 10 gün sonra bitiyor ama ne olacağı belli değil.
Sinan Kürekçi
19-05-2008, 21:28
hem zico hemde serdar kalmalı.
serdar ın değişeceğini zannetmiorum
serdar giderse çok yazık olur.zicoyuda ararız gibime gelio
Utku Cenikli
20-05-2008, 12:43
serdar benım ıcın fenerbhace defterı kapandı demıs.... yonetımın verdıgıyle onun istedigi arasında ucurum varmıs:S:S:S
Ceyhun İskender
21-05-2008, 10:46
vazgeçilmez değil defter kapandı diyorsa gülegüle ona....
kalırsa iyi yedek takım için daha fazlası değil....
Abdullah Çalışkan
21-05-2008, 11:50
Menajeri yaktı!
YUSUF KOBALGeçen sezon elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Serdar Kulbilge, yıllık 1 milyon euroda ısrar edince ortada kaldı. Serdar'ı Galatasaraylı menajerinin yaktığı ortaya çıktı
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/05/21/fft17_mf46411.Jpeg
Fenerbahçe’nin pazarlık bile yapmadan kendisine kulüp bulmasını istediği kaleci Serdar Kulbilge’nin menajer kurbanı olduğu bildirildi. Türk takımlarıyla anlaşması için Erdinç Şehit’i, yurt dışı için ise Ahmet Bulut’a yetki veren Serdar, sarı-lacivertlilerden yıllık 1 milyon euro istedi. Menajer Bulut’un, “Seni yurt dışında iyi bir takıma götürürüm. Bu parayı iste” demesi ile Fenerbahçe’ye rest çeken Serdar bir anda ortada kaldı.
Sarı-lacivertli yönetimin, daha önce Fatih Akyel İspanya’dan getirildiğinde bu futbolcuyu havalimanından Galatasaray’a kaçırmak isteyen menajerin, Serdar’ın işlerini yürüttüğünü anlayınca görüşmelere nokta koyduğu kaydedildi. Kulüp arayan tecrübeli kalecinin, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe’den istediği rakamın çok altına İspanya’da bir takıma imza atması bekleniyor.
eğer böyle bişey söz konusuysa serdarın bu takımda yeri yok zaten hadi yoln açık olsun..
Can Demir
21-05-2008, 12:40
Diğer sitelerin haberlerine inanmak istemiyorum ve Serdar giderse çok yazık olacağını düşünüyorum...Senelerdir kaleci sıkıntısı çekmiyoruz (enke hariç Engin-Rüştü-Volkan)Serdar da Volkan kadar değerli ve yetenekli bir Kalecimiz...
Sorun ettiği şey para ise gönderilmesi en doğrusu fakat umarım parayı sorun edip de takımdan ayrılmayı göze alabilecek kadar paragöz değildir...
Abdullah Çalışkan
21-05-2008, 13:07
Diğer sitelerin haberlerine inanmak istemiyorum ve Serdar giderse çok yazık olacağını düşünüyorum...Senelerdir kaleci sıkıntısı çekmiyoruz (enke hariç Engin-Rüştü-Volkan)Serdar da Volkan kadar değerli ve yetenekli bir Kalecimiz...
Sorun ettiği şey para ise gönderilmesi en doğrusu fakat umarım parayı sorun edip de takımdan ayrılmayı göze alabilecek kadar paragöz değildir...
enke hariç demişsinde o adam şuanda almanya milli takımı yedek kalecisi.. önündeki kalecide lehmann yani bi iki sene sonra lehmann bırakınca as kaleci olucak.. ona şans verilseydi belki daha iyi olabilirdi...
Turhan Yalçın
21-05-2008, 13:22
enke hariç demişsinde o adam şuanda almanya milli takımı yedek kalecisi.. önündeki kalecide lehmann yani bi iki sene sonra lehmann bırakınca as kaleci olucak.. ona şans verilseydi belki daha iyi olabilirdi...
+1907...Adam çıktığı ilk maçta 3 gol yiyince birden gönderdiler.İşte eskiden Türk takımlarının transfer politikaları böyleydi çoğu klübünde hala böyle,neyseki şusıralar yönetimimiz daha mantıklı transferler yapıyor.
Yavuz Eğilli
21-05-2008, 14:12
Neden bütün kuyu kazan menajerler bizim oyuncularımıza çörekleniyor?
Oğuz Ceran
21-05-2008, 14:30
Böyle bir ortamda parada anlaşamıyorsa yeri yok zaten takımda! Bu büyüklüğü bırakıp parayı tercih ettiğine inanamıyorum!
Serhat Bahar
21-05-2008, 15:18
para için bu kulupten ayrılanların durumu ortada.eger bu haber dogruysa yolu acık olsun daha fazla konusmaya bile gerek yok bence...
Can Demir
21-05-2008, 15:53
Anlatmak istediğimi bir defa daha okursan anlicağını düşünüyorum.Ben enke kötü kaleci demedim sorun yaşamadığımız kalecileri yazdım ve enke ile sorun yaşadık,en azından bana öyle geldi.İlk maçından sonra gönderilen bir oyuncuyla sorun yaşamadık dersek komik olur di mi?
Neyse konu enke konusu değil,umarım söylenenler yalandır Serdar kale de kalır.
Mert Yamalı
21-05-2008, 20:31
volkan sezon başı 15 civarı maç kaçıran bir kaleci sakatlık sorunu yüzünden.. ikinci kalecimizde mutlaka güvenilir biri olmalı bu yuzden. serdar bu konuda içimizde pek kuşku bırakmayan bir kaleci. ayrılmasını kesinlikle istemiyorum, aksi taktirde hem bize hem kendine yazık olur..
Özlem Göktürk
21-05-2008, 21:12
Para yüzünden Serdar'ın gideceği yönündeki bu söylemler gerçekten sinir bozucu ama parayı bu takıma tercih ederse de kendi bileceği iştir.
Ne yalan söyleyeyim kalede niyeyse Serdar'a hep daha çok güvenmişimdir gitmesi bizim adımıza ciddi bir kayıp olur ama hiç kimsenin de yeridoldurulamaz değildir.
Şu saatten sonraki tek temennim bu haberlerin yalan haber olmasından ibarettir.
Mehmet Özkarslı
21-05-2008, 21:57
maalesef haber yalan değilmiş serdar açıklama yapmış ayrıldığı yönünde ve parada anlaşamamışız.
Yavuz Eğilli
21-05-2008, 22:03
Mert Günok altyapıdan gümbür gümbür gelen bir kaleci arkadaşlar :) Volkan Babacan'dan da daha iyi olacağını düşünüyorum kaleci sıkıntısı olmaz takımımızın ;)
Mert Yamalı
21-05-2008, 22:10
adaşım buffondan bile iyidir:D
Zeynel Turna
21-05-2008, 22:58
Serdar'ın gitmesi çok büyük bir kayıp oldu bizim için.. Şahsen kendisine güvenim Volkan'dan çoktur.. 18e bile alınmadığında sesini çıkarmayıp çalışmaya devam edebilecek kadar da karakterli bir oyuncudur.. Ne Mert ne de Volkan hazırlar A takım için..
Alabileceğimiz hazır başka Türk kaleci var mı bilmiyorum aklıma gelmiyor şuan.. Türk futbolunun kaleci eksiğini yıllardır tek başına kapatan Fenerbahçe umarım kalesini bir yabancıya teslim etmez.. Bu isteyeceğim en son şey..
Şimdi yeni bir kalecinin bonservis bedeli artı kendisine verilen para falan filan muhtemelen Serdar'ın isteğini geçecektir.. Yazık olacak hiç gerek yoktu böyle maceralara..
Emrah İlkbahar
21-05-2008, 23:10
hic kimse fenerbahcemizden önemli diildir yolu acık olsun...
Erdal Futtu
21-05-2008, 23:38
1 milyon € + maç başına mı istemiş şimdi???
para para para...Allah aşkına birinizde renkler için oynayın ya!!!birinizde önemli olan çubukluyu giymek,hakettigimi verin demek bu kadar mı zor ya:kizgin:..hadi yabancıları anladıkta bari siz renkler için oynayın bi sezon ya!!!!bu kadar profesyonel olmayın lütfen!
Mete Kahvecioğlu
22-05-2008, 03:19
giden gitti artık bence iki volkan a güvenmemiz lazım...
Burçay Tiftikçi
22-05-2008, 10:56
Sanırım menejerinin gazına gelmiş.Tuncayın menejeriymiş işte.Şimdide menejeri ile yollarını ayırmış.Serdar a bu parayı verecek bir tek kulüp bile yok.Hem Fenerbahçeyi kaybetmiş oldu hemde istdiği prayı alamamış.Elinde ne kaldı serdar.Menejerlerinin gazını almaya devam edin siz.
Erdal Futtu
22-05-2008, 11:26
giden gitti artık bence iki volkan a güvenmemiz lazım...
Türkiye için sorun olmayabilir ama Şampiyonlar Ligi için problem olabilir.
Yavuz Eğilli
22-05-2008, 11:36
Petkoviç Türk olsun alırız :D
Sefa Avcı
22-05-2008, 11:42
giden gider kalan sağlarla yola devam
Erdal Futtu
22-05-2008, 15:42
Serdar gitti haberinden sonra merak ediyorum gazeteciler(!) hangi kalecileri transfer edecek. şu an gündemde dida war :)
eski kalecemiz Recep ilede görüşülüyormuş:)
İsmail Ayarığ
22-05-2008, 16:37
Brezilyadan bi kaleci ilede görüşülüyormuş (!) :)
ilk hedef Dida imiş,35 yaşında yabancı kaleciden yana kullanırsak iyi olmaz bence
Fatih Çelen
22-05-2008, 17:17
Hiçbiri gelmez Serdar kalır....
Davut Özer
22-05-2008, 17:58
cok yazık oldu ya milli takıma kadar yükselmişti gecen yıl ki sampiyomlugumuzda cok emegi var
Tuğrul Erdem
22-05-2008, 20:55
Bana kalırsa gittiğine üzülünecek bir futbolcu değil. Özellikle yan toplarda yetersiz olduğu bence çok açıktı. Ne olursa olsun, bugüne kadarki emekleri için teşekkürü haketti.Yolun açık olsun Serdar...
Emincan Kahveci
22-05-2008, 20:56
Umarım Yurtdışında devam eder kariyerine
Utku Cenikli
23-05-2008, 12:33
umarım kendısı ıcın hayırlı olanı yapar ama ben sunu soruyorum acaba bu adam volkan dan kaleyı alamasa yılda 3-5 mac oynasa boyle davranabılrımıydı... parasal anlamda yonetımle arasında ucurum olabılırmıydı
Erdal Futtu
23-05-2008, 12:35
umarım kendısı ıcın hayırlı olanı yapar ama ben sunu soruyorum acaba bu adam volkan dan kaleyı alamasa yılda 3-5 mac oynasa boyle davranabılrımıydı... parasal anlamda yonetımle arasında ucurum olabılırmıydı
Menejerlerinin elinde oyuncak olanlar böyle davranır ancak!Menejeri Erdinç'miş heralde...
Utku Cenikli
23-05-2008, 12:40
evt menajerı zaten artık serdar ıcın daha hayırlı bı karar verıcez dıyo acaba nerde oynıcak merak edıyorum bızden daha ıyısı bu sene barca- manchester-liverpool-chelsea hadı bende real madrıd ı koyiim heralde bu takımlardan bırın e gıdıcek... anlam vermeıyorum hadı onder oynayamadım dıye gıttı bu ne dıye gıdıcek... senı serdar yapan aldıgında bu nerden cıktı dıye ustune elestırı alan yonetımı sattı resmen....
Erdal Futtu
23-05-2008, 13:41
evt menajerı zaten artık serdar ıcın daha hayırlı bı karar verıcez dıyo acaba nerde oynıcak merak edıyorum bızden daha ıyısı bu sene barca- manchester-liverpool-chelsea hadı bende real madrıd ı koyiim heralde bu takımlardan bırın e gıdıcek... anlam vermeıyorum hadı onder oynayamadım dıye gıttı bu ne dıye gıdıcek... senı serdar yapan aldıgında bu nerden cıktı dıye ustune elestırı alan yonetımı sattı resmen....
istedigi paranın hakkını veren bir kaleci olsa: şimdiye kadar çoktan imza atmıştı başka bir kulübe...Erdinç Efendi şuanda kapı kapı dolaşıp Serdar'a kulüp bulmaya çalışıyordur...Eskişehir'e gider tahminim,veya 3. sınıf bir Rus takımına!
Can Rona
23-05-2008, 23:09
Arkadaşlar bu konu net değil,Serdar'ın geri dönme ihtimali var.
Erdal Futtu
23-05-2008, 23:14
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=45428
Baran Kutlu
02-06-2008, 17:27
başkanın bugunkü açıklamasında serdarla yolların ayrıldıgı söylendi.abartı para talebi olmuş.ne diyim yolu acık olsun ama demekki FENERBAHÇEyi tam anlamıyla anlayamamış.Onun adına üzgünüm.FENERBAHÇE'den para yüzünden ayrıldıgı için de mutluyum,böyle adamlara ihtiyacımız yok çünkü..! :kizgin:
Aytek Öztürk
02-06-2008, 22:26
enkeden sonra yeni bir yabancı kaleciye hazırlıklı olmak lazım bence
Ege Uysaler
02-06-2008, 22:40
serdarın gitmesinden çok yerine recebin gelmesine üzülürüm
İbrahim Saraç
02-06-2008, 23:14
serdarda önder ve mehmet yozgatlı gibi parayı seçti yolları açık olsun recep kendini geliştirdi eski recep deil artık ama feneri kaldırabilir mi orasını bilemem
Sercan Ülker
02-06-2008, 23:30
yabancı kaleci konusunda ciddi bir düşünceleri olduğunu bugün açıkça belli etti aziz yıldırım
Can Yıldan
02-06-2008, 23:36
abarttmış..
1.8 milyon euro istemiş...
gittiğine çok üzüldüm ama bu işin de suyu çıkmamalı...
İpek Sezer
02-06-2008, 23:56
Serdar dan beklemezdim bunu volkan bile kendini o kadar yüksekte görmüyo neyse yolu açık olsun yerine gelecek olanlar serdarı aratmasın da tek temennimiz budur.
Mustafa Kaplan
03-06-2008, 10:58
Herkes hata yapar, herkes daha çok kazanmak ister. Futbolculardan taraftar mantığıyla hareket etmesini beklememeliyiz bence. Hayırlı olsun.
Recep Pektezel
03-06-2008, 14:49
cok yararlıydı ve yararlı olacaktı..üzüldüm şahsen.. ne dıyelım yolu acık olsun..
Cem Demirtaş
15-06-2008, 20:24
bizi para için bırakan serdar acaba kocaelinde buldu mu ayn parayı merak ettim...
Mücahit Özocak
15-06-2008, 20:49
bizi para için bırakan serdar acaba kocaelinde buldu mu ayn parayı merak ettim...
serdar şimdi kafasını duvarlara çok vuruyordur ama iş işten geçti artık.. fener 1,2 verdi daha ne istiyordu ki, eminimki şimdide bin pişmandır..kocaeli serdar a bırak 1,2 yi 1 trilyonu bile veremez en fazla 700-800 e imza atmıştır.. sanmıyorum ama o da bir ihtimal sadece..Serdar Menejerinin kurbanı oldu yazık
Erdal Futtu
15-06-2008, 21:53
serdar şimdi kafasını duvarlara çok vuruyordur ama iş işten geçti artık.. fener 1,2 verdi daha ne istiyordu ki, eminimki şimdide bin pişmandır..kocaeli serdar a bırak 1,2 yi 1 trilyonu bile veremez en fazla 700-800 e imza atmıştır.. sanmıyorum ama o da bir ihtimal sadece..Serdar Menejerinin kurbanı oldu yazık
Aziz Yıldırım basın toplantısında menejeride dedi,o paraları vermeyecegimizi ama yine Volkan'a verdigimden fazlasını istedi,tarzı bi cümle kurdu....
Gitsin Kocaeli'de küme düşmeme mücadelesi versin....
Kendi düşen aglamaz!!!!!!
Orhun Can
15-06-2008, 22:08
Serdar yeni sezonda kalemizi korumalı. İmza KOUFEB :yaril:
Mustafa Ünal
16-06-2008, 01:32
Serdar yeni sezonda kalemizi korumalı. İmza KOUFEB :yaril:
Kocaelispor'la anlaşmış. Alt yapıdan oyuncu çıkarma kuralı yüzünden gitti sanıyorum. Sonuç olarak bu konuda ki ilk adam Volkan Babacan. 1.kalecimizinde Volkan olduğunu düşünürsek gitmesi kadar doğal birşey yok.
Orhan Kuşcuoğlu
16-06-2008, 02:29
1 trilyona anlaşmış galiba..
Mustafa Tokgöz
16-06-2008, 02:32
arkadaşlar seradr da fenerbahçe ruhu yok zaten bırakın gitsin para için bu takımı satanın bu takımda yeri yok kendi ağzıyla diyo para için gidiyorum diye artık kocaelide ne kadar kazanıcaksa?
Mustafa Ünal
16-06-2008, 02:34
arkadaşlar seradr da fenerbahçe ruhu yok zaten bırakın gitsin para için bu takımı satanın bu takımda yeri yok kendi ağzıyla diyo para için gidiyorum diye artık kocaelide ne kadar kazanıcaksa?
Kaynak?
Mustafa Tokgöz
17-06-2008, 00:01
Kaynak?
kaynak benim gözlerim kardeş özel röpörtajda jangi kanal olduğunu hatırlamıyorum para konusunda anlaşamadık ve gitmek istiyorum dedi..
Uğur Erat
17-06-2008, 18:05
forma üzerinde durmamış
http://www.bizimkocaeli.com/index_spor.php?page=c_detail_spor&c_id=10735&c_cat=51
Kenan Ergün
17-06-2008, 18:08
Fenerbahçe'de 3. kaleci olurum gene yeni çıkmış bir takıma gitmem yani.
Alp Hacıoğlu
17-06-2008, 20:57
serdarın bjk'li olduğunu biliyorum. Neyse giden gitmiş. Demekki Kocaeli bizden daha fazla para verdi:)
Ceyhun İskender
17-06-2008, 22:48
Fenerbahçe'de 3. kaleci olurum gene yeni çıkmış bir takıma gitmem yani.
katılıyorum dostum....
ama kendi tercihi tabi...
bir de ben bu başlığa karşıyım yani serdar kim ki kalemizi korusun onun en iyi hali bizim ikinci kalecimiz olmaya yeter....
Mete Eker
19-06-2008, 14:30
gördügüm en saçma kariyer yönetimi bravo serdar.
taraftar seni seviyor,güveniyor.hatta çogu volkandan daha çok güveniyor.
avrupada şampiyonlar liginde oynayan bi takımdasın.paran tıkır tıkır ödenmiş.en önemlisi önünde oynayan kaleci volkan gibi istikrar namına pek bişeyi olmayan ve de saçma sapan kartlar görmeye gayet müsait bi oyuncu.sen tutup kocaeli ye gidiyorsun.
ne diyelim sen bilirsin.
o üzülmeyecek te biz mi üzülecegiz arkadaşlar.
Emincan Kahveci
01-05-2009, 01:03
Kocaelispor’da sezon başında Fenerbahçe’den transfer edilen kaleci Serdar Kulbilge’nin süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.
KOCAELİ - Kocaelispor Kalecisi Serdar Kulbilge süresiz kadro dışı bırakıldı.
Kocaelispor'un resmi internet sitesinde yer alan yazılı açıklamada, Yönetim Kurulu tarafından alınan karar neticesinde Serdar Kulbilge'nin süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı belirtildi.
Açıklamada, takımın yaşadığı bu zor süreçte, takımın huzurunu, bütünlüğünü bozacak eylem ve hareketler içinde olması, disiplinsiz davranışlar sergilemesi nedeniyle Serdar Kulbilge'nin kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.
Ayrıca, Kulbilge'nin lig bitimine kadar PAF takımı ile birlikte kendisine tahsis edilecek kaleci antrenörüyle idmana çıkacağı kaydedildi.
Kulbilge, en son geçen hafta Kocaelispor'un Antalyaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada Kocaelispor'un kalesini korumuştu.
Kaynak: Ntvspor
----------------------------------------------------
para için ayrılmıştı Fenerbahçe' den ... Maaşı ödenmediği için sorun çıkarıp kadro dışı kalmış.
Nasıldı o atasözü ..? :rolleyes:
Şenol Mildan
01-05-2009, 01:13
Serdara güvenebilirim.
Ufuk Coşkun
01-05-2009, 17:44
Serdar gelmesin,para için sattı gitti.Başka kaleci mi yok.
Berke Keklikoğlu
01-05-2009, 19:00
Volkan Babacan'ı kazanmak bence daha önemli. Hem daha genç hem daha çok gelişme kat edebilir, o kumaş onda mevcut.
Özgür Tütün
01-05-2009, 19:11
volkan babacan bir çok klübün as kalecisinden daha iyi bana göre... üstüne düşülürse Türkiye'nin en iyisi olabilir. O varken başka bi kaleci almamız abest olur biraz.
Erdal Futtu
01-05-2009, 20:00
Adam para için satmış gitmiş..benzer konuyu yeni takımında da yapmış..
neyin ne oldugu belli degil mi?
Ali Yılmaz
04-05-2009, 10:12
Başka kaleciye gerek yok takımda..V.Demirel giderse eğer yine bir Türk kalecei yedek bulunur..V.Babacan yeterli kale için,önemli olan önündeki adamların sağlamlığı..
Baran Kutlu
04-05-2009, 11:07
aman aman uzak olsun serdar efendi , istemez.. :kizgin:
Ufuk Coşkun
04-05-2009, 13:06
Volkan Demirel le de anlaşılmış sanırım büyük ihtimalle kalacak takımda,Babacan da iyi bir kaleci.Satıp giden adamlarla işimiz olmaz zaten...
Çağdaş Turak
04-05-2009, 17:37
kesinlikle gelmesin bu kdr sacma sapan isler yapan adama hiç gerek yok 3 kuruş almak fenerbahceden kocaelispora gitmenin mantığı nedir yani
Ufuk Coşkun
25-09-2010, 18:14
http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/baskent-derbisinde-korkunc-sahneSXHBQ207560SXQ
Özgür Okcu
26-09-2010, 01:21
Bu lig nasıl bi lig ya ?Merak ediyorum bu Meye denen kasap futbol oynamaya devam edecek mi ?
Ufuk Coşkun
26-09-2010, 03:35
Parçalamış adamın yüzünü, böyle birşey olamaz.
Ömer Özçetin
26-09-2010, 11:55
Bu adamı seviyorum, geçmiş olsun.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.