PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener Fener Fener Fener Fener Fener

Berkay Erdim
06-05-2007, 04:20
Bu aksam İnönü'yü Sarı Lacivert'e boyayan Fenerbahçe tribünlerine, ve bu bezleri, elleriyle, emekleriyle boyayan 1907ÜNİFEB'li kardeşlerimize yürekten teşekkürler...

Bu büyük camianın, pırıl pırıl gençlerisiniz...

Sınavların yoğun olduğu bu dönemde, gündüz gece demeden çalışan tüm kardeşlerimin, ellerine, yüreklerine sağlık! Bu organizasyona imza atan ve tarihe geçen 1907ÜNİFEB Tribün Komitesi'ni gözlerinden öpüyorum....

Ve, FENER'leri içeri almayan Emniyet Kuvvetleri'yle uzun görüşmeler yapan, saatler süren telefon trafiğiyle bu konuyu çözen başkanımız İNANÇ GÜLFİDAN ve yardımcısı SEÇKİN ÖZMEN için söyleyecek söz bulamıyorum...

Ellerinize, yüreklerinize sağlık çocuklar...

Çok büyük bir iş başardınız...

Fenerbahçeliliğimiz'le, Ünifebliliğimizle gurur duyduk sayenizde...

İyi ki varsınız, ve sizleri çok seviyorum...

Çağlar Çağatay
06-05-2007, 04:25
O bir avuç denilen taraftarın nasılda milyonlarca kişi olduğunu bize gösterdiniz.Berkay abinin de dediği gibi o bezleri boyuyanların ve içeri sokmak için uğraşan İnanç ve Seçkin kardeşlerimize binlerce teşekkür ki ben maçı bjklilerle beraber izledim ve onların boynunu ilk büken o bezler oldu ve yanımdaki bjkliler ''yuh artık'' diye bir tepki gösterdi sağolun emeğinize dilinize sağlık...

Alpaslan Özçelik
06-05-2007, 04:29
Mac baslamadan kazanilirmi ? herzaman olmasada bazi zamanlarda kazanilir iste.besiktaslilarda bize karsi okadar bir ozguven olusmus ki maci cantada keklik goruyorlardi resmen.Mac baslayana kadar bu guvenle coskulu hareket ettiler.Ta ki 'Fener' yazili bezler acilana kadar.Ben bu tabloyu enson johnsonlu gs macinda yasamistim.O donemde dev bayrak acilmis, samiyen resmen sus pus olmustu.Bugunde o gunden farkli olmadi.Acilan bezlerle birlikte inonu sessizlige burundu, ve mac boyu bir daha duzelmedi.

Bu organizasyonun temasi dijital pankart uzerine olsaydi es gecilebilirdi ama el emegi olmasi sizlere gonderecegimiz kelimeleri kifayetsiz kiliyor.900 kusur adet el emegi pankarta el uzatan herkese sonsuz tesekkur.Tribunde son donemde yasanan erezyon, bizlerde olumsuz bir hava yaratsada sizin gibi uretken ve fedakar gencleri gordukce tribun adina umidlerimizi yesertiyoruz.

Baskan Inanc basta olmak uzere emek veren herkese ayri ayri tesekkurler.Emeklerinizin karsiligini galibiyetle aldiniz, sira geldi sampiyonluga.Herkes bir sekilde bu kupayi hakedecek ama belirli bir kesim varki bu kupayi herkesten cok hakedecek.Sizde o kesimin icindesiniz, boylede devam etmelisiniz.Ellerinize saglik, emeklerinize saglik cocuklar.

Seçkin Özmen
06-05-2007, 04:30
Başta tribün komitemiz olmak üzere, bu bezleri boyamak için dernekte günlerce sabahlayan tüm üniversitelere teşekkürler.

Bu arada adı gibi inançlı olan başkanımıza ayrı teşekkürler, çok uğraştı didindi ama sonunda aldırdı içeri fenerleri.

Bir yandan da iyi oldu polis yüzünden yaşanan gecikme çünkü birden çıktı fenerler ortaya ve tüm beşiktaş kapalısının kafası bizim tribüne döndü, bi iki dakika gelemediler kendilerine. Dijitale karşı el emeği göz nuru, herkesin yüreğine sağlık...

Uğur Avcı
06-05-2007, 04:36
Bu organizasyonda, gözlerinden öpülecek, baş tacı yapılacak o kadar kardeşimiz var ki..

Gece gündüz demeden pankart boyayanları mı söyliyim, yoksa yeterli pankart sayısına ulaştığımız için boyayamayan kardeşlerimizin bize gönül koymasını mı?! Boyamayı bitirdiğimiz gün buruk bi sevinç yaşadık, ki bence bu müthiş bir şeydi!

Böyle fedakar dostlarımız olduğu için ne kadar gururlansak az olur. Emek veren tüm kardeşlerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

İşte emeğimizin karşılığı.. ;)

http://img522.imageshack.us/img522/5272/dd5ue0vv4.jpg (http://imageshack.us)

Belgin Bal
06-05-2007, 04:41
görüntü muhteşemdi gerçekten
bu yola nasıl yüreklerinizi koyduğunuz bir kez daha gözler önüne serildi
hepinizin emeğine sağlık,,gerçekten büyük başarılar bunlar,,
maçın skoru da tüm bu emeklere değdiğini gösterdi,,

Okan Külekçi
06-05-2007, 04:44
Tüyleri diken diken eden bir görüntüydü gerçekten.
Emek veren herkesin emeğine,yüreğine sağlık.

Çağlar Çoban
06-05-2007, 04:44
Hep beraber el emeği göz nuruyla hazırladığımız FENERleri görünce gözlerim yaşardı resmen.

Ama bi burukluk da kapladı içimi. Bilet bulamayıp orada bulunamadığım için.

Ama şu fotoğraf karesini görmek bile yetti bana.

UNİFEB bu kardeşlik bu dayanışma bu fedakarlık işte!!

<iframe style="border: 2px inset ; width: 540px; height: 100px;" tabindex="1" id="vB_Editor_QR_iframe"></iframe>

Alper Tunka
06-05-2007, 04:46
tek kelimeyle HELAL OLSUN

Tuğba Tülü
06-05-2007, 04:47
Çok güzel görüntülerdi gerçekten emeği geçenlerin ellerine sağlık bize de bu yakışırdı;) ;)

Faruk Aksu
06-05-2007, 04:48
Helal olsun sizlere! Pankart adedinden bile ne kadar çok kişinin emeği olduğu tahmin edilebiliyor. Ellerinize sağlık..

http://img46.imageshack.us/img46/1786/imgno7.th.jpg (http://img46.imageshack.us/my.php?image=imgno7.jpg)

Yiğit Arman
06-05-2007, 04:57
Her işte bir hayır vardır derler. İçeri girerken elimizden aldıklarında baya bir sinirlenmiş ve söylenmiştik emniyete. Ama öyle bir anda izin kısmını hallettik ki inanılmazıd bütün stad sustu öyle baktılar boş boş. :)
Başta bu fikri geçen sene ilk defa ortaya atanlar çoğaltarak bu günlere getirilmesini sağlayan maddi manevi anlamda emeklerini zamanlarını harcayan Başkanımız, tribün komitemiz ve bütün emeği geçen üniversitelerimize sonsuz teşekkürler. Bugün her yaptığımız konuşmada bilen bilmeyen insana iletme ihtiyacı duydu staddaki bütün ünifebli dostlarımız gerçekten bunun tadı anlatılamaz.

-Onları biz boyadık.. hepimiz! sadece İstanbul değil, Tokat Gaziosmanpaşa'dan Fırat Elazığ'ya, Gaziantep'ten Mersin'e, Ege'den Ankara'ya:) Bu gece bütün Ünifeb ailesinin gurur tablosu olmuştur. Türkiye'deki bütün üniversitelerimizin gurur tablosu.
Tribünümüze hep birlikte katabileceğimiz daha renkli nice fikirler ile yeni çalışmalara imza atmamız dileğiyle.

Selim Karakaya
06-05-2007, 04:59
2 gün önce Atamızın önünde nasıl alkışlandıysak, bende burda bu pankartları hazırlayanları, inönü'ye götürüp-girdirenleri ve orada bu yazıları açanları alkışlıyorum.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

Serkan Özen
06-05-2007, 08:30
Şu koca sezonda akılda kalacak 3-5 şeyden biri bu geceydi ve bu geceyi anlamlı kılan en can alıcı nokta...

Hiçbir tahrik edici, hakarete yönelik mesaj içermeyen; üzerinde sadece tuttuğumuzu takıma en sade şekilde bağlılığımızı sarı üzerine lacivert bir yazıyla "Fener" olarak yazan bu el emeği göz nuru bezler neden bu tepkiyi görür anlamıyorum. Trabzon'da da içeri alınmamış, sorun çıkarılmıştı.

Futbol gibi tribünü de zor geçen bu maçta takımımıza bağlılığımızı gösteren bu bezlerin hazırlanmasında emeği geçenlere ve içeri alınması sırasında yaşanan problemlere çözüm üreten kardeşlerime sonsuz teşekkürler.

Mustafa Kaplan
06-05-2007, 10:10
Hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar. Sayenizde herkesin odasına asacağı 2006-07 şampiyonluk hatırası bulunacak inşallah. Seçkinin dediği gibi yazıların bir anda çıkması çok güzel oldu.

Onur Aloğlu
06-05-2007, 10:48
İnanılmazdı...

Hani tutarken güzel olacağını hissediyorsunuz, stadın sus pus sizi izlemesinden bi' yerlere varabiliyorsunuz ama sonradan tv' de veya başka bir dijital ortamda daha güzel bir açıdan izlemek bambaşka oluyor.

Dünkü zaferimizin ilk müjdecisiydi bu müthiş şov.

Tribün komitemizin ve pankartların her birninin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkürler...

Benim için rüya gibi bir İstanbul gecesiydi...

Onur Ataç
06-05-2007, 11:23
Böyle bir deplasman koreografisi daha önce görmemiştim..Gerçekten herkesin eline yüreğine sağlık çok güzel oldu çok :) Sonuç zaten yeterince gurur verici ama tribün olarak da önde olmak o gururu bin kat daha arttırıyor. Tekrar herkese çok teşekkürler bu mükemmel gece için.
Ben de hatıramı aldım bu arada biri bende :)

Volkan Güler
06-05-2007, 11:32
Bu kareografinin oluşmasında emeği geçen üniversitelere,gece gündüz demeden FENER yazılarını oluşturan arkadaşlarıma ve tribün komitemize teşekkürler.Dün oluşturduğunuz o görüntüyle bizleri çok çok gururlandırdınız ve duygulandırdınız,ne kadar teşekkür etsek az..

Celal Tunalıoğlu
06-05-2007, 12:21
Bunlara ilk basladığımız günü hatırlıyorum,internette dolanırken Lazio tribünlerinden ilham alıp bir anda gaza gelisimiz gecenin 11'inde boya aramaya çıkışımız..

O günden bir çok kardeşimizin emeğiyle,yardımlarıyla,desteğiyle bu güne geldik ve bunca emeği bu görüntüyle,bu şovla taçlandırdık.

Bu maç bize sampiyonluğu getirdi ve bu maç hep bu şovla hatırlanacak,Uğurun koyduğu o resim hiç hafızalardan çıkmayacak.

Daha niceleri için,hep beraber..

Emre Tanrıseven
06-05-2007, 12:38
Gururumuzsunuz.!!!

Burcu Oy
06-05-2007, 12:55
Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşattınız bana ,nasıl mutluyum nasıl gurur duyuyorum anlatamam...Çok acayip bir şeydi ,gerçekten sanki o 'Fener'lerle değişti maçın kaderi, orada döndü ibre, inanılmazdı, ne yazılsa ne söylense yetmez kocaman bir iyi ki varsınız, sizinle omuz omuza durmaktan onur duyuyorum hepinizi çok seviyorum !!!

Kıvanç Müçek
06-05-2007, 13:05
Beşiktaş tribünleri "Fener"lerin açıldığı an bitti. O manzarayı, o manevi hazzı hiçbir şeye değişmem. Muhteşem bir gündü, pankartların yapımında ve geri alınmasında emeği geçen herkese teşekkürler... ÜNİFEBLİ olmakla gurur duyuyorum.

Alp Alper
06-05-2007, 13:14
10 numara...tebrikler....

Eray Karabağlı
06-05-2007, 13:28
Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.Unifebli olmakla her zaman gurur duydum ancak bu hafta yaşadığım şeyler gururumu kat ve kat arttırdı.Tribün komitesine helal olsun :)

Merve Ocak
06-05-2007, 13:31
Gerçekten şov mükemmeldi bir tanesi elime geçti odama asıp saklicam yıllarca emeğinize ellerinize sağlık:)

Koray Arslan
06-05-2007, 13:35
ilk gordugum andan itibaren cok acayip oldum ya anlatamam.bu organızasyonda emegı gecen herkese tesekkurler.akıllarına,fıkırlerıne,emeklerine saglek;)
eziktaslılarında hosuna gıtmıstır emınım.....

Necati Mete
06-05-2007, 13:44
Ünifebli olmak ayrıcalıktır...Bunu hayatımın heryerinde görmeye başladım.

Ayrıca açılan pankartlarda emeğimizin olduğunu bilmek,ayrı bir hazdır. Maalesef orada bulunamadım ama farketmez,"artı değerler kazandırmak" maddesini ve tabiki diğerlerini herzaman layıkıyla yerine getireceğiz...

Teşekkürler emeği geçen herkese!

Uğur Kaba
06-05-2007, 13:54
tv de pankartları görünce bi kez daha gurur duyduk.. emeği geçen herkese teşekkürler

Barış Kaleoğlu
06-05-2007, 14:01
O pankartları içeri girerken kapının önünde görünce içim bir tuhaf oldu, gözlerim oldu. O kadar emek boşa gidecek diye o kadar üzüldüm ki anlatamam.
Ama sonra İnanç Başkan ve Seçkin olmak üzere bu pankartları içeri sokmak için o kadar uğraşan insanı görünce pankartların açılacağına dair bir ümit kapladı içimi. Açıldığında da hepimizin ve herkesin bildiği gibi inanılmaz bir görüntü oluştu tribünde.
Boyayan içeri sokan ve orada o görüntünün oluşmasında emeği olan herkese binlerce kez teşekkürler.

Yiğit Başdağ
06-05-2007, 14:01
FeNeR'lere emek harcayan bütün Fenerbahçe gönüllülerine yürekten helal olsun...Keşke bende İstanbul'da olup Fener'lerin yapımına bir katkıda bulunabilseydim.Emeği geçen herkese gurumuzu kabarttıkları için çoook teşekkürler:kanka: :dans: :serefe:

Faruk Can
06-05-2007, 14:08
Aslında burada yazılanlar görselliğin tribünlerde ne kadar önemli olduğunu gösteriyor bizlere. FENER'ler açıldığında karşı tribünlerin sus pus dönüp bakması onları etkisizleştirdiği gibi bizim tribünlerimize de inanılmaz bir heyecan katmış.

Şu görüntüler ve övgülerin pankartları boyarken emek harcayan herkeste bir gurur yarattığını görmekte beni ayrıca mutlu etti. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Akif Ahmetoğlu
06-05-2007, 14:10
Tek kelimeyle mükemmel

http://www.youtube.com/watch?v=n4sAV3DSL3o

Erkut Alperen
06-05-2007, 14:25
Bu işe emek veren, düşünen, yardım eden herkesin ellerine yüreklerine sağlık.

Dumur oldular, başka çareleri de yoktu zaten.

Fırat Kocadağ
06-05-2007, 14:29
İlk tv de gördüğümde çok şaşırdım.Polisin öyle birşeyi bu maça alıcağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Başta pankartları boyuyanları ve onları stada alınmasını sağlayan İnanç ve Seçkine teşekkürler. Muhteşem bir görüntüydü. Herkesin eline ayağına sağlık :)

Amir Özkul
06-05-2007, 14:43
Harika bir görüntüydü,bunu yaşamak gerçekten çok büyük bir gururdu benim için...

Bu bezlerin hazırlanması ve tribüne sokularak bu görüntünün ortaya çıkarılması için emek harcayan herkese binlerce kere teşekkürler...

Bilin ki emekleriniz boşa gitmedi...

Ayrıca Berkay Abi'ye de çok teşekkürler,bu gecenin anısına bu bezlerden birisini bana hediye ettiği için...

Çok teşekkürler,herşey için,herkese...

Gerçekten güzel bir organizasyondu,gittiğim 3-5 tane deplasman arasında en güzel olanıydı...

İlker Kökdemir
06-05-2007, 15:08
Emeği geçen ve Tribünde olan herkese teşekkürler

Muharrem Omak
06-05-2007, 15:12
teşekkürler Unifeb.emeğinize yüreğinize sağlık.anı olarak dönerken bir tane de bezlerden ben aldım.ee tabi birde oturduğum koltuğu getirdim:D

Murat Karaman
06-05-2007, 15:14
Emek sarfeden,orada olan herkese teşekkürler..

Fahri Ayçiçek
06-05-2007, 15:20
orda olan herkese tşkler

Yüksel Sayın
06-05-2007, 15:21
televizyonda görünce hakikaten bizleri çok mutlu ettiniz..böyle bir manzarayı deplasmanda hayata geçirmek hakikaten zor bir iştir ve ÜNİFEB bunu başardı..

Bize bu gururu yaşatan herkese çok teşekkürler..

Mehmet Ekiz
06-05-2007, 15:28
o kumaşlar boyalar için uğraşan tribün komitesine ve ünicersitelerden gelip sanahlayarak boyayanlar için en güsel armağan oldu ordaki foto zaten amaçta buydu.herkesin emeğine sağlık...

Zafer Tüzün
06-05-2007, 15:30
Süpersiniz....

Burak Erarslan
06-05-2007, 15:36
maçı izlerken televizyonda o fener pankartlarını görünce tüylerim diken diken oldu.bugün gördüğüm herkese "o pankartları biz boyadık" diyorum :) emeği geçen herkese çok teşekkürler

Dilek Ademoğlu
06-05-2007, 15:41
Başta tribün komitesine ve emeği geçen herkese teşekkürler..herkesin eline yüreğine sağlık mükemmel görüntülerdii.görsel bütünlük işte budur.deplasmanda bu görüntüleri görmek çok güsel ayrı bir gurur oldu bizim için.tebrikler ÜNİFEB

Servet Güldeş
06-05-2007, 15:44
Bu mükemmel görüntüyü hazırlayan kardeşlerimin emeğine sağlık...

Darısı samiyen şovuna

Erhan Şişli
06-05-2007, 15:50
Emeği geçen herkesin eline sağlık...

Ali Tavukçu
06-05-2007, 15:58
Çok güzeldi ;)

Hüseyin Kaya
06-05-2007, 15:59
Ya arkadaşlar bu televizyon görüntülerini internet üzerinden görebileniniz varsa paylaşabilir mi?

Dün akşamdan beri arıyorum bulamadım bi yerde..

Serhat Özcan
06-05-2007, 16:03
bu güzel görüntülerin ortaya çıkmasında emeği geçen herkesin eline koluna yüreğine sağlık...

Can Özcan
06-05-2007, 16:21
gurur duyduk. ÜNİFEB'li olmaktan da, o insanlarla arkadaş olmaktan da gurur duyduk.
helal olsun! el emeği göz nuru :) herkes gördü nasıl taraftar olunur, ööööyle ağızları açık kaldı :D

Yasin Çıkrıkçı
06-05-2007, 16:59
can arkadaşımın da dediği gibi GURUR DUYDUK emeğinize elinize kolunuza YÜREĞİNİZE SAĞLIK.görüntü muhteşemdi...bu görüntüler birde galibitle perçinlenince çok güzrl oldu....
FENER FENER FENER FENER FENER FENER FENER FENER FENER FENER ;
ALAYINIZA GİDER GİDER GİDER GİDER GİDER GİDERRRRRRRRR........... !

Erdem Özdamar
06-05-2007, 17:03
uzaktan bakıldığında basitmiş gibi görünen ama ne emekler harcanarak yapılan bir organizasyon.elinize kolunuza sağlık...

Adem Sürek
06-05-2007, 17:11
bu büyük onuru bizlere yasatan, fener leri hazırlayan ve inönüye sokulmasını sağlayan tüm ünifeb li kardeşlerime teşekkürler.

içimizdeki sevgiyi reklamımızı yapmadan aleme gösteren ünifeb camiasına teşekkürler.

artık hissedilir bir şekilde ünifebli olmanın ayrıcalığını bizlere yasatanlar teşekkürler.........

Uğur Erat
06-05-2007, 17:17
emeği geçen herkesin ellerine sağlık

Onur Ferger
06-05-2007, 17:19
GURUR duydum 1907UNİFEB üyesi olduğum için.
ONUR duydum 1907UNİFEB üyesi olduğum için.
HEYECAN duydum 1907UNİFEB üyesi olduğum için.

Erdem Özdamar
06-05-2007, 17:19
ünifebin sıradan bir taraftar topluluğu olmadığını gösterdiğimizi düşünüyorum...

Emre Şahin
06-05-2007, 17:30
Teşekkürer ve tebrikler Ünifeb.

Mahir Yalgın
06-05-2007, 18:53
hakkaten çok güsel görüntü oluştuu teşk. ünifeb

Levin Susar
06-05-2007, 18:58
Öncesiyle sonrasıyla çok güzel bir gündü...

Arada ufak tatsızlıklar da oldu, içeriye girerken polisler ısrarla içeri almadılar "fener" leri. Baya bir yıkım olmuştu o anda...

Sonradan gördüğüm kadarıyla başkanımız İnanç ile Seçkin sağolsun çok uğraşmışlar, yukarıdan "Fener" ler atılmaya başlandığında çoğu kişide inanılmaz bir sevinç vardı. Açıkçası tüm tribünün organize bir şekilde açıp görsle bütünlüğü sağlayabileceğine dair şüphelerim vardı.

99-00 senesinde Samiyen'deki Dev bayrak gibi, bu deplasmana tribünde damgasını vuran bir güzellikti bu "Fener" ler.

Herkes maç sonuna kadar sakladı kaptığı "Fener" lerden birini. 100. yılımızın büyük ihtimalle şampiyonluğu kopardığımız maçında en güzel hatıra olarak kalacak bizlere. Her baktığımızda muhakkak o günü hatırlayacaz :)

Bu vesileyle, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler. Unutulmaz bir gecenin, unutulmaz güzelliği olarak hafızalarımızda daima yer edinecek.

Aycan Yılmaz
06-05-2007, 19:08
Simdi dün ve düne kadar yasanan onca sey icin ne yazılır ki?.. Gurur, mutluluk, sevinc vs. hepsini aynı anda düsünün iste.. İste tüm bunları bana ve bizlere yasatan emegi gecen tüm arkadaslarıma sonsuz tesekkürler, tebrikler bize.

Doğa Aydın
06-05-2007, 20:04
Emeği geçen herkesin eline sağlık. Çok güzel bir görüntü oluştu. Kapalıları dahil bütün stadları biz Samanyolu yaparken çıt çıkarmadan bizi izliyorlardı...

Kenan Şen
06-05-2007, 20:08
FENER ler gerçekten müthişti.. o güzel görüntüyü oluşturabilmek için o kadar çok çalışıldı ki..
bu güzel organizasyonda emeği geçen, destek olan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
içeri girerken elimizden alınan FENER'ler moralimizi ne kadar bozduysa, İnanç'ın yanımdan geçip tribünden aşağı doğru inerken "FENER'leri alıyorlar. hazırlanın" diye bağırması da bir o kadar ateşledi ve heyecanlandırdı bizeri.
Teşekkürler herkese.
İNANÇ ve SEÇKİN'e de ayrı bir teşekkür.

Emre Coşkunlu
06-05-2007, 20:27
emeği gecen gecmeyen herkese sonsuz tesekkurler.ezıklerın onunde bızı cok ıyı temsıl ettınız.tesekkurler

Hakan Altunay
06-05-2007, 20:28
Abilerimizin de belirttiği gibi gerçekten mükemmel bir deplasman oldu. İçeriye çok dağınık girildi, polis dışarda güvenlik tedbirlerinde fazlasıyla yetersizdi. Fenerbahçe taraftarı münferit gelecek diye bu kadar da kayıtsız kalınamazdı gerçekten. Dışarıda birkaç ufak tatsızlık da yaşandı ama maçın başlamasıyla beraber hepsi unutuldu. "Fener"leri içeriye sokana kadar nerdeyse 3 kere polis kortejinden geçmemize, hele bir de bunları polislerin önünde dağıtmamıza rağmen kapıdaki komser fazlasıyla sorun çıkarttı ve bütün "fener"leri toplattı. Ama kapıda İnanç Başkanımın büyük gayretleriyle sonunda içeri aldırmayı başardık "El Emeği Göz Nuru" pankartlarımızı. Fenerlerin girişine kadar tribün biraz da durağan gözüküyordu ama fenerlerin girmesiyle gerçekten gaza geldi tribün de. Onlar susarken biz çoşmaya başlamıştık. Maç sonuna kadar da böyle gitti zaten bu.

Çok kişinin emeği var gerçekten hem yapım aşamasında hem sorumluluk aşamasında hem taşıma aşamasında hem de içeri sokma aşamasında. Hiç biri ayrılmaz diğerinden ama gerçekten "fener" bezleri için sabahlara kadar çalışan arkadaşlarımıza binlerce teşekkür. Adeta birbirleriyle yarıştılar, ne kadar fazla yapsak kardır diyerek. Bunun yanında bezimiz ve boyamız bittiği için çalışamayan ve bu sebepten bizlere sitem arkadaşlarımıza çok daha fazla teşekkürler, içlerinde bu kadar görev aşkı ve sorumluluk bilinci olduğu için. Torbalar içerisinde onu fasıldan inönüye kadar getiren arkadaşlarımıza çok teşekkürler, zorlu yolculukta bir de çuval taşıdılar. Başkanım İnanç'a Başkan Vekilim Seçkine çok teşekkürler, nerdeyse bir saat boyunca komserle psikolojik bir savaş verdiler resmen, gerçekten çetin diyaloglar vardı orda, sabırlarından ötürü tebrikler.

Bunun yanında "fener"lerin içeri girmesinde öyle birinin etkisi var ki, asıl en büyük teşekkür ona.O kendini biliyor:D:D:D

Ömer Yağanoğlu
06-05-2007, 20:40
Gerçekten mükemmeldi.Güzel bir tribün şovuydu.

Açıldıktan sonra herkesin susup bize bakması her şeyi açıklıyordu.Maç başlamadan tribünde kazanmıştık zaten.Onların hepsi el emeği göz nuru yapıldı.

Herkesin emeğine sağlık.

Bahriye Tekin
06-05-2007, 20:43
evde babamla izledim maçı, yanınızda olamamanın verdiği üzüntüyle...
siz FENER leri açtınız, tüm stad bizimdi sanki... musa çözen insanı bile şaşırdı ve gösterdi trübünleri :)
emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
bu birliğin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum...

Selçuk Gerger
06-05-2007, 20:55
dün aylar önce sözünü verdiğim deplasmana gidemememin üzüntüsüyle oturdum ekranın başına...
maç öncesinde FENERlerin çıkacağı o anı merakla bekledim..
ama bir türlü çıkmıyordu o sarı kumaşlara işlenmiş emekler ortaya..
tam da FENERlerin içeri alınmadığını düşünüp üzülmeye başlamışken LİG TV'nin sadece 2-3 saniyeliğine bizim tribünümüze döndüğünde yukarıdan atılan beşer onar FENER yazılarını görünce gözyaşlarımı tutamadım...
yayıncı kuruluş terbiye ve şereften o kadar yoksun ki; bizim şovumuz başladıktan sonra 1-2 kez birer saniye göstermekle yetindi.
LİG TV Beşiktaş tribünlerini gösterdi bize o şovu göstermemek için; ama biz Beşiktaş tribünlerinin parmaklarıyla bizim tribünümüzü gösterdiklerini ve donup kaldıklarını gördük...
her şeye rağmen FENERleri gördüğümüz o birkaç saniye bile bizlere yetti..
hayatta daha önce içinde kısmen bulunduğum bir olaydan hiç bu kadar gurur duymamıştım...
iyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki 1907ÜNİFEB'liyim dedim o an...
ve eminim o an benden yüzlerce, binlerce kilometre uzaktaki binlerce kardeşim de aynı şeyleri düşünüyordu:
''İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki 1907ÜNİFEB'liyim!''

Berke Keklikoğlu
06-05-2007, 21:11
Bu şahane görüntüyü oluşturmakta emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık..Zorda olsa izin çıkıp bu görüntüyü oluşturduğumuzda, o an bizim için çok sevinçli olduğu kadar o kadar da duygusal bi an oldu.Muhteşemdi..Unutulmayacak Deplasmanlardan biri oldu.Tekrar Herkese Teşekkürler..

Erkut Yeğen
06-05-2007, 21:29
El emeği,göz nuru fener'leri hazırlayanlara
ve dün beraberce inönü'de kader birliği yaptığımız tüm arkadaşlara
teşekkürler

Emre Paçarız
06-05-2007, 22:36
Tribün Komitemizin ve emeği geçen tüm üniversitelerin ellerine,emeklerine sağlık. Mükemmel bir görüntüydü!

Vehbi Şirikçi
06-05-2007, 23:00
Elinize yüreğinize sağlık. Gurur duyduk gördükçe. :)

Ozan Çetinkaya
06-05-2007, 23:36
günlerce sabahlayarak fenerlerin hazırlanmasını sağlayan herkese teşekkürler...

Bunun yanında "fener"lerin içeri girmesinde öyle birinin etkisi var ki, asıl en büyük teşekkür ona.O kendini biliyor:D:D:D

buarada hakancım o kişi maçtan sonra çok duygulanmış hüngür hüngür aglamış :D :D

Sarp Çağlar
06-05-2007, 23:41
Benim de boyadığım pankartlar
Benim arkadaşlarım
Benim tezahüratlarım...

PANKARTI BOYAYANLA, TEZAHÜRATI YAPANLAR SİZ KARDEŞLERİMLE GURUR DUYUYORUM ...

Fırat Aydın
06-05-2007, 23:48
Bir kez daha UNIFEB ailesinde bulunmaktan gurur duydum. Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi ki varsın UNIFEB.Türkiye'nin ve Fenerbahçe'nin Aydınlık Geleceği olduğumuz her ortamda göstermenin kıvancı içindeyiz

Şafak Dülger
07-05-2007, 00:00
1907ÜNİFEB ve İNANÇ'ın Zaferi..

FENER'lerin içeriye giriş öyküsünü kardeşlerim çok güzel anlatmış;

El Emeğimizi tam dağıtılmaya başlarken Tv' gösterdi; birer birer yukarıdan atılmaya başlarken dua ettim Tanrıya

-Lütfen hepsi içeriye alınmış olsun, diye;)

Birlikte izlediğim 1907ÜNİFEB-Mersin'den arkadaşlara dikkat dedim ''Tribün Shov'' başlıyor.

Ve geriye dönüp baktığımızda , Deplasman Tribününü Fener'lerin kuşattığı hoş bir kare..

1907ÜNİFEB'in Kuruluşundan, bugünlere gelmesinde Emeği geçen Binlerce kardeşimin, bir kez daha yüreğine sağlık

Mücadeleye Devam..!!

Sevgilerimle;)

Çağrı Özmen
07-05-2007, 00:05
Gerçekten çok güzel bir görüntüydü.Emeği olan bütün arkadaşlarımıza yürekten birer teşekkür etmek boynumuzun borcudur sanırım. :) Pankartları boyarken belleri tutulanlar,iki gün sopa yutmuş gibi oturmak zorunda kalanlar,dizleri yara kabuğu bağlayanlar bu süper görüntüyü gördükten sonra,koca birer "değdi be" demiştir eminim. :)

1907 ÜNİFEB - Tribün Komitesi ' ne sonsuz teşekürler.

Yiğit Arın
07-05-2007, 00:14
El emeği Fener'lerimizin tüm tribünde açılması, her beraber sallanması ve bunları tüm İnönü'nün sus pus izlemesi, gurur verici bir görüntüydü.
TV'de de güzel gözükmüş sanırım, keşke o videoyu bulabilsek?... :rolleyes:

Ben de emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Kemal Koç
07-05-2007, 00:18
emeği geçen herkese sonsuz saygılar

Alp Demiröz
07-05-2007, 00:40
bende maçtaydım ve pankartlar elimize geçer geçmez bunun tüm bjk tribünlerinde şok etkisi yaratacağını biliyordum.nitekim öyle de oldu.hepinizin eline,emeğine sağlık.çok önemli bir işti bu.keşke bende organizasyona daha önceden katılıp katkıda bulunabilseydim...

Yılmaz Kasımoğlu
07-05-2007, 01:14
Emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık diyecek bişey yok gurur verici bir tabloydu...
Yıllar geçse de unutulmayacak maçın unutulmayacak görüntüleridir bunlar

Ömer Meydancı
07-05-2007, 02:19
pankartların yapında emıgı gecen herkese tsk ederız o pankartları bjk macında gormek cok guseldı maca gıden ark larımızı tekrar kutluyorum ...

Sercan Okur
07-05-2007, 02:29
Girişte polisler el koyunca üzülmüştüm ama arkadaşların 1 saate yakın telefon trafiği sonucu sonucu, emniyet ikna edilerek Fener'lerin stada alınmaları sağlandı. Gerçekten Samanyolu'nda olsun, İstiklal Marşında olsun aşağıdan bakınca görüntü mükemmeldi, kapalı bile şaşırmış bir şekilde izliyordu.

Maç bitimi iskelede dağılmış herkes minibüslere evlerine giderken herkesin elinde, kolunun altında hatta minibüslerde ellerinde özenle katlanmış şekilde gururla görmek çok keyifliydi, belki bu maç hatırası olarak hepsi saklaycak.

Emeği geçenlere tekrar teşekkürler..

Nadir Arslan
07-05-2007, 04:35
ileride çocuklarımıza anlatabilceğimiz efsane gibi bir olaydı TV de ilzediğimiz o kısacık görüntüler aslında. İlk gördüğümde o kadar çok şaşırdım ama kısa sürede atlattım ve ÜNİFEBLİ olmanın haklı gururnu yaşadım.

Emeği geçen geçmeyen bize bu haklı gururu yaşatan tüm herkese sonszu teşekkürlerimle.....

Cihan Mendi
07-05-2007, 12:12
Arkadaşlar yeniden merhaba,
3 haftalık sıkıntılı bir dönem geçirdik hepimiz.Ben de cezalıydım,belki de bir çok fevri insan gibi.Ama sağolsun forumumuz bana bu sefer cevap gönderdi.Çok teşekkürler onlara..
Bu arada gerçekten inanıp da, o gün sahada mücadele eden futbolcularımıza destek olup bizelere de televizyon karşısında gözyaşı döktüren tüm kardeşlerime helal olsun. Sizler hakikaten fenerbahçemizin aydınlık geleceğisiniz.
Kurda sormuşlar niye ensen kalın diye,kendi işimi kendim görürüm demiş. Biz de kendi işimizi kendimiz gördük.(Gürcan BİLGİÇ)
Herkese tebrikler,inşallah şampiyonluğumuzu da böyle kutlarız.
NOT:Bu arada dualarım bu haftaki maçımızı İzmir'de oynamak için.Umarım kabul olur. Hepinizle görüşürüz burada..

Ali Baydar
07-05-2007, 13:58
pankartın yapımında emeği geçen herkezin eline yüreğine sağlık...
maça girerken toplandı bi hayli üzüldüm...
ancak sonradan tribüne tekrar gelmesi sevindiriciydi...
Işık üniverstesinde yurt odamda asıl şuanda :)...

Onur Bilgin
07-05-2007, 14:48
müthiş bir görüntü gerçektende.adamlar resmen dumur oldular FENER leri açtığımızda . maçın hemen öncesinde yaşadıkları bu dumurluk maç sonunda yaşayacaklarının sadee bir başlangıcı idi ;)

emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler

Ömer Coşkun
07-05-2007, 14:54
buda bizim farkımız.. :)

Recep Pektezel
07-05-2007, 15:27
macın baslamasını beklerken ekrana geldıgınde goruntu sok oldum.. o nasıl bır andı anlatamam ama hemen soktan cıkıp kım yaptı bunu sorularına cevap vermek zorundaydım ve ısın en guzel yanıda bu soruları cevaplamaktı..

emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler.

İsmail Ayarığ
07-05-2007, 17:43
emegi gecen bütün arkadaslara tesekkürler.Gercekten el emeği olan bir yapının yeri ayrı..TV basından görünce bi tuhaf oldum.Gercekten hepimiz alkışladık bu arkadaşlarımızı..İyiki Fenerbahçeliyim,iyiki UNİFEB liyim..

Özgür Çeribaş
07-05-2007, 17:50
Bezler için teşekkürler kardeşlerim.

Burak Yayla
08-05-2007, 10:24
Tvde gördüğümde ayağa kalkarak ellerim patlarcasına alkışladım. Aman yarabbi ne güzel andı.Bu duyguyu yaşatan bütün kardeşlerime teşekkür ederim.Ellerinize sağlık hepinizin...

Sercan Okur
08-05-2007, 12:27
Stad girişinde Fener’leri dağıtırken

http://img216.imageshack.us/img216/3843/dsc00426yt6.jpg (http://imageshack.us)

Stada giriş yine işkence
http://img207.imageshack.us/img207/3431/dsc00428fn2.jpg (http://imageshack.us)

http://img216.imageshack.us/img216/9434/dsc00434ob0.jpg (http://imageshack.us)

http://img219.imageshack.us/img219/7259/dsc00438ur3.jpg (http://imageshack.us)

http://img207.imageshack.us/img207/246/dsc00443hy6.jpg (http://imageshack.us)

http://img207.imageshack.us/img207/2686/dsc00451rb0.jpg (http://imageshack.us)

İnanç Gülfidan
08-05-2007, 12:59
Öncelikle bir deplasman tribününde bugüne kadar yapılmış olan en güzel şovu organize eden Tribün Komitesi'ne binlerce kez teşekkürler. Gerçekten bütün zamanlarını bu iş için harcadılar, çok emek verdiler ama sizler olmasaydınız o gün orda hepimizin tüyleri diken diken olmazdı gözlerimiz dolmazdı.
Sabahlara kadar bu pankartları boyayanlar, uzakta olduğu için yüreğiyle dualarıyla destek olanlar, maçta "fener"leri elinde tutan yüzlerce taraftar olmasaydı bu çalışamaların bir anlamı olmazdı. Bugün 1907 ÜNİFEB üyesi herkesin sokakta gururla yürümesi gereken günlerden biridir. Bu maçın alınmasında payınız çok büyük gerçekten.

Pankartların içeri alınmasına gelince...
Yaptığımız tek şey birkaç telefon açmaktı, hakkımızı aramaktı. Geç de olsa hak yerini buldu, zaten o kadar emek kapıda kalsaydı bu bizim ayıbımız olurdu ama bi şekilde içeri alındı hepimizin gururu oldu.
Pankartların içeri alınmasını sağlayan yöneticilerimiz Sayın Ömer Temelli ve Murat Özaydınlı'ya bir kez daha teşekkürler.

Hasan Muradoğlu
08-05-2007, 20:26
Gururumuzsunuz.!!!

Eyvallah sağolasın ;)
Polis içeri girdiğimizde, onları elimizden alıp, bi kenara atınca baya bi hevesim kaçtıydı ama neyse ki, sonradan şovumuzu yaptık, İnönü'yü de "susun ve izleyin" moduna getirdik çok şükür...

Adem Sürek
08-05-2007, 23:50
'Maçın başlamasına yakın bir zaman da sağımıza, solumuza ve elimize düşen sarı bez parçalarını gördük. Açıp baktığımız da "FENER" yazdığını gördük. Sağolsun Ünifeb'li kardeşlerimiz güzel bir organizasyona imza atarak böylesine önemli bir maça fevkalade bir görsellik katmışlardı.'

http://www.gencfb.org/oku.asp?oku=683

Serkan Şahin
09-05-2007, 12:26
'Maçın başlamasına yakın bir zaman da sağımıza, solumuza ve elimize düşen sarı bez parçalarını gördük. Açıp baktığımız da "FENER" yazdığını gördük. Sağolsun Ünifeb'li kardeşlerimiz güzel bir organizasyona imza atarak böylesine önemli bir maça fevkalade bir görsellik katmışlardı.'

http://www.gencfb.org/oku.asp?oku=683
yiğidi öldür ama hakkını da ver demişler...bravo gfb...

Tuncer Yıldızoğlu
10-05-2007, 01:20
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Yüreğinize sağlık !!!

Bahtiyar Güdürü
16-05-2007, 13:15
Nirvana...Ordaydım,emeğinize sağlık

Sercan Okur
16-05-2007, 13:46
İzmir Atatürk Stadında kapıda polisler dağıtıyordu, klüp bizden esinlenip yapmaya çalışmış ama el emeğinin yerini tutamadı tabi ki :)

Celal Tunalıoğlu
16-05-2007, 20:08
İzmir Atatürk Stadında kapıda polisler dağıtıyordu,

bir hafta önce kapıdan sokmayanda polis,1 hafta sonra kapıda kulübün yaptırdığını dağıtanda.
enteresan bir ülkeyiz..:)

Emine Uğur
28-05-2007, 17:10
Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık
Herşey için teşekkür ederiz arkadaşlar....

Burcu Akkaş
29-05-2007, 00:42
:kanka: gerçekten çok güzel bir manzaraydı arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

Özer Çetinkaya
29-05-2007, 14:20
napıyoruz napıyoruz...:D

Kayra Nar
29-05-2007, 15:29
Bi deplasmanda yapılabilecek en güzel olaylardan bi'tanesi...
Emeği geçen herkesin üreğine sağlık

Özlem Yalçın
05-06-2007, 23:12
Verilen mesaj ortada.Fenerbahçe kendi evinde de deplasmanda da 'her zaman her yerde en büyük FENER' detirtebiliyor.O trübünleri Sarı Lacivert'e boyanan renkdaşlarıma,gönüldaşlarıma yürekten sevgiler...

Onur Akalın
06-06-2007, 12:02
http://www.youtube.com/watch?v=JqA-vsVjFus
şu videoyu lütfen izleyinnnn.ben böyle bi şarkı görmedim yaaaa

Emre Tanrıseven
06-06-2007, 12:53
Söylicek söz bulamıyorum...

İrem Güngör
06-06-2007, 19:55
tüylerim diken diken oldu walla süper olmuş.

Adem Sürek
07-06-2007, 00:58
arkadaşlar fenerbahçe.org da yıldızlar geçidinin tanıtım videosu dönüyor ve video başlangıcında 1907ünifeb sancakları yer almakta,o sancakları resmi sayfada ve boylesine önemli bir video da görmek hakikaten çok güzel.
1907ünifeb fenerbahçenin aydınlık geleceği...

Erkan Keremoğlu
12-06-2007, 12:57
CNN tarafından kullanılan fotoğrafa bakmanızı öneririm

http://www.cnn.com/2007/SPORT/football/06/07/team.fenerbahce/index.html

Onur Aloğlu
12-06-2007, 13:02

:eek:

Sercan Okur
12-06-2007, 16:46

Gurur verici :)

Serkan Şahin
12-06-2007, 17:00
ve en büyük kim anketinde Fenerbahçemiz 630 civarı oya karşı 22 ve 11 ile diğer rakiplerini ezmek ne kelime perişan etmiş:)

Kıvanç Müçek
14-06-2007, 02:13

Tam cnn haberlerine girdim, gördüm, topic'e yazayım dedim, zaten varmış.

Hissettiklerimi, gururumu, duyduğum manevi hazzı şu an anlatamam... Fenerbahçemizi dünyaya tanıtan resimin fırça darbeleri bizlere ait...

Bu gurur edirne'den antep'e, izmir'den kayseri'ye, hepimizin:serefe:

Yasin Çıkrıkçı
14-06-2007, 03:00
ne diyim ki...Emeyi gecen herkezin emeğine sağlık.işte unifeb varkı başka söze nehacet...

Necati Mete
14-06-2007, 03:15

Teşekkürler paylaşım için,bunu arıyordum ben de :)

Tuncer Yıldızoğlu
02-11-2007, 12:04
kadıköydeki bjk maçındada siyah beyaz ezik ezik ezik ezik olanlar yapılsa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çağdaş Çamlıoğlu
02-11-2007, 14:39
kadıköydeki bjk maçındada siyah beyaz ezik ezik ezik ezik olanlar yapılsa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

süper olurr...

Yasin Çıkrıkçı
02-11-2007, 18:09
:D :D

Abdullah Alkır
02-11-2007, 18:54
:dans:

Şehmus Karadeniz
03-11-2007, 13:01
Arkadaşlar süper bir fikir ben inönüde de vardım hepsi aval aval bakmışlardı yine bakarlar.

Mert Çubukçu
03-11-2007, 13:29
biraz gec kalınmadımı bu fikri soylemek icin :)

Şükrü Güney
03-11-2007, 15:14
tüh be keşke daha önce aklımıza gelseydi. güzel fikir gerçekten iyi düşünmüşsün tuncer..